A nyári átigazolások

2010.05.18. 23:15

Véget ért a szezon, persze az átigazolásokkal kapcsolatos pletykák nem most kezdődtek, hanem már sokkal korábban, sőt nem is szüneteltették őket. A keret nagyobb része szabadságra vonul, kisebb része a VB-re készül, aminek hála nem maradunk érdemi futball nélkül júniusban. Viszont a keret alakulása is óriási izgalmakat tartogat magában a Man City-nél, emlékezzünk csak a 2009-es nyárra, ahol meglehetősen sok játékos érkezett nem kevés pénzért. Talán nincs olyan tagja a csapatnak, akiről valamelyik lap már ne írta volna le, hogy távozik esetleg, de egyre kevesebb azon játékosok száma is, akiket a lapok még nem igazoltattak le a City-hez.:)
 
Kikre lenne szükség, kik távozhatnak, kik fognak menni, kik fognak jönni? Mennyit költünk nyáron? Ezekről a tovább után.
 
A szezon összességében jól alakult, a klub 5. helyen zárt a bajnokságban, rengeteg izgalmas, nagy meccset láthattunk, fűszerezve pár óriási eredménnyel és drámai vereségekkel. Volt 4-5 játékos, akik kiemelkedően játszottak a szezon nagyobbik részében, volt 4-5 olyan játékos, aki pedig nagyon gyengén teljesített, és voltak olyanok, akik nem hozták azt, amit vártunk tőlük. (Erről a következő napokban külön is lesz szó a posztonkénti szezonértékelésekben majd.)
 
A csapat kezdetben Mark Hughes, majd Roberto Mancini vezetésével összesen 47 tétmeccset játszott le a 2009-2010-es szezonban. 38 bajnoki meccs, 4 FA-kupa meccs és 7 Liga-kupa meccs. Ebből részben már következik az első fontos megállapításunk is, miszerint meglehetősen bő kerettel kell nekivágni a következő szezonnak. Fontos kiemelni, hogy bő és kiegyensúlyozott keret kell, nem lehet 25 sztárból álló első csapatot kialakítani, az semmi jóra nem vezetne ugyanis. Kellenek cserék, vízhordók, tartalékok, és persze a klasszisok is. Meg kell találni a mennyiség és a minőség között a megfelelő utat.
 
Ha abból indulunk ki, hogy jövőre az Európa-Ligában fogunk küzdeni, akkor az 2 meccset jelent még az őszi csoportkör előtt, amin ha túljutunk, akkor vár ránk még 6 csoportmeccs szeptember és december között. Nagy valószínűséggel innen is túljutunk az egyenes kiesési szakaszba, ahol februártól annyiszor 2 meccset jelentene ez pluszban, ahány kört megyünk. Fulham idei példájából kiindulva ez lehet egészen sok is. (Februártól a döntőig 4 párharcot kell nyerni, tehát összesen 8 meccs + a döntő, persze idáig összesen csak két csapat jut el, de az elődöntősöknek is 8 meccs + az őszi minimum 8 meccs.)
 
Ha azt feltételezzük, hogy az EL döntőjéig is eljutunk jövőre, akkor az 17 mérkőzést jelentene. Ha a legjobb 8 között kiesnénk, akkor is 14-et. Liga-kupa és FA-kupát megjósolni nehéz, de nagyjából 10 meccset számolhatunk ezekből, tehát EL-döntő esetében 64 meccset kellene lejátszanunk, az idei 47-tel szemben. Nagy valószínűséggel a jelenlegi keret ezt nem bírná el, hiába „csak” EL-ről és nem BL-ről van szó.
 
Lényegesen faktor és tanulság lehet a sérülések száma, amiből idén extrém sok gond adódott, minden 2-3. meccsen kidőlt valaki szinte, volt aki többször is hosszú hetekre. Vannak olyan csapatok, akik ebbe rendszeresen belebuknak (Arsenal.)
 
A keretet tehát bővíteni kell már csak a fenti okok miatt is, de finomhangolásra is szükség van minőségi gondok miatt, és rá is térnénk a hiányposztokra.
 
Kapusposzton nincs gond, Given súlyos sérülése őszre rendbe jöhet, de ott van Hart is, ők ketten elegek a feladatra, a Buffon-os pletykákra nincsen szükség tehát.
 
Védelem már sokkal meredekebb, sem Touré, sem Lescott nem volt igazán jó idén, Richards sem tudta megváltani a világot, Sylvinho, Garrido, Zabaleta, Onuoha kiegészítő játékosoknak jók csak. Kompany kényszerhelyzetből játszott a védelem közepén, hisz eredetileg középpályás, de annak ellenére jól megoldotta a szituációt. Bridge pedig mind védekezésben, mind támadásban leszerepelt a balhátvédposzton. Talán az első dolgunk lenne, ha Mancini helyében lennénk, hogy egy megfelelő balhátvédet szerezzünk. De legkésőbb a 3. igazolásnak kell lenni.
 
Ide tartozik az első nyári igazolásunk, Jerome Boateng, aki még nem írt alá, de minden úgy néz ki, hogy előbb-utóbb ez is megtörténik. ele az opciók fognak nőni a védelemben, magas, erős, a labdával jól bánó védőről van szó, aki akár középen, akár szélen is bevethető, nagyon sokra tartják Németországban, ott is lesz a VB-n, ha minden igaz, akár a német válogatott kezdőjében.
 
Jobbhátvédként is tud játszani, lehetséges, hogy ő lesz az elsőszámú jobbhátvéd, de ha nem, akkor ezt is alaposan át kell gondolni, mert Richards-Zabaleta-Onuoha trió egyike sem tudta meggyőzni a City drukkereket. Persze 1 esélyt még kaphatnak.
Belül jobb a helyzet, ha Lescott nem sérült hónapokig, Touré összekapja magát, Kompany pedig egyre stabilabb lesz.
 
Richards, Onuoha, Sylvinho, Garrido akár távozhatnak is egyes lapok szerint, ezt is érdeklődéssel fogjuk figyelni. A bő keretre szükség van, az nem jó, ha 1 játékos távozik, és 1 másik érkezik helyette. Minőségileg lehet hogy jó, de meddig? Amíg le nem sérül, mondjuk 4 hónapra.
 
Ötleteket mi most nem adunk, hanem majd a kommentek között lehet az érveket „összecsapatni”, hogy miért lenne jobb Evra, mint Abidal, vagy Maicon, mint D. Alves.:)
 
Középpályán egy támadó középpályásra van szükség, aki lehetőleg bírja az angol ritmust, iramot, keménységet, és emellett kellően kreatív. Ireland-ról azt hittük, hogy ezt tudja a tavalyi idény alapján de idénre elfelejtett mindent szinte sajnos. Sok név forog a lapokban: Gourcuff, Hamsik, Silva stb., nyáron eldől, hogy ki fog érkezni.
 
Védekező középpályásokból van elég, De Jong és Barry meglehetősen jó játékosok (és akkor még Vieira is hosszabbíthat), ha nem tőlük várjuk a csodát, nem tőlük várjuk a meccset eldöntő mozdulatokat. Ők főleg a védekezésben jók, de kell eléjük/melléjük egy középpályás, aki a támadások össze tudja fogni és kisegíteni a szélsőket, csatárokat, akár labdával tömi őket. Wesley Sneijder prototípus kerestetik…
 
Ez nem jelenti azt, hogy Ireland-tól meg kell szabadulni, sőt, 1 rossz év után, lehet hogy ismét villogni fog jövőre, másrészt nem szabad olcsón megválni a saját nevelésű értékeinktől, akikre a hírek szerint Mancini építene a jövőben is. Felépülőben van az elfeledett Michael Johnson is, mivel sokkal több meccsünk lesz, így a rotálás is nagyobb lesz, több játékosnak juthat szerep.
 
Szélsőkből van pár, bár státuszuk elég bizonytalan. Petrov valószínűleg elhagyja a csapatot nyáron, SWP-nek maradnia kellene szerintünk, Adam Johnson helyzete nem kérdéses, Bellamy ha marad sem biztos, hogy tud olyan jól teljesíteni megint, mint idén, de a térdei miatt hosszútávon biztosan nem lehet rá számítani, de 1, talán 2 jó év még van benne. De ha Petrov távozik, akkor ez még csak 3 szélső, az kevés.
 
Csatárokkal nincs gond, legalábbis Tevez és Adebayor-ral, Tevez bizonyított, Adebayor-ban pedig több van ennél, remélhetőleg jövőre nyugisabb/eredményesebb szezonja lesz. RSC helyzete már nem annyira rózsás, sok érvet nem lehet felsorakoztatni a maradása mellett, sajnos az ára volt egészen extrém nagy, Hughes rendesen benézte ezt az igazolást. Emellett hihetetlenül sérülékeny. Bár Mancini megpendítette, hogy szeretné Torres-t a csapatba, de ahhoz minimum Adebayor-tól meg kellene válni, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy Torres elhagyja a Pool-t illetve, hogy éppen a City kedvéért. De meglátjuk ezt is.
 
3-4 bevethető csatárra szükség van, 2 csatáros játéknál főleg. Persze vannak ifik is a klubnál, lehet onnan is meríteni, és a plusz meccseken próbálgatni őket.
 
Fontos témája lesz a nyárnak az átigazolásokkal kapcsolatban a nem kevés kölcsönjátékosunk sorsa. Közülük a két legfontosabb Joe Hart és Robinho természetesen. A kapus még hagyján, de a brazillal le kell bokszolni pár menetet, hogy egyáltalán visszatérjen-e vagy ne, ami abszolút abszurd már önmagában is. Jobb helyeken megvernék a kis brazilt. Vagy nem. Ha nem akar visszajönni, és nem jön vissza, akkor érdemesebb lenne eladni, bár kinek kell egy játszani nem mindig akaró, öntörvényű, sokszor lusta, csillagászati fizetést kérő játékos. A Man City-nek nyilván. :D Ha a VB-n jól szerepelne, akkor az más megvilágításba helyezné a dolgokat. De legalább a vételárának a felét (30-32 M font--> 15-16 M font) meg kéne szerezni az eladásából rossz esetben.
 
De ott van még Bojinov, Jó, Caicedo, Benjani is, szóval van csatár elég, egyet közülük vissza lehet hozni az első kerethez akár.  Többi vélhetően átadólistára kerül.
 
A végén még egyszer, hogy szerintünk hova kéne igazolni:
 
  • Középső támadó középpályás
  • Balhátvéd
  • Szélső (támadó)
  • Jobbhátvéd (de csak ha Mancini úgy gondolja, hogy Richards, Onuoha, Zabaleta jövőre nem lesznek elég jók ehhez)
Akik távozhatnak akár, vagy nem hiányoznának nagyon:
 
Sylvinho, Vieira, Garrido, Bridge.
 
Akik távoz(hat)nak, de hiányoznának valamennyire:
 
Petrov, Onuoha, Richards, Ireland.
 
Most pedig rajtatok a sor! Ki jöjjön, ki menjen, ki ne jöjjön? Kell-e Torres, Fabregas és Chiellini? Kell-e Buffon, Messi és Rooney? Angol vagy külföldi játékos kell? Olcsón vagy drágán? Gumival vagy gumi nélkül? (Rágó, rossz az aki rosszra gondolt.)

Minden átigazolási pletyka, hír, tény, kamu mostantól ebbe a topikba jöhet, a januári posztot kivesszük oldalról, és ezt tesszük a helyébe, ez egész nyáron frissülhet akár majd.

COME ON CITY!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr192014260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vladi Weiss 2010.05.19. 01:40:38

Nagy vonalakban egyetértek, tényleg kell a nagy és mély keret, sok meccsünk lesz, több mint idén, a sérüléseket meg nem lehet kikerülni. kb. vakszerencsén múlik, hogy Barry vagy Given pl. most dőlt ki az utolsó 2-3 meccsen hetekre, vagy mondjuk a decemberi nagy hajtásban...

Éppen ezért eladni maximum azt a 2-4 játékost adnám el, akinek nem nagyon vesszük hasznát, konkrétan Sylvinho és Vieira a két veterán, Vieira helyett visszatér Johnson, és kell 1 másik középpályás amúgy is, és talán Ireland is rátalál a helyes útra.

Garrido nagy kérdés, mert ő gyakran még a cserepadra sem fér be, amúgy nincs bajom vele.
Petrov lehetne hasznos, idén is az volt többnyire, csak sokat sérült.

A kölcsönben lévő csatárok meg tényleg mehetnek, sajnos 3-ad annyi pénzt nem kapunk értük, mint amennyiért vettük őket.

De ott van Weiss is még, nem tudom, egyelőre nem férne be a City-be, sztem még 1 év kölcsönben kéne neki egy PL csapatnál, vagy esetleg egy német csapatnál, ahol biztosan kezdő lenne, nem úgy mint a Bolton, akik azért vették kölcsön, hogy játsszon, aztán 2-3-szor volt csak kezdő fél év alatt.
A VB-keretben ott van mindenesetre, hátha villog kicsit majd.:)

Bridge-t eladni lenne jobb, mert 100.000 körül van a heti fizetése, sajnos túlfizettük, luxus lenne ennyiért padoztatni, kezdőbe viszont édeskevés valóban. Persze sehol nem adnának neki ekkora fizetést, úgyhogy nehéz ügye megszabadulni tőle. Viszont akkor meg Garrido lenne a 2. számú balbekk, az sem túl megnyugtató. A végén Sylvinho lesz a kezdő azt hiszem.:DD

A Richards-Onuoha duóban jobban kéne bíznia sztem Mancini-nek, fiatal védők, saját nevelések, nem rosszak egyáltalán, nem klasszisok, de akár lehetnek azok is. Ráadásul bevezetnek vmi saját nevelésű kvótát a PL-ben asszem nemsokára, ott is hasznosak lesznek.

folyt. köv. mert már túl hosszú lesz.:)

Vladi Weiss 2010.05.19. 01:48:01

Jó kis játékmester tényleg elférne, ha már Ireland-en túl nagy volt a teher idén, de fogalmam sincs, hogy ki legyen az. Ha a többi csapatból indulok ki, akkor egy Lampard, Gerrard típus kéne nekünk, és mögéjük Barry meg De Jong. Esetleg Modric a Spurs-ből, vagy Arteta az Everton-ból. Ők már felvették a PL ritmusát, hamarabb beilleszkednének, mint külföldről igazolni valakit, akinek meg lehet, hogy túl kemény a PL.

Állítólag Milner-t nagyon akarjuk, de ő meg nem támadó kp. inkább Barry típus, sokat védekezik, fut középen, jó játékos nagyon, de nem biztos, hogy ő kell nekünk.

Iniesta esetleg, realitása 0.:)
Gourcuff lehetne jó megoldás, bár a PL nem a francia liga, igaz sokan játszanak itt, akik onnan jöttek és beváltak.
(Állítólag Yaya Touré elhagyja Barca-t, ő védekező kp. de a jobb fajtából.:) )

Ami a csatárokat illeti, hát Torres-re simán elcserélném Adebayor-t, nem is kérdéses, de sztem sem jön Torres.
Ibrahimovics helyzete is érdekes, mert a Barca meg Villa-t akarja, lehet, hogy 1 év után elküldik Ibra-t.

Na meg még a Real helyzete érdekes, a hírek alapján Mourinho nyáron lelép az Inter-től, és megy a Real-hoz, jó nagy játékosmozgás lehet ott majd, megcélozza Tevez-t is állítólag, de ki fog dobálni pár jó játékost is, fel lehetne csípni belőlük 1-2-t, mert Sneijder meg Robben is került olcsón új csapataikhoz, akiket BL-döntőbe juttattak simán.:D

Nem City-hez kapcsolódva, sztem Fabregas, Evra, Torres, Gallas könnyen válthat csapatot nyáron, tehát a PL is átrendeződhet.
Na meg ott a Spurs, hogyan fognak vajon erősíteni a BL-re.
Izgalmas nyár lesz, de a szezon majd még izgalmasabb.:)

one citizen 2010.05.19. 16:17:48

nagyon nehéz téma, korábbi átigazolásokból tanulnia kell Mancini-nek, még ha nem is ő vitte véghez azokat

Hughes-nak akadt pár nagyon jó vétele (Tevez, Given, Bellamy, De Jong, Kompany stb.), de akadt pár extra sok pénzbe kerülő vicc igazolás is (Jó, RSC)
Robinho is elég szar igazolásnak minősül, ha nyáron megválunk tőle nagyon olcsón, de ez még kérdéses ugye

sztárokat sztem továbbra sem fogunk tudni leigazolni, ha más kérőjük is lesz, pl. Torres, Ribéry, Di Maria
de pl. ilyen Agbonlahor meg Young féle igazolásokkal sztem nem kerülnénk jobb helyzetbe(mert vannak ilyen minőségi játékosaink) amellett, hogy a Villa legombolna nagyon minket

Ibra tényleg esélyes, Mancini-val jó kapcsolatban van, Barca-ban meg nem ment neki annyira, de ez se kerülne kevésbe nekünk
de akkor meg Ibra-Tevez-Ade?
hallgathatnánk egész ősszel a felháborodást, hogy keveset játszik xy...

összességében fogalmam sincs, hogy kiket kéne megvenni:D

akkora költekezésre nincs szükség, mint tavaly nyáron, ebben biztos vagyok, de sok játékost nem szabad kidobálni, éppen azért, hogy a keret bővebb maradjon, hisz a sok extra meccs miatt többet fog játszani pl. Onuoha, Garrido stb.

vagy mivel az EL csoportkör nem lesz olyan nehéz, nem hiszem, hogy nagyon durva ellenfelek vannak ott, akkor ott játszhatna a 2. sor rendszeresen ősszel, addig az kezdőcsapat pihen a PL-re
szóval nagy rotálásra lehet számítani

ha 1 játékost kéne mondanom, hogy ki jöjjön, akkor az Fabregas lenne, de ő vagy a Barca-ba megy, vagy marad:)

hajrá City!

one citizen 2010.05.19. 16:19:47

úgy tűnik Hart nem marad a Birmingham-nél tovább, mert ma leigazolták a MU-tól Ben Foster-t

a sok pofátlankodás miatt nem is lett volna szabad visszaadni Hart-ot még 1 évre, remélem Foster potyakirály lesz ott:)

ManCity_Fun 2010.05.19. 19:42:31

Én nagyon orulnék Di Maria érkezésének ,de sajnos kicsi rá az esély :( !! Akik szerintem távozhatnak az : Bridge,Vieira,Toure,Lescott,RSC,Zabaleta :D

Szerintem az egész hátvédsor kikéne cserélni a nyáron ,de Toure meg Lescott úgyis maradnak ,csak nehogy megint elcsesszék a szezont !!:D

double 2010.05.21. 03:17:41

azt hittem kicsit aktívabbak leszünk már az eljén, persze nincs hová sietni, hisz még június sincs, de 1-2 igazolást várnék már a VB előtt, mert a VB alatt nem hiszem, hogy tudunk olyan játékost szerezni, aki éppen játszik a VB-n

persze még akkor is ott van a július nagy része, meg augusztus is, de kinél hamarabb annál jobb, de nyilván jól meg kell fontolni hogy kit mennyiért

az mondjuk érdekes, hogy a Villa visszadobott 1 jó ajánlatot, valszeg érzik, hogy többet is ki lehet húzni belőlünk (Lescott 24 meg RSC 16 millió fontja után hülyék lennének nem várni míg rádobunk + pár millát)

Milner-nek örülnék, az év fiatal játékosa, remek képességű, erős fizikailag, fiatal, most robbant be igazán, angol stb.
mondjuk nem az a tipikus támadó középpályás, de olyasmi
(és szélsőként is bevethető másodlagos helyzetben)

mondjuk arról nem vagyok meggyőződve, hogy valóban megér-e 25-30 millát, ha nem lennének így elszállva az árak, akkor kb. 15-be kerülne(bár a Villa is 12-ért vette asszem)

Yaya Touré-ról van egy sanda gyanúm, hogy jönni fog, bár 50% hogy jön, és 50% hogy nem:D
az hogy Guardiola a Busquets gyereket játszatta inkább, meg most ráhajthatnak Fabregas-ra is, így Touré-nak nem sok hely maradna...

azért a Barca sem tolja gyengén, most vették meg Villa-t 40 millió euróért, tavaly Ibra 40 millió + Eto játékjoga, + volt az az ukrán Csigirinszki, aki talán 5 bajnoki meccset sem tolt le idén 25 millió €-ért:D
most meg Fabregas a célpont 50 millióért kb:D
közben azért van egy rendes mennyiségű hitel a nyakukon asszem, hiába a nagy Barcelona:)
mondjuk piszok erősek lehetnek így...

a végére pedig Robinho, aki maradni szeretne a Santos-ban, a VB után is, mai "rövid" nyilatkozata alapján...
kurva nagy vicc

ManCity_Fun 2010.05.21. 03:26:45

@double: Szerintem is abban reménykednek a Villánál h majd tobbet kínálunk érte ... a mocskok :D !! Én leginkább Di Maria érkezését várom,bár kétlem h hozzánk igazol :( !! Am belinkelnéd nekem Robinhonak a nyilatkozatát ?? THX !!

double 2010.05.21. 03:31:07

@ManCity_Fun: "I will return to Brazil after the World Cup and, God willing, I will stay to play in the Copa Libertadores (in 2011)."

csak ennyi az idézet belőle, ezért írtam, hogy rövid:)

de ez már a sokadik ilyen irányú nyilatkozata január óta, nem tudom mit gondol arról, hogy brit rekordért lett leigazolva, azt a pénzt esetleg a Santos kifizeti, vagy majd nagylelkűen nem tartunk igényt rá többet ennyi pénz után?

kurva rossz már csak példának is, ennyi erővel Tevez mehetne a Boca Juniors-hoz, mert olyan kedve van, Johnson vissza M'boro-ba, Bellamy meg egy kis walesi csapathoz:D

double 2010.05.22. 17:48:24

off

a Newcastle, WBA mellett a 3. feljutó a Blackpool

érdekes kis csapat lesz, az biztos:)

black:roll 2010.05.23. 18:52:47

én sem lennék nagy híve a túl nagy játékosmozgásnak, de sztem az lesz

minimum 8-10 játékos koccolni fog, de lehet több is
Sylvinho, Vieira, Bojinov, Robinho, Jó, Onuoha, Richards, Ireland, Petrov névsorból kb. 5-6-an menni fognak
sajnos Richards és Ireland is, olyan érzésem van...

Milner jó lett volna behúzni első körben, mert így nagyon drága lesz a végére, de ha mégsem hozzánk jön, legalább felverjük az árát, vagy mások verik fel nekünk:D

annyi a lényeg, hogy új érkezők jók legyenek, és beváljanak
az a támadó középpályás poszt, na meg a szélső védők a csapat gyenge pontjai főleg, ott kell minőségi váltás

black:roll 2010.05.23. 18:56:33

Robinho-ért ha vki jó pénzt adna, mehetne, valszeg ez a legjobb megoldása az ügynek a City szempontjából:

www.imscouting.com/global-news-article/Manchester-City-looking-to-cash-in-on-Robinho-after-successful-World-Cup/7855/

(csak ha új csapatában is fél év után a brazil tengerpartra vágyna, az durva lenne, lehet ezért senki sem veszi meg)

Kranczy 2010.05.25. 13:39:49

Artetával pótolná a távozni kívánó Irelandet a ManCity
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7541

Nagyon jó játékos, ha egészséges.
Én Irelandot nagyon fogom sajnálni, ha eligazol.

double 2010.05.25. 18:21:03

@Kranczy: hát őt én is...

Arteta tényleg klassz amúgy, talán jobban járnánk vele rövidtávon, mint Milner-rel...

Hamsik-ról asszem letehetünk:

www.goal.com/en-gb/news/2557/news/2010/05/25/1942020/manchester-city-boss-roberto-mancini-rules-out-move-for

Johnson első válogatott meccsére is sor került tegnap, Anglia 3-1-re verte Mexikót, bár nem voltak vmi jók az angolok, Johnson csereként kapott 30 percet kb.

ma derül ki az is, hogy Barry egyáltalán felépülhet-e addig...

Kranczy 2010.05.26. 09:46:46

A liverpool 22 milliót fizetne Nedum Onuohaért, Micah Richardsért és Michael Johnsonért.
Szerintem komoly baj van a fejével Rafának. Darabonként 22ért esetleg.
De szerintem semmi esetre sem kell a Liverpoolt erősítenünk.
www.caughtoffside.com/2010/05/26/liverpool-keen-on-22m-england-trio-rafa-considers-audacious-move-for-manchester-citys-onuoha-richards-johnson/

Ezen is lehidaltam. Nézze már meg más is a cikket, hogy jól értem-e.
Jól értem, hogy minden egyes percért amit ADAM JOHNSON a pályán tölt az angol válogatottban, azért a Citynek 200.000 fontot kell fizetni a Middlesbroughnak? Tehát most játszott 5 percet (@double: nem 30at. :)) és azért 1 millió font már ment is a Broughnak?!
www.dailystar.co.uk/posts/view/136916/Adam-Johnson-s-England-debut-cost-Manchester-City-200-000-p

Nigel De Jong szorgalmazza, hogy igazoljuk le az Ajax jobbhátvédjét, Gregory Van Der Wielt. Jó a fiú amúgy!!! Láttam nem egyszer játszani.
www.goal.com/en/news/9/england/2010/05/26/1942970/nigel-de-jong-recommends-manchester-city-sign-ajax-right

one citizen 2010.05.26. 11:31:19

@Kranczy: ez gondolom kikötés volt még anno a Boro részéről, hogy 6-7 millióba kerül, de ha esetleg bekerül a válogatottba (ehhez 1 pályára lépés is elég, ez meg is volt:D), akkor +1 millió font

mive elég valószínű volt, hogy bekerül as válogatottba az elkövetkező 5 évben, pláne, hogy ilyen jó volt, ezzel számoltak a City vezetői gondolom:)

asszem Sneijder-nél olyan volt most, hogy a Real kapott + pénzt az Inter-től, mert mikor eladták az Internek tavaly nyáron, beleírták a szerződésbe, hogy X millió még jár, ha Sneijder BL-t nyer, és hát nyert is:)

Everton is kötött ilyet Rooney-ra anno a MU-val, azt is kipengették:D

nyilván fiatalabbaknál a válogatottság a cél, az egy olyan mérföldkő, ami már pénzt ér

bár Capello lehet lezsírozta a Boro-val, hogy na figyeljetek, 5 percet adok a srácnak, az 1 millió felét átkülditek egy bankszámlára, de többet a srác nem játszik a válogatottban:D
ez jó módszer lehet, ha egy 3-4-ed osztályú játékos kap egyszer csak meghívást, akinek véletlenül van ilyen kikötés a szerződésében:D
100 ezer font a vételár, de ha esetleg angol válogatott lesz, akkor 5 millió font még:D
asszem el is törnék a lábát, nehogy bekerüljön a válogatottba:DD

remélem Robinho szerződésében nincs olyan, hogy ha VB aranyat nyernek, akkor a Real kaszál ezen még, közben Robinho sehol:D

one citizen 2010.05.26. 11:34:11

Pool jól járna azzal a trióval, ennyiért vették a sérült, bice-bóca Aquliani-t, aki kb. semmit nem tett hozzá a Pool-hoz idén, ezért meg kapnának 3 fiatal , tehetséges játékost, akikből még alapember is lehet a jövőben, de minimum nagyon jó cserék

mondjuk engem meglep az is, hogy Benítez maradt, mikor b. már 3/4-ed lábbal a Juventus-nál volt:D
na mondjuk az olaszok is megérnek egy misét, a Serie A_ban kb. 8-10 csapatnál lesz edzőváltás nyáron, Juve, Milan, Inter kapásból már 3, illetve a BL-t kiharcoló Sampdoria-nal is:)

Mancini esetleg nem megy vissza az Inter-hez?:)

carlitos 2010.05.27. 13:18:36

Mancini szeretné megszerezni Ricardo Quaresma-t! (kb. 8M fontot ajánlottak és benne látja az egyik szél megoldását)
Szerintem jó döntés lenne, ez a fiú méltatlanul háttérbe lett szorítva, még mindig 26 éves és valljuk be sokkal jobb játékos mint Petrov, vagy SWP!

carlitos 2010.05.27. 13:23:25

Mourinho-t kineveztél a Real Madrid edzőjének, és amennyiben tartja magát a korábbi nyilatkozatához/egyik feltételéhez, akkor Carlos Tevezért ajánlatot fognak tenni.

carlitos 2010.05.27. 15:04:05

A City "vezetősége" Madridban tárgyalnak Gago, Higuaín, Vander Vaart leszerződtetéséről. Kíváncsian várom hogyan fog közeledni a két klub álláspontja?!

Közben a feljutó Newcastle ajánlatot tett (3,5M font) Onouha-ra, hogy megerősítse a védelmüket.

Richards 2010.05.27. 20:29:15

Richards felől még mindig a Tottenham érdeklődik sajna

Bellamy felől az Everton, Spurs, Cardiff trió, Cardiff fel sem jutott, szóval érdekes:)

RSC azt tanácsolja Ireland-nak, hogy maradjon, mondjuk én meg pont RSC-t váltanám be valami hasznosra:)
főleg, hogy szóba jött Dzeko, akiről a City már tárgyalt elvileg, de valszeg úgy sem jön létre semmilyen üzlet, de pl. pénz + RSC csere nem lenne talán olyan rossz a Wolfsburg-nak sem
(bár tekintve azt, hogy RSC az összes meccs kb. 70%-át sérüléssel tölti...)

mondjuk ha RSC-nek lesz most egy jó VB-je, akkor lehet megakad pár csapatnak a szeme rajta

ami tény, hogy egyelőre még senki nem érkezett, senki nem távozott

Mourinho miatt pedig tényleg figyelni kell, hogy kiktől válik meg a Real áron alul, el lehetne csípni talán vki hasznosat
(bah, ha Sneijder-t tavaly megszerezzük, még akár drágán is...)

Richards 2010.05.27. 20:32:13

Barry-nek még mindig kérdéses a VB-je, Capello bízik benne, de lassan keretszűkítés ideje van, elég peches volt Barry, hogy pont a Tottenham meccsen dőlt ki, ráadásul hetekre

mivel Carrick hígfos idén, Hargreaves sérült vagy alig játszott még valamit, így nagyon kéne egy védekezőbb felfogású rutinos játékos Capello-nak, na meg Barry a selejtezők 80%-ában kezdő volt az angol válogatottban

bár én annyira nem szorítok az angoloknak, a nagy várakozásokba megint belebuknak majd sztem most Barry-től függetlenül

Kranczy 2010.05.28. 13:28:02

Silva és Dzseko a Man City kívánságlistáján
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7692
Már nem győznek minket kivel összehozni...

Kranczy 2010.05.28. 14:29:10

Már Pato - Robinho cseréről is szó van!!! :D
Egyik törékeny játékosa a másik helyett, de legalább Pato nem olyan hisztis mint Robinho. Támogatom!

ManCity_Fun 2010.05.28. 14:48:52

@Kranczy: Hát ez a csere nagyon jó lenne ,de ezzel csak mink járnánk jól :D és sztem ezt a Milan is tudja ,nagyon nebízz azért ebben !! :D Szerintem soha nemfog osszejonni ,esetleg ha még pénzt is adunk Robinho mellé !!

ManCity_Fun 2010.05.28. 14:50:55

@carlitos: Tevez tuti nemfog elmenni ,aki nemhisz nekem írjon és linkelek egy nyilatkozatot Teveztol !! :)

ManCity_Fun 2010.05.28. 14:51:45

@carlitos: Én orulnék az érkezésének és annyi pénzt megér sztem !!

pannonpuma77 2010.05.28. 21:40:45

Spanyol források szerint a City képviselői először a RMadriddal, majd a Barcelonával(Touré, Ibra), végül a Valenciával is tárgyaltak. Laporta meg is erősítette az érdeklődést.

Kranczy 2010.06.01. 07:18:48

Barry egészséges és ott lesz a VB-n.

Higuain biztosan nem jön hozzánk, mert 2016-ig írt alá a Real Madridhoz.

Ibrahimovic viszont lehet, hogy elérhetővé válik.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/ibrahimovic-menedzsere-dilihazba-kuldene-guardiolat-2030846/

Richards 2010.06.01. 07:42:46

www.skysports.com/story/0,19528,12876_6182904,00.html

Mancini kicsit tisztázza a dolgokat, bár a döntések még hátra vannak:)
úgy tűnik Ade maradni fog, így viszont Ade+Tevez mellé hozni Dzeko-t vagy Ibra-t talán túlzás lenne

viszont állítólag a Valencia-nak kellene Jó, remek lenne ha be tudnánk cserélni őt meg némi pénzt Silva-ra:)

pannonpuma77 2010.06.01. 09:38:30

@Kranczy: Ibra nem valószínű, hogy csatlakozik hozzátok. Viszont Touré-ra van esély. 90% hogy távozik a katalánoktól, és ti már tettetek egy 30 millás ajánlatot. Ha a United vagy a Chelsea nem ígér rátok, akkor úgy tűnik együtt játszanak majd a testvérek.

Kranczy 2010.06.01. 14:10:38

Mancini: Nem lesz átigazolási hullám
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7834

Szimpatikus nyilatkozat. Én is max. 4 játékost vennék. 2 szélső védőt egy balszélső középpályást, meg egy kreatív középpályást. És persze a saját neveléseket is többet használnám.

Ha megint veszünk 10-12 játékost kezdhetünk mindent elölről, és megint nem lesz eredmény.

one citizen 2010.06.02. 09:21:35

ha minden igaz, akkor Barry, SWP és Hart került be az angol keretbe csak tőlünk

Johnson sajnos lemaradt, pedig remek tavaszt futott, remélem a 2012-es EB keretben már ott lesz

Kranczy 2010.06.02. 13:47:51

Nagyon úgy néz ki, hogy Craig Bellamytávozik, Cardiffba költözhet
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7863
Robinho egy fasz, Bellamy meg sérülékeny és valószínű távozik is. Petrov túl a 30on biztos, hogy távozik. 2 balszélső rendel!!!

A Villa "beárazta" Milnert
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7868
30 milliót nem ér szerintem.

Kranczy 2010.06.02. 14:06:24

Közel kerültünk Dzeko leigazolásához.
A barca nem fogadta el az Ibráért ajánlott összeget.
Próbálkozunk Maiconnál...
Roque Santa Cruzt vinné a Liverpool.
Nedum Onuohat pedig az Aston Villa.

Meg ilyenek... a szokásos :D
www.whoateallthepies.tv/man_utd/29764/barcelona-have-a-cunning-plan-to-lower-cesc-fabregas-price-man-city-closing-in-on-edin-dzeko.html

Kranczy 2010.06.02. 20:06:03

Boateng: I'm moving to Manchester City
uk.eurosport.yahoo.com/02062010/58/premier-league-boateng-m-moving-manchester-city.html

Hamburg Defender Jerome Boateng Confirms £10.46m Manchester City Move
www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/02/1955350/hamburg-defender-jerome-boateng-confirms-1046m-manchester

Nagyon úgy fest, hogy megvan az első igazolásunk.

double 2010.06.03. 10:02:25

Dzeko-ügy már szappanopera, sztem nem lesz meg, 34 meg 36 millió font????

Robinho volt 32, meg Ade 25

reálisan 20-at érhet Dzeko kb.
(2 jó Bundesliga szezon után ki tudja, hogy mi lenne vele a PL-ben)

meg nekem továbbra is sok, hogy Ade, Tevez, Dzeko együtt
Mancini pont a héten mondta, hogy Ade maradni fog, remélem Tevez is

Boateng tényleg nem kamu innentől már:)

brazil felkészülési meccsen tegnap Robinho és Elano is betalált amúgy

double 2010.06.03. 10:07:53

Benítez akár a köv. 2-3 napban távozhat a Pool-tól

www.skysports.com/story/0,19528,11669_6188713,00.html

pannonpuma77 2010.06.03. 23:23:50

A spanyol lapok szerint Yaya és a City megegyezett. Egyenlőre a két klub még egyezkedik, a Barca 35 milliót kér.
Bármelyik Barca szurkert kérdezitek, azt mondja hogy óriási hiba Touré elengedése! Mindenki nagyon szereti, szerette. A világ egyik legjobb véd.középpályása, aki ráadásul a védelem közepén és támadókp-ként is bevethető. Hatalmas eredmény ha megszerzitek!

Kranczy 2010.06.05. 18:27:15

MEGVAN AZ ELSŐ! Már biztos.
Jerome Boateng 10.5 millió Fontért teszi át székhelyét hamburgból hozzánk, a Citybe. 5 éves szerződést írt alá.
Jó igazolás, gratula hozzá a vezetőségnek. ÍGY TOVÁBB!
www.goal.com/en-gb/news/2557/news/2010/06/05/1960315/manchester-city-confirm-jerome-boateng-signing

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.06. 11:13:08

a Touré-s ügylet érdekes, mert most már szinte fix, hogy távozni fog, nem kapja meg azt a játéklehetőséget amit akar, így Chelsea/MU/Arsenal/City, ezekbe mehet sztem

Arsenal nem nagyon ad ki 25-30 millió fontot 1 játékosra, maximum a Fabregas-os üzlet részeként tudom ott elképzelni

MU is visszahúzta a nadrágszíjat, pontosabban a Glazer-ék, meg hát van ott védekező kp. elég így is (Carrick, Fletcher, Gibson, Hargreaves, Anderson, Scholes stb.)

így sztem Chelsea vagy City lesz ebből
persze nekünk sem védekező kp. kell, inkább egy kreatív támadó kp.
bár Yaya tud előrébb is játszani, technikailag jobb Barry-nél és De Jong-nál is

Dzeko nem lesz meg sztem, Juventusba megy, vagy marad a helyén

Shay Given 2010.06.06. 11:41:11

Vieira ugye nem lesz jövőre is nálunk? Én örülnék, ha jönne Yaya, hátha pozitív hatással lenne Kolóra.

Shay Given 2010.06.06. 11:43:31

Egyszer pár hónapja egy srác belinkelt egy City-s oldalt, valaki nem emlékszik a címre?

Richards 2010.06.07. 15:05:38

mai okosságok:

RSC-->Marseille

Robinho-t talán bele tudjuk csempészni az Ibra bizniszbe

Milner + Touré-t továbbra is ostromoljuk elvileg

Kolarov is bekerült a pletykák közé, tehát legalább felmerült a balhátvéd posztra való igazolás

pannonpuma77 2010.06.07. 15:43:19

Katalán lapok szerint a City Robinho-t plusz 15 milliót ajánlott Ibráért.

Kranczy 2010.06.08. 08:56:01

@pannonpuma77: Na az kurva jó lenne. Robinhonak úgy látszik az egyetlen módja, hogy hasznát vegyük, ha cserealapként felhasználjuk. Ade, Tevez, Ibra, nem tudom, hogy férne meg együtt, de az biztos, hogy a nagyképű svéd bírná az angol focit. ÉS hát nagyon tud, akkor meg már inkább velünk legyen mint ellenünk. Örülnék, ha jönne.

@Richards: RSC azt nyilatkozta maradni akar és harcolni a Cityért, tehát, ha nem zavarják el ő magától nem fog elmenni. Pedig a francia bajnokkal nyomhatná a BLben. Én nem bánom, ha marad. Fut egy jó VB-t, nem sérül meg és remek kiegészítő ember lehet a jövőben.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.08. 13:32:30

@Kranczy: RSC már a VB-n lesérül 2 hónapra, ha tartja magát a szokásaihoz:)
de maradhat felőlem is, mert kell cserecsatár is, csak mondjuk idén is amikor kellett volna, akkor volt sérült...

eszerint meg Fülöp is jöhet 3. számú kapusként:D
www.nemzetisport.hu/legiosok/anglia-a-manchester-city-vegleg-megvenne-fulopot-sajtohir-2031681/

hát nem tudom, max. ha tényleg jobb, mint Gunnar Nielsen, de remélem Hartot sem adjuk el sehova és Given is rendbejön

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.08. 13:38:52

Robinho-nak lehet tetszene a Barca, hát akkor így be kéne venni az üzletbe tényleg

Robinho+Benjani=Touré+Ibra, ezt aláírnám:DD

www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/06/08/1964771/manchester-citys-robinho-keen-on-a-move-to-barcelona-report

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.08. 13:59:36

nos nekik lejárt a szerződésük, így minden bizonnyal távoznak nyáron:

Petrov, Benjani, Sylvinho

www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2010/June/Out-of-contract-trio-leave-Blues

Kranczy 2010.06.10. 09:41:57

Vieira hosszabbított
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/8148

Gondolom csere lesz, de én örülök, hogy marad még egy évre. Meg amúgy is erősíteni kellene a keretet és gondolom bele is húzunk majd igazolások terén. Eddig mínuszban a mérleg, 3-an mentek és 1 játékos jött.

Kranczy 2010.06.10. 11:30:45

A Manchester City közel áll Milner szerződtetéséhez
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/8164

Jó is, Angol is, Fiatal is!!! Mi kell még? Tessék megvenni!!!!!!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.10. 16:10:40

@Kranczy: kicsit drága, amúgy jöhetne:)

ez a Touré-ügy már egyre kínosabb, az ügynöke már szopatja az összes csapatot akivel szóba hozták, először az Arsenal-t zárta ki a jelentkezők közül, aztán a City-t küldte el fát vágni, miszerint szerinte nem is vagyunk olyan gazdagok, mert nem fizetjük meg a Barca által kért pénzt, ma meg azt mondta, hogy ő a Chelsea-t szeretné megfűzni Touré-nak, mert így meg úgy
nem kéne ilyen bohócok kezébe hatalmat adni...

1 angol ifit már igazoltunk azért:
www.skysports.com/story/0,19528,11679_6199668,00.html

továbbra is harcban vagyunk Silva-ért, Mata-ért, Cavani-ért, de ezekből sztem nem lesz semmi

one citizen 2010.06.11. 10:47:49

na most már alig pár óra a VB-ig:), én a hollandoknak drukkolok elsősorban, de találtam egy olyan hírt, hogy Maradona szeritn a legfontosabb láncszem a csapatukban Tevez:)
meg hogy kihagyhatatlan a kezdőből, ami remélem így is lesz, és nem sérül meg

na meg hogy Benítez most már az Inter főnökeként 35 millió fontot fog ajánlani érte, na menjen a francba, ha ezért igazolt oda...
(mármint Benítez:D)

persze a Pool-t is szétakarja kapni, Kuyt+MAscherano-ért tett ajánlatot

Shay Given 2010.06.12. 22:51:49

Robert Mak, ifijátékosunk a Nürnberghez igazolt.

Hartnak pedig ott a helye az angol kezdőben.

pannonpuma77 2010.06.15. 10:42:26

Katalán lapok szerint Touré jövő héten aláír. Az ára 30 millió euró.

pannonpuma77 2010.06.19. 15:43:50

-A City orvosai Dél-Afrikába utaztak Tourét megvizsgálni. 27-30 közötti árat írnak, és 7 millió eurós fizut.
-Silváért 48 milliót ajánlott a City. A játékos elsősorban a Barcába vagy a Madridba szeretne menni, de ha ők nem hívják elfogadná az ajánlatot.

ManCity_Fun 2010.06.19. 23:35:15

Most ha Yaya a miénk akk De Jong padozni fog ?? :( ... Az úgy nemlessz jó ... mert naggyából ezt a feléllást tudom elképzelni :

---------------Given--------------

Boateng---C.Toure---Kompany---??passz:D

A.Johnson----Y.Toure-----Barry---Bellamy

------------Tevez------Adebayor---------

Jahhhh és még sztem Yaya kicsit hátrébb is fog játszani mint Barry !!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.20. 00:18:15

@ManCity_Fun: ez jó kérdés

mert De Jong-gal amúgy semmi baj, VB-n is láttam 2x, azt hozza amit tud, de az 90%-ban jól hozza

defenzív védekező kp., rengeteget ütközik, labdát szerez, nem lehet azt mondani, hogy nem hasznos,idén alapember volt, sajnálnám, ha most nem jutna szóhoz

Yaya-t már én is 80%-ra mondanám hogy jön, tehát valószínű

ebben a felvázolt 442-ben az a baj, hogy tavaly a középső részen lévő kreativitás hiányzott nagyon sokszor, amit Ireland tudott volna max. beletenni, de képtelen volt rá sajnos

se Barry nem elég kreatív, De Jong meg eleve Barry mögött játszott ugye
(Vieira sem volt megoldás ugye:D)

na most Yaya Touré ha beleteszi a kreativitást a csapatba, + még jó sokat védekezik is, mert Barry egyedül nyilván nem elég, akkor ez így oké lehet
de ha nem, akkor sokkal nem vagyunk előrébb

+ az is kérdés, hogy Yaya-nak hogyan fekszik majd a PL, mire beilleszkedik stb...

pl. mi lenne egy De Jong-Barry páros, és Yaya Touré előttük játszana, sokat olvastam, hogy támadó középpályást is tud játszani Yaya

persze így meg Tevez alap, vagy Ade vagy Bellamy padozna, mert Johnson szélsőnek tökéletes
(de belső védőt is játszott a Barca-ban:D)

kurva sok variáció van amúgy, ha jön Yaya, még a 4-4-2-n belül is
(ne felejtsük, hogy Kompany is alapból védekező kp.)

jó lenne tudni, hogy Mancini mit tervez:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.06.20. 00:28:16

ja és így Milner-t remélem már nem vesszük meg, ha jön Yaya, Villa-ban belső középpályást játszott, nagyjából Barry helyén, csak kicsit támadóbb felfogásban, de ennyi belső középpályás azért nem kell már
(irreális a 30 millió font érte, amit a Villa kér)
és így talán Ireland-et sem kell eladni, mert megmaradna egy eredeti támadó kp. is a csapatban

1 opció még pl. vmi brutális rombusz alakzat középre, de csak akkor, ha Robinho visszatér, bár talán Ireland is meg tudná oldani, ha erőt venne magán
mert a braziloknál Robinho nagyon jó volt a Vb-n most, csatár mögött játszott 1 sorral, és pazar labdákat osztott ki, kicsit kötetlen posztja volt

szóval ilyen rombuszra gondolok:

----De Jong-----
-Barry-----Yaya
-----Robinho----
_Tevez------ADE

ezzel a rombusszal Robinho-nak sok mezőnymunkája hátrafelé nem lenne, hiszen mégiscsak 3 stabil védekező felfogású játékos lenne mögötte

persze hátránya, hogy Johnson, Bellamy, SWP-nek nem tudom hogyan jutna szerep ebben:)
nem lehet minden taktika tökéletes:D

ez viszont csak akkor működhetne, ha a szélső hátvédek bitang jók lennének, kb. mint Alves, Maicon vagy Evra, mert így nem lenne szélső középpályás a taktikában ugye...

de egy Bridge-el meg lennénk lőve, mert a baloldalon olyan ámokfutást végezne, hogy beleőszülnénk, mire 1 jó beadása lenne felfutás után a szezonban

persze lehet vissza se jön Robinho, hanem elmegy ilyen Besiktas-ba vagy ilyesmi...

na szóval sok variáció van, meg a pletyka is sok, Tevez, Balotelli, Alves, Richards, Onuoha, Krasic, Milner, David Silva neve még mindig forog a sajtóban, és ezek csak a főbb nevek ugye...

Vladi Weiss 2010.06.20. 11:04:32

Hát ez az, ebben a takitkában is , eg másikban is kicsit nagy a bőség már a keretben.

Pedig pont olyan ember kellett volna a középpályára, aki az utolsó passzokat adja középről. Meg jó ütemben kiteszi szélre a gyors szélsőinknek. Meg távolról tud lőni. Kimondottan egy Sneijder típusú játékos a hollandoktól sztem.

Épp ez volt a baj a NDJ-Barry párossal, hogy nem elég kreatívak, nem segítik a támadásokat annyira, mint kéne. Yaya is nagyon jó játékosnak tűnik, bár tény ami tény, egy Busquets (!) szorította ki a Barca-ban, ennek vmilyen oka csak volt.

Ibra remélem nem jön, mert Tevez és Ade mellé nem kell még 1 nagy csatár. Ade kívülről-belülről ismeri a PL-t, ha fejben rendbe teszi magát, sztem képes 20 gólt is szállítani. Tevez-t sem kell félteni, bizonyított tavaly eleget.

Azért lerökönyödnék, ha kijönne vmi olyan üzlet az Inter-rel, hogy Tevez megy, Balotelli jön, és még egy keveset ráfizetnek mondjuk.

ManCity_Fun 2010.06.20. 17:37:48

@Ireland7: Na igen ,én is ígyvagyok vele ,eggyik kedvencem és a szezonban az eggyik legjobbunk volt ,csak az a baj vele h nehezen tud golt loni ,az elorejátékban nem a legjobb ,de védekezésben kiválló ,Irelandot énis szeretem ,remélem eggy rossz szezon után nem adják el ... :)csak sztem idén sem fog sok játéklehetoséget kapni :( ..Robinho nemhiszem h visszajon !Ahogy írtad is jólenne tudni h mit tervez Mancini :D Milner sztem se kell ,Ibra sem ,Dzeko sem ,igazából még eggy jó balhátvéd kéne ,nameg ha megy Bellamy akk balszélso ,hasonló felfogású,gyors ,olyan mint o volt :) ... hameg Santa Cruz elmegy ,amit remélek ,az az ember nem PL szintu sztem ,ma is amit csinált :( .. szomorú h ilyen jétékos 17 misi ..:( ,na mind1. Az mondjuk nemtetszik a vezetoségben h mindig kifogják a legdrágább játékosokat ,akik néha nemis teljesítenek olyan jól ,néha szétnézhetnének az olcsóbb kisebb nevek kozt is ... pl én a VB-n rengeteg játékost figyeltem akik sokkal jobbak mint pl Bridge,Santa Cruz stb és kérdeztem magamtol h mért nem játszik o a City-ben mikor még heti 100e fontos fizetés sem kéne neki ,meg a kivásárlási ára sem lenne borsos !!Akár az Észak-Koreai csapatban is vannak jobbak mint Bridge sztem ... és még a Savájci csapatot nem is említem akkor :D ..Szval lehetne igazolni ,kis pénzért is néha ... ottvan Elia ,milyen jó játékos ésmég milyen jó játékos lehet ... a mu már fuzogeti is ... mi persze nem ,ottvan Gervinho az elefántoknál ,nagyon jó csatár a Lille-ben is sok gólt lott ,jól cselez ,gyors ,fiatal ,nemnyert még semmi komoly trófeát ,tehát remleni merem h ha eggy elit klubb leigazolná ,kihajtana magából mindent nem úgy mint eggysesek(Santa Cruz) és nemlenne a megszerzése sem nehéz ,fizetése sem lenne sok és olyan játékos aki eggy elefántcsontparti csapatban alapember és sztem a meccs embere volt a portugálok ellen,a francia bajnokság eggyik legjobb csatárja, az csak jó játékos lehet ,majd figyeljétek ma este a Brasilok ellen !! :)

double 2010.06.22. 16:07:14

állítólag Touré megszerzése már nagyon közel van, talán ha Elefántcsontpart kiesik a Vb-ről, az felgyorsíthatja a transzfert, másrészt David Silva-ért is tettünk ajánlatot (28-30 millió font), amit lehet megfontol a Valencia, akik pénzügyileg nem állnak túl jól, és hát Villa-t meg elvitte a Barca már tőlük...

ha ő kettejüket meg tudjuk szerezni, Milner már sztem sem kéne, hisz akkor teljesen új középpályát kell építeni a 3 érkező miatt, a kettő még nem annyira sok

David Silva sztem jobb, mint Milner, bár az angliai tapasztalat is fontos persze

double 2010.06.22. 17:36:51

Bolton Wanderers have announced that Manchester City midfielder Martin Petrov will join the club on a free transfer on 1 July.

The 31-year-old was out of contract at Eastlands and was told in June that he would not be offered a new deal by manager Roberto Mancini.

vagyis Petrov-ot a Bolton igazolta le ingyen, sok sikert neki, a MU ellen rúgjon gólt, otthon is, és idegenben is:D

Richards 2010.06.24. 23:12:24

állítólag Silva-val sikerül megegyezni, pontosabban a Valencia-val Silva-ról

Yaya Touré is úgy tűnik, hogy 95%, de hát várjuk ki, míg City mezben fotózkodnak Mancini-val, mert ilyen alapon Kaká is City játékos:D

Kranczy 2010.06.25. 08:05:19

Én úgy tudom, hogy már Silvaval is megegyeztünk és 5 évre ír alá.
Yaya meg, ha kiestek a VB-ről akkor ír alá.
Szerintem ez a két játékos tényleg meglesz. ;)

black:roll 2010.06.26. 13:40:02

hát kicsit változott a dolog, mert a Valencia most pénzt + RSC-t akarja cserébe Silva-ért

mondjuk RSC-t sem fogjuk megsiratni nagyon, de ha ő nem akar Valencia-hoz menni, akkor lehet rábasztunk

black:roll 2010.07.13. 14:46:59

na 1 pár infó:

-nagyon harcolunk állítólag Dzekoért, és Kolarovért

-Irahimovicsról is sok duma van, én őt kihagynám inkább, pláne ha Dzekot becserkésszük esetleg

-Bellamy-->Spurs, sajnos van alapja a pletykáknak, bár nem örülnék neki, biztos jól tolná a Spursben is, meg nálunk is

-Robinhoval nem tudom mi a franc van, marad, megy, kölcsönbe megy, abbahagyja a focit, passz...

-Onuoha, Ireland, Richards trióból én biztosra veszem, hogy (legalább) 1 valaki távozni fog, aminek szintén nem örülök, de ennek is van alapja azért

-Milner ügy mintha vissza fejlődött volna, na ezt sem bánom túlságosan
(ha egy Silva 25 millió font, akkor nem lehet egy Milner 30 millió font, képtelenség, és műár elkövettünk ilyen bakit, pl. Lescott esetében, hogy túlfizettük az árát, minek többször bakizni...))

na kb. ezek vannak most központban, de nem akartok írni egy frissített átigazolási cikket?:))

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.07.13. 15:40:14

@black:roll: most írtad meg:D
ennél többet mi sem nagyon tudunk:)

de holnapra talán majd összedobok valamit, összefoglaló szerűen, bár ugye sok pletyka van, most annak fele kamu, másik 1/4ede komolytalan, és a végén jön 1-2 játékos még, kb. abból az 50 névből, csak szóba hoztak velünk:)

Kranczy 2010.08.17. 07:45:20

24 órát kaptunk az Aston Villától, hogy véghezvigyük Milner leigazolását, különben nem eladó a srác. (Nekem annyira nem hiányozna.)

www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/16/2074147/aston-villa-give-manchester-city-24-hours-to-finalise-james

Kranczy 2010.08.17. 11:11:22

- Bellamyt sokan nagyon szeretnék meggyőzni, hogy maradjon a PL - ben. (TOTTENHAM, Bolton, Everton, Fulham)

- RSC-ért 10 milliót fizetne a West Ham. (21,5-ért vettük.)

- Robinho önkényesen nem jelent meg a tegnapi edzésen... Ezzel is jelezni kívánta, hogy ő nem fog maradni a klubnál.
(KÖCSÖG!)
süti beállítások módosítása