Let's get it started

2009.09.27. 05:44

 

Elindítjuk a Man City blogot, kissé megkésve, de nem lekésve:). A csapat repülőrajtot vett, fantasztikusan kezdett a PL-ben, 5 mérkőzés után 4 győzelem és 1 vereség. Itt kapcsolódik be a blog a történésekbe.
 
A blogot ketten szerkesztjük crazy_horse és Ireland7, ő (crazy…) tegnapelőtt óta City divatdrukker, én (Ire…) majd csak jövő hét utántól drukkolok a City-nek (kunckunc), elkerülve ezzel a jópofa kérdéseket a divatdrukkerségről és távolból megmondó látnokok meglátásairól.
 
A blog részben objektív lesz, hiszen cikkeket, híreket próbálunk majd berakni naponta többet, nem kamuból. Másrészt szubjektív lesz a meccselemzés, illetve maga a PL értékelése, hisz azt sem hagyhatjuk ki a City-hez kapcsolódó okoskodás közben.
 
Rock and roll…
 
crazy_horse, Ireland7

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr911409892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2009.09.28. 02:43:17

jó kis cool blog ez, és tetszik a hangvétel is, hogy nem az a rideg tárgyilagos, de nem is a kierőszakoltan frappáns érzés kap el, mint sok más blognál.

remélem tartjátok ezt a stílust, a City meg a formáját és akkor nem lesz gond...

amúgy ha már Ireland, valamiért nekem nem annyira szimpi, idén is megkap minden bizalmat, de nem él vele, van egy sanda gyanúm, hogy a tavalyi szezonja volt a No.1, pedig fiatal ,mintha nem lenne benne tűz,vagy nem tudom .

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.09.28. 06:36:00

tavaly bizonyított Ireland, hogy lehet rá számítani, idén is ott lesz a szeren, egyelőre valóban nem alkotott sokat, de fog :)

ahhoz képest,hogy minden meccsen kap 2-3 rúgást a bokájára csoda,hogy csak a Fulham ellen sérült meg,de ez sem komoly szerencsére

a tűz benne van, csak ez nem látszik rajta, tavaly sem lángoltak a szemei:)

amint megtalálja Hughes az állandó felállást(taktikát) Ireland is beindul, bár tavaly sokkal támadóbb szerepkör jutott neki, ami az ő igazi helye

pl. az a passz amit Tevez-nek adott a MU ellen ,amiből kapufa lett az 1. félidő legvégén ,uhh

a hangvétel kb. ilyen lesz:), kivéve a cikkfordításoknál, ott nyilván nem lehet elflegmázni a dolgot:D

man city 2009.09.28. 17:28:15

tényleg jó a blog, ami ritka az indexen:DD

csak így tovább
süti beállítások módosítása