A szezon első meccsén PL még gól sem született, és ennek a City örülhetett inkább, látva a meccset és tudva azt, hogy a Spurs már-már tradíciószerűen elveri a City-t. Sokkal jobb meccsnek ígérkezett ez párosítás, de amelyik City drukker nem izzadt szét az 1. félidőben, az nem is nézte a meccset. Láthattunk egy nagyon jó Tottenham-et, egy kezdetleges, 60-70%-os City-t, sok Spurs akciót és Joe Hart emberfeletti teljesítményét.
 
 
A tovább után részletesebben a tegnapi meccsről és a játékosok értékelése.

 

Eredmény: 0-0
Meccs embere: Joe Hart
 
Stadion: White Hart Lane
Nézőszám: 35,928
Játékvezető: A. Marriner
 
Kezdők
 
Tottenham Hotspur:
Gomes, Bale, Corluka, Assou-Ekotto, Dawson, King, Huddlestone, Modric, Lennon (Dos Santos 76’), Crouch (Keane 67’), Defoe (Pavlyuchenko 67’)
Manchester City:
Hart, Richards, Kolarov (Zabaleta 46’), Kompany, K Toure, Barry, de Jong, Wright-Phillips (A Johnson 67’), Silva, Y Toure, Tevez (Adebayor 82’)
 
Sárga lap: Kompany 23’, Barry 60’
 
Angol összefoglalók
 


 
Rögtön az első érdekes dolog a labdabirtoklás (61-39 a City-nek). Végig úgy tűnt, hogy a Spurs-é a meccs, ők diktálják a tempót. A labdát mégis a City birtokolta nagyobb arányban, főleg a 2. félidőben. Az első félidőben még nem volt ekkora a labdabirtoklásunk, ez lehet az oka annak, hogy akkor a Tottenham-nek jóval több lehetősége volt. Azután viszont nem csak nálunk volt a labda, hanem kevesebbszer veszítettük el, jobban zártunk, a védelem is jobban működött. Hart-nak is kevesebb dolga volt a 2. félidőben.
4-3-3-as felállással kezdett Mancini, De Jong és Barry kicsit hátrébb, míg Yaya Touré néha fellépett a támadásokkal. SWP a jobbszélen próbálkozott, míg a baloldalunk elég passzív volt, hiszen Silva néha kimozgott szélre, de többnyire középen akciózott. A szélső hátvédek nem igazán tudtak most előremenni, mivel Lennon és Bale ehhez túl veszélyesek játékosok és könnyen kihasználhatták volna az üres helyeket előttük. A támadótrió ilyen felállásban még nem játszott sosem, ennek tudhatjuk be, hogy csak keresték a kaput, egymást, és a helyüket.
 
Az 1. félidőt, ha pontozással osztályoznánk, akkor a Spurs megnyerte volna. Helyzet helyzet hátán, a City csak kereste a labdát, nem tudott mit kezdeni vele, Silva első labdaérintéseit követhettük nyomon a PL-ben, és ez igaz Kolarov-ra és Yaya Touré-ra is. De Joe Hart nem hibázott. Mindent védett egészen nehéz lövéseket is. Közelről-távolról egyaránt. Ennél jobb visszatérés (kölcsönből) egyszerűen nincs egy kapus számára. Maximum, ha lőtt volna egy gólt is esetleg még.:)
 
Ám ez nem fedi el a védelmi zavarokat, hogy mégis miért lőhettek, kerülhettek helyzetbe ennyiszer a Spurs játékosok. Az 1. félidőben a komplett védelem sokat hibázott, emberfogás, helyezkedés stb. Richards hibázott legtöbbször. Crouch-t elég nehezen tartottuk, hiszen lefejelni lehetetlen, és ha formában van, akkor Defoe-t is remekül ki tudja szolgálni. A 3 defenzívebb középpályás sem igazán vette fel az embert időben, pl. Modric sokat ficánkolt. . A támadók (Silva, SWP, Tevez) pedig sokat robotoltak, de komoly helyzetig el sem jutottak. (Silva és Tevez erőnlétileg kizárt, hogy toppon legyenek.)
 
Rövid videó a meccsről:
 

 
A 2. félidőben javult a City labdabirtoklása, az 50-60. perc körül a City is megpróbált helyzeteket kidolgozni, rögtön SWP előtt adódott egy lehetőség, amit nagyon elrontott. Mesterien indult meg a leshatáron, pazar volt az ívelés, még a labdaátvétel is stimmelt, de egyből lőni kellett volna, így meg Assou-Ekotto odaért és mentett. De a felívelést Yaya-tól érdemes külön megnézni 1:15-től a fenti videón. Pillanatok alatt meglátta a lehetőséget, és a kivitelezés is remek volt tőle.
Volt még pár Spurs akció, de Kompany, Kolo és De Jong is lényegesen jobb volt a 2. félidőben, bemutatták pár komoly mentést ők is. Adam Johnson beállástól többet reméltünk, sokat viszont nem tudott hozzátenni. Tevez és Silva is csak helyzetecskéig jutott, Gomes-nek nem kellett tornáznia a meccsen igazából. Adebayor kapott 10 percet, egyszer ő is gólt lőhetett volna, nála is a labda átvétele utáni 1-2 pillanat hibádzott, nem tudom rendesen ráfordulni a kapura.
 
Játékosok értékelése
 
Hart: 10 Mindent védett, nélküle zakóval jöttünk volna el Londonból. Meccs embere vita nélkül.
Kolarov: 6 Debütált, bár kérdéses volt a játéka meccs előtt, mert kisebb sérülést szedett össze a héten, nem is bírt többet 45 percnél. Nem mozgott rosszul összességében.
Kompany: 7 Egyre jobb volt a meccs alatt, de nem kezdett valami jól.
Kolo: 7 Kompany-hoz hasonlóan gyengébben kezdett, de egyre jobb lett.
Richards: 5 Bale ellen nem könnyű, de enné többet vártunk Richards-tól. Rendre lemaradt, lefutották, rosszul helyezkedett. Tudnia kell, hogy nagy a verseny a jobbhátvéd posztért, és éppen emiatt minél jobb teljesítményeket letenni az asztalra.
De Jong: 7 Hozta a szokásost. (Ide 90%-ban mindig ezt fogjuk írni.)
Barry: 7 Kellet neki is majdnem 1 félidő, mire felvette a ritmust, a 2. félidőben nagy szerepe volt a labdabirtoklás javulásában.
Yaya: 7 A debütálók közül ő volt a legjobb, távoli lövései nem voltak elég jók, de rajta már érezhető, hogy felér a támadásokkal és bátran lő is. Várunk tőle pár ilyen gólt idén.
SWP: 5 Nagyon gyenge volt, sok hasznát nem vettük sajnos. 1 ziccere volt, elrontotta.
Silva: 6.5 Harcos, technikás, ahogy sejtettük, de a PL-t még meg kell szoknia. Meg ár kiló izom is kell rá.
Tevez: 6.5 Kapitányként vezéregyéniség akart lenni, rengeteg mozgott, de nem igazán került jó helyzetbe. Sok labdát vesztett, nincs még igazán erőnlétileg toppon. (Bár ő így is elég energikus és fáradhatatlan.)
Cserék: Zabaleta már félidőben jött, teljesen ó teljesítményt hozott, Johnson pár szép elfutás és csel, de igazán effektív nem tudott lenni, Ade-nak nem volt elég ideje.
 

Tabella

Góllövőlista

 
Csütörtökön a csapat Temesvárra utazik az EL selejtező első meccsét lejátszani. 1-2 igazolás lezárulhat addig, illetve folytatni kell a felkészülést, mert még arrébb van pár meccsel a csúcsforma. A következő bajnoki meccsre aug. 23-án (hétfőn) kerül sor, Man City - Liverpool. (Erről, a City-Temesvárról, és a Sunderland - City meccsről nem lesz frissítés a blogon, amint már korábban írtuk.)
 
Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr502222362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vladi Weiss 2010.08.15. 10:59:38

Jó meccs volt. Igaz végig a Spurs-nek állt a zászló, kb. az volt a szitu, hogy megnyerik, vagy csak döntetlen.

Helyén kell kezelni azért ezt a döntetlent, tavaly még milyen jó lett volna ugye, idén azért ennél több kell, ha nem is pontban, de játékban mindenképp. Hart ha egy kicsit rosszabbul véd, már kikaptunk volna.
Hart-nak 1 meccs kellett a 10-es osztályzathoz?:)
Végül is jogos.

Azért lesz pár topcsapat, amelyik ki fog kapni a Spurs ellen idegenben. (Tavaly is Arsenal, Chelsea, City mind kikaptak itt.)

Kolarov, Silva, Yaya: remélem Kolarov nem dőlt ki vmi sérüléssel egyből, Silva-nak még szoknia kell a PL-t, de azért látszik rajta, hogy menni fog nekik. Yaya klassz volt. (És talán a bátyját is fel fogja húzni teljesítményben.:D)

Chelsea kezdi a 5-6-7 gólos győzelmeit.
Asszem bajnoki címről nem kell még gondolkodunk.:)

Ma délután Pool-Arsenal, jó meccs lesz.

Hajrá City!

Vladi Weiss 2010.08.15. 11:09:37

Ja és Mancini annyit nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretné, ha Given maradna. 4 fronton játszunk idén, kapna lehetőséget Given is bőven. (de persze még fontosabb, hogy nehogy riválist erősítsen.)

black:roll 2010.08.15. 12:25:01

2 kaput eltaláló lövés tőlünk elég kevés, főleg úgy hogy ezek egyike sem volt komoly lövés valszeg, mert Gomes szétunta magát:D

de amúgy le van írva fent minden, még nem vagyunk jó formában, sőt egyes játékosoknak még erőnlét is fog kelleni
8ami viszont jobban meg van Ade-nál és Jo-nál, hiszen ők majdnem minden barátságos meccsen játszottak, így valamelyiket kezdetném majd a Pool ellen, nyilván Ade-t inkább)

Hart bekezdett, kemény a kapus ügy, nálunk nem tudunk dönteni, hogy melyik védjen,mert egyik jobb, mint a másik
Arsenal-nál ugyanez, csak ott egyik rosszabb, mint a másik:D
meg kéne dumálni Given-t valahogy, bár már-már pofátlanság egy ilyen jó kapust padoztatni, de inkább ez, mint az Arsenal-t erősítse elég komolyan

black:roll 2010.08.15. 12:33:09

Onuoha kezdő is volt a Sunderland 1. meccsén
(itt meg a padra sem nagyon fért volna oda)

man city 2010.08.15. 14:48:25

@black:roll: ja, elég impotens támadásaink voltak...

de meglepően sokat és pontosan passzoltak a City játékosok, még ez nem is tűnt így nekem sem meccs közben

(pl. Yaya 70-ből 68 passz pontos, Kolo és vinni 1 rontott passz ilyenek)

one citizen 2010.08.15. 15:02:57

csak az 1. félidőt láttam, el kellett mennem máshová sajnos, hát kb. biztos voltam benne, hogy a vége 2-0 lesz nem ide...
tényleg jobb, ha megbecsüljük ezt a gól nélküli döntetlent

azért 1 fokkal többet vártam a csapattól, pl. SWP helyett Johnson, Silva helyett mondjuk Adebayor, és akkor Tevez játszhatott volna mélyebben (ahogy volt is az 1. félidőben legalábbis), Ade pedig előrébb
csatár nélkül nehéz gólt lőni, nem is sikerült megpróbálni sem

3 védekező középpályás volt nálunk, mégis a Spurs sorra dolgozta ki a helyzeteket, ezt sem tudom hová tenni...

HART : WOW
(most gondoljatok bele, ha 3-0 a meccs, a sajtó mennyire beindítja a vészharangokat, ha kapásból 3-0ra szopunk:D)

go City go!!!

double 2010.08.15. 16:21:39

köszi az összefoglalót!

nézzük úgy, hogy ha minden meccsen, amit tavaly nem nyertünk meg a bajnokságban, és idén ezeken csak 1 ponttal szerzünk többet, akkor már sima lesz a TOP4:D
(sőt nekünk ez tényleg csak +1 pont, de a Spurs-nek 3 helyett meg csak 1)

Hart vs. Given dologban és Given párti vagyok kb., de igazából mindkét kapus mellett lehetne érvelni sokat
nemhogy örülnénk 2 ilyen jó kapusnak, most ebből is csak gond meg bizonytalanság van
(de érthető Given is, aki védeni akar, mert nagyon jó kapus)

@man city: honnan vannak ezek a statok? mert nekem tisztára pontatlannak tűnt a csapat a meccs bizonyos részeiben:)

Temesvár ellen én is lightosabb csapatot képzelek el, Jo, Vieira stb.
esetleg Balo és Boateng debütálna ott
illetve Robinho, ha most mégis marad a klubnál, akkor őt is pár könnyebb meccsen kéne beszoktatni, mert 1 nehéz meccsen egyből elmegy a kedve az egésztől:D
(ami valahol szomorú és abszurd, hogy ilyen gyenge mentalitása legyen)

ja és tegnap egy jó Bellamy 10-szer többet ért volna, mint SWP, na mind1

Come on City

man city 2010.08.15. 17:31:34

@double: www.guardian.co.uk/football/chalkboards/create

ki kell vlasztani a szezont, meccset, és játékosokra lebontva pár statisztikát meg lehet nézni

jó kis cucc

double 2010.08.15. 19:22:23

@man city: thx, ez kurva jó...

közben Pool-Arsenal 1-1 lett, 2 pirossal, és Reina nagy bakijával...

így Joe Cole eltiltott lehet a City-Pool meccsen

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.15. 20:47:12

@double: "nézzük úgy, hogy ha minden meccsen, amit tavaly nem nyertünk meg a bajnokságban, és idén ezeken csak 1 ponttal szerzünk többet, akkor már sima lesz a TOP4:D"

és ami tavaly X lett, azokon idén 2 pontot szerzünk?:)
amúgy tavaly is számolgattuk, hogy ki ellen hány pont a jó, aztán a végén csak lemaradtunk a BL-ről
majd szeptembertől megint megírom, hogy melyik hónapban hány pont az ideális, de sosem találom el:D

ez tegnap X jó volt, de van mit javulni egyénileg is és játékban is, persze sok idő kell ehhez (új igazolások mire beépülnek, csapategység...), amit már 100-szor leírt kb. mindenki:D

Richards 2010.08.15. 22:11:44

Bellamy állítólag Cardiff-ba készül
6 hónapra

azért ez is mekkora WTF lenne
Bellamy a Championship-be
(nemhogy Robinho-t küdenénk oda kicsit edződni:D)

black:roll 2010.08.15. 23:57:04

@Richards: nem nagyon lehet a Citynél átigazolási ügyekben meglepődni manapság:D
bár ez valóban durva lenne Bellerstől

@man city: klassz kis progi tényleg, kár hogy a sebességet, meg megtett távolságot nem mutatja

Joe Cole-t a piros lap miatt egyből 3 meccsre meszelik el, ahogy ez City játékosnál történne?:D

vagy csak 1 meccs...
(amit a City meccs után kell letöltenie:D)

Kranczy 2010.08.16. 08:20:07

@Ireland7: Szomorú hírem van mindenki számára, de leginkább Neked.

"Ireland egy kiváló játékos, de lemondunk róla, hogy minél hamarabb új csapatot tudjon magának találni! A legtöbb játékosnak csapatot kell váltani, hogy megújuljon. Így érzem ezt Ireland esetében is. Remélem, hogy új csapatában új oldaláról ismerjük majd meg."

Így döntött a mester.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.16. 09:12:55

igen valszeg Joe cole így kipontozódott a City elleni meccsről, ami nem is baj, tavaly a Chelsea ellen ő adott asszem remek gólpasszt Lampard-nak:)
(sőt a már nem Pool-os Benayoun is szerzett ellenünk gólt, még a Pool színeiben:D)

nem hinném, hogy 3 meccset kapna, 1 lesz ez valszeg

A Spurs mint ahogy volt az előzetesben is már holnap, azaz kedden BL selejtezőt játszik, igaz a Young Boys valszeg leverik idegenben, de a BL csoportkör nehéz lesz nekik, mert vélhetően 3. kalapba kerülnek, és jó esély van rá, hogy nehéz csoportjuk lesz az ősszel, ami majd kicsit letöri Redknapp szarvait:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.16. 09:19:55

@Kranczy: igen már láttam ezt, lehet hogy van némi igaza Mancini-nak, hogy Ireland itt már nem tudna megújulni
talán igaza van

a módszer mégis komolytalan, hogy ennyi pénzt adunk Milner-ért és még Ireland-et is, ha már ennyi pénze van az araboknak, akkor ki lehetne fizetni Milner-ért a rendes árát (ami nyilván jóval több, mint a reális ára, de kb. mindenkit ár fölött veszünk...)

bár erről crazy-vel sokat vitáztunk, és kurvára nem értettünk egyet, szóval fene tudja

de még várjuk meg ezt a Milner ügyet, mert a Villa elnöke, Lerner mintha visszavonulót fújna, bár innen a távolból nehéz ezt pontosan látni

ManCity_Fun 2010.08.16. 12:21:35

@Ireland7: Sztem azért ment el ONeil, mert Milnert már tekinthetjuk City játékosnak!

one citizen 2010.08.16. 13:05:54

én most olvastam, hogy Bellamy a Cardiff-ban edz már...
mert hogy a City-től eltiltották vagy mi:D

eléggé kabaré szitunak tűnik az egész

érdekes egyéniség Bellamy, a játékával sosem volt gond sehol igazán, de elmúlt 5 évben már City a 4-5. klubja, és itt sem húzta 1.5 évnél tovább

anno a Newcastle-ben is az edzővel volt baja, Shearer-t is asszem elküldte az anyjába meg ilyenek:D

Richards 2010.08.16. 15:48:36

@Ireland7: végül megkapta cole a 3 mecces eltiltást, így biztos, hogy ha mi kapunk pirosat, az is 3 meccs elsz (minimum:D)

jobb lesz odafigyelni
de ez csak egyből pirosakra vonatkozik, 2 sárgásra nem...

az igazolásokkal kapcsolatban elég naiv voltam, azt hittem úgy 2 hónapja, hogy augusztus elejére már teljes lesz a keret, az érkezők itt, a távozók máshol lesznek
erre még ezen a héten is lehet érkező, meg távozóból is pár

pedig annyival könnyebb lenne Mancini munkája is, na mind1

ManCity_Fun 2010.08.16. 17:18:41

OFF !!!

A hétvégén az összes stream /még a nagyon rossz minőségűek is/ megvoltak terhelve, alig tudam nézni a meccset! Tehát úgydöntöttem h bevezettetem a DIGI-t. :D Az lenne a kérdésem h nálatok leszokták-e kódolni az adásokat, mert hallottam már valami ilyesmiről.... ? Kösz! (:

ManCity_Fun 2010.08.16. 17:20:59

OFF !!!

A hétvégén az összes stream /még a nagyon rossz minőségűek is/ megvoltak terhelve, alig tudam nézni a meccset! Tehát úgydöntöttem h bevezettetem a DIGI-t. :D Az lenne a kérdésem h nálatok leszokták-e kódolni az adásokat, mert hallottam már valami ilyesmiről.... ? Kösz! (:

ManCity_Fun 2010.08.16. 23:49:19

@ManCity_Fun: véletlen kétszet kuldtem el! Sry...

Kranczy 2010.08.17. 07:23:12

A labdatartás nagyon kellett ezen a meccsen amúgy. A Barcelona is ezt csinálja (csak persze sokkal jobban). Ha nálad van a labda nem kaphatsz gólt. És lehet, ha nem birtokoljuk ennyit a labdát az plusz 5 londoni helyzetet jelent és valószínűleg Hart sem véd ki azért mindent az idén.

Aminek rettenetesen örülök, hogy Yaya szenzációs. Sokkal több Ő mint egy védekező középpályás, csak hát a Barcába Xavi és Iniesta mellett nem kaphatott szerepet, csak mögött. De nagyon jók a támadó képességei is. VÉGRE VAN EGY IRÁNYÍTÓNK!!!! (Ha tavaly is van egy ilyen képességű irányítónk megvan a 4. hely.)
Hozta a Barca stílust, 90 passzból 84 pontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elképesztő.

Rinocérosz 2010.08.17. 11:27:27

@ManCity_Fun: @ManCity_Fun: Mi nemrég váltottunk Digire (mondjuk társasházastúl) a közepes csomagot fizetjük (kábeles), jó minőségű, és gond még nem volt vele.

De a nem kábeles, tehát ilyen tányéros Digiről sok rosszat hallottam már, hogy nem vmi jó a ké, illetve most nálunk elég nagy szél van, ilyenkor tuti baszakodik a digitális jelvétel.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.17. 12:28:47

megint vmi egészen nagy leterheltség lehet a blog.hu-n, mert tegnap és ma is, nem jelennek meg a hozzászólások időben, illetve megint az van, hogy elküldik őket, nem is vesznek el, de 3-4 órán át nem mutatja őket:)

csak szólok:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.17. 12:37:26

Bellamy a Cardiff-ba megy kölcsönbe egyelőre(6 hónap)

ez már 99%

double 2010.08.17. 14:42:15

meg van Milner is, 15 millió font +Ireland

sok pénz, Ireland miatt kissé szomorú is az ügy, de Milner valahogy jobban érzi sztem a PL-t, és talán jobban fog illeni a csapatba(ami ugye elég sokat változott a nyáron)

sok sikert Ireland-nek, de komolyan, na meg Milner-nek is itt!

Come on City!

double 2010.08.17. 14:44:11

@Ireland7: 12 hónap lesz az, úgyhogy Mancini tényleg semmit nem számít már Bellamy-ra
lehet összebalhéztak nagyon, franc tudja...

Redknapp-et megeszi a méreg, egész nyáron akarta Bellamy-t, most meg a Cardiff-ba megy a BL-ben játszó Spurs helyett:D

man city 2010.08.17. 14:50:08

@double: "Redknapp-et megeszi a méreg, egész nyáron akarta Bellamy-t, most meg a Cardiff-ba megy a BL-ben játszó Spurs helyett:D"

ez tuti így van, mert 'Arry-nak már nincs más témája hetek óta, mint a City

először azt mondja a City bajnok lesz, ha jól dolgoznak, a Spurs meccs után már biztosan nem lesz bajnok a City, sőt a top4 is nehéz lesz:D
leszállhatna a City-ről már...

black:roll 2010.08.17. 15:49:33

hülye egy üzlet, 16-18 millió font és még Ireland
már a 30 millió fontot is sokalltam érte, amit a Villa először kért
ez meg akár átszámolva több is mint 30 millió (főleg ha Stevie beválik náluk)

Milner pedig egy hasznos, sokat melózó középpályás, de semmi extra, persze lehet tévedek
az igaz, hogy nagyon jó szezonja volt tavaly, és hogy Mancini vele támadóbbá teszi az amúgy védekezésre épülő középpályát

de most középen tényleg gondok lehetnek az összeszokással, hiszen Milner+Yaya, ugye mire fogják ők megszokni egymást, mert az is fontos a jó játékhoz, hogy érezzék a társakat

geci nehéz szezon ez így is úgy is, hát most egy kicsit még nehezebb:)

(de ha Mancini kibogozza ezt valahogy, és a végén nyerünk 1 kupát + TOP4 veszek egy Mancini feliratú City mezt:DD)

black:roll 2010.08.17. 15:50:40

@double: @man city: na és persze sok szerencsét Stevie-nek valóban, volt pár káprázatos dolga ,amíg itt volt

nem tudom mennyire fog illeni a Villa taktikájába mondjuk

ManCity_Fun 2010.08.17. 16:41:48

@Rinocérosz: jj, nekunk is ez van pillanatnyilag, de alig tesznek rá adókat, a legnagyobb baj vele h nincs rajta a DIGI SPORT.

man city 2010.08.17. 16:41:56

@black:roll: semmi extra?

tavaly év fiatal játékosa lett, a Villa egyik legjobbja volt
rengeteget fut, több poszton használható, erős játékos (mármint izmos)
jól lő, jól passzol, jól szerel
sztem nagyon jó vétel éppen erre a középpályára, amit Mancini tervezget

az más kérdés, hogy maga a transzfer hülyén jött ki anyagilag és Ireland szitujával...

ManCity_Fun 2010.08.17. 17:06:59

De nyilván nem a padra igazoltuk, tehát most mégis hogy állunk fel, nekem inkább itt nemtetszik a dolog vele kapcs... Valaki padozni fog a nagy nevek közül, vagy A.Johnson aki előtt sztem nagyobb jövő van mint Milnert előtt, lapátra kerülhet miatta, pedig sztem ez lehetett volna Johnson éve...,persze játszhat a kupákban, de neki a PL is kéne h igazán jó játékos lehessen, ha kap pár percet a meccs végén, azzal max vigasztalódhat. Az meg nálam kérdéses h Milner tud-e egy k*rva jó év után megeggyet produkálni, egy új csapatban...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.17. 17:37:51

hát Ireland távozott...
mondjuk kurvára nem gondoltam volna, hogy ez lesz idén nyáron

a lehető legtöbb sikert neki a Villa-nál (ahol még az új menedzser sincs meg)
kicsit kívánom neki, hogy bizonyítson már idén, hogy lássa Mancini, nem biztos hogy jól döntött az elengedésével...

azért a nicket megtartom:)

@man city:

de azért ennyire nem lehet különvenni az árat és a játékost, Milner-né mind igaz amit írsz

de pl. RSC-t ha 1 (egy) millió fontét vesszük, akkor kurva jó üzlet, kurva jó játékos annyiért
17 millió fontért szar, nem elég jó, csak csere, milyen sérülékeny

érted...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.17. 17:40:22

Milner ára elvileg 18 millió font jövőbeli járulékokkal együtt (tehát ha nyerük bajnokságot vele, ha bejutunk vele a BL-be, kb. ilyenekhez lehet kötve további 1-1 millió font)

vagyis most sztem 15-16 millió körül fizettünk, no meg Ireland

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.08.17. 17:49:17

Nincs még pontos hír, de twitteren olvastam, hogy Kolarov lehet, hogy 2-3 hónapra kidőlt.
Ennél szarabbul nem kezdhet egy új igazolás az új klubjában. Persze várjuk meg mi az igaz,.

Illetve szintén twitteren láttam, hogy a Temesvár játékosai állítólag 100.000€-s bónuszt kapnak fejenként, ha kiütik a selejtezőben a Cityt.

man city 2010.08.17. 18:47:48

@Ireland7: remélem hazudott a twitter, bár láttam én is...
ugye Bridge is sérült jelenleg

black:roll 2010.08.17. 21:08:30

off
Spurs 20. percben 2-0-ra ég a svájciak ellen a BL-ben:D

na ha z maradna a vége:D

black:roll 2010.08.17. 21:29:15

@man city: @Ireland7: jó lehet alábecsülöm Milnert, de azért várjuk ki, hogy beválik-e
Lescott-ról is voltak olyan hírek tavaly, hogy mennyire stabil védő, aztán kiderült, hogy csak egy jó védő, ha formában van, ha nem, akkor átlagos...

amúgy annyiból igaza van Ireland7-nek, hogy nem lehet elvonatkoztatni az árától...
ilyen áron megint egy túlfizetett játékos
ha 16-18 millió fontért vesszük Ireland nélkül, na kb. az lehetett volna reális

persze nézzük meg mit tud nyjtani itt, lehet áldani fogjuk fél év múőlva, hogy megvettük
(ahogy Tevez is rendesen becáfolta a bizonytalankodókat, pl. én nem vártam tőle kiugró szezont, és lám...:D)

közben Spurs már csak 3-1-re ég, de az away gól miatt tovább fognak jutni:(

Vladi Weiss 2010.08.18. 12:12:50

Akkor Milner már biztos...
Sok sikert neki, kemény munka vár rá a City-ben.:)

Megy a tárgyalás a Stuttgart-tal Weiss ügyében, de sajnos a múltkorihoz képest most már nem kölcsönszerződésről van szó, hanem meg akarják venni, mivel Weiss láthatólag nem kerül be az első csapatba, lehetőséget meg még ritkábban kapnak.

A Stuttgart viszont remek csapat, nagyon jó az átigazolási politikájuk, simán fel tudják hozni Weiss-t 1-2 év alatt komoly szintre, majd több milliós profittal újra eladni.
Kár hogy manapság a City-be kurva nehéz bekerülni ifiként. Pedig vannak tehetségek, akiket csak fel kellene építeni.

Kolarov pedig legalább 2-3 hétre dőlt ki, ami szar, de jobb mint a 2-3 hónap...

Richards 2010.08.18. 12:47:12

@Vladi Weiss: igen, 2-3 hetet olvastam én is, de talán ezzel idén többet már nem lesz sérült:)
süti beállítások módosítása