Nagy győzelem kemény csatában, szokásos hullámvasút meccs közben, „I can’t believe it” momentumok sora, első 11-es az szezonban, rettentően gyenge védelem és igazi drámai döntés meccs után az arabok részéről. 

 
 
 
 
 
 
 
Összefoglaló, statisztika, gólok katt!
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 44.735
Játékvezető: Andre Marriner
 
 
Eredmény: 4-3 (Santa Cruz 4’ 69’; Tevez 12’; Bellamy 35’, illetve Mensah 16; Henderson 24’; Jones 62’)
 
Kezdők:
 
Man City: Given, Sylvinho, Onuoha, Touré, Richards, Bellamy, Barry,Ireland, SWP, Tevez, Santa Cruz
 
Sunderland: Fülöp, McCartney, Mensah, Turner, Nosworthy, Malbranque, Reid, Cattermole, Henderson, Campbell, Bent
 
Cserék:
 
City:
 
  • Zabaleta Richards helyére 22. perc
  • Kompany SWP helyére 53. perc
  •  Petrov Bellamy helyére 87. perc

Sunderland:
 
  • Jones Malbranque helyére 41. perc
  • Richardson Campbell helyére 60. perc
  • Healy Mensah helyére 77. perc
 
Statisztika:
 
 
Man City
Sunderland
Lövések (kaput eltaláló)
14(6)
10(5)
Szabálytalanságok
14
8
Szögletek
6
4
Lesek
5
5
Labdabirtoklás
56%
44%
Sárga lap
2
2
Piros lap
0
1
Védések
2
2
 
A meccs napján nem gondoltuk volna, hogy estére lesz más témánk is a győzelem vagy az újabb X taglalásán kívül. Mégis lett, hisz a meccs után a City főnökei leváltották azonnali hatállyal, Mark Hughes-t. Persze már a meccs előtt volt infója erről Hughes-nak, aki állítólag nem is akarta már a City-t irányítani a Sunderland elleni meccsen, de azt tanácsolták neki, hogy nincs nagyon más választása a szerződésének értelmében. Így nézve a meccset becsülendő Hughes utolsó erőpróbája, hogy minden bizonnyal úgy vezette csapatát a meccsen, hogy győzelem esetén is vége a karrierjének a City-nél. Győztünk is.
 
Remekül kezdődött a meccs, a győzelem volt az elvárás természetesen és egészen hamar, már a 4. percben Tevez középen megindult, nagyon szépen indította a leshatáron lévő Bellamy-t, aki elhúzott, majd középre tette a ziccerre érkező Santa Cruz-nak, aki behelyezte az üres kapuba labdát. Les gyanús volt Tevez labdája, de felvételről is csak maximum éppen volt les, nem lehet ezért hibáztatni a partjelzőt. 1-0.
 
 
 
A jó kezdés megadta az alaphangot a meccshez, jól is passzolgattunk, mikor alig valamivel később, a 10. percben a Sunderland gyatra felszabadítását Bellamy szedte össze, aki 1-2 testcselt követően tálalt Santa Cruz –hoz, aki egyből tette vissza gyönyörűen a továbbfutó Bellamy-nak. Mintajáték volt, a 16-oson belül pedig véleményes, de megadható büntetőt fújt a bíró, ráléptek Bellamy lábára, miután a walesi szépen visszahúzta már a labdát. A büntetőhöz Tevez állt oda, hidegvérrel laposan a kapu közepébe vágta a labdát, Fülöp pedig balra vetődött.2-0.
 
 
 
Más csapatoknál ez már jelentős előny, ahonnan a meccs már félig zsebben van, pláne egy éppen rossz formában lévő, rossz idegenbeli teljesítményt nyújtó Sunderland ellen. De nem a City-nél, de még mennyire hogy nem.
 
Kicsit átengedtük a területet, ők is elkezdtek jönni, alig telt el 5 perc, már szögletet végezhettek el a vendégek, amit még kifejeltünk, de a labda hamar visszakerült a szögletet elvégző Reid-hez, aki második beadása pontosabb volt, Touré és Barry pedig gyönyörűen lemaradtak a magas Mensah-ról, aki zavartalanul ugrott fel, és fejelt a kapuba. 2-1.
 
 
 
Megzavarodtunk kissé, Sunderland érezte, hogy van keresnivalójuk, ha a védelmünket bármilyen kis nyomás alá is helyezik, 24. percben újabb szöglet, egy nagy Given bravúrt követően. A betekert labdánál Santa Cruz és Touré között (!) fejeli vissza a Sunderland játékos a labdát, amit Bent még visszatett, Touré pedig bámulatos luftja után Henderson elé került a labda, aki bebombázta, Given még beleért, de eléggé meglepte a bomba. 2-2.
 
 
És még csak a meccs első harmadában jártunk, de már semmi jó nem nézett ki a meccsből. Nem is találtunk magunkra, aztán Zabaleta egyszer csak felívelte a golyót SWP-nek, aki átvette, nem bonyolította túl, hanem egyből tette középre Santa Cruz-nak, aki hirtelen eltűnt, 11-es gyanús szitut volt ez is, csakhogy a labda tovább haladt egyenesen Bellamy-hoz, aki remekül csavarta a hosszú sarokba. Szép akció volt, 3-2.
 
 
Innentől a Sunderland került kicsit sokkba, nem találták fel magukat, a City is rendezetten játszott valamennyire. SWP már itt húzta a lábát.
 
2. félidő elején futotta egy gyönyörű összjátékra, balszélen Sylvinho teszi Bellamy-nak, két ember között odateszi Barry-nak, aki kapásból kifordult mozdulattal egyből visszaadja Bellamy-nak, aki elfut, majd beteszi Tevez-nek, aki egy testcsellel lövőhelyzetet alakít ki, majd a lövés nem az igazi, Fülöp szépen védett. Gyönyörű támadás volt a szélről vezetve, sokkal több ilyent kéne látnunk.
 
Given és a védők egész meccsen értetlenkedtek egymással, komolytalan hazaadások, amiket Given jobb híján mindig taccsra rúgott, mert kényelmetlen helyzetben kapta ezeket a labdákat. Párszor túl könnyen veszítettünk labdát. Ilyenből alakult ki a Sunderland újabb helyzete, jobboldali bedobás, Nosworthy, Henderson, Richardson kavargatott, mindezt Sylvinho közreműködésével, de Santa Cruz és Bellamy is homályosan működött közre, majd Henderson kiugrott a labdával és középre tett a jól helyezkedő Jones-hoz, aki közelről fejjel egyenlített, Kompany és Onuoha közül valaki vigyázhatott volna rá, nem tették, 3-3.
 
 
„Miért történik ez velünk?” - gondoltunk ekkor erre. Behozzuk Kompany-t SWP helyére, erősítve a védelmet ezáltal, és mégis gólt kapunk. Tipikus. De nem volt sok időnk bánkódni, mert mentünk előre. Sylvinho nagyon megharcolt egy labdáért, Bellamy-hez tette, befelé kezdett cselezni Bellers, 1-2 ember mellett eljött még, visszatette Kompany-hoz aki egyből tovább Zabaleta-hoz, az argentin pedig bravúros keresztlabdát adott a 16-oson belül helyezkedő Barry-hez, akiről csúnyán lemaradtak a védők, majd lövés helyett még vissza tudta tenni a becsúszva érkező Santa Cruz elé, de ha ő nem éri el, akkor még Ireland is be tudta volna tenni. Remek támadás, ami labdaszerzéssel indult, Sylvinho-Bellamy-Kompany-Zabaleta-Barry-Santa Cruz útvonal bejárva lett a meccs állása 4-3 a 69. percben.
 
 
Védő helyett csatárt hozott be Bruce is már, még egy nagy 15-20 perces erőpróba várt a City-re, jobban mondva a védelmére. És megcsináltuk! Nem kaptunk gólt, jól védekeztünk, jól zártunk középen, Kompany éppen hozta középen, amit kell, és futotta még 1-2 kontrára is, Ireland kapott remek helyzetben labdát, Santa Cruz fejelt le neki egy felívelt labdát, de Ireland sajnos középre lőtte kapásból 18 méterről, amit Fülöp ujjheggyel hárított. Ha Ireland átveszi és továbbmegy, ziccer is lehetett volna.
 
Gól már nem maradt a végére, de egy piros lap igen, az amúgy is túl sokat faragcsáló Sunderland megkapta, ami járt nekik, Turner ugrott fel fejelni Barry-vel karöltve, de csúnya könyökléssel büntette Barry-t, amiért Marriner pirossal ajándékozta meg.
4 perc hosszabbítást követen a 96. percben véget is ért a meccs, ami a legfontosabb, hogy nyertünk 4-3-ra, de a dráma csak fokozódott a meccs után.
 
Az igazi csúcspont pedig az lett, hogy Roberto Mancini a csapat új menedzsere, hogy pozitív vagy negatív csúcspont, az szubjektív egyelőre, másrészt majd kiderül a szezon hátralévő részében.
 
Michelle Wild videó helyett a gólok megint és egyben:
 


Watch More Football Highlights at MySoccerPlace.net

 
Taktikailag most látható volt valami fejlődés a csapaton belül, de leginkább csak támadásoknál, illetve az összjátékoknál, akadt pár nagyon szép és veszélyes belőlük. A védelem Hughes sajnos utolsó meccsén is csődöt mondott párszor, ettől volt ennyire kettős ez a meccs.
 
Na meg attól, hogy a Robinho-Ade kettős a padon kezd, míg a helyettük játszó Bellamy-Santa Cruz páros idei legjobbjukat mutatták kb., ami így egy remek húzás volt Sparky-tól, az utolsó remek húzása. Hogy innentől hogyan alakul a taktika, a felállás, a variációk száma az teljesen a jövő zenéje, csak Mancini tudja ezt. Reméljük, hogy ő viszont nagyon tudja, vagy ha nem, akkor legalább ráhibázik és megvalósítja. Tőle várják azt a csodát, amit Hughes nem tudott elhozni. Ezt hívják igazi kihívásnak.
 
Játékosok értékelése:
 
A Sunderland minden erejét összeszedte, ami semmit nem ért volna, ha a City komolyan fog embert, komolyan védekezik, de mivel ez meccsek óta nem, így van, ezért a vendégeknek jó esélyük volt végig az 1 pontra. Henderson és Reid voltak, akik jobban kiemelkedtek a mezőnyből, a védelmük rengeteg hibát vétett, Fülöp Marci védett 1-2 szépet, de mégis kapott 4 gólt. Bent nem igazán kapott használható labdákat, nem is bánjuk.
 
City:
 
Given: 6 Sok gólt kap, ami teljesen érthető a védelmet elemezve. Most elmaradtak a bravúrjai.
 
Sylvinho: 5 Gyorsan kell keresni egy balhátvédet. Támadásban komolyan jobb, mint védekezésben.
 
Onuoha: 6 Nem annyira vészes, ahhoz képest, hogy nem nagyon volt játékban idén még, és saját nevelés, ha Lescott-Touré pároshoz hasonlítjuk, akkor még abszolút jó is. Amúgy nem igazi megoldás középen, cserének jó.
 
Touré: 5 Az a luft. A védelem irányítása, összefogása. Ez minden meccsen kritizálható nála már sajnos.
 
Richards: Sajnos 20 perc után nem bírta a játékot, sorozatban a 3-4. meccs, amikor hosszabban ápolni kellett, nem 100%-os.
 
Bellamy: 9 Zseniális volt a játék minden elemében, gólpassz, gól, 11-est harcolt ki, sokszor visszazárt. (Kimondottan jó volt most a szélen, annak ellenére, hogy mi mindig szidtuk Sparky-t, hogy miért szerepel kint a szélen. Persze a gólpasszt, a 11-est és a gólt is a 16-oson belül követte el, ott mégis jobban érzi magát Bellers.)
 
Ireland: 6 Nem volt kiemelkedő, túl sok mezőnymunkát kapott, támadásban sem volt egészen jelen, volt 1 szép lövése.
 
Barry: 7 Az első bekapott gólnál csúnyán lemaradt az emberről, azon kívül viszont, még sérülten is (1-szer majdnem cserét kért) végigtolta, és adott egyfajta magabiztosságot, lendületet középen, amit máskor elvárunk tőle + az a gyönyörű utolsó gól előtti helyezkedés és gólpassz.
 
SWP: 6 Nem igazán ment neki, a jobboldalunk nem volt annyira erős, ráadásul úgy faragtak, hogy le is kellett cserélni, Richards-hoz hasonlóan elég sérülékeny mostanában.
 
Tevez: 7 Rengeteg küzdés, remek mentalitású játékos Tevez, nem ismer elveszett labdát, bíróval kicsit jobban el volt foglalva most, a 11-est is határozottan vágta be.
 
Santa Cruz: 8.5 Remek teljesítmény, 2 gól, összjátékban is kombinatív volt, néha vissza is lépett, Ade elmúlt 5 meccsén nem nyújtott ennyit, mint most a dél-amerikai.
 
Cserék: Zabaleta nem volt rossz, és a végén gyönyörűen tekerte be labdát Barry-nek, koncentráltan játszott. Kompany hibázott a 3. gólnál, de amúgy jó cserének bizonyult, középen stabilabbak lettünk. Petrov nagyon kevés időt kapott.
 
Nem ígérkezett izgalmas fordulónak a 18. , és mégis az lett. Nagy pofont kapott a MU, simán kikapott a Pool is. Villa, Tottenham, Arsenal trió kapott gól nélkül nyert. Chelsea még játszik, egyelőre döntetlenre állnak, míg az idei meglepetés csapat az Everton otthonából is elhozott 1 pontot.
 
A City így 29 pontos lett a 6. helyre lépett fel, megelőzve a Liverpool és a Birmingham csapatát.
 
 

Tabella

 

Góllövőlista

 

Következő meccsünkre szombaton kerül sor, 26-án, mikor szintén hazai pályán játszunk és a Stoke City-t fogadjuk. Immáron Roberto Mancini vezetésével. Izgalmas meccsre van kilátás, hát még így. Az Eurosport2 elvileg újra nekünk kedvez, hisz az oldalukon ez a meccs van feltüntetve arra a napra abban az időpontban.
 
Good bye Sparky!
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr881611531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2009.12.20. 22:39:15

ezeket a videókat fel ti töltitek fel külön indára ?

jó munkát végeztek, tök ingyen, ráadásul még ott az a tippjáték is, amit soha nem nyerek már meg

tényleg sok összjáték volt, lehet a játékosok megerőltették magukat mert tudták, hogy mi lesz este...

simán benne van ez a játékosokban, és Hughes ennyire nem tudja kihozni belőlük, csak ilyen ritkán

durva

mákunk is volt, a védelem hihetetlenül be van görcsölve, és már kezd átmenni Given-re is, most mondjuk elvetődhetett volna 1-2 szer

Sparky kedvence is mikor villant ? utolsó meccsén, bravo Santa Maria

bár tudna minden meccsen így játszani,de sztem ez egy kiemelkedő meccs volt, ritkán lesz ilyen nála

Bobby remélem megbassza a Stoke-ot

double 2009.12.20. 23:10:29

nagy hullámvasútozás volt, de a javából:)

2-0, 2-1, 2-1, 2-2,3-2, 3-3 majd 4-3

Bellamy élete legjobbját nyújtotta sztem is, nagyon élt most a szélen, ha rágondolok, hogy mit nyújtott Robinho eddig idén ott, kb. egy lassított felvétel Bellamy-hoz képest

és végre nem a baeradásokat erőltette, ami nem egy neki, hanem soozatban befelé tört, jöttek is a gólok

mind a 4gólban benne volt, az utolsóban is az elején, ő hozta befelé a labdát, többiben még konkrétabban

Touré-val nem tudom mi van, olyan hírek mennek róla, hogy már távozni akar spanyolba, nem tuott beilleszkedni vagy mi, hát ez mondjuk látszik, a teljesítménye nem ide való, pedig ennél 100-szor jobb védő ő is, mint amit nyújt

Bentet szépen eltüntették, de máshol meg milyen hibákat nyomott már, Sylvinho súlytalan védekezésben, amíg nem veszünk vkit ő fogja tolni

és kibírt 3*90 percet a beígért lélegeztető gép nélkül:D

az nagyon aggasztó, hogy Richards-SWP-Barry-Ade sérülten játszik, amikor vkit le kell cserélni, majd köv. meccsre nem biztos a játéka, akkor nyiván nem 100%-os , így nem is fog menni nekik
Tevez is ,ahogy felépült teljesen, eegyből megy neki, magabiztosabb is, ez kéne talán Adebayornak is

de közben tényleg elhomályosította a meccset az edzőváltás:D

2 féle reagálást kaptam focihoz magát értőnek gondoló (:D)ismerőseimtől :

rábaszott a City, mert Mancini egy béna olasz, még Hughes is jobb lett volna

illetve most a City akár így már el is érheti a top4-et, sőt bajnoki esélyes 2-3 év alatt

Inter drukker haverom nincse, megkérdeztem volna, hogy mit gondolnak róla, bár hát nyilván megoszlik, hisz mi sem ugyazt gonfoltuk Hughes-ról:)

remélem bejönnek a számításai, és a City számításai is így

hogyan fogja vajon lekezelni Robinho-t ? egyből eladja ?:)
kezesbárányt csinál belőle, aki 20+ gólt lő majd még ebben a szezonban ?:D

Kranczy 2009.12.21. 12:08:18

Lescott, Bridge...távozik?

A Manchester City új menedzsere Roberto Mancini azt fontolgatja, hogy "megszabadul" 2 védőtől: Joleon Lescott és Wayne Bridge távozhat. Egyik új kiszemeltje, a Juventus védője Giorgio Chiellini.

mcfc.hu/

Kranczy 2009.12.21. 13:01:03

Mancini RSC-t is el akarja küldeni a két hátvédel együtt. Azért, mert mind 3an a nagyon sérülékenyek a térdükre...
Kolo Toure nagyon berágott a klubra a menedzsere már tárgyal is a Real-al meg a Barcával, de Mancini valószínűleg nem engedi el, mert kevés a hátvéd.
Hatalmas szar kavarodott itt... :(
Bellamy is gondolom alakít majd...
Az igazolásaink fele el akar menni, amelyik nem azt meg Mancini akarja eladni... De utálom ezt a helyzetet geci!!! :@

one citizen 2009.12.21. 13:17:47

hát sajnos tényleg sok a pletyka, azért radikális dolgokra nem számítok, bár változás biztosan lesz, ezzel jár minden váltás

csak sajnos ez megint "időbe telik" új játékos megszokja a csapatot, az új játékrendszer stb.

Hughes-ra is igaz volt, hogy fejetlenül igazol, nem is vált be minden igazolása, szóval ezt Mancini-nek sem rovom fel,pláne hogy az arabok adnak neki pénzt, hogy úgy alakítsa a csapatot ahogy akarja

bár nyugodtabban készülhetne csapat a Stoke és Wolves ellen Hughes-al ez is biztos, ezért is lesz nagyon fontos Mancini startja , azért sztem ő sem az az edző aki kifogja tölteni 3 éves szerződését, de legyen így, a sikerek miatt, azt kívánom neki:)

one citizen 2009.12.21. 13:50:40

amúgy mindegyik gólunk szép volt, vagy szép akció előzte meg, végre sikerült túljutni a holtponton, mikor visszajön a gyengébb csapat most 2x is, és mégis rátudunk kapcsolni még egy ritmussal feljebb

rohadtul várom, hogyan fogja lekezelni Robinho és Ade-t is az új főnök

double 2009.12.21. 13:57:40

Zabaleta két nagy passzára én is felfigyeltem, vajon hol rejtegette ezeket eddig ? végül is mindkettő gólpassz előtti passz volt, nincs ennek vmi külön neve ?:D

Bellamy, RSC nagyon elemükben voltak, érezték a ritmust, bátran játszottak, rajtuk múlott ez most

mert a védelem felől megint szophattunk volna, a 2. gól milyen már, szilveszteri jelenet volt, de már hányadszorra
(mikor Anelka bombája Given-ről--> Ade hátára>> és úgy gól wahhh)

emberfogásban szarok vagyunk, helyezkedés sokszor kriminálisan gyenge, van benn 2 támadó jut rá 4 védő, vagy mondjuk 3, és mindig ürsen van az egyik támadó, ez már nem lehet igaz

simán újabb 2 pontba kerülhetett volna, ha elől nem vagyunk extra jók aznap

aztán Hughes vs. Mancini rendesen megdobta a napot, sőt azóta jobban izgulok, mint addig, hogy most mégis mi lesz, hogy lesz...

ami biztos, hogy a Stoke-ot verni kell, ezt a meccset nem hagyom ki semmi pénzért, így 26-ára nem tervezünk semmit,a mi miatt nem láthatnám a meccset:)

Go City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.21. 15:37:03

@Kranczy: ja, már átadó listára akarja kérni magát Bellers, az újságok szerint

azért remélem nem lesz akkora káosz, mint az az újságok szeretnék...

mondjuk Bellamy jó haverja lehetett Spakry-nak, Wales-ből jöttek ugye, válogatottból is ismerte, Blackburn-ből is stb.

black:roll 2009.12.21. 17:30:17

volt vmi "best of City and worst of City" jellemzés a meccsről vmelyik angol honalpon:D, hát elég találó volt

mégse a védelmet vagy a támadósort emelném ki, hanem a középpályát, ami szten nem is volt egy ideig

kb. Touré hozta fel a labdát, és a középpályásokat kihagyva már a csatároknál volt a labda

első 2 gólunknál se Barry-nek, se Ireland-nek nem volt köze a játékhoz, aztán Barry ihábzott is is az első Sunderland gólnál is,ugye Ireland meg még a Bolton ellen volt benne abszolút 1.5 kapott gólban

egyedül a 4. gólunknál volt köze a két belső kp-nek a játékhoz, Barry azt nagyon szépen oldotta meg Zab ívelése után, egyrészt hogy nem lőtte rá ő veszélyes helyzetben,ahol Fülöp még védhetett volna, másrészt hogy ziccerbe leadta inkább

szóval nemcsak a védelemben, hanem középen is nagy munka vár Mancini-re, aki állítólag volt,hogy 3 védekező kp-vel nyomult 1-1 meccsen az Inter-nél:D

amennyire tehetetlen a védelem, annyira kezdetleges a középpályánk szervezőképessége is, és a védelmet sem mindig úgy segítik, ahogy kéne
igazából nem tudom eldönteni, hogy személyi gondok vannak a játékosokkal vagy Hughes nem tudta kihozni belőlük a legjobbat idén eddig, ez majd most kiderül

a 3 pontot egyébiránt nem kell magyarázni, legalább ezt nem kell:D

29 pont , de nagyon kéne hogy 35-ig meg se álljunk idén, vmiért úgy érzem, hogy egyet nyerünk, viszont vmelyik X lesz, csak hogy ne menjen minden már úgy,mint a karikacsapás...

a Robinho-ADe vs. Bellamy-Santa Cruz tényleg nagy húzás volt, be is jött, bár Hughes aligha lehet elégedett a következménnyel, elég morbidra sikerült a meccs utáni pár óra:)

one citizen 2009.12.21. 22:20:10

@black:roll: azért ha Mancini hirtelen most kihozza a legjobbat a játékosokból, és stabil védelem lesz 1-2 hónapon belül, komoly hatékony középpályával, akkor le a kalappal előtte, akkor el is hiszem, hogy jobb választás,mint Hughes

de ha nem, akkor sztem jó pár pontot elvesztünk majd, a hangoztatott 70 pont pedig necces lesz, most is azt
mondjuk egy 5-6. hellyel + 1 kupagyőzelemmel elégedett lennék még most is, bár az arab vezetésnek úgy tűnik abszolút nem...

ez a Bellamy-s hír meg remélem csak kacsa, nem több, az kéne még hogy az egyik legjobb begőzölve lelépjen...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.22. 17:13:16

közben Onuoha kidőlt 1 hónapra !

hétvégén esélyes, hogy se SWP, se Ade nem tud majd játszani

védők teljesen kidőltek, ekkora kibaszást azért...

sztem Richards lesz belső védő, vagy Kompany talán

double 2009.12.22. 19:28:19

@crazy_horse: hát addigra Richards is kidől majd, elképesztő

Sylvinho-val toljuk végig a januárt is ? Touré, Lescott, Onuoha nélkül...

Chillini nagy fogás lenne, de sztem a Juve nem is adná, inkább kisebb-közepes angol csapatok védőiben kéne gondolkodni, Upson-ról írnak sokat, bár elég sérülékeny ő is

Ivan Cordóba??:D
33 évesen:D

2 védő kelleni fog, az se baj, ha már január első hetében itt lesznek, játékra készen

black:roll 2009.12.22. 20:52:32

a meccsen pirosat kapó Turner meg 4 meccses eltiltást kapott, pedig asszem Bruce még reklamált is a piros miatt:D
süti beállítások módosítása