Kötelező győzelemként indult a meccs, úgyis végződött. Közben rúgtunk 4 gólt, 3 nagyon szépet, meg 1 mákosabbat. Mancini megkapta a csapattal az első gólját, nem is örült neki. A Blackburn letudta a két City elleni PL meccsét ezzel erre a szezonra, 2 vereséggel, nem nagyon érdemeltek mást. Tevez folytatta remek formáját, 3 gót szerzett, így már 12 gólos a PL-ben. Richards szólója és gólja miatt is érdemes megnézni az összefoglalót.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gólok, statisztika, játékosok értékelése a tovább után.
 

Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 40.292
Játékvezető: Chris Foy
 
Eredmény: 4-1 (Tevez 7’ 49’ 90’; Richards 39’, illetve Pedersen 71’)
 
Kezdők:
 
Man City: Given, Garrido, Kompany, Richards, Zabaleta, Bellamy, Barry, De Jong, Petrov, Tevez, Benjani

Blackburn: Robinson, Givet, Nelsen, Samba, Jacobsen, Pedersen, Nzonzi, Adrews, Emerton, Dunne, Di Santo
 
Cserék:
 
Man City:
 
Robinho Bellamy helyett a 69. percben
Santa Cruz Benjani helyett a 81. percben
Boyata Petrov helyett a 87. percben

Blackburn:
 
Hoilett Andrews helyett 45. percben
Kalinic Di Santo helyett a 45. percben
Olsson Dunn helyett a 66. percben
 
 
Sárga lapok: Zabaleta 62’, illetve Pedersen 78’
 
 
Statisztika:
 
 
Man City
Blackburn
Lövések (kaput eltaláló)
14(6)
11(3)
Szabálytalanságok
6
12
Szögletek
4
3
Lesek
4
2
Labdabirtoklás
59%
41%
Sárga lap
1
1
Piros lap
0
0
Védések
2
2
 
1. félidőről sok mindent nem lehet írni. A legelejét nagyon megnyomtuk, jöttek a helyzetek, de lövésekig nem nagyon jutottunk el, majd egy szöglet után Benjani megpróbálta kapura irányítani a labdát, de Tevez volt az, aki szerencsés helyezkedéssel a kapuba „varázsolta” a labdát. 1-0.
 
 
Ekkor még 5 percig nyomtunk, majd kicsit visszavettünk a ritmusból, hogy a Blackburn is focizhasson, nagyjából éltek a lehetőséggel, próbáltak helyzetek kialakítani, de komoly lövésig nem jutottak, Given-nek a hazaadások nagyobb gondot okoztak, mint a Blackburn. Igazán gyenge meccsnek tűnt ekkor a találkozó, mezőnyben ment a brusztolás. Majd hirtelen jött Richards, aki megindult a saját félpálya közepéről, egyszerűen végigfutott a labdával, majd remek ütemben kiugratta Benjani-t, aki kapufára rúgta csak, ami így nagyon igazságosan visszakerült Richards elé, be is tette a helyére a labdát. Bámulatos és gyors szóló volt, 2-0.
 
 
2. félidőben adott volt, hogy mit kell csinálni, tartani az eredményt és 1-2 gyors akcióval lőni még 1-2 gólt. Ez történt kvázi, elég gyorsa, hisz Benjani indult meg a balszélen, visszatette laposan, ami rossz volt Petrov-nak, de remek a 2. ütemben érkező Tevez-nek, aki bevarrta kapásból a kapuba 18 méterről. 3-0.
 
 
Itt megint kezdődött a lagymatag játék, 40 perc volt vissza 3-0-nál a meccsből, kb. mindkét csapatnak megfelelt volna, ha itt lefújják a meccset. Megint teret adtunk a Blackburn-nek, akik már félig a csütörtöki Liga-kupa meccsen jártak fejben, vezettek 1-2 akciót, de nem volt gond belőle. Mi is megindultunk párszor, ebből sem volt komoly helyzet. Nagyjából az utolsó 20 percben pörgött fel a meccs, mikor Given egy hazaadott labdát az égbeküldött fel, nem messze a 16-ostól, Kompany pedig nagyon rosszul vette át, amivel el is adta a labdát, Pedersen pedig szépen tekerte el. 3-1.
 
 
Itt jött egy olyan 10 perc, mikor bár a meccs nem volt veszélyben, de akik a hendikeppes City győzelemre fogadtak, azok leizzadtak:). Kitámadt a Blackburn, mi kicsit megzavarodtunk, beadásokat erőltették, amiben nem vagyunk túl jók, de Richards bőszen fejelgette ki a labdákat. Érett a 3-2, mikor mi is rákapcsoltunk és támadás itt, majd támadás ott volt a meccs képe, Robinho remekül érezte a ritmust és okos passzaival pár lépésből támadásokat tudtunk kialakítani, Petrov is elment a szélen, de rosszul tette be, majd RSC előtt adódott egy nagy helyzet, de mellévágta. Robinho-nak volt egy jó lövése is, de Robinson bravúrral hárított. A végén pedig kis területen passzolgattunk, Tevez pedig jó helyzetfelismeréssel tudta, hogy mi a dolga, be is lőtte 3. gólját a meccsen. 4-1.
 
 
Itt pedig külön egy hosszabb, de remek minőségű részletes összefoglaló a meccsről, érdemes ezt is megnézni:
 
 
 
 
Taktika: Nem volt rossz Mancini elképzelése, hogy a szélsőhátvédeket nem küldi előre annyiszor, és a Barry- NDJ páros is mélyebben játszik, viszont Bellamy-Petrov és Tevez-Benjani pedig nagy erőkkel fognak rohamozni, mert bejött:D. Valamint így a védekezés is stabilabb, viszont a két (támadó) szélső rengeteget dolgozik, bele is fáradnak rendre. Benjani a kezdőben meglepetés volt, ennek ellenére Mancini húzása tökéletesen bejött, 3 gólpassz csak hab a tortán az afrikai támadótól. Petrov jobbszélen kezdett, majd oldalt váltott Bellamy-val, majd vissza, bár ez nem újdonság. Többször álltunk vissza kontrajátékra, ők jöttek, de nem nagyon tudtak mit kezdeni, mert jól védekeztünk. A végén már mikor kisebb zavar keletkezett bejött Boyata is, de akkorra már nem volt dolga se neki, sem a védelemnek, mert ekkor már m vezettük sorban az utolsó támadásokat, Robinho vezérletével, akinek rövid passzából Tevez mesterien állította be a 4-1-et.
 
Játékosok értékelése:
 
A Blackburn-ről a kommentátor is többször szóvá tette, hogy mennyire nem akarnak se játszani, se nyerni. Védekezésük gyenge volt, támadásiak alig voltak. Kiemelni maximum
Pedersen-t lehet, aki szép gólt lőtt egy amatőr hibából, illetve talán a csereként beálló Hoilett mutatott valami szépet.
 
City:
 
Given: 7 Első félidőben nem volt dolga konkrétan, aztán persze 1-2-szer megtornáztatták, de megoldotta a szitukat, viszont a hazagurított labdákat jobban is megjátszhatná, valamin a beívelt labdákra ki kéne jönnie néha, hogy ne legyen akkora zűrzavar néha az ötösen beíveléseknél.
 
Garrido: 7 Első meccse balhátvédként a PL-ben idén, ahhoz képes jó volt, nem hibázott egyáltalán szinte, jobbnak tűnt, mint Sylvinho.
 
Kompany: 7 Belső védőként nagyon jól szerepel, bár most volt 1 nagy hibája, amiből gólt is kaptunk, és ennek következtében majdnem életre kelt a Blackburn, de amúgy jó volt, az ilyen hibákból meg tanulni fog Vincent. Ugye?
 
Richards: 8 Remekül ellátta a feladatát hátul, jól helyezkedett, nem maradt le az emberről, és az a szóló utáni gól… . Így tovább Micah!
 
Zabaleta: 6 Alighanem a leggyengébb volt a csapatból, többször zavarba hozták, volt pár érthetetlen dolga, parázott is párszor, de végül is megoldotta valahogy.
 
Bellamy: 6.5 Ez nem ez ő meccse volt, nem igazán találta el a ritmust, párszor elhúzott balszélen, de nem igazán volt effektív. Majd az Everton ellen remélhetőleg.
 
Barry: 7 Nagyon visszafogott volt, alig ment előre a támadásokkal, viszont szépen szűrt középen, és tette tovább a labdákat, átlagos meccs volt ez számára.
 
De Jong: 8 Rengeteget harcolt, csúszott, harapott, volt pár kemény belépője is, rettentő hasznos volt, sok-sok Blackburn támadást megakasztott.
 
Petrov: 7 Bellamy-hoz hasonlóan neki sem ment annyira, viszont volt pár szép elfutása, a veszély legalább ott volt benne.
 
Tevez: 10 Mesterhármas! Erre nem lehet 9-est adni. 1 mákos gól és 2 remek találat.
 
Benjani: 9 Mezőnyben sem volt rossz, sokszor jött vissza középre fejpárbajozni, visszamozgott, jól tartotta meg elől is párszor, és kiosztott 3 gólpasszt, ő is először volt kezdő a PL-ben idén.  
 
Cserék: Boyata-nak nem volt már ideje alkotni, RSC előtt 1 nagy helyzet adódott, amikor talán passzolni kellett volna, de egy vérbeli csatár ellövi, ő is így tett, csúnyán mellé méghozzá. Robinho viszont üde színfolt volt csereként (VÉGRE!), jól mozgott, higgadtan támadgatott, elő is készített 1-2 akciót, adott 1 gólpasszt is, sőt lőtt egy gólt is, csak fél méterrel leshatáron túl volt.
 
A meccs embere Carlos Tevez, nem is kérdéses miért. A SBMOTM (Second Best Man of The Match) díjat Benjani és Richards kapják megosztva.
 
A Man City így feljött a 4. helyre 38 ponttal, jó lenne megtartani. Az Arsenal 4, a MU 6, a Chelsea pedig 7 pontra van most. Tevez pedig már a góllövőlistán is előkelő helyen van 12 találatával.
 
 

PL tabella

Góllövőlista

 

 
Következő mérkőzést az Everton ellen idegenben fogjuk játszani szombaton, a hó talán már nem fog gondot okozni abban a fordulóban. Eurosport2 élőben közvetíti a találkozót 18.30-tól.  
 
Come on Citizens!
Ireland7, crazy_horse
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr131667036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.01.12. 18:38:57

klassz összefoglaló

Richards-nak hogy pattant ki a fejéből, hogy végig kéne futni a pályát, majd leadni ziccerre a labdát, azt nem tudom:D

az ilyen és ehhez hasonló bajnokikat mind be kéne húzni tavasszal, hisz könnyű pontok ezek, csak koncentrálni kell

Tevez tripla tök laza volt, Adebayor-nak lesz mit ledolgoznia, én őt tippeltem házi gólkirálynak szezon elején

a védelem pedig nagy fejlődésen ment át, nem akarom megint Hughes-t égetni, de Mancini 1-2 klasszissal jobb edzőnek tűnik már most 2 hét után is, az ilyen Garrido-s/Benjani-s húzásai hogy bejöttek, közben eszünkbe nem jutott ősszel talán még nekünk sem, hogy őket elő kéne venni a spájzból...

(közben sol Campbell az Arsenal-hoz készül visszatérni, legalább nem hozzánk:D)

Everton meccs viszont durva lesz, én optimista vagyok, de hogy ott mi lesz azt nem tudom, utána rögtön MU C. Cup meccs...

double 2010.01.12. 18:53:05

fantasztikus meccs volt, noha az a 3-1 utáni pár perc kemény volt:)

így utólag teljesen megérdemelt a nagyarányú győzelem, ez a Blackburn elég gyenge volt, de mások ellen is, nemcsak ellenünk
a pálya is teljesen játszható volt, úgy értem nem volt baj a talajjal sem

sztem tudatos volt Mancini-től, hogy néha visszaveszünk a jtáékba, néha meg rágyorsíttat a csapattal, így még nehezebb követni a játékunkat, mert az ellenfél is azt hiszi, hogy ők irányítanak, és így hirtelen kapnak 3-4 kontrát, amiből jó eséllyel 1-2 nagyon veszélyes

én is jobbnak hiszem Mancini-vel a csapatot, több taktikai javulás is felfedezető hát még a védekezés maga...

meg van a 4. hely is, ez a biztos:)
a köv. 18 meccs pedig vér kemény lesz mindegyiken meg kell szenvedni, de talán sikerül a top4 majd

Come on City!

(Ireland és crazy, kölcsönvehetnék pár részt az összefoglalókból, hogy egy másik fórumra bemásoljam ? :)tényleg csak pér rész kéne, nem az egész:)
forrást persze kiírom...)

double 2010.01.12. 18:54:41

@man city: Richards-ról sztem még sok titkot nem tudunk:)

állítólag jobban cselez, mint Messi, csak ezt még nem mutatta meg, ahogy az ilyen szólóit sem:DD

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.12. 19:05:56

@double: (persze, vigyed, terjesszed:D, a forrást elég ha odabiggyeszted, copyright mancityfc.blog.hu:DD)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.12. 19:10:14

Veira-t egyébként bemutatták a meccs előtt a közönségnek, azért nem játszott, mert vmi sérülést is hozott magával az Inter-től:)

Everton ellen már a padra minimum odaülhet elvileg, és mivel elég jó az Everton középpályája, lehet, hogy a kezdőben is ott lesz

one citizen 2010.01.12. 20:20:37

szépen is játszottunk, izgalmas meccs volt, annak ellenére, hogy volt pár izgalommentes rész is, mikor már majdnem bealudtam a meccsen, de a vége ütött:)

Richards gólja fantasztikus volt, Tevez triplája nem különben

egyre jobban kezdem elhinni, hogy Hughes leváltása most már nem akkora hiba, de azért még ki kell várni a nehéz meccseket is, hogy ott mit alkot Mancini, mert eddig tényleg hibátlan a könnyebb meccseken
a védelem sem volt igazán tesztelve tegnap, viszont középen már sokkal több jó megoldás volt, főleg a szűrést iletően, és jól osztottuk előre a labdákat Bellamy-nak, Petrov-nak Tevez-nek, Benjani is elég klasszul tolta, végig veszélyes volt

3 pont sikerült, ez már a 4. PL meccs zsinórban,amit megnyertünk, 7 X után 7 meccses győzelmi széria esetleg ?:)
persze előbb jöjjön be az 5., aztán lehet a továbbiakon gondolkodni:)

hajrá Man City!

one citizen 2010.01.12. 20:21:55

@Ireland7: a tegnapi meccsen nem is hiányzott Vieira, úgy értem nélküle is meg lett oldva minden középen, Blackburn elég gyengus volt

viszont az is jó hír, hogy Robinho, SWP,és Santa Cruz már ott voltak a cserepadon, így a sérülésük is "hamar" rendbejött

Richards 2010.01.12. 20:51:23

Richards tud még ilyet, majd meg is fogja mutatni:)

megnéztem 11-12 másodpercbe tellett, onnantól hogy megkapta a labdát Zabaleta-tól, majd felvitte és a 12. másodpercben pedig már rúgta a labdát a kapuba befelé:)
igazából megállítani sem nagyon lehetett, mert szlalomozott, illetve óriási sebességgel futott, elég váratlanul...
Messi nem tud ilyet, vagy max. 3-ad ennyit futva:D

nekem tetszett a meccs(melyik City drukkernek nem ?:D), ésszel játszottunk, nem hajtottuk ki magunkat annyira, végre a rúgott gólok számában is közelítünk a top4 felé

Carlitos pedig brutális formában van, ha ezt fenn tudná tartani még pár hétig az eszméletlen lenne, nem kizárt, hogy eléri a 20 gólt 3-4 meccs alatt most:)

Everton ellen legalább egy X kellene, de sztem harcban leszünk a győzelemért is, bár az Everton most kemény dió lesz

Kranczy 2010.01.12. 21:48:41

Adebayor Arsenalos pólóban nyilatkozik otthonról a tragédiáról az ES2-n...
Elég furcsán veszi ki magát...
Na de oda se neki.

Richards 2010.01.12. 22:01:02

@Kranczy: nem lehet, hogy egy korábbi interjúból lett bevágva a kép ?

amúgy legalább nem MU mezben van, ennek is örülhetünk:D

de inkább gyógyuljanak fel a togoi sérültek, akik megsérültek a lövöldözésben, az fontosabb most úgyis

Vladi Weiss 2010.01.13. 00:29:24

Nagyon nagy grat a csapatnak, végig nagy elánnal játszottunk, Tevez fáradhatatlanul küzd, nagyon érzi a játékot mostanában.

Kontráink életveszélyesek, hisz gyorsak és pontosak, és jók a támadóink is.

Boyata, Ibrahim ott voltak a padon, remélem Mancini fél szemmel figyeli az ifiket is a klubnál, meg a tartalékcsapatot is, az is nagyon fontos, hogy sok tehetség érezze az, hogy bekerülhet a nagyok keretébe is

Richards góljáról nem lehet mit írni, csak annyit, hogy gyönyörű lett:)

És közben a csapat átvette a jól megérdemelt 4. helyet, asszem ez egy igen jó forduló volt így, akkor is, ha a meccsek többsége elmaradt.

Hajrá City!!!

black:roll 2010.01.13. 06:11:28

3 dolgot emelnék ki:

- a védelem javulása, helyezkedés/koncentráció/emberfogás/szerelések stb.
ez alapja az elmúlt győzelmeknek

- a csapat akarása vagy motivációja, ha lehet így fogalmazni, mindenki harap, mindenki jobban odateszi magát

-remek támadásokat futtatunk, széleken is , középen is, és pár ziccer is kimaradt az elmúlt 34 meccsen, de ez is belefért

a hétfői meccsen ezek mindegyike szerepet játszott a nagy győzelemben

Richards, DE Jong, Tevez, Benjani valóban a legjobbak voltak, de Bellamy mezőnymunkáját is kiemelném, sokat zárt vissza nagyon, Petrov már jóval kevesebbet lép vissza védekezni, néha meg le is marad
Robinho csereként végre hozzátett a játékhoz, nem csak lézengett
RSC-t nem hibáztatom végül is, én is ellőttem volna abban a helyzetben, talán kicsit pontosabban is:D

a sérültek szépen épüljenek fel, térjenek vissza és akkor minden adott lesz egy parádés tavaszhoz

black:roll 2010.01.13. 06:18:51

@Kranczy: hát ez eléggé fura dolog

2 dolgot tudok elképzelni

-vagy akkora sokkban van még mindig a lövöldözés miatt, hogy azt sem tudja mit csinál, és az első kezébe akadó pólót vette el mondjuk (de ha mondjuk kamera elé áll, és nyilatkozik, akkor vélhetően tudja mit csinál, és amit mond annak következménye lesz, pláne ha a Sky-nak nyilatkozik)

vagy ,ami rosszabb, hogy szarik a City-re, és Arsenal pólót vesz fel, közben itt veszi fel a heti 150k-s fizuját, ezzel leégetve a klubot, és leszarva a drukkereket is
hogy nem tudott szerezni egy City mezt ? vagy vett volna fel Togo válogatott mezt
innen már 1 lépés, hogy Tevez MU mezben virítson, azt sem lehetne kimagyarázni

remélem az első eset áll fenn, bár az elég necces

nem vall sok észre ez Ade-tól mindenesetre, kíváncsi vagyok mit nyilatkozik, mit reagál, miért Arsenal pólóban jelenik meg
(ha most ez nem egy ilyen szörnyű tragédia után van, sztem el is kéne küldeni a klubtól, de legalább megbüntetni)

minimum bocsánatot kell kérnie sztem, majd a pályán is bizonyítania végre

Kranczy 2010.01.13. 09:19:03

@Richards: Nem. Mostani nyilatkozat. Ma reggel is láttam az ES2-n a "News"-ban.

Kranczy 2010.01.13. 11:54:15

Más is felfigyelt Adebayor pólóválasztására. A pletyka lapok rögtön hírt csináltak ebből is. Mindenesetre odafigyelhetne. Ekkora sokkot kapott azt hiszi még az Arsenal játékosa? Vagy Togoba még nem vitt el egy db Citys cuccot sem? :D

A cikk:
www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/arsenal/6979364/Emmanuel-Adebayor-wears-Arsenal-shirt-in-TV-interview-recalling-Togo-attack.html

Shay Given 2010.01.13. 12:38:19

Nem értem ezt az Adebayor gyereket... Ha így viselkedik, inkább menjen el. AMúgy a Bolton nagyon akarja Weiss-t, ő pedig játszani akar a VB miatt. Ha megy, akkor is csak kölcsönbe menjen!

Kranczy 2010.01.13. 15:07:48

Itt még egy kép van Róla. Mindenki feketében ő meg az Arsenalos pólóban virít. Ez így már kicsit gáz. Akar ezzel üzenni valamit? Szeretné, ha az Arsenal vissza vásárolná mint Sol Campbellt?! :D

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1242746/Is-Emmanuel-Adebayor-missing-Arsenal-Manchester-City-star-gives-interview-wearing-Gunners-shirt.html?ITO=1490

Richards 2010.01.13. 15:49:30

akkor ez mégis komoly

nem tudom, hova tette az eszét akkor

nem reagált még semmit rá Ade amúgy ?

na mind1, nélküle is megy a szekér, ha komolyan gondolja ezt, akkor le is léphet innen, sehol máshol nem kap ennyi pénzt, pláne ha még nem is megy neki...

one citizen 2010.01.13. 16:00:35

hasonlókat gondolok, mint ti, nem tudom ezer hogy képzelte Ade, vagy van-e rá vmi normális magyarázata
persze érthető, hogy nagy sokkban van egész Togo, ők is, majdnem meghaltak, ez fontosabb, mint a futball persze, de minek kell felvenni egy Arsenal-os felsőt
ott a többiek is feketében vannak, vagy egy sima pólót húztak

kár, hogy ilyenek vannak, mikor inkább arról kéne beszélni, hogy egyre jobb a City
(mikor az Arsenal-t elvertük 4-2-re, akkor is Ade botránya volt a téma, jó lenne a csapatra koncentrál, minden téren)

double 2010.01.13. 16:40:57

hát ez no comment...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.13. 18:18:13

néztem egyet én is, mikor megláttam

ha nem ebből az apróból lenne a dolog, mint ami (amúgy gyásznapokat tartottak Togo-ban a napokban), akkor eléggé ki lennék akadva most rá

így viszont eléggé árnyalja a dologt, hogy pár napja kis híján szitává lőtték őt is, meg a társait is ,ilyenkor tényleg nem a foci, a klub stb. az első 1 adott játékosnak
ez az Arsenal mez meg elég szerencsétlen dolog, de jöjjön vissza, és focizzon úgy, amiért leigazoltuk, és majd az alapján lehessen ítélkezni

ettől nem lesz rosszabb csatár, meglátjuk...

Lamps08 2010.01.13. 19:16:32

grat, ez már kezd durva lenni, remélhetőleg a Chelsea-t nem akarja beérni a City még idén:)

Tevez-t már lassan nem hiszem el, Ferguson mit éghet:D, miközben Berbatov-nak magyarázza a játékot, Tevez utoléri Rooney góljait is:)

ha a City a nehéz meccseken is helyett áll(értsd nyereget, becsúszik 1-2 vereség, de a többségét behúzza), akkor a 4. helynél jobb is sikerülhet, Mancini eddig nem rossz, igaz Ancelotti is hasonlóan kezdett, majd visszaesett kissé a csapattal...

double 2010.01.13. 20:04:08

@Lamps08: na azért nem lesz a Chelsea-nek sem itt sétagalopp az ősz:)

bár ha a MU-t a Glazer-ék kicsinálják, akkor 1 riválissal kevesebb:D

man city 2010.01.13. 23:30:13

nem érdemes sok szót vesztegetni Ade-ra, van most elég bajuk úgyis,de csak kinyögött vmi magyarázatot, még ha eléggé gagyi is

és legalább talált egy City mezt is magának, gyorsan tanul, na...

www.101greatgoals.com/videodisplay/4454382/

www.101greatgoals.com/adebayor-explains-why-he-wore-an-arsenal-shirt-in-ssn-interview-yesterday/45178/

Shay Given 2010.01.14. 11:59:39

Na megnéztem a videót... Az a lényeg, hogy most már tudja, hogy hol van, és én hiszek neki :) Amúgy jó nagy akcentusa van, alig érteni valamit.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.14. 12:02:59

ja, hát minimum reagált rá, ez már elég ebben a helyzetben legalább

viszont, hogy mikor tér vissza azt nem tudom, ahogy mesél az állapotáról, lehet, hogy januárban már nem is tér vissza (ugye eredetileg jan. 20 körül tért volna vissza, hisz akkorra kb. kiesett volna Togo), így most lehet, hogy februárban majd vmikor

mondjuk nyilván hiába is térne vissza addig, amíg fejben nincsen rendben

man city 2010.01.14. 16:13:05

off

a Pool az mellé, hogy kiszopott az FA-ből, még sikerült 2-3 sérülést is beszedniük, Torres több mint 1 hónapra, Benayoun 3-4 hétre, Gerrard csak kisebb sérülést szedett össze, ELVILEG

kurva nagy rábaszás felé haladnak, ha ezek most megelőznek minket a tabellán, akkor meg is érdemeljük

Kranczy 2010.01.14. 16:51:40

Gerrard két hétig nem lesz meg Benayun se. Torrest meg műteni kell 6 hétig biztos nincs. Egy riválist kihúzhatunk...

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/liverpool-fernando-torres-es-steven-gerrard-is-kidolt-a-sorbol-2013383

A Man. Utd. valószínűleg eladja Rooneyt 70 millióért a Realnak vagy a Barcának. És eladják a stadionjukat is és utána visszabérlik, hogy kilábaljanak valahogy 700 milliós tartozásukból... EZEK tönkremennek és még egy riválissal kevesebb...

www.goal.com/en/news/9/england/2010/01/14/1744399/manchester-united-could-sell-old-trafford-and-wayne-rooney
HA-HA-HA :D

black:roll 2010.01.14. 17:53:40

ezzel a Pool nagyjából már csak az EL-ben esélyes valami komolyra

a januárjuk nem túl nehéz, de tűnik majd nekik sem lesz könnyű a sorsolás, könnyen rábaszhatnak

nekünk viszont ezt nagyon ki kellene használni
süti beállítások módosítása