Rövid hírek

2009.12.14. 17:30

Hughes a hétvégi Bolton elleni meccs után hangot adott elégedetlenségének a bírói hármassal kapcsolatban, leginkább az első Bolton gól volt szerinte helytelen döntés, hiszen Klasnic „mérföldes” lesen volt. Aztán Bellamy piros lapos esete, amit Hughes egyszerűen nevetséges döntésnek hívott, pláne, hogy ezért második sárgáját kapja meg valaki, mikor Robinson, a védő hozzáért Bellamy-hoz az esetnél. Hughes dicsérte a csapatot, hogy nem törtek össze és 3-2-ről is talpra tudtak állni emberhátrányban.

 
Zabaleta nem kesereg azon, hogy kikerült a kezdőből, tudja, hogy várnia kell a lehetőségre, és készen áll arra is, hogy akár középen vesse be őt Hughes, nem csak az eredeti posztján, jobbhátvédként.
 
Touré-t többen kritizáltak mostanában és nyáron is a klubváltás kapcsán, de az afrikai védő magabiztos abban, hogy egyre jobb lesz, valamint a kritikák is erősebbé teszik és még inkább meg akarja mutatni, hogy nincs igazuk.

Hughes kiemelte Richards és Tevez formáját, a jobbhátvéd egyre jobb a korábbi kritikák után, és meccsről meccsre fejlődik a játéka. Míg Carlitos zsinórban 3 meccsen 4 gólt lőtt, megtalálta a góllövő cipőjét, Hughes szerint Tevez a City egyik hőse idén, és a jó formája köszönhető annak is, hogy végre teljesen egészséges, hisz a felkészülési szezont nem tudta rendesen végigcsinálni kisebb-nagyobb sérülések miatt.  
 
Nigel De Jong is a H1N1-el bajlódik, pénteken még eléggé le volt gyengülve, esély sem volt rá, hogy a Bolton ellen pályára lépjen, és még a mai napon sem edzett, de Hughes lát némi esélyt, hogy szerda este ott lehet a White Hart Lane-en.
 
Shay Given azt szeretné, ha Hughes sokáig lenne még a City menedzsere, hisz meg kell nézni a sikeres csapatok főnökeit, pl. Wenger és Ferguson is hosszú évek óta vezeti klubját, rengeteg időt kaptak arra, hogy olyan csapatot alakítsanak ki, amelyik esélyes a címekre. Sok idő kell a kapus szerint ahhoz, hogy egységesen legyen a csapat, de a City jó úton halad Hughes vezetésével, még ha ez eredményekben nem is tükröződik mostanában.
 
Két átigazolási pletyka, melyek egyre inkább erősödnek:
 
  • Matthew Upson-ért készül 10 M fontos ajánlatott tenni Hughes, a WHU angol válogatott belső védője, Touré mellé kerülne a védelemben, így Lescott ki tudna húzódni baloldalra.

 

  • Még egyszerűbb megoldás lenne a Rubin Kazany balhátvédjét, C. Ansaldi-t leigazolni, ő olcsóbb is, volt már argentin válogatott és van olasz útlevele is, munkavállalási gondjai sem lennének.

 

 

Szerző: Ireland7

4 komment

Címkék: hírek man city

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr281597725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2009.12.14. 18:31:05

ha ma nem edzett De Jong, akkor biztos azért, mert nem nagyon bírt, de akkor hirtelen holnapra sem lesz jól elvileg
ehet, hogy még fertőző amúgy is, sztem nem lesz ott, de legalább a Sunderland ellen majd jobb állapotban lesz talán

Kompany-ban bízom, hogy lényegesen jobb lesz, mint szombaton, és nem kell újra csalódni benne

a bírókkal hiába foglalkozunk, ugyanúgy tévedni fognak legközelebb is, azért nincs videóbíró, mert úgy mindig a helyes döntést kéne meghozni, amit az Uefa sem szeretne, Fifa se, világos

majd nyáron a Vb-n is lesz pár komoly tévedés, lehet azon múlik a Vb-arany, talán akkor már nem ellenkeznek, de hát ez se biztos, pl. ott a Chelsea-Barca Bl-elődöntő, ott is elég vicces volt az norvég bíró

Upson-Lescott ügyhöz, meg hát belül is elég furán viselkedik néha Lescott, nem hiszem, hogy balszélen ő fel tudna futni, meg beadni, nem nézem ki belőle, nem egy szélsővédő alkat

one citizen 2009.12.14. 19:42:17

egy védő azért kellene, Onuoha-ban nem bízik Hughes, Lescott és Touré pedig nem hozzák a várt stabilitást

rengeteg stabil jó védő van a Pl-ben a kisebb csapatokban is

Bellamy akkor most 1 meccses eltiltást kapott ? és SWP ? ugye nem dőlt ki ?

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.14. 20:26:32

@one citizen: igen 1 meccs Bellamy-nak, SWP-ről nincs újabb hír, kétséges, hogy rendben lesz szerdán

double 2009.12.14. 23:01:54

Richards tényleg összeszedte magát, de Lescott is a bolton elleni meccsig, az is vagy 3 meccsig tartott nála

Richards-nal ott van viszont az a tényező is, hogy ha jó tavaszt produkálna Capello akár beveheti VB-keretbe, hiszen nincs sok komoly angol jobbhátvéd
mondjuk a változó formája miatt én sem vinném ki Capello helyében, de itt a tavasz, hátha...

Bellamy, NDJ, SWP nélkül a Tottenham sem lesz könnyű falat, meglátjuk, picsa TV nem tudom miért nem minket ad, ES2 a Chesea-t adja ha minden igaz
süti beállítások módosítása