Előzetes: PL 33. forduló

2010.04.02. 15:00

Ez most egy nagyon kemény forduló lesz, az átlagosnál is nehezebb. 1 csúcsrangadóval (MU-Chelsea) kezdődik a menet szombat koradélután, majd sok izgalmas meccs, amik valahol mind-mind nagyon neccesek a bajnoki cím, a 4. hely, illetve a kiesési küzdelem szempontjából.  A nemzetközi porondon még életben lévő 4 angol csapat játszott ismét a héten, erről is szólunk pár szót.

Előzetesek, tippjáték, TV-műsor a tovább után.
 
A 33. forduló programja:
 
szombat:
 
Man Utd - Chelsea
Arsenal - Wolverhampton
Bolton - Aston Villa
Portsmouth - Blackburn
Stoke City - Hull City
Sunderland - Tottenham
Burnley - Man City
 
vasárnap
 
Birmingham - Liverpool
Fulham - Wigan
Everton - West Ham
 
Nemzetközi porond:
 
A Bajnokok Ligájában egyik angol csapat sem ért el olyan eredményt, ami túlságosan kedvező lenne számukra. Kedden a Man Utd a Bayern-hez látogatott, és az előzetes elvárásokkal szemben elég ramaty játékkal 2-1-re kikapott, igaz a németek az utolsó pillanatig küzdöttek. Na persze ez a vereség minket nem szomorít el ugye:), a MU-t annál inkább, főleg hogy Rooney is megsérült az utolsó pillanatban, elsőre súlyosabbnak tűnt, jelenleg az ábra az, hogy 2-3 hetet hagy ki maximum, egészen biztos, hogy a Man City ellen vissza fog térni, annyira tipikus lenne ugyanis. Természetesen a MU-nak ez is nagy csapás, bár most előléphet az árnyékból Berbatov.
Az Arsenal-Barcelona meccsen a Barca megmutatta, hogy mit jelent a támadófutball. Ha a meccs végeredménye 1-5, akkor sem szólhat senki semmit. Ehhez képest az Arsenal kiharcolt egy 2-2-es döntetlent, amivel ugyanúgy ki fognak zúgni jövő héten, csak az nem mind1, hogy Arshavin és Gallas kb. 3-3 hétre lesérültek, Fabregas pedig nem játszhat már a PL-ben idén a hírek szerint. Ezzel kb. az Arsenal búcsút mondhat a bajnoki címének is, legalábbis annak a nem túl nagy esélynek, hogy ők lesznek azok.
   
Az Európa Ligában a Fulham helytállt, a tavalyi német bajnok Wolfsburg-ot fogadták, jól játszva sikerült is 2-0-s fölényt szerezniük, amivel szinte félig tovább is jutottak volna, de a 89. percben szépíteni tudott a német csapat, így viszont egészen más a szituáció. A Liverpool pedig a Benfica-hoz látogatott, ahol elég kemény meccsen, talán bírói hátszéllel is, de a Benfica tudott nyerni 2-1-re, azért a Pool-nak otthon jó esélye lesz továbbjutni, legyen csak minél több meccsük a szezonban.
 
Premier League:
 
Man Utd - Chelsea: a forduló legnagyobb mérkőzésén hamar átlendülünk szombaton, a MU-ból Rooney fog hiányozni nagyon, Drogba még éppen összeszedi magát a játékhoz valszeg, így a hazai siker egyáltalán nem biztos. Szeretünk döntetlent tippelni ilyen nagy és szoros meccseken, de most a MU iránti szimpátiánk miatt is kissé meglepő Chelsea sikert várunk, nem szabad elfelejteni, hogy a MU szerdán a Bayern-t fogadja, a Chelsea pedig már csak az FA-kupában áll, ahol már maximum 2 meccs vár rájuk. A BL kiesés ennyi előnnyel mindenképpen járt a részükről, és Rooney hiánya bizony számíthat ennyit. Nani-Berbatov-Valencia trió azért mégsem hangzik olyan jól. 1 gólos Chelsea siker.
 
Arsenal - Wolverhampton: ennyi sérülttel az Arsenal már egyből nem akkora esélyese ennek a meccsnek, noha meg fogják nyerni, mert ez most kötelező nekik. Tudják, hogy a MU és a Chelsea le fogják irtani egymást egy döntetlennel, vagy valamelyik csapat kikap, és akkor 3 pontot hozhatnak rajta. A Wolves nem annyira rossz csapat, a Villa-tól is elhozott 1 pontot, de ezt most az Arsenal egy Bendtner duplával behúzza, közben készülnek keddre, mikor a Nou Camp-ban véresre fogják verni a seggüket.
 
Bolton - Aston Villa: kemény formaromláson ment át márciusban a Villa, reméljük ez folytatódik. A Bolton otthon elég kellemetlen tud lenni, Agbonlahor nem egészséges teljesen, Carew kidőlt 1-2 hétre, Milner és Dunne is úgy játszottak mostanában, hogy nem voltak 100%-osak, ezért erre a meccsre egy nagy döntetlent tippelnénk.
 
Portsmouth - Blackburn: a Pompey totál szerencsétlen csapat. Azok után, ami pénzügyileg történt velük, meg egész évben mennyit gyengült a játékoskeretük, most kb. a fél keret lesérült pár hét leforgása alatt. Igazából emiatt a Blackburn-nek szinte kötelező lenne győznie. Bár az X2 a legjobb tipp, de mi bevállaljuk a vendégek győzelmét.
 
Stoke City - Hull City: ez most a hazaiaknak áll, elmúlt fordulóban mindkét csapat győzelmet ünnepelhetett, de van olyan kemény csapat ez a Stoke, hogy a kiesés ellen menekülő Hull-t elkapja.
 
Sunderland - Tottenham: drukkoltunk-e már valaha ennyire egy Sunderland-nek, mint most? Annyira kellene már a Tottenham-től, hogy pontokat veszítsenek, többször jósoltunk is ilyet mostanában, nem sok sikerrel. Most viszont egy nyamvadt X-et kinézünk ebből a Sunderland-ből, akik pár hete a Man City ellen a kapus Gordon játékának köszönhetően tőlünk is elvettek 2 pontot, hát akkor a Spurs-től is vegyék el. X. De baromira félő, hogy már a félidőben 2-0-ra fog menni a Tottenham.
 
Burnley - Man City: itt meg még jobban fogunk szurkolni. 3 pont vagy vége, kb. ez a helyzet, de ezt tudtuk eddig is. Előzetes szombat délelőtt.
 
Birmingham - Liverpool: ez ismét olyat meccs, ahol a hazaiaknak szorítunk, de most teljes joggal, mert hazai pályán az újonc csapat elég jó ahhoz, hogy bárkit elkapjanak. A Birmingham hazai pályán döntetlent játszott a Man City-vel, a MU-val, a Chelsea-vel, az Arsenal-lal és a Spurs-sel is. Ez azért nem semmi sor, tökéletesen illeszkedik ebbe a felsorolásba szerintünk a Liverpool is, akik ellen amúgy idegenben már elértek egy döntetlent. Benítez viszont tudja, hogy számukra is kulcsfontosságú ez a forduló, így alighanem teljes erőbedobással fognak küzdeni. Döntetlent tippelünk mindenesetre.
 
Fulham - Wigan: a Wigan 60 percig meglehetősen jó volt ellenünk legutóbb, a Fulham viszont otthon szokott jó lenni, bár ismét fáradtabbak lesznek az EL miatt, de ez még beleférhet a Wigan ellen, így itt Gera parádét és Fulham győzelmet várunk.
 
Everton - West Ham: nagyon szoros találkozót várunk, a WHU-nél felmerült Zola azonnali leváltása is, mert a kiesésnél azért jóval erősebb a londoni keret. Márpedig úgy néz ki, hogy ha nem történik feltámadás, akkor bizony kiesnek. Moyes pedig elérhetné a 7. helyet, ami EL indulást érhetne, mert a Villa nagyon gyorsan osztogatja el a pontjait, vékony hazai sikert várunk.
 
TV-műsor by double:
 
Eurosport2:
 
szombat
13.45-15.45 ÉLŐ Man Utd - Chelsea
16.00-18.00 ÉLŐ Bolton - Aston Villa
18.30-20.30 ÉLŐ Burnley - Man City
 
vasárnap
16.00-18.00 ÉLŐ Fulham - Wigan
 
Digisport:
 
Teljes sötétség ez ügyben, mert olyanokat írnak, hogy szombaton felvételről leadják, az amúgy vasárnapi Pool meccset. :D Élőben valószínűleg nem adnak angol bajnoki hétvégén.
 
 
 
A tippjáték ismét elég izgalmasnak ígérkezik, mert a meccsek is elég szorosak. Így nehéz tippelni, szoros lesz a pontverseny is, ismét 1-2 pont dönthet majd, vagy akár holtversenyre kerül sor. Itt a menü, tessék tippelni:
 
Man Utd - Chelsea
Arsenal - Wolverhampton
Bolton - Aston Villa
Portsmouth - Blackburn
Stoke City - Hull City
Sunderland - Tottenham
Burnley - Man City
Birmingham - Liverpool
Fulham - Wigan
Everton - West Ham
 
Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr171889488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.04.02. 15:27:53

statok szerint simán vágni kéne ezt a Burnley-t, de mégsem hiszem, hogy lesz, ez mégis csak a Man City, bloody hell...

Craig Gordon-t én is figyelni fogom, hány potyát enged majd meg magának a Spurs ellen

Villa-nak harangoztak, örüljenek ha a 7. hely meg lesz, hajrá Bolton azért

Birminham-ben lehet bízni, ha kikapnak is max. csak 1 góllal, remélem inkább nyernek annyival:D

nálunk nincs Superman, nincs Zabaleta, sok múlik majd a kezdőn, én a 4-2-2-vel mennék, hasonlóan, mint a Fulham ellen idegenben, sok támadás, nem pedig De Jong féle antifoci, főleg ha Vieira van mellette...

Burnley+Birmingham ellen 6 pont kell, mese nélkül

CTID!

man city 2010.04.02. 15:31:13

bah, majdnem elfelejtettem a tippeket:D

Man Utd - Chelsea 0-2
Arsenal - Wolverhampton 2-1
Bolton - Aston Villa 2-1
Portsmouth - Blackburn 1-1
Stoke City - Hull City 0-0
Sunderland - Tottenham 1-2
Burnley - Man City 1-2
Birmingham - Liverpool 2-2
Fulham - Wigan 3-1
Everton - West Ham 3-1

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 15:38:27

Man Utd - Chelsea 1-2
Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 1-1
Portsmouth - Blackburn 1-2
Stoke City - Hull City 1-0
Sunderland - Tottenham 1-1
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 0-0
Fulham - Wigan 2-1
Everton - West Ham 1-0

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 15:57:11

@man city: én is 4-4-2-t várok, mert a Burnley azért otthon legalábbis be szokta vállalni a 2 csatáros játékot, bár nyilván az egyik vissza fog lépegetni

lehet ,hogy Barry-Vieira lesz megint, vagy a maradék opció Barry-NDJ, Vieira-NDJ-ot sztem Macini sem még egyszer bevállalni:D

De Jong sárgái viszont tényleg valós veszélyt okozhatnak most már, hisz ha a Burnley ellen kapja meg a 10.-ket, akkor a Birmingham és a MU elleni meccseken nem lehet bevetni(igaz addigra épp lejár Zabaleta eltiltása, védekező kp.nak őt is be lehet tenni akár

Torres999 2010.04.02. 16:37:44

Hát igen, a Birmingham kemény dió lesz, nem is a képességeik miatt, hanem nagyon tudnak hajtani, küzdeni, és nagyon kevés gólt kapnak otthon (eddig 1-et), igaz nem is lőttek, csak 16-ot.
Meglepő lenne ha 2 gólnál több is esnek a meccsen, remélem azok viszont jó kapuba fognak menni, így 0-2-es Pool győzelem tökéletes lenne, de a 0-1-es is.:)

Burnley pedig sztem meglepetést ér el majd, bár ez csak megérzés.

double 2010.04.02. 17:58:07

@Torres999: hát azért a realitás az, hogy a City nyer, a Pool pedig csak X-re futja, legalábbis nem lenne meglepetés egyáltalán

Pool pont annyival lesz fáradtabb, hogy a jobb játékosaikkal csak X-re fussanak:)

_________________________________________

tippjátékhoz:

Man Utd - Chelsea 1-1
Arsenal - Wolverhampton 1-0
Bolton - Aston Villa 1-1
Portsmouth - Blackburn 2-2
Stoke City - Hull City 2-1
Sunderland - Tottenham 2-1
Burnley - Man City 1-3
Birmingham - Liverpool 2-2
Fulham - Wigan 2-0
Everton - West Ham 2-1

ez most tényleg szoros lesz, tennék 1€-t arra, hogy a végén azonos pontszám lesz köztem és valaki más között:DD

Vladi Weiss 2010.04.02. 18:47:26

MU-Chelsea-n én sajna hazait érzek még Rooney nélkül is, pedig hát tényleg inkább az Arsenal vagy a Chelsea legyen bajnok, mint a MU 4-edszer. Vmi kamubüntetővel nyer a MU holnap.

Arsenal, Villa sztem most behúzza és mi is nagyon remélem legalábbis:), Spurs/Pool viszont ki is kaphat talán, ez lenne a legjobb a City-nek kétségtelenül.
Remélem eiss most az egyszer kezdhet a Villa ellen, nem igaz hogy ennyi lehetőséget sem kap, vagy akkor minek vették kölcsön...

Man Utd - Chelsea 1-0
Arsenal - Wolverhampton 3-1
Bolton - Aston Villa 0-2
Portsmouth - Blackburn 0-1
Stoke City - Hull City 1-1
Sunderland - Tottenham 2-1
Burnley - Man City 0-1
Birmingham - Liverpool 1-1
Fulham - Wigan 2-0
Everton - West Ham 3-0

black:roll 2010.04.02. 19:54:11

én ismét Mark Lawro'-ra bíznám a tippjeit, előző héten nagyon bejött:))

ezek alapján:

Man Utd - Chelsea 1-1
Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 1-1
Portsmouth - Blackburn 1-1
Stoke City - Hull City 2-1
Sunderland - Tottenham 1-2
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 0-0
Fulham - Wigan 1-1
Everton - West Ham 2-0

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 22:28:40

Man Utd - Chelsea 0-3
Arsenal - Wolverhampton 3-1
Bolton - Aston Villa 1-2
Portsmouth - Blackburn 0-1
Stoke City - Hull City 1-1
Sunderland - Tottenham 2-3
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 1-2
Fulham - Wigan 1-1
Everton - West Ham 2-1

3-4 meccsnél is teljesen fogalmatlan voltam, hogy mit tippeljek, nagyon nehéz meccsek ezek tippelés vagy fogadás szempontjából

one citizen 2010.04.03. 09:06:39

@black:roll: ja így könnyű, hogy egy szakértő tippjeit játszod meg:)
ez nem von maga után kizárást?
(csak vicceltem:D)

Man Utd - Chelsea 1-2
Arsenal - Wolverhampton 1-0
Bolton - Aston Villa 2-2
Portsmouth - Blackburn 2-1
Stoke City - Hull City 1-2
Sunderland - Tottenham 1-2
Burnley - Man City 1-3
Birmingham - Liverpool 1-1
Fulham - Wigan 2-1
Everton - West Ham 2-0

black:roll 2010.04.03. 09:32:58

@one citizen: mindenki azt tippel, amit akar:)

lehet, hogy Lawro' az én tippjeim alapján tippel, ki tudja:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 10:12:43

amúgy Mancini is egyre többet erőlteti az olasz témát, mármint, hogy visszatérne, akár a Juventus-hoz, nem tudom, lehet hogy a háttérben már le is mondtak róla?

nem hinném, hogy Mourinho-t meg tudnánk szerezni, főleg nem biztos, hogy jó lenne elküldeni Mancini-t ha sikerül a 4. hely
(Mourinho meg aligha jönne el az Európa Liga miatt)

mindenesetre érdekes, lehet, hogy csak az újságok szívatják a népe, de lehet, hogy van alapja

Lamps08 2010.04.03. 10:39:00

tetszik a Chelsea tipp:), remélem ma megverjük a Manure-t valahogy, és ez döntő a sorsfordító lehet a bajnoki címhez

remélem Lampard beküld nekik 2 gólt legalább:D, Rooney meg majd nézi a lelátóról legfeljebb
az a kutya Berbatov remélem
megszívja a Terry elleni játékot
amúgy jó meccs lesz, efelől nincs kétségem

ha már BL nincs, legalább a PL + Fa-kupa sikerülhetne, vagy a PL mindenképpen legalább

sok sikert a City-nek is amúgy, gagyi Spurs-t meg a szar Pool-nak nincs helye a BL-ben, remélem:D

Richards 2010.04.03. 11:24:46

megnézve a többiek tippjét baromira közel vannak a tippek egymáshoz:)
én itt 6 fs hotlversenyt is el tudok képzelni a végére, az nem kis szívás lenne:DD

én se tudok nagyon mást tippelni:

Man Utd - Chelsea 1-1
Arsenal - Wolverhampton 1-1
Bolton - Aston Villa 0-2
Portsmouth - Blackburn 0-1
Stoke City - Hull City 2-2
Sunderland - Tottenham 1-1
Burnley - Man City 1-2
Birmingham - Liverpool 2-1
Fulham - Wigan 1-0
Everton - West Ham 2-1

Shay Given 2010.04.03. 13:14:20

Man Utd - Chelsea 1-1
Arsenal - Wolverhampton 3-0
Bolton - Aston Villa 1-2
Portsmouth - Blackburn 1-2
Stoke City - Hull City 1-1
Sunderland - Tottenham 2-3
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 0-2
Fulham - Wigan 1-1
Everton - West Ham 2-0

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 13:20:05

kezdődik lassan a MU-Chelsea, Drogba csak a padon van, mi ez, Ancelotti sportszerűségből nem kezdeti, ha már Rooney sem játszhat?:D

man city 2010.04.03. 13:48:20

@crazy_horse: Ancelotti se sokáig lesz edző a Chelsea-nél, ha semmit sem nyernek idén

de azért ma remélem győznek a kékek:D

Lamps08 2010.04.03. 14:37:11

félidőben 1-0 ide, egy Malouda-Cole játékkal, van der Sar is benézte:D

MU eddig szar, de kurvára kell figyelni, viszont ha ez a 3 pont sikerül, akkor sikerül a PL arany sztem:)

double 2010.04.03. 14:48:57

@Lamps08: nyerjétek meg, bár én 1-1-et tippeltem erre a meccsre:)

Kranczy 2010.04.03. 15:00:14

Man Utd - Chelsea x-x
Arsenal - Wolverhampton 2-0
Bolton - Aston Villa 1-2
Portsmouth - Blackburn 0-2
Stoke City - Hull City 2-0
Sunderland - Tottenham 3-1
Burnley - Man City 0-2
Birmingham - Liverpool 0-0
Fulham - Wigan 2-1
Everton - West Ham 2-1

double 2010.04.03. 15:34:39

ketten is tippeltek 1-2-t ahogy látom:)

én ne, de a MU veresége ezt kárpótolja:DD
remélem a Liga-kupán kívül nem nyernek semmit

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 15:44:00

hát 1 meccs után nem írom még be az állást, majd a City meccs előtt, addigra össz. 6 meccs véget ér

4 pontosak eddig biztosan: crazy_horse és one citizen

Lamps08 2010.04.03. 15:46:28

háháhá megbasztuk a Manure-t:D

a bíró rengeteg bakizott, a javunkra is meg a MU javára is bőven, Scholes-nál 1 piros elmaradt (vagy 3 sárga:D) meg a kezes gól ugye...

City-nek sok sikert kívánok a MU és Arsenal elleni meccsekhez:D, akár mind a kettőt nyerjétek meg, főleg ha már minket is vertetek kétszer idén:)

black:roll 2010.04.03. 15:49:04

@Lamps08: oké, de nektek meg ott van a Pool és Spurs elleni meccs, Ti meg azt húzzátok be lehetőleg:D

double 2010.04.03. 16:17:57

én kurva ideges leszek, ha a Spurs innen behúzza ezt a meccset...

double 2010.04.03. 16:35:45

már 2-0:D

ohh nemhogy elrontsák:)

man city 2010.04.03. 16:41:51

@double:

nem lehet leírni még innen sem a Spuds-ot, de talán Gordon véd úgy, mint ellenünk

az X már tökéletes, a Spuds vereség még jobb

közben 11es a Sunderland-nek:D

man city 2010.04.03. 16:43:49

@man city: Bent kihagyta, Gomes védett

a kurva picsába...

black:roll 2010.04.03. 16:46:24

ez nem igaz, 3-0-ról sosem álltak volna fel...

2-0-ról még bármi lehet
messze jobb a Sunderland eddig, de ha ez bemegy még a gólkülönbséget is javítjuk

man city 2010.04.03. 16:52:22

amúgy a 2. Sunderland is 11-es gól, kezezés miatt, jogos volt az a büntető is, meg az is amit kihagyott Bent faszomba

ha minden jól megy és nem kúrják el megnyerhetik

ilyenkor szokott bebotlani a City is, szóval várjuk ki a mi meccsünk végét is:D

Vladi Weiss 2010.04.03. 17:14:58

@man city: Eddig nagyon jó az állás, kerestem egy stream-et a Spurs meccsre 2. félidőben viszont borzasztó fölényben van a Spurs, nyugodtan lehetne már 2-2...

És még csak az 55. percben vannak, lehet hogy visszahozzák.
Az a kihagyott 11-es sokba kerülhet a Sunderland-nek is, de nekünk is akár.

man city 2010.04.03. 17:32:13

azóta kihagyott Bent még egy 11-est, Crouch meg persze hogy szépített...

kibaszott szégyen a Sunderland-től, ha visszaengedik a játékba a Spurs-t, pláne X-re...

SHITTTT

double 2010.04.03. 17:36:24

4-0 helyett 2-1

ez a mi formánk halljátok

miért rúg Bent büntetőt, más nem vállalja el?
én is berúgtam volna 2-ből 1-et...

man city 2010.04.03. 17:45:37

3-1 ZENDEN!!!

YEAHHHHHHHHH

VÉGE BAMMEG

6-1-nek kéne lennie kb, de mind1

man city 2010.04.03. 17:46:45

na jólvan, kiléptem City meccs után jövök, erre innom kell valamit, és abból is 3-at:DD

double 2010.04.03. 17:50:01

@man city: húzos volt

én csak livescore-on nézegettem rá, meg bbc live text

de piszok durva lehetett

thank you Sunderland:D

Villa viszont nyert...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 17:55:41

ezt nem hiszem el, kikapott a Spurs:)
10 perce értem haza, ez ám az ajándék:D

közben fél óra és kezdődik a City meccs, van pár durva meglepi a kezdőnkben csak szólok, mindjárt frissítgetek...

Come on Citizens!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 18:22:53

Ireland megint rám bízta a pontozást, így akkor nézzük meg, hogy 6 meccs után hogyan is állunk:

Kranczy: 13 pont
----------------------
double: 12 pont
crazy_horse: 10 pont
one citizen: 8 pont
black:roll: 8 pont
man city: 8 pont
Richards: 7 pont
Vladi Weiss: 7 pont
Shay Given: 5 pont
Ireland7: 5 pont

lehet van benne hiba, mert elég gyorsan írtam össze:)

egyelőre szoros, Kranczy vmi jósnőnél járhatott mert vezet úgy, hogy a legkorábbi meccsre nem is adott le tippet:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.03. 20:49:21

na ezt még beírom, holnaptól Ireland kezeli ezt, baromi necces összeszámolni még így is:)
tehát 7 meccset követően az állás:

Kranczy: 14 pont
double: 14 pont
---------------------
crazy_horse: 11 pont
one citizen: 10 pont
man city: 10 pont
black:roll: 9 pont
Richards: 9 pont
Vladi Weiss: 8 pont
Shay Given: 6 pont
Ireland7: 6 pont

ha hiba van valakinél, akkor szóljatok, lehet nem stimmel vmi...

remélhetőleg az nyer, aki jelenleg 3. helyen áll, legyen az bárki is:)
(vagy 2. a holtverseny miatt:D)

Kranczy 2010.04.04. 00:13:25

hmmm... kár, hogy nem írtam be időben, pedig Chealsi győzelemre fogadtam neten, ha a pontosan nem is találtam volna el, de már beljebb lennék vagy 2 ponttal. :D

Na, de mind1. Remélem nem ezen fog múlni. ;)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.04. 09:21:19

@crazy_horse: kösz amúgy, szét voltam csúszva este, a mai meccseken már számolom én a dolgokat, bár így hogy 6 ponttal utolsó vagyok sok kedvem nincs:D

a sorrend helyesnek tűnik, még annyit, hogy kimenetelekben ahogy látom már csak double-nek és Kranczy-nak van esélye, 5-5 találattal állnak, de a mai 3 meccset el kellé találniuk a 8-hoz, ami nem túl esélyes, de nem is lehetetlen:)

double 2010.04.04. 12:05:54

@Kranczy: a mai 3 meccsre kimenetelek alapján ugyanazok a tippjeink, úgyhogy csak a lőtt gólok döntenek közöttünk

sőt az Everton-ra konkrétan a tipp is egyezik, tehát a másik 2 meccs góljai döntenek:)

Kranczy 2010.04.04. 13:15:47

@double: győzzön a jobbik! ;) (Az üzenetnek politikai vonatkozása nincs!)

man city 2010.04.04. 13:28:16

@Kranczy:

"győzzön a jobbik! ;) (Az üzenetnek politikai VONAtkozása nincs!)"

de azért elrejtettél benne 2 utalást is!:D

double 2010.04.04. 13:52:11

@Kranczy: @man city:

Kranczy, egyetlen szerencséd, hogy nincs kampánycsend, mert ilyen kettős beszédért:D egyből kizárást kap a bűnös a tippjátékból:D

vagy megtagadom az 5€ lefogadását:D
élve állampolgári jogommal:D

korábban asszem crazy_horse linkelte be, de ma én is nézegettem az oddsokat, lenne 1-2 tippem azért:

hu.unibet.com/betting/grid/politika/1000093222.odds

Kranczy 2010.04.04. 16:04:56

@double: Ha lenne valami tisztségem, most lemondanék! :)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.04. 19:43:09

nos akkor véget ért ez a forduló, íme a végeredmény:

Kranczy: 21 pont (3) (7)
...............................
one citizen: 19 pont (4) (5)
double: 19 pont (1) (7)
crazy_horse: 17 pont (2) (6)
Vladi Weiss: 14 pont (1) (6)
man city: 14 pont (0) (6)
black:roll: 13 pont (0) (5)
Richards: 13 pont (0) (3)
Ireland7: 9 pont (0) (4)
Shay Given: 8 pont (0) (3)

A győztes:

*****Kranczy*****

grat:)

szoros csata volt, one citizen is szépen feljött, összesen 4 telitalálata lett végül, de ez nem volt elég, csak a 2. helyhez
Kranczy 9 tippből is megszerezte az e1. helyet most

Everton kicseszett veletek, mert 2-1-re vezettek a 87. percig, ha marad 2-1, akkor + 2-2€ járt volna (Kranczy-nak és double-nak)

így csak 5€ Kranczy-nak:)

következő tippjáték elvileg jövő hétvégén lesz, bár még nem biztos, hogy teljes forduló lesz, szóval meglátjuk...

one citizen 2010.04.06. 11:24:59

ááá de kevéssel maradtam le ismét:)

2 hete blackroll nyert, de 1 ponttal előzött csak meg
most pedig 2 ponttal maradtam le:)
4 telitalálat azért nem rossz a részemről:)
süti beállítások módosítása