A héten nincs City bajnoki meccs, mert majd csak hétfőn lesz, de azért beharangozzuk azt a meccset is még a héten, éppen most.
 
Tehát 09.28-án 21.00-tól a Digisporton (aka stream) Manchester City-West Ham United meccs a forduló záróakkordjaként.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Előzetes, tipp, ukk-mukk-fukk a tovább után.
  
A City-nek még csak a 6. meccse lesz ez, hisz van egy elmaradt meccsünk még az elejéről, egy MCFC-Everton meccs. Ennek ellenére vesztett pontot tekintetében elég jól áll a City, ugyanúgy, mint a listavezető MU/Chelsea páros, persze jó lenne azt a két maradék meccset 6 pontra váltani.
 
Nem is jön rosszul,hogy hétfői meccs lesz,mert hét közben rendesen megizzadt a csapat a Fulham reserve ellen, csak hosszabbításban jutottunk tovább a Liga-kupában, egy mákos Kolo Touré fejessel szögletből nem sokkal a 120. perc előtt . A City szinte full kezdővel állt ki, fel is billent a pálya, ezért is jó ez a +1-2 nap pihenő . Na meg a West Ham-nek is, ők meg még kedden tolták hosszabbításig, csak kikaptak a Bolton ellen .
 
A West Ham meglehetősen ramatyul kezdte a szezont, Zola csapata 6 meccsből 4-et elvesztett,reméljük jön az 5. is, ami egyúttal 5. győzelem lenne a City-nek.
A londoni csapatnál sérült Boa Morte és Behrami is, de Collison, Dyer, Upson és Jimenez is visszatérhetnek sérüléseikből akár kezdőként is, de beállhat az új csatár is Guillermo Franco is.
 
A City-nél is vannak hiányzók, Robinho még a válogatott meccseken sérült meg, kb. még 2 hétig nem is lesz bevethető , Adebayor 3 meccses eltiltásának utolsó epizódját tölti le, Ireland a Fulham ellen sérült meg, nem biztos,hogy játszani fog, Richards-nak a vállával volt gond a héten , Kompany és Johnson  pedig még egy ideig valszeg nem lesznek a kezdőben . Viszont Santa Cruz talán már oda tud ülni a padra, itt az ideje már , de azért a Bellamy-Tevez kettőst kezdetnénk mi is, szó nélkül .
 
Hughes nem szokott meglepetéseket húzni a kezdő ügyében, azért csak megtippeljük Zabaleta-t és Petrov-ot a kezdőben:
 
                     Given  
Zabaleta – Lescott – Touré – Bridge
    SWP- De Jong- Barry- Petrov
             Tevez-Bellamy
 
Legutóbb a Pool is megszenvedett ellenük, de Torres hozta a meccset a vörösöknek, most ez a feladat Tevez-re várna igazából, vagy a nagy formában lévő Bellamy-ra. A City a gyenge védekezését remélhetőleg az Old Trafford-on hagyta, és így Carlton Cole maximum 1 gólig jut, ami kevésnek bizonyulhat a City 2-3 góljával szemben.
 
Tippünk: 2-1 vagy 3-1 a City javára, minimum 1 Tevez góllal
 
Külön érdekes, hogy Tevez és Bellamy is volt West Ham játékos, nem is olyan rég.
 
Come on Citizens !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr391409939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2009.09.28. 02:56:27

sztem most jön, majd egy kis kontrasztos visszaesés, mert a 2 nagy meccsen nagyon pörögtünk,a MU és a bíró ellen ez nem volt elég semmire, viszont az azelőtti 3 meccsen egyáltalán nem voltunk jók, eltekintve 1-2 egyéni teljesítménytől

ezt várom most is, hogy nem hajtjuk sztem magunkat, de Barry,Bellamy és SWP villannak kettőt a többit meg levédekezzük

az se biztos, hogy a 4-4-3at tovább erőltetjük, ez a fenti 4-4-2 reálisabbnak tűnik, igaz én szívesebben kezdenék a paraguayival , ha bírja az iramot ,mert Bellamy nagy formában van, és sokat fut, Cruz meg jobb befejezésben, mint Tevez

Ireland meg ha sérült, vagy nem 100-as, hanyagoljuk most inkább, mert ő is rásérül, és akkor még inkább úgy néz ki futás közben,mintha bicegne:D

apropó Touré tényleg a ramadán miatt volt annyira szétszórt a MU ellen , hogy mindenki lefejelte a védelmünket ?

mondjuk Allah visszaadott egy gólt szerdán legalább:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.09.28. 06:42:46

@black:roll:

Tevez nem hiszem,hogy padozik, bár kétségtelen, néha Santa Cruz hasznosabb, bár Adebayor mellé meg inkább Tevez illik ,aki robotol, mert Robinho úgy sem töri össze magát majd

csereként fog beállni Santa Cruz egy 20 percre sztem

Ireland tényleg pihenhetne egyet, és akkor 4-4-2-ben erős széljátékot tudnánk produkálni

Touré meg még asszem nem is ivott a meccs előtt,vagy vmi ilyesmit olvastam:D, mondjuk olyan is volt a védelem irányítása,de már vége van, úgyhogy teheti a dolgát tovább az új kapitány
süti beállítások módosítása