Hírek szerdán

2009.11.11. 12:51

 

Hírek, pletykák, infók az elmúlt 2-3 nap történéseiről.
 
A hétvégén merült fel, hogy Kolo Touré szinte már csábítja öccsét, Yaya Touré-t a City-hez, legalábbis nagyon örülne neki, és a City is klasszis játékossal erősödne. Yaya ügynöke azonban a napokban cáfolta a City-vel kapcsolatos híreket, miszerint Yaya ha esetleg tényleg távozik, akkor sem a City-ben fog kikötni. Amúgy a távozása nem esélytelen, mert sokat rotálják, és Yaya meg az ügynöke nem értik, hogy miért, hisz tavasszal hosszabbították meg a szerződését.
 
Robinho ügye még akár január legvégéig elhúzódhat, naponta más-más ellentétes információk látnak napvilágot. Eddig ugye az volt a fő irány, hogy Hughes szerint marad, és nem fog távozni, de Robinho igazából távozna, a Barca-nak is szüksége lenne rá, ma Gary Cook (a City ügyvezetője igazgatója) nyilatkozta, hogy a héten egyáltalán nincs is tervben az, hogy a Barca vezetőivel tárgyalnának Robinho-ról, és a brazil maradni fog a híresztelésekkel ellentétben.
 
A csapat jelenleg már Abu-Dhabi-ban tartózkodik, épp most nyitották meg a klub új tréning-létesítményét, többek között Robinho segítségével. A csapat holnap lép pályára az Egyesült Arab Emírségek válogatottja ellen. Robinho elviekben pedig a Liverpool ellen már bevethető állapotban lesz, ami nagy lökést adhat a gödörben lévő City-nek és Onuoha is elég közel a visszatéréshez.
 
Gary Cook ha már ott van Abu Dhabi-ban, megkötött egy új szponzori szerződést is, az Etisalat-al, mely a térség vezető telekommunikációs szolgáltatásait nyújtó cég.  Így 3 globális márkát is népszerűsít a City, az Etisalat, Etihad Airways, Umbro hármast.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Martin Petrov-nak kisebb térdproblémája van, nem először, így Bulgária barátságos meccseit kihagyja, még nem tudni, hogy mennyire súlyos a dolog.
 
Hughes bár nyár végén úgy nyilatkozott, hogy a nyári költekezések után már nincs szükség óriási pénzeket elkölteni a következő átigazolási szezonban, most mégis sejteti, hogy előfordulhat, hogy 1-2 játékos érkezni fog, akár nagy sztárok is.
 
Az ehhez kapcsolódó pletykák is élénkülnek, pl. Ribéry mellett-akit az újságok szerint Robinho pótlására vennénk-, érdeklődünk a Benfica játékosa, Di María iránt, de a Rio Ave fiatal védője, Fabio Faria után is. Konkrétumok egyelőre nincsenek, és január is még arrébb van 1.5 hónappal, de nyilván naponta lesznek új pletykák addig is.
 
A holnapi barátságos meccs elvileg stream-en nyomon követhető lesz élőben és ingyen, a City hivatalos oldalán, az mcfc.co.uk weboldalon.(Reméljük nem csak a szigetországiaknak.) A mérkőzés itteni idő szerint 17.00-kor kezdődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr961517711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2009.11.11. 14:26:14

nem tudom engem nem győz meg túlságosan, hiába nyilatkozzák le naponta, hogy Robinho marad, kicsit visszás, mert ha mégis megy, akkor csak jól beégnek ezzel a "biztosan marad" dumával

Touré sztem sem fog jönni, nem is az poszt a kínos ugye, tud ott játszani De Jong meg Kompany is

arról nincs hír, hogy a szponzor mégis mennyit fizet évente?:)

Kranczy 2009.11.11. 18:08:44

Szerintem, ha akarjuk megtartjuk, mind1 mit ficánkol a kis brazil, de ha mondjuk jön egy céltudatosabb Ribery, akkor elengedjük.

A támogatás összege biztos nem kevés. :D utalhatnák nekem is...

Kranczy 2009.11.12. 08:57:05

Valaki tudja, hogy kik utaztak az Arabokhoz. Lehetek olyan bátor, hogy magunkra fogadjak?
Az City hivatalos oldalán láttam, hogy Ireland ott van, meg Benjani, Onuoha is edz, ja és nem mellékesen Robinho is ott van és TELJES értékű edzést végez.
A lényeg, ha valaki megtudja az utazó keret névsorát az másolja már be ide! Köszi. ;)

Richards 2009.11.12. 11:12:12

sztem mindenki elutazott, aki nem válogatott meccset játszik máshol, de állítólag Bellamy is ott van, pedig neki Wales-el lenne dolga, asszem

valószínűleg nyerünk, de erre fogadni, hát...:)

tényleg attól függ, hogy Hughes egy erősebb kezdőt választ, vagy esélyt ad azoknak,akik idén még alig játszottak
a marketing szempontjából nyilván egy erősebbet kéne felküldenie

az igazolásokhoz:

sztem Ribéry-re nincs esély, pedig ő aztán tényleg olyan szélső, aki gólokat lő, tud beadni, tud passzolni, jó az összjátékban stb. , de egyrészt rohadt drága, másrészt nyáron nagyon a Real-ba akart menni, mert az angliai időjárás nem tetszik neki, hát talán most sem tetszene neki

Di Maria és Faria-t még csak nem is ismerem, róluk nem tudok mit mondani, Touré pedig sztem sem fog jönni

Richards 2009.11.12. 11:21:25

www.fifa.com/worldcup/preliminaries/asia/standings/index.html

nem vmi erős a válogatottjuk amúgy, 1 pontot gyűjtöttek 8 meccsen a csoportban, nem lesznek ott a VB-n

jó persze barátságos meccs, de illene nyerni

persze az is lehet, hogy pár 100 millió fonttal a sejk is beszáll a meglepetés döntetlenbe, a profitot meg utalja a City-nek, így lehet X lesz a meccs:DD

double 2009.11.12. 13:00:36

nah ja, én is gondoltam rá , hogy érdemes lenne a City-re tenni, mikor megláttam, hogy unibeten 1.9-es odds van a sima győzelemre:D

sztem 4 óra felé már lehet tudni a kezdőt, abból azért jobban fog látszani a dolog, hogy komolyan vesszük-e, ha igen akkor teszek rá én is

ha meg a official site stream-eli is a meccset az külön jó, bár amilyen szériánk van, ez is döntetlen lesz:D

double 2009.11.12. 13:01:54

(vagy a kedvencem, hogy félidőben lesz -e 2 gól, 2.5-ös oddsért:D)

Kranczy 2009.11.12. 16:13:32

@Richards:
Bellamy tényleg ott van. Mondtogadta már, hogy nem bír a térde évi 50-60 meccset és felhagy a válogatottal és csak a Cityre koncentrál. Ezek szerint megtette...
Sylvinho is jelen van. ;)
süti beállítások módosítása