Városi Derbi - Videók

2010.04.16. 18:30

Ebbe a posztba csak pár emlékezetes videót teszünk be városi derbikről, illetve ehhez kapcsolódó témájú videókat, egészen frisseket és régebbieket is.
 
Kezdésként az idei 3 városi derbi:
 
Az őszi, nagy vihart kavaró (Extra Time = Fergie Time) 4-3-as MU győzelemmel záruló drámai meccs összefoglalója (sajnos lehetetlen jó minőségű beilleszthető videót találni, így csak a linkje a hivatalos oldalról):

 
A Liga-kupában is összekerült a két csapat, méghozzá az elődöntőben, 2 meccs döntött, az elsőt a City nyerte 2-1-re:
 
 
A visszavágót sajnos ismét a rendes játékrész hosszabbításában vesztettük el, addig 2-1-volt az állás, de Rooney fejesével a MU jutott a döntőbe:

 
A tovább után még 8 egyéb videó!
 
 
Ha valaki éppen összeköti és egyben szétválasztja a két klubot, akkor az Carlos Tevez, akiről egy remek összeállítás találtunk, sőt kettőt is, érdemes megnézni mindkét videót:
 
 

 
Egy korábbi, de a derbihez kapcsolódó rövid videó:
 

 
 
Itt egy 2002-es derbi, amit a City 3-1-re nyert meg, a Goater vs. Neville párharc "priceless":D, ez volt egyébként az utolsó városi derbi korábbi legendás stadionunkban, a Maine Road-on:
 
 
 
És akkor 1 City-hez kapcsolódó lelkesítő videó, youtube-on el lehet időzni bármikor, ha valaki ráér. :)
 

 
Szintén az ősz 4-3-as meccshez kapcsolódó videó, amely a Fanzone-féle közvetítést mutatja, 1 MU és 1 City drukker szereplésével, állat, de nagyon:) :
 

 
A végére pedig Mancini és Ferguson sajtónyilatkozata a holnapi meccsről, és mily meglepő, Mancini-t sokkal jobban lehet érteni, angolul tudók nyilván előnyben, bár Ferguson mondanivalóját még úgy is nehéz kibogozni:D.
 
Mancini:
 
 
Ferguson:
 

 
COME ON CITIZENS!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr131927396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.04.16. 18:57:36

ez csúcs poszt:)

még a felénél sem tartok:D, de tényleg kőkemény videók ezek, főleg a Tevez-es youtube-os, az a zene nagyon klassza alatta, na meg Tevez is:)

nagy folytatom a nézelődést
kösz a posztért

GO CITY!!!!!!!!!!!!

(de ha már City videó, akkor itt van ez is, óriási:

www.youtube.com/watch?v=6vTCeeY_jbI)

Vladi Weiss 2010.04.16. 19:39:46

Az a 4-3 ősszel mekkora volt:), ez a fanzone-os videón is jól látszik, 3-szor jöttünk vissza hátrányból, erre a köcsög majom bíró 6 percig húzta a meccset ok nélkül, és a végén csak nem figyeltünk oda a lesipuskás Owen-re. Szerencsére holnap nem fog játszani.

Még a Liga-kupa meccsen, amit nyertünk, azon sem volt annyira egyértelmű az, hogy megnyerhetjük, szemben a holnapi derbivel, amikor nagyon jó esélyünk van, és van félnivalója a MU-nak abszolút.

Ezt a vásárlóerős dumát Ferguson meg hiába mondogatja, meg kell nézni a csapatukat, hogy mennyiből lett összevásárolva, még hogy ők nem költenek annyit, vagy nem pénzen veszik a sikereket, ugyan már.
Berbatov, Ferdinand, Rooney kb. 90-100 millió font egyben. Carrick, Vidic, Evra, Hargreaves, Nani, Anderson meg lehet, hogy újabb 100 milla.

Hajrá City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.16. 19:58:44

1 érdekes változás történt, Steve Benett vezette volna a meccset, de külföldön ragadt ettől a füstfelhő okozta káosz miatt vagy mi a rák, ezért M.Atkinson lett kijelölve bírónak

lehet, hogy Ferguson csinálta az egész füstfelhőt?:D
belőle ezt is kinézem:D

double 2010.04.16. 22:21:13

szép kis válogatás, grat:)

Ferguson dumáját nem lehet érteni, pedig jó vagyok angolból, de nem lehet kivenni belőle semmi értelmeset:)
Mancini meg aranyos, ahogy tökre félreérti néha a kérdéseket, azt sem tudja mit mondjon, egyszer azt mondja, hogy Carlos, egyszer Carlo:D

remélem holnap satuba fogja Ferguson fejét áttételesen:D

@Ireland7: és ez most jó vagy rossz nekünk?:) asszem Bennett volt az, aki kiállította Adebayor-t vmelyik meccsünkön...
Atkinson totál nem rémlik...

double 2010.04.16. 22:24:23

@double: @Ireland7: jaj bazz de hülye vagyok, ez az Atkinson vezette az őszi derbit is, aki 7 percig húzta a meccset
hogy voltak képesek ezt kijelölni megint??
miért nem Webb vagy Wiley akkor már?

na bazz

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.17. 01:09:51

@double: hát haj, ezt mondjuk nem tudom hogyan gondolták, mondjuk nem rossz bíró Atkinson, de hogy az összesből pont őt tenni erre a meccsre, hát reménykedjünk hogy nem fújja el a meccset...

@Vladi Weiss:
Fergie is tudja, hogy hülyeségeket beszél:D, "mind games" minden, amit mond, állít, kérdez:D

man city 2010.04.17. 04:49:32

nice vids

Fergie már keveri a csapatokat is, nem is tudom melyik klub költött rengeteget a City meg Chelsea előtt a Real-on kívül?
"buying power" meg a faszt azt...

remélem rájuk pirítunk ma

black:roll 2010.04.17. 07:33:32

uhh látom bekészültetek a derbire:D
meg is van a délelőtti program, ezekkel rá tudunk hangolódni a meccsre:D

GO MAN CITY!
süti beállítások módosítása