A hetedik. Közvetlenül a nyolcadik előtt?! Egyszerűen nincs City drukker, aki érti, hogy mi folyik itt, mi ez a sivár futball, amit meccsről meccsre bemutat Hughes csapata, immáron a 7. döntetlent elérve egyhuzamban a Premier League-ben, ami elvileg rekord.

 
 
 
 
 
 
 
 
City drukkerként a 7. döntetlent is végigszenvedni egy dolog, annál rosszabb már csak összefoglalót írni, hetedszer ugyanarról a semmiről, amit a csapat mutat, de megpróbáljuk, mert mazochisták vagyunk.
 
A tovább után válogatott szitkok, tanácstalanság, Hughes, mint olyan, valamint összefoglaló, statisztika, gólok, játékosok értékelése.


Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 46.382
játékvezető: Lee Probert
 
Kezdők:
 
Man City: Given, Bridge, Lescott, Touré, Richards, Robinho, Ireland, De Jong, SWP, Tevez, Adebayor

Hull City: Duke, Dawson, Gardner, Zayatte, McShane, Hunt, Marney, Geovanni, Bullard, Garcia, Altidore
 
Cserék: hazai oldalon Santa Cruz érkezett Ade helyére a 68. percben, és Bellamy Robinho helyére a 76. percben, a Hull-nál pedig Barmby Geovanni-t, Boateng Marney-t váltotta a 62. percben, Vennegoor of Hesselink pedig Altidore-t váltotta a 73. percben.
 
Statisztika (amit mostanában nevezhetnénk slamasztikának is):
 
 
Man City
Hull City
Lövések (kaput eltaláló)
19(5)
9(2)
Szabálytalanságok
15
12
Szögletek
9
2
Lesek
2
1
Labdabirtoklás
56%
44%
Sárga lap
1
3
Piros lap
0
0
Védések
1
4
 
16.00-kor kezdődött a meccs, ekkor majdnem biztosak voltunk benne, hogy megszakad a döntetlenszéria, 15 perccel később, már kezdődött a szokásos gyomorban ható izgalom, hisz momentumunk sem nagyon volt, még a Hull kezdett el támadásokat építeni, ami ismerve a védelmünket, már fél gól.
 
Aztán belendültünk, láttuk pár igazán szép labdajáratást, Robinho-val-Ireland-vel megspékelve, a brazil amúgy elég jól játszott 3 hónap szünet után, laposan passzolgattunk, ami üdítő, a felívelt labdákkal operáló, eredménytelen focihoz képest. Robinho-nak volt egy remek lövése is, ami tényleg 18 centivel pattant el a kapu előtt. Tevez is kapott egy remek labdát 16-oson belül, amit a kapusba lőtt, SWP is bámulatos passzok után kapott egy labdát, amit kapásból lőtt, nem sokkal mellé. Érett a gól, de nem tudtuk annyira levenni az 5 középpályással felálló Hull-t, hogy ne legyen esélyük gólt lőni, bár nem is sikerült nekik az első etapban. A vége az lett, hogy SWP sokadik sikertelen csele, elfutása után, kapott egy labdát, ellőtte, és már nem először idén, a védő fején megpattanva a hálóban kötött ki a labda. Jól zárult a félidő 1-0-val.
 
 
De jött a 2. félidő,  ami rögtön egy védelmi zavarral indult, melynél durván lemaradt Richards, Lescott helyezkedése is érdekesen alakult, Garcia 1 az 1-ben lőhette el Given mellett, de Lescott a gólvonal vágta ki, különben sima gól. City továbbra is nagy erőket mozgósított, de mind elfecsérelt lehetőségben végződött, egyszerűen semmi nem jött össze, megállt a tudomány többször is a 16-os területhez érve. Tevez rengeteg mozgott mezőnyben, jött labdákért, osztotta vissza őket, de valahogy neki sem ment, Robinho is eltűnt 5-10 percekre, Ade inkább 1-2 fault-al volt elfoglalva, mint a játékkal, SWP-n sem igazán ment, Ireland trükkös passzai s besültek. A maradék helyzetben meg Duke szépen hárított, ezzel párhuzamosan nagyon érződött a meccsen, hogy ha nem döntjük el mi 2-0-ra, 3-0-ra, akkor ráfázhatunk. Rá is fáztunk, ahogy annak lennie kell. Hughes cseréi totálisan nem váltak be, Santa Cruz nem azt a feladatot kapta, amiben ő jó(azt az egyetlen játékot,amiben ő jó), Bellamy meg nem tudott hozzátenni semmit, és ekkor a 80. percen már túl, baloldalon Hunt kavargatott, majd hirtelen beadta a 16-oson üresen álló(!) Hull játékosnak,aki lefejelte középre a labdát, ami gyanúsan Lescott kezét vette célba, de mintha ő nem ért volna hozzá kézzel, inkább mell vagy derék volt az, de mögötte az érkező Vennegoor of Hesselink sajnos földre került Touré fogásában, ami bár elég komolytalan 11-es, sajnos megadható, bár Vennegoor keze is dolgozott rendesen. Mondjuk hasonlóért SWP-nek is adhattak volna egyet a másik oldalon, de már mind1.
Bullard erősen, jól helyezve bevágta, Given érezte az irányt, bele is ért a labdába, de nem tudta kifogni. 1-1.
 

 

 Volt még vissza 5-6 perc + hosszabbítás, de helyzetig sem jutottunk el, nagy rohanás volt, ész nélkül. Maradt az 1-1, a hetedig döntetlen, a maximális 21 pontból 14-et elbukva olyan csapatok ellen, mint a Wigan, Fulham, Burnley és Hull többek között. Ráadásul a 7-ből 4 meccset úgy hoztunk döntetlenre, hogy vezettünk is a meccs közben (Fulham, Pool, Burnley és Hull).
Itt egy jobb minőségű összefoglaló letölthető a meccsről(115 MB), Lineker-ék a stúdióban még mondanak pár okos dolgot hozzá, és 1-1 nagyon rövid edzői értékelés mindkét oldalról: http://www.mediafire.com/?gk15zazr3lw
 
Taktikai csődként lehet jellemezni a meccset, és a felállás volt a legkisebb gond, mert sok variáció tényleg nem volt. De az utasítások, amiket a játékosok kapnak, ha kapnak, kb. ide vezetnek. Tevez össze-vissza helyezkedik, csatárként nem játszik, az biztos, Ireland ennyire hátravonva nem tud úgy hozzátenni, mint tavaly sokszor. Ade sem mindig tudja mit játsszon, centert, vagy mozogjon ki szélre, hol helyezkedjen, próbált mindent, semmi nem ment neki. Robinho tud beadni, ez pozitívum, de ezt tudtuk eddig is. Néha meg tudnak villanni, de ez kevés, sokkal nagyobb tudatosság kéne a támadószekcióban, és ez Hughes hibája is, hogy meccsről meccsre nincs javulás. Védelem detto, helyezkedési, emberfogási hibák továbbra is, Hughes-on továbbra sem látható, hogy tudja mit csináljon a védelemmel. Középen pedig a legkisebb összeszokottság sincs, egyénileg sem Ireland-vel, sem De Jong-val, sem Barry-vel nincs gond, de a középpályán nincs ritmust, nem diktálják a tempót, majdnem hogy csak kontratámadást tudunk vezetni, ami átfut Ireland-en is, nem tudunk labdát tartani középen vagy hátul. Így sem védekezésben, se támadásban nem tud elég támgoatást adni a középpálya, hisz a saját gondjaival küzd. Bár mi is úgy gondoltunk, hogy elég lesz a 2 középpályás a Hull ellen, de ők meg 4-5-1-es felállással jöttek ki, így néha De Jong kiment szélre a labdás emberre, középen meg nagy üres tér maradt többször is. Most már 122-edszer is a 4-3-3 mellett tesszük le a voksot, remélhetőleg egyre stabilabb védelemmel, egy stabil középpályával, ahol Ireland irányít, gólt lő, gólpasszt ad, és nem hátul botorkál, és nem Tevez irányít, többnyire nem elég jól és a szélsők sem mennek ki a vonal mellé, hanem beljebb futballoznának, akiket Ireland jobban tud támogatni, és néha Barry is.
 
 Hosszú időbe telhet, míg a különböző részlegeket rendbe hozza a csapat(védelem, középpálya, támadósor), és ezeket önmagukat is rendbe kell hozni, nemhogy a sorok közötti együttműködést, kommunikációt stb.  Döntő jelentőségű kérdés, hogy erre a nagy feladatra Hughes vagy valaki más a megfelelő személy, egyre inkább úgy tűnik ez utóbbi a lenne a helyes választás.
 
Játékos értékelő:
 
A Hull csapatát megint csak dicséret illeti, be volt ígérve nekik egy zakó, ehelyett éltek a lehetőséggel, és elvittek 1 pontot, ahogy a Burnley is tette. Jól védekeztek, helyzetük minimális volt, de abból a kevésből is ugyanannyi gólt lőttek, mint mi a jóval több helyzetből.
 
Bullard ment előre sokszor, Hunt, aki elég tapló benyomást keltett, sok balhéban benne volt, de keményen küzdött, a gól előtti beadást is ő adta, de igazán kiemelkedő teljesítmény nem volt a csapatban.
 
Man City:
 
Given: 6 Sok dolga megint nem volt, egyszer Lescott megmentette, hogy a vonalról vágta ki, bár ott sem Given hibázott igazából. Annyi kritika talán, hogy beadásokra elég ritkán jön ki, ezért a belső védőknek több dolguk van, amivel sokszor nehezen birkóznak meg.
 
Bridge:6.5 Semmi extra, 1-2 hiba, görcsös játék. több kell tőle is, reméljük kihozza magából.
 
Lescott: 7 Jobb meccsei közül volt az egyik, fatáli hibája most nem volt, bár 1-2 rossz helyezkedése volt.

Touré:6 Sokkal inkább vezetnie, irányítani kéne a védelmet, ez egyelőre nem megy neki.
 
Richards: 6 Többször lemaradt, kombinatív játékban meglehetősen gyenge, elől 1 jó beadásra nem nagyon képes, de nem rosszabb, mint Zabaleta, 1. félidőben kapott is 2-3 rúgást, de bírta végig.
 
Robinho: 7 Ahhoz képest, hogy mennyit kihagyott, elég jó volt, színt vitt a játékba, ne volt túl önző sem, az azért látszott, hogy mintha most játszana először a többiekkel (majdnem így van végül is), volt 1-2 gyönyörű labdája, gyorsan jár az agya, nem hiába klasszis, de még így is eltűnt néha.
 
Ireland: 6 Eléggé változó volt a játéka, mintha ő sem tudta volna mi a feladata, hol hátul , hol előrébb helyezkedett, nem irányított, kíváncsi lennék mit mond neki Hughes, hogy mit játsszon, félő hogy hülyeségeket, mert tavaly egészen káprázatos volt.
 
De Jong: 7 Tette a dolgát, na ő az egyetlen kb., akiről tudni lehet, hogy mi a pontos feladata, mi a pontos helye, és ezt meg is oldja nagyrészt, sok labdát szerez, sokat szerel, ütközik. Csak nincs aki összeszedi a megszerzett labdáit, és azokból játszunk.
 
SWP: 7.5 Gyengén indult, de sokat próbálkozott, és aktív volt mindkét félidőben, gólt is lőtt, bár sokszor ő is belebonyolódik a helyzetekbe, idegesítő módon, de mégis jobban benne volt a gól az ő játékában, mint akár Tevez, akár Ade esetében, ami nagy kritika számukra.(Man of the match, jobb híján!)
 
Tevez: 6 Már másolni fogom a korábbi összefoglalókból, hogy: sokat küzdött, ment, harcolt, de semmit nem értünk el vele, mezőnyben kifutotta magát, ezzel nincs is gond, de a kombinatív készsége neki sem annyira jó, cselekben sem elég jó, szabadrúgásai teljesen átlagosak, keresztbe-hosszába futballozik, helyzetbe nagyon ritkán kerül, akkor is sokszor hibázik.

Ade: 6-os alá-alá-alá, dekocentrált volt nagyon, alig kapott megjátszható labdát, 1.félidőben jobb volt, de beleszürkült, támogatást sem kapott, szélre is kimozgott, sok fault-ot kapott,aztán párat visszaadott, le is cserélte Hughes, látta, hogy ma nem lehet vele mit kezdeni.
 
No nem mintha a cserék bejöttek volna, Santa Cruz, mint visszalépő, labdát tartó támadó, Hughes nem tudom, hogy ezt komolyan gondolta-e. Ő egy center, akinek a fejére be kell tenni a labdát, és majd ő megharcol fejjel, lábbal a gólért. De nem, ilyen nem volt, Santa Cruz a 16-ostól jó távol, labdázik, pontos passza sem volt neki sajnos, ő ebben nem erős, sőt teljesen átlagos.
 
Bellamy pedig talán még ennyi labdát sem kapott, talán okosabb lett volna, védeni az egyre többet próbálkozó Hull ellen, mert középen már elég nagy fölényben voltak De Jong-al szemben.  Valahogy Hughes-nal ez ezt jött össze, meccs közben taktikát váltani pedig illene, ilyen kerettel néha, vasgy legalább finomhangolni, hisz a védelmünk, minden csak nem 10-20 percet gond nélkül lehozó alakzat.
 
A szokásos 1 pont meg van, ezzel összesen 13 meccs alatt 5 győzelem, 7 döntetlen, 1 vereség, ami 22 pontra elég, ami meg a 6. helyre jelenleg. A mezőny nagyon szoros, az Arsenal-nak is csak 25 pontja van hozzánk képest, ráadásul kikapott a Sunderland, nem nyert a Fulham sem, és a Villa-Tottenham meccs is pontosztozkodás lett. De azért kíváncsian figyeljük, hogy ki nem fogja megverni a top 4-re törők közül a Hull-t hazai pályán.
 

Tabella

Góllövőlista

 
Következő meccsünket 12.02-én , szerdán fogjuk játszani hazai pályán a Liga-kupa meccsen, mikor az Arsenal-t  fogadjuk, a mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti 20.30-tól. 90 és még 30 percig akár lehet döntetlen az eredmény, de aztán el kell dőlnie. „No more draws”.
 
Come on Citizens!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr651560674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2009.11.29. 15:09:27

köszi tényleg, hogy még előzeteseket, híreket, meg összefoglalókat is írtok,ezekben az ínséges időkbe is, biztos könnyebb 4-0-s, 5-2-es győzelmekről írni:)

egyet is értek a fentiekkel kb., jól leírtad, hogy mik a gondok , de hát majdnem mindehol ott van Hughes felelőssége is
ha a játékosok besülnek, akkor ő igazolta őket!
ha nem jó a taktika, a felállás, az is az hibája!
ha nem tudja kihozni a játékosokból a maximumot, hanem csak egy közepes teljesítményt hoznak, azért is Hughes a felelős, és a stábja!

3-4 hónap után még mindig nyoma nincs egységes csapatrészeknek, egységes csapatnak, az is valami pedig idő van, mert nincsenek uefa-kupa meccseink sem
sztem ha kikapnánk az Arsenal ellen, és a Chelsea ellen is, Hughes repülne, ilyen érzésem van, de remélem nyerjük mindkettőt:)
(2 X, 11-esekkel meg kiesünk , mi?:D)

egyénileg most tényleg senki nem lógott ki annyira, de jó irányba sem, csak a szokásos kritikákat lehet felhozni:
-szélsőhátvédek nem elég jók, ha nem csinálnak magukból bohócot, akkor is, max. éppen oké,amit csinálnak, nincs bennük semmi plusz
-Irelend pozíciója sztem is fontos, valahogy köré kéne építeni a csapatot, fiatal, erős, nagy jövője van, saját nevelés, de valahogy útvesztőben van, nincs vezéregyéniség a csapatban, csak összevisszaság, Hughes ezen is dolgozhatna
-Tevez pozíciója, talán bellamy jobb lenne ott belül, és nem szélen erőltetve, sőt, Tevez-t inkább pakolnám ki szélre, bár nem szélső, mint Bellamy-Hughes pont fordítva erőlteti

Chelsea ellen konkrétan a 8. döntetlen is be fog jönni, ez majdnem biztos:D

black:roll 2009.11.29. 15:14:48

még annyit, hogy ennek ellenére pár bravúros játék tényleg volt a csapatban, gyors 1-2 érintős passzolgatás, erre használhatók a játékosaink, nem értem miért nem ezt erőltetjük
mondjuk a lövések, a befejezések így sem sikerültek, de mégis több variáció, és lehetőség rejlik ezekben
Santa Cruz-ról pedig lesújtó véleményenm van, kevés lehetőséget kapott, de kezdőként szinte sose fog játszani alapesetben, csereként pedig még semmit sem tudott hozzátenni, a labdaeladásokon kívül, egy Bojinov, Caicedo, Jo is tudott ennyit, kár volt pénzt kiadni, valszeg Hughes kis kedvence volt Blackburn-ben,azért vette meg, más okot nem látok , padra vásárolni 15 M-ért vkit

double 2009.11.29. 15:40:43

igen, nagyon jó, hogy van ez a blog, és értelmes emberek vannak , nem pedig az okos ellendrukkerek, bár múltkor láttam itt egyet habzó szájjal, gyorsan töröltétek is:D

majdnem mindent leírtatok, egy valamit talán nem:PONTRÚGÁSOK
volt a Hull ellen 3 szabadrúgásunk 20 méteren belülről

2-szer Tevez lőtte sorfalba, 1-szer Robinho rondán mellé, nem akarom Tevez-t szidni, de sztem a Mu-ban max. 4-5. számú szabadrúgáslövő lehetett, vagy az se, hisz mindent Ronaldo lőtt el, vagy Giggs
nem helyezi sem jól a labdát, nem is tudja úgy csavarni, elég erő sincs benne, nem tudom miért ő lövi
Robinho, Ireland, Bellamy, Barry stb. sztem jobb választás lenne ilyenkor

másik a szögletünk, azt írjátok volt 9 szögletünk tegnap

emlékeztek, hogy bármelyiknél is veszélyesek voltunk ?
annak ellenére, hogy Touré és Lescott is rendszeresen jön előre, és ott van Ade is ,máskor Barry is stb.
a gond ott lehet, ahogy beíveljük a szögleteket, nem tudom figyelitek-e, SWP szokta őket, de valami hihetetlen ramaty módon, 2 lépésről áll oda neki, és többnyire röviden, a védőnek rúgja oda, nemhogy az 5-ösre ívelné be magasan, ahol bármikor elpattanhat vmelyik City játékos elé a labda, és ott a gól
másik oldalról néha Bellamy lövi, na az szögletei is eseménydúsak, 5-ből 1 vagy annyi sem pontos, még úgy sem, hogy a Pool ellen talán ő tekerte be Ade fejére (vagy nem)

pontrúgásokból más csapatok sok gólt szereznek, mi alig 5-6 meccsenként max. 1-et, ellenben pontrúgásokból átlagosan többet kapunk
pedig ez az a terület,ahol a sztárcsapatokat is zavarba lehet, hozni, nekünk a kisebbeket sem sikerül, ez pedig pusztán gyakorlat, figurák kérdése
ezt a strigulát is be lehet részben húzni a Hughes OUT rublikába:DD

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.11.29. 16:49:09

@double: ez nagyon jó meglátás, számon is kérném Hughes-on ezt, hogy mégis hogyan gyakorolják a srácok a szögleteket, ha meccsen így mutatjuk be őket

Fa-kupa sorsolásból pedig semmi hírt nem találok, nem tudom ma kerül-e sor rá, valaki említette ma itt

bár valszeg vmi 2-3-ad osztályú csapatot kapunk,ahol Hughes(vagy az utód) full kezdővel fog nyomulni:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.11.29. 16:54:34

amúgy kis vigasz, nagyon jól állunk azon a fairplay táblázaton, amin a piros és sárgalapokat számolják

soccernet.espn.go.com/stats/fairplay?league=eng.1&year=2009&seasontype=1&cc=5739

Chelsea-vel ugyanúgy mi vagyunk a leg-fair-ebb csapat:D, átlagosan 1 sárga lapot kapunk meccsenként, ami nem sok

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.11.29. 17:20:03

no mégiscsak megvan az Fa-kupa sorsolás

a Middlesborough-hoz látogathatunk, kaphattunk volna könnyebb, de nehezebb ellenfelet is

Tottenham v Peterborough United
Brentford v Doncaster Rovers
Middlesbrough v Manchester City
Stoke City v York City
Notts County v Forest Green Rovers
Huddersfield Town v West Bromwich Albion
Sheffield United v QPR
MK Dons v Burnley
Chelsea v Watford
Nottingham Forest v Birmingham City
Preston North End v Colchester United
West Ham United v Arsenal
Aston Villa v Blackburn Rovers
Portsmouth v Coventry City
Sunderland v Oxford United or Barrow
Wigan Athletic v Hull City
Everton v Carlisle United
Sheffield Wednesday v Crystal Palace
Tranmere Rovers or Aldershot Town v Wolves
Blackpool v Ipswich Town
Fulham v Swindon Town
Stockport County or Torquay v Brighton
Scunthorpe United v Barnsley
Southampton v Rotherham United or Luton Town
Bristol City v Cardiff City
Reading v Liverpool
Staines Town or Millwall v Derby County
Plymouth Argyle v Newcastle United
Leicester City v Swansea City
Bolton Wanderers v Lincoln City
Accrington Stanley or Barnet v Gillingham
Manchester United v Kettering Town or Leeds United

első ránézésre az Arsenal kapta a legnehezebbet, bár a WHU nem túl nagy falat, de hát ez van

Richards 2009.11.29. 21:36:36

11-esnél tényleg nem ért kezet a labda, bár a bíró más szögből simán láthatta akár úgy is, ez tény, Touré szabálytalansága meg butaság, sajnos az ilyeneket be szokták fújni, ezt hívják véleményesnek, de fejünkre kenhetjük a véleményünket ezzel:)

a meccs azon ment el, hogy nem tudtunk elmenni 2-3 góllal, ugyanúgy mint a Burnley ellen nagyvonalúan hagytunk ki 2-3 nagy helyzetet 3-2-es állásnál, erre jöttek ők egyszer és hopp, 3-3

most is ez volt, 1-0-nál is volt sok próbálkozás, 0 sikerrel, és hopp, találtak 1 gólt

annyiból optimista vagyok, hogy legalább előnybe tudunk kerülni, majdnem bárki ellen, tehát azzal nincs gond, nehezebb lenne a dolgunk, ha még az se sikerülne

viszont:
--eredmény megtartása, és ehhez szükséges labdatartás, labdajáratás, biztonságosan, hátul és középen nem megy
--helyzetkihasználás nem meg
--védelem továbbra is bakizik néha

azok,amiket írtatok, az is igaz, hogy mindegyikben Hughes IS hibás, de mindegyikhez sok idő IS kell, bár már az én türelmem is fogy, de még nem dobnám ki Sparky-t, még! :)

Chelsea meccsre baromi kíváncsi leszek, még a top 4 se tud nekik gólt lőni(BL-ben is alig kaptak gólt), sztem mi fognak tudni, csak mennyit kapunk:D, Drogba egy állat, Lescott-al szemben elég érdekes szituk alakulhatnak ki

de addig van egy Arsenal meccs is, jó lenne továbbjutni

Richards 2009.11.30. 09:23:25

off
most láttam egy hírt, a MU is érdeklődhet Richards iránt:DD

hogy kik fizetik ezeket az újságírókat, ezért pénzt is kapnak, wtf

MU-nál ott van O'Shea, Rafael, Brown, Neville stb., és akkor épp ő nekik kéne egy jobb hátvéd:D

ha én kapnék pénzt ilyenekért, simán tudnék írni ilyeneket, Messi iránt Cagliari érdeklődik, CR a Hannover-be tart...

one citizen 2009.11.30. 11:24:15

7 döntetlen, az már valami, azért néha jobb lenne 1 vereség, meg 1 győzelem, mert ez így nagyon frusztráló már

és a Chelsea, Totthem meccsek csak most jönnek, ráadásul tegnap a Pool behúzott egy necces meccset, előttünk is vannak
az Arsenal-t meg sérülések tizedelik, különben valszeg ők is előrébb lennének pontokban

nem tudom mennyi pont kéne a lehetséges 4. helyhez, de sztem olyan 65 pontnál több, akár 70 pont is

de a 65-ből is 22 pontunk van mindössze, és még 25 meccsünk van hátra éppen, tehát 25 meccsen kell összeszedni minimum 43 pontot, de ez sem biztos, hogy elég lesz, tehát minimum 43 pont

az meg kb. 13 győzelem, 4 döntetlen, 8 vereség mondjuk, de nem hiszem, hogy még 8-szor kikapnánk, viszont döntetlenből meg több lesz
70 ponttal sztem a 4. hely meglenne, de elég gázos, hogy hogyan fog annyi összejönni, na mind1, reménykedjünk

sajnos ebben a döntetlen szériában, ha néhány reális is volt, legalább 6-8 pontot simán elbuktunk, nagy valószínűséggel ennyi, vagy ennél kevesebb lesz a különbség a 4. helyhez, ha nem leszünk benne a top4-ben

Arsenal ellen sztem megcsináljuk, Chelsea viszont szintén készül ellenünk, hisz a táblázat első feléből, csak a Villa-t nem verték meg szinte

sőt ők még pihentetni is fognak a kupában szerdán, mi valszeg nem nagyon

amúgy jó az összefoglaló, és részletes:)

one citizen 2009.11.30. 11:38:19

@Richards: kb. 90-95%-a az ilyen pletykáknak nem jön be sosem, mindig meg kell nézni, hogy kit igazolnak a csapatok az átigazolási szezon lejártával, kb. 1-2-t az összesből, kivéve az olyan esetekben, mint a Real vagy a City nyári bevásárlása

mondjuk a most bedobott Torres-es hírnek örülnék, bár nyáron kellett volna jobban megfontolni, mielőtt megvettünk másokat, így is kicsit nagy a kínálat csatárposzton
egy ilyen üzlet, amúgy eléggé tönkrevágná a Pool-t, Benítez még a végén venne a pénzből 3-4 szürke harcost,amilyeneket szokott

double 2009.11.30. 15:30:08

@Richards: egyre több helyen írják pedig:D, Micah átköltözik pár km-rel odébb:D

100%-ra nem zárnám ki mondjuk, mondjuk a MU-t igen,de azt nem,hogy távozik idén

black:roll 2009.11.30. 19:09:28

@one citizen: igen, ha így nézzük elég távolinak tűnik az a 65-70 pont most, de a Tottenham, Villa, Everton és a Pool-nak is elég távoli

abban nagyon bízom, hogy az Arsenal teljesen kisiklik, és Wenger makacsul nem igazol nagy nevet, majd tavasszal FA, PL, BL terhelésben elveszítenek súlyos pontokat, így a 3-4-5-6-7, de még a 8. hely a Pl-ben is szoros lesz
kb. 10-15 ponton belül lehet mindenki a végére

vagy a 3. helyet elviszi az Arsenal, és marad a 4. hely, arra is van 3-4-5 jelentkező csapat

Chelsea meg olyan sima bajnok lesz, mint még sose, hát inkább ők, mint a Manure:D

jósasszonyként úgy gondolom, hogy a Villa-Everton kicsit kienged a végére(everton már most is), de a Tottenham-City-Pool trió sokat fog küzdeni a 4-5-6. helyért
itt meg ha nem mi, akkor inkább a Tottenham jusson be, ők a kettős terhelésben a BL-ben könnyen megrogyhatnak:D, a Pool még lejjebb süllyedhet(hacsak nincs új befektető), mi pedig 1 év rutinnal/összeszokással elérjük a top4-et:)

alig 1.5 év még addig:D

man city 2009.12.01. 09:12:07

én már nagyon nem bízom Hughes-ban, valahogy a képességeit meghaladta ez a keret, ez a csapat

tavaly is az a 10. hely egy vicc volt igazából, és idén is elkezdtünk süllyedni, bár tény, hogy még 4 pont hátrány sincs a 3. helyhez képest

de lesz, mert Hughes nem nagyon tud változtatni, úgy látom, most hiába hoz még 1-2 sztárt, Kaká-nak sem megy a Real-ba , Xabi Alonso-nak sem
valszeg egy Touré se oldalán meg a gondjainkat, de ami a legnagyobb baj, hog Hughes-nak sincs talán fogalma róla

jó arc Sparky, csak menjen máshová, nekem elég volt belőle teljesen

Burnley, Hull hazai pályán két picsa döntetlen, teljesen komolytalan eredmények

Chelsea ellen vereség néz ki így, ne legyen igazam

ha kiesnénk az Arsenal reserve ellen holnap, akkor Sparky-t meg is kéne verni, miközben elküldjük , de komolyan
bár nem tudom elképzelni, hogy ne rakjuk meg őket, de hát 7 döntetlen után, már semmi se lehetetlen

az nagyon jó meglátás, hogy a támadóalakzat ötlettelen, nem azért mert bénák, hanem mert teljesen rendszertelenül helyezkednek, indítják egymást, nagyon kezdetleges az összhang

hát a védelem helyezkedése megint más kategória, a vicckategória, tényleg már csak az hiányzik, hogy Given elkezdjen bakizni

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.01. 12:10:34

15 győzelem, 3 döntetlen, 7 vereség a maradék 25 meccsen, és meg is van a 70 pont:)

mondjuk sokkal esélyesebb egy ilyesmi: 11 győzelem, 8 döntetlen, 6 vereség

amivel a végén 21+33+8= 62 pontunk lenne, az 5-6. hely kb.
süti beállítások módosítása