Hírek szombaton

2009.10.10. 17:02

Több pletyka is napvilágot látott a napokban, illetve vannak fontos hírek is a csapat háza tájáról, ezeket próbáljuk összeszedni röviden.
 
Robinho állítólag fél évre kölcsönben szerepelne a Barca-ban januártól, és ha megfelelne, akkor a Barca akár később meg is vásárolná a brazilt. Írta az egyik spanyol sportlap. Ugyanilyen hírértékű, hogy a City 60-70 M fontot is fizetne Ribéry-ért januárban a Bayern-nek.
 
 
Az se semmi hír vagy pletyka, hogy januárban Hughes vásárolna új védőket Richards, Bridge és Zabaleta helyére is. Elég radikális lépés lenne, külön-külön még akár érthető is, de egyből mindhármat elég durván hangzik, persze lehet, hogy semmi nem igaz a hírekből.
 
Bellamy megszellőztette, hogy visszavonul a válogatottságtól, ha a City bejutna a BL-be, mert a térde már így sem 100%-os, és évi 40-50 meccset így sem nagyon bír ki.
 
Drogba sosem igazolna a City-be, sőt szerinte a világ legjobbjai sem, mert túl hűségesek általában, és már így is nagy pénzt keresnek.
 
Kisebb sérülést szenvedett a Villa meccsen és azután edzéseken Zabaleta és Touré is, Touré valószínűleg visszatérhet a Wigan ellen, Zabaleta helyét vélhetően Richards veszi vissza.
 
Given újra felhívta a figyelmet a védelemre, hogy sokkal jobban kell védekeznie a csapatnak, teljesen csapatként együtt, ez a siker egyik kulcsa a PL-ben.
 
Richards a pénteken lejátszott U21-es nemzetközi meccsen gólt lőtt, a meccset Anglia nyerte 6-3-ra Macedónia ellen.
 
Petrov sem elégedett, hogy a Villa ellen még csereként sem kapott lehetőséget, annak ellenére, hogy a WHU ellen az egyik legjobb volt végig. Erre mondja Hughes, aki bár nem nagy híve a rotálásnak, mégis pár játékosnak szoknia kell a rotálásból fakadó negatívumokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr181440806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.10. 17:04:47

közben a Finnország-Wales meccsen Bellamy már lőtt is 1 gólt, 1-1 éppen

remélem Adebayor is ver egyet , na meg az argentínokra is ráférne egy Tevez gól minimum

Richards 2009.10.12. 17:39:14

Robinho távozása szerintem nem pletyka, a többi annak tűnik, főleg Richards:D

a brazil meg lehet megunta az esőt, meg a sok odalépést, bár most is hol sérült meg ? Dél-Amerikában:D

bár a pénz most nem nagy tényező, de mégis úgy kéen,hogy mi se járjunk rosszul, kb. amennyiért vettük annyiért kéne továbbadni is, ha eladjuk, én mondjuk nem sírnék miatta már

de apróért hülyeség lenne elengedni, semmit nem csökkent az értéke, és a PL tapasztalat max. jobbá tette, nem rosszabbá

cserébe Iniesta , és akkor 0 €-ért vihetik, na?:)

pokemon 2009.10.13. 12:41:22

@Richards: spanyol források szerint 35 millióért cserélne klubbot a brazil (43-ért vettétek). De csak nyáron, ha tavasszal beválik a katalánoknál. Fél évig pedig fele-fele arányban állnák a fizuját(3,2-3,2). Állítólag már csak a City arab tulajának kell beleegyeznie, a két szakmai stáb ill. Laporta már áldását adta rá. Decemberben találkoznak majd Abu-Dhabiban.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.17. 03:08:48

@pokemon: Hughes azt állítja, hogy Robinho marad:)

sztem a City drukkerek többsége tényleg úgy van vele, hogy had menjen, fizessék ki, azt jól van , jelenelg Bellamy pazar a szélen, ott van Petrov is, aki lelép, ha nem kap lehetőséget, és Robinho-ról is levágós, hogy már menne, pláne a Barca-ba

100-szor jobban fekszik neki az a liga, mint ez, és a Barca-nak sem ártana egy Henry-utód
süti beállítások módosítása