A híres elmaradt meccs, amelyet eredetileg augusztus kellett volna lejátszani, de közbeszólt az Everton Európa-liga szereplése, na de ma már márciust írnak. A szörnyű őszi formát mutató Everton-ból azóta lett egy egészen erős csapat, akik kis túlzással bárkit elkaphatnak. Hétvégén mindkét csapat győzelemmel hangolt mai esti meccsre, a Man City pedig újabb komoly sérülttel (Lescott) „gyarapodott”.
 
 
 
 
 
 
 
 
A mérkőzés 20.45-kor kezdődik, elvileg (műsorújság bolondozik...) élőben követhetjük az ES2-n, előzetes a tovább után.
 
Az Everton mint már említettük ramaty őszi szezont futott, rengeteg sérültjük volt, akik csak lassan épültek fel, jól mutatja ezt az is, hogy az első 18 fordulóban 19 pontot szereztek mindössze. Azóta 12 meccsen (!)  26 pontot szereztek. Tehát belehúztak, egyre jobb formában vannak, hazai pályán verték a Chelsea-t, MU-t, Man City-t is 2010-ben már, Arsenal-tól elhoztak 1 pontot stb. Jelenleg 8. helyen állnak 45 ponttal, idegenbeli mérlegük: 3 győzelem, 4 döntetlen és 7 vereség. (50%-ban kikapnak, de 50%-ban pontot vagy pontokat szereznek.) Nagyon érdekes ez a 45 pont, mert a Villa 50 pontos, a Liverpool pedig 51 pontos, így ha az Everton 2-3 fordulón belül le tudná csökkenteni ezt a különbséget 2-3 pontosra, egyből 5 fősre növekedhetne a 4. helyért folyó harc.
 
Moyes gárdája évek óta elég stabil, igaz az idei őszi kisiklás betett a liverpooli csapatnak, de ha ez nincs, akkor nagyon jó esélyük lett volna a 4. helyre nekik is, ez egészen biztos. Lescott elvesztése eleinte komoly gondot okozott, de sikerült azóta megoldaniuk ezt a problémát, másrészt remekül igazoltak, hiszen az orosz Bilyaletdinov is bevált, ahogy a Distin-Heintinga védőpáros is, nem beszélve a kölcsönbe érkező amerikai Donovan-ről. (Ő egyébként már vissza is tért amerikai csapatához.)
 
Idegenben azért messze nem annyira jók, mint hazai pályán, ez lehet a City nagy esélye az amúgy nagyon nehéznek ígérkező meccsen. Eltiltottjuk nincs, sérültből sincs sok, mindössze Fellaini hiányzik, aki nagyon jól játszott a két csapat előző meccsén, illetve az Arsenal-tól kölcsönbe érkező Senderos. Kisebb sérüléssel küzd még Anichebe is, aki a hétvégi meccsen amortizálódott le kissé, de valószínűleg a padra oda fog férni.
 
A Man City is egyre jobb, kezd formálódni a csapat, sőt még a csapatjáték is, a védelem is, de a támadások is alakulnak, legalábbis a helyzetek. Azokat persze ki is kellene használni. Zsinórban 3 idegenbeli meccs után következhet végre 1 hazai meccs, ez azért is jó, mert otthon még veretlen a City idén, egyedüliként a bajnokságban. 53 ponttal az 5. helyen állunk, de ha esetleg este nyerünk, akkor átvesszük a 4. helyet 1 pontos előnnyel, ugyanannyi meccset játszva, mint a Tottenham.  Hazai mérlegünk 13 meccsből 9 győzelem és 4 döntetlen. (Hazai meccseink közel 70%-át megnyertük.)
 
Sajnos újabb sérülés történt, a Fulham elleni meccs előtt a bemelegítésnél szenvedett térdsérülést Lescott, elsőre nem tűnt túl komolynak az eset, de alapos vizsgálat után most már biztosra mondható, hogy Lescott 4-6 hétre kiesett a játékból. Pedig sok Everton drukker, de még Moyes is várta, hogy Lescott játszhasson az Everton ellen, de ahogy legutóbb, úgy most is sérült a védő. Rajta kívül még Bridge, Petrov és Johnson sérült. Adebayor 4 meccses eltiltásának utolsó szakaszát kezdi meg, az ezt követő meccsen már pályára léphet.
 
A két csapat legutóbb január közepén találkozott, akkor az Everton teljesen simán verte a Man City-t 2-0-ra, a City-nek még lövése sem volt a meccshez sajnos.
 
Érdekességek:
 
  • Az Everton a Man City elleni elmúlt 5 találkozójából 4-et is megnyert, sőt zsinórban 2-szer vendégként is tudott nyerni, ráadásul kapott gól nélkül.
  • Az Everton elmúlt 3 bajnoki meccsén nem kapott ki, míg a City elmúlt 6 PL meccsén maradt veretlen.
  • Az Everton az elmúlt 3 meccsén 9 gólt is lőtt, ezzel legtöbbet márciusban az összes csapat közül.
  • Elmúlt 3 idegenbeli meccsüket azonban nem tudták megnyerni.
  • 14 pontot szerzett az Everton úgy eddig ebben a szezonban, hogy a meccs folyamán valamikor hátrányba kerültek.
  • A tavalyi szezon végével együtt összesen 16 PL meccset játszott hazai pályán a City veretlenül.
  • Zsinórban 3 hazai meccsen nem kaptunk gólt. (Portsmouth, Bolton, Liverpool)
  • Mindig megnyertük az elmúlt 7 alkalommal azt a meccset, amelyen Tevez gólt lőtt.
 
Taktika:
 
Ha a januári meccsből indulunk ki, akkor nagyon oda kell figyelni a középpályára, hiszen hihetetlen gyors, rövidpasszos játékra képes az Everton, amellyel pillanatok alatt ott vannak a kapunk előtt. Így a Vieira-Barry duó középen biztosan nem lesz elég, emiatt vagy Zabaleta vagy De Jong még helyet fog kapni a középpályán. Mivel Vieira 90 percet játszott vasárnap, még az is elképzelhető, hogy ő nem fog kezdeni. Mondjuk Ireland-et is bevetnénk már, mielőtt beépíttet egy Playstation-t a kispadba. Ha az edzésmunkája megfelelő, akkor megérdemli az esélyt. De Jong-ra szükség van, hogy megállítsa, vagy legalább lassítsa az Everton támadásait. Zabaleta maradhat jobbhátvédként, de Richards is kezdhet. Bridge-et vélhetően Garrido pótolja ismét, bár nem túl szerencsés, hogy hetekig-hónapokig semmit sem játszik, majd hirtelen sorozatterhelésben nyomul. Középen Lescott kidőlésével a Kompany-Touré páros védekezhet. Innen már kiderült, hogy a 4-3-3-mal mennénk ki, elől Bellamy-Tevez-Johnson trió. Mindhárom játékos formában van, reméljük ki is használják ezt. Everton-nál Osman óriási formában van, Saha mindig veszélyes, a hosszú sérülés után visszatérő spanyol Arteta-ra nagyon kell ügyelni, ahogy Cahill is tud veszélyt okozni. Külön ki kell emelni Pienaar-t is, aki remek formában tolja idén, az Everton talán legveszélyesebb játékosa idén. Fellaini hiányát viszont ki kell használnunk, ezért is helyeznénk Ireland-et a kezdőbe, hogy még nagyobb legyen a nyomás középen rajtuk. Az előz meccsen a szélsőink nem igazán tudtak mit kezdeni Baines és Neville mellett, most itt is okosabban kell szerepelni.
 
Összességében nagyon kemény és szoros meccset várunk, de a tippünk optimista, 2-1-es hazai győzelmet tippelünk. Természetesen Tevez góllal, amit úgy érzünk, hogy 11-esből fog születni, valamint Johnson is betalál majd. A győzelem nagyon fontos, mondani sem kell már, hogy a hazai meccsek mennyire fontosak a 4. helyért menő harcban.
 
A mérkőzést a nem túl jó hírű, és kora/hibái miatt sokat kritizált Peter Walton fogja vezetni. Legutóbb nekünk a City-Pool meccset vezette, ahol egy elég sima 11-est nézett el, mikor Adebayor-t lökték, illetve Mascherano sem kapott még sárgát sem Barry ellen elkövetett csúnya belépőjéért. Remélhetőleg most kevesebb hibával fog ténykedni a meccsen. Nekünk idén összesen csak az említett Pool meccset vezette, az Everton-nak 2 idegenbeli meccset fújt eddig, 1 vereséget és 1 döntetlent értek el ekkor.
 
A találkozó tehát 20.45-től élőben az ES2-n, most vélhetően több stream fog rendelkezésre állni, mint vasárnap.

COME ON CITIZENS!   

 

 SOPCAST
Maged TV [EN] - sop://broker1.sopcast.com:3912/90335
SHTV - sop://broker.sopcast.com:3912/6001
Tomico [POL] - sop://broker.sopcast.com:3912/91916


TVU
SHTV - tvu://48732


TVANTS
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e97c ... 7edace5b2b
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e411 ... 6368c8ce2a


VEETLE
Fox Soccer [EN] - http://www.veetle.com/frameworked/index ... 91980520ed
BHT1 - http://www.veetle.com/frameworked/index ... 641afa8524


PPLIVE
SHTV - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvHGoKSg ... CcmbHa1ODg
SHTV - http://ikan.pptv.com/p/29723/


PPSTREAM
SHTV - ppstream://hqonll2ad46zp44diapx2lrzbvab ... ldstream=1
SHTV - ppstream://hqonll2ad462zrdmiapx2lrzbvab ... ldstream=1



Quick Media Links: -
http://www.atdhe.net/15841/watch-manche ... everton-fc
http://www.magedtv.net/ch1.html
http://eplsite.com/stream4.html
http://www.ilemi.com/1254/1/Watch-Manch ... verton-FC/
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=13217
http://livefooty.doctor-serv.com/wed24. ... erton.html (Sopcast Plugin Required)
http://livefooty.doctor-serv.com/wed24. ... rton2.html (TVU Plugin Required)
http://www.premier-streams.com/livestreams.htm
http://premierstreams-mcfcguvnors.blogspot.com/
http://www.p2p4u.net/watch/14660/1/watc ... on-fc.html
http://www.freespor.net/
http://www.chabka.it/
http://www.anaimgr.tv/
http://soccerjumbohd.blogspot.com/2010/03/channel1.html
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://living.smgbb.cn/zhibo/wg1/2009-0 ... wf?cid=214
mms://webstv5.bbtv.cn/webstv5

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr331864199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carlitos 2010.03.24. 13:17:26

Eddig jól feküdt a 3 napos mérkőzés sorozat, nagyon bízom abban, hogy Tevez újból tud olyan jól játszani, mint a 7végén?! Tényleg a siker kulcsa ez az argentin!

Shay Given 2010.03.24. 14:22:20

Na akkor hajrá fiúk, ezt be kell húzni, nincs mese! Nehéz meccsre számítok, de mondom, kötelező nyerni, ha a TOP4-ben akarunk végezni. Go City Go!

Kranczy 2010.03.24. 15:54:53

A hazai pálya kötelez!!! De kurva nehéz lesz. A körmünket lerágjuk 20:45től-22:45ig.
GO CITY, GO!!!

double 2010.03.24. 16:44:23

én se tudom, hogy mit ad a TV, ES2-n kb. 1.5 hete a port.h-un kint volt ez a meccs, arra emlékszem

kb. hétfőn meg a es2 honlapján is ez a meccs volt kiírva

itt már régóta azt írja, hogy a miénk megy élőben:
tv.eurosport.hu/football/storynews_sto1257198.shtml

de most a port.hu és a hivatalos oldal is azt írja, hogy abban az időben tenisz lesz végig...

szóval lehet, hogy leszopatnak ezek minket, pedig kéne adniuk, a mai nap legjobb meccsének ígérkezik

4 óra múlva kiderül...

double 2010.03.24. 16:50:33

ja a meccsről pedig:

középpálya tényleg nagy gond lesz, van hogy 5 középpályással játszanak, ezért én sem hiszem, hogy 4-4-2-vel toljuk:)

mondjuk otthon, ha sokat tudunk támadni, sztem meg fogjuk verni őket, pontosabban helyzeteink lesznek
mondjuk Howard is bármikor kifoghat egy olyan napot, mint Gordon ellenünk, reméljük most potyázik kettőt majd:)

Bellamy és Vieira sztem fáradtak, nem is biztos, hogy kezdenek, persze Bellamy-ra nagy szükség van, de el tudok képzelni egy Johnson-Tevez-SWP hármat a kezdőben, csereként pedig Bellamy nagyot dobhatna

itt is sztem csak úgy van esélyünk a 3 pontra, hogy gyors gólt szerzünk, majd támadunk tovább, pont ahogy a Fulham ellen
remélem teltház lesz, jó hangulatban, hisezn az utolsó hazai meccsünk a Pool ellen volt, de annak már több mint 1 hónapja ugye, azóta nem volt meccsünk otthon

Go City!!!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 17:22:59

én mondjuk kicsit másképp kezdenék, sztem kell egy emberfogó védekező középpályás(majdnem azt írtam, hogy egérfogó véd. kp.:DD), ez pedig sztem inkább Zabaleta, mint De Jong

vagy Pienaar-ra, vagy Arterta-ra rá kell tapadni, mert nagyon jól tudják mozgatni az Everton-t, sztem Zabaleta ezt meg tudná oldani

így Zabaleta-Barry-Vieira esetleg Zabaleta-Barry-Ireland középpályával kezdenék én

Ireland-hez amúgy:www.skysports.com/story/0,19528,11661_6051794,00.html
remélem nem lép le év végén...

tehát ez a középpálya lenne talán a legjobb sztem, persze az is igaz, hogy ha 2 csatárunk van fent, akkor tudunk igazán sok helyzetet kialakítani, mert RSC azért lefoglal 1-2 embert így kevesebb figyelem jut mondjuk Bellamy-ra vagy Tevez-re éppen

jobbhátvédnek pedig jó Richards is, de ha mégsem akkor akár Onuoha-t is el bírnám képzelni ott
de milyen szép lenne egy Cunningham-Boyata-Onuoha-Richards védelem:)

@double: Bellamy sztem kezd, nem fog kihagyni egy ilyen meccset, még ha fáradt is, legfeljebb majd a Wigan ellen padozik

man city 2010.03.24. 18:34:41

Everton gyakran játszik 4-5-1-be, ami bármikor tud 4-3-3 is lenni, valamint tényleg nagyon gyorsak, tehát elvileg nem lesz nyugis meccs

Heitinga mostanában a védelem előtt látszik, Distin-Jagielka páros van a védelem közepén

nagyon jól kell teljesíteni, ha nyerni akarunk, de mos már kijár egy pofon Moyes-nak, a sok szarért, amit a City "kapott" tőle

a gólunkat, góljainkat Barry fogja verni, érzem:D

Go go!!!!

Richards 2010.03.24. 19:09:04

PORT most ezt írja:

21:00
Kosárlabda
EuroKupa, negyeddöntő 1. Hapoel Jerusalem (Izrael) - Alba Berlin (Németország)

érdekes, hát legfeljebb 1 jó stream kell akkor

én győzelmet várok, abszolút tudatosította Mancini sztem a srácokban, hogy hazai pályán nem hibázhatunk, főleg az Everton ellen, mert a Villa és Spurs ellen sztem benne van a pakliban 1-1 X is

pár hete a Spurs otthon meg tudta verni az Everton-t 2-1-re, most akkor rajtunk a sor

Richards nálam kezdő:), De Jong is, Barry is, Kompany-Touré alap, Bellamy is, Tevez naná, Johnson főleg, Garrido is befér, és még vieira vagy Ireland, ez nagy dilemma, Mancini valszeg a franciát választja

én most 3-1-es győzelmet tippelek és Ireland gólt lő, legfeljebb csereként:)
ha valakire ráférne 1 gól, akkor az éppen ő

Come on City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 19:57:26

nincs jó hírem, elég kevés stream van, talán majd 1-2 működik, bár olyasmi lesz, mint a Fulham ellen kb.

ilyen justin tv, meg atdhe stb. ezek vagy be sem indulna, vagy lefagynak...

reménykedjünk, hogy az ES2 ezt adja:)

50 perc múlva kezdődik a meccs, 30 percen belül berakom a stream-eket, meg majd a kezdőt...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 20:00:44

előzetesen annyit, hogy Ireland kezdni fog!:)

ha minden igaz...

double 2010.03.24. 20:10:08

@crazy_horse: hivatalos oldalon már kint van

Zabaleta balhátvéd, Ireland kezdő, azonkívül viszont nincs több meglepi

ES2-n meg vízilabda megy egyelőre bebaszna ha ezt kéne nézni a meccsünk helyett, hétvégén is csak késésssel adták...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 20:18:09

streameket frissítettem, sopcast vagy esetleg veetle, ezek szoktak működni jobb napokon

ez a vizeslabda:D meccs véget ér mindjárt, lehet ezután kezdődik a mi meccsünk, vagy vmi kosár vagy tenisz:D

Vladi Weiss 2010.03.24. 20:21:12

HAJRÁ MANCHESTER CITY!

Nyerni kellene valahogy, kemény csapat az Everton, de mi sem vagyunk piskóták.:)
Elvégre csak minket vertek meg legkevesebbszer eddig. Mondjuk abból az egyik pont az Everton volt.

Tevez szinte biztosan betalál, remélem 3-szor is.:D

HAJRÁ!

Torres999 2010.03.24. 20:24:48

Na ja, én meg szoríthatok az Everton sikeréért.:DD

Mondjuk a Pool oda-vissza verte őket, ennyiből velük szemben sima volt a szezon. Remélem legalább 1 pontot szerez a tökfejű Moyes csapata.

YNWA!

double 2010.03.24. 20:25:21

ES2-n kezdődött vmi angol összefoglaló, ez már 1 jó jel.:)

ilyen szokott lenni máskor is a meccsek előtt

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 20:28:22

Man City:

Given, Richards, Toure, Kompany, Zabaleta, Adam Johnson, Ireland, De Jong, Barry, Bellamy, Tevez.

Subs:
Taylor, Onuoha, Wright-Phillips, Santa Cruz, Garrido, Sylvinho, Vieira.

Everton:

Howard, Neville, Jagielka, Distin, Baines, Osman, Heitinga, Arteta, Pienaar, Cahill, Saha.

Subs:
Nash, Hibbert, Yobo,
Bilyaletdinov, Gosling, Yakubu, Rodwell.

azért elég aggasztó az a Cahill, Osman, Pienaar, Arteta sor + Saha

piszok nehéz meccset várok, benne van a bukta is, vagy az X, de győzni kell

double 2010.03.24. 20:33:21

nem rossz kezdő amúgy, kell a jó játék Ireland-tól és a szélsővédőktől, többek rendben vannak papíron

black:roll 2010.03.24. 20:42:36

kezdődik a meccsünk ES2-n, nem tudom mit paráztatok:D

a kezdő is tetszik, nyerünk, meg nyernünk kell

Go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 20:45:33

szerencsésebbeknek nem kell stream, elég csak drukkolni a tv előtt:)

GO GO GO!!!

double 2010.03.24. 20:57:49

ez nem tudom mire volt sárga, Tevez csak odavetődött:)

eddig 0 helyzet mindkét oldalon

Ireland baromi lassúnak tánik, simán lepattan az ellenfélről

double 2010.03.24. 21:04:22

ááá milyen fejes/vállas:D

majdnem bement Richards volt az...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:08:36

dehogy semmi, vezet a Sunderland a Villa ellen:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:11:07

bakker Ireland szép labdát adott, Tevez ha kicsit mákosabb...

double 2010.03.24. 21:13:09

na belekezdtünk a játékba, jönnie kell a gólnak!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:14:32

bakker ezt meg túlcselezte Carlitos...

double 2010.03.24. 21:16:49

Villa egyenlített sajna, köcsög Heitinga meg belépett Ireland-nak, sárgát kapott

double 2010.03.24. 21:20:20

nem hiszem el

Cahill az egyik legjobb fejelő, és rá nem figyelünk...

Kompany volt asszem a "bűnös"...

innen meg kurva nehéz lesz, áááááá

karajjj 2010.03.24. 21:24:36

istenem, de szerencsétlen gól -.-

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:28:07

Ireland végre lehetőséget kap, és mi történik? megsérül

hát mekkora "vicc" ez már?

jön SWP

one citizen 2010.03.24. 21:29:44

hát sok ötletünk nincs a gólhoz, ráadásul az Everton most be fog tömörülni, hacsak nem vágnak még 1-et...

sztem max. X lesz ez, de az is 1 pont, remélem behúzzuk...

ne legyen persze igazam és nyerjünk

hajrá City!

double 2010.03.24. 21:33:32

na még ez is, bammeg elcsúszik a labdán hátul...

karajjj 2010.03.24. 21:35:02

Tevezt már most megválasztanám a meccs legjobbjának...

double 2010.03.24. 21:37:32

faszszopó bíró, Arteta nem kap lapot, de Given igen

pedig egyértelmű lerántás volt, ráadásul helyzetet is lehetett volna belőle, ahogy Tevez futott

köcsög buzi Walton

Pienaar is milyen belépője volt, én pirsat adtam volna neki:D

szarok vagyunk, a győzelem már kurva távoli lesz innen, Bellamy és Johnson eddig semmit se csinált, Tevez egyedül van

csak ha az Everton ellen ez van, mi lesz majd a Villa és Spurs ellen bassszus:(

black:roll 2010.03.24. 21:45:27

volt már pár ilyen félidőnk idén, de megint semmi kreativitás nincs a csapatban, Richards itt oldalt passzolgat Johnson-nal meg SWP-vel, abból sose lesz helyzet, Bellamy-t nagyon fogják, Tevez 3 ember ellen nehézkesen fog gólt lőni, Barry-De Jong nagyon hátul vannak, Ireland kezdett jobb lenni, le kellett cserélni

talán megfordítjuk, talán...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:50:59

nem tudom, hogy SWP-vel mennyivel vagyunk előrébb

Johnson középen nem nagyon játszott még, SWP-t szélen simán megfogják

esetleg Johnson megy ki balra, Bellamy pedig előrelép?

vagy ha esetleg kockáztatva RSc-t hoztuk volna be Ireland helyett?

hát meglátjuk, nehéz lesz, minimum 1 pont kötelező azért

double 2010.03.24. 21:56:29

Jagielka hogy nem kezezett bassza meg?

mit csinál ez a bíró?????????

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 21:58:48

kurva gyorsan össze kéne szedni magunkat, különben vereség lesz

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 22:03:08

jön RSC, itt az ideje hátha

bár amíg középen és széleken nem tudjuk előrejuttatni a labdát, addig tök mind1

Johnson le-RSC be

Richards 2010.03.24. 22:03:59

bár kezdehtnénk elölről a meccset, pedig sokkal többet vártam ma a csapattól

COME ON CITY!

double 2010.03.24. 22:08:00

van fél óránk, de helyzetünk sem volt még a 2. félidőben

hogy a franc vinné el ezt a meccset

SWP is néha iolyan ügyetlen tud lenni, hogy felmegy bennem a pumpa

double 2010.03.24. 22:12:31

SWP bazd meg

vedd le és rúgd be basszus

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 22:16:45

rákapcsoltunk, de még így sincs komoly helyzetünk

double 2010.03.24. 22:17:28

Richards luft, lolllllll

szerecsétlen balfaszok vagyunk ma

double 2010.03.24. 22:19:26

Touré-Kompany-Richards hátul passzolgat

ez igen

double 2010.03.24. 22:22:14

nézitek hogy milyen beadásaink meg beíveléseink vannak ma?

megye III-ba pontosabbak az emberek

black:roll 2010.03.24. 22:25:06

milyen távoli ilyenkor a 4. hely

Spurs pedig simán veri a Fulham-et közben

áhhhh:(

double 2010.03.24. 22:26:43

Zabaleta és a beadások

erről könyvet kéne írni

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 22:27:53

RSC távolról fölé/mellé, pedig ha ez bemegy...

double 2010.03.24. 22:32:21

szép volt Kompany...

De Jong meg hogy jött vissza Arteta-val...

bravó

4. helyet most ki lehetne tombolán sorsolni, amúgy sincs több esélyünk rá, mint tombolával

karajjj 2010.03.24. 22:32:39

éreztem, hogy beszopjuk a másodikat :S

Richards 2010.03.24. 22:36:36

oda-vissza vereség az Everton ellen

és még játszunk a MU, Spurs, Villa, Arsenal ellen is

egész nyáron részeg leszek, ha ebből kihozzuk a 4. helyet:)

pedig azt hittem, hogy ma szépet alkotunk, ehelyett lófaszt

Go City!

karajjj 2010.03.24. 22:38:26

Mancini Murinnyósodik :D

Gio Kinky 2010.03.24. 22:41:19

Mancini helyében leboxoltam volna Moyest :D, már csak azért is :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.24. 22:41:44

@karajjj: ja ez nagy jelenet volt:D

azt hittem felkéri egy keringőre:D

karajjj 2010.03.24. 22:42:36

@crazy_horse: nekem tetszett, legalább beleéli magát a meccsbe :D

double 2010.03.24. 22:44:09

ezt hívják megérdemelt vereségnek

pedig nem indult rosszul, mikor Tevez akciózótt az első flidőben, ott kellett volna elmenni 1-2 góllal

az első bekapott góltól megbénultunk, szinte nem is volt jó megoldásunk elől

hazai veretlenséget nagyon sajnálom, na meg a bukót úgy önmagába, de legalább a Villa is fontos 2 pontot bukott, ennek lehet örülni

Wigan-t nagyon meg kell csapni ezért cserébe, de a 4. helyhez vezető utat ismét megnehezítettük magunknak, csúszunk lefelé...

Come on City

Kranczy 2010.03.24. 22:56:50

Nem voltunk jók, az Everton meg védekezett mint az őrült.
Barry megint összehozott valamit... egy szabadrúgást amiből gólt kaptunk.
Két helyzetből két gólt kaptunk.
Nálunk mégsem lehet hibáztatni igazán senkit...

A Disten - Jagielka kettős hatalmasat játszott ma.

4. hely ebből nem lesz, szerintem nem is vagyunk rá készek, ezt már írtam máskor is meg ez a meccs is bizonyította.
Jövőre jobbak leszünk!!! Megnyerjük a bajnokságot meg EL-t aztán jöhet rá egy évre a BL. ;)

GO City, GO!!!!!!!!!!

black:roll 2010.03.24. 22:58:22

büdös francba...

jó éjt:)

Richards 2010.03.24. 23:05:43

@black:roll: egyetértek:)

ebbe a meccsben semmi élvezhető nem volt számomra, Everton-ból nyugalom áradt, belőlünk meg semmi + béna megoldások

a Wigan megverjük, de lesznek olyan idegenbeli meccsek még mint Burnley és WHU akik kiesés ellen harcolnak, valszeg nekik sem mind1, hogy kiesnek vagy nem

4. helyben nem hiszek már sajnos

black_duck 2010.03.25. 02:20:21

Hát én nem vagyok Manchester City drukker, de többször belefutottam idén már a meccsetekbe a Tv-ben, és ami lejött (külsősként) hogy baromi szervezetlen csapatotok van (még). Középpálya mintha vakvágányon lenne, védelem amatőr hibákat képes csinálni, ez a Touré-Kompany páros még sok gondot fog okozni sztem.

Richardst is figyeltem, remélem nem kerül be az angol válogatottba, sztem mg Neville is (az öreg Gary) stabilabb teljesítményt tud hozni azon a poszton.
Zabeletat nem nagyon ismerem, de sokad rangú játékosnak tűnik.

Tevez óriási vétel volt viszont, munkabírása, harcossága kegyetlen, sokan példát vehetnének róla. Ezen a meccsen is volt hogy 4 emberről fordult le, és nem is cselekkel, hanem erővel.

Ja még Barryről akartam írni, hogy borzasztóan "satnya" játékos, lassú, se előre, se hátra nem igazán jó, minden csapatba kell, aki középen irányítja a csapatot, na most Barry erre tökéletesen alkalmatlan sztem.
Többet ért volna a City ha nem 6-8 csatárra ruház be nyáron, hanem még 2-3 középpályásra inkább vagy védőre.

Ha tippelnem kéne a 4. hely a Pool és a Spurs között fog eldőlni, kicsit a Pool felé hajlok, mivel nekik sokkal könnyebb a sorsolásuk és kevesebb a sérültjük.

Cityben nagy a potenciál, de nem idén már.

(Bocs, ha nem tetszik a véleményem, csak gondoltam leírom, mit látok kívülről pár meccs alapján.)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.25. 05:55:21

@black_duck: hirtelen azt hittem, hogy black:roll írta ezt a kommentet, mondom mi van?:DD

aztán láttam, hogy black_duck a név:)

szóval nagyjából jogosak a felvetéseid, azért nem feltétlenül igazak persze, sztem
amúgy mi is sokat bosszankodunk a középpályán, Barry-n, néha Richards-on és Zabaleta-n stb.:)
úgy látszik "kívülről" is azok a problémák, mint "belülről":)

véleményt pedig lehet írni, normális stílusban bármikor, akár City drukkereknek, akár nem...

Richards 2010.03.25. 07:35:22

@black_duck: ja Gary "patkány" Neville biztosan jobb 48 évesen, mint Richards:D

azért ne vicceljünk már

Neville mire kettőt fordul, addigra Messi 3 gólt rúg kb.

Kranczy 2010.03.25. 08:58:30

@black_duck: Ja, nagyjából oké amit írtál, de azt a vén fasz Gary Nevillet inkább ne emlegesd. ;)
süti beállítások módosítása