A párharc első felvonása jól zárult a City számára, 1 gólos előnnyel várhatjuk a visszavágót. Tevez kettőt pakolt be volt csapatának, de lehetett volna az 3 is, ha egy fejese bemegy. A MU sokat támadott, főleg a 2. félidőben 2. felében, ott leginkább Given védéseire volt szükség, aki Tevez mellett extraklasszis teljesítményt nyújtott a meccsen. Azonban egyelőre annyi biztos csak, hogy idegenben is nagy teljesítményre lesz szükség, mert a 2-1 nem nyújt elég előnyt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Összefoglaló, játékos-értékelés, videók a tovább után.
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 46.067
Játékvezető: Mike Dean
 
Eredmény: 2-1 (Tevez 42’ 65’, illetve Giggs 17’)
 
Kezdők:
 
Man City:
 
Given, Garrido, Kompany, Boyata (Onuoha 69’), Richards - Zabaleta, De Jong, Barry – Bellamy, Tevez (Benjani 79’), SWP (Sylvinho 84’)

Man Utd:
 
van der Sar, Evra, Evans, Brown, Rafael (Mame Diouf 90’), Giggs, Carrick, Fletcher, Anderson (Owen 72’), Valencia (Scholes 88’), Rooney
 
Sárga lapok: De Jong 82’, illetve Rafael 41’, van der Sar 42’ .
 
Statisztika:
 
 
Man City
Man Utd
Lövések (kaput eltaláló)
9(5)
13(9)
Szabálytalanságok
11
13
Szögletek
7
10
Lesek
2
4
Labdabirtoklás
42%
58%
Sárga lap
1
2
Piros lap
0
0
Védések
6
6
 
Az 1. félidőben volt több kezdeményezés a mi részünkről a meccsen, bár itt is érződött, hogy túlságosan is tartunk a MU-tól. Noha az első 10 perc után még nem látszott, hogy valamelyik csapat magához ragadná a labdát, azért beindult a meccs később. Nagyjából veszélytelen támadás itt is, majd ott is, aztán a 17. percben Valencia tudott elmenni jobb oldalon, aki csúnyán becsapta Bellamy-t, majd középre tett, ahol Rooney belepöckölt, amit még Given hárított, csak elég szerencsétlenül az üresen érkező Giggs elé, aki nem hagyhatta ki onnan már. 0-1. (Miért nem állítottuk meg Valencia-t, miért volt helyzeti előnyben Rooney és miért volt üresen Giggs? Reméljük Mancini ezen is dolgozik a srácokkal az edzéseken mától. )
 
 
Sose jön jól egy kapott gól, pláne nem kupaelődöntőn, és továbbra is elég mélyen játszottak még a támadók is, azért pl. egy SWP elhúzásra futotta belőle, be is tekert Tevez-nek, aki csúnyán kihagyta fejjel a helyzetet. Ekkor ég a MU támadásait is tudtuk kontrollálni. Aztán már közeledve a félidő végéhez egyre inkább nőt az iram, az indulatok is kezdtek elszabadulni, volt egy NDJ lövés is, ott van der Sar-nak is észnél kellett lennie. Tevez remekül ugratta ki Bellamy-t a balszélen, aki nagyon megverte Rafael-t, a fiatal brazil csak szabálytalanul tudta megállítani Bellers-t, kb. a vonalon és kicsit azon belül, de kívül is már szabálytalan volt, a sárga is jogos és a 11-es is megadható volt. Tevez könyörtelenül bevágta, bár van der Sar is kapott egy sárgát zavarásért, és Rooney is odaszólt valamit Tevez-nek, rá ezek nem voltak hatással. Tevez meg is mutatta Neville-nek a gólöröm után, hogy mit tegyen, röviden és velősen azt, hogy fogja be a pofáját legközelebb vele kapcsolatban. Ezt mi is támogatjuk. 1-1.
 
 
Eztuán már csak Bellamy és Valencia rövid fight-ja volt érdekes, jöhetett a 2. félidő.
Az iram ekkor már nem volt annyira gyors, mindkét csapat kezdte előröl az építkezéseket, Mancini mindenesetre biztosabbra vette a figurát, a csapat kezdett egyre inkább védekező felfogású lenni. Na azért voltak támadások is, pl. egy nagy, pl. amikor Bellamy ment el a szélen, középre tett, csak SWP szerencsétlenül középre rúgta, amit védett van der Sar, pedig ez igazán nagy helyzet volt. A 65. perc környékén sorra rúghattuk a szögleteket, gól nélkül, majd Bellamy újabb szögletét van der Sar ütötte ki rossz helyre, Zabaleta visszafejelte, a labdát pedig Kompany visszahúzta középre, ahol Tevez üresen volt és bebólintott a hálóba. 2-1.
 
 
Ekkortól kapcsolt eggyel nagyobb sebességbe a MU, és innentől vált a City játéka is nagyon védekezővé. Sorra jöttek a MU helyzetek, amiket vagy blokkoltunk, kifejeltünk vagy éppen Given bravúrozott. Többynire ez utóbbi, legalább 3 nagy Rooney helyzetet kivédett. Nagyon be voltunk állva, Mancini lehozta Tevez-t is és SWP-t is, csak Bellamy maradt fenn gyors embernek, így az esély, hogy 3-1-re elmenjünk esetleg az minimális maradt. Aztán valahogy nagy nehezen kihúztuk, de azért hazai pályán talán a MU ellen sem kéne így beállni védekezni, vagy legalább a kontrák esélyét érdemes lenne fenntartani. Given megmentette a meccset nekünk ebben az időszakban.
 
Itt pedig a hivatalos oldalról egy jó összefoglaló, amiben Given védéseit is meg lehet csodálni:
 
 
Taktika:
 
Váratlan húzás volt Boyata-t betenni, noha sok védőnk hiányzik, Mancini érezte, hogy Zabaleta jobbhátvédként lehet nagyobb gondot fog okozni, mint Boyata középen, és ez jó meglátás volt ismerve Zab-ot. De a kezdőben ott volt, hiszen a középpályán, ahogy mi is vártuk a MU 3 középpályással állt fel, de vehetjük ezt 5-nek is, mert Giggs és Valencia is hátramozgott néha. Ez ellen a NDJ-Barry páros túl vékony lett volna, de így Zabaleta-val kiegészülve + hogy Bellamy/Tevez/SWP trió is sokat besegített, már nagyjából egyensúlyban volt a két középpálya. Lassan indult a meccs, a MU vette először igazán magához a kezdeményezést, de miután megrúgták a góljukat a City rendesen feltüzelte magát, és támadások sorát futtatta, noha középről senki nem segített be elöl, félve a kontráktól, Bellamy és Tevez elképesztő harcossága rengeteget jelentett. Az első félidő végén nagyon gyors volt a játék, de a 2.-ban kicsit defenzívre vettük a figurát, folyamatosan adtuk át a teret a MU-nak, azért a 2-1-nél mi is támadtunk, de nem sokat. A végén teljesen visszaálltunk, rábíztuk magunkat a szerencsére meg Given-re, ezt sehogy sem tartjuk jó megoldásnak Mancini részéről, persze fáradt volt a csapat, lehet, hogy már nem bírt volna kontrázni és visszazárni elégszer pár játékos, de így nagyon szoros lett a végén a játék. De a győzelmet meg nem kell magyarázni, ez is tény.  
 
 
Játékosok értékelése:
 
MU-ból akit ki lehetne emelni az mondjuk Rooney, igaz csak az utolsó fél óráért, több helyzetet is kialakított magának, szerencsére nem váltotta gólra ezeket. Evra volt még nagyon veszélyes a támadásoknál a baloldalon, de van der Sar-nak is volt pár nagy védése.
 
City:
 
Given: 9 Eszméletlen nagyokat védett, ha ő nincs tegnap ott a kapuban, talán már a kiesésről beszélgetnénk.
 
Garrido: 7 Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem, volt pár hibája, mikor lemaradt, a gólt is az oldaláról kaptuk, mivel nincs más játékosunk, akit bevethetnék azon a poszton, így Garrido is megfelel, de csak egy ideig. Persze ahhoz képest, hogy ősszel semmit sem játszott, nem rossz ez a pár téli meccse.
 
Boyata: 7 Nagyon izgult, több hibája is volt, a kapott gólnál neki mindenképp jobban kellett volna helyezkednie, viszont ennyi kevés tapasztalattal bedobni a mélyvízbe Rooney ellen, hát az sem könnyű, de nagyjából megoldotta a dolgát. De csak jóindulattal kap 7-est.
 
Kompany: 8 Most végre megint jól hozta a feladatát, életmentő közbelépései is voltak, pár lövést blokkolt is, kifejelgetett pár labdát, na most így kéne játszania legközelebb is.
 
Richards: 7 Ősszel Giggs nagyon sokszor becsapta, most nem ment az öregnek annyiszor, volt pár megindulása is Micah-nak az első félidőben, még egy szólógólt akart biztos:), de a 2. félidőben rengeteg beadás történt az ő oldaláról, jobban kellett volna ott figyelni.
 
Zabaleta: 7.5 Most sem nagyon tudjuk még, hogy hol is játszott ő, védelemben is, középpályán is megfordult, de az biztos, hogy középen jobb teljesítményre képes, mint szélsővédőként, szükség volt rá is, hogy MU középpályája ne nagyon tudjon kibontakozni.
 
De Jong: 8 Hát még NDJ-re mekkora szükség volt, fáradhatatlanul közbelépett, becsúszott, nagy munkát végzett pálya sűrűjében, hétvégén az Everton ellen valószínűleg csak a hasonmása játszott, mert ott meg extra gyenge volt.
 
Barry: 7.5 Tőle mindig többet várunk, mint amit nyújt, most is volt egy kis hiányérzetünk, túl defenzíven játszott, ami nyilván taktikai utasítás volt, pedig abszolút benne van a veszély, mikor előretör, de végig koncentráltan futballozott és hasznosan.
 
Bellamy: 8 Frenetikus volt az első félidőben, aztán kicsit lejjebb adta ezt a 2. etapban, de mivel ő a problémás térdével tolta végig ezt a meccset is, így jár neki a vastaps, megerőszakolta a MU jobbszárnyát (Valencia-Rafael).
 
SWP: 7 Tőle is kicsit többet vártunk, az elején többször is játékba lehetett volna hozni, ő is kicsit defenzív utasításokat kaphatott, mert sokat járt vissza, csak hát Evra-t még sem sikerült kivenni a játékból, aki általában a MU egyik legjobbja. erre legközelebb jobban kell figyelni, volt is 1 nagy helyzete neki, meg 1 gyönyörű beadása, amit Tevez kihagyott fejjel sajnos.
 
Tevez: 9 2 gól a volt csapatának, a városi riválisnak, közben annyit harcolt, harapott, futott, küzdött, amennyit normál játékos már nem is bírna.
 
Cserék: Sylvinho már csak a végén jött be, 1 labdaszerzés az érdeme kb., Benjani kissé csalódás volt, kb. Tevez harcosságának a 10-edét sem mutatta, pedig ha 1-2 szer jobban megküzd a labdáért, még valami kontraszerűségre is lett volna lehetőség a végén, Onuoha pedig jól teljesített a védelem közepén, látva, hogy mekkora nyomás alatt volt a kapunk a végén, talán jobb is, hogy Boyata-val cseréltek.
 
A meccs emberei: Carlos Tevez & Shay Given, nem tudunk választani közöttük, és nem is kell :D.
 
A visszavágóra 1 hét múlva kerül sor, jövő hét szerdán este 21.00-től a Sport1-en élőben, ha nem jön közbe semmi. Idegenben lőtt gólok csak úgy számítanak bele, hogy ha egyenlő az állás összesítésben a 90 perc után, akkor le kell játszani a 2*15 perc hosszabbítást, és azután is döntetlen az állás, akkor számít, hogy ki lőtt többet idegenben. (De a 2*15 perc alatt születő góloknál már nincs idegenben lőtt gól, ha minden igaz.) Ha ez is egyenlő, akkor büntetők döntenek.
 
Következő mérkőzést csak vasárnap fogja játszani a csapat, akkor idegenbe látogatunk a Scunthorpe United gárdájához az FA-kupa 4. fordulójában. Őket a Liga-kupa egyik korábbi körében már 5-1-re kitömtük hazai pályán, alighanem revánsot akarnak venni a Man City-n, noha erre sok esélyük nincs, de az ördög nem alszik persze, hisz már a MU és a Liverpool is kiesett a kupából alacsonyabb osztályú gárda ellen, ráadásul hazai pályán.
 
Ezt a meccset csak a Sportklub közvetíti, ez nekünk stream-et jelenet:), a Sportklub pedig 17.00-tól élőben adja, a meccs is ekkor kezdődik nyilván.
 
Majd szerdán MU-Man City. Két kupameccs, két továbbjutás. Ez lenne a cél. Sőt, ez a cél.
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr841687017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.01.20. 11:27:13

én nem voltam elégedett se a játékkal, az eredmény sem egy nagy szám

egy bajnoki meccsen tökéletes lett volna, majd amikor a PL-ben játszunk velük, akkor ez jó is lesz, de kupában mások a "szabályok"...

faszért kell antifocizni, mikor a védelmük egy kalap szar idén, simán átjátszható

az őszi meccsen is ez volt, ott is 3-szor indultunk meg, lőttünk 3 gólt, aztán védekeztünk ész nélkül, csak kiszoptunk a végére

2-1 kurva minimális előny, 3-1-et kellett volna játszani, esetleg Petrov-ot behozni, Bellamy-t pedig középre tolni, ne pedig Benjani-t behozni, legalább 1-2 ellen támadás belefért volna a végén, mikor már nagyon kitámadtak...

Tevez pedig óriási hős, egy zseni, és még gólokat is lő:D, lassan eléri idén a 20-at is
Robinho példát vehetne már róla végre

3 meccsünk van januárban, mind3-at hozni kéne, Scunthopre elvileg sima, MU ellen kell egy X, Portsmoth ellen viszont nem hibázhatjuk el a 3 pontot

man city 2010.01.20. 11:28:06

ja ma meg hajrá Blackburn:D

de lesz a PL-ben Pool-Tottenham is, remélhetőleg X-re végződik

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.20. 11:36:12

@man city: tény, hogy a biztonság volt Mancini fő szempontja a meccsen, de a sok sérült is megkötötte a kezét

én sem örültem, hogy beszorítottak a végére minket, de szépen lassan fejlődik a csapat, sztem csak jövőre lesz majd az, hogy úgy állunk ki bárki ellen,hogy domináljuk a meccseket, akár a nagy csapatok ellen is

most még előfordul, hogy kisebb csapatok ellen sincs mindig kezünkben a meccs

a 2-1 tényleg veszélyes, mert 1-0-val már kiszophatunk, de ha azt nézzük, hogy több helyzetük volt, akkor simán jó a 2-1

talán február közepére mindenki visszatér, akkortól kell majd nagyon megnyomni, a Liga-kupa döntőre már elvileg teljes keret lesz, legalábbis jó lenne:)

black:roll 2010.01.20. 13:12:51

igen, így másnap kissé nyugodtabban szemlélve tényleg nem voltunka annyira jók, és éppen hogy nem lett 2-2, de hát ennek is örülni kell jelenleg

azért mivel Ade, Robinho, Ireland sem volt bevethető(a brazilt már kb. nem érdemes, ha egészséges sem), Petrov pedig rohadt keveset védekezik, mikor játszik, így nem volt sok választás, 3 védekező középpályással nehéz támadásokat csinálni, azrt az a Tevez fejes + SWP lövés Bellamy vissza gurítás után 2 nagyon nagy helyzet volt
a szélső védőkkel megint nem voltam elégedett, most nem kellett annyiszor előremenniük, így a védekező feladataikat jobban is végezhetnék, Richards is, meg Garrido is

amúgy el sem tudom képzelni mi lenne velünk, ha Given kidőlne 2-3 hónapra mondjuk
egyelőre úgy tűnik, hogy védőt Mancini már nem vesz januárban, inkább bízik a Bridge, Lescott, Touré trióban, hogy visszatérve meg tudja őket annyira fegyelmezni, hogy ne az őszi produkciót ismételjék meg:)
viszont Bridge-nek még kb. 2 hét kell, Lescott-nak akár 3-4 is, Touré pedig február elején már visszatérhet lesz
mondjuk én még velük sem érzem elég erősnek a dolgot, bár ha talán Kompany is jól teljest, és Onuoha is bármikor bevethető lesz, akkor talán...

visszatérve a meccsre, középen tényleg csak a biztonsági foci volt a lényeg, de cserébe ki is vettük a játékból pl. Anderson-t , Carrick-et, ha megnézitek, nem sokat tudtak mutatni a meccsen, ők sem jöttek előre a támadásokhoz

Rooney-t nagyon meg kellett volna fogni, elég lazán kerülgette meg a védőinket, ezt a köv. meccsen jobban meg kell oldani, az a szerencsénk, hogy 1 támadóval játszottak
Berbatov asszem sérült, Owen pedig tök ritkán játszik, remélem jövő héten is max csere lesz:D

ez a 3 középpályással való felállás jobban ül Mancini-nek is sztem, így viszont nagyon kéne Ireland méghozzá jó formában, aki szépen eligazítja a támadásainkat, mögötte pedig akár Vieira-De Jong, akár Barry- De Jong elvégzik a piszkos munkát, sajnos Barry nem képes igazán vezéregyéniség lenni, ezt már írtátok múltkor is, de látszik is, hogy általában elég szürkén tolja, még ha jó, akkor is

a Robinho ügyből nem tudom mi lesz, ha a nagy semmi lesz tavasszal is, inkább most kéne kölcsönadni talán, mert ez nem állapot, hogy a padon ücsörög, ha beáll nagyon ritkán jó, ha kezdő, akkor meg le kell cserélni, annyira rossz
ez túl nagy luxus, lehet, hogy ha spanyolba kölcsönadnánk, akkor visszanyerné formáját, és ha nem akarna visszajönni, akkor jó pénzért el lehet passzolni egy jó tavasz után, vagy egy jó VB után

sztem Mancini se nagyon fog szórakozni vele, még 2-3szor beteszi, és ha akkor sem mutat semmit, akkor hanyagolni fogja
nem tudom ezek a brazilok miért nem képesek komolyan venni sokszor magukat(Robinho, Adriano, Ronadinho stb.)

black:roll 2010.01.20. 13:13:36

hopp, nem gondoltam volna, hogy ennyire hosszú lesz:)

Richards 2010.01.20. 14:10:11

most kezdődik a 2. félidő Sport1-en

@black:roll: majdnem mindenben egyetértek

bár sztem Richards nem volt rossz:)

Robinho egy óriási kérdőjel most, a legjobb mégis az lenne, ha megemberelné magát, és elkezdene hasznos lenni, tavalya azért nem volt rossz, idén eddig 1 gólpassz a mérlege január közepéig!!!

Richards 2010.01.20. 15:02:55

a 2. félidőben amúgy 20 percig teljesen egyenrangú volt a két csapat, ők is támadtak volt 2 helyzetük 1 Rooney meg 1 közeli Giggs fejes, Given védte mindkettőt, de Richards-nak is volt 1 ollózós lövése, ami nem igazán sikerült, volt az a Kompany fejes, ami eléggé mellé ment, na meg a gólunk + jó pár szöglet...

az utolsó 20 perc a MU-é volt, vagyis inkább Given-é:D

szerdán pokoli nehéz lesz, de gólt kell rúgni, és kihúzzuk talán megint, egy kis sosem árt:)

a másik párosításban már ma eldől , hogy ki a másik döntős, Blackburn-nek minimális esélye van csak

Richards 2010.01.20. 15:13:59

Adebayor állítólag visszatér a következő napokban elvileg, a visszavágóra akár már játékba is kerülhet

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.20. 20:47:39

@Richards: ez jó hír

off

Pool-Spurs 21.00-kor kezdődik ES2-n

múltkori meccs pótlása, vmi trükk jó lenne, hogy 0-0 pontot kapjanak mindketten:D

man city 2010.01.20. 21:24:22

vezet is aq Pool, de ami még jobb, hogy a Blackburn a Carling-ban:D

egy City-Blackburn döntő nem lenne rossz

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.20. 21:29:50

@man city: hát ez már nem lesz a döntő, legalábbis a Blackburn aligha:)

kár, mert elég sima lehetett volna

man city 2010.01.20. 21:34:18

fos bolton is van olyan fos, hogy visszaengedik a játékba a szarzenalt 0-2-ről, már 1-2, de érik a 2-2

one citizen 2010.01.20. 22:05:34

én a digin az Arsenal meccset nézem, Wiley (a köcsög bíró) épp most nem fújt le egy nagyon durva szabálytalanságot Gallas-nál, bele is sérült a Bolton játékos, az akcióból pedig végül gól lett

2-2, valszeg nyer az Arsenal, de a bíró rendesen hozzátesz ehhez

one citizen 2010.01.20. 22:19:02

na de, hogy a meccshez is hozzászóljak, sztem nem volt ez rossz, nekik volt erősebb a csapatuk, illetve kevesebb hiányzójuk, meg hát nem kicsit összeszokottabb, mint a mi csapatunk, ők már évek óta együtt tolják

és az erős kezdőjük ellenére is mi nyertünk,ez nagy fegyvertény sztem, persze a 2-1-ből még sokféleképpen alakulhat a párharc

De Jong, Kompany nagyon jó volt, védekezésben ők voltak a legjobbak, Tevez és Bellamy pedig támadásban

Given meg egy kincs, kár hogy nem fiatalabb 2-3 évvel:)

Neville-re meg remélhetőleg jó nagy eltiltás vár, bár nem nagy veszteség nekik, úgy sem játszik a barom idén sokat

a döntőben az Aston Villa már biztos, hiszen rendesen kitömik épp most a Blackburn-t, szóval ha döntőbe jutunk talán, akkor sem miénk még a kupa, Villa ellen egy teljesen nyitott nehéz meccs lesz
Dunne ellen ráadásul:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.21. 04:36:29

én még mindig csak azt bánom, hogy a szélen való védekezésünk nem jó vgy nem elég jó

most pl. a Fletcher-Carrick-Anderson triót lekapcsoltuk, mert lövésük sem volt, de Valencia egyik elfutásából gólt kaptunk, másik oldalon pedig Giggs és Evra folyamatosan veszélyeztetett

ha ezt meg tudnánk oldani, valahogy, bűár a 4-3-as őszi meccsen ugyanez volt, hny beadűás jött be Giggs-től, teljesen kiforgatta ugye Richards-t, illetve belül Barry és De Jong nem tudnak kiérni , hogy kisegítsék a szélső védőket
sőt az sem elég, ha a támadó sokat hátrajár, mint pl. Bellamy

mondjuk kicsit aggasztó, hogy mindjárt vége az igazolási szezonnak, és a kezdetben szóban forgó védők, fullback-ek már eltűntek a hírekből
...................................

Scunthorpe ellen egy félig tartalékos csapa elég lesz sztem, Robinho, ha most sem lesz kezdő, akkor nem tudom mikor
Robinho, Petrov, Boyata, Garrido

ők nálam tuti kezdők, de középen nincs annyi emberünk, ezért De Jong-nak kell játszania, de talán Vieira is ott lesz, így nem fognak annyi támadást vezetni ellenünk

nyilván nem kéne elbénázni a meccset, hanem behúzni 1-2 góllal, és bejutni a legjobb 16-ba
majd a sorsoláskor hazai pályán megkapni vmi gyengébb csapatot:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.21. 05:09:50

www.mcfc.co.uk/Video/Match-highlights/United-extended-cup-highlights

tegnap nem nagyon találtunk jó összefoglalót, amiben nemcsak a gólok vannak benne, de frissítettem a posztot is, a főoldalon volt egy jó kis videó, érdemes megnézni, már a játékosok bevonulásától is, nagyon nagy képsor:D

double 2010.01.21. 07:08:04

@crazy_horse: nem sok esélyt látok már arra, hogy a visszalévő 10 napban igazolunk valakit, vagy hogy éppen bal vagy jobbhátvédet

be kell érni az egy szem Vieira-val:D

double 2010.01.21. 07:20:26

@crazy_horse: váá mekkora hangulat van az elején:D

Tevez a sor végén, de most nem a vörös majmok között:D

double 2010.01.21. 07:26:58

Arsenal vezeti a tabellát

ha nincs az sok kurva X kb. mi is vezethetnénk:)
Bolton 0-2-ról kapott ki 4-2,re essenek ki a francba, bezzeg ellenünk 3-3-ra kihozták

Pool-Tottenham meg 2-0, hát legalább van 1 meccs előnyünk velük szemben, de most jól elmaradunk a bajnoki meccsekkel, hisz jövőhéten hétközi forduló lesz, és akkor sem fogunk játszani

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.21. 09:03:43

@double: én viszont úgy érzem, hogy 1 dobása lesz még januárban Mancini-nek, ha nem is klasszist fog hozn, de vki még jönni fog, akár az utolsó napon:)
mivel 31-e vasárnap, így lehet, hogy febr. 01-ig tart az átig. időszak

black:roll 2010.01.21. 17:54:52

mondjuk MAncini sztem célba vehetné azt is, hogy a labdatartásra is éplüjön a taktika, akár még a top csapatok ellen is részben

ölhetnénk a focit is, azzal is megy az idő:), amiíg nálunk van a labda, addig nem kapunk gólt):
Barca is brutális labdatartása miatt(na jó ott olyanok a a játékosok, akik ezt magas szinten meg is tudják csinálni), kevés gólt kap, viszont sok támadást tud vezetni

persze a minőségi különbség elég nagy NDJ, Barry, Ireland vs. Touré, Xavi, Iniesta triónál, de vmi angolos formáját ennek behozhatná Mancini

egyrészt nyugodtabban játszhatnánk, kevesebb lenne a pánik időszak, és bármikor ki lehetne ugratni 1-1 gyors szélsőt a középpályáról

kíváncsi leszek, hogy Mancini mennyiben fogja ezt tenni, vagy tesz-e efelé lépéseket

vagy, hogy mi a célja azzal, hogy több védekező kp-al hoztak szóba minket mostanában, még Vieira után is?:D

Kranczy 2010.01.21. 18:46:36

Vasárnap FA kupa, és a meccsünket 16:30-tól élőben adja a Sport Klub, előzenekar 14:00-tól a Stoke - Arsenal duó.

Imádom, hogy imádja a TV a Cityt. A meccseink 90%-a megy a TV-ben. Remélem sikerül a csapatnak fenntartani az érdeklődést.

double 2010.01.21. 19:10:53

@Kranczy: nekem Sportklub sajnos nincs, de utána a MU meccset adja a Sport1, utána pedig megnéztem, a Portsmouth bajnokit is adja az Es2

rögtön az Arsenal-MU meccs előtt, tehát ott mi leszünk az előzenekar:D

azért nem gondoltam volna szezon előtt én sem, hogy ennyi meccsünket adni fogják, kb. 10-szer biztos nem kellett idén stream-et keresgélni, ami elég jó kb. 25 meccsből

kutya Mu-nak pedig jó sok meccse van a Digi-n, nekünk szerencsére kevés, így a MU fanok nem nézhetik élőben, csak ha van digijük:D
még a Tv-k is büntetik őket:D
de majd Glazer elintézi őket:D
süti beállítások módosítása