Januári átigazolási szezon

2010.01.11. 07:30

(nem Norbi)Update:
 
Felipe Caicedo most már biztosan a spanyol Primera Division-ban szereplő Malaga-ban folyatja a 2009/2010-es szezon 2. felében, kölcsönben.
 
A lapok szerint már a megállapodás is megtörtént Cristian Ansaldi és a Man City között, akár már a héten létrejöhet a transzfer 4-6 millió fontért.
 
Egyre több hír szól Jerome Boateng-ről, a Hamburg fiatal német hátvédjéről, illetve Younes Kaboul-ról, a Portsmouth francia védőjéről, nem elképzelhetetlen, hogy valamelyik védő a Man City-ben folytatja.
 
 
Igazából már szeptemberben elkezdődtek a találgatások, hogy a nyári „mega shopping” után kiket fog igazolni a Man City. Pontosabban, hogy kiket vélnek egyes lapok arra alkalmasra, hogy a City leigazolja őket. Ilyenekből nem volt hiány az elmúlt hónapokban, a legnagyobb klasszisoktól kezdve lefelé sok mindenki szóba került, reálisabb nevek is, kevésbé reálisak is, lehetetlenek is, komolytalanok is, szóval volt itt minden.
 
Ennek a posztnak az a célja, hogy röviden felsoroljuk kikkel hoztak szóba minket nagyjából, de még inkább az, hogy kitárgyaljuk, hogy kit kéne vásárolni és miért, az anyagi oldala a dolognak nagyjából sokadlagos csak, mégsem kéne nyilván rossz üzleteket kötni, mert abban meg mi a jó.
 
Igazolásokról, célpontokról a tovább után.
 
Itt fejtse ki lehetőleg mindenki a véleményét lehetőleg az igazolásokról, hogy ne a többi, más témájú poszt legyen offtopik-ra. (3-4 naponta felhozzuk a blog tetejére ezt a posztot majd, de itt oldalt a Fogadjunk! link alatt is ott lesz, hogy ne kelljen lefelé görgőzni az oldal aljára esetleg!)
 
Akkor nézzük:
 
Kikre lenne szükség és miért? Ezt pontosan nem tudjuk, véleményünk van csak:
 
1 belső védő:
 
Ennek két fő oka van, az egyik hogy mind Lescott, mind Touré nagyjából besültek az ősz folyamán. Ez nem azt jelenti, hogy ő rájuk nem lehetne a továbbiakban építeni, hanem azt, hogy már nem olyan biztos, hogy rájuk igazán lehetne építeni a City védelmét. Ennek ellenére velük képzeljük el a tavaszt mi is. A másik ok pedig az, hogy éppen 1-1 hónapig nem számíthatunk egyikre sem, és a meccsek jönnek sorba. 2 komoly cseréjük van: Kompany és Onuoha, jelenleg Onuoha is sérüléssel küszködik, Kompany jól helytáll jelenleg, de ő inkább a védekező középpályás szerepkört preferálja. Illetve ott van még Richards, aki bár be tud húzódni középre, de nem túl megnyugtató megoldás az sem.
 
1 vagy 2 szélsővédő:
 
Itt is nagy gondok vannak, hisz szélsővédőink még a védelmi feladatok ellátására sem voltak alkalmasak az ősz folyamán sokszor, de az egészen biztos, hogy a támadások segítése számukra túl nehéz feladat. 1 beadás nem sok, talán ennyit sem sikerült Bridge-nek és Richards-nak véghezvinni 1-1 szép felfutást követően. Pedig komoly terhet tudnának levenni a középpályáról is, és a támadásainkban is több lehetne a veszély.
 
Mi kb. itt húznánk meg a határvonalat, 2-3 új játékosnál, a fentiek alapján. Középpályán az adott játékosok minőségével abszolút nincs gond, és a támadók is elegen vannak, ráadásul tehetségüket sem lehet megkérdőjelezni, az már más kérdés, hogy Robinho, vagy éppen Adebayor nem hozták azt, ami elvárható lett volna tőlük eddig.
 
Távozó játékosokról is gondolkodtunk, legfeljebb Benjani neve ugrott be ilyen szempontból, akin túladhatnánk, ha amúgy sem használjuk, sose kap lehetőséget, de épp hétvégén a M’boro ellen eldöntötte a meccset, és mivel több csatárunk is sérült, jelenleg rá vagyunk szorulva még az ő játékára is.
 
Több játékosunk van kölcsönben, erről később külön posztban írunk nemsokára, de nem várható, hogy bármelyik játékost visszahoznánk januárban.
 
Az újságok pletykáit nem tudtuk komolyan venni sok esetben, Messi-t, Torres-t is már eladták nekünk papíron, de már CR után is érdeklődünk. Persze sok esetben van alapja ezeknek, mert pl. Maicon, Chiellini is szóba kerültek, főleg, miután Mancini helyzetbe került, de amúgy ezen híreknek is nagy része kacsa vagy alaptalan.
 
Felsorolásszerűen nézzük kiket hoztak velünk eddig szóba:
 
Védők:
 
Gregory van der Wiel, Christian Ansaldi, Maicon, Iván Cordóba, Phillip Lahm, Sol Campbell, Simon Kjaer, Matthew Upson, Ryan Shawcross, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Younes Kaboul, Neven Subotic, Cesar Azpilicueta.

Középpályások:

Steven Gerrard, Patrick Vieira, Miralem Pjanic, Franck Ribéry, Yaya Touré, David Bentley, Angel Di Maria, David Bentley, Milos Krasic.

Támadók:

Kun Agüero, Fernando Torres, David Villa, Mario Balotelli, Romelu Lukaku, Antonio Cassano, Goran Pandev (már leigazolt az Inter), Victor Moses, Edin Dzeko.
 
Lionel Messi, Usain Bolt, Jackie Chan, Chuck Norris …, innentől nem folytatjuk:D.
 
Már erről a teljesség igénye nélkül összeállított listáról is látszik, hogy mégiscsak a védelem szorul a legnagyobb erősítésre, hisz ott fordulnak elő reálisabb nevek többségében, míg középen és támadófronton inkább csak a fantáziálás jelenik meg.
 
Innentől aztán elszabadulhatnak a kommentek, de próbáljuk erre a topikra szorítani az átigazolással kapcsolatos dolgokat. Ki jöjjön? Ki ne jöjjön? Ki miért jöjjön? Kit adjunk el? Messi tudna-e védőt játszani nálunk? Lesz-e pénzünk Torres-re? Hány új játékos fog jönni? Etc etc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr141646038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.01.24. 16:02:58

ez a Santos-Robinho link könnyen létrejöhet, és akkor ez a Scunthorpe-i lehet az utolsó meccse tényleg, mert a MU ellen úgysem játszana

hát bazzeg ilyen nincs, hogy ebben az évben Robinho 2 gyufát nem tett keresztbe, és most annyira szar már, hogy kölcsön kell adnunk Brazíliába...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 16:08:35

@man city: ez még nem biztos azért

bár sztem is távozni fog, kölcsönbe a Santos/Benfica/Barca csapatába

az még korrekt is lenne, ha vkit kapnánk cserébe addig

Santos-ban is csak van 1-2 brazil, aki tud is teljesíteni és kölcsönben odaadnák fél évre:D

double 2010.01.25. 12:12:32

9.45 According to reports in Marca, Real Madrid midfielder Fernando Gago is to meet the club's sporting director Jorge Valdano in an attempt to persuade the Spanish giants to let him leave before the close of the transfer window. Manchester City have reportedly made the best offer for the Argentina international.

sky-on van ilyen trasnfer clockwatch, precneként írják, hogy milyen fejlemény van,hol stb.:D

sztem ez létre fog jönni hamar, ahogy Robinho is valszeg távozik, bár Gagonak jobban örülnék csak kölcsönbe, nem egy zsák pénzért, mert ha felsül, akkor még vissza tudnánk küldeni év végén

lehet, hogy a Real csinál nagyon jó üzletet így, ráadásul éppen sérült Gago...

Shay Given 2010.01.25. 15:39:33

A WHU szemet vetett csapatunk Torghelle Sanyijára, a lesenállás császárára, Benjanira.

man city 2010.01.25. 15:56:30

@Shay Given: Torghelle azért nagy küzdő a maga nemében

Benjani meg néha kibaszott lusta

ha a WHU adna érte pénzt, akkor simán jó business, hisz nyáron lejár a szerződése és ingyen távozik

lelép Robinho(?), lelép Benjani(?), még a végén vissza kel hozni Jó-t, hogy legyen csatárunk:D

double 2010.01.25. 16:08:41

@Shay Given: @man city:

ezt olvastam ma én is korábban, ugyanerre gondoltam, hogy azért ha a brazil is meg Benjani is elmegy még most a héten, akkor azért támadó poszton nem vagyunk túl sokan

Ade,akire nem tudjuk hogy mennyit számíthatunk most tavasszal, ősszel egy ritka szar formába volt év végén

Tevez-oké

RSC pedig annyira sérülékeny, hogy még az esőtől is lesérül

3 támadó azért nem túl sok, akikből csak Tevez tolja tisztességesen

mondjuk Jó-t nem is, de vagy a tartalékoktól felhozni 1 támadót, vagy kölcsönbe megszerezni mondjuk egy Huntelaar-t a padra nem biztos, hogy rossz lenne

persze ha marad Robinho vagy Benjani akkor ez nem aktuális

man city 2010.01.25. 18:25:24

én akkorát fogok röhögni, ha 1 hét múlva ugyanez lesz a keretünk, se több , se kevesebb:D

1000 millió pletykából 1 se jönne be, ez kb. azt jelentené:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 06:02:17

@double: ez már Mancini-t is zavarja, hogy lehetséges, hogy nem marad elég támadó, ha mindkettő elmegy

bár ez kb. félig üzenet Robinho-nak is, hogy "maradj itt Robinho, mert nem lesz cseretámadónk különben"
gondolom annál inkább menne akkor:D

nem lenne izgalommentes ez a hét amúgy sem, de a transzferek még rátesznek 3 lapáttal

a Santos-tól ma jöttek tárgyalni amúgy, tehát teljesen konkrét és valós az ügy, reméljük olyan döntés születik, amivel a City jól jár, legalábbis tavasszal

(ez kb. most annyit tenne sztem a mostani szituban, hogy adnak 1-2 vagány fiatal brazilt, Robinho pedig ott tölt fél évet, bár a Santos hosszabb időre akarja, ami elég nagy vicc, jó hogy nem ingyen akarják végleg megszerezni)

Shay Given 2010.01.26. 09:52:24

Nagy csalódás lenne, ha az lenne a megoldás, hogy Bojinov visszajön, mert nem tudunk senkit megszerezni. Bár nem lenne ő se rossz, de mégis. Még 1-2 ember jöhet.

Shay Given 2010.01.26. 10:06:27

www.skysports.com/story/0,19528,11095_5885644,00.html

Bejött a tipp, fiatal Santos játékosokat akar a City Robinhoért :D Ha még fiatalon ide jönnek, és itt forrnak ki, érnek játékossá, akkor akár lehet is belőlük valami.

Shay Given 2010.01.26. 10:08:04

És a Santos hosszú távra tervez Robinhóval. Ennyi. Ez a brazil bajnokság csúcs lesz. Lassan még hazamegy Sylvinho, Juninho, meg a többi öreg is. Fred, Edu, R. Carlos, Ronaldo, Adriano, Vagner Love, Edmilson...

Shay Given 2010.01.26. 10:14:17

hétfő, 22:17 - Olasz értesülések szerint Robinho távozása után a Manchester City kiszemelte a Real Madrid holland játékosát, Drenthét. Az angol csapat emellett továbbra sem tett le Gago megszerzéséről, így vagy még a télen, vagy a nyáron Manchesterbe költözhet a madridi páros.

Emelett Drenthe sérülése miatt 20 milla alatt nem engedik el Gago-t.

black:roll 2010.01.26. 10:22:53

na ma kit adnak el az újságok nekünk ?:)

lassan tényleg odáig jutunk, hogy az NSO lesz a leghitelesebb online lap:D

azért ha Robinho és Benjani is egyszerre távozna, az tényleg hagyna pár kérdőjelet a támadószekció bőségét illetően
aztán lehet, hogy mind2 itt marad végül

black:roll 2010.01.26. 10:24:32

írtam egy hozzászólást,nem jelent meg, de még a bloggal is van vmi gond, kb. 10-szer kattintok rá, és csak a háttér jön be, a posztok meg a többi nem

bár néha a hozzászólások lemaradnak máskor is, legalábbis nem jelenik egyből

black:roll 2010.01.26. 10:25:47

jó ott van, csak írnom kellett még 1-et, hogy ez magával húzza az éterben ragadt előbbit:D

Shay Given 2010.01.26. 10:57:57

Nekem is gyengélkedik, azt hittem hogy csak itt van baj.

man city 2010.01.26. 12:31:09

@black:roll:

mai menü:

Inzaghi, Amauri, Cassano, Buffon
+Gago, Drenthe

ha Pippo City mezben lenne jövő héten, az egy új galaxis kezdete lenne

bár ha Benjani-hoz hasonlítom, aki szintén szeret lesen lenni, akkor Pippo még 40 évesen is jobb

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 12:52:37

@man city: a Buffon-os sztori, a legnagyobb vicc, mert a hétvégi meccs hevében mondott egy olyat, hogy elege van, hogy mindig kontratámadásokból kap gólt a csapata:D

ezt beállították úgy, hogy elege van Olaszországból meg a Juve-ból:D

nyilván nagy pénzt meg max. a City vagy a MU tudna rá áldozni, illetve a sok sztárklubnál nincs most kapusprobléma ugye(Real, Barca, Chelsea)

nálunk sincs, sőt Given-t követően még ott van a nagyon tehetséges Hart, de hát ha vki éppen távozni készül, az nemhogy már ne a City-be menjen alapon az újságok mindent kitalálnak

Inzaghi-t én bírom, bárki bármit mond, az egy gólvágó lehet 100 éves is, azzal a termettel kevesen vágtak annyi gólt a Serie A-ban, mint ő:D
persze én sem hoznám ide, ez tény:)

Given most pedig kvázi jobb, mint Buffon, igaz, hogy idősebb is egy kicsit, de nem számít a kor nála, még legalább 1-2 jó évet simán kinézek belőle
nincs még 1 ilyen kapus,aki ennyire nyugodt tud maradni, úgy hogy előtte a védelem néha egy kalap szart sem ért, főleg ősszel párszor:D

csak holnap védje ki a MU szemét, az nagyon kellene még:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 13:13:01

a Real állítólag visszadobott egy 12 fontos ajánlatot Gago-ért, sztem itt be is kéne fejezni akkor

talán ennyit megért volna, de ne akarjanak már 2-szer ennyit egy cserejátékosért, akinek 1 jó szezonja sem volt még Európában kb.

sztem ha vennék a fáradságot a City-nél Kelet-Európában aprópénzért is lehet találni vmi nagyon ász középpályást, vagy éppen amilyen posztra vki kell
vagy ott vannak az oroszok, csomó kőkemény játékosuk van, de akár 1 skandinávot is lehetne hozni

bár ugye most nem gond a pénz szerencsére, de előbb vennék mondjuk egy olasz középcsapatból 1 éppen kiemelkedő, nagy potenciállal rendelkező játékost, mint 1 sztárcsapat cserepadján lévő "sztárt"

a kölcsön még oké és vállalható, mint Vieira esetében

még 6 nap van vissza, és sztem már nagyon érik, hogy valaki jönni fog még, csak nem tudjuk, hogy ki:)

a Motta-s hír sztem azért igaz lesz, mert ott már az ügynök is elismerte a dolgot, hogy a City tárgyalásokat kezdett velük
csak vele nem tudom, hogy hogyan leszünk "beljebb"

double 2010.01.26. 14:00:19

@Ireland7: tökéletesen egyetértek

ahogy szórjuk a 10-20 millió fontokat, sztem 4-5 millióért is lehetne találni 1-1 nagy tehetséget, aki biztos jobban megbecsülné magát és hajtana, mint 1-1 nagyobb nevű játékos

Bundesliga is tele van jó játékosokkal azért, pláne a fiatal németek elég jók mostanában

double 2010.01.26. 14:13:09

na közben Mancini is megerősítette, hogy nagy ütemben folynak a tárgyalások a brazilokkal a brazilról:D

itt már tényleg percenként változik a helyzet:D

de már a Sao Paulo is nemcsak a Santos...

man city 2010.01.26. 15:36:15

@Ireland7: Buffon maradjon, ahol van, ahogy áll a Juve mostanában, lassan a BL-t el is felejthetik egy időre:D

Inzaghi pedig sztem egy vicc önmagában, de hát a City-nél nem kevés vicc igazolás volt még az arabok előtt is ugye...
(Seaman, Tarnat, Smeichel stb. mind túl a csúcson)

ráadásul Inzaghi kezdőként talán ki sem bírna 90 percet a PL-ben
mondjuk most már Robinho se nagyon:D

@double: ja így már vonzóbb a srác, bár ilyet Zabaleta-ról is tudnánk írni, ha megerőltetnénk magunkat:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 20:38:01

volt ma is pár felreppenő hír, de konkrétum még nincsen

folyt. köv. holnap:)

Richards 2010.01.27. 10:09:49

"új nap, új hírek":d

mivel volt olyan hír, hogy Robinho a keretben lesz este, így ma még biztosan nem lesz sztem meg a vége a szappanoperájának...

viszont utána csak vasárnap lesz meccs, tehát lesz pár szabad nap,amikor minden tisztázódhat

Cassano-hoz mit szólnátok ? talán övé a legfrissebb hír:D

az a baj vele, hogy jó játékos, de mindenhol magatartásbeli problémái voltak ugye...

man city 2010.01.27. 10:26:34

@Richards: Cassano egy őrült

ami jó is és rossz is

bár fogalmam sincs mit játszott az elmúlt években, nem nézem a Serie A-t, de tényleg egy bajkeverő

de Bellamy is az, mégis hogy tolja hónapok óta:D

konkrétan több hasznunk lenne belőle, mint Robinho-ból tavasszal, de megvenni Cassano-t, majd 3 hónap múlva lehet kitalálja, hogy ő nem akar Angliában élni, és összebalhézik itt mindenkivel, megcsinálta már párszor más klubokkal, most éppen a Sampdoriánál veszett össze az edzővel asszem..

ha Benjani(Pool is keresi már:D) is és Robinho-t és el tudjuk passzolni, akkor inkább Cassano jöjjön, mint a tegnapi Inzaghi vagy Amauri-s pletykák:D

Kranczy 2010.01.27. 11:56:43

Megvan a MÁSODIK!!!

Marco Motta megerősítette, hogy a tegnapi volt az utolsó meccse a csapatban

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/roma-motta-megerositette-hogy-a-tegnapi-volt-az-utolso-meccse-a-csapatban-2015128

Szerintem Ő egy nagyon jó igazolás.
Nem kellenek már ide klasszisok. Eddig mind a két igazolása tetszik Mancininek.
(Bár Patrick még ma sem játszhat.)

Na már kettőt igazoltunk. Én még egy embert várok... Van már hátvéd meg középpályás, ha Robinho meg Benjani távozik jöhet egy csatár.

black:roll 2010.01.27. 13:16:59

@Kranczy: várjuk ki míg City mezben látjuk a Mancini mellett:)

de ez tényleg fixnek tűnik, a Robinho ügyben inkább a részletek érdekelnek, hogy kapunk-e 1 cserébe vkit, vagy nem...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 14:30:04

@Kranczy: @black:roll: tehetségesnek mondják, hogy most mennyit fog játszani azt nem tudom

kár hogy nem balhátvéd:D

Shay Given 2010.01.27. 14:40:32

Egy Arsenalos oldal azt írja, hogy Moses nem akar a Citybe igazolni, és lehet, hogy Wenger is rálicitál. Így ő lehet, hogy kiesett a körből.

A Pazzini ügyből végül nem lett semmi?

Mottának örülök, de így szegény Nedum még inkább nem fog játszani, szerintem nyáron elmegy.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 15:02:10

Moses pedig nagy ígéret, persze ha nem akar itt játszani, akkor megspóroljuk azt az időt, amit Robinho-nál nem sikerült:D

még pár ügy folyamatban lehet, Gago-s cucc is megakadt valahol,most Cassano is téma lett hirtelen, Benjani-val sem tudom mi lesz

asszem hétfőn zárul csak a transfer szezon, még az utolsó napon is beeshet vki, vagy éppen ki:)

Richards 2010.01.27. 15:10:24

Robinho megint keveri a szart, ő nem is nagyon térne vissza ÁLLÍTÓLAG a City-hez fél év múlva sem, csak azt szeretne, hogy kapja a pénzt továbbra is, de a Santos-ban játszhasson, és az érte fizetett 32 millió se zavarja őt

ez azért kicsit durva

ha az én pénzem lenne az 30M font + fizetése, amit kap, tuti beperelném a francba:D

más is akar a VB-n játszani, ők is szabadon léphetnek le más kluboktól emiatt ?
nem hinném

tavaly nagyon kedveltem, ő volt az első mega-igazolás ugye, nem is volt rossz, de idén kezdem megutálni...

nem tudom mit képzel magáról, ha így áll hozzá, akkor tényleg menjen kölcsönbe, de a fizetése az lesz,amit a Santos neki adni tud, ha az 2000ft hetente, akkor annyi:D

C Ronaldo-t lehet utálni, de ilyen szempontból 100-szor nagyobb játékos,mint Robinho
(fejben, hozzáállásban stb.)

double 2010.01.28. 09:57:57

@Kranczy: ő lehet az akit az Fa meccsen ellenünk le kellet cserélni, pedig veszélyesen játszott, asszem szélső/támadó...

ráadásul fiatal/angol, inkább egy ilyen, mint egy csóri brazil:D

viszont a Motta-ügyből lehet nem lesz semmi?

Shay Given 2010.01.28. 13:31:37

Hát én a goal.com-nak már nem mindig hiszek. Nem hinném, hogy a bedobott nevek után egy ilyen "no name" játékost hoznánk. Ansaldi, Motta, Cordoba, már mindet elkünyvelték, hogy jön, aztán sehol senki.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.28. 15:08:42

hát, az is lehet, hogy az igazolásokra kellett volna 1 tippjáték, hogy kit mikor igazolunk le végül:D

lett volna 10 pletyka/név, és hogy január melyik hetében vesszük meg, külön pontrendszerrel:)

de erről már lekéstünk:D

Johnson,Motta, Gago, Cassano /Robinho,Benjnai

ezek mennek még leginkább, de lehet, hogy márciusban, a Robinho/Benjani csatár párossal fogunk hasítani a PL-ben:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.28. 16:42:23

@Ireland7: korrigálhatom magam, közben :

Gago-t nem engedi a Real el, így őt is kilőhetjük, a Boro pedig nem fogadta el az ajánlatunkat elvileg, így ő sem esélyes a maradék 3-4 napban

azért tényleg igaz, hogy januárban , VB évében senki nem akar eligazolni sehonnan:D

Vladi Weiss 2010.01.28. 19:36:43

@Ireland7: Johnson a Boro-ból lehet, hogy meg lesz, legalábbis itt azt írják

www.skysports.com/story/0,19528,11679_5891248,00.html

A Boro visszadobott egy ajánlatot, de ő meg lehet ide akarna jönni vagy mi. Amúgy utánanéztem, remek játékos, az egyik legtehetségesebb angol játékos, és már nem ifi, van tapasztalata is, youtube-on ilyen trükk-oktató videósorozata is van.:)
És ha itt akar játszani, akkor jöjjön, elfér:).
Úgyis elviszik előbb-utóbb a Boro-ból, Chelsea is megkereste korábban.

Akár Bellmay/Petrov utódja is lehet, hisz ők ketten egyre kevesebbet fognak játszani a köv. 1-2 évben.

man city 2010.01.29. 09:51:04

@Vladi Weiss:
8-9 m fontot ajánlottunk érte, sztem is megvehetnénk

technikás játékos, ráadásul mindkét lábbal tud focizni(Petrov-val szemben), fiatal, angol, legfeljebb majd egy másik csapa elviszi, ha mi nem

Boro legjobb játékosa sztem, nem csoda, hogy nem akarják elengedni...

mondjuk eddig elég vicces a dolog:
Vieira in
Robinho,Weiss out

ezt decemberben nem tudtam volna megjósolni, sehogy sem:D

double 2010.01.29. 11:26:17

elvileg hétfő délután zárul a piac!
összességben én se hittem volna, hogy az egyetlen érkező Vieira lesz

de még van végül is több, mint 3 nap:)

Messi, Ribéry, Chiellini/naponta 1 még épp belefér!:DD

double 2010.01.29. 11:36:53

rákerestem a statokra, Adam Johnson a boro-ban idén a bajnokságba 11 gólt rúgott már balszélsőként!!, és adott 6 gólpasszt is

ráadásul univerzális, hisz mindkét oldalon tud játszani, sztem is ideális lenne a jövő City szélsőjének, hisz Petrov/Bellamy már 30 körül vannak, SWP is 28, és nem nagyon megy neki, Petrov-nal nyáron lejár a szerződése, stb.

Shay Given 2010.01.29. 14:25:40

Real Madrid: Hernanes lehet a 18 millió eurós ajánlattal bombázott Gago utódja

Még el sem ment, máris megtalálták a Real Madrid labdarúgócsapatánál az argentin Fernando Gago utódját, méghozzá a brazil Anderson Hernanes de Carvalho személyében.

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/real-madrid-hernanes-lehet-a-18-millio-euros-ajanlattal-biro-gago-utodja-2015425

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.29. 15:09:08

@Shay Given: @double: hétfőn délután lesz itt nagy mozgás:D

Gago-ra mégis van már esély újra, Andy Johnson már egyre közelebb, az újságok szerint, Benjani-t pedig lehet mégis eladjuk, pl. a Sunderland-nek...

ho van már az Ansaldi, Cordóba-féle igazolás...:DD

Kranczy 2010.01.29. 17:50:34

"A Sunderland szeretné mihamarabb a Stadium of Lightba csábítani a Manchester City támadóját, Benjani Mwaruwarit."

www.angol-foci.hu/2010/01/29/a-sunderlandet-erdekli-benjani/

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.29. 18:32:58

most így ennyi hír és pletyka után abban biztos vagyok, hogy a maradék 2-2.5 napban legalább 1 új játékos még érkezni fog a klubhoz

legalábbis nagyon így érzem:D

nem tudom kicsoda, de 1 valaki jönni fog

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.29. 21:19:10

új név:

Parma have accepted a £10 million offer from Manchester City for Kenyan international McDonald Mariga, according to reports from Italy and England. Mariga had been linked with Italian champions Inter but Parma sporting director, Pietro Leonardi, apparently met with City on Thursday. He was able to convince the English club over 22-year-old Mariga's £10m fee during a series of talks which untangled the move.

City turned to Mariga after seeing negotiations stall with Real Madrid in their attempts to sign Fernando Gago. City were ready to bid £6million for Mariga, according to reports in Italy, and could offer Valeri Bojinov as part of the deal.

double 2010.01.30. 09:12:05

@crazy_horse: McDonalds?:DD

állítólag erős, magas afrikai középpályás, Inter is kereste már, és valóban könnyen lehet, hogy Bojinov is benne lesz az üzletben

különben na tessék, 1 újabb játékos,akiről nem is hallottunk, mármint a leigazolásával kapcsolatban, és a végén ő lesz az egyetlen vétel Vieira mellett:)

Vladi Weiss 2010.01.30. 11:03:15

egy újabb ifit, Vidal-t, pedig lehet, hogy a Derby County-nak adunk kölcsönbe

hadd fejlődjön ő is...

Vladi Weiss 2010.01.30. 11:39:41

www.skysports.com/story/0,19528,12874_5897873,00.html

Itt is ugyanaz van csak,amit írtok Ti is.

Kicsit hasonlít Essien-re, hát még a játéka is hasonló,akkor jó vétel lehetne:).

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.30. 12:25:04

az olasz sajtó szerint ez már tény, mármint a Mariga-s igazolás, de hát nem lehet semmiben sem biztosra menni, lásd Ansaldi-s cucc korábban, vagy a Motta-s hír:)

Parma-ban tavaly a Seriw B-ben nagy részt vállalt abból, hogy feljutottak, idén viszont többször is sérüléssel bajlódott, meglátjuk...

Jonhson ügyében pedig a Boro nem engedi tárgyalni a játékost a City-vel,amíg nem teszünk még jobb ajánlatot...

hétfőn 17.00-kor zárul a mese asszem...

man city 2010.01.30. 15:00:30

sztem ez a Mariga srác 95%, hogy meg lesz, akár még a holnapi meccs előtt...

black:roll 2010.01.31. 13:39:08

hát akkor még 1 nap van vissza, én már azon lepődnék meg, ha tényleg jönne vki:)

olyan 2 név van még reálisan,akikről nem is hallottunk 1 hete még kb. Johnson és ez a Marika vagy Mariga:D

legalább a többi csapat sem erősödött sokat, hisz ők sem nagyon voltak aktívak...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.31. 20:59:16

www.skysports.com/story/0,19528,11680_5907501,00.html

no talán Johnson-ból lesz vmi

esetleg fogunk jobb ajánlatot is tenni érte, amit már elfogadnak

de nagyjából 20 órán belül minden találgatás/pletyka véget ér, legalábbis nyárig:D

azt mondjuk sajnálom, hogy balhátvéd nem jött, Garrido nem nagy szám, Bridge-ből ki tudja mi lesz, Terry elintézte a volt nőjét ugye...

azért ha Lescott, Bridge, Vieira visszatér, Adebayor formába lendül, talán még Barry és Ireland is megerőlteti magát, akkor egészen fasza csapatunk lesz
kellene is, mert piszok nehéz tavasz van előttünk, meg lehet a top, de az is lehet, hogy nem lesz meg, ha nem hozzuk a meccseket...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 06:41:45

vagy 17.00 vagy 18.00-kor zárul a januári "transfer season", így kb. 10-12 óra van vissza már csak

tegnapelőtt azt írtam, hogy 1 új játékos biztosan jönni fog, na hát így, hogy eddig nem jött, ez elég necces már:D

Johnson/Mariga

rájuk van még némi esély

(viszont,ami rossz hír, hogy Kompany lehet, hogy komolyan kidőlt a tegnapi meccsen, több hétre akár)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 08:48:30

@Kranczy: ha mind a 3-at megszerezzük még ma, akkor lehidalok:D

20 m font Gago-ért vmi eszméletlen nagy vicc lenne sztem, felét éri kb.

bár a City-nek most van pénze, ezt azért nem húznám meg most

a kölcsön jobb lehetne a Real-nak is, hisz Gago úgysem játszik most ott idén, de ha jó lenne a City-ben, akkor még több pénzt kérhetnének érte

bár ha a City leperkálna most 20-at érte, akkor a Real nagyon jól jár

kb. mint Robinho-val, érte is kaptak 2 zsák pénzt tőlünk, mi meg egy Santos-os játékost:DD

man city 2010.02.01. 11:34:56

6.5 óra még, és most kell elmennem, mire hazaérek pont kiderül az igazság:D

én Mariga-ra voksolok!

Kranczy 2010.02.01. 12:55:59

A Nemzeti sport oldalán minden fontos igazolásról beszámolnak ÉLŐBEN. ( :) )
Minden olvasható, hogy ki mit ténykedik. Lehet mi is hallatunk magunkról. ;)

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/az-atigazolasi-piac-hajraja-eloben-2015822/

black:roll 2010.02.01. 13:01:37

Victor Moses a Wigan-be szerződött!

na azok után, hogy állítólag minden nagyobb csapat érdeklődött utána

bár azok után, hogy ő olyat nyilatkozott, hogy inkább az Arsenal-ba menne, mint a City-be, na akkor tessék, jó a Wigan is:)

azért kíváncsi leszek mit nyújt, mert óriási tehetségnek mondták...

black:roll 2010.02.01. 13:20:03

Mariga-ról azt írja a Sky, hogy még az FA-től várnak engedélyre(a City-nél), gondolom ez a munkavállalási engedély lehet...

@man city: most már tényleg csak órák kérdése:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 14:18:59

látom Ti is árgus szemekkel nézitek a híreket:D

a "legeslegfrissebb" az az, hogy Mariga lehet nem kap munkaengedélyt, tényleg amatőrség, akik intézik az igazolást, ennek nem tudtak volna utánajárni az elmúlt napokban, hogy kaphat-e egyáltalán engedélyt a játékos...

igen, 6-kor zárul végül is a dolog, vagyis még van kb. 225 perce a City-nek:DD

mire ezt leírom már 1el kevesebb:D

Boro nagyon ragaszkodik Johnson-hoz

Gago talán már pedig már tárgytalan

itt amúgy lehet nézni a sky sport híreket élőben, minden 10 percben az átigazolásokkal foglalkoznak, mondják a friss hírereket, pletykákat

www.justin.tv/vip__tv#r=0D0r1Cs

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 14:39:36

sajnos úgy tűnik a Mariga-s ügynek vége, nem kap engedély munkavállalásit

Johnson és Gago egyébként is valószínűtlenebb volt az utolsó 1-2 napban

sztem jobb, ha abban reménykedünk, hogy mások már nem nagyon sérülnek le idén::)

black:roll 2010.02.01. 14:43:14

@crazy_horse: hát ez kész

Mancini nagyon akart 1 középpályást még Vieira mellé ez biztos, hisz külön nyilatkozott Flamini-ről, Gago-ról, Johnson-ról is, bár ő szélső, és talán Mariga-ról is

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 15:02:35

@black:roll: munkavállalásihoz az kell, hogy a válogatottjában az adott játékos az elmúlt 2 év meccseinek kb. 75%-án pályára léphet + hogy a válogatott a legjobb 70-be legyen rangsorolva

vagy vmi ilyesmi:D

na most Mariga kenyai, Kenya pedig 90 valahányadik csak.

ami a vicc, hogy ezt eddig is lehetett tudni, vki nagyon elnézte ezt a city vezetőitől...

ilyenkor ugye már idő sincs "B tervre"

talán ha M. Johnson nem dől kio egész évre decemberben, most is lenne hiány középen, hisz ő is tudna játszani

így viszont Zabaleta lesz középpályás vagy Kompany fog visszamenni középre néha majd sztem, bár ezek inkább kényszermegoldások, de hát volt januárban 30 nap, miért nem eközben siettek, miért csak ma?

azért még van 3 óra, egy Xavi vétel hátha befigyel:DD

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 15:22:39

Middlesbrough have accepted Manchester City's bid for Adam Johnson, skysports.com understands.

Full story to follow...

Sky írja

sztem innen még 50% a dolog, vagy igen vagy nem...

az idő pedig csak pörög és pörög:)

black:roll 2010.02.01. 15:27:28

@crazy_horse: hát ez tényleg szívás

komolyan nem értem, hogy Mancini-ék nem tudták, hogy kenyai játékost nem kaphat engedélyt? akkor minek tettünk ajánlatot egyáltalán?

a Johnson-okat már keverem, Michael vs. Adam Johnson, Glen Johnson-t nem vesszük meg?:D

a Gago/Mariga/Johnson hármasból épp nem Johnson-ra lett volna a legnagyobb szükség, bár még nem láttam játszani, lehet, hogy nagyon jó vétel lesz, de ne kiabáljuk el:D

amíg nem virít City mezzel Mancini mellett, addig csak kamu az egész:)

carlitos 2010.02.01. 15:29:53

A Glasgow bejelentkezett Martin Petrovért?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 15:39:58

@carlitos: nem hiszem

legalábbis erről nem látok semmit

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 15:45:47

viszont Adam Johnson most már talán meg lesz!

elvileg úton van a klub felé, hogy gyorsan megegyezzen a klubbal, aláírjon stb.

más részlet egyelőre nincs, a legelső 5 M fontos ajánlatot nem fogadták el, ma állítólag még egy 6-7 milliósat sem, ez a jelenlegi utolsó lehet hogy még 7 milliónál is többről szólt

ezt a Boro már elfogadta

carlitos 2010.02.01. 15:50:30

@crazy_horse: kölcsönbe vitték volna, de már meghiúsult...most Quaresma van/lehet terítéken...mondjuk én elhoznám a Citybe!

black:roll 2010.02.01. 16:06:25

hát akkor ez a Johnson nagyjából 90%-nak tűnik, de annyira tipikus lenne, ha egyből első edzésen megsérülne

double 2010.02.01. 17:48:22

gondolom 15 perc alatt már nem veszünk senkit:)

így ez az utolsó vétel eben a szezonban:)

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1247745/Adam-Johnson-Manchester-City-medical-ahead-6m-switch-Middlesbrough.html?ITO=1490

6m font+ további pénz, ha jól szerepel a játékos, sztem korrekt ár egy tehetséges, fiatal, angol játékosért

go Johnson!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 18:18:05

lejárt az idő igazából

Johnson-ról a legutóbbi hír az, hogy az orvosin vizsgálják

most nem tudom, hogy 18.00-ig alá is kellett írni a szerződést, és azon túl viszont nem érvényes, ha az nincs meg

még két pletyka, bár sztem elég necces mind2

Petrov-->Everton, ha Johnson üzlet létrejön

Gago pedig 16 m€-lrt jön

bbc dobta be min2 hírt, de hát már nincs nagyon alapjuk, hisz nem lehet már igazolni, legalábbis Angliában nem:)

bár holnaptól kezdődnek a nyári igazolásokról a hírek, Torres, Ribéry stb stb:D

sztem Johnson rendben lesz, a többi kamu

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 18:40:55

www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2010/February/Adam-Johnson-signs-for-City

Johnson hivatalosan is a miénk!

11-es meze lesz, kb. ennyi gólt is várnék tőle, vagy gólpasszt még idén kis túlzással:D

sok sikert Adam!

one citizen 2010.02.01. 18:47:19

Welcome here Johnson!:D

Weiss, Robinho kölcsönben, addig Johnson everekdheti magát a csapatba, másrészt a jövő nézve is jó vétel lehet, Bellamy és Petrov már nem fiatalok

azért Petrov-ot nem adnám oda az Everton-nak csak úgy:)

Kranczy 2010.02.01. 18:47:41

Real Madrid: Gago mégis a Manchester Cityhez szerződhet

Bár reggel még arról számolt be a spanyol Marca napilap, hogy a Real Madrid nem adja el a Manchester Citynek argentin középpályását, Fernando Gagót, a legfrissebb hírek szerint a „királyi gárda" hamarosan elfogadja az angolok utolsó ajánlatát.

A Marca internetes oldalán megjelent hír szerint a két klub lényegében megegyezett Gago vételáráról, a 23 éves futballista 16 millió euróért szerződhet a Real Madridtól a Manchester Cityhez.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 18:51:24

@Kranczy: nso is benyalta, elvileg nincs üzlet, bbc ezt írja legfrissebb információként

Marca hazudott, reggel azt, hogy nem jön, most meg azt, hogy jön

persze a reggeli hazugság így végül is igaz:)

aztán hátha jön, de erre 10%-ot sem adnék már

double 2010.02.01. 19:15:29

nem lesz itt már Gago

Vieira+Johnson

ha tényleg mindkét oldalon tud játszani Johnson, akkor néha inkább ő legyen jobbszélen, ne Petrov, aki inkább maradjon baloldalon

Bellamy pedig így akkor pihenhet eleget a rossz térde miatt

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 19:23:00

még 1 biztos hír:

Mariga nem kapott munkavállalásit, ezért nem szerződhetett a City-be, az Inter pedig lecsapott rá, és meg is szerezte a kenyai középpályást...

ezt elég gyorsan intézték, ott nincs ilyen kikötés a munkavállalási engedélyre...

beszarok, ha kb. Essien szintű játékos lesz belőle 2 éven belül mondjuk

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.01. 19:25:15

"Real Madrid and Manchester City arrived at an agreement to sign Fernando Gago for 18m Euros, but the English club needed the consent of owner Sheikh Al Mansour and that did not arrive in time for the close of the Premier League curtain at 1700 GMT."

ez elég nagy vicc

mondjuk aki utolsó pillanatra hagyja adolgokat

vagy ahogy a mondás tartja: "amit ma megtehetsz, azt ne halaszd az átig. szezon utolsó napjának utolsó órájára!":D

Vladi Weiss 2010.02.01. 19:50:25

Akkor végül is jól zárult a végén a dolog, bár 1 középpályásnak mondjuk jobban örültem volna.

Johnson-t már a Hull ellen megnézném, legalább a csereként. Az sem elképzelhetetlen, hogy a jövő City-jében a két szélen Johnson és Weiss fognak rohamozni:).

Elvileg nagy válogatott még nem volt, de talán oda is bekerülhet, ha nagyon jól teljesít, bár előbb nyilván a kezdőben kéne helyet szereznie City-ben.

Sok sikert neki!

man city 2010.02.01. 22:10:37

tehát Mariga-t tök olcsón biztosítottuk az Inter-nek, hát ez óriási:D

munkavállalási engedély követelményeivel nyilván tisztában volt a klubvezetés, mégis szopatták itt a népet, meg a játékost is
Mourinho most faraghat a játékosból egy klasszist...

Gago-t nem nagyon bánom, 20 milláért nem érte meg volna sehogy sem, annyira nem jó ő, különben nem csak kiegészítő lenne a Madrid-ban...

új Redondo-ként indult, aztán csere lett belőle, a Pool-os Lucas szintjén mozoghat b.

Adam Johnson eddig angol és technikás, ez már nagy dolog, 22 éves csak
ha csak az Ashley Young/Aaron Lennon szintet megközelíti, akkor nagy klassz vétel

legalább van 4 szélsőnk, Bellers, SWP, Petrov, Johnson, itt talán nem lesz gond, ha sérülés lesz

carlitos 2010.02.02. 10:15:04

Robinho helikopterrel, Pelé társaságában érkezett a Santos stadionjába:

vodpod.com/watch/2967596-robinho-arrives-at-santos-in-a-helicopter

Mai hír szerint tovább szeretne maradni mint félév...sajnálom, hogy távozott!

black:roll 2010.02.02. 11:33:40

@carlitos: hát annyiból érdemes lesz figyelni a Santos-os teljesítményt, hogy mennyire veszi komolyan magát, abban a kérdésben, hogy a VB-re akar menni a brazil kerettel, és ehhez sokat kell játszania és jól

mert ha ott is kamuzik, vagy nem teljesít jól a brazil bajnokságban, akkor a VB-keretbe jobb, ha nem is veszik be

azt n is olvastam, hogy már maradna 6 hónapnál tovább is, hát fizesse ki a pénzt, amiért megvettük, és akkor maradhat élete végéig:)

azért remélem visszatér világklasszis formában, nyilván ez lenne a legjobb kimenetel a klub számára, bár kicsi az esélye

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.02. 18:07:52

na még 1 Breaking news:

Benjani-t kölcsönbe odaadtuk a Sunderland-nek!

most maradt csatárnak Ade és Tevez, meg a sérült RSC

imádkozzunk, nehogy Ade/Tevez lesérüljön a maradék 3.5 hónapban

double 2010.02.02. 18:47:24

@crazy_horse: hát én már megtartottam volna Benjani-t , tényleg nem egy nagy szám, de pót tartaléknak tökéletes, főleg hogy nem igazán tudom van-e az akadémián olyan tehetséges csatár akit be lehet vetni

RSC-ről legutóbb azt olvastam, hogy majd február végén térhet vissza, de beáll 1 meccsre, ahol megint lesérül 3-4 hétre

most még annyi van max, hogy Bellamy, aki nagyon beleszokott a balszélső pozícióba esetleg beljebb jön, eredetileg ő amúgy sem szélső, és az új srác Johnson/Petrov duó lesz baloldalon, Bellamy kicsit középen inkább

de ennyi erővel még Jó-t is visszahozhattuk volna a cserepadra:)

Richards 2010.02.02. 20:04:18

hát Benjani-t én sem kedveltem nagyon, reméljük nem leszünk rászorulva a maradék meccseken

sok csatárun van így már kint kölcsönben, nyáron úgyis eladjuk őket sorjában sztem, max-1-et ha megtartunk

mondjuk V: Moses-t pont ezért 2 millióért mi is megvehettük volna, legfeljebb idén még padozott volna, jövőre PL-es csapatban kölcsönbe mehetett volna, és ha azután jó, akkor maradhatott volna

de most már mind1:)

black:roll 2010.02.03. 11:48:16

na majd Santa Cruz és az ő felépülése:)

kis túlzással előbb leszünk bajnokok, minthogy a paraguayi csatár 5 meccsen zsinórban pályára tudjon lépni sérülés nélkül

Kranczy 2010.02.05. 20:38:13

TÉVEDTÜNK! :D több a pletyka mint eddig.
Lezárult az átigazolás, de vég nélkül röpködnek a nevek, hogy kiket "fogunk" szerződtetni:
Antonio Cassano (Sampdoria)
Mario Balotelli (Inter)
Fernando Gago (Real)
Mauro Zarate (Lazio)
Javi Martinez (Atl.Bilbao)
Maicon (Inter)
...

Kranczy 2010.02.06. 12:10:45

Mancini mindenképp szeretné leigazolni Mario Balotelli-t. Én személy szerint utálom azt a nagyképű faszt.

www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/06/1778449/manchester-city-boss-roberto-mancini-i-would-sign-inters

black:roll 2010.02.06. 13:17:27

www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1777_5921194,00.html

itt meg Hart azt mondja, hogy nem lenne ellenére, ha még 1 évet a Birmingham-nél kellene töltenie

ez sztem nagyon jó üzlet lenne, még 1 év ott, hadd védjen a PL-ben, hisz ott első számú kapus, jövőre még úgyis Given a number one nálunk

viszont utána 2 évet a PL-ben már végigvédő Hart átvehetné a helyét, és talán nem lenne évekig kapusgond utána

Hart-nak nagyon megy idén, ahogy a Birmingham-nek is, újoncként ha a top10-ben végeznének, az óriási siker lenne nekik

Kranczy 2010.02.07. 13:35:14

Ireland az Utd.-ben? Lehet!

www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/07/1779897/report-manchester-united-liverpool-and-tottenham-hotspur

A hír szerint lehetséges.
Mancini szeretné átszervezni a középpályát és úgy gondolja Irelandra nincs szükségünk és valószínűleg eladásra fogja kínálni legjobb saját nevelésű játékosunkat. (aki ismerjük be idén szörnyen gyenge)
Az Utd. a Liverpool és a Tottenham alig várják, hogy ajánlatot tehessenek...

man city 2010.02.07. 13:44:49

@Kranczy: Mancini most már jobban járna ha a top4-et tervezgetné, nem a nyári igazolásokat, mert az előző nélkül nem nagyon lesz utóbbi:D

arra mondjuk talán jó, hogy Ireland ezt olvasva összeszedi magát

sztem nem fog megtörténni, mert kacsa
lehet

persze az sem kizárt, hogy Ireland=one season wonder, de sztem sokkal több van még benne

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.07. 15:11:44

@man city: sokkal sokkal több van benne még, rejtély, hogy mi van vele idén

volt sérült is párszor, de hát más is

nem a csatárok mögött játszik, hanem hol sima középpályásként vagy jobboldalon, egyiknél sem tudja kihasználni a képességeit

mentálisan sincs rendben, tavaly nagyon játékra tudott koncentrálni, idén nem tudom, hogy miért nem, de nem...

nem kicsit bánnám, ha lelépne, ha meg a MU-ba, na az borzasztó hír lenne főleg:D

Kranczy 2010.02.16. 18:22:52

"Angol források arról számolnak be, hogy a Manchester City rendkívül komoly ajánlatot készül tenni Maiconért. A manchesteri klub Mario Balotelli iránt is érdeklődik, és a hírek szerint érte és a brazil védőért összesen 45 millió eurót kínál majd."

one citizen 2010.02.16. 18:44:41

@Kranczy: hm, kettő együtt 45 m €-ért simán jó üzlet lenne:)

külön-külön már jobban meggondolnám:)

ennek mondjuk akkor lesz csak alapja, ha Mancini nyár után is a menedzser lesz még, vagy az utódja Mourinho lesz pont, ahogy anno az Inter-nél is:D

Kranczy 2010.02.17. 18:30:37

Meghosszabbították Hart kölcsönszerződését

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2027

Kranczy 2010.02.21. 00:15:34

Robinho visszautasította a Barcelona ajánlatát

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2326
süti beállítások módosítása