Nem víziló! Vízió, vagyis mit várhatunk a csapattól októberben. Meglehetősen könnyű és laza hónapnak ígérkezik az esztendő 10. hónapja, összesen 4 mérkőzés jut nekünk erre az időszakra és ebből a 4-ből 3 is eléggé kötelező jellegű. Persze lesznek válogatott meccsek is.
 
Nézzük meg részletesebben!
 
 
 
 
A következő 4 mérkőzésünk:
 

10.05.(hétfő) Aston Villa-Manchester City PL meccs

10.18.(vasárnap) Wigan Athletic-Manchester City PL meccs

10.25.(vasárnap) Manchester City-Fulham PL meccs

 
10.28.(szerda) Manchester City-Scunthorpe United Liga-kupa meccs
 
 
 
 
 
Ennyi. Tehát tényleg rövid hónap, persze megint lesz egy durván 2 hetes válogatott meccsek miatti szünet.
 
Az Aston Villa elleni meccs abszolút 3esélyes, Villa kicsit kiszámíthatatlan csapat, amikor számítanak rá, hogy nyer, akkor kikap a Blackburn-től, amikor meg nem, akkor idegenben elverik a Pool-t. A City viszont jó formában van, a Villa is a top 4-re, de legalább a top 6 helyezésre tör idén is, igazi csemege lehet a meccs, valamint ugyanúgy hétfőre került, mint legutóbb a WHU elleni meccs. igazából már döntetlennel is elégedettek lehetünk, persze győzni kell odamenni, mert arra is simán lehet esélyünk, ha támadásokba fektetjük az energiánkat.
 
Majd 2 hét szünet, ami kb. minimum 1, maximum 2-3 sérültet fog nekünk jelenteni, bár nem bánjuk, amikor olyan híreket hallunk, hogy Maradona nem kívánja esetleg Tevez-t az argentinok számára sorsdöntő meccseken játszatni. hát igen, ez is megérne egy külön posztot, hogy Argentína lehet ki sem jut a VB-re. Robinho pl. az előző válogatott szünetben dőlt ki 1.5 hónapra, tehát csak óvatosan.
 
Visszatérve a túrákról (már aki) ellátogatunk a Wigan-hez, mely hétvégén szépen leverte az eddig hibátlan Chelsea-t. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a mi nagyon harcias és gyors támadásaink jobban fel tudják törni a védelmüket, és még sincs náluk a csapatban egy Ryan Giggs. Kötelező 3 pontnak mondanám ezt a meccset, mert mondjuk a Wolverhampton is verte őket, persze ezt a Chelsea elsüthette nemrég.
 
Aztán végre hazai meccs, fogadjuk megint a Fulham-et, akiknek kvázi a tartalékcsapatuk ellen vértizzadtunk,mire 10-15 helyzetből begyömöszöltünk 2 gólt a Liga-kupa előző körében, többet között Gera bombagól után. Na most a PL-ben Gera nem biztos, hogy kezdő lesz, így könnyebb dolgunk lesz, vagy nem? Tök mind1, ez is kötelező 3 pont, hazai pályán nem lehetnek ellenfelek, ha azt hozzuk és játsszuk, amit igazán tudunk
 
Hónap legvégére pedig egy kellemest sorsolást követően a másodosztályú (vagyis Championship) Scunthorpe United-et fújta a szél az utunkba, nem is tudom mekkora égés lenne itt kiesni, hazai pályán. Még nagyobb, mint tavaly a Brighton ellen.
 
Szóval 4 meccs, 3 PL és 1 Liga-kupa derbi, ez utóbbit fixre vesszük, a 3 PL meccsből pedig 7 ponttal elégedettek leszünk, de 6 pontnál sem fogunk sírni és 9-nél sem.
 
Ha októberben egyáltalán nem nyernénk 1 meccset sem, meg is szüntetnénk a blogot, mert az már minden divatdrukkerségen túlmutatna. Abba a divatdrukkerek belehalnak. Meg most úgyis nagyon megy a Real, valahol még megvan a Ronaldo-s (Nazario…) Real mezem, közvetlenül a Ronaldinho-s „barcás” mellett.
 
Good luck in October!
 
Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr201419865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cesc4 2009.10.01. 17:41:09

crazy_horse és Ireland7

kérlek vegyetek fel msn-re:
admin@mcfc.hu

black:roll 2009.10.02. 06:35:18

hát ez tényleg laza hónap, én azért örülnék a 12 pontnak, sztem hozható, a Villa ellen mindent bele kell adni, és nem szabad védekezésre beállni,mert azért ők is tolni fogják otthon

Wigan se lesz könnyű, Fulham sem olyan sima, de mindkettő hozható ,mert pl. még sokkal több van a csapat támadójátékában,mint a WHU ellen, ha igazán nagy szükség van rá,akkor tudunk nagyon nyomulni mi is, pláne jön Adebayor is

Richards 2009.10.03. 05:32:46

igen én is örülök,hogy most van 4 meccsünk, erre van 30 nap végül is, koncentrálással így nem lehet gond, energiát jól be tudják osztani a srácok, nem is bánom,hogy tavaly nem értük el az Uefa-kupa helyet, nincs most semmi szükség arra, hogy + 6 Uefa-csoport meccset játsszunk ősszel , így csak a PL-re tudunk fókuszálni(meg a két hazai kupára,de arra a többiek is)

ebből a 4 meccsből , vagyis a 3 PL-esből sztem a 7 pont reális és simán jó

pl. Chelsea is kikapott a Wigan-től, Pool otthon a Villa-tól, A Fulham meg majd jól elveri a MU-t remélhetőleg valamikor:DD

7 pont az klassz, és akkor 9 forduló után állnánk 7 győzelem, 1 döntetlen,1vereséggel , ami 22 pont a maximális 27-ből , kb. a többiek se tudnak ennél jobbat

szóval jó lesz ez az október, remélem:)
süti beállítások módosítása