Annyi a hazai veretlenségnek. Ebben a szezonban ilyen még nem volt, hogy 1 csapat 3 ponttal távozzon a COMS-ból, sajnos most erre is sor került, ráadásul az Everton megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot. Ők tudták mit kell ehhez tenni ellenünk, míg a City-nek csak halovány próbálkozásai voltak. Az első félidő közepén egy pontrúgást követően Cahill szerezte meg a vezetést a liverpooli csapatnak, majd mikor egyre reménytelenebb volt a City helyzete a meccs vége felé, akkor egy kontrából Arteta eldöntötte a találkozó sorsát.

 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után az első hazai vereség elemzése, összefoglalója, videóval és a játékosok értékelésével.
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 45.708
Játékvezető: Peter Walton
 
Eredmény: 0-2 (Cahill 33’; Arteta 85’)
 
Kezdők:
 
Manchester City:
Given, Richards (Vieira 74’), Kompany, Toure, Zabaleta, Johnson (Santa Cruz 57’), De Jong, Barry, Bellamy, Tevez, Ireland (Wright-Phillips 41’)

Everton:
Howard, Neville, Jagielka, Distin, Baines, Arteta (Yobo 90’), Heitinga, Cahill, Pienaar, Osman, Saha (Rodwell 72’)
 
Sárga lapok: Tevez, Given, De Jong, illetve Heitinga, Pienaar
 
 
Statisztika:
 
 
Man City
Everton
Lövések (kaput eltaláló)
17(4)
10(3)
Szabálytalanságok
11
13
Szögletek
7
4
Lesek
5
1
Labdabirtoklás
60%
40%
Sárga lap
3
2
Piros lap
0
0
Védések
1
4
 
Nagyjából 2 ellentétes félidőre választhat a meccs, igaz egyik sem kedvezett nekünk. A hazai veretlenségünket megszakító meccs meglehetősen lassan kezdődött és a 20. percig így is folytatódott, nagyjából 1 közepesen veszélyes szitu volt, mikor Richards válláról majdnem a kapufára pattant a labda, de Howard védett. Nagyobb színvonalat és iramot vártunk a meccstől előzőleg. Aztán akadt kb. jó 10-12 percünk, ekkor sorba jöttek a támadások, szebb összjátékra is képesek voltunk, Tevez ellenállhatatlanul robogott, Ireland is megcsillantott valamit tudásából. Ekkor úgy érezhettük, hogy érik a City 1. gólja, csak idő kérdése. Részben jól éreztük, hogy érik a gól, csak az Everton-nak érett. 32. perc körül Pienaar ment el a szélen, Barry követte, jobban mondva rohant utána, lökdösték egymást, majd egy jelentéktelen fault miatt szabadot kapott az Everton. Arteta nem beívelte, hanem legurította Baines-nek, aki betekerte középre, csak ki kellett volna fejelnünk. Ehelyett Cahill zavartalanul bólintott a labdába, ami a kapuban kötött ki. 0-1.
 

 

Jó lett volna a gyors egyenlítés, vagy legalább a gyors eszmélés, de erre nem került sor sajnos. Járattuk a labdát, erre-arra, csak előrefelé nem, pontatlanok voltunk, a széleken nagyon jól biztosított az Everton, SWP és Johnson talán azt sem tudták hirtelen, hogy melyik poszton játszanak. Félidő vége előtt még Kompany csinált egy buta szabálytalanságot Arteta ellen a kapuval szemben 20 méterre kb., de Arteta a sorfalba vágta szerencsére.

 
A 2. félidő sem hozta el a megváltást, ellenben a görcsös vagdalkozást, ötlettelen játékot igen. Egyből az egyenlítésre kellett volna koncentrálni, de e mintha csak a 60. perc tájékán kezdett volna tudatosulni a csapatban, hisz innentól kezdve vezettük a támadásokat sorra, minimális kreativitással és sikerrel. Zabaleta beadásai, Bellamy szögletei, amik a majdnem a másik oldalvonalon mentek ki, kb. erről szólt ez a 30 perc. Egyre jobban nyomtunk, de az Everton állta a sarat végig. Komoly helyzetünk nem is volt, egyszer Tevez ráfordult, de hosszan tolta meg maga előtt, így Howard felszedte, illetve 20 méterről lőhetett RSC is, de akkor meg fölé vágta a labdát. Bellamy és Johnson kb. 30 centivel 3-szor is lesre futottak, pedig nagyon előnyös akció alakulhatott volna ki, ha kicsit figyelnek erre. Semmi nem jött össze, ennek az eredménye lett az a kontra, ahol ismét Kompany „bravúrozott”, az oldalvonal mentén Rodwell egy ütemcsellel elküldte Kompany-t, majd meg sem állt, míg gólpasszt nem adott az üresen érkező (De Jong-nak hála) Arteta-nak. A holland és belga játékosunk is legalább annyit tett ehhez a gólhoz hozzá, mint a Rodwell-Arteta páros. 0-2.
 

 

Maradt kb. 7-8 percünk, de minden reménytelen volt ekkor már. Helyzetünk sem akadt ebben az időszakban. A meccs "csúcspontja" az lett, mikor a City jött volna bedobással de Moyes megfogta a labdát, nem adta vissza, vagy csak várta, hogy a City játékos menjen oda érte, Mancini pedig „elemi erővel” belerohant Moyes-ba. Ha találunk erről videót, azt mindenképpen megosztjuk veletek. Mindkét menedzsert beküldte az öltözőbe a bíró, sajnos van esély arra, hogy eltiltsa az FA őket, nyilván Mancini-t sajnálnánk jobban, ebben az esetben viszont ki kell hagynia 1-2 meccset neki is, pontosabban nem tartózkodhat a kispad környékén. (Ferguson, Mourinho és újabban Guardiola is kényszerült már hasonlóra, vajon a nagy edzők átka ez?)  

 
Taktika:
 
Első ránézésre tetszett a kezdő, Ireland végre bekerült, annak ellenére is hiányoltuk már, ha elmúlt meccseken, mikor lehetőséget kapott nagyon gyenge volt. Zabaleta balszélen sok jót nem ígért, de hát Garrido sem életbiztosítás. Az más kérdés, hogy mentálisan megint nem sikerült elkapni a meccs ritmusát, na meg hogy a középpálya ismét csődöt mondott, megspékelve védelmi hibákkal. Először is a védőknek semmi más dolguk, mint megállítani a támadókat, és elkerülni a bekapott gólokat. Az első Everton gól megfogta a csapatot, az Everton pedig még kicsit át is vette az irányítást. Közben Barry ésIreland alig tudtak kezdeni valamit a labdával, egyből tették szélre, ahol ismét csődöt mondtunk, 1. félidőben pontos beadásból kb. 0-1 volt, de beadásból sem volt sok összesen. Szélen se Bellamy, se Johnson nem remekelt. Innentől minden támadásunk elvileg halálra van ítélve, mondjuk most is csak Tevez-en múlott, hogy nem így lett. Ahogy bejött SWP onnantól semmi nem történt szinte az 1. félidőben. 2. félidőben is vagy 10 percbe tellett mire elkezdtük átvenni az irányítást. Jött RSC is, minden-mindegy alapon csak a „labdát szélre ki, majd beadás” játékot erőltettük, ami 3 okból is kudarcot vallott. Először is legtöbbször Zabaleta próbálkozott beadással, aki nem tud beadni, hiába van ott Bellamy és SWP, Zabaleta próbálkozik. Másrészt Tevez-re ívelgetni nem egy okos ötlet, Barry és De Jong alig jöttek előre, RSC fejét meg sosem sikerült megtalálni. Harmadrészt pedig az Everton védők mintha erre készültek volna külön, mert páratlan magabiztossággal fejeltek ki mindig mindent. Jól mutatja is a statisztika, hogy sok lövésből mindössze 4 találta el a kaput, abból is 2 talán még az 1. félidőben. Magyarul 0-1-nél 1 félidőn át még a kaput se nagyon találtuk el. A 60-40-es labdabirtoklást is a hajunkra kenhetjük, mert semmit nem tudtunk kezdeni a labdával, csak kitettük Zabaleta-nak, aki bekanyarította, Jagielka meg kifejelte. Ez ment kb. a 2. félidőben végig. Vieira-t is már szinte támadónak hoztuk be, hátha befejel egye labdát, de erre sem került sor. A görcsölésnek az lett a vége, hogy a végén Arteta meg eltett egy újabb labdát a kapunkba, szép kontra akció után, ekkor már annyira nyomtunk, hogy a védők is elől voltak, a balhátvéd Zabaleta jobboldalról adott be, Barry aki ilyenkor visszalép balhátvédnek sehol nem volt, kinyíltunk hátul, Kompany is bénázott 1 sort stb.
 
Nincs mit vitatni azon, hogy 1 pontot sem érdemeltünk meg. Középpálya nem tudtuk semlegesíteni őket, bár megnehezítettük őket, mert Osman és Pienaar nem tudtak villogni, de Arteta még ott maradt sajnos. Teljesen hanyagoljuk most azt, hogy a 4. helyre mennyi esélyünk van ennek a meccsnek tükrében, ezt a kommentekben kifejtjük közösen.:) Az biztos, hogy nagy lehetőséget szalasztottunk el ismét, meg hogy majd ennek meg fogjuk inni a levét esetleg.
 
Játékosok értékelése:
 
Everton-t dicséret illeti, nagyon taktikusan és okosan teljesítettek, védekező szemlélettel léptek pályára, de kevés helyzetükből kettőt kihasználva nyerni tudtak. Arteta, Cahill, Jagielka, Distin játéka mindenképpen kiemelendő. De csapatként nagyon jól működtek, ezt kéne nekünk is megtanulni.
 
City:
 
Given: 6 Nem igazán hibáztatható a gólokért, a védők voltak inkább sárosak.
 
Zabaleta: 5.5 Nem tudjuk hová tenni igazából, az biztos, hogy technikailag kvázi ügyetlen ezen a szinten. Teljesen alkalmatlan a modernkori szélsőhátvéd posztra, mert passzolni se, de beadni se nagyon tud. Cselezni pláne nem, ellenben nagy teherbírású, univerzális játékos, hiszen most is idegen poszton kellett játszania. Igazi kiegészítő ember, akinek sokszor a padon jobb helye lenne.  Garrido jobban adott volna be, ez biztos.
 
Kompany: 5.5 Na most ő is messze volt legjobbjától. Cahill góljánál hol járt? Bizonytalan volt többször is, majd Rodwell simán megetette, ebből lett a 2. gól. Ő ennél sokkal jobb, most valahogy fejben nem volt ott a meccsen.
 
Touré: 6 Párszor meglepő energiával vetette bele magát 1-1-szólóba, már majdnem az Everton kapujáig futott, de hátul még mindig nem nyújt stabil biztonságot. Némileg jobb, mint őssel volt, de nehogy már az legyen a szint.
 
Richards: 6.5 Nem volt rossz önmagához képest, összességében azért ez még kevés. Sebessége, fizikai ereje meg van ahhoz, hogy jó szélsőhátvéd legyen. Technikailag és játékintelligenciában viszont még messze nem tart ott. 
 
De Jong: 6 Arteta-t fogni kellett volna. Sokkal jobban. Összjátékban is sokszor a könnyű utat választja és hátrafelé passzol, és a már sokat említett kritika vele kapcsolatban, semmit nem tud/akar hozzátenni a támadásokhoz. Ez nem lenne ennyire nyilvánvalóan baj, ha a társa, Barry ezt rendszeresen megtenné, de ő sem nagyon hajtja magát.
 
Barry: 5.5 Nem tudjuk Barry mit játszott ezen a meccsen, sok értékelhető megmozdulása nem volt, azon kívül, hogy buta szabálytalanságából adódó szabadrúgásból kaptuk az első gólt. Ezt meg nem tudjuk pozitívan értékelni, szóval egy alapos fejmosást megérdemli a rutinos angol középpályás.
 
Ireland: 6.5 Nagyon gyengén kezdett, nem futott, labdát vesztett, nem helyezkedett jól, nem futott vissza eleget, majd kezdett valamivel jobb lenni, a City is kezdett jobb lenni kb. a 20. perctől, volt egy bámulatos emelése, amiből Tevez előtt adódott nagy helyzet, majd a 30. perc körül hátulról Heitinga belerúgott, ettől lesérült. Jött is SWP még az első félidőben.
 
Bellamy: 6 Előző meccsen dicsértük Bellamy-t, hogy mennyire hatékony és mennyire alapja a City támadásainak, most ezt ő megcáfolta ezen a meccsen. Semmi nem jött össze neki, lesre futott, mikor nem kellett volna, leszereltél, szögletei idegesítően pontatlanok voltak.
 
Johnson: 6.5 Nem volt rossz, persze nem is volt jó. Próbálkozott a szélen, majd középre lett húzva, ott nagyon a labda sem került hozzá, eleinte Richards-sal próbáltak trükközni a jobboldalon, de ez nem igazán jött össze nekik.
 
Tevez: 7 +0.5 A legjobb volt a City-ből, akin látszott, hogy ezt a meccset egyedül is meg fogja nyerni akár. Nagyon ment, harcolt, de most szó szerint, igazi gladiátor volt. Helyzetei is szinte csak neki akadtak, de baromi egyedül volt ahhoz, megoldja őket. Persze nagyon figyeltek rá. a +0.5 pont stílusáért, szívéért, ami végighajtja minden meccsen. 
 
Cserék: SWP elég sok időt kapott, de pár cselnél, illetve beadásnál többre nem futotta tőle. Santa Cruz is több mint fél órát kapott, de azon kívül, hogy 1-szer helyzetbe került és fölé lőtt sok mindent nem tudott hozzátenni, legfeljebb jelenlétével magával vitt mindig 1-1 embert. Amikor már Vieira-t hozzuk be ilyenkor, akkor általában baj van, sokra most tőle sem futotta.
 
A meccs embere (hallgatva a Sky értékítéletére) Phil Jagielka, az Everton belső védője, aki komolyabb sérülést követően tért vissza nem is olyan rég. Remek teljesítményt nyújtott, számtalan labdát kifejelt. (Fanyar humorral mondhatnánk, hogy Lescott után őt vásároljuk meg az Everton-tól.)
 
Ennyi sírás/panaszkodás/negatívum után minimális öröm, hogy az Aston Villa sem tudott nyerni egy papíron könnyebb meccsen. Hazai pályán fogadták a Sunderland-et, de csak 1-1-re futotta tőlük, és ha úgy nézzük, hogy zsinórban két hazai meccsen a Wolves és a Sunderland ellen csak 2 pontot szereztek a (kitűzött) 6-ból, akkor ők sem kerültek közelebb a 4. helyhez. Igaz nekünk minimum 1 pontot hozni kellett volna, már csak hazai pálya miatt is. 
 

PL tabella

Góllövőlista

Következő mérkőzésünket nem szombaton, nem vasárnap, hanem hétfő este fogjuk játszani, ekkor a Wigan látogat hozzánk, idegenben nagyon kevés csapatnak okoztak gondot eddig, nehogy rajtunk hizlalják fel ők is a pontjaikat. A győzelem kétségtelenül létfontosságú, ha ezt elbukjuk, akkor a többit is el fogjuk bukni. A tétre való tekintettel az ES2 élőben közvetíti a találkozót
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr81866823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.03.25. 07:33:08

ezt gyorsan összedobtátok:)

Mancini egyből bocsánatot is kért, de az nagyon jó jelenet volt, vmi hasonló rémlik Hughes-tól is még anno:)

én azt hittem, hogy felökleli, elsőre nem tudtam, hogy a labdáért ment oda, hanem gondoltam beszólt vmit neki Moyes, és összeverekszenek:D

milyen lenne ha majd Ferguson-nak is neki rontana így egyszer, és leteperné a földre:D

a meccset elrontottuk viszont, nem tudom mi volt a gond, a görcsölés sajnos ott volt, Everton tényleg lazábban fogta fel a meccset, nyugodtabbak is voltak, nagyon érződött, hogy rajtunk van a nyomás inkább, Tevez-en kívül ez meg is fogott mindenki...

de részben "elégedett" vagyok, mert a vereség ellenére nem voltunk nagyon rosszak, vagyis jók em voltunk, de támadtunk, beszorítottuk őket, mezőnyfölényünk is volt stb.
kaptunk idén már ki úgy, hogy negyed ennyi közünk se volt a meccshez

itt is sztem annyin múlott, hogy ha Teve korai próbálkozásaiból 1 beakad, akkor megnyerjük

nekik akadt be 1 hamarabb, onnantól viszont jól védekeztek nagyon

pl. Saha, Pienaar semmit nem tudott egész meccsen csinálni, Richards sztem nem fogta rosszul a dél-afrikait

nem is őt cseréltem volna le, hanem Zabaletat-t mondjuk Vieira-ra, vagy Sylvinho-ra, ő hátha tud beadni

közelebb nem kerültünk a 4. helyhez(ami sztem olyan 60-70% hogy nem lesz meg nekünk), de távolabb se nagyon, Spurs is fog még hibázni(na meg mi is)

Wigan-t ütni, vágni kell, gólarányt kell javítani, ott nem elég a 3 pont sztem

Come on City!

man city 2010.03.25. 07:56:42

hát úgy tűnik maradni kell a 4-4-2-nél, 2 belső középpályással, mert ez így vékony, nagyon vékony

De Jong-nak max annyi haszna van, hogy 1-el kevesebb gólt kapunk legfeljebb, csak cserébe nem lövünk, mert semmit se képes támadni
Touré hozzá képes csatár, komolyan mondom

Barry-t rossz nézni néhanapján, pl. tegnap

ettől függetlenül behúzzuk a 4. helyet, nem nagyon van más választásunk

a Mancini/Moyes fight-ról itt találtam egy videót, én meccs közben erről teljesen lemaradtam, de kurva nagy:DDDD

soccer-portal.org/cat/video/1586-mancini-and-moyes-clash-on-the-touchline.html

én bele is térdeltem volna Moyes-ba, meg pár olasz gengsztert is ráküldenék:D
ennyi kijár, ha már oda-vissza legyőztek minket:D

(amúgy tényleg érdekes, hogy a faszba került ez a meccs március végére?
az Everton első 3 bajnoki meccsét mind bukta, és ott lett volna ez is, rögtön a 2. meccs a bajnokságban
oké, hogy elhalasztották de egész ősszel nem volt idő bepótolni)

mondjuk 1 szavunk sem lehet, jobbak voltak, pedig Fellaini nélkül azt hittek fosok lesznek, erre mi voltunk fosok

Mancio-t tuti eltiltják 1-2 meccsre, ez 99%

one citizen 2010.03.25. 14:03:44

ez azért egy váratlan pofon volt a csapattól a drukkereknek
rossz esetben is max. döntetlenre gondoltunk, és hát a formánkban sem volt benne egy vereség

Adebayor visszatérését várom, talán ő hozzá tudja tenni azt a pluszt, ami most kell, mert így haladva biztosan nincs meg a 4. hely
Lescott-Kompany kettős sztem jobb, mint a Touré-Kompany páros, ez is rányomhatja a bélyegét a maradék meccsekre
középpályán meg csak igazolással lehet újítani sajna, ez nyárra marad

most nem is a helyzetkihasználás volt a gond, mint elmúlt 2 meccsen, hanem megint az , hogy nem tudtunk helyzeteket kialakítani
rossz volt nézni, hogy kb. 10%-ban tudunk csak újat húzni, meglepni az Everton-t, ez is kb. csak Tevez-ről mondható el

a 2. gól már csak hab volt a tortán, sztem ha az nincs, akkor se hozzuk vissza a meccset, az 1. gól volt sorsdöntő, pedig az baromi könnyen lekerülhető lett volna
Cahill még mutatja is előtte, hogy ő fejel majd, csak oda kellett volna állni mellé szorosan
nagyon keveset támadott az Everton., ezért ha nincs ez a gól, ki tudja, mikor támadnak újra, és addig mi is lőhettünk volna gólt

van még 8 meccsünk, maximum 24 pont, sztem úgy épp a fele reális, 12 pont, az meg "csak" 65 pont lenne, sztem ez pár ponttal kevesebb, mint ami a 4. helyhez kelleni fog
nem érzem amúgy, hogy sikerülni fog, de persze hajrá City!

Vladi Weiss 2010.03.25. 15:16:56

Kár ezért a meccsért. Sztem is most léptünk nagyot az irányba, hogy ne legyünk 4.-ek. Van még esély, de hát ha az Everton ellen otthon tehetetlenek vagyunk, akkor mit fogunk csinálni a MU, Arsenal meg Tottenham ellen? Hisz azok jóval erősebbek, mint az Everton.
Már nagyon unom, hogy a középpályát és a védelmet kell okolni, de nem igaz, hogy ennyire nem megy nekik a játék. Egész januárban lehetett volna igazolni, és még Johnson-t is az utolsó órában szereztük csak meg, aki azért átlendítette pár meccsen a csapatot mostanában, talán ha ő nincs, már a 7. helyen állnánk.

Tevez viszont meccsről-meccsre nagyot nő a szememben, ha mondjuk tavaly tavasszal azt mondják nekem, hogy Tevez lesz a Man City hőse jövőre...
:D

Legrosszabb viszont tényleg az lesz, hogy majd 1 ponttal maradunk le, aztán szívhatjuk a fogunkat.

HAJRÁ MAN CITY!

Vladi Weiss 2010.03.25. 15:19:06

Ja illetve azt akartam kérdezni, hogy tudja valaki az EL helyek kiosztását?

Az 5. és 6. helyezett indulhat EL-ben?

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.25. 15:48:39

@man city: thx, ez lesz az a video:)
4. játékvezető ott bíbelődik a táblával, mikor már megy a "harc":D

4-4-2-re pedig jó esély nyílik Ade visszatérésével, persze akkor is a középpálya lesz a gond...
(Ireland-ról meg még nem derült ki, hogy mennyire súlyos a sérülése)

@Vladi Weiss:

elvileg úgy van, hogy ugye 4 csapat megy a BL-be, első 3 csoportkörbe egyből, a 4. viszont selejtezőt játszik, ami akár elég nehéz is lehet(pl Sevilla és Valencia is jöhet akár ellenfélnek)

EL-be pedig az 5. jut be automatikusan, a 6. csak akkor, ha az FA-kupában vagy Liga-kupában a nyertes már amúgy bejt vmelyik kupába

tehát a MU nyerte a Liga-kupát ők BL-ben lesznek, így a 6. hely is EL-t ér már biztosan elvileg
(ha mondjukk a Hull nyerte volna a Liga-kupát akkor ők mennek az EL-be:D, a 6. meg nem)

Fa-kupával ugyanígy, ha mondjuk a Chelsea nyeri meg, akkor a 7. is indulhat az EL-ben

az még érdekes, hogy ha a Spurs nyerné az Fa-kupát és 4.-ek lesznek, akkor a 7. is megy az EL-be, de ha a Spurs nyeri a kupát de 5. lesz, akkor is asszem a 7. jár jól
kb. csak akkor nem lesz EL-ben a City, ha 7. lesz és a Portsmouth nyeri az Fa-kupát, amire sok esély nincs

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.25. 16:00:02

+ EL-be lehet jutni még fair play alapon is, ugye ahogy a City-nek sikerült is már, de idén erre nem kerül sor, mert anélkül is ott leszünk, vagy a BL-ben:)

black:roll 2010.03.25. 20:47:28

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1260554/VIDEO-SPECIAL-Touchline-trauma-From-Arsene-Wenger-v-Martin-Jol-Roberto-Mancini-v-David-Moyes--best-worst-manager-bust-ups.html

itt van még néhány edzői balhé, Wenger is tud ideges lenni:D

hát más sem hiányzik, mint hogy mondjuk 3 meccsre a lelátóra küldjék Mancini-t, a szezon ennyire fontos részében

a meccs eléggé felemás volt, nagyon ideges voltam, mert rettentően frusztráló, amikor hajtunk-megyünk, és sorra elbasszuk a lehetőségeket
eleve utálom, mikor hátrányban vagyunk
Hughes alatt valahogy sokkal könnyebben visszajöttünk hátrányból, az ő taktikájával ez könnyebben ment

nálunk már nem lehet a biztos védekezésre idén, mert 1-1 pontrúgásból bárhogyan beszopunk 1-1 hülye gólt, és hiába védekezünk amúgy jól, már ott a gólhátrány

ezért eszetlen támadótaktika kellene, kb. ami volt Hughes alatt
és ezt Mancini is tudja játszatni, láttuk már +2-3 fokkal a védekezés vele jobb, jó példa erre a Fulham , végig támadtunk voltak gólok, helyzetek, áés még így is majdnem visszajtt a Fulham
ha védekezőbb szellemben játszunk, akkor max. 1 gólt rúgunk és a 11-essel ,amit kapott a Fulham 1-1 lett volna kb

ez ennyiből Mancini kritikája, többi pedig a játékosok sara, akik nagyon szélsőségesen játszanak, egyszer remekül tolják, máskor értékelhetetlenek

direkt néztem Ireland-t, sok labdát vesztett, lassú volt, körülményes volt, szinte sétált csak...
pedig elvileg neki ilyenkor kellene bizonyítania, hogy igenis helye van csapatban
egy saját neveléstől sokkal többet várok ilyen téren, mert RSC legalább küzd, ha ügyetlen is...
Ireland menthette volna meg ezt a szezont , de valszeg semmit nem fog hozzátenni már sajna, én lassan 50-50%-ra teszem, hogy marad vagy távozik, persze nem akarom, hogy menjen, de így sose fog beférni többet, pláne ha igazolunk középpályást

Wigan-t minimum 3 góllal kell megütni hétfő este
vagy 9-1-re mint a Tottenham:D
Go City!

double 2010.03.26. 01:35:51

annyira, de annyira könnyű lett volna idén a 4. helyre befutni basszus

ősszel nem kellett volna 7-8 X zsinórban nudli csapatok ellen, most tavasszal meg verni idegenben a Hull-t, tegnap nem kikapni
ha ezeknek csak a felét megnyerjük most 6-7 ponttal mennénk a Spurs előtt, ami biztos 4. helyet érne kb.

így már én kevesebb esélyt látok rá, bár azért még nem szabad leírni minket, van még remény

tegnapi meccs borzasztóan frusztráló volt, de hát ehhez már hozzászokhattunk

Kranczy 2010.03.26. 10:56:47

Anglia: a szerdai incidens miatt büntetésre számíthat Mancini és Moyes
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/Anglia-a-szerdai-incidens-miatt-buntetesre-szamithat-mancini-es-moyes-2022523

Man. City: érdeklődnek a Barcelonától a Stuttgartnál kölcsönben lévő Hleb iránt
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-city-erdeklodnek-a-barcelonatol-a-stuttgartnal-kolcsonben-levo-hleb-irant-2022514

A gyengébb Barcelona teljesítményért többek között Thierry Henryt okolják. Megvesszük őt is meg Hlebet is és lesz egy fél exArsenalunk. :D

Sylvinho, Vieira, Hleb, Henry, Adebayor.
süti beállítások módosítása