Patrick Vieira hisz abban, hogy még egyszer sikerül legyőznie a Spurs-t és így Bajnok Ligájához segítené jelenlegi csapatát.
 
Vieira volt az egyik legjobb játékos a pályán a City-Villa mérkőzésen, és nagyon várja már a szerdai mérkőzést is. A korábbi Arsenal játékos éppen az Ágyús múltja miatt úgy gondolja, hogy a Spurs drukkerei nem fogják tapssal fogadni, de ez egy olyan meccs lesz, ahol ha a Spurs nyer, akkor ők biztosítják be a 4. helyet, ha pedig a City, akkor a City-nek sikerülhet ez.
 
Vieira:

"Fantasztikus lenne legyőzni őket. Valószínűleg elég rossz fogadtatásban lesz részem a Spurs drukkerek révén, de ha nyerünk, akkor mindez rendben van.”

„Mindig izgalmas a Spurs ellen játszani, de most minden a 3 ponton múlik.”

„Nagyon közel vagyunk (a 4. helyhez), és jól haladunk, és teljesen biztos vagyok abban, hogy a szurkolók segítségével nyerni tudunk a Spurs ellen is.”

„Az utolsó 2 meccs dönti el az egész szezont, nagyon keményen dolgoztunk ezért, és óriási siker lenne mindenkinek a klubnál, ha jövőre a Bajnokok Ligájában játszhatna jövőre a csapat.”
 
Vieira sérülései és eltiltása miatt (3 meccs) viszonylag kevés lehetőséget kapott a City-ben, de most élni akar a lehetőséggel és úgy érzi, hogy közel van a legjobb formájához.

„Elégedett vagyok a teljesítményemmel, eléggé frusztráló volt az első 1-2 hónap, mert nem voltam fitt, de remélem most már folytatni tudom a játékot és sikerre vezetni a csapatot.”

„Nagyon jól teljesített a csapat a Villa ellen és erre büszkék lehetünk. Nehezen kezdődött számunkra a meccs, de összességében mi irányítottuk a meccset és megérdemelten nyertünk.”

 

(forrás: teamtalk.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr601971750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vladi Weiss 2010.05.03. 19:34:31

Hát ha Barry nem épül fel, akkor megint Vieira-nak kell kezdenie, mondjuk sztem mindenkit meglepett a Villa ellen, tényleg nagy jó volt, és milyen passzokat osztott.
Csak lenne egy kicsit fiatalabb.:)

Volt már kb. 2-3 jó meccse, gólt is fejelt, van talán 2-3 gólpassza is, Villa ellen is remek volt, szóval ahhoz képest, hogy max. 10 meccsen szerepelt még így sem rossz kölcsön játékosként sztem, pedig a többség leírta mikor jött.
(Na jó, volt 1-2 nagyon gyenge meccse is.)

De ha még leveszi a Spurs középpályát is szerdán, akkor óriási igazolás volt.:)

Amúgy tényleg híján vagyunk a középpályások mellett, ha már Vieira-tól várjuk a csodát részben.

Hajrá City!

black:roll 2010.05.03. 20:52:17

én bírom az öreget, tényleg csak még 1 meccsen nyújtson klasszis teljesítményt, és nem a West Ham-re gondolok:))
többször mondta, hogy azért jött ide, hogy többet játszhasson, így a VB-keretbe beférjen, nem tudom hogy ez sikerül-e neki, de nem volt rossz kölcsön sztem se

hát ha még a többiekre is ragad vmi a profizmusából vagy tanulnak tőle pár dolgot...

black:roll 2010.05.03. 20:53:15

ja az mondjuk kicsit ciki hogy ha marad az Inter-nél télen, akkor most BL-döntőbe jutott volna velük:D, lehet nem játszott volna, de lehet, hogy igen:)
asszem BL-címe még nem volt, de azonkívül már minden:)

Richards 2010.05.03. 22:36:55

igaz, ami igaz, én sem hittem volna, hogy sok haszna lesz, de mivel nem kellett pénzt fizetni érte, így teljesen oké

nagy kritika Ireland felé, hogy még Vieira is használhatóbb nála idén

go City

one citizen 2010.05.04. 08:21:01

azért Barry-t lehet betenném a kezdőbe Vieira helyett, ha felépül holnapig

nehezebb megfogni a Spurs középpályáját, mert a távoli lövésekre oda kell érni, ehhez Barry-nek és De Jong-nak nagyon gyorsasága van, mint Vieira-nak

double 2010.05.04. 09:14:04

én bírom a franciát, sztem volt tényleg pár jó meccse, 1-2 szer még csereként sem volt rossz, és a mentalitás is sokat ér, kipróbált győztes típus, lehet pont ez kellett a Villa ellen is és majd a Spurs ellen is

azt sem bánnám, ha aláírna még 1 évet, kiegészítőnek jó lehet, hisz sokkal több meccsünk lesz jövőre

de az se lenne rossz, ha valami edzővé válna, és a csapat mellett oktatná az ifiket, asszem nem mernének nem szót fogadni:D
süti beállítások módosítása