Elérkezett az idő, pedig nem is gondoltuk május 9-én, hogy ilyen hamar. Ma kezdetét veszi a Premier League 2010-2011-es szezonja, elindul a cirkusz. Kevés pikánsabb meccset sorsolhattak volna nyitómeccsnek koradélutánra (13.45), mint Spurs - City találkozót. Tavaly e két csapat harcolt az utolsó fordulókig a 4. helyért, amit végül a londoniak húztak be. Idén talán éppen fordítva lesz. A City újra kivetette a hálóját nyáron új játékosokra vadászva, a Spurs pedig éppen ellenkezőleg, minimálisra szorították a nyári transzfereket a keretükben.
 
A mai mérkőzés a tavaly megszokott előzetesekhez képest kissé újszerű beharangozója és Mario Balotelli leigazolásáról bővebben a tovább után. (Sztrímeket szokás szerint a meccs előtt 10-20 perccel teszünk ki a poszt végére.)
 
Kezdjük rögtön Balotelli-vel. Tegnap véglegessé vált a leigazolása, nagyjából 23 millió fontra saccolható az összeg, amit fizettünk érte, egyes információk szerint 20 + 3 millió font a pontos ütemezése az átigazolási összegnek. 5 éves szerződést kötött a Man City-vel Balotelli. Hetek óta zajlottak már a tárgyalások a leigazolásáról, és most végre létrejött a megegyezés. A 20 éves, több poszton bevethető támadó olasz támadó meglehetősen sok negatív kritikát kapott az elmúlt időszakban a stílusa, a viselkedése miatt. Nem voltak ritkák az elég komoly balhék sem az Internazionale csapatában vele kapcsolatban, Mourinho sem igazán tudta „megfogni” a kissé szabadelvű Balotelli-t. Hogy a City-nél ez mennyire változik majd a jövőben, azt csak idővel fogjuk megtudni. A változás egyik jele lehet, hogy Balotelli éppen a héten debütált (az újonnan kinevezett olasz szöv. kapitány) Prandelli nemzeti válogatottjában. Mindenesetre a City-nél lehetősége lesz a kissé zűrős múltját maga mögött hagyni, és a játékra koncentrálni, mert abban viszont vitathatatlan képességei vannak. Ez csak rajta múlik. Sok sikert neki a Man City színeiben.
 
Azért is esett a választásunk Balotelli-re, mert fiatal. Beszélni fogok vele az elkövetkezendő napokban. Mario 20 éves még csak, és sokszor úgy viselkedik, mint egy 20 éves srác. Fel kell nőnie, ahogy mindenkinek ebben a korban.” - tért ki Mancini Balotelli magatartásproblémáira.
 
Úgy gondolom, hogy Mario korosztályának egyik legjobb játékosa Európában, és nagyon örülök neki, hogy újra együtt dolgozhatunk (az Inter-es évek után). A stílusa abszolút passzol a Premier League-hez, és mivel nagyon fiatal, így rengeteg fejlődhet még.
 
Erős és nagyon látványos játékos, a City szurkolók élvezni fogják a játékát.
 
Úgy legyen!
 
Térjünk át a nyitómeccsre. Spurs - City.
 
Angol nyelvű előzetesek a meccsről:
 
 
 
 
Le kell szögeznünk, hogy ez a meccs semmi jóval nem kecsegtet ránézésre. A Spurs-ben kevés hiányzó lesz, kevés új játékosuk van, így a tavaly is látható, olajozottan működő csapatot várjuk a Spurs-től délután. A City ezzel szemben építkezik, jó pár új játékost kell beépítenünk a csapatba a szezon során, így nem várható el, hogy már az első fordulóban hibátlan teljesítménnyel rukkoljunk elő. A Tottenham a következő hetekben Bajnokok Ligája selejtezőt játszik, amit nyilván nem szeretnének elveszíteni, hiszen a főtábla a tét. A Man City a 2. számú nemzetközi porondra készül, a csoportkör a cél, de valamivel könnyebb ellenfél vár ránk, mint a Spurs-re. Ettől függetlenül a PL 1. fordulójában mindkét csapat bele fog adni mindent, hogy megszerezzék a 3 pontot.
 
Sérültek
 
Spurs: Bale, Bentley, O’Hara, Pavlyuchenko, Woodgate. Közülük valószínűleg Bale játszani fog, a többi játékos nem valószínű.
City: Boateng (bár hivatalos infó nincs a sérüléséről). (A felkészülést később megkezdő játékosain erőnléti problémákkal küzdenek.)
 
Egymás ellen
 
A 2 klub egymás elleni meccseinek favoritja általában a Spurs. Elég csak annyit írni, hogy az elmúlt 4 bajnoki találkozót mindig a Spurs nyerte, legutóbb éppen a BL playoff-nak beharangozott City - Spurs 0-1-es meccsen májusban. A tavalyi WHL-i szereplésünkre sem lehetünk büszkék, hiszen decemberben 3-0-ás zakóval jöttünk el onnan, ami a legnagyobb arányú vereségünk volt a tavalyi szezonban. Mondhatjuk tehát, hogy a Spurs igazi mumusa a City-nek.
 
Érdekességek
 
  • Amióta a PL létezik, a City legtöbbször (19-szer) a Spurs ellen veszített.
  • Az elmúlt 12 City vs Spurs (vagy Spurs vs City) bajnoki meccsből 11-et a Spurs nyert. (!)
  • Az elmúlt 11 PL találkozóból 8-szor is 2-1-es végeredmény született.
  • A Spurs csak 2-szer nyert az elmúlt 9 évben a bajnokság nyitófordulójában, pl. tavaly a Liverpool ellen 2-1-re.
  • A Spurs már jövő hét kedden pályára lépnek újra, amikor is történelmük 1. Bajnokok Ligája mérkőzését játsszák a Young Boys (tényleg ez a csapat neve) ellen Svájcban.
  • Vieira-nak és Adebayor-nak jó mérlege van a Spurs ellen még Arsenal-os pályafutásukból. A veterán francia az elmúlt 5 alkalomból, mikor a WHL-en játszott 4-szer is gólt szerzett, Adebayor pedig a Spurs elleni elmúlt 8 bajnoki meccsén 6 gólig jutott.
  • A City volt az egyetlen csapat tavaly a PL-ben, amelyik ha megszerezte az első gólt a meccsen, akkor azt nem vesztette el.
  • Barry 400. PL meccsére készül.
 
A kezdő
 
Sok mindent könnyebb eltalálni manapság, mint a City kezdőjét. Ezért csak egy óvatos próbálkozás részünkről is:
 
Given - Kolarov, Lescott, Kolo Touré, Richards - Barry, De Jong, Yaya Touré - Tevez, Adam Johnson, Adebayor.
 
A taktikázásba bele sem mennénk, csak annyira, hogy nagyon figyelni kell Bale-re, aki a balszélen életveszélyes tud lenni, jobbszélen Lennon, aki idén ismét csúcsformába kerülhet tavalyi hosszú sérülése után. Modric tavaly a legjobb középpályások között volt, míg egy óriás-törpe, avagy Crouch-Defoe csatársor rengeteg gondot okozhat a védelmünknek, ahogy tavaly is történt. Ezeken a párharcokon elmehet a meccs, de meg is foghatjuk velük a meccset.
 
Silva-t egyelőre pihentetnénk, így csak csereként dobnánk be a meccsen. Robinho erőnléte nem az igazi, még edzeni sem tudott a napokban. Balotelli pedig biztosan nem debütál holnap, várhatóan majd csak jövő héten.
 
A játékvezető
 
Andre Marriner. 2 meccset vezetett nekünk tavaly, egy Everton elleni 2-0-ás vereséget, illetve Hughes utolsó meccsét, a Sunderland elleni hazai 4-3-as győzelmet. 4 sárgával megúsztuk a 2 találkozót.  
   
Tipp
 
Ismerve a Spurs elleni eredményeinket, már egy döntetlen is jó eredmény lenne. Legalábbis sokkal jobb, mint egy vereség. Tavaly nem szereztünk pontot a Spurs ellen, ami hozzájárult a 4. hely elbukásához. Tippünk ezért 1-1, gólunkat Adebayor szerzi (talán).

 

A mérkőzést a Digisport közvetíti 13.45-től.

Come on Citizens!

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr712220534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.08.14. 10:37:42

rock n roll...

mondjuk bárki más ellen jobb lett volna kezdeni, de hát ez jutott

mivel a Spuds-t tényleg megszállja az ihlet ellenünk mindig, ezért az X reális lenne, tavaly nem nagyon kaptak ki otthon erős csapat ellen, csak asszem a Stoke meg a Hull jött el 3 ponttal onnan:D
(meg a Manure)

de azért szakadjunk meg a 3 pontért

ja és Balotelli:

world class potential!!!!!

man city 2010.08.14. 10:40:44

nálam ilyen lenne a kezdő:

.........Hart
Micah Kolo Vinni Kolarov
......Barry..Yaya
SWP................AJ
..........Tevez
.......Ade

jó kis old school 442, de úgysem ez lesz:D

black:roll 2010.08.14. 10:49:35

Balotelli egy őrült amúgy, ezt sztem senki nem vitatja
persze voltak a futballban már nagy egyéniségek, kevés ésszel:)

sztem sokkal jobb , mint Santa Cruz, Jo, Caicedo, de akkor meg miért nem adjuk már el?
mi lesz a mezszáma?
remélem nem duplanul

la:D
hajrá Balo!

------------

ahogy tavaly is, úgy idén is lesz pár rizikós meccs, amikor a vereség simán benne van
na ilyen a Spurs away...

Redknapp sztem már előre kikészítette a tervet, Mancini meg azt sem tudja, hogy játszhat-e Tevez, Silva, Kolarov
hétközi válogatott meccse is voltak...
bátorság kell azt mondani, hogy ma nyerünk, de nagy flash lenne:D

én egy 2-2-t tippelnék, kapunk egy megpattanós gólt, Kolarov ver egyet 30 méterről:D
aztán Crouch fejel egyet, és a 89. percben a csere Johnson hozza 2-2-re
ilyesmi:D

black:roll 2010.08.14. 10:51:29

@man city: "ja és Balotelli:

world class potential!!!!!"

na jó de Messi is ez volt 19 évesen, mégis 100-ad ennyi balhéja nem volt még azóta sem, mint Balo-nak:D

majd kiderül...

black:roll 2010.08.14. 10:58:18

off

miért nem jelenik néha 1-1 hozzászólásom, amit írok?

közben ha ezt elküldöm, már tuti megjelenik az is:)

double 2010.08.14. 11:56:33

még 2 óra:)

debil meccset várok, legalább 3 góllal...
kimenetelt nem jósolnék:D

Yaya nálam alap, hogy debütál
igazából Silva-t is szeretném, bár nem tudjuk milyen erőnlétben van, ő Mexikóban játszott barátságos meccset(lőtt gólt:D) szerda este, tehát kb. éppen tegnap érkezhetett vissza...

Spurs sztem megpróbál egy Bale-Modric-Huddlestone-Lennon középpályát, aminél leszophatjuk a a faszt, ha nem figyelünk oda...

és nincs digim:(

ja és kösz az angol előzeteseket, így legalább nem kell mindig kikeresgélnem őket, ha továbbra is beteszitek őket:))

(egy Juve-s haverommal tegnap jól összevesztünk este Balotelli miatt, ő rühelli Balotelli-t, én meg mondtam, hogy majd beválik és klasszis lesz:), aztán ezzel így elbohóckodtunk egész este:DD)

GO CITYYYYYYY!!!

double 2010.08.14. 11:57:24

@black:roll: sztem ez az index szerver hibája lehet, nálam is van ilyen sokszor...

Vladi Weiss 2010.08.14. 12:27:42

Annyira durva feje van Balotellinek, hogy még Richardsnál is sokkal durvább.:)

Kurvára remélem, hogy szép éveket fog futni a City-nél, és tényleg nem a balhézásaitól lesz hangos a média.

Tottenham-Man City

Ráadásul még nagyobb a meccs "sajtója" hiszen nyitómeccs, nem csak 1 a délutániak közül.:)

Sajnos ha kikapunk, várható hogy milyen cikkek fognak megjelenni, ennyi pénzt kidobtunk, és már kikaptunk az 1. fordulóban, nem leszünk TOP4ben blablabla.
Ezekkel nem szabad foglalkozni.:)

Ha meg nyernék, akkor jönne, hogy mákunk volt, a Spurs a BLre készül, és amúgy nem leszünk TOp4ben.:)
Ezeket is le kell fosni.:D

Sztem is X lesz kb.

Hajrá City!
(Stream-eket várjuk!)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 12:43:06

@black:roll: @double:
igen engem is idegesít ez, minden blog.hu-s blog sajátja ez:), hogy 1-1 hozzászólás úgymond "beragad"

nem veszik el, mert el lett küldve, de az éterben megáll valahol:)

nem tusom, lehet hogy a nagy forgalomtól, ami a blog.hu-t éri, vagy más technikai oka van ennek

mindenesetre ha ilyen van, nem kell újra megírni, mert meg van az
általában tényleg egy következő komment kell, és akkor az kilöki azt is ami beragadt:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 12:48:01

sztrímeknél elsőre mindenki próbálja meg a digisport.hu-t, regisztráljatok be(ingyenes), éa van ott olyan, hogy élő adás

az egy élő stream a Digisport-ról, csak egyelőre kérdéses, hogy menni fog-e a PL meccsek alatt is
csak nem akkora bunkók, hogy lekapcsolják a sztrímet akkor...
(bár végül is nem lepődnék meg:D)

ha az nem megy, akkor majd itt a fenti listából válasszatok, veetle menni szokott általában, esetleg a szokásos iraqgoals, atdhe.net-es stream (ha lesz ilyen), vagy sopcast

sopcast-hez veetle-hez telepíteni kell 1-1 kis progit, ezt a weboldalukon meg lehet tenni

ja és kurva szerencsések, akiknél van Digi:)

(nem tudom, nálunk kábeles nem lehet, műholdasról meg csupa olyanokat hallottam, hogy az időjárástól függően bármikor beszarik az egész, és nézhetetlen

pedig a műholdas nem lenne drága, alapcsomag kb. 1200, + egyszeri szerelési díj kb., illetve pár 100 ft még a bérlése a műholdas cucc kellékeihez... /hó, tehá kb. havi 2000, és az alapcsomagban benne vannak az alap magyar csatornák +ES2 +Digisport)

man city 2010.08.14. 12:54:54

hoppá hoppá majdnem beletaláltam:D

Hart, Richards, K. Toure, Kompany, Kolarov, De Jong, Barry, Y. Toure, SWP, Silva, Tevez

man city 2010.08.14. 12:55:55

na de most Given első dolga remélem nem a transfer request lesz:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 13:06:17

@man city: csak 2 helyen tévedtél, szép;)

Tottenham: Gomes, Corluka, Dawson, King, Assou-Ekotto, Lennon, Modric, Huddlestone, Bale, Crouch, Defoe.
Subs: Cudicini, Kaboul, Pavlyuchenko, Keane, Palacios, Giovani, Bassong.

Man City: Hart, Richards, Toure, Kompany, Kolarov, Wright-Phillips, Toure Yaya, De Jong, Barry, Silva, Tevez.
Subs: Given, Zabaleta, Adebayor, Adam Johnson, Lescott, Vieira, Jo.

(crazy szokta ezeket pakolni, de most ő nem vállalta be a sztrímet, elment inkább vmi kocsmába állítólag:D)

man city 2010.08.14. 13:09:32

@Ireland7:

és Tevez a kapitány, nem Kolo...

már ahhoz is tökösség kellett Mancio-tól, hog Given-t padra tegye...
csak nehogy rábasszunk:D

double 2010.08.14. 13:27:47

még 20 perc

nem rossz a kezdő, bár Johnson SWP helyett jobb lett volna, nem?

Silva meg Tevez nem hiszem, hogy végig bírják 90 percet, jönni fog Ade

Jo meg akkor visszatért végleg?:D

go City go!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 13:33:26

csomó sztrímet frissítettem a poszt végén, garancia egyikre sincs:)

próbálgatni kell, kb. a meccs kezdetekor, mert előtte hiába, van ami csak éppen akkor indul...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 13:34:41

@double: Johnson 90 percet játszott az angol-magyaron, SWP meg nem játszott

lehet ez az oka, vagy vmi kisebb sérülés, vagy csak egyszerűen csereként számít rá Mancini

man city 2010.08.14. 13:37:04

@Vladi Weiss: sajtót tényleg telibe kell szarni...

Pool, MU, Arsenal fan újságírók naná, hogy szarnak a City-től, mert vmelyik kieshet a BL-ből miattunk, ezért van ez a sok kamu hír, kreált baromságok...

a Pool ki is esett, és még csak nem is miattunk:D

remélem az Arsenal a következő...

Kranczy 2010.08.14. 13:38:52

Érdekes lesz...

Akkor Given minimum egy fél évre megy kölcsön valahova.

Ade, Johnson csere. Hát igen, túl jó a keretünk sokszor fognak padozni olyanok is akik kb. bárhol máshol kezdők lennének.

Bellamy, RSC és Ireland sehol, ők is tuti távoznak már.

Egy döntetlennel már elégedett lennék.

HAJRÁ!

man city 2010.08.14. 13:41:49

@Ireland7: de bizony, hogy kikapcsolta a Digi az élő streamet az oldalukon...

van egész nap, csak a PL meccsek alatt leveszik
tetves faszt a szájukba, de tényleg

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 13:46:22

@man city: tényleg levették

áhh nagyon szemetek, alig fogható országosan szinte, lefedettségük kb. a tv-nézők 15-20%-a lehet

máshol nem nézhetnek se PL-t, se Serie A-t..

double 2010.08.14. 13:57:18

fura nekem ez a támadó trió SWP-vel és Silva-val

nincsenek elég közel a kapuhoz, egyedül Tevez elveszik a magas védők között, de még van 80 perc:D

double 2010.08.14. 14:04:51

sokat bizonytalankodunk hátul

man city 2010.08.14. 14:09:36

Hart eddig lazán kérvényzi a number 1 helyet a kapuban...

double 2010.08.14. 14:13:23

@man city: igen, de mennyi labdát vesztünk már hátul

kicsit pontosabban kéne

Hart eddig top class, csak húzza ki a meccset:D

amiért Dawson nem sárga, arra Kompany sárga...

man city 2010.08.14. 14:18:56

Richards akkora vicc ma, hogy nem igaz

észhez kéne térnie

Kranczy 2010.08.14. 14:24:37

Szerintem a mezőnyben SWP-nek van a legkevesebb labdaérintése.

Hart-nak 5 védése volt ami úgy nézett ki, hogy már végünk.

Nem játszunk jól...

Kranczy 2010.08.14. 14:26:08

Kolo olyan mint fénykorában!

man city 2010.08.14. 14:35:06

na ja ez eddig édeskevés, van honnan felfelé javulni:D

double 2010.08.14. 14:39:42

én behoznám Adebayor-t meg Johnson-t is, ha marad 0-0 a 60. percig

de úgy tűnik sokkal hamarabb lő gólt a Spurs, mint mi
nagyon jó csapat, mi még messze vagyunk az összeéréstől..

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 14:42:42

annyit mondok csak, hogy örüljünk a 0-0-nak félidőben
szép hosszú szezonunk lesz, és milyen nehéz:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 14:44:44

@double: egy SWP Johnson csere talán
ez logikusnak tűnne valóban
Ade-val kicsit változnia kéne a taktikának
szélső védők meg azért nem tudnak most előremenni, mert Lennon és Bale csak erre vár, hogy meglógjanak védő nélkül...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 14:51:48

Zabaleta jön, Kolarov megy

Kolarov-nak kisebb sérülése volt, nem is volt biztos, hogy debütál ma...

man city 2010.08.14. 14:52:59

SWP mit hagyott ki:(

Kranczy 2010.08.14. 15:00:31

SWP minden labdát elveszít... Nem értem mit keres a pályán...

Kranczy 2010.08.14. 15:07:33

A védelemben már 2 sárgánk is van... nehogy az egyik színt váltson.

Kranczy 2010.08.14. 15:09:16

Yaya szépen irányít azért.

man city 2010.08.14. 15:14:15

na jön AJ

SWP a szokásos ellenfélbe labdát belevezetős játékát hozta

Kranczy 2010.08.14. 15:19:49

Meg is verte rögtön Ekottot. SWP-nek 70 percen keresztül nem sikerült.

double 2010.08.14. 15:24:15

huzzúk ki innen már

dos Santos vagy az orosz center veszélyes

Kranczy 2010.08.14. 15:30:46

úúúúúúúúúúú..........

double 2010.08.14. 15:34:37

mg 5-6 perc, ne szopjunk be gólt lécciiii

double 2010.08.14. 15:41:51

0-0, a meccs képe alapján ez már-már tökéletes eredmény:D

persze sokat kell javulni, vagy még többet, simán jobb volt a Spurs

(de tavaly simán kikaptunk tőlük 2-szer, most meg idegenben van 1 pont, ezt is tegyük hozzá)

GO CITY!

Kranczy 2010.08.14. 15:43:00

Szó se róla, volt szerencsén bőven, meg egy remek kapusunk, de ez akkor is egy bravúr pont. Innen nem sokan fognak ponttal távozni az idén.

És ne feledjük, jelenleg vezetjük a bajnokságot 1 pontnak és az ABC-nek köszönhetően. :D

man city 2010.08.14. 15:45:59

1 pont nem is rossz, 1. félidő alapján 3-0 is benne volt a meccsben

SWP, Richards után nem tudom megérteni azokat, akik a saját nevelések miatt panaszkodnak
ma ketten ők lógtak ki de nagyon...

szinte mindig kikapunk a Spurs-től, de nem idén
vezetjük a tabellát is, mi kell még?:D

double 2010.08.14. 15:59:10

komoly gólhelyzetünk sajnos nem volt mondjuk

Silva-val elégedett vagyok, de látszott hogy nagyon érzi még a ritmust meg a társakat, ami nem is meglepő

Tevez sem csatárt játszott, mert mindenhol megfordult, csak a 16-oson belül nem:D

SWP no comment, neki volt 1 ziccere, ott is bénázott

black:roll 2010.08.14. 16:07:35

a tipikus meccs, amikor jó az X is

Hartról nem gondoltam volna, hogy így tér vissza a City kezdőjébe
hányszor mentette meg a csapatot bakker?

na erre kajálok egy nagyot:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 16:19:12

tavaly sima 2-0-ra kikaptunk volna ezzel a játékkal
igaz most Hart nagyokat mákolt, illetve nagyokat mentett:)

a játékunk képe egyelőre mondjuk ki szar, de Mancini mondta, hogy kell neki 2-3 hét, mire minden játékos 100%-os állapotba kerül

csütörtökön román túra ott egy gyengébb csapatot szerepeltetnék, ami azért nyer, köv. bajnoki majd csak azután hétfőn, amiről sajnos nem lesz poszt majd csak szeptemberben talán...

a Digisport meg rohadjon meg csak azért is

man city 2010.08.14. 16:31:29

Boantengről nics hír, hogy mikor tér vissza?

Richards jobbhátvéd poszton ma sztem átadta a lehetősget Boatengnek...

ManCity_Fun 2010.08.14. 16:33:47

@Ireland7: Végre valaki tisztán lát! Nemtudom jó meccsnek nevezni, mivel City drukker vagyok és csak a spurs játszott jól, ha semleges szurkoló lennék akk kozepes meccs ...

Am ennyit az online DIGI-rol. :D Várható volt h befagy, nekem a stream-ek nagyon akadoztak, nektek hogybírták ?

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 16:35:20

@ManCity_Fun: sopcast-eset találtam, az ment, néha persze akadt...

és a böngészőt mellette meg totál lelassította:)

ManCity_Fun 2010.08.14. 16:35:21

@man city: Bale-vel nagyon nehéz tartani a lépést... sztem a legjobb spurs játékos!

ManCity_Fun 2010.08.14. 16:38:13

nekem a sopcast nemindul.....

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 17:20:00

nem érdemeltünk győzelmet de Hart-nak hála a Spurs sem:)

rohadt nehéz meccs volt, kb. úgy tűnt nekem hogy a Spurs játékosok 90-100%-on pörögnek, mi meg 60%-on kb.

+ Silva, Yaya, Kolarov élete első PL meccsét játszotta, ami sosem könnyű
pláne, hogy Kolarov 2, Silva meg 1 edzőmeccsen játszott a City-ben (akkor is 30 percet, lol)
(Yaya többet, de ő már komfortosabbnak is tűnt középen)

Spurs ellen idegenben teljesen jó az 1 pont
(ha tavaly 3-0 helyett ez a 0-0 lett volna, akkor a Spurs-nek 2-vel kevesebb, nekünk 1-el több pontunk lett volna a végén, és holtversenyben zártunk volna velük, persze ez már utólagos fantázia csak:D)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.14. 18:06:49

„Azért is esett a választásunk Balotelli-re, mert fiatal. Beszélni fogok vele az elkövetkezendő napokban. Mario 20 éves még csak, és sokszor úgy viselkedik, mint egy 20 éves srác. Fel kell nőnie, ahogy mindenkinek ebben a korban.”

aért ez eléggé mellébeszélés Mancini-től Balo-ról

20 éves szinthez Balotelli-nek elég komoly dolgai voltak eddig, ezt nem érdemes tagadni, vagy kisebbíteni
alapvető magatartászavarai vannak, kb. ez az alap kiindulás, innen kell őt "megneveli" jó értelemben

ezt elintézni annyival, hogy még fiatal, majd benő a feje lágya kicsit túl optimista

győzzön meg mindenkit a képességeiről, ha már leigazoltuk!

black:roll 2010.08.14. 19:00:47

nem lennék nagyon Given helyében most

adott Hart, aki így kezd, mint ma...
adott az, hogy Hart 23 éves, a legjobb angol kapus már most, alapja lehet a jövő angol válogatottjának

Given már 34 asszem, de van még 2 éve minimum magas szinten talán több is
az Arsenal biztos kapna az alkalmon, ha Given elérhető lenne
Given-nek is lehetne 1-2 jó éve az Arsenal-ban (+ BL is)

de mi is szarban lennénk, hiszen Hart és Given kb. egyformák, de Taylor már elég gyenge kapus, ha ő lenne csak a 2.számú
így meg kicsit luxus szitu az egész, hogy 2 ilyen jó kapus, és többnyire csak az egyik védhet

ja és Milner gólt lőtt a Villa-ban, lehet hogy az utolsót?:)
(mondjuk nálam akkor sem értelmes a transzfer, hogy 17 millió font + IReland cserébe ráadásnak, megint túlfizetünk 1 játékosért...)

Richards 2010.08.14. 21:00:49

@black:roll: ezzel a kapusdologgal belenyúltunk a tutiba

lenne már aug.31., hogy Given ne igazolhasson el:)
a mai meccs után sztem sem Hart lesz a távozó, feltéve hogy lesz távozó

de az Arsenl-ban meg nem akarom Given-t, minek erősítsük őket olyan poszton, ahol bajban vannak

(középcsapathoz meg gondolom Given nem menne el azért)

Vladi Weiss 2010.08.15. 11:11:43

@black:roll: Lőtt gólt Milner, de most meg a Villa elnöke kezdi a hülyeségeit, hogy a City nem tiszteli a játékost meg a klubot, mert újabb ajánlattal álltunk elő.

Ha tényleg gáz a a szitu, akkor Milner álljon ki, és mondja, hogy nem akar a City-hez jönni. Akkor nem vesszük meg. Ha meg ő akar jönni, az egészen más a szitu.

Kranczy 2010.08.15. 12:04:19

Azt olvastam legutóbb, hogy Given, Bellamy, meg Weiss megy kölcsönbe a Celtichez. Ez nem rossz ötlet, legalább nem a konkurenciát erősítik.

man city 2010.08.15. 12:42:32

@Kranczy: tökéletes ötlet lenne...

ráadásul Given onnan indult anno, Bellamy is játszott a Celtic-ben pár meccset még úgy 5 éve (akkor is kölcsönben)
Weiss-nek meg sok meccs kell, semmi más, ott megkaphatja

one citizen 2010.08.15. 15:05:17

@Kranczy: @man city: ezt is csak úgy, hogy ha a kölcsönbe belefoglaljuk azt, hogy bármikor visszahívhatjuk őket

1-1 hónapos sérülés bármikor jöhet 1 kapusnál (pl. a Chelsea-ben Cech most 1 hónapig sérült volt, épp jókor tért vissza), de december környékén nagyon durva lenne kapus nélkül mondjuk

(tavaly volt annyi mákunk, hogy Given éppen az utolsó 2-3 meccsre esett csak ki, és nem mondjuk márciusban...)

man city 2010.08.15. 17:39:47

Robinhoért talán a Schalke adna 20 millió fontot

jó is lenne, de sztem nincs annyi pénzük, illetve ha van is, nem hiszem, hogy Robinho-ba fektetnének bele éppen most

@one citizen: persze, nehogy még 1szer Fülöpöt kelljen megkeresni:D
(Már Roy "vadbarom" Keane a főnöke, sózval ő nem adná kölcsön:D)
süti beállítások módosítása