Eljött ez a nap is, nagyon hosszú szezon utolsóelőtti meccsére készül a City és a Spurs is, a körülmények úgy hozták, hogy a kettejük találkozója dönti el szinte véglegesen az utolsó, még BL-indulást érő pozíció sorsát a Premier League-ben. Ma este 21.00-kor a összecsapatnak a csapatok, mindkét oldalon vannak fontos hiányzók, a tét óriási, és annyit előre leszögezhetünk, hogy a City van nehezebb helyzetbe, hiszen csak a győzelemmel kerülhet jó helyzetbe a vasárnapi utolsó fordulóra. A Spurs győzelem vagy akár a döntetlen is már a londoni klub sikerét segíti elő.

A tovább után pár alapinfó a mérkőzésről, pár érdekesség az összecsapásról és egy kis taktikázás, az igazi taktikázás pedig 21.00-tól az Eurosport2-n. (Stream-ek a poszt végén lesznek frissítve időben.)  

 

Igazából mindenki tud mindent, mindenki tudja, hogy a City-nek csak a győzelem elég ma, anélkül a Spurs alighanem megkaparintja a 4. helyet.
 
Tabella, forma, hiányzók:
 
A Spurs a PL 4. helyén áll 67 ponttal-klubrekord a PL-ben-, gólkülönbségük +27, idegenbeli mérlegük 17 meccsen: 6 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség. Ezt a 6 vereséget a Chelsea, MU, Arsenal, Liverpool, Wolverhampton és Sunderland ellen szenvedték el. (Az idegenbeli meccseken elért gólkülönbségük: -1.)
 
A londoni klub elmúlt 10 PL meccséből 8-at megnyert, 24 pontot gyűjtöttek ezzel. Az elmúlt 10 meccs mindegyikén szereztek legalább 1 gólt.
 
Hétvégén a Bolton-t fogadták hazai pályán, őket 1-0-ra győzték le, a meccsen Gomes és King is kisebb sérülést szenvedett, állapotuk igazából még most is kérdéses, nincs friss hír arról, hogy bevethetőek-e az esti meccsen, valószínűleg játszani fognak. Ha Gomes mégsem játszana, akkor a 3. számú kapusuk, Alnwick lesz a kapuban, hiszen a veterán olasz cserekapusuk, Cudicini is sérült. Gomes hétfőn és kedden sem tudott igazán edzeni, King-nek pedig a térdével vannak gondok, lehet sok neki a 2 meccs 4 napon belül.
 
Rajtuk kívül biztosan nem játszik a már említett Cudicini, illetve Woodgate és Krancjar, de kérdéses a korábbi City játékos, Corluka szereplése is.
 
Eltiltott nincs a Spurs oldalán, ahogy a City-én sem.
 
A Man City a PL 5. helyén áll 66 ponttal, amim már klubrekord a Premier League létezése óta, ahogy a szezon végi helyezés is. Gólkülönbségünk +29, hazai mérlegünk 18 meccsen: 12 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség. A 2 vereség az Everton és a MU ellen történt. ( A hazai meccseken elért gólkülönbségünk +22.)
 
A City az elmúlt 10 meccséből 6-ot megnyert, 2-szer döntetlent ért el és 2-szer kikapott, így összesen 20 pontot gyűjtött. E 10 meccs alatt a City 21 gólt rúgott.
 
Hétvégén az Aston Villa-t fogadtuk, őket 3-1-re sikerült legyőzni, senki sem sérült meg, de enélkül is lesz pár hiányzó a City-nél.
 
Elsőre mindjárt Given, aki az Arsenal elleni meccse dőlt ki hónapokra vállsérülés miatt, majdnem biztos, hogy helyette a „gyorsan kikölcsönzött” Fülöp Marci védi majd a City kapuját, aki egyébként épp a Tottenham-ből igazolt a Sunderland-be anno.
 
Biztosan nem lép pályára Lescott, aki a WHU elleni meccsre sem épül még fel, kis szerencsével talán a VB-idejére teljesen rendbe jöhet, bár kérdéses, hogy Capello küld-e neki meghívót. M. Johnson-ra majd csak nyártól számíthatunk, és sajnos Ireland sem bevethető, ő edzésen sérült meg pár hete. A két kapus, Taylor és González is sérültek, valamint Martin Petrov sem tér már vissza idén.
 
A hírek szerint legalább Barry visszatérhet ma este.
 
Elmúlt találkozók:
 
Az idei szezonban ősszel meglehetősen sima meccset játszott a két csapat, ahol a Spurs 3-0-ra nyert, ez a City idei legnagyobb arányú veresége eddig. Talán a legrosszabb teljesítményt is itt nyújtottuk, remélhetőleg most másképp lesz, az akkori meccs legjobbja, Niko Krancjar most sérült. Sokak szerint ez a meccs pecsételte meg igazán Mark Hughes sorsát a klubnál a vezetők szemében, és mily érdekes, hogy lehet, hogy a City-Spurs meccs dönt majd Mancini sorsáról. (Krancjar 2, Defoe 1 gólt szerzett a meccsen.)
 
A tavalyi szezonban sem hoztak City sikereket a két klub összecsapásai, hisz a City-Spurs meccs 1-2-re végződött Robinho, illetve Bent 2 góljával. A másik meccs pedig, a Spurs-City szintén 2-1-re végződött Defoe, Keane, illetve Bojinov góljaival.
 
A Lasagne-sztori:
 
Ez a Spurs-höz kapcsolódik, csak érdekességként említem meg, 4 évvel ezelőtt, a 05-06-os bajnokság véghajrájában a Spurs nagyon közel volt az Arsenal-hoz, utolsó fordulóig küzdöttek egymással a 4. helyért. Végül 67-65 arányban az Arsenal gyűjtött több pontot, bár az utolsó fordulóban West Ham - Spurs meccsen a Spurs kikapott, ha nyernek, akkor 68 ponttal ők a 4.-ek. A bizarr az a sztoriban, hogy a meccs előtt kb. a fél Spurs keret gyomorrontást kapott, mert belefutottak egy nem túl jól sikerült lasagne-ba egy komoly étteremben. Még rendőrségi nyomozás is volt az ügyben. A kissé beteg játékosok játszottak az utolsó meccsen, de nem voltak toppon, így kikaptak, a 4. hely pedig az Arsenal-é lett.

Lehet, hogy tegnap koplaltak inkább éppen emiatt, bár egy kis arab kaját biztosan szállított volna nekik a City séfje.:))
 
Érdekességek City vs. Spurs:
 
  • A Spurs 10-szer is nyerni tudott az elmúlt 11 City/Spurs PL meccseken. (!)
  • Az elmúlt 7 évben csak 1-szer nyert a City a bajnoki meccset a Spurs ellen, 2008 márciusában, akkor Onuoha és Ireland góljaival sikerült.
  • A City csak 6 meccset veszített eddig idén a PL-ben, de sosem fejezett be még PL szezont 7-nél kevesebb vereséggel.
  • A City elmúlt 6 hazai bajnoki meccséből csak 3-at nyert meg.
  • Carlos Tevez 100. meccsére készül a PL-ben kezdőként, és 49 PL gólnál tart összességében.
  • A Spurs 8 meccset nyert az elmúlt 10 meccséből a PL-ben és mind a 10 meccsen szerzett gólt.
  • A Spurs csak kétszer nyert idegenben a PL-ben karácsony óta (8 meccsen), a Stoke és a Wigan ellen.
  • A Spurs 17-szer vezett a félidőben eddig, ezeket a meccseket mindig meg is nyerte.
  • A City még nem veszített olyan meccset, ahol Tevez gólt lőtt, vagy olyan meccset ahol a City lőtte az első gólt.  
  • A mai meccs a City-nek a 47., a Spurs-nek pedig a 49. tétmeccse lesz az idei szezonban.
 
Taktika:
 
A legfontosabb része a meccsnek, hogy sikerül-e jó taktikát találnia Mancini-nek, amivel legyőzhetjük a Spurs-t. Nem szabad elfelejteni, hogy a Spurs-nek tökéletes eredmény a döntetlen is, így nem biztos, hogy Redknapp a csapatát támadó felállásban fogja kiküldeni.
 
A Spurs legtöbbször 4-4-2-t játszik, az ehhez megfelelő játékosokkal: Gomes - Assou-Ekotto, King, Dawson, Corluka - Bale, Modric, Huddlestone, Lennon - Defoe, Crouch.
 
Ez meglehetősen támadószellemű csapat lenne, két nagyon gyors és technikás szélsővel, támadásokat remekül támogató Modric-csal, Defoe-Crouch vagy a Defoe-Pavlyuchenko páros pedig remek duót szokott alkotni elöl.
 
Ha ezt a felállást választják, akkor kérdéses, hogy King játszhat-e, ha nem, akkor a fiatal Bassong fog belső védőként szerepelni, ha pedig Corluka sem tudja vállalni a játékot, akkor Kaboul veheti át a jobbhátvéd szerepet, ahogy a bolton ellen is tették hétvégén. Lennon szinte biztosan játszik este, ha esetleg mégsem, akkor Bentley tudja átvenni a szerepét jobboldalon.   
 
Vannak egyéb variációs lehetőségeik is, pl. Bale lesz a balhátvéd, aki ott is jól szerepel, Assou-Ekotto pedig jobbhátvéd lesz, elődfordult ez is párszor a Spurs-nél már idén.
A 4-4-2-ben még 1 húzásuk lehet, ha a középpálya belsejét még stabilabbá, és védekezőbbé akarják tenni, akkor balszélen Modric kezd, középen pedig a Huddlestone-Palacios páros.
 
Ami biztos, hogy a City-nek egy 4-4-2-t kell szintén játszani, ha a Spurs is ezt választja, egyrészt legutóbb a Villa ellen remekül működött, másrészt mivel nekünk nem jó a döntetlen, ezért minél inkább támadóbb felfogással kell játszanunk, ehhez pedig a taktikának is simulnia kell.
 
Nem lenne meglepetés, ha Mancini ugyanazt a kezdőt jelölné ki, mint a Villa ellen, esetleg Barry, ha játékra kész, akkor a kezdőben leválthatná Vieira-t:
 
Fülöp - Bridge, Kompany, Touré, Zabaleta - Bellamy, Vieira/Barry, De Jong, Johnson - Tevez, Adebayor.
 
Ebben a 4-4-2-es felállásban a hangsúly a stabil belső kp.-n van, illetve a szélsőkön, hogy mennyire tudják a támadásokat segíteni, mennyire tudják megjátszani Tevez-t és Adebayor-t.
 
A védelmet is úgy kell összeállítani, hogy a Spurs szélsőire külön figyeljünk, ezért annyi variálást el tudunk képzelni, hogy a szélvészgyors Lennon-nal szembe nem Bridge-t állítjuk, aki a Villa ellen sem volt teljesen fitt, hanem Zabaleta-t, aki jól szerepelt az elmúlt 2-3 meccsén, jobboldalra pedig Onuoha-t tennénk be Richards helyett, hisz nagy szükség lehet Onuoha nyugodt játékára Bale (vagy Modric ellen). (Richards sokkal hamarabb zavarba jöhet, ha 1-2-szer megforgatják esetleg a meccs elején.)  
 
A középpálya nem nagyon kérdéses, ha 4-4-2-t játszunk, Bellamy és Johnson a Villa ellen is remek volt, SWP-re megint csereként számítunk, egyetlen kérdés a már említett Barry/Vieira helyzet. De Jong-ra mindenképp szükség van, hisz a távoli lövésekben nagyon erős Spurs ellen tapadni kell a lövő játékosokra, belevetődni a lövésekbe, és az utolsó passzokba, erre De Jong kifejezetten jó lehet.

Az igazi nagy fejtörést az okozná, ha a Spurs nem 4-4-2-vel, hanem 4-5-1-el állna ki, a 4 védő mellett, Modric, Palacios, Huddlestone belső trió, ami sajnos nagy valószínűséggel megnyerné a párharcokat a mi 2 fős belső középpályán ellen, akár csak a City-MU meccsen, ahol Barry és De Jong kevés volt a Gibson, Fletcher, Scholes trió ellen.
Elöl csak Defoe lenne, széleken pedig Bale és Lennon, de persze Modric is sokszor tudna betörni középen, mert mögötte ott maradna 2 stabil belső kp. is,  tehát támadásnál ez 4-2-3-1 is lehetne a Spurs részéről.
 
Ezt Mancini valószínűleg nem lenne hajlandó lereagálni úgy, hogy mi is 4-3-3-at játsszunk, hiszen ahhoz vagy az egyik szélsőt, vagy az egyik támadót be kellene áldoznunk, cserébe stabilabb lenne a középpálya, de a támadásokban meg vérszegényebbek lennénk, és most nem jó a döntetlen sehogy sem. Ahogy a MU ellen is bevállalta a 4-4-2-t, alighanem most is ez lesz.
 
A végére még két dolgot szerettem volna, a legfontosabb párharcokat, illetve 1-2 mondatot az őszi meccsről.
 
A nagy párharc kapásból a Lennon vs. Bridge lesz, ezért is írtam, hogy nem biztos Bridge helye bahátvédként, ha nem is sokkal, de kb. 1-2 fokkal jobban bíznék Zabaleta-ban. Bridge a Villa meccsen is számtalan beadást hagyott meg Young-nak, Lennon pedig sokkal technikásabb, ő sokszor nem a beadással fejezi be az akcióját, hanem tovább cselez, megpróbál betörni, vagy levinni alapvonalig, az ilyen Villa kísérleteket Zabaleta a jobboldalon hétvégén remekül akadályozta meg többször is.
 
Hasonlóan fontos a Bale vs. Zabaleta/Onuoha párharc is, Bale élete szezonját futja, stílusa hasonló Johnson-hoz, csak kicsit még gyorsabb is, illetve kicsivel kevesebbet cselezget.
 
Ilyen párharcnak ígérkezik a Bellamy vs. Kaboul/Corluka is, hétvégén Cuellar sokszor megakadályozta Bellamy-t, de ha nem figyelnek rá, akkor itt elvesztheti a meccset a Spurs.  Talán Corluka jobb lenne, mert kimondottan nem egy gyors védő, elég lassan fordul, Bellamy sebessége jól jönne itt.
 
Illetve a Tevez&Adebayor vs. King&Dawson párharc, bár ilyen alapon a két belső védelmet is össze lehetne hasonlítani, hogy melyik fog többet hibázni, Tevez egy korábbi interjújában azt mondta, hogy Dawson volt az egyik legkeményebb ellenfele eddig ebben a szezonban, nagyon jól kell játszani mind Tevez-nek, mind Adebayor-nak, hiszen lehet, hogy csak 1 gól dönt a meccsen, a helyzetkihasználás kritikus fontosságú lesz.
 
Adebayor viszonylag „szereti” a Spurs-t, az Arsenal színeiben jó párszor betalált már nekik, igaz Defoe is így van a City-vel, majdnem minden City elleni meccsén betalál.
 
Az őszi 3-0-s Spurs sikert hozó meccsről:
 
Hughes eléggé eltaktikázta azt a meccset, a Spurs 4-4-2-vel kezdett, Modric nem játszott, helyette Krancjar irányított balszélről/befelé, a City pedig 4-3-3-ban állt fel, NDJ-Barry-Ireland trióval (ami alig működött a szezonban eddig), ami nagyobb hiba volt az Sylvinho szerepeltetése, Lennon egyszerűen megette reggelire, legtöbbször megverte a párharcokban, Touré-Onuoha belső védelem is sokat hibázott.  Elöl Robinho-Ade-Tevez trió, Robinho balszélen kb. haszontalan volt, ahogy legtöbb meccsén is, Tevez pedig jobbszélre volt kitolva, szintén nem ment neki, Adebayor pedig teljesen indiszponálta játszott.
 
Most azért jóval erősebb lesz a kezdőnk, és jó pár játékos van jobb formában azóta, ettől függetlenül piszok nehéz meccs lesz. A lényeg az, hogy ismét úgy kezdjünk, ahogy a Villa ellen, ne érezze azt a Spurs, hogy könnyen lehozhat akár X-re is a meccset, nekünk kell szerezni az első gólt, aztán pedig vezethetjük a kontrákat, bár nem szabad vezetés után sem ráülni az eredményre.  
 
Hátul pedig maximális koncentráció kell ismét, remélhetőleg Touré nem tervez semmi „hülyeséget”, Fülöp nem lesz annyira ideges, mint hétvégén, Kompany pedig betonbiztosan fog játszani, ahogy a szélsővédők is.   
 
Mindenképp a fenti kezdőt várjuk, az említett lehetséges variálásokkal, hogy Vieira helyett esetleg Barry, illetve Bridge helyett Zabaleta.
 
Játékvezető:
 
Az a Steve Bennett vezeti a meccset, aki a City-MU városi derbit is vezette volna pár hete, de a vulkáni hamu miatt nem tudott visszarepülni Angliába. Most talán valahogy eljut majd Manchester-ig. :)
 
Meglehetősen keveset találkoztunk vele idén, hiszen bajnoki meccset még nem vezetett idén nekünk, mindössze 1 FA-kupa meccset, a Stoke - Man City találkozót, ahol sajnos hosszabbításban kiestünk, illetve Adebayor-t egyből kiállította egy nem túl súlyos hátraütésért. Erre kapta tavasszal Ade a 4mecces eltiltását.
 
A Spurs-nek 2 bajnoki meccset is vezetett idén, egyszer az Everton elleni hazai meccsüket, azt megnyerték 2-1-re illetve a Fulham - Spurs meccset, ami 0-0-ra végződött. E 2 meccsen összesen 1 sárgát osztott a Spurs-nek.
 
A mérkőzés este 21.00-kor kezdődik, ES2 élőben adja, stream-eket időben frissítem majd, a többi már a csapatokon múlik. Az elmúlt 2-3 napban több játékos is kiemelte nyilatkozatában a szurkolókat, hogy mennyire fontos az, hogy óriási hangulat legyen a stadionban szerda este, mert lehet, hogy az fogja adni a pluszt lökést, amivel megnyerhetjük a meccset.
 
Ha nyerünk, akkor karnyújtásnyira lesz a hőn áhított 4. hely.
 
HERE IS THE TIME, COME ON CITIZENS!

 

 

SOPCAST
FS TV Tues [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/81774
FS TV Tues [EN] - sop://broker1.sopcast.com:3912/81774
YES TV [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/6816
YES TV [EN] - sop://202.190.75.154:3912/6816
Supersports 3 [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93234
HQ Livesports [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/94325
EPL on [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93392
AZ Sportz [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/94450
BE Footy [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/88891
Real Sportz - sop://broker.sopcast.com:3912/91938
Max Sportz - sop://broker.sopcast.com:3912/91301
SHTV - sop://broker.sopcast.com:3912/6001
Livesport 1 [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/93288
Livesport 1 [ROM] - sop://broker1.sopcast.com:3912/93288
Livesport 1 [ROM] - http://www.derbyhd.com/ch3.html
Z1 Eurosport [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/79080
Z1 Eurosport [ROM] - http://meciurionline.net/eurosport2-s.html


TVU
SHTV - tvu://48732


TVANTS
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e97c ... 7edace5b2b
SHTV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=e411 ... 6368c8ce2a
Eurosoccer - tvants://119.254.7.166/tvants/?k=07c653 ... 3541abcd17
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=7aac ... e3150a5998
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=dda9 ... b8e93a0473


VEETLE
ESPN2 USA [EN] - http://veetle.com/view/index.html#4bdd9f485dd62
Songohan TV [EN] - http://www.veetle.com/index.php/channel ... 1662436300
BHT1 [PT] - http://veetle.com/view/index.html#4bd47b678f081


PPSTREAM
SHTV - ppstream://hqonll2ad46zp44diapx2lrzbvab ... ldstream=1
SHTV - ppstream://hqonll2ad462zrdmiapx2lrzbvab ... ldstream=1


PPLIVE
SHTV - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvHGoKSg ... CcmbHa1ODg
SHTV - http://ikan.pptv.com/p/29723/
SHTV - synacast://29+p3dnV5KqbmKyWnqGhnqSdnqKk ... icmaaglrHA
Eurosoccer - http://ikan.pptv.com/p/24323/
Eurosoccer - http://ikan.pptv.com/p/12796/


STREAM TORRENT
Eurosoccer - st://Az8CgpwEdTcDNwWCoAHIgBYS1cHBxqE5d6 ... SMogRTT7KA
Eurosoccer - st://A0ECgpwEdTkDOQWCoAHIgBZTJVb3wPZWCb ... ZTcG9ydHM=



Quick Media Links: -

English comms
http://www.atdhe.net/18802/watch-manche ... -tottenham
http://iraqgoals.tv/ch1.html
http://eplsite.com/stream7.html
http://www.firstrow.net/watch/17980/1/w ... tspur.html
http://www.ilemi.tv/4143/1/Watch-Manche ... m-Hotspur/
http://www.ilemi.tv/4147/2/Watch-Manche ... m-Hotspur/
http://vexcast.com/watch-wm=ISCMWCMW
http://footyon.com/channel1.html
http://vexcast.com/watch-wm=ISDNXDNX
http://footyon.com/channel3.php
http://azsportz05.blogspot.com/2010/05/ch1.html
http://realsportz.info/1.html
http://befooty02.blogspot.com/2010/04/channel-1.html
http://realhq.info/channel1.html
http://lethalstreams.com/channel1.html
http://celtictalk.org/ch1.html

Foreign comms
http://www.vipcanal.com/ch1.html
http://www.jouje.net/ch1.htm
http://footstream.byteact.com/ch1.php
http://www.chabka.it/ch2.html
http://www.freespor.net/ch2.htm
http://fifa-soccer.info/
http://soccerjumbo-on.blogspot.com/2009 ... nel-1.html
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://sportfree.net/channel3.php
http://cdn1.ustream.tv/swf/4/viewerlite ... ssword=zxc
http://maxsportz1.blogspot.com/2010/04/channe-1.html
http://www.soulssports.net/
mms://webstv5.bbtv.cn/webstv5
http://living.smgbb.cn/zhibo/wg1/2009-0 ... wf?cid=214

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr191976169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 12:30:10

amit nem akartam beleszőni már, így is elég hosszú:), az pár mondat az "illetékesektől" az elmúlt két nap terméséből:)

Redknapp:

"Nincs rajtunk nyomás, ez nem háború. Ha valakin nyomás van az a City, szezon előtt ha volt csapat amelyről azt gondoltuk, hogy betörhet a top4-be, az éppen a City volt.
"

Mancini:

"Nagyon fontos meccs, megváltoztathatjuk a City történelmét, de nincs vége semminek, ha esetleg nem sikerül nyernünk."

"Nem lehetünk idegesek, 100%-ig koncentrálnunk kell. Az Európa-Liga már biztos, most van esélyünk a BL-re is, amiért nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hónapokban."

"Hughes 5 hónapig dolgozott ebben a szezonban a City-nél, és én is 5 hónapja vagyok itt, így ha bejutunk a BL-be a dicséretek őt is illetik."

Tevez:

"Szeretném, ha Mancini maradna, és ha a többség maradna, így együtt tudnánk folytatni a munkát."

"Egyre jobb csapat vagyunk, és most a legnagyobb sikert is elérhetjük, nagyon nehéz lesz, de magabiztosak vagyunk."

" A Tottenham se nem rosszabb, se nem rosszabb, mint mi, így az aktuális teljesítmény fogja eldönteni, hogy ki jut be a BL-be."

Bellamy:

"Ha 4. helyen végzünk, akkor sokkal gyorsabban tudunk majd előrehaladni, de nem végzetes, ha nem sikerül. Nem arról van szó, hogy a legnagyobb esélyünket rontottuk el, hogy bekerüljünk a BL-be és soha többet nem leesz rá lehetőségünk."

"Ha idén nem sikerül jövőre is megharcolunk majd érte."

"Ha tényleg probléma lenne köztem és Mancini között, akkor mindenki tudna róla, de nem igazak a sajtó találgatásai."

"Ha komoly problémáink lennének, akkor nem tenne be a csapatába."

"Ragaszkodnia kell a klubnak Mancini-hoz, nem lehet fél évente új edzőt kinevezni, majd meneszteni, ha sikeresek akarunk lenni, akkor ki kell tartani a menedzser mellett és teljes hatáskört kell adni neki."

Richards 2010.05.05. 12:52:51

na már vártam:)
jó lett, én az őszi meccsre nem is emlékeztem már de most már rémlik, ahogy Sylvinho, meg Robinho féle balszárny, hát az olyan is:)

az már mindenkinek világos sztem is, hogy a győzelmen kívül más nem segíthet a BL helyhez, de még a WHU ellen is nyerni kell, persze az másodlagos a maihoz képest

olyan 50-50%-ra mondanám ezt, mert erősebbek mint a Villa volt, + a döntetlen is jó nekik, és hát az t sem lehet kizárni, hogy nyernek ma, ha leblokkolunk

taktikához csak annyit, hogy Bridge kezd sztem, nem rossz ötlet, hogy Zabaleta menjen át, de annyira jó volt legutóbb jobboldalon, hogy nem érdemes azt megbontani, mondom ezt Richards fanként is...
Bridge-nek muszáj most végre a sarkára állnia, és odatennie magát, egész nyáron pihenhet a sérülésével:)

több mind stimmel, de azért én Barry-re voksolnék egyből, ha közte és Vieira között kell választani, lehet Vieira jó volt a Villa ellen, mert tényleg az volt, de nem hiszem el, hogy 2x lebír tolni 90percet végig, ilyen iramú meccseken, pár nap alatt
azt nem tudom,hogy Barry-nek milyen sérülése volt, de neki külön fontos ez, mert a Villa-ból azért igazolt ide, hogy meg legyen a BL, Villa-val nem lett volna meg, Pool-al se idén, ahogy kiderült:), most pont a Spurs szívathatja meg őt is meg a City-t is:)

persze ha nem egészséges, akkor tényleg inkább Vieira, de sztem ilyen meccsre simán kap 1-2 injekciót, ahogy King is meg Gomes is
(Rooney is kapta őket pár hete, mikor sérülten tolta)

többi mondom stimmel, nincs mit változtatni a Villa meccshez képest, ami akkor működött, annak kell most is jó esetben

esetleg azt nem tudom érdemes-e meghúzni, hogy Tevez megy előrébb, és Adebayor jönne hátrébb, sztem kicsit jobb lenne, persze a beadásokhoz meg inkább Ade-nak kell bent helyezkednie, de ezt majd meglátjuk persze

a drukkerekben én is bízom, hogy felrobban a CoMS, a Spurs pedig végig félve fog játszani:)

@Ireland7: áhh, az ilyen "nincs rajtunk nyomást"-t semelyik oldalról nem lehet bevenni,a Spurs-ön is óriási, de a City-n is még nagyobb a nyomás:)

GO CITY

Jared23 2010.05.05. 13:36:01

ha valamiben bízhatunk esetleg, akkor az a Spurs formája idegenben, az tényleg nem valami nagy szám
láttam a Sunderland-Spurs 3-1-et is, meg a MU-Spurs 3-1-et is
mindkettőn a hazai csapat dominált, és a Spurs sokat hibázott, pl. a Sunderland úgy nyert 3-1-re, hogy kettő büntető kihagyott Darren Bent!!!
lehet akkor sok sérült volt a Spurs-ben, de iszonyat gyengék voltak

MU ellen pedig abszolút védekező stílusban tolták, több gyenge egyéni teljesítménnyel, ott is kettő 11-est fújtak be ellenük, esetleg mi is rájátszhatnánk erre, hogy labdával bekavarodunk 16-oson belülre, aztán ott hadd rúgjon fel minket valaki
(Johnson-nak ez szokott menni:D)

amúgy a City is jobb idegenben, mint a Spurs, mi összesen 26, ők 23 pontot gyűjtöttek eddig idegenben
otthon megverték az Arsenal-t, Chelsea-t, meg minket is, szóval ott jobbak mint mi egy kicsivel, de idegenben nem annyira jók, persze ma ők sem fogják hagyni magukat, az egyszer biztos

sztem is gyors játékkal kell kezdeni, nekünk kell dominálni, az annyira nem fekszik nekik, hogy ha ők keresik a labdát, nem kontráznak annyira jól, mint mi

persze a vég megtippelhetetlen, ha nyernek akkor megérdemlik, ha döntetlen lesz, akkor éppen 1 ponttal fogunk lemaradni a 4. helyről várhatóan, ha nyerünk, akkor meg mi érdemeljük meg, de nagyon

ez a várakozás a meccsig pedig hihetetlenül idegesítő, de hát kibírjuk valahogy:D

hajrá!!!!

Rinocérosz 2010.05.05. 13:47:42

Hajrá, nem vagyok City drukker, de jó lenne a Cityt a BLben látni jövőre, legalábbis érdekesebb lenne, mint a Liverpoolt vagy az esélytelen Arsenalt.
Illetve Bellamy nagy kedvencem, megérdemli hogy az utolsó 1-2 évét a BLben játszhassa le, még a Newcastleben kedveltem meg.
Mondjuk ha döntetlen már biztosan a Tottenhamnek jó, akkor elég rizikós ez a meccs.

carlitos 2010.05.05. 13:52:04

@Jared23: nagyon jól összefoglaltad, és jól is látod! be kell törni a 16-osan belülre, Tévez remélem ezt is fogja tenni, emlékezz vissza, hogy a Villa ellen is 2 11-es gyanús esete volt, az egyik amikor kézzel blokkolták a lövését, a másik amikor Dunne felvágta (?)! (amennyiben pontot szerez a Spurs valóban megérdemli a 4. helyet)

black:roll 2010.05.05. 14:25:54

most nincs sok időm, majd később:), de sztem is be kell vállalni a Villa elleni kezdőt 1az1-ben

ha nem működik, akkor behozhatjuk Barry-t, SWP-t félidőben

balhátvédre megoldás lehet extrém módon Barry is, tolta már párszor ott, igaz csak 10-20 percekre:D, de Bridge-nél olyan nagyon rosszabb nem lehet, és legalább be tudna adni néha pontosan:)

"A Spurs 10-szer is nyerni tudott az elmúlt 11 City/Spurs PL meccseken. (!)"

ez azért nem túl kecsegtető, arra emlékeztem, hogy szarok vagyunk ellenük, de ilyen nagy arányban szopunk??

"Hughes 5 hónapig dolgozott ebben a szezonban a City-nél, és én is 5 hónapja vagyok itt, így ha bejutunk a BL-be a dicséretek őt is illetik."

ez igaz így is, de úgy is, hogy ha nem sikerül, akkor a felelősség fele meg Hughes-é:DD

Go Mancini, Go Man City!!!

double 2010.05.05. 15:27:33

@Ireland7: én nem tudom, Redknapp azért be is támadta a City az elmúlt napokban, egyrészt a Tevez ügyben, hogy ő nem vette volna meg 45 millióért, amit nem is tudom honnan vett, hogy annyiba került, de mind1 is

meg hogy ő akarta megvenni Bellamy-t, de a City úgy vette meg tavaly télen, hgy beijesztettük a Palacios-sal folyó tárgyalásukat:D, emiatt most olvastam, hogy a City jogászai megnézik mit lehet tenni az ilyen kommentekért Harry részéről:D

meg jobb lenne, ha leszállna Richards-ról, Bellamy-ról nyáron is, nem volt elég nekik 1 jobbhátvéd tőlünk?:D
(Corluka)

double 2010.05.05. 15:31:49

a kezdőt illetően sok variálást én sem nézek ki most az olaszból, lesz az, ami a Villa ellen volt, és remélem a játékstílus is marad, ami volt

a 4-3-3-at inkább játék közben gondolnám meg, ha mondjuk vezetünk 1-2 góllal, akkor az utolsó 30 percre, átállhatunk kontrajátékra, de azzal magunkra húznánk őkt, és akkor lehet jobban jönne a 3 középpályás

de amíg döntetlen az állás, addig jobb, ha minél több támadónk van fent, de persz Tevez-nek, meg Ade-nak és a szélsőknek is kell dolgozniuk, védekezniük valamennyit

ha BL-ben akar játszani a keret, akkor most nagy lépést tehetnek efelé, remélem sikeresen!:D

GO
GO
GO
GO CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!:))

double 2010.05.05. 15:36:09

ez a lasagnes sztori nagyon nagy volt anno:D

asszem Carrick, meg Robinson az akkori kapusuk is evett a finomságból:D, és ilyen másnaposan játszotta kb. az utolsó meccsen:)

hát az biztos, hogy jövőre a Spurs sztem nem lesz a 4. hely közelében május környékén, nekik ez most egy most vagy soha szitu tényleg

one citizen 2010.05.05. 16:59:16

köszi az összefoglalót:)
még 4 óra és pár perc jelen pillanatban, illetve a meccs végéig 6 óra és pár perc:)

a mérlegünk siralmas a Spurs ellen, ezzel nincs mit tenni, remélhetőleg most ezt nem mélyítjük tovább

mindkét klubnál óriási a tét, nyilván az arabok miatt az van, amit Bellamy is mondott, hogy előbb vagy utóbb úgyis révbe érünk, csak a BL kiharcolásával idén ez a folyamat gyorsabb lehetne

Spurs pedig szintén nem volt még a BL-ben asszem, nekik is óriási dolgot lenne betörni a top4-be, eddig nem sikerült, nekik is jól jött a Pool meggyengülése

taktikai rész rendben van, sztem is 442 lesz, de mindenkinek a legjobbját kell hozni, hiba nélkül lehetőleg, vagy nagyon kevés hibával, amit a társak kijavítanak

Spurs játékosoknak meg rohadtul balszerencsés meccset kívánok:D, mindent rúgjanak mellé, nekünk meg minden lövésünk pattanjon szögletre, vagy a kapuba, akárhogyan is:)

a szerencse is fontos lesz, mg a bíró is persze, hogy ne tévedjen nagyot, főleg ne a mi kárunkra

hajrá City!

one citizen 2010.05.05. 17:07:24

de hogy kéne amúgy csak 2 pontocska, és akkor már nekünk kedvezne a döntetlen:(
vagy ha a Spurs nem gyűjt 6 pontot az Arsenal és a Chelsea ellen pár hete
a vereségtől nem nagyon tartok, de az X teljesen benne lehet a pakliban

@Jared23: hát a MU ellen tolhatták védekező stílusban, mert ott eleve biztos volt nekik a verés, tehát úgy mentek oda, hogy fáradtak voltak (hisz előtte 2 meccsen Arsenal és Chelsea pár napon belül), de viszont most ők is tudják, hogy ha kikapnak akkor végük van szinte

de jó példa arra, hogy meg lehet verni őket a Portsmouth, akik hát elég nagy meglepetésre, de az FA-kupa elődöntőben ejtette ki őket, vegyünk példát a Pompey-ról:))

bár senki sem tippelt még a meccsre, akkor én először:)

2-1
Tevez
Defoe
Adebayor

bár találnám el:)

double 2010.05.05. 17:11:16

Sky szerint Gomes kezdeni fog mégis, csak rendbe jött az utolsó pillanatra

nem jó hír, mert nagyon jó kapus, sokszor mentette meg már várt helyzetből a Spurs-t idén...

double 2010.05.05. 17:22:06

tényleg ki fog itt velem élőben kommentelni, ha crazy nincs itt?:)

én mindig beírom 5 perc után, hogy ez így nem lesz jó, ő utána, hogy még van remény, majd én ááá nem nyerjük meg, majd ő is ezt:DD
már hozzászoktam:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 17:41:34

@double: hát én nem, mert nálam külön szobában van a gép meg a Tv, nem szeretem rohangálni közben:)

de a kezdőket beteszem majd meccs előtt, arra még lesz időm, na meg a stream-eket persze:)

@one citizen: én 3-2-t tippelek, na nem mintha sokszor bejött volna:)

Bellamy, Tevez, Tevez...

Richards 2010.05.05. 18:10:52

@double: én most gép előtt leszek (notebook), úgyhogy majd én beírogatom az okosságok
bár ha a Spurs szerezz vezetést, sok kedvem nem lesz hozzá:)

tényleg szezon utolsó hazai meccse, ha szerencsénk lesz ma, akkor elvileg a köv. hazai meccs már egy BL selejtező lesz:)

remélem a srácok kitesznek magukért, ha esetleg nem sikerül, akkor sem azért, mert leégtünk 2-3 góllal...

Marci meg remélem bevett valamit idegesség ellen:D

már kevesebb mint 3 óra a kezdő sípszóig!!!

man city 2010.05.05. 18:29:41

rock n roll lesz srácok

ezt a meccset nem fogjuk elfelejteni 1 ideig, ha azért, akkor azért, ha másért, akkor másért:D

Johnson ha ma is villogni fog, akkor a válogatott kezdőjébe illene kerülnie!

Blue Moon
You saw me standing alone
Without a dream in my heart
Without a love of my own...

Spliff 2010.05.05. 19:32:15

Wááá másfél óra, megőrülök! Sörök mindenkinél behütve, City mez felvéve, Blue Moon-t énelni!! Hajrá srácok!!! :)

Vladi Weiss 2010.05.05. 19:37:28

Csak annyi tudok mondatni, hogy MINDENT BELE!

Idén utoljára a MU elleni Liga-kupa visszavágón izgultam talán ennyire, ahol döntőbe juthattunk volna.

Ki kel menniük a pályára, és megszakadni a győzelemért, akár hogy is, de most 1 szezon múlik a meccs eredményén.

Idén is végig ez volt, hogy bejutunk-e a top4-be, vagy nem jutunk be, a sok számolgatás:), variálás, reménykedés.
Ha most sikerülne, jövőre már sokkal kisebb lenne a nyomás rajtunk + a BL is ott lenne ősszel ugye. (Bár a BL-selejtezős ellenfelet sem lehet lebecsülni.)

Sikerülnie kell, 1 győzelem és 1 West Hamm elleni siker, de akár 1 pont is elég lehet ott már, ahogy írtátok. Ma el fog dőlni ez sztem.

City, City, Man City!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 20:00:17

Hölgyek, Urak még 1 óra kereken!:)

talán 30 perc múlva már kezdőket is fogunk tudni, vagy hamarabb...

black:roll 2010.05.05. 20:13:29

én erre a 4-esre voksolnék középen: Bellamy-Vieria-NDJ-Johnson, ahol a szélsők szépen hátrajönnek, amikor kell, de előre is mennek, amikor kell:)

alkalomadtán Bellamy is behúzódhat középre, így Tevez felléphet Ade mellé, persze csak támadásoknál, ezzel meg lehetne talán zavarni őket
Villa ellen is Bellamy sokszor nem a vonal mellett akciózott, hanem a 16-os sarkánál meg kicsit beljebb

Bridge, Vinnie, TOuré, Zabaleta, ebben sztem nem lesz változás, remélem Fülöppel jól összeszokta az elmúlt 3-4 napban:)
kizárt, hogy ne legye szükség pár Fülöp bravúrra, szóval kurva sok szerencsét Marci!:D

Adebayor-ban én is érzek egy gólt, akár a mindent eldöntő találatot is

a többit már mind elmondtátok:D, kurva depressziós leszek, ha elbukjuk vagy ha mondjuk 1 kapufa miatt bukjuk el...

100% kell mindenkitől és meg tudjuk CSINÁLNI!

City vagy Spurs, Spurs vagy City!:D

CITYCITYCITYCITYCITY

double 2010.05.05. 20:17:52

Barry kezd Vieira helyett, a többi kezdő teljesen stimmel a villa meccs ellenivel!!!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 20:23:03

akinek nincs ES2-je, az a poszt végén frissített streamekből tud válogatni!

black:roll 2010.05.05. 20:24:07

@double: hát az sem rossz, akkor sok szerencsét Barry-nek is, ennek abban lehet haszna, hogy ki tudja majd segíteni Brdige-t Lennon-nal szemben talán...

COME ON CITY!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 20:28:50

hivatalos kezdők:

Man City: Fulop, Zabaleta, Toure, Kompany, Bridge, Adam Johnson, De Jong, Barry, Bellamy, Tevez, Adebayor.
Subs: Nielsen, Richards, Onuoha, Wright-Phillips, Santa Cruz, Sylvinho, Vieira.

Tottenham: Gomes, Kaboul, Dawson, King, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Modric, Bale, Crouch, Defoe.
Subs: Alnwick, Bentley, Jenas, Pavlyuchenko, Palacios, Gudjohnsen, Bassong.

Referee: Steve Bennett (Kent)

a várható 4-4-2-t választotta a Spurs is, nem túl defenzívek, így támadni fognak ők is, nyitott, izgalmas meccs lesz, kérdés, hogy ki nyer, remélem a City!:DD

CITIZENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

double 2010.05.05. 20:30:45

meg fogjuk nyerni, meg kell nyernünk:)

Richards 2010.05.05. 20:41:32

mutassuk meg a Spurs-nek, hogy mit tudunk

vertük otthon a már a Villa-t, Chelsea-t, Arsenal-t is, MU is a Liga-kupában, meg még sok másik csapatot

most kellene utoljára győzni:)

go City!!!

Lamps08 2010.05.05. 20:46:24

üssétek meg a Spurs-t, elég London-ból, 2 csapat is a BL-be, nem kellenek még a a csirkékre is:DD

nagy meccs lesz ez fix

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 20:51:32

még 10 perc, addig mki intézze el a dolgát, mert beszaratós meccs fog jönni!:D

Richards 2010.05.05. 21:00:17

gyerünk-gyerünk-gyerünk!!!

CITY!!!!!

csak most az egyszer még!

double 2010.05.05. 21:01:36

@Ireland7: remélem nem a City drukkerek fognak beszarni, nagyon remélem:D

COME ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

double 2010.05.05. 21:05:13

Barry miért nem találja el??

double 2010.05.05. 21:09:21

de szépen vitte Tevez bakker...

kár hogy nem ment be

Richards 2010.05.05. 21:11:12

Tevez nagyon harcos

ez kell ma!!!

double 2010.05.05. 21:16:50

nem vagyunk rosszak, csak így tvább, figyeljünk oda

15 perc ár el is telt...

nekik jó az x ne feledjük

double 2010.05.05. 21:20:20

ajj Brdige milyen hülye vagy hihetetlen

luftot rúg, majd veszélyes helyről jöhetnek ők szabaddal, amiből kapufa van beszarok...

Richards 2010.05.05. 21:20:29

Úristen!!!

ezt megúsztuk

double 2010.05.05. 21:22:48

támaszkodott , jogtalan gól, jó döntés...

double 2010.05.05. 21:23:42

persze figyelni kéne a kurva pontrúgásokra hátul

black:roll 2010.05.05. 21:25:44

első 10 percben mi, azóta ők sokkal jobbak

bátrabb játék kell, Zabaleta nagyon fél, Bridge egy senki, ennél több kell!!

double 2010.05.05. 21:28:48

ááhh Gomes mit védett...

maradt volna sérült

Richards 2010.05.05. 21:32:20

na ez már sárga KAboul-nak végre

javulni kell, mert ez tényleg nem elég eddig!

Hajrá City!

double 2010.05.05. 21:33:13

Bridge egy balfasz

most is miért Defoe-nak fejelte oda??

nyáron Bridge OUT

Richards 2010.05.05. 21:36:21

áááá Gomes

nem hiszem el

mindent véd, ahogy sejtettük

picsába

double 2010.05.05. 21:39:57

minden második akciónk les bassza meg

double 2010.05.05. 21:41:02

Bale---

miért nem fiygelünk oda a picsába????

black:roll 2010.05.05. 21:43:46

több kell, nagyon jól védekeznek a Spurs védők, jól lépnek ki, és az sem kizárt hogy találnak 1 gólt, nem vagyunk toppon hátul...
nem a beadásokat kell erőltetni, Johnson-nak laposan kéne bevinnie, meg Bellamy-nak is

double 2010.05.05. 21:44:22

áhh ez a Gmoes

ennek lőjünk gólt basszus...

double 2010.05.05. 21:46:11

Tevez bakker miért húztad annyi ideig?
kapura is lehetett volna rúgni:(

double 2010.05.05. 21:46:53

ideges vagyok, vezetni kéne, az X jó nekik, és nem nagyon van ötletünk a támadásokhoz

szélsők jobbak voltak a Villa ellen, most meg gyengébbek, ezért nem megy

double 2010.05.05. 21:48:47

Bridge pontos beadásainak száma idén: 0

remélem 2. félidőben felpörgünk és gólokat lövünk!

GO CITY!!!!!

black:roll 2010.05.05. 21:54:15

@double: hát én úgy pontosítanék, hogy a spurs jobban védekezik most a szélen, akkor Warnock ramaty volt, most Ekotto mellett nem tud elmenni Johnson

a szélső hátvédek ma támadásokban nagyon gyengék, Zabaleta is, Bridge meg szégyen tényleg, amit csinál

én attól szarok, hogy nehogy kapjunk egyet, mert most nem érzek 2 gólt a csapatban

igazából 45 percünk van már csak kiharcolni a BL-t, lassan fel kell tenni mindent 1 lapra

nem nagyon tudjuk megjátszani Ade-t, Tevez-nek el kell lövögetnie 20 méterről, de hát onnan nehéz gólt lőni a védőkkel meg kapussal szemben

nem tudom mi a faszt talál majd ki Mancini, de kell vmi újítás

Come on City!!!!

one citizen 2010.05.05. 22:01:29

idegesen játszunk, 1 gól megnyugtatta volna már a srácokat, de akár az 1-1 is jobb lenne a 0-0-nál, az elsőt mindig nehéz megrúgni
gólparádé itt már nem lesz

remélem szerencsénk lesz a 2. félidőben, sokkal jobban nyomni kell, 2 cserét tudok elképzelni, Vieira-t Barry helyére, vagy SWP-t Bellamy helyére, és akkor Johnson menne át baloldalra...,de csak 15-20 perc múlva

tegnap még 20-30 óra volt vissza, most már csak 45 perc, húzzunk bele, sikerülhet!!!

hajrá City!

man city 2010.05.05. 22:02:42

úgy kéne betörni, ahogy Tevez az első 10 percben kétszer is...

ilyen mismásolással nemfog sikerülni

ha lövünk 1 gyors gólt, ők kitámadnak, és talán bekontrázunk még 1-et és akkor vége
remélem így lesz

rock n roll city

Richards 2010.05.05. 22:04:39

@man city: hát legyen igazad!

come on City!

double 2010.05.05. 22:07:32

na megy a 2. félidő

COME ON!!!

Richards 2010.05.05. 22:12:00

basszus Barry...

miért jött ott senki be?

double 2010.05.05. 22:15:57

Barry mibe sérült le?

a labdába?

Richards 2010.05.05. 22:17:07

csere lesz ebből, Vieira jön Barry helyett

bár kényszerű csere, nem pedig taktikai...

double 2010.05.05. 22:18:12

Fülöp OMG

Zabaleta meg Touré mi a picsát csináltak??????????

áhhhhh

Richards 2010.05.05. 22:18:49

na Fülöp most megvédte a seggünket

nagyon nehéz védés volt

és már csak 34 percünk van:(

double 2010.05.05. 22:21:11

áá csak sárga

taposott vagy mit csinált Huddlestone

pirosdnak kellett volna lennie

double 2010.05.05. 22:23:23

Ade bakker eltalálhatná már fejjel egyszer ma bakker:(

kevesebb mint 30 perc a BL-re...

ha itt gólt kapunk, akkor végünk van
ha nem lövünk akkor is!

Richards 2010.05.05. 22:25:09

kurva beadásokat erőltetjük

lassan teljesen ki kell támadni, amivel kinyílunk hátul

double 2010.05.05. 22:26:30

Brdige mekkiora ökör

ahelyett, hogy beadná, rálövi ennon-ra és még szöglet sincs, hanem kirúgá

komolyan utálom már Bridge-et túlzás nélkül

double 2010.05.05. 22:28:02

Ekotto-nak már járt volna 1 sárga 1. félidőben, most meg a 2.ért a piros bassza meg

Richards 2010.05.05. 22:30:14

hát semmivel sem vagyunk jobbak mint ők , ez az igazság, a 0-0 reális kb.

és ami szégyen, ők ők támadnak, meg szögletek rúgnak, mikor mi vagyunk pácban

double 2010.05.05. 22:32:54

kész...

a Spurs meg akarja nyerni, mi meg csak lézengünk

fejben veszítjük el a meccset bassza meg?:((((((

black:roll 2010.05.05. 22:33:45

jön SWP, talán majd ő

de jobb a Spurs sztem, még csak egálról sem beszélhetünk

2. félidő az övéké..., az 1. meg egál volt

double 2010.05.05. 22:37:54

szar pontatlan beadások
ez a mai meccs City játéka, beszarok
15 pecs még és vége

double 2010.05.05. 22:39:46

Fülöő nélkül már kiszptunk volna

belső védőink nullák, támadójátékban az ötletesség szintén

black:roll 2010.05.05. 22:40:44

nekünk semmi nem jön össze

kibaszott pech-halmaz

double 2010.05.05. 22:45:09

hát ennyi

Bellamy, Fülöp és Kompany hozták össze...

majd jövőre talán:(

Go City!!!

double 2010.05.05. 22:48:04

RSC is fogalmatlan, de tök mind1

one citizen 2010.05.05. 22:54:52

hát maga a meccs megérdemelten alakult így, szétzuhantunk a 2. félidőben sajnos

tanulságos meccs, tanulságos szezon

talán jövőre sikerülni fog, de hol van a még

hajrá City!

double 2010.05.05. 22:59:55

össze tudnék törni valamit, de hát minek:(

mentálisan nem nőttünk fel ehhez a meccshez, 2. félidőre meg csak a spurs jött ki szinte

Mancini is hibás ebben, pár játékos is komoytalan volt, szélsőink nem tudtak beadni, védők sokat bizonytalankodtak

talán Fülöp volt a legjobb, ami mekkora kritika már a többiekre nézve

kár érte, mert csak hazai pályán kellett volna nyerni

de miért alakult volna javunkra a meccs?
se mákunk nem volt, se nem érdelmeltük ki

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 23:05:09

hát ez most ennyi volt srácok idén

5. hely meg lesz azért, van egy olyan sejtésem, hogy az arabok ezt aláírták volna év elején, nem gondolta senki, hogy a Pool ennyire visszaesik a tavalyi 2. helyük után

remélem egyben marad a csapat nyáron, Mancini is, a kellő posztokra vásárolunk játékost

1 kreatív belső kp. létszükséglet, ma mindent szélen próbáltunk megoldani, Tevez-nek meg túlságosan hátra kellett jönnie, mert De Jong-ék nem támadó kp.-k

Spurs-nek nagy grat, nem is az X-ért jöttek, hanem megérezték a vérszagot, és meg is nyerték a 2. félidőben

összefoglaló most kicsit később lesz, lehet majd csak pénteken, bár majd meglátom

Citizens!!!!!

Vladi Weiss 2010.05.05. 23:28:38

Hát szomorú nap ez, már az első félidőben érződött, hogy amit csinálunk az ne jó, de nem volt más ötletünk a 2. félidőben sem, a Spurs pedig fölénk nőtt.

Mancini-nak adjunk még 1 évet, 1 felkészülési szezonnal, meg igazoljon 2-3 játékost, akiket ő akar, és ő úgy gondolja, hogy kellenek a csapatba, de ha jövőre sincs eredménye, akkor váltani kell.

Nyáron még nem, megint csak a balhék lennének, a játékosok között, új rendszer, stb.
Főleg, hogy pont ma nyilatkozta Bellamy meg Tevez is, hogy maradjon az olasz.

Mentálisan kell nagyot fejlődni, mert ilyeneken buktuk be a városi derbiket is, a Pool elleni 2 meccsen is féltünk győzelemre játszani, az Everton elleni oda-vissza zakónál szintén fejben nem voltunk ott a pályán.Most is a.2 félidőben fejben veszítettünk fentebb jól írtátok, onnantól pedig a Spurs -nek már átütő lendülete volt.

Fülöpöt meg nem érheti kritika, ha nem a csatár fejére üti, akkor később kapunk gólt, védelem ratyi volt ma.
Kompany is, pedig ő stabil szokott lenni.
Hát Bridge-ről jobb nem is szólni, 10es skálán 3-as alá.
Ade is gyenge volt.

Hajrá City, nem olyan rossz az az Európa-liga.:)

double 2010.05.05. 23:41:30

legalább a visszaszámláló megy még...
bárcsak most kezdődne a meccs:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.05. 23:47:23

@double: tényleg:)

átállítottam a köv. meccsre, bár az már nem lesz annyira izgalmas várakozás, mint a mostani volt...

Kranczy 2010.05.06. 08:10:12

Nem a tegnapi meccsen ment el a bajnokság na.
A Hull Cityt kellett volna megalázni meg a többi gyenge csapatot.
Ez van. Még szerdán egy meccs, bár azt a tv nem adja, mert ugye az összes meccs egy időben lesz. 10 meccs egy időben plussz még más bajnokság meccsei is... lehet nem lesz hozzá stream se. meglátjuk.

Jövőre EL és a bajnokság megnyerése a cél.
A nyáron pedig a VB-n kívül számunkra nagy izgalmat jelent majd, hogy ki jön és KI TÁVOZIK!!!

GO City, GO!!!!

carlitos 2010.05.06. 08:31:51

Kritikán aluli teljesítmény néhány játékostól!!!

Először Fülöp Marci jól teljesített, le a kalappal, utoljára ilyen reflexet Andrusch-tól láttam a Holland-Magyar VB selejtezőn - ő parádézott a gólvonalon egy hasonló fejesnél!

A hátvédsorban Zabaleta volt a legjobb, jól szerelt, jól védekezett és a támadást is segítette! Sajnos a másik oldalon Bridge, nah most veszek egy mély levegőt "szart sem ért"!!!(nagyon remélem valaki nézte az arabok közül is és elküldik a picsába)

Kompany, nem is mondok semmit, alig látni jó megmozdulást, komolyan a citynek egy belga védővel kell játszani? és akkor még jön az a másik "balek" Boateng!:-(

Touré közepes teljesítményt nyújtott, mondjuk nem értem, hogy nem találja el 2 fejesből a kaput?! Rég nem olyan jó, mint az Arsenalban volt, de úgy látszik a Citynek kellett?!

Barry, de Jong + Vierira egy fos, már több meccsen figyelem, az itteni fórumozó társaim jól felpontozták a teljesítményüket néhányszor, én nem tettem volna soha! (bocsi a kiakadásomért) - de Vieira ahelyett hogy előrerúgna a kavarodás közben megszerzett labdát, fejbe rúgja a szélső hátvédünket, persze hogy nem tudja lekezelni szerencsétlen, és ebből jön a kontra és a gólveszély...(remélem leszerepelnek a franciák a VB-n)

Adebayor egy "kutyaütő", nem tudja megjátszani a labdát, nem tud mit kezdeni vele, ha pl. Tevez odateszi, kurva gyenge földön és már sajnos a levegőben is...RSC, meg egy bábú, van és kész - "kukába" velük!

A. Johnson-nak voltak percei, de most emberére akadt a fonotthajú Spurs védőben! (szerintem ő jó/jobb játékos lesz még)

Bellamy, na a széttetovált hülye fejét, nehogy már visszavédekezzen Kaboulra, ááá minek, na gól is lett a beadásából!
Szarul játszott azt sem tudtam, hogy pályán van, beadásai semmilyen veszélyt nem jelentettek!

Tevez: tudjátok hogy a kedvenc játékosom, de baromi nehéz egy ilyen társaságban játszani, bele lehet szürkülni, próbálkozol és aztán eltünsz, vagy "gólt szerezek és nyer a csapatom" vagy döntetlen/vereség a végeredmény! Igazából azt a 2 nagy lövését sajnálom, ami elakadt L. King-ben, hogy pont odatudja tenni a "nigger" fejét, bassza meg!:-) Na meg amikor eggyel többet tolt a labdán, jobb lett volna korábban ellőni, de akivel nézte, nyugtatott, hogy nem kapta időben a labdát a társától, ezért szinte már visszazárt rá a Spurs védője!

Azt hiszem valami megtört az argentinban, úgy 2-3 meccsel ezelőtt, szerintem van valami a háttérben amiről nem tudunk és talán pár nap múlva kiderül?! A Spurs megérdemli a 4 helyet!

Richards 2010.05.06. 09:16:33

@Kranczy: így van, a tegnapi meccs hab a tortán a rossz/eredménytelen meccsek sorában

Hull-t otthon verni kellett volna ősszel, idegeben legalább X (0 pontunk lett, így lett volna legalább4)

Burnley-t otthon verni kellett volna (4 pontunk lett, de 6 kellett volna idegenben 6-1 ide, otthon 3-3-??)

MU elleni városi rangadókat a PL-ben nem elbukni az utolsó 1 percben (0 pont lett, 2 pont kellett volna legalább)

az őszi 8 döntetlen ugye sorban, volt olyan ahol 2-0-ra mentünk és 2-2 lett a vége , ez is 2 pont plusz

ha összeadogatjuk, akkor ez kb. 10 ponttal több lett volna, ha az alapvető dolgokat nem kúrjuk el, és akkor még ez is belefért volna, hogy a Spurs-től oda-vissza kikapunk

legalább annyira benne volt ebben az elmúlt 36 meccs, mint a tegnapi 37., csak a nagy felhajtás, meg a nagy "ígérgetések" miatt tűnik "döntőnek"

a City drukkerek megérdemelnének valami sikert már, pláne akik 10-20-30 éve kitartottak már a csapat mellett

jövőre sztem megcsináljuk a top4-et, EL menetelés is benne van, ha a Fulham most döntős,akkor ha a mi is komolyan vesszük, akkor nem túlzás azt mondani, hogy szinte elvárás:)

Kranczy 2010.05.06. 09:50:10

@Richards: szépen összefoglaltad. Ugyanerre gondoltam én is.

Ezzel a Richards kommenttel én lezártnak is tekintem az idei szezont. :)

one citizen 2010.05.06. 10:06:34

@Kranczy: vasárnap lesz az utolsó forduló, nem szerdán:)

@carlitos: ez azért gy elég kemény, bár érthető, mindenki ideges volt tegnap, de azért Kompany, Bellamy a szezon legjobbjai között vannak, persze volt pár szar meccsük, de Touré-nak jóval több szar meccse volt, meg hibája mint Kompany-nak

Lescott-nak meg Touré-nak kellett volna úgy teljesíteniük belső védőként, hogy Kompany nem férjen be a kezdőbe, de hát nem ez volt a szitu

középpálya meg nem előtt jól összerakva, szomorú, hogy Vieira-tól várhatjuk tényleg a csodát középen, ebben egyetértek, bár nem volt semmivel sem gyengébb ebben a félévben, mint amit vártunk tőle, benne ennyi volt, hogy volt 2-3 jó meccse 1-2 gólpassz stb.

ha nyáron nem veszünk egy támadó középpályást, aki kreatív, jól lát a pályán stb., akkor marad ez, remélem ezt tudja Mancini is
Sneijder kellett volna, vagy egy olyan típusú játékos mint ő, nem Gago-k, meg Flamini-k...

hajrá City!

Kranczy 2010.05.06. 10:54:21

@one citizen: az már nem tesz semmit.

Én is már előre tekintek! :D És bízok a szebb jövőben! ;) Ilyen jó helyen még soha nem zárt a City a PL-ben. Nincs okunk panaszra. :)

Mancini: Jövőre bajnokságot akarunk nyerni
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/6761

double 2010.05.06. 11:08:23

azért remélem a WHU-et megpakoljuk, hogy szépen búcsúzzon a csapat

különben is, ha kikapunk, akkor a Villa lesz az 5., mi meg 6.-ok

most már csak az hiányozna, ha a retek MU bemákolná valahogy a bajnokságot

Fulham-nek meg hajrá az EL-ben, tényleg őket kéne lemásolni jövőre, pláne ilyen kerettel, ami nekünk van, bár van 1 olyan érzésem, hogy vagy nem vesszük komolyan majd az EL-t (pedig kéne), vagy elkúrjuk anélkül is

double 2010.05.06. 16:20:10

Ireland frusztrált, hát nem csak ő, mi is:)
www.skysports.com/story/0,19528,11661_6136706,00.html

a fiatalok pedig ma este a Manchester Senior Cup döntőjét játsszák a Bolton ellen, legalább nyerjék meg, ha a felnőtteknek tegnap nem sikerült:)

www.mcfc.co.uk/News/Reserves-news/2010/May/Blues-aim-for-Senior-Cup-boost

en.wikipedia.org/wiki/Manchester_Senior_Cup

double 2010.05.06. 19:29:33

a főoldalon mki nézze meg az Al-Mubarak videó-interjút, nagyon jól beszélt, remélem amiket mondott, azok úgy lesznek, tényleg elkötelezett a City mellett, kicsit fel is dobott az interjú, a tegnapi dráma után:)

"the future is bright"

Kranczy 2010.05.07. 09:19:20

Nem rúgják ki Mancinit a Citytől
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/6796

Reméltem is, hogy hagyják dolgozni.
Most akkor már csak okosan kell igazolni. Jól felkészíteni a nyáron a srácokat és megnyerni mind a 4 kupát jövőre. ;)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.07. 10:25:49

na sziasztok, eléggé elhavazódtam az elmúlt 2-3 napban, utaztam, sofőrködtem, babaszobát festettem, nagybácsi lettem stb.stb.:D

lényeg a lényeg a City-nek nem sikerült sajnos, nem is tudtam megnézni élőben a meccset, tegnap éjszaka(illetve ma kora hajnalban) néztem meg felvételről, és hát kikaptunk:(

már mindent leírtatok, persze nem ezen múlott a 4. hely, túl sok pontot veszítettünk korábban, de persze ha nyerünk, akkor mégis ezen a meccsen lett volna meg:)

Spurs megérdemelte, ők meg ott nyerték meg, hogy elverték az Arsenal-t és Chelsea-t hazai pályán 2-3 hete, 6 pontot gyűjtve, na azt senki sem remélte akkor még, talán még a Spurs fanok sem

összefoglaló nagyobb része meg van mér Ireland által, majd befejezem, estére talán meg lesz

Go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.07. 10:36:23

@double: épp abból fordítok 1 részletet:)

tényleg elég pozitívan nyilatkozott...
süti beállítások módosítása