City játékosok a Vb-n

2010.07.12. 15:10

Véget ért a Vb, voltak jó meccsek, drámai meccsek, irdatlan rossz meccsek, vuvuzela, komolytalan bíró hibák, 1-2 szép gól, végül pedig spanyol világbajnoki cím. Mindezekkel nem nagyon foglalkozunk a továbbiakban, hanem kimondottan a City játékosokat vesszük szemügyre utólag, hogy mit nyújtottak nagyjából, már aki szóhoz jutott. Eredetileg 10 (9) City játékos ment a Vb-re, időközben még 2 újabb játékosnak is drukkolhattunk.   


A tovább után csodát fogtok látni, katt.

CSODA. Tessék.


Ésszerű okokból kezdjük az angolokkal. 3 játékosunk is bekerült, Barry, SWP és Hart. Utólag elnézve az angolokat, Lescott, Adam Johnson is befért volna bőven, de ez már legyen Capello baja. Az angolok leégtek úgy, ahogy kellett, 3 borzalmas meccs a csoportkörben, majd egy nagy zakó a fiatalos német csapattól.  Hart a 4 meccsen 1 percet sem védett, pedig Green országos bakija után volt rá sansz, de a rutinos vén róka, korábbi City kapus David James védett az angolok további meccsein. Barry-t talán éppen hogy nem kellett volna kivinni, mert sérült volt, ez látszott rajta, a szokásosnál is lassabb volt, kár volt siettetni a felépülését is, nem tudta hozni a biztonsági játékát, amit a selejtezők során mindig tudott. Özil pedig okozott neki 1-2 álmatlan éjszakát azzal a sprinttel. SWP pedig a csere szerepét látta el, 3-szor cserélték be, ebből 1-szer 3 percre, 1-szer a balszélen játszott, 1-szer pedig a helyén, jobboldalon. Sokat ő sem tudott hozzátenni az angolok bárgyú játékához. Rooney, Terry, Lampard, Gerrard szintén a leszerepelt kategóriában. Vmi nagy gond van a fejekben ennél a válogatottnál.


Barry: 5 pont a 10-ből.


SWP: 5.5 pont a 10-ből.


Hart: Ha nem törte a fenekét a pad, akkor kaphatna 6 pontot, így viszont a nincs megoldás matematikai jelét kell idevésni, az áthúzott karikát. Ø


Következő „célpontunk” Vladimír Weiss, aki talán kisebb meglepetésre sok szerepet kapott, a szlovák csapat meglehetősen jól szerepelt, nemcsak a kijutás volt nagy dolog, de még a csoportból is továbbmentek az olaszokat legyőzve, utána pedig Hollandia ellen estek ki, de elég szoros meccs volt az is. Weiss 3-szor volt kezdő a 4 szlovák meccse, nyilván az, hogy az apja volt a szövetségi kapitány necces volt ebből a szempontból, de Weiss volt az egyik legkreatívabb játékos, amikor pályán volt, a különböző netes játékos-értékelésekben rendre jó osztályzatot kapott Vladi. Mindezt komoly klubfoci tapasztalat nélkül, hisz a City-ben, majd a Bolton-ban sem játszott sokat, és még csak 20 éves.
 

Weiss: 6 pont a 10-ből.


RSC, avagy a sérülékeny csatár, Paraguay-t szerette volna döntőbe vinni, amúgy a legjobb 8-ig jutni is nagy eredmény számukra, összességében jól szerepeltek, bár sikerült 1-2 rossz meccset lehozniuk legalábbis nézni rossz volt. RSC nem is volt alapember, kisebb sérülése is volt a Vb kezdetén (mikor nincs neki?), 3-szor azért kezdett, 2-szer becserélték, gólt nem lőtt, 1-2 nagy helyzetet elpuskázott, néha kicsit lassú volt, akadt pár szép passza, miből gól is lehetett volna, de volt nála jobb csatár is a paraguayi keretben. Erős közepes volt ő is.


RSC: 6 pont a 10-ből.


Maradona vezette Argentína egy ideig a fénypontja volt a Vb-nek, ők legalább támadtak, nem szaroztak, de érezni lehetett, hogy a védelmük, és a középpályájuk olyan átjáró ház, amit 1 erős csapat be fog büntetni. Csatárposzton klasszisok, de az egyensúly a többi poszton ehhez képest nem volt meg. Carlos Tevez amolyan visszavont csatár volt, Higuain mögött, de Messi előtt, akiből Maradona irányítót akart faragni, hát meg is lett faragva az ellenfelek által, az tény. Amíg ment a szekér nem is volt gond, Tevez gürizett, ahogy kell, nem adódtak nagy helyzetei, hasznos volt, de a németek ellen ő is betlizett, ahogy az egész csapat is. 2 gólig jutott, sajnos az első óriási bírói hiba volt, hisz 2 méteres lesen állt Mexikó ellen, de nem sokkal később meg akkora gólt nyomott 18-20 méterről, mint a ház. Elnézve az argentin keretet, nemhogy Zanetti és Cambiasso kihagyása hiba volt, de még Zabaleta is elfért volna.
 

Tevez: 7 pont a 10-ből.


Robinho. Na, őt is vártuk, hogy mit fog alakítani, és nem is volt meglepetés, hogy igazán jó volt. Voltak meccsek, mikor az ő villanásai kellettek a brazil győzelemhez. A Santos-ban nem volt más dolga, minthogy rápihenjen és felkészüljön a Vb-re, ez sikerült is neki, a brazilok egyik legjobbja volt. (Kakát simán verte.) Más kérdés, hogy a brazilok nem voltak olyan jók, inkább csak baromi masszívak, de a hollandok ellen 2 amatőr hiba megpecsételte a sorsukat. Ki kell emelni Elano-t is, mint korábbi City játékost, ő is nagyon jó volt, amíg le nem rúgták kegyetlenül. Ettől függetlenül Robinho valószínűleg távozni fog a City-től, a Vb-t 2 góllal és 1-2 gólpasszal zárta.


Robinho: 7.5 pont a 10-ből.


A Touré-testvérek. Kolo-t ismerjük, Yaya viszont július legelején igazolt át a City-hez. Elefántcsontpart a csoportból sem jutott tovább. Kolo és Yaya is 3-3 meccsen játszottak kezdőként, végig is játszották őket, Eriksson irányítása alatt, de csak Észak-Koreát tudták megverni. Kolo nem sokat mutatott, stabil védekezést hozott, 2 meccsen nem kaptak gólt brazilok elleni vereség viszont kiesésbe került. (Ott meg mondjuk Luis Fabiano kézzel igazgatta a labdát 2-szer is a 2. gól előtt.) Yaya viszont elég jó volt, lőtt 1 gólt is, brazilok ellen pedig mesterien tette Drogba fejére a labdát, alapvetően támadóbb felfogásban játszott a középpályán, ezt várjuk tőle a City-nél is.


Kolo: 6 pont a 10-ből.


Yaya: 7 pont a 10-ből.


Jerome Boateng is új játékos, de róla már tudtuk a Vb előtt is bőven, hogy hozzánk fog igazolni, ezért néztük a német meccseket nagy figyelemmel. 21 éves, a Vb előtt kb. 3-szoros válogatott volt csak, a németek első két meccsén nem játszott, utána pedig meglepetésre ő lett a balhátvéd. Az kiderült róla, hogy bár tud itt is játszani, nagyon nem a legjobb neki ez a poszt, érződött a játékán, hogy a másik oldalon jobb lenne sokkal. A németek utolsó 5 Vb meccsén végig kezdő volt, többször le is lett cserélve, de ezen a Vb-n többször volt válogatott, mint azelőtt. Jobbhátvéd poszton először az utolsó német meccsen, a bronzcsatában kapott lehetőséget, lényegesen jobb volt, magabiztosabban tolta, a támadásokat is segítette, gólpasszt is adott (beívelésből, Bridge-nek erre 1 szezon sem volt elég). Cseppet lassúnak tűnik alapjáraton, ellenben higgadt megoldásai vannak. Akár nagyon j védő is válhat belőle. Grat a bronzhoz, a német csapat volt talán az egyik legjobb csapat a Vb-n, de üde színfoltnak ők voltak a legjobbak. (Na meg Uruguay, esetleg Ghána stb.)


Boateng: 6.5 pont a 10-ből.


Nigel De Jong-nak elég sima Vb-je lett volna a döntő nélkül. Alapembere a holland válogatottnak, a 7-ből 6 meccsen kezdő volt, 1 meccset 2 sárga miatt ki kellett hagynia. A City drukkerek pontosak ismerik NDJ-t,  nem egy kreatív emberke, hanem egy mindig 100%-ot beleadó, kőkemény ütköző középpályás. De nem egy olyan, aki szándékosan próbálja az ellenfelet lerúgni, mert az meg éppen van Bommel például. (Vagy Joey Barton, Roy Keane. :D) NDJ a döntőben egy kung-fu rúgással „sikerül” leteríteni Xabi Aloso-t, erre büszke nem lehet, irgalmatlan rossz mozdulat volt, de kizártnak tartjuk, hogy szándékos volt. Egyszerűen szerencsétlenül elnézte a labdát, a játékost, a saját maga helyzetét. A piros meg jogos lett volna, mert szándékos nem volt, ellenben túl durva igen. Az más kérdés, hogy a meccs folyamán még 4-5 másik játékos is kiérdemelte a pirosat. NDJ viszont a többi meccsen is jól játszott, a szokásos fáradhatatlan játékát hozta. Grat az ezüsthöz, Hollandia sosem nyerhet Vb-t, úgy tűnik. (Bár korábbi Vb-ken jobban megérdemelték volna.)


De Jong: 7 pont a 10-ből. (És a kung-fut kéretik az edzőteremre hagyni.)


Végül pedig David Silva, aki szintén alig pár napja írt alá a City-hez, a spanyol válogatottal aranyérmet szereztek. Megérdemelten. Más kérdés, hogy Silva nem igazán tudott aktív részese lenni ennek, mert a spanyol keret olyan bivalyerős, hogy még akkor is esélyesek a meccsen, mikor Torres, Fabregas, David Silva, Mata, Arbeola, Albiol, Valdes csak a padon vannak.  (Akiből szintén kijönne egy bivalyerős kezdő.) Silva 1-szer volt kezdő, éppen a Svájc elleni vesztes meccsen pechjére. Ezt követően sajnos csak 1-szer lépett pályára, 6 perc erejéig a németek ellen. City-ben több lehetőséget fog kapni, ez biztos. Grat az aranyhoz. (Ne feledjük EB, VB győztes játékos Silva. Meg kell becsülni.)


D. Silva: 6 pont a 10-ből.

Ez a 12 játékos kicsit többet pihenhet(ett), mint a többiek, akik pár le is zavartak pár edzést Manchester-ben, sőt már elvileg Amerikában tartózkodnak az USA-túra keretén belül. A következő pár napban akár új igazolások is várhatóak, de a menetrend most a felkészülés az új szezonra, 1 hónap és 2 nap múlva kezdődik a bajnokság, éppen egy Spurs-City meccsel. Senki ne sérüljön le az alapozásban, mindenki legyen fitt, sikerre éhes, felkészült. Ez most Mancini feladata. Lehet drukkolni neki.


Aki pedig nem tudná, annak eláruljuk, hogy a következő Vb 4 év múlva lesz.


Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr932146561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

one citizen 2010.07.12. 15:32:58

na végre egy cikk már a blogon:)
mostanában kivettétek a szabadságot?:D

klassz írás, alapos, vártam már erre, vagy vmire, ami elemzi a Vb-t a City szemszögéből, úgyhogy örülök

én a hollandoknak szorítok minden világeseményen fociban, de ez a holland válogatott vmi extra változáson ment át, Marwijk nem tudom mit akart játszatni, védekezős foci, a támadásokat visszafogta már a csoportmeccseken, sok durvaság
döntőben hentelés ezerrel, csóri e Jong is mekkora ökör volt, na de a spanyolokat sem kell sajnálni, Iniesta 4-5 sárgát kiérdemelt volna a gólja előtt bőven, színészkedtek, reklamltak össze-vissza
(van Bommel meg a legnagyobb patkány volt, ez is igaz)

ellenben most legalább döntős volt a holland csapat, elmúlt ebvb-ken szép játékkal mindig kiestek ugye
most meg kis híján elérték a 11-eseket, aminél lett volna 50% esélyük nyerni
persze antifocit lehet játszani kevesebb mészárlással is, úgy lett volna értelme esetleg
na meg ha Robben belövi a 2 ziccerét, nem pedig elbassza

Uruguay előtt tényleg le a kalappal, de az a Suarez kezezés is undorító volt sztem, bár állítólag meg eleve les volt már az egész
kurva sok bírói baki, amik bizony befolyásoltak 1-1 továbbjutást, meccset

rohdjon meg Blatter ha nem vezeti be valahogy legalább az elitfutballba a videóbírót

one citizen 2010.07.12. 15:39:24

ami a City játékosokra vonatkozik:

hát olyan hű de jó senki nem volt, talán tényleg Robiho csillogott 1-2 meccsen, Tevez-nek 1-2 jó meccse volt csak, többiek közepesek voltak
jó, nem is láttam indig mindegyiket

persze az is igaz, hogy hány nagy világklasszis égett be, Rooney, CR, Torres, van Persie együtt voltak egy nagy kalap szar
semmit ne tettek le a Vb-n az asztalra
angolok is milyen fosok voltak Capello-val, te jó ég
(Heskey meg Upson, honnan szedte ezeket??)

Yaya Touré gólpassz gyönyörű volt, arról találtam is 1 videót:
www.youtube.com/watch?v=xOuvLjr2bHw&feature=related

nem volt les, Yaya Touré baromi lazán, szinte könnyedén varázsolta Drogba fejére a lasztit:D

Tevez bazi nagy gólja is ütött:

www.youtube.com/watch?v=7x__GfjPIlI

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.07.12. 15:54:29

@one citizen:

"na végre egy cikk már a blogon:)
mostanában kivettétek a szabadságot?:D"

hát igen, vmi olyasmi, sok minden összejött, meg hát ebben a hőségben nem bírunk annyit a gép előtt ülni és írni:)

majd vmit kitalálunk

amúgy újraindult, és beindult az www.mcfc.hu oldal is, ajánlom minek, frissül naponta, remélem nem hagyják abba:)
(főleg ha vki nem tud angolul, annak pláne jó)

:::::::::::::::::::::::::::::::

illetve azon gondolkodtam hogy a 12 City játékosból milyen kezdőt lehetne összerakni, kb ilyent:

------Hart
--Boateng-Kolo
SWP/Weiss-De Jong-Yaya-Barry
-------Silva
RSC-Tevez-Robinho

nem túl balanszos kezdő, 2-4-1-3-as taktika:D, de a középpálya majd kisegít a 2 fős védelemnek:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.07.12. 15:58:30

@one citizen: amúgy angolok, olaszok égték a legnagyobbat talán a nagyok közül

hollandok stratégiája nem volt rossz, a kivitelezés ettől függetlenül lehetett volna szebb és okosabb is, de való igaz, hogy a döntőben sem múlott sokon az a spanyol győzelem
ilyen alapon a holland taktika nem volt rossz

braziloktól többet vártam, afrikai csapatoktól többet vártám(Ghánán kívül mki leégett)
Argentína is elbohóckodta esélyeit

spanyolok meg úgy nyertek, hogy többen közül kb. 40-50%-os formában voltak, ráadásul a gecierős keretük is ott volt

nem volt egy erős Vb, korábbi világeseményeken sztem pl. a 2006-os olasz, de francia is simán megverte volna a hollandokat és spanyolokat most, de persze ez csak feltételezés már:)
pl. a 08-as spanyol válogatott is 100-szor jobb és szebb volt, mint az idei

de majd a klub foci, az az igazi:)

black:roll 2010.07.12. 16:54:50

összességében nekem is csalódás volt a VB, pl. a z Eb 2 éve nekem jobban bejött valamiért

valszeg az is benne van, hogy láttuk azt, mikor a legnagyobb sztárok szégyenletes gyengék (Rooney, Ronaldo, Messi se volt vmi jó, bár kifacsart poszton játszott, stb.)

spanyol, holland csapatokat meg nem is szeretem ráadásul

@crazy_horse:
legnagyobb égést a franciák mutatták be azért, na az volt a futball szégyene, amit műveltek, Domenechtől kezdve Gallasig, Anelkán át Evraig
komolyan mondom, hogy kivitték volna Vieirat is ő esetleg rendet vágott volna a sok beképzelt majom között
:DD

RSC gyenge, máig nem értem mit keres a Cityben, sztem el fogjuk adni nyáron, csak hát jó nagy mínusszal

De Jong képes a barbárkodásra, de ez most sztem is inkább volt egy peches véletlen, mint szándékos karate

Silvat, Weisst alig láttam, Robinho jó volt, de így se nagyon érdeklődik senki utána, de kinézem belőle, hogy megint a Santosba akar visszamenni a Copacabanara focizni

Tevez jó volt, Barry-SWP leégtek a többi angollal együtt, Touré duót sem igazán láttam

"1 hónap és 2 nap múlva kezdődik a bajnokság"

na ezt viszont már nagyon várom:D
bár pont a Spurs ellen idegenben, nagy mumus a Spurs, benne van egy égő vereség megint

double 2010.07.12. 18:32:12

azért annyira nem volt rossz:D

legalábbis jobb volt ez a bő 30 nap így, mintha nem lett volna Vb, csak a nagy punnyadás:D
majd jövőre ez lesz nyáron ilyenkor, az se lesz jobb:)

a klubfoci meg olyan szinten feljavult már, hogy 1-1 erősebb klubcsapat simán szájon vágná a legjobb válogatottakat is, ebben biztos vagyok, pl. a Barca a hollandokat, az Inter meg a spanyolokat...

még a City is elbírna az angol válogatottal talán:D

franciákat sajnálom, én nekik szoktam drukkolni, nem tudom mi a fasz baj van a fejükkel, kurva erős keretük volt, ég úgy is, hogy kimaradt egy Nasri vagy Benzema, erre elkezdtek finnyáskodni, Domenech ellen is a legrosszabbkor tiltakozni
vadbarmok voltak, de nagyon

City játékosok nem nagyon emelkedett ki lefelé és felfelé sem a csapatukból, de annak örülhetünk, hogy nem sérült le egyik se, legalábbis ilyen hírt nem olvastam mostanában

De Jong pedig brutálisat karatézott, nem kellene ilyeneket tolnia, nem volt szándékos, ezt adom én is...

jó az elemzés amúgy!

Richards 2010.07.12. 22:04:08

jó cikk

nagyjából Boateng és Weiss volt, akik ugye még nem akkora sztárok, de elégedett voltam velük, Weiss nem lőtt gólt, de végig nála voltak a legveszélyesebb akciók, kreatív kis srác, meg ugye jobbszélső, de a bal szélen is játszott többször most
jó lenne 1 évre kölcsönadni azért most még a PL-be, ahol játszik is

Boateng is jól nyomta, nem tudom miért balszélső védőt játszott, olyanokat is olvastam róla, hogy atom jobblábas, így Löw még érthetetlenebb volt:)
várom, hogy mit mutat majd a City-ben

Tevez-éket sajnáltam, de tényleg nem volt nagy esélyük, az Gutierrez meg Otamendi 1 fokkal sem nagyobb hátvédek, mint Zabaleta, és akkor a klasszis ikon Zanetti is kimaradt, Maradona-nak baj volt a fejével, nagy motivátor, de piszok rossz stratégia sztem

apropó De Jong durvulása, itt egy szimpatikus nyilatkoztat éppen tőle:

www.skysports.com/story/0,19528,11679_6257692,00.html

amúgy angoloknak drukkoltam, hát mondani sem kell milyen csalódás volt, Ferguson rendesen beszopatta Rooney-t, mikor tavasszal sérülten kellett játszani, nem is lőtt gólt március óta, büszke lehet a Ferguson magára...

Glen Johnson támadásban jó, védekezésben ratyi, Upson egy vicc volt, Barry félig sérülten szintén vicc volt, Lennon és SWP semmit nem értek, Heskey vicc, közben a nagyszerű formát futó Dawson és Adam Johnson ki se mennek, illetve Dawson igen, de nem játszott percet se
Capello jobb ha neki áll fiatalítani, mert a Gerrard-Lampard generáció már csak a bukásra jó, másra nem a válogatottban
persze azt rohadt Lampard gólt hogy lehetett nem megadni, érthetetlen, vak is látta:D
bár valszeg akkor is kikaptak volna, de mégis 2-2-ről tán más lett volna vmi...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.07.13. 15:42:15

angolokban én is nagyot csalódtam, pontosabban hittem a hype-nak, hogy na majd most az angolok, aztán szokásos lebőgés, ráadásul milyen komolytalan volt a játék is
Rooney-tól elpattant a labda, Gerrard kóválygott, Lampard-nak 1 jó meccs volt, az utolsó, Barry sem mutatott semmit stb.
Terry, Upson duó a végén, huh

drukkoltam még kicsit a braziloknak, de azok is hogyan estek már ki, Melo öngól, utána szögletből olyan gólt kaptak, mint a City szokott:D

Vladi Weiss 2010.07.13. 17:26:10

No hát Weiss-re én is kíváncsi voltam, és engem is meglepett, hogy komoly rutin nélkül bízott benne a kapitány. Még akkor is, ha az éppen az apja volt.:D

De ha jól megnézitek, egyénileg alig jobb egy szlovák válogatott a magyartól, Hamsik a legnagyobb sztár, de Gera sem sokkal gyengébb játékos, mint mondjuk 1-2 szlovák.
(oké Skrtel, Hamsik tényleg klasszis szint talán).
De hogy csapategységben, mentalitásban mennyivel jobbak, az is sajnálatos, a magyarokra nézve főleg.

Weiss 20 évesen komoly Vb-tapasztalatot szerzett, ezt kamatoztathatja később, ahogy Boateng is. Hart-nak is jót tett volna, de talán jobb is, hogy nem vett részt végül is ebben az angol leégésben.

Tevez-zel annyiban értek egyet/ nem értek egyet, hogy hülye csapatban játszott. Amíg jóval gyengébb ellenfeleik voltak, megoldották elöl, elég volt Messi, Tevez, Agüero, Higuan 4-es. De Maradona tényleg kontár munkát végzett a taktika terén, pedig lehettek volna sokkal jobbak is.

Többiek jók voltak, de sok extrát De Jong-tól, RSC-től sem láttam, Robinho teljes szabadságot kapott Dunga-tól, így könnyen ficánkolhatott.

Azért tényleg jobb, ha jön az új PL szezon, valahogy az izgalmasabb, mint a VB.:)

Hajrá City!

Vladi Weiss 2010.07.13. 17:27:07

@Ireland7: Azt én is támogatnám:), mert elmúlt 1-2 hétben alig figyeltem a híreket, jó lenne vmi "frissítés". Bár megint a fél világot ide igazoltatják az újságok gondolom.

Darmali 2010.07.13. 18:46:23

Hehe, kicsit ironikus, szarkasztikus a cikk, de jó.:D Azt hittem kevesebben vannak a Cityből a VBn.

man city 2010.07.14. 13:54:18

szar Vb volt, én már nagyon untam a vége felé az egészet

ráadásul ma már csak pont 1 hónap a PLig!
hurrrráááá :D

Yaya Touré-ban bízom legjobban az új igazolások közül, hogy hamar rájön mit kell csinálnia majd, és meg is csinálja...
Barry vagy De Jong ezt megszívhatja, de hát ilyen az élet

D. Silva-nak kell majd vmennyi idő, miután felveszi a PL ritmusát, stílusát, dinamikáját, keménységét

Boateng nem nagyon tudom hova tenni, de több poszton bevethető hátul, így jó lesz, nem is volt olyan drága, ha azt vesszük, hogy alapember a német válogatottban, legalábbis most. kb az volt

man city 2010.07.14. 14:15:12

és sajnos az ES2 nem fog PL meccseket közvetíteni

csak és kizárólag a szájbavert DIGISPORT

ahh, hogy rohadna meg ez a magyar TV-s bagázs

double 2010.07.14. 15:07:58

@man city: bakker máshol is belefutottam már ebbe, most akkor ez már végleges?:(

botrány ami megy itt a Tv-kkel kapcsolatban

one citizen 2010.07.14. 19:41:18

@fjk_25: ezt már láttuk múltkor is, de köszi:D

mi épp nemrég váltottunk társasházastul együtt a Digi-re, nálunk ők a szolgáltatók most, kicsivel olcsóbb is, mint az előző, (olyan 3000/hó kb.), és van Digisport is, ES2 is, sport 1 és sport 2
meg pár használható egyéb csatorna a szokásos alapokon kívül (rtl, mtv, tv2 stb.)

persze megértem azokat, ahol nincs digi, vagy főleg ES2, én is belebolondulnék...
süti beállítások módosítása