10-12 forduló múlva lehet, hogy úgy emlékszünk vissza erre a meccsre, mint „A” fordulópont. Ez sajnos kétértelmű is lehet, nyilván a pozitívabbat szeretnénk, a Man City számára, vagyis a győzelemmel nem csak 3 pontra, hanem lélektani előnyre is szert tegyünk a Liverpool-lal szemben. Mancini és Benítez is nagyon fontosnak tartja ezt a mérkőzést, bár nyilván nem ez dönti el önmagában a bűvös 4. hely sorsát. Mindkét csapatban vannak hiányzók, sérültek és eltiltottak is, ennek ellenére parázs csatára számíthatunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
A találkozó ma 16.00-tól kezdődik, Eurosport2 élőben közvetíti. A tovább után előzetes, hírek, infók és bizakodás.

A Liverpool csapata meglehetősen gyenge szezont fut idén. Nyáron 1 nagy változás volt csak náluk, méghozzá Xabi Alonso távozása, de nem sikerült pótolni, bár nem kis pénzt áldoztak az olasz Aquilani-ra. Mellé még szereztek egy minőségi jobbhátvédet is G. Johnson személyében. Mégis szörnyen teljesítettek magukhoz képest a PL-ben, a BL-ben pedig már a csoportkörben kiestek a Lyon-Fiorentina-Liverpool-Debrecen csoportból. Jelenleg az EL-ben még állnak, de ha nem szedik össze magukat, akkor itt sem mennek sokkal több kört. Liga-kupát hamar feladták, mikor az Arsenal tartalékcsapata ellen alulmaradtak még ősszel, FA-kupában meg a Reading ejtette ki őket, ráadásul megismételt meccsen hazai pályán búcsúztak a kupától. Nem véletlen, hogy nagyon güriznek a 4. helyért, különben az idén is kieső BL pénz jelentős hányada jövőre teljes egészében kiesne a kasszából. Nem beszélve arról, hogy akár 1-2 sztárjuktól is meg kellene válniuk adott esetben.
 
A PL-t nézve pedig nagyon szoros a küzdelem a 4. helyért, 4 csapatnak van még abszolút esélye megszerezni azt, abból kettő ma összecsap. A Liverpool az 5. helyen áll jelenleg 44 ponttal, idegenbeli mérlegük nem túl erős hisz 13 meccsen 4 győzelemet, 3 döntetlent és 6 vereséget szereztek. Érdekességképp tavaly 26 lejátszott meccs után a Pool 55 ponttal állt a PL-ben.
 
Sérültekről csak óvatosan írunk, nem tudjuk milyen a sérültek pontos állapota, hét elején még Benayoun és Torres játéka is szinte esélytelennek tűnt, mára viszont talán már ott lesznek a padon vagy a kezdőben is talán. Aki biztosan hiányzik majd az G. Johnson, ő elég komoly sérülést szerzett pár hete, talán március közepén térhet vissza kb. Carragher kisebb sérüléssel küzd, ettől függetlenül elég valószínű, hogy kezdeni fog ma.  Benayoun közelebb a teljes visszatéréshez, de még nem 100%-os, de nagyobb esélye van rá, hogy legalább csereként pályára lép majd. Torres még kényesebb, ugye tipikusan az a szituáció, hogy ha túlságosan sürgetik a felépülését, akkor rásérülhet, és vége lehet a szezonjának. Talán ő is csak csereként vállal pár percet majd. Egyetlen eltiltottjuk van, méghozzá a görög védő Kyrgiakos, aki még az Everton elleni nyertes derbin kapott pirosért bűnhődik.
 
A héten EL meccset játszottak, hazai pályán az román Unirea-t fogadták és csak nehezen tudtak nyerni 1-0-ra, ilyen felállásban játszották ezt a meccset: Reina - Carragher, Skrtel, Agger, Aurelio - Aquilani (Pacheco, 75'), Mascherano - Kuyt, Gerrard, Riera (Babel, 63') - Ngog (Lucas, 89'). Ez kb. a legerősebb kezdőjük, ha a sérültek nem számoljuk.
 
A Man City sem unatkozik, mindig történik valami. Mostanában valami rossz általában, erre mindjárt visszatérünk. A klub a 4. helyen áll, ami most még elég jónak tűnik, bár maradna is így a végéig. 45 pontunk van, hazai mérlegünk is meglehetősen jó, mert 12 meccsen 9 győzelem és 3 döntetlen a mérlegünk. Senki nem nyert még a COMS-ban ellenünk idén. Itt is megemlítjük, hogy a tavalyi szezonban 25 lejátszott meccs után a Man City 31 pontot gyűjtött. Hazai pályán elég jók vagyunk, elvertük már az Arsenal-t és a Chelsea-t is, a Liga-kupában a MU-t is legyőztük már otthon. A 3 döntetlenért viszont elég nagy árat fizethetünk, mert mind3 elég szerencsétlenül alakult a Fulham, Hull, Burnley ellen, hiszen mind a 3 meccsen vezettünk is meccs közben, mégis visszahozta az ellenfél, Fulham ellen 2-0-ról jöttek vissza 2-2-re, Burnley ellen 3-2-ről 3-3-ra, Hull ellen 1-0-ról 1-1-re. Ez 6 pontos veszteség, ráadásul hazai pályán előnyből elvesztett pontok. Mennyire jól jönne most ez a 6 pont!
 
Biztosan sérült M. Johnson és Petrov, előbbi szezon végéig, utóbbi kb. 1 hónapra dőlt ki a napokban. Sajnos Kompany helyzete sem olyan még, hogy kezdjen, Tevez pedig családi okok miatt nem tér vissza még, bár úgy volt, hogy erre a meccsre már vissza tud utazni, sajnos mégsem ez lesz. Kérdés, hogy a Stoke elleni meccsen bevethető lesz-e már vagy még ott sem. Bellamy vélhetően játszani fog kezdőként vagy csereként, bár a térde egyre aggasztóbb állapotban van. Hozzá kapcsolódik a hét egyik híre, hogy összeveszetett Mancini-vel állítólag, legalábbis az edzésmódszerekben volt egy nézeteltérésük. Mancini ezt letudta annyival, hogy valóban volt közöttük vita, de szó nincs olyanról, amikről a sajtó írt. Eltiltott ezen az oldalon is van, köszönhetően Vieira-nak, aki 3 meccses eltiltást kapott a Stoke elleni meccsen bemutatott „odarúgásért”, így a köv. 3 meccsen nem léphet pályára.
 
Nem kis munkát végez a Man City-nél a marketingosztály amúgy ebben a szezonban, ennek ékes példája a poszter-kampány is, amely korábban már láthattuk Tevez, Adebayor és SWP „szereplésével”, most Bellamy-n a sor, hiszen ő korábban a Liverpool-ban is megfordult. Középpontba állították Bellamy-t e meccs kapcsán és ilyen posztereket készítettek, melyek Manchester városát díszítik:
 
 
 
 
A Man City főoldalán videókat is lehet nézni, összeállítást Bellamy-ról, sajnos nem tudjuk itt betenni őket, csak egyet, de érdemes végignézni őket a hivatalos oldalon:

Bellamy- I give my all

 

 
 
 
Érdekességek:
 
  • A két csapat elmúlt 9 meccséből 4-szer döntetlen született, 5-ször pedig a Liverpool nyert.
  • A két csapat elmúlt 15 meccsén nem volt 1 gólnál nagyobb különbség a végeredményben.
  • Mancini az Inter élén már 2-szer találkozott a BL-ben a Liverpool gárdájával, oda-vissza kikaptak az olaszok tőlük.
  • Mindent egybevetve 20 meccse veretlen hazai pályán a Man City, ebben benne vannak a kupameccsek is.
  • Elmúlt 6 hazai bajnoki meccsét a Man City megnyerte.
  • SWP ha pályára lép 200. alkalommal szerepel a Man City-ben PL meccsen, eddig 34 gólt lőtt ezalatt bajnoki meccseken.
  • A Liverpool 17 pontot szerzett az elmúlt 8 bajnoki meccséből.
  • Elmúlt 6 idegenbeli meccsükből viszont csak 1-et nyertek meg, 4-szer még gólt sem tudtak lőni.
  • A Pool nem kapott gólt az 1. félidőben az elmúlt 8 bajnoki meccsén.
 
 
A két klub legutóbb ősszel találkozott a PL-ben, akkor 2-2-re végződött a meccs, Skrtel góljára Adebayor válaszolt, majd Ireland góljával megszereztük a vezetést az Anfield-en, Benayoun viszont hamar beállította a 2-2-es végeredményt. E gólokat itt lehet megtekinteni:
  
Tavalyi szezonban hazai pályán a City 3-2-es vereséget szenvedett a Pool ellen, pedig 2-0-ra vezetett már a csapat. A gólokat Ireland, Garrido, illetve Torres (2), Kuyt lőtték. Idegenben pedig 1-1-es döntetlenre futotta Bellamy (vagy Arbeola öngól) és Kuyt góljával. Tehát Kuyt 2-szer is betalált ellenünk, érdemes lesz rá külön figyelni ma, idén is ő a legjobb formában lévő Pool játékos jelenleg.
 
Taktika: hát elég izgalmas lesz már az is, hogy milyen kezdővel megyünk neki a meccsnek. Védelmet még könnyű kitalálni, Bridge pihent a Stoke ellen, ő vélhetően visszatér a baloldalra. Richards pedig a másik oldalon fog játszani. Középen mivel nincs még Kompany a Lescott-Touré páros borítékolható. Nagyon kell figyelniük a pontrúgásokra, szögletekre, illetve a szabadrúgásokra, mert van pár óriási szabadrúgáslövője a Pool-nak (Gerrard, Aurélio). Nem kellene buta szabálytalanságokat elkövetni a 16-os körül, máskor sem, de ma főleg nem. Középen nincs Vieira, aki biztos kezdene, ha nem tiltották volna el. Sok alternatívája pedig nincs. Defenzívebb esetben Zabaleta-t fogja középen használni Mancini, támadóbb felfogásban Ireland-et, egy 3. felfogásban pedig egyiket sem, hanem 4-4-2-vel fogunk kiállni. Nem tudnánk megjósolni jelenleg, hogy melyik lesz. A NDJ-Barry-Zabaleta trió középen inkább arra lenne elég, hogy ne kapjunk ki, de ez ne lehet a cél ma. Győzni kell! Ireland formája még Barry-énél is rosszabb, mégis esélyesebb lehet a 3 belső középpályással bíró taktika, mert 4-4-2-ben 2 jó támadót nehezen tudunk kiállítani, a Stoke ellen láttuk, hogy Ade és RSC együtt sem értek semmit. Széleken Petrov kidőlésével csökkentek az opciók: SWP, Johnson, Bellamy. Bellamy nálunk mindenképpen kezdő, ha bírja a térde ezt. Ha nem, akkor a másik kettő. Bár tény, hogy kicsit bátor (vagy merész) lenne a Johnson-Ireland-SWP trióra bízni a támadások szervezését, mert nem igazán megy nekik, Johnson pedig még újonc. Szóval Bellamy-ban bízunk, hogy kezdeni fog. Csatárként Ade-ra tesszük a voksot, bár már nagyon unjuk a meccsenkénti egyetlen egy kapura irányuló lövését. Továbbra sem vetnénk el az ötletet, hogy Bellamy-t eredeti posztján, hátravont csatárként játsszon, nem pedig balszélen, de valószínűleg ott fog játszani, ha bekerül.
Szóval ezt próbálnánk mi ki holnap 4-3-3-ban:

Given – Bridge, Lescott, Touré, Richards – De Jong, Barry, Ireland – Bellamy, Adebayor, Johnson (/SWP)
 
4-4-2 esetében pedig ezt:

Given – Bridge, Lescott, Touré, Richards – Bellamy, Barry, De Jong, Johnson – RSC, Adebayor
 
A Liverpool nagy valószínűséggel 3 belső középpályással fog kiállni, ezért esélyes nálunk is a 4-3-3 inkább. Lucas-Macherano belül és hátrébb előttük egészen fel a 16-osig támadgató Gerrard komoly gondokat is okozhat, bár nincs jó formában a Pool legenda. Jobbszélen a fáradhatatlan Kuyt, aki gykran betör a 16-osra, már 9 gólos a PL-ben amúgy, csak Torres lőtt nála több gólt a Pool-ban idén. Baloldalon Riera vagy a januári szerzemény, Maxi Rodríguez kap lehetőséget minden bizonnyal. Ezt vehetjük 4-3-3-nak is akár, de Gerrard előretolt szerepe miatt akár 4-2-3-1-nek is. Centerposzton, ha nem történik csoda Torres-sel, akkor  a fiatal N’Gog fog kezdeni. Mancini nyilatkozata alapján a középen dőlhet el a csata, hogy De Jong és Barry mennyire tudják felvenni a ritmust, mennyire tudják megakadályozni a Pool kibontakozását.
 
Tippünk optimista: 1 gólos győzelem. Én 3-2-es sikert várok, Ireland7 2-1-es győzelmet tippel, de 1-0-ás kiszenvedett mákos góllal behúzott 3 pontot sem vetnénk meg. Adebayor-tól gólt várunk, Ireland7 szerint Ireland is villanni fog legalább 1 gólpassz erejéig, szerintem inkább Johnson vagy Barry fog gólt ünnepelni.
 
De mielőtt előre innánk a medve bőrére tudni kell, hogy ez a meccs abszolút 3esélyes. Amolyan „6 pontos” meccs. Ahogy a bevezetőben írtuk, ez a meccs fordulópont lehet, innen kezdünk meg mi egy menetelést, mert nehéz meccsek jönnek ezután is, de a győzelem ténye adhat akkora lökést, hogy képesek legyünk a többi meccsen is jól szerepelni. Rossz esetben pedig a Pool kaphat a győzelemtől akkora lökést, hogy a kicsit könnyebb PL sorsolásukon több pontot gyűjtsenek, mint mi, visszaszerezve ezzel a 4. helyüket. De nem szabad leírni még a Spurs-t vagy a Villa-t sem természetesen.
 
A mérkőzés 16.00-kor kezdődik az ES2-n, stream-eket a meccs előtt közöljük a poszt végén. A találkozót Peter Walton vezeti, ő még nem vezetett nekünk idén meccset. A Pool-nak mér 4 meccset is vezetett, ebből 2-szer nyertek, 2-szer csak X-eltek. Ő vezette a tavalyi 2-3-as City-Pool meccset is, ahol Zabaleta-nak pirosat osztott. Remélhetőleg ezen a meccsen nem lesz főszereplő a bíró.
 
COME ON CITIZENS!
 
Ireland7, crazy_horse

 

SOPCAST
Fox Soccer [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/45750
FS TV Teus [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/81774
FS TV Teus [EN] - sop://broker1.sopcast.com:3912/81774
SHTV - sop://broker.sopcast.com:3912/6001
Eurosport 2 [ROM - sop://broker1.sopcast.com:3912/77552
Eurosport 2 [ROM - sop://broker.sopcast.com:3912/77552
Tomcio [POL] - sop://broker.sopcast.com:3912/89800
Tomcio [POL] - sop://broker1.sopcast.com:3912/89800
Simply [NL] - sop://broker.sopcast.com:3912/76311
Livesport 1 - sop://broker.sopcast.com:3912/30931
Livesport 1 - sop://broker1.sopcast.com:3912/30931
Livesport 1 - http://www.derbyhd.com/ch3.html
NTV + [RUS] - sop://broker.sopcast.com:3912/85098
NTV + [RUS] - sop://broker.sopcast.com:3912/85786
Navip HD [RUS] - sop://broker.sopcast.com:3912/79509


TVU
Fox Soccer [EN] - tvu://21500
SHTV - tvu://48732


TVANTS
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e411 ... 6368c8ce2a
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e97c ... 7edace5b2b
ESPN [TAIW] - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=df4c ... 380a7122f4
Eurosoccer 2 - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3e6a ... f3d654f8d9
Eurosoccer 2 - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=7fae ... 1788bdd99a


VEETLE
Fox Soccer [EN] - http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b80f9cabb144
Fox Soccer [EN] - http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b8109b54a02e
Live footy [EN] - http://livefooty.doctor-serv.com/sun21. ... pool2.html


PPLIVE
SHTV - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvHGoKSg ... CcmbHa1ODg
SHTV - http://ikan.pptv.com/p/29723/
ESPN [TAIW] - http://ikan.pptv.com/p/9945/


PPSTREAM
SHTV - ppstream://hqonll2ad46zp44diapx2lrzbvab ... ldstream=1
SHTV - ppstream://hqonll2ad462zrdmiapx2lrzbvab ... ldstream=1
ESPN [TAIW] - ppstream://hqonll2ad46zp44diapx2lrzbvab ... ldstream=1


STREAM TORRENT
ESPN [TAIW] - st://A0UCgpwEdT0DPQWCoAHIgBa7prnh5fuVgz ... SMogT8fghU
ESPN [TAIW] - st://A1ECgpwEdUkDSQaCoAHIgBa7prnh5fuVgz ... SMogRTT7KA
ESPN [ESP] - st://A1wCgpwEdVQDVAWCoAHIgBaztHdcYX0dGB ... ZTcG9ydHM=


Quick Media Links: -
http://www.iraqgoals.net/6356-mancheste ... l-fc-.html
http://www.vexcast.com/emPlayer.jsp?cid=1022
http://www.vexcast.com/play.action?channel_id=1023
http://eplsite.com/chanel6.html
http://www.nkora.org/channel-3.html?channel=8006
http://livefooty.doctor-serv.com/sun21. ... rpool.html (Sopcast required)
http://www.vipcanal.com/ch1.html
http://www.vshare.tv/live/159417/saidfoot4ever
http://www.saidfoot.com/Chaine_1.php
http://livoo.tv/channels.php?name=Livoo%20TV%201
http://tvoo.net/ch3.html
http://www.rifmax.com/channel1.html
http://www.entertainmenow.net/channel3.php
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=10380
http://www.vshare.tv/live/157632/bine_pa/1
http://www.meciurionline.net/eurosport2.html
http://www.freedocast.com/forms/PopOut. ... D72133109C
http://footballstreams.tv/watch_1.php
http://www.vshare.tv/live/159217/barc/1
http://fezzersport.ulmb.com/index.html
http://www.vshare.tv/live/157277/Free_o ... rt1_Info/1
http://tv2.us-sport.info/
http://player.longtailvideo.com/player4 ... start=true
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://befooty.blogspot.com/2010/01/channel-2.html
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://azsportztv.blogspot.com/2010/02/ch2.html
http://www.vshare.tv/live/140761/sjumbo1
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://soccerjumbo.blogspot.com/2010/02/channel1.html
http://footysport.blogspot.com/2010/02/channel-1.html
mms://webstv5.bbtv.cn/webstv5

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr161777324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.02.21. 10:58:48

remek meccselőzetes:)

remélem a meccs is ilyen remek lesz, és az eredmény is számunkra:)

ma az átlagnál kicsit optimistább vagyok, valszeg azért, mert nagyobb csapatok ellen azért összeszedettebben szoktuk nyomni

én a 4-3-3-at nyomnám ma, pont ahogy írtátok
kicsit bízom Kompany-ban is, Mancini-ből kinézek egy Barry-Kompany-De Jong középső triót is...

viszont nagyon kell, hogy Bellamy és Ade jók legyenek, különben nem fog menni

remélem nyerünk, kemény meccs lesz, az fix

GO CITY!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 11:14:38

@Richards: köszi:)

amúgy állítólag erősen havazikhavazott Manchester-ben, de a meccset megtartják ez már biztos

olyat is olvastam, hogy angol tv-k nem is adják a meccset, hanem a Villa meccsét tolják élőben, pl. Sky...

nem tudom ES2 honnan szerzi a "képet", de remélem nem lesz gubanc, és rendben leadják a meccset:D

black:roll 2010.02.21. 15:12:17

akkor hajrá:)

nemsokára jön a meccs, kellően kaparom már falat:D, győzelmet érzek, bár majdnem mindig így van ez:)

meg tudjuk verni a Pool-t, ha úgy játszunk, ez biztos, még így pár hiányzóval is

okos játékot várok, gyerünk Mancini!

double 2010.02.21. 15:17:44

én aludtam meccs előtt egy keveset, most koncentráltan tudok drukkolni, lehet éppen erre lesz szükség:D

crazy merre jársz, várjuk a kezdőket!:D

Kranczy 2010.02.21. 15:21:05

Given - Zabaleta, Kompany, Lescott, Bridge - SWP, De Jong, Barry, Johnson - Ireland, Adebayor

Cserék: Bellamy!, Kolo!, Richards, RSC, Syl, Ibrahim, Taylor.

MEGLEPŐ!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 15:22:04

@double: jövök má'...:D

stream-eket frissítettem, a poszt végén, kezdőket mindjárt...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 15:26:08

Man City:
Given, Zabaleta, Kompany, Lescott, Bridge, Wright-Phillips, Ireland, De Jong, Barry, Adam Johnson, Adebayor.

Subs: Taylor, Richards, Santa Cruz, Sylvinho, Toure, Bellamy, Ibrahim.

Liverpool:
Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Mascherano, Lucas, Maxi, Gerrard, Babel, Kuyt.

Subs: Cavalieri, Aquilani, Torres, Riera, Aurelio, Benayoun, Kelly.

Referee: Peter Walton (Northamptonshire)

kicsit a Pool is változtatott, bár inkább Babel lesz majd középen csatárnak valszeg

nálunk meg Mancini úgy megkeverte lapokat, hogy még emészteni kell a kezdőt:DD
nem értem, hogy mi ez, Richards nem kezdő, Kompany visszatért, Touré padon(ezt nem bánom)

Ireland/SWP/Johnson, sok fog rajtuk múlni, de Bellamy is be fog állni

piszok kemény lesz!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 15:30:27

vezet a Burnley a Villa ellen

ez egy jó jel kezdésként, bár lehet megfordítja a Villa...

double 2010.02.21. 15:31:57

ez már támadó felállás Mancini-t figyelve

4-en is a támadásokkal foglalkozhatnak, Ireland-nak itt a nagy esély villogni, hazai pályán a Pool ellen
Ade pedig mutasson emberfelettit ma!

sajnos a Pool csapata is jól össze lett rakva

Come on City!

one citizen 2010.02.21. 15:34:28

nekem tetszik a kezdő, Bellamy vélhetően még nem teljesen 100%-os, így nem kockáztatja meg...

Ireland-től én is jó játékot várok ma, de a többiektől is:)

hajrá City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 15:48:03

Villa visszajött, várható is volt:)

még 15 perc és kezdünk, az őszi meccsen nem tudom emlékeztek-e, de egy szörnyű alibis félidőt játszottak a csapatok:D
0-0 lett, de kapura lövés is alig volt:)
2. félidőben aztán potyogtak a gólok...

double 2010.02.21. 15:49:31

jó kis argentin párarc lesz Rodriguez-Zabaleta között...

mondjuk Richards gyorsabb, mint Zabaleta, és Rodriguez is elég gyors játékos, hacsak nem sérült Richards, akkor nem tudom miért nem ő kezd

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 15:57:58

na akkor most már tényleg mindjárt kezdődik!:)

GO GO GO !!!
GO GO GO !!!
GO GO GO !!!

double 2010.02.21. 15:59:28

wááááááááááááááááááááááááá

meg tudjuk nyerni és meg kell nyernünk!

Come on Man City!

carlitos 2010.02.21. 15:59:34

közvetítsetek, mert én nem tudom nézni!
köszi, és GOOOOOOOOO!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:07:50

hát 5 perc után még nincs semmi, lövésem sem volt egyik oldalon sem, mezőnyben megy a passzolgatás...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:13:10

komolyan semmi nem történik

12. percben 0 kapura lövés/ csapat:)

mi sajnos nagyon lassan építkezünk...

carlitos 2010.02.21. 16:13:43

köszi, kialakultak a "párok"? ki kit fog?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:15:59

3 Pool szöglet zsinórban, de megúsztuk...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:17:17

@carlitos: még annyira nem, de hát posztoknak megfelelően

bár így hogy Ade mozog össze-vissza nehéz fogni:)

Gerrard is mindkét oldalon feltűnik

szélen még 1-szer sem sikerült elmennünk, így SWP és Johnson egyelőre hatástalan...

double 2010.02.21. 16:19:52

kicsit nagyobb iramot vártam

Pool beívelésekből nagyon veszélyes lehet

carlitos 2010.02.21. 16:21:04

labdabirtoklás?
ki irányítja a középpályán a csapatunkat?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:22:36

elmúlt pár percben többet kezdeményezünk,de nagyon kevés ez még

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:27:15

1 Gerrard lövés a meccs mérlege eddig:D

Johnson-nak van pár szép megindulása, csak társ nincs hozzá..

Babel jobbszélen játszik, és Kuyt van középcsatárként, remélem nem lő gólt ma...

double 2010.02.21. 16:28:19

Zabaleta annyira nem érzi az összjátékokat...

rossz nézni néha komolyan

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:30:26

na nőtt az iram, volt pár kemény belépő is

többet támadunk mi, csak jönne 1 gól már

double 2010.02.21. 16:31:57

na Maschearano megkapta szokásos lapját:d

Zabaleta-nek rúgott oda...

carlitos 2010.02.21. 16:34:20

én argentin fun vagyok, de Zabaleta annyira szélsőségesen játszik, Mascherano meg annyira keményen mint anno Ayala!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:36:58

35. perc, semmi nem történik

mezőnyben folyik a játék, mind2 csapat nagyon figyel, nehogy gólt kapjon, ez a támadások rovására megy...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:39:27

SWP balra, Johnson jobbra ment át

Zabaleta lőtt távolról végere, Ade-n megpattant, de mellé ment...

eddig legnagyobb helyzetünk kb.:D

ennél is több akciót vártam azért

double 2010.02.21. 16:40:15

ehh Johnson beadás helyett majdnem kapura húzta:D

carlitos 2010.02.21. 16:40:59

na ne, a döntetlenektől kiver a víz, Tévez hiányzik, legalább ő állandóan kapura fordul...

Adebayor, Johnson, SWP hogy játszanak eddig?

double 2010.02.21. 16:44:53

2. olyan Pool szöglet,ami helyett kirúgás jöhetett volna, ez a bíró egy barom

double 2010.02.21. 16:45:35

Skrtel majdnem be is fejelte, jobban kéne vigyázni mire ad szögletet ez a majom

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 16:49:22

szünet

hát nem volt jó félidő, igazi helyzetünk nemis volt, Pool többet támadott, de nagyon óvatos mindkét csapat

ha esetleg Ireland bátrabb lenne, tudna alkotni, így viszont nagyon nehezen fogunk gólt lőni, mert Ade is sokat mozog vissza, nincs elöl senki

Bellamy-t behoznám, talán épp Ireland helyére majd vagy SWP-re...

sajnos Torres is melegített, lehet be fog állni

double 2010.02.21. 16:49:52

Villa se szórakozott 5-1-re kiverte a Burnley-t

carlitos 2010.02.21. 16:50:17

A Villa, az 56 és 68 perc között 4 vágott, basszus! (5:1)

double 2010.02.21. 17:02:41

5-2

jóval Burnley, bezzeg ellenünk az 3-3 ősszel:D
buzi Burnley

2. félidőben bátrabb támadásokat várok, Bellamy is jöhet 25 percre majd, nem tojuk rosszul, csak éppen helyzeteink nincsenek...

Come on City!

double 2010.02.21. 17:07:38

FUCKKKK

Ireland ziccert rontott:(((

remélem les volt...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:09:50

jól kezdtük a 2 félidőt, 2 szöglet stb.

Ireland-nek volt 1 érdekes helyzete, nem tudom, hogy les volt-e, ha nem akkor tényleg simán be kellett volna rúgni

double 2010.02.21. 17:10:56

Babel-t rendesen levadászta labdával Johnson...

engem is rúgtak már telibe fejbe labdával, nagyon szar:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:11:26

jön Benayoun Babel helyett, ennek nem örülök

double 2010.02.21. 17:13:49

azért ha 1-2 pontos beadásunk vagy szögletünk lenne csak...

nehogy ők találjanak egyet most, inkább mi:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:18:26

Ade löket, Reina nagyot védett
végre lőttünk!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:25:16

nagyon unalmasan csordogál a meccs, viszont érkezhet Bellamy...

remélem behúzzuk, de most már X-nek néz ki, ami jobb, mint a vereség

carlitos 2010.02.21. 17:27:50

kész vagyok úgy várom, hogy mikor írtok és mit...utálom a poolt!

double 2010.02.21. 17:32:10

jön Torres

ez hiányzott...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:33:19

na most Babel-Torres csere

mi pedig Ireland-Ibrahim csere!!!

Mancini észjárását aki tudja követni, az szóljon

carlitos 2010.02.21. 17:33:28

zabaletát rá, remélem lerúgja?!

carlitos 2010.02.21. 17:34:53

hülye spanyol képes az utolsó percekben is gólt szerezni, na akkor rendelek egy kurva nagy pizzát, és halálra eszem magam:-)

double 2010.02.21. 17:38:20

Ade 5 méterről fölé fejel :(((

basszus nem lesz több ilyen helyzetünk...

carlitos 2010.02.21. 17:40:02

nagyon nagy helyzet volt? írd már le hogy volt pontosan...

double 2010.02.21. 17:41:40

bazz azt hittem 11-es

a kurva anyját a bírónak...

pedig lökés volt

double 2010.02.21. 17:45:43

az hiányzik, hogy most Barry kidőljön sérüléssel...

0-0 érik sajnos ma

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:46:50

vezet a Tottenham is

Villa és Spurs baszott jól járhat egy itteni X-el

carlitos 2010.02.21. 17:46:58

pedig kidől, ahogy én is...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:48:22

5 perc hosszabbítás

remélem nem kapunk ki innen már

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 17:54:25

0-0 , sajnos nem sikerült nyerni, pedig nagyon kellett volna

teljesen megérdemeltük, jobban győzelemre kellett volna játszani

Mancini 3. döntetlenje zsinórban ugye...
(1 kupa, 2 bajnoki)

romlott az esélyünk a top4-re, úgy érzem...

double 2010.02.21. 17:55:21

kurva életbe

mondjuk alig volt helyzetünk, így nehéz nyerni

impotensek vagyunk elől, legalább a középpálya és a védelem ma egész tűrhető volt

megyünk a Stoke-hoz majd a Chelsea-hez, hát sok jó nem néz ki ezeken a meccseken

Come on City!

one citizen 2010.02.21. 18:05:54

sokat nem lehet panaszkodni, reális eredmény

ha 2 csatárral állunk fel több gondot okozhattunk volna, de akkor meg középen lettünk volna gyengébbek...

Kompany-Lescott kettős tetszett, Zabaleta is jó volt, ez ritka nála, jobb volt sztem, mint Bridge...
(meg is faragták rendesen)

Johnson beadásai 90%-ban rosszak, ezen azért javíthat a jövően:)

közelebb nem kerültünk a top4-hez ma, ez biztos, de van még esély!

hajrá City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.21. 18:19:13

Ireland-et nem tudom megérteni

amit kihagyott az óriási hiba volt, bár nem tudjuk, hogy nem-e lett volna les

meg kéne mutatni neki videón párt tavalyi meccsét, hogyan is játszott akkor, hátha magára ismerne

van még 1 elmaradt meccsünk(Everton), de tényleg egyre nehezebb lesz a top4-et elérni

közben a Spurs egy sima lesgóllal vezet a Wigan ellen sajnos

black:roll 2010.02.21. 19:39:45

én nem vagyok elégedett ezzel, simán verhető lett volna a Pool, ha okosabban és bátrabban támadunk

tudtuk kontrollálni a meccset, voltak jó időszakok, de a rossz beadásokból semmi nem lett

Ireland kezdetése nagy dilemma volt, végül úgy tűnik nem kellett volna, semmit nem csinált

az Ibrahim cserét még most sem értem, miért nem RSC-t hozta be, 15 percre, 2 csatárral hátha rúgunk 1 gólt, mint Ibrahim-mal...

nem voltunk elég bátrak, Pool megpróbálta behozta a sérült Beayount még Torres-t, mi is merhettünk volna többet...

Mancini sztem túl védekezősre vette a figurát, hazai pályán bárkinek neki kell mennünk, ilyen taktikával a Chelsea-t sem vertük volna ősszel, ahogy az Arsenal-t sem

jó lenne ha a támadásokat még mindig Hughes felügyelné, a védelmet meg Mancini, középpályát közösen, vagy egyik se:D

sztem hozhattuk volna ezt a meccset, kár, hogy elúszott ez a hajó is már...

Go City!

double 2010.02.21. 19:44:47

@black:roll: ugyanezen járt az eszem, hogy a két menedzserből lehetne 1 igazán jót gyűrni:)

Roberto Hughes, agy Mark Mancini:D

így most a védelmünk javul, szervezettebbek vagyunk lassan, de a támadófoci kezd elveszni, ami persze várható volt egy igazi olasz edző érkezése után
mondjuk ha eredmény is lenne, akkor még oké, de ha nem...

Richards 2010.02.22. 05:28:15

egyetlen pozitívumként megbocsátok Mancini-nek, hogy váratlanul Zab-ot tette Richards helyére, mert az argentin talán legjobb meccslét játszotta a City-ben

a mentalitása most remek volt, nem csinált hülye faultokat, rengeteget próbált előretörni, nem mindig jól, de sokat harcolt

azért Ibrahim helyett ennyi erővel Richards-ot is be lehetett volna dobni, most sztem támadóként is megállta volna a helyét:D

az eredmény, ahogy írtátok reális lett,
a másik 2 rivális járt jól ezzel, nem mi

most mehetünk az átkozott Stoke-hoz megint, egy Fa-kupa kiesés biztos "nagy lelki erőt adna" a csapat:)

úgyhogy inkább jussunk tovább Chelsea ellen meg majd lesz vmi:)

Go City!
süti beállítások módosítása