Újabb pofon. Az Everton elleni meccs után még 1 magyarázhatatlanul gyenge idegenbeli produkció, ami ismét vereséghez vezetett a bajnokságban. A Hull teljesen megérdemelten szerezte meg a 3 pontot, a Man City-nél pedig rendesen át kell gondolni a célokat, célkitűzéseket, mert a top6 is nehéz lesz, ha így folytatjuk, hát még a top4.

 

 

 
 
 
 
Sírás, magyarázkodás, költői kérdések + statisztika, gólok, játékosok értékelése a tovább után.
 

Stadion: Kingston Communications Stadium
Nézőszám: 24.959
Játékvezető: Phil Dowd
 
Eredmény: 2-1 (Altidore 31; Boateng 54’, illetve Adebayor 59’)
 
Kezdők:
 
Hull City: Myhill, Dawson, Gardner, McShane, Fagan, Altidore (Zaki 66’), Hunt, Mouyokolo, Boateng (Olofinjana 81’), Vennegoor of Hesselink (Kilbane 83’), Cairney
 
Manchester City: Given, Zabaleta, Toure, Boyata, Bridge (Petrov 85’), Ireland (A. Johnson 55’), Barry, De Jong, Bellamy (Vieira 59’), Adebayor, Tevez

Sárga lapok: Fagan, Dawson, illetve Touré, Boyata, Zabaleta, Vieira
 
Statisztika:
 
 
Hull City
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
9(3)
16(5)
Szabálytalanságok
14
14
Szögletek
4
8
Lesek
5
6
Labdabirtoklás
42%
58%
Sárga lap
2
4
Piros lap
0
0
Védések
4
1
 
Az első félidőről nyilatkozta Mancini azt, hogy ez volt a fő oka a vereségnek. Mármint, ahogyan az 1. félidőben játszottunk. Kezdésnek kimondottan gyenge, veszélytelen rajtot választott a Man City, át se nagyon mentünk az ellenfél térfelére, a Hull ennek örült, sőt ők meg jöttek, próbálkoztak. Aztán még a 20-25. perc körül sem volt helyzetünk, a Hull már 1-2 lövést eleresztett ekkor. Majd a 30. percnél egy Hull támadást követően borzasztóan helyezkedtek a védőink, Hesselink előkészített a jól mozgó Altidore-nak egy labdát, aki remekül kilőtte a kapu szélét. 1-0.
 
Megjött az első kisebb pofon, gondoltuk hogy na, talán majd most talpra állunk és odavágunk nekik. Semmi ilyesmi nem történt, ellenben a Hull továbbra is magabiztos volt. Esetleg az 1. félidő utolsó 6-8 perce volt a miénk, de a rengetegpontatlanság miatt semmire nem jutottunk. Labdajáratásra képtelen volt a csapat, mert a 3. passz biztosan ellenfélhez ment mindig. A legvégén egy szép akciónk volt, Tevez, Bellamy kavargatott végül Bridge ment el labdával, de eléggé rossz szögből volt kénytelen kapura lőni, Myhill szépen védett. Összességében unalmas, kimondottan rossz Man City-t lehetett látni az 1. félidőben.   
 
2. félidő sem hozott megváltást, ami persze az eredményből is leszűrhető. De sajnos jobb játékos sem igazán. Az egészet nézve jobban partnerek voltunk, sőt ekkor már mi támadtunk többet, de a pontatlan labdák rengeteg akciót hiúsítottak meg most is. Érződött, hogy tenni kell valamit, különben baj lesz. Sajnos az Ade-Tevez páros teljesen rosszul funkcionált ismét, nagyon nem érzik egymást, hát még ha Bellamy és Ireland is inkább csak kolonc volt a meccsen, mint hasznos játékosok. Aztán 54. percben Hull szöglet után kifejelt labda Boateng elé került, akire senki sem figyelt, és zavartalanul lőhetett, elég jól eltalálta a kapu szélét, Given nem érte már el. 2-0.
 
Benne volt a levegőben, hogy 0 pontot szerzünk. Ráadásul olyat sem lehet mondani, hogy a Hull mákos lett volna, mert nem. Egyszerűen csak jobbak voltak, jobban akarták a győzelmet.  Aztán találtunk egy gólt, hát elég érdekes volt, ide-oda ment a labda a lábak alatt/között, Ade találta meg, majd bevágta közvetlen közelről. 2-1.
 
A gólokat sajnos csak így 1 videóban összefoglalva találtuk meg:
 
Ekkor volt 30 percünk a csodára, vagy legalább az egyenlítésre.  Ennek ellenére ennyi idő alatt kb. 2 normálisabb helyzetre futotta tőlünk, de egyiknél sem sikerült a befejezés. Ekkor már nagyon bántó volt a kínzó pontatlanság, tényleg utolsó passzokat kellett volna adni, nyilván ahhoz helyezkedni is kéne, egyik sem ment. Johnson csereként új erőt adott, veszélyes beadásokkal próbálkozott, rúgtuk a szögleteket is, de semmi. Egyszerűen semmi és így telt el az utolsó fél óra is. Kikaptunk a bajnokságban már 4-edszer, ami nem is lenne sok, ha nem annyi döntetlen lenne mellette.
 
Taktika:
 
Mancini sem lehet „ártatlan” ebben a vereségben nyilván, bár vélhetően nem azzal küldte ki a srácokat, hogy legyetek pontatlanok, játsszatok rosszul és kapjatok ki. Noha ez történt. Ireland-et jobboldalon erőltetni hiba. Középen hátravontan erőltetni is hiba. Ő tavaly szárnyalt úgy, hogy szabadon törhetett be a csatárok mögött a 16-osra. Persze a tavalyi csapat olyan helyen is végzett végül. Idén nem nagyon van hely a kezdőbe 1 sok szabadsággal rendelkező támadó középpályásnak. Nem is megy Ireland-nak egyáltalán. Zabaleta a másik, ha Onuoha kezd, lehet akkor is kikapunk, de sokkal jobb volt 1 hete is mikor beállt, és előrefutásokban is jobb volt, mint Zabaleta. De ha szélen nem, akkor Boyata helyett miért nem a rutinosabb, erősebb Onuoha kezd? Középen Barry-re bőven ráférne a pihentetés, akár a műtét is persze, nem lett volna semmivel gyengébb egy Vieira-NDJ-Ireland középpálya sem, persze utólag okos az ember. Max. ha Vieira nem bírja, jött volt Barry. Az Ade-Tevez duót pedig sürgősen „rendezni” kell, hogy megérthessék egymást vagy ne kezdjenek együtt. Nem érzik egymást, jó passzuk egymáshoz alig van, nem is helyezkednek jól egymáshoz képest, nem nagy túlzás talán azt állítani, hogy egyedül mind a két támadó jobban helytállna, mint így együtt. Érdekes lett összerakva a kezdő, de ez még nem volt ok a totálisan rossz, ötlettelen lassú játékra. Kedden már jön a köv. meccs, javulunk-e addig?
 
Hogy a top4-es harcban miért nem jött ez jól, az világos. Ezzel egyébként jövő héten külön posztban foglalkozunk, hogy elérhetjük-e a top4-et, ha igen, akkor esetleg hogyan. Bár igazából csak jóslás a semmibe lesz az is:D.
 
Játékosok értékelése:
 
A Hull megérdemelten nyert, bátran küzdöttek, nem ijedtek meg a nagyobb nevekből álló City-től, sőt odaszorítottak minket a meccs kezdetén. Hunt szokásához híven nagyon pörgött, Altidore is jól mozgott, Boateng remek gólt lőtt és szintén jól szerepelt, ahogy az egész védelmük is helytállt.
 
City:
 
Given: 7 Nem volt dolga, a 2 kapott gólnál sajnos a támadók jól eltalálták a labdát, nem nagyon lehetett azokat védeni.
 
Bridge: 6 Visszatért, de ezzel a balhátvéd problémánk nem oldódott meg egyáltalán. Óriásit kellene fejlődnie, hogy stabil jó védő legyen, erre egyre kevesebb az esély.

Boyata: 5 A belga ifi rengeteget szenvedett, sokat hibázott, bizonytalankodott is, lemaradt párszor, igaz nem is nagyon játszott még kezdőként úgy, hogy Touré volt a párja, Kompany-val láthatóan jobbak voltak ketten együtt.  
 
Touré: 5 Na, nála már nem lehet az a kifogás, hogy fiatal és tapasztalatlan, mint Boyata, ennek ellenére hasonlóan gyenge volt sajnos. Kommentek között fel is merült, hogy bezzeg Richard Dunne meg a remekül védekező Villa-ban alapember. És tényleg, közben a City Touré-tól vár megváltást hátul, ezt lehet, hogy ő nem képes már elhozni.
 
Zabaleta: 5 Gyengébbik arcát mutatta, rossz passzok, sok szabálytalan szerelés, amiből kapja az ellenfél a szabadokat, nem elég gyors, elöl használhatatlan, labdát tartani sem tud. Lassan 3. számú jobbhátvéd, nem tudjuk, hogy Onuoha miért nem játszhatott.

De Jong: 6 Sok szerelés, sok harc, de ő is pontatlan volt sokszor, valamint annyira ki van ölve belőle minden, ami a támadásokhoz kapcsolódik, hogy az nem igaz.
 
Barry: 5 Meccsek óta formán kívül, állítólag sérült, de nem lesz műtét, mert egyrészt szükség van rá, másrészt 1-1.5 hónapot nem tudunk lehúzni úgy, hogy Vieira-val pótoljuk, nem véletlen akart középpályást Mancini januárban. Ettől függetlenül, ha már játszik, akkor játszana jól. De lassú, pontatlan, körülményes, bátortalan, ezt vmelyik kommentből idéztük, sajnos teljesen ez a helyzet.
 
Ireland: 5 Valaki elrabolta a tavalyi Ireland-et, és ezt a mostanit tették a helyébe. Ő nem lehet Ő. Pontatlan passzok, felesleges rossz cselek, persze az, hogy jobbszélen van erőltetve elég nagy melléfogás, mikor ott van a padon SWP, Johnson, vagy akár Petrov is. A tavaly parádésan teljesítő Ireland megszűnt létezni idén, de nemcsak Mancini óta, már azelőtt sem ment neki.

Bellamy: 5 Ilyen gyenge meccse neki ritkán van, le is lett kapva hamar, rossz helyezkedés, nagyon rossz megoldások, pontatlanság.  

Tevez: 6 Harcolt, küzdött, volt 1 nagyobb helyzete, de ne találta el igazán jól, ha több támogatást kapott volna, akkor talán…
 
Adebayor: 5.5 Gólja ellenére nem lehet jobbra értékelni, nagyon lazán játszott, ezt most rossz értelemben értjük, labdaátvételnél sem erőltette meg magát, elveszítette a labdát, nem futott utána, komolytalan pontatlan passzokkal tűnt ki sokszor. Ez nem az az Ade, akire szükségünk van jelenleg, pláne, hogy a keret 3. csatára, RSC sérült és még az is lesz 1 darabig.
 
Cserék: Johnson jött be a legkorábban, debütáló meccsén nem volt rossz, nagyon hajtott, néha rossz megoldást választott, de van benne fantázia, erő, ambíció. Vieira is debütált, ő már kevésbé volt jó, de még így 30-on felül is többet mutatott, mint Barry vagy Ireland. Végül Petrov jött be, de csak pár percre, semmit nem tudott már hozzátenni.
 
A meccs embere: Jozy Altidore, a fiatal amerikai válogatott csatár nagyon megküzdött a City védőivel, lőtt egy szép gólt, és végig harcolt, amíg le nem cserélték.  Tudtuk, hogy rá figyelnünk kell, mégsem sikerült. Első gólját lőtte a PL-ben, naná, hogy a Man City ellen.
 
A riválisok közül a Pool 1 nagyon nehéz meccset húzott be, míg a Spurs és a Villa egymást boldogítva értek el 0-0-át, tehát a Pool 3, míg a Spurs/Villa 1-1 pontot vert ránk.
 

PL tabella

Góllövőlista

 
Következő mérkőzést kedden fogjuk játszani a PL-ben, hiszen hétközi fordulót rendeznek, ekkor a Bolton-t fogadjuk hazai pályán, hát a Hull zakó után mi más kívánhatnánk, mint 1 nagy arányú győzelmet. Sőt, bármilyen győzelem jó lesz, csak legyen. A meccset az Eurosport2 (újra) élőben közvetíti 20.45-től.

Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr981735428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.02.07. 10:10:00

gyalázat volt, ezen nincs mit szépíteni

vannak középpályásain, de nincs középpályánk, vannak védőink, de nincs védelmünk

február közepén ez már azért elég kínos, látszik milyen munkát hagyott Sparky Mancio-ra

a top4-et azért nem kell temetni,van 2 meccsünk még, és van 3-4 pont hátrányunk + mindegyiket fogadjuk még hazai pályán

viszont pár játékos tényleg elgondolkodhat, hogy akar-e itt játszani extra sok fizetésért és ezt a pályán is megmutatni vagy sem

Ireland óriási csalódás eddig, pedig ha valakinek, neki kéne itt most példát mutatnia a játékával, ehelyett rendre szar
Barry-re nem találok szavakat, ha ezzel így bekerülhet a VB-keretbe, akkor Capello fejével baj van
csóri De Jong meg antifocista, de legalább a saját dolgát, ami a rombolás, ütközés, azt megteszi, másra tényleg nem jó

a védelem külön egy vicc Bridge/Zab, még a Villa-nak is jobb szélső védői vannak, nem beszélve a Pool-ról, vagy a Corluka-féle Tottenham-nek

kb. 1 jó belső védőnk van és az a sérült Kompany, csak tudnám, hogy a Lescott-Touré párost Hughes minek hozta akkor ide olyan árért, amiből a Villa komplett védelmét meg lehetett volna venni

gyenge a keretünk, hihetetlen rossz igazolásaink voltak Hughes-nak, és sajnos szar játékosokra nem lehet csapatot építeni, nem is érdemes, sőt sikereset nem is lehet
valahogy ki kell drukkolni, hogy a többiek több pontot szórjanak el, mint mi:D

azért a Bolton-t most már ezek után meg kell alázni, ha esik, ha fúj...

man city 2010.02.07. 10:12:09

a sárga lapok meg komolytalanok, ugyanannyit szabálytalankodtunk, mégis 2x annyi sárgát kaptunk, a bíró tré teljesítményt hozott, persze nem ezen múlott

Richards 2010.02.07. 11:01:58

tegnap nem is írtam semmit, szörnyen rosszak voltunk, nem harcoltunk a párharcokban, én még azt sem mondanám, hogy a Hull jó volt, hanem mi voltunk annyira rosszak, hogy ők kimondottan jónak látszottak, pedig semmi extrát nem játszottak

az, hogy tudnak 5-öt passzolni zsinórban, az nem nagy szám, persze ha mi 3-at sem tudunk, akkor az 5 már folyamatos játéknak tűnik ahhoz képest

ez a pontatlanság már sokszor előjött a szezonban amúgy, de tegnap még a rövid passzok 2-3 méterre lévő társaknak sem sikerült
+ a Hull-nak volt a héten másik meccse a Chelsea ellen, mi meg pihenhettünk, ezért kár volt

a top4-be én nem élném bele magam nagyon, top6 + FA-kupa, itt se a győzelem az elvárás sztem, hanem elődöntő/döntő, aztán lesz ami lesz

a riválisok is elbuknak sima meccseket, de sajnos mi is, és nekik van csapategységük, nekünk még nincs
én már csodának gondolnám, ha elérnénk a top4-et a végén

a játékosokra külön nem térnék ki, úgyis csak szidni tudnám őket

Come on City!!!

black:roll 2010.02.07. 12:05:01

azért a játékosokat meghallgatnám, hogy ők mit gondolnak erről a tegnapiról, illetve saját játékukról

mert nyilván Mancini is hibás, de pár játékos komolyan lebutítottan játszik, pedig tudnak sokkal többet is

Ade visszatért, lőtt 2 gólt, de ez Tevez-nek vhogy nem tett jót, egyáltalán nem veszélyes már, se tegnap se a Pompey ellen...

@man city:
"vannak középpályásain, de nincs középpályánk, vannak védőink, de nincs védelmünk"

ez sajnos telitalálat (nem 4 pontos:D)

nincs egység a csapatban, nincs összhang, nincs semmi

innen nézve már az is nagy dolog, hogy harcolunk a BL-helyért...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.07. 15:14:37

nagyon nagy formajavulás, edzői szigor vagy mittudomén mi kell most, mert nagyon lemaradunk ha februárban nem ütjük meg a Bolton, Stoke, Pool triót a PL-ben

Chelsea ellen idegenben amúgy sincs sok esélyünk, pláne ha így toljuk, mint tegnap

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.07. 15:20:09

"We didn't play very well.

"We know Hull at home is a different proposition, they played well.

"We started the game very, very slowly and there were things I didn't like because the pitch is the same whether we play at home or away.

"If we want to make the top four, we must win away and we must fight. We must be aggressive away, not like the first half."

Mancini is hasonlóan látta, mint mi:), reméljük a csapat levonja a tanulságokat, és nem nagyon követjük el ugyanazokat a hibákat már sokadszor(Tottenham, Everton és most a Hull ellen is )

double 2010.02.07. 23:01:38

off

Robinho góllal mutatkozott be a Santos-ban, ott megy neki persze...

on

szánalmasan gyengék voltunk, nem is vettük komolyan a meccset, ilyen mentalitással nem is érdemes kiállni, nem tudom mi volt ez

totálisan le tud blokkolni a csapat, és nem tudunk visszajönni néha

persze az is gond, hogy nincs idő összeérni, egységessé válni, mindig sok a sérült, pl. a védelem alig tud kétszer ugyanabban a felállásban játszani zsinórban

ha a Bridge-Touré/Kompany-Lescott-Richards 4-es végig tudna játszani 1 hónapot, talán lenne vmi fejlődés, ahogy p. a chelsea védelme is elég stabil, szinte mindig a Cole-Terry-Carvalho-Ivanovic kezdővel állnak ki, persze ott a cserék is nagyobb klasszisok, mint akik nálunk vannak(Bosingwa, Alex stb.)

középen már van állandóság, de valahogy nem stimmel ott se semmi, egyszeráen képtelen a támadásokat kellően támagotani, ha a széleken nem tudunk elmenni vagy Bellamy vagy Petrov vagy SWP, akkor végünk van

Tevez góljai is kb. mind szélről indult akcióból jött, mert se Ireland, se Barry nem tud mit hozzátenni szinte
(De Jong főleg nem)
pár nagy beindítás, passz, távoli lövés kéne tőlük, de mint a fehér holló, olyan ritka ez tőlük eddig...

összességében örülhetünk, hogy az Arsenal kikapott a Spurs és Villa pedig döntetlent játszottak, a Pool viszont jól jött ki ebből a fordulóból

Bolton-t meg kell ütni,kötelezően!!!

GO CITY!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.08. 15:07:34

@double: sajnos ezek mind olyan problémák, amik nem fognak egyik napról a másikra javulni

sérültekkel nincs mit csinálni szintén

vmi óriási mákra lenne szükségünk sztem, hogy mi legyünk a végén a top4-ben , mert bár talán még lépéselőnyben vagyunk a 2 elmarad meccsünkkel, de mind a 3 másik csapat sokkal egységesebb, és sokkal inkább tud csapatként működni, mint mi, és ez nagyon fog számítani majd a sorsdöntő tavaszi meccseken sztem

és itt már 1 Hull, Wigan elleni is lehet sorsdöntő ugye...

one citizen 2010.02.08. 15:35:09

nem láttam a meccset, de hát óriási csalódás volt megtudni az eredményt, azt már csak hozzáképzeltem, hogy hogyan játszhattunk, elolvasva az összefoglalót, na ez meg is erősített benne, hogy mennyire nem "harcoltunk" vélhetően...

legalább az X jött volna össze, az is 1 pont
játékosokat nem tudom értékelni nyilván, de Hughes összesen 2-szer kapott ki amíg itt volt idén, Mancini 2 PL vereséget és 1 Liga-kupa kiesést ért el kb. 1.5 hónap alatt

és ha így folytatjuk nem 1 verés néz még ki nekünk, mert ez csak a Hull volt!!

csalódott vagyok, közben a Pool is magára talált, lehet, hogy nem játszanak jól de elmúlt 7 meccsükön asszem 5 győzelem és 2 döntetlenjük van, és nincs is olyan sok nehéz meccsük vissza már, mint nekünk

és akkor még a Spurs és Villa is beleköphet a levesbe bármikor

ugyanott tartunk ahol Hughes-sal, idő kell a csapat összeéréséhez stb.

one citizen 2010.02.08. 15:42:29

olvastam, hogy Bellamy is lesérült a meccsen, ráadásul éppen a térdére, ahol eleve is volt vmi régóta húzódó gond a lábával, az hiányzik már csak, hogy kidőljön hetekre

ha így nézzük Johnson megvétele nem jött rosszul, feltéve, ha jól tud majd játszani

double 2010.02.08. 17:25:20

@one citizen: igen, de arra sincs garancia, hogy Hughes most jobb lenne a csapatélén
lehet, hogy nem kapunk ki az Everton-tól meg a Hull ellen, cserébe meg X-elünk a Stoke meg a Wolves ellen

Burnley, Bolton, Hull ellen ő is csak X-re volt képes ugye ősszel, ráadásul otthon is

sajnos időből sokkal több kéne, mint amennyi van, Mancini-t jobbnak, tapasztaltabb edzőnek tartom így is, de csodát ő sem tud művelni, pláne, ha még a játékosok sem tesznek meg mindent, mikor játszanak

@Ireland7: hát igen, piszok nehéz les, bízzunk a legjobbakban, meg abban, hogy a riválisokat is pofán csapják a kisebb csapatok néha, nem csak minket:D

one citizen 2010.02.08. 21:13:45

@double: ízok én Mancini-ben, más úgysem tehetek, de a végén majd kiderül azért, hogy mit alakítunk

Hughes-sal 29 pontot szereztünk 17 meccsen, pont a Sunderland elleni meccs volt az utolsó ugye

most ha ezt arányaiban felszorozzuk, hogy 17 meccsen 29 pont, ez a maradék 21 meccsen még 36 pontot jelentene, ez a 21 meccs már mind Mancini-vel zajlott/zajlik épp

na most 29+36, az még "csak" 65, ami nem biztos, hogy elég a top4-hez

de ugye Hughes-t azért kellett leváltani, mert nem volt elég jó ehhez elvileg, tehát hogy elérjen a maradék 21 meccsen 36 pontot, hanem hoztuk Macini-t, akivel nyilván több a cél, mint a 36 pont(21 meccsen), ami Hughes "pontrátája is hozott volna talán

na most ebből a 21 meccsből ugye Mancini lement már 6 meccs, ebből összejött 12 pont(4 győzelem, 2vereség)

vagyis már csak 15 meccsünk van arra, hogy 24 pont meg legyen, de ugye ez az előzőekben említett 65-höz elég csak, ami sztem Hughes-sal is meg lett volna, előbb már levezettem, persze csak elméletben:)

ha 15 meccsből nem szerez többet, mint 24 pont Mancini, akkor egyértelműen megbukott, ha 24-nél kevesebbet, akkor még Hughes szintjét sem tudta hozni

múltkor írtátok, hogy a top4-hez akár 70 pont is kellhet majd, ahhoz viszont a maradék 15 meccsen 29 pont kell, amiről látszik hogy meg kel szakadnunk ehhez, hogy sikerüljön, szinte lehetetlen

nos kicsit hosszan írtam talán, de leírtam amit akartam:)

remélem összejön a top4, bár ezzel kapcsolatban nem vagyok túl optimista

double 2010.02.09. 00:08:44

@one citizen: ez a számolgatás nekem magas ilyen későn már:D, de tény, hogy kb. 70 pont kell a top4hez, annyi sztem elég lenne, nyilván nem néz ki nekünk se annyi, ha ilyen Hull meccseket bebukunk, de a többiek sem állnak jobbak e téren

hogy mennyi lett volna Hughes vezetésével az szimpla feltételes mód már, kár azon gondolkodni

abban egyetértek, hogy Mancini azért lett szerződtetve, hogy kiharcolja a BL-t és kudarc lesz(akár el is küldhetik), ha nem éri el

inkább úgy fogalmaznék, hogy több pozitívum szólt Mancini mellett, mint Hughes mellett, nyilván mind2 embernek vannak rossz dolgai is

Hiddink-nek alapból jobban örültem volna, de hát Mancini sem rossz manager, mindenképp tapasztaltabb, mint Hughes, na persze ezt majd eredményekkel kell igazolnia, de talán még 10 meccset sem ült a kispadon várjuk ki a végét

15 meccsen 29 pont(ennyi kéne a 70 ponthoz ugye) az mindennél neccesebb:)

az most már úgy jön csak ki, hogy p. 9 nyertes, 2 döntetlen és 4 vereség:)

ááhh nem tudom mi lesz, majd lesz valahogy, mindig a következőt nyerjük meg, vagyis a Bolton-t:)

Come on City!

man city 2010.02.09. 13:04:28

nem lehet így utólag megmondani, hogy Sparky-val mi lett volna, ha...

max. annyit, hogy ha a 7 döntetlennél zsinórban csak azokat megnyerjük,amikor konkrétan vezettünk pl. a Fulham, Hull, Burnley ellen, akkor most 6 ponttal több lenne a nevünk mellett
ami jobb, mint az Arsenal-é vesztett pontokban(+ 2 meccsünk elmaradt)

persze még 2-3 ilyen komolytalan kudarc nem fér bele, mint a Hull zakó, ezt tudja Mancini is
süti beállítások módosítása