Pezseg az átigazolási piac, 100 millió pletyka naponta, ezekből szemezgettünk, de természetesen vannak konkrét tények is az igazolásokkal kapcsolatban:
 
  • Legközelebb A. Kolarov megszerzéséhez áll a City, de már múlt héten is így állt a helyzet, mégsem írt még alá a szerb balhátvéd. A klubok lényegében már megegyeztek, részletkérdéseken megy már csak a vita, a végleges megegyezés napokon belül várható.
  • Erősen érdeklődik a City Mario Balotelli után, legalább 2-3 tárgyaláson itt is túl vannak az érintett klubok már, megegyezés még nincs, a City nyilván valamennyivel kevesebbet ajánlott, mint amennyit az Inter szeretne. Esélyes a transzfer ettől függetlenül, de még nem biztos.
  • Nem lehet eldönteni, hogy Edin Dzeko-ért Balotelli-vel párhuzamosan érdeklődünk, vagy esetleg, ha az egyik összejön, akkor a másikról lemondunk típusú átigazolási fortélyról van szó, mindenesetre a Wolfsburg továbbra is túl magas pénzt kér érte, igazán komoly érdeklődő pedig csak a Man City és a Juventus. A csatár szívesebben igazolna a hírek szerint Olaszországba, a Juventus-hoz, de nekik is nagyjából 15-20 millió fontot és talán Diego játékjogát kéne adniuk cserébe.
  • Újabb csatár neve is felmerült a hét elején, aztán még gyorsabban cáfolva lett. Drogba ügynöke bedobta a City nevét, mivel Drogba-nak „az ő korában gondolnia kell a jövőjére is”, magyarul nagyobb fizetést szeretne pályafutása utolsó 2-3 évére, de a City is rögtön közleményben cáfolta, majd a Chelsea is kijelentette, hogy Drogba nem eladó.
  • James Milner a hírek szerint szeretne a Man City-hez igazolni, a Villa menedzsere, Martin O’Neil szerint erre lesz is lehetőség, ha a megfelelő árat az asztalra varázsolja a City. Ez a City-nél közelebb esne a 20 millió fonthoz, a Villa szerint nagyjából 30 millió font inkább.
  • Redknapp most már lehet, hogy kölcsönbe szeretné megszerezni Bellamy-t, érdekes fejlemények, mert 1 hete még egy komikus 3 millió fontos ajánlatról lehetett olvasni, ezen a héten már a kölcsönvétel, jövő héten talán ingyen távozik Bellamy a Spurs-höz, 2 hét múlva pedig már mi fizetünk Spurs-nek.
  • Hodgson is megkezdte a keretének átalakítását az Anfield Road-on, legutóbb Micah Richards jött szóba, most már inkább Wayne Bridge neve forog velük kapcsolatban, hiszen legjobb balhátvédjüket, Insua-t a közeljövőben eladják. (Illetve a héten megszerezték 4 évre Joe Cole-t is, és állítólag tárgyalnak Huntelaar-ról is.)
  • A City-hez kapcsolódóan felmerült pár eddig nem hallott név is: Moussa Sissoko (Tolouse), Landon Donovan (LA Galaxy), Ramires (Benfica). Nagy valószínűséggel semmi nem lesz a leigazolásukból, de lehet róluk hosszú cikkeket írni.
  • Két játékosunk is kölcsönbe távozott a klubtól, Gunnar Nielsen (24 éves kapus) a League One-ban szereplő Tranmere Rovers-hez került, David Ball (20 éves csatár) pedig szintén League One-os Swindon Town-nál folytatja. Mindkét játékos 6 hónapra írt alá új klubjához.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr222169124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ManCity_Fun 2010.07.22. 18:32:46

Bridge mehet ,ha elmegy a poolhoz akkor mi erosodünk a pool meg gyengül ,akk biztosra veheto h jön Kolarov !

black:roll 2010.07.22. 19:11:11

sztem is jó húzás lenne, ha Kolarov jönne, Bridge meg menne, mert Bridge a padon elég sok pénzt felemészt, balhátvéd meg éppen azért kell, mert Bridge elég közepes játékos...

Bellamy-t továbbra sem adnám a Spurs-nek, hát a kölcsön az tényleg abszurd, tényleg a végén kitalálják, hogy a fizetését is mi fizessük a kölcsönadás mellett...

Milner-ért meg horribilisan sok a 30 millió font, nem ér annyit egyszerűen, 20 a reális maximum
ráadásul nem is kell ő annyira sztem, legalábbis nekem nem kéne

1 csatár biztosan jönni fog, de arról még mindig sincs semmi, hogy Robinho RSC, Jo, Caicedo négyessel mi lesz mégis

ManCity_Fun 2010.07.22. 19:46:24

@black:roll: Nevetséges a 30 milla ,márcsak azért is mert Silva ,Yaya,Tevez,Adebayor 25 milla korül voltak ... vicces lenne ,ha Robinho után Milner lenne a legdrágább játékosunk XD ! A Villa is tudja h nemér annyit csak ,leakarják húzni a multimilliomos arabot!

Bellamy sztem maradhatna ,legalább egy jó év még van benne !

Caicedo,RSC,Robinho,Bridge,Etuhu ötöst elkéne adni ! Esetleg még RSC-t kölcsönben meglehet próbálni,hátha visszajön a formája ! :D JO meg maradhatna ! :)

Richards 2010.07.22. 21:22:45

Kolarov a legfontosabb sztem most, az a poszt az, ahol nincs igazán minőségi emberünk, se potenciál

én el lennék csatárigazolás nélkül is, Dzeko tuti nem jön, pont most olvastam, hogy a Wolfsburg most már megelégelte, hogy senki nem fizeti ki a kért árat, ezért innentől már el sem adják a bosnyákot
és hát Balotelli is elég zűrös alak, nem vagyok biztos benne, hogy Mancini meg tudja fogni, vagy megnevelni, elég botrány volt amikor az Inter BL meccsén a Barca ellen csak sétálgatott meg sértődöttet játszott, hogy ő csak csere volt akkor éppen
ráadásul érte is egy rakat pénzt kérnek
mondjuk ha Robinho-t el tudnánk adni 20 millió körül, az egyből jobb lenne, de nincs vevője bassza meg

amúgy meg Bellamy tolnám be csatárnak szélről, Ade/Tevez/Bellamy trió + RSC vagy Jo esetleg ott van még

ezt a Sissoko-t nem is láttam még soha, Ramires-t is csak most a Vb-n 1-2-szer, nem nagy szám sztem, Donovan pedig nem lenne kezdő, hanem max. csere

double 2010.07.23. 06:42:22

24 millát ajánlunk talán Milner-ért, bár tényleg az is sok még, hiszen a Villa 2 éve vette meg 12 millióért
1-1.5 jó szezon nem duplázhatja meg az árát...
mert ha még nagyon jó Vb-je lett volna, akkor érthető, hogy pár millával több, de hát nem így történt:)

amúgy biztosan futná drágábban is, de örülök, hogy 1-2 helyen már érzékelhető, hogy nem fizetünk őrült összeget, pl. Dzeko-ról is lehet lemondunk, Balotelli-ért sem adunk annyit, amennyit mondtak (34 millió font, na persze...), jön kevesebbért, vagy marad ahol van:)
a Villa amúgy érdeklődött Onuoha és Ireland után is, lehet be lesz cserélve vmelyik játékos, remélem Ireland maradni fog attól még

double 2010.07.23. 06:44:27

Robinho-ra pedig annyira nem lesz vevő a végén, hogy még visszatérés lesz ebből:D

bár sztem hozzám hasonlóan ti is már lemondtatok róla:D, azért ha formába lendülne és képes lenne mentálisan kicsit változni, nem lenne olyan rossz az a Robinho, Ade, Tevez sor, pláne Silva-val és Johnson-nal...

de ha csak 0 milliót kapunk érte, az is jobb, mintha megint a Santos-nak adjuk ingyen
(na pedig neki jó VB-je volt, mégse kell senkinek igazából)

one citizen 2010.07.23. 16:22:47

most látom Kolarov-ért harcba száll a Juventus is bakker
nem igaz, hogy nem tudtunk megállapodni velük

Kranczy 2010.07.24. 10:55:38

Kikaptunk a Sportingtól 2:0.
A hivatalos oldalon az összefoglaló megtekinthető: www.mcfc.co.uk/Video/Match-highlights/Sporting-v-City-match-highlights
süti beállítások módosítása