Eljött ez a meccs is, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik, bár az Arsenal keretét ismét megcsapta a sérüléshullám, ettől függetlenül senki nem szokott könnyedén nyerni az Emirates-ben. Idén már kétszer sikerült legyőzni őket, de alighanem most a harmadszor lenne a legfontosabb, különben a City esélyei a 4. helyre ismét csökkennének. Maga a tény, hogy a City győzelmi kényszerrel lép pályára az Arsenal ellen idegenben mutatja azt, hogy óriásit fejlődött a klub, de hogy idén beváltja-e ezt a fejlődés már a csapat, az a következő 2.5 hétben derül csak ki. Külön pikantériája a meccsnek a City ex-Arsenal-os különítménye, akik akár döntő szerepet vállalhatnak a meccsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után a meccs előzetese, infókkal, hírekkel, „kick off” ma 18.30-tól a Digisporton, jó esetben minőségi „sztrím”-mel.
 
Megint nem úgy alakult a szezon az Arsenal számára, ahogy szerették volna, bár kétségtelenül úgy tűnt egy ideig, hogy a bajnokságot megnyerhetik, mert tavasz elején túl voltak a legtöbb nehéz meccsen, és a könnyebb meccseket szépen hozták, elég közel kerültek a listavezető Chelsea-hez. De pár hete kifulladt a keret, a csapat, még többjátékosuk lesérült, a Barca óriási verést mért rájuk a BL-ben, így jutottak el oda, hogy már csak a 3. helyre van esélyük idén, legjobb esetben. FA-kupában a Stoke ejtette ki őket, ahogy minket is, Liga-kupában pedig éppen ellenünk estek ki. Rengeteg bírálat érte idén Wenger-t, főleg a keret miatt, mert nem volt hajlandó igazolni 2-3-4 klasszis játékost, akikkel már vélhetően teljesen harcban lettek volna a Chelsea-MU duó ellen. De úgy tűnik, hogy Wenger-nél ez már elvi kérdéssé vált, hogy inkább a fiatal játékosokban bízik, de évek óta megbosszulja ez magát már, hisz közben kulcsjátékosok távoznak éppen ebből az okból kifolyólag. Így egy spirálszerű csapatépítés folyik, amitől nem sokkal, de mindig lemaradnak a trófeákról, mindig elfogy a keretük. Olyan kényes pontokat is beleértve, mint a kapusposzt, pedig egy igazán jó kapus jó pár pontot menthet egy csapatnak szezononként. (Nem véletlen, hogy Almunia és Fabianski sorozatos bakijai után az a hír járja, hogy Wenger 10 millió fontos ajánlatot készül tenni a City kapusáért, Joe Hart-ért.)
 
Az Arsenal a 3. helyen áll 71 ponttal, bajnoki címre maximum 1 csöppnyi matematikai esélyük van, de talán még ennyi sem, és ha nagyon szerencsétlenül alakulnak a dolgok számura, akkor a 4. helyre is lecsúszhatnak még. Hazai mérlegük ellenben remek: 17 meccsből 14 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség, utóbbi 2 éppen a Chelsea és a MU ellen. Tehát csak náluk jobb csapatoktól kaptak ki eddig otthon.
 
Sérültjeikről ellentmondó hírek voltak a héten, eleinte úgy tűnt, hogy Arshavin és Song, két alapemberük biztosan nem lesz, de talán javult az állapotuk és akár kezdhetnek is, bár az oroszról a legutolsó hír, hogy mégsem tudja vállalni a játékot ma este. De Song is nagy erősítés az Arsenal-nak. A biztosan hiányzók névsora: Almunia, Gallas, Vermaelen, Denilson, Djourou, Gibbs, Ramsey, Fabregas. Vagyis az elsőszámú kapusuk, a két legjobb belső védőjük, az idei legjobban teljesítő sztárjuk, Fabregas, és még pár cserember. Ha valami, akkor ez nyitja meg a City előtt a lehetőséget a győzelemre. (Ellenben jó 1.5-2 hete tért vissza hosszú sérüléséből van Persie, de lehetséges, hogy ma lesz először kezdő azóta.)
 
Formájuk kellően rossz, sokat kivett belőlük a két Barca elleni BL meccs, az elsőt még bravúrral döntetlenre hozták, a visszavágón azonban Messi egymaga alázta le őket 4 gól rúgva. Aztán ott volt a Tottenham elleni meccs, ahol nagyon szorítottunk nekik, de sajnos kikaptak, ráadásul elég rosszul játszottak. Legutóbb pedig a Wigan ellen idegenben úgy tűnt, hogy nem omlottak teljesen össze, hisz 2-0-ára vezettek egészen a 80. percig, ahonnan a Wigan 3-2-re fordított, Fabianski szörnyű hibájának is köszönhetően.
 
A Man City szorgosan készül utolsó 4 meccsére, amiket ha meg tudna nyerni, akkor garantált a BL-indulás jövőre, de ez elég nagy falat egyelőre. A klub az 5. helyen pillanatnyilag 62 ponttal, ha ma nem nyer, akkor lehet ebből 6-7. hely is vasárnap estére. Idegenbeli mérlegünk 17 meccsen: 6 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség. A jelenlegi tabella alapján a legjobb csapat, amelyet vertünk idegenben az a Chelsea éppenséggel, de őket követően csak a Fulham a 10. helyen. Tehát a 2-9. helyezett csapatok közül senkit sem sikerült verni idegenben még.
 
Ami biztos volt már a hét elején is, hogy Petrov, Lescott és M. Johnson nem játszhatnak, Sylvinho sem 100%-os, Richards keményen küzdött, de nem tudni, hogy bevethető állapotban van-e, akár vissza is térhet ma. Kissé aggasztó, hogy Adebayor nem tudott edzeni minden nap a héten, de nincs egyéb hír sérülésről, így valószínűleg játékra kész. Eltiltott játékosunk nincs, ahogy az Arsenal-nak sincs.
 
A két csapat közötti rivalizálást erősíti az átszerződök személye, Touré is sokat nyilatkozott ez ügyben a héten, Wenger is, kitértek Adebayor-ra ás az őszi incidensre, mikor sportszerűtlenül viselkedett a City-Arsenal bajnokin, aminek eltiltás lett a vége. Touré Ade-t figyelmeztette, hogy a mai meccsen jobban kontrollálja a viselkedését, Wenger pedig az Arsenal szurkolókat kérte arra, hogy a csapatot bíztassák, ne pedig Adebayor-t hergeljék, nyilván nem fognak tapsolni, mikor hozzá fog kerülni a labda. Az egyik legnagyobb Arsenal legendát is dicsérte Wenger, Vieira személyében, abból a szempontból, hogy mennyire fontos játékosa volt abban az időszakban, amikor az Arsenal sokkal sikeresebb volt, mint jelenleg.
 
Ősszel a City-Arsenal meccs 4-2-re végződött, az volt az első nagy sikere a City-nek ebben a szezonban, bámulatos meccs volt, jó irammal, sok góllal, a meccs összefoglalóját érdemes megnézni és ma akár lemásolni ugyanezt:

City-Arsenal 4-2 

(Az a szóló Adebayor-tól 1 perc 40 másodperctől, te jó ég!)
 
Decemberben is összefutott a két csapat a Liga-kupában, ott Wenger úgy gondolta, hogy egy fiatalított Arsenal is képes lehet meglepni a City-t, de rosszul gondolta, hisz sima 3-0-ra hozta a meccset a City, Tevez vezérletével:

City-Arsenal 3-0

 
Érdekességek:
 
  • Tavaly az Arsenal-City párosítás 2-0-ra végződött, az Arsenal mindkét gólját Adebayor szerezte. :)
  • Az Arsenal ha nyer, akkor zsinórban 5-ödször nyer hazai pályán a City ellen.
  • Utoljára 1975-ben nyert a City az Arsenal ellen idegenben, nem ma volt, de nem is tegnap.
  • Adebayor 5 gólt szerzett e 2 csapat elmúlt 4 PL meccsén, igaz 4-et az Arsenal színeiben.
  • A City idén 7 gólt lőtt az Arsenal ellen, SWP mindkét meccsen betalált.
  • Az Arsenal megnyerte elmúlt 5 hazai bajnoki meccsét.
  • Több mint 3 éve történt olyan, hogy az Arsenal zsinórban 3 PL meccset veszítsen, jelenleg kettőnél tart. (Spurs, Wigan)
  • A bajnoki meccsek utolsó 10 percében az Arsenal szerzi a legtöbb gólt, hisz 19 gólt lőttek már ebben periódusban idén, ezzel ők a legjobb „hajrázók”.
  • A Man City még nem kapott ki két egymást követő bajnoki meccsen ebben a szezonban.
  • A City nem kapott ki az elmúlt 5 idegenbeli meccsén, utolsót pedig meg is nyerte a Burnley ellen 6-1-re.
  • Mancini szerzett gólt az Arsenal ellen a Sampdoria színeiben, még az akkori KEK elődöntőjében 15 évvel ezelőtt.  
 
 
Taktika:
 
Mancini-nek volt 1 hete felkészülnie az Arsenal-ból, remélhetőleg hasznosan töltötte. Kétszer olyan rosszul nem fognak játszani, pontosan kiengedni, mint a Wigan ellen, ráadásul most hazai pályán nyomulnak majd van Persie-vel és Song-gal a kezdőben. Marad-e a 4-4-2 vagy nem? Elég-e ismét a 2 belső kp., mint ahogy sajnos a MU ellen nem volt elég, hiszen Scholes rendre nyugodtan irányíthatott. De nincs Fabregas, viszont esélyes, hogy a Diaby, Song, Nasri (vagy Rosicky) trió fog középen játszani, akik azért így is okozhatnak bőven gondot a 2 fős középpályánknak, hát ha még van Persie is hátralép néha. Esélyes, hogy ők ezt a 4-3-3-at fogják választani, akár a holland csatár megy majd ki szélre, középen Bendtner, másik szélen pedig az ultragyors Walcott. Bárhogyan is, de nagyon kell figyelni rájuk.
 
A gyenge pontjuk a védelem és a kapusposzt. Fabianski már-már anti-tehetség, a bakira bármikor képes, 1-1 beadást bármikor elnézhet, távoli lövésekkel is gondban van, illene kihasználnunk ezt. A várható védelmük ez: Sagna-Campbell-Silvestre-Clichy. Széleken stabilabbak, de középen a 2 veterán, lassú, megkopott párosnak Ade és Tevez rengeteg gondot okozhatnának, ezt is bűn lenne nem kihasználni. viszont 4-4-2-ben annak nincs értelme, hogy Tevez hátralépjen, mint a MU ellen, mert nem tud elég hatékony lenni. Ezért egy kicsit forradalmasított 4-3-3-at képzelünk el mi:
 
Given, Bridge, Kompany, Touré, Onuoha/Richards, Zabaleta, Vieira, Barry, Adebayor, Tevez, Johnson
 
Ilyen úgy sem lesz, ez 1000%, így mondhatjuk azt meccs után, hogy ezzel nyertünk volna. :D
 
NDJ remek volt a MU ellen, rengeteget futott, hajtott, most mégis Zabaleta-nak adnánk teret, ő a szélsővédekezést jobban ki tudja segíteni, amire szükség is lesz amikor Nasri vagy Rosicky befelé vagy középről kifelé cselezne. Vieira helyett lehetne De Jong is, de középen párharcokat kell nyerni, és a támadókat beindítani, ebben Vieira jobb, kellően kipihent is, mikor tud vállalni 1 meccset kezdőként, ha nem épp az Arsenal ellen. Akit az Arsenal fiataljai kb. Istenként tisztelhetnek. Letisztult, megfontolt játékot várnánk tőle, fejpárbajokat nyerve, szögleteknél is nagy segítség lenne védekezésnél és támadásnál is. Mögötte Zabaleta, mellette Barry, olyan nagy baj nem lehet, így Barry válláról is felszabadulhatna némi teher, amit a támadásokba fektethetne.
 
Bellamy-t hagynánk ki (de csereként mindenképp beállna), egyszerűen Johnson-nak jobban megy a játék, szélre pedig Adebayor-t tolnánk ki, hogy ne unatkozzon, tömni kell labdával, és szépen elcselezget befelé, mert ért ahhoz. Tevez-t pedig rá lehet uszítani Silvestre-re, amit az argentinnak kell megnyernie. Persze kicsit „bolond” felállás lenne ez, ezért is valószínűtlen.
 
Az sem kizárt, hogy Ade fog padozni, ebben van ráció, úgyis ki lenne fütyülve (és nem edzett a héten 100%-osan), lehet elszállna agyilag és összehozna 1 pirost, amivel akár a szezont is elronthatná. És akkor Bellamy-Tevez-Johnson trió. SWP-nek jól megy az Arsenal ellen, csereként rá is számítunk.
 
Ami még érdekes, hogy nagyon egyszerű, de halálpontos kontrajátékkal verte meg a Chelsea és a MU is az Arsenal-t a bajnokságban. Engedték játszani az Arsenal-t, de nagyon figyeltek hátul és középen, majd beindítva 1-1 rakétát, Nani és Rooney, vagy Lampard és Drogba vezetésével bevágtak 2-2 gólt, és vége volt a meccsnek. Ilyen kontrajátékra a támadóink által mi is képesek vagyunk, részben ősszel is ilyen volt a 4-2-es győzelem, kérdés, hogy tartani tudjuk-e őket, vagy összeszerencsétlenkedünk 1-2 gólt hátul.
 
Sok múlik ma Mancini-n, igazi taktikai csata lesz, ki kell használnunk minden gyengeségüket (kapus, védelem, sok sérült), végig koncentrálni kell (hosszabbításban is!!!), és akkor talán sikerülhet begyűjteni a 3 pontot. Ami fontos lépés lenne a 4. hely felé, pláne ha a Spurs kikap még kora délután.
 
Tippünk optimista, mint mindig: 2-1-es City győzelmet szeretnénk, ebben akár egy fordítás is benne van 0-1-ről, a Tottenham és a Villa nem szaroznak, mi sem tehetjük, maximumot kell nyújtani. Tevez ha rúg gólt, akkor nem kaphatunk ki. És miért ne rúgna a Silvestre vezette védelemnek? 2 gólt is várunk tőle. Come on Carlitos!
 
A mérkőzést Mike Dean fogja dirigálni, 3 bajnokit vezetett az Arsenal-nak, de nem nyerték meg egyiket sem, mind3 idegenben volt, a MU, Chelsea és Burnley ellen, előbbi 2 ellen kikaptak, utóbbi ellen döntetlent játszottak, e 3 meccsen 2 db 11-est is befújt az Arsenal ellen. A City-nél ő vezette a MU elleni hazai Liga-kupa meccset, ahol 2-1-re nyertünk, kaptunk is 1 büntetőt tőle (jogosan), illetve 4 bajnoki meccsen fújta a sípot meccseinken, 2 győzelem és 2 döntetlen született ezeken. Mind a 4 meccset idegenben játszottuk, a Chelsea-t 4-2-re, a Blackburn-t 2-0-ra vertük, míg a Birmingham ellen 0-0-ra, a Villa ellen 1-1-re futotta csak, e 4 meccsen 2 büntető fújt az ellenfeleknek és 1-et nekünk, kiállítás nem volt a mi részünkről. Reméljük ma sem lesz.
 
A meccs 18.30-kor kezdődik, élőben csak a Digisport közvetíti, aminek netes stream-je néhol már fizetőssé vált, néha meg akkor sem működött, mikor ingyenes volt, de stream-eket frissítjük 18.00 felé, más meccs nincs ezzel egy időben, így remélhetőleg mindenki találhatnak magának 1-1 működő stream-et.

COME ON CITY!

 

 

SOPCAST
FS TV Tues [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/81774
FS TV Tues [EN] - sop://broker1.sopcast.com:3912/81774
Supersport 3 [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93234
EPL on [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93392
AZ Sportz [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/91044
YES TV - sop://broker.sopcast.com:3912/6816
YES TV - sop://202.190.75.154:3912/6816
Max Sportz [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/91301
Get Stream - sop://broker.sopcast.com:3912/91614
Get Stream - http://getstreams.blogspot.com/2010/03/01.html
StreamerOne [ITA] - sop://broker.sopcast.com:3912/90782
Live football digisport - sop://broker.sopcast.com:3912/90662
Live football digisport - sop://broker1.sopcast.com:3912/90662
Live football digisport - http://livetvfootball.com/digisport.html
Livesport 1 - sop://broker.sopcast.com:3912/93288
Livesport 1 - sop://broker1.sopcast.com:3912/93288
Livesport 1 - http://www.derbyhd.com/ch3.html
Digisport [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/84125
Digisport [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/77300
Z1 Digisport [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/79711
Z1 Digisport [ROM] - sop://broker1.sopcast.com:3912/79711
Z1 Digisport [ROM] - http://meciurionline.net/digisport-s.html


TVANTS
Eurosoccer - tvants://119.254.7.166/tvants/?k=07c653 ... 3541abcd17
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=7aac ... e3150a5998
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=dda9 ... b8e93a0473
Guangdong TV - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=a8a1 ... dac7de4a4a


TVU
Fox Soccer [EN] - tvu://21500
Fox Sports [ESP] - tvu://59687


VEETLE
Fox Soccer [EN] - http://veetle.com/view/index.html#4bcf26ceae376
Fox Soccer [EN] - http://veetle.com/view/index.html#4bc47a76e019b


PPLIVE
Eurosoccer - http://ikan.pptv.com/p/24323/
Guangdong TV - http://ikan.pptv.com/p/29724/
Guangdong TV - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvHK1KPS ... aamquZqqic
Guangdong TV - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvGY06mk ... ido66VoKCn



PPSTREAM
Guangdong TV - ppstream://plqq36cad4522dixiap5upbcinab ... ldstream=1


STREAM TORRENT
Eurosoccer - st://Az8CgpwEdTcDNwWCoAHIgBYS1cHBxqE5d6 ... SMogRTT7KA
Eurosoccer - st://A0ECgpwEdTkDOQWCoAHIgBZTJVb3wPZWCb ... ZTcG9ydHM=
Fox Sports [ESP] - st://A1wCgpwEdVQDVAWCoAHIgBaztHdcYX0dGB ... ZTcG9ydHM=


Quick Media Links: -

English comms
http://www.atdhe.net/17982/watch-arsena ... ester-city
http://eplsite.com/stream1.html
http://iraqgoals.tv/ch1.html
http://realhq.info/channel2.html
http://www.vexcast.com/watch-wm=HRDNXIS
http://footyon.com/channel1.html
http://www.ilemi.tv/3437/1/Watch-Arsena ... ster-City/
http://www.ilemi.tv/3438/2/Watch-Arsena ... ster-City/
http://www.ilemi.tv/3439/3/Watch-Arsena ... ster-City/
http://www.ilemi.tv/3440/4/Watch-Arsena ... ster-City/
http://www.ilemi.com/3441/5/Watch-Arsen ... ster-City/
http://www.firstrow.net/watch/17077/1/w ... -city.html
http://www.vexcast.com/watch-wm=HREOYAKU
http://veetle.com/view/index.html#4bd2cb7b4a781
http://celtictalk.org/ch1.html
http://celtictalk.org/beta/ch1.html
http://azsportz03.blogspot.com/2010/04/ch1.html
http://befooty01.blogspot.com/2010/03/channel-1.html
http://footballstreams.tv/watch_1.php
http://maxsportz1.blogspot.com/2010/04/channe-1.html


Foreign comms
http://www.vipcanal.com/ch1.html
http://www.saidfoot.com/Chaine_1.php
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... o%20TV%201
http://livootv.net/channels.php?name=Livoo%20TV%201
http://veetle.com/view/index.html#4bd1d9c6c2ee7
http://calciolink.altervista.org/streamerone_myp2p.php
http://www.vexcast.com/watch-p2p=JTHR
http://www.freespor.net/ch2.htm
http://freespor.50webs.com/ch2.htm
http://tv2.us-sport.info/
http://fifa-soccer.info/
http://www.soccerforever.net/
http://www.hwawshytv.info/
http://soccerjumbo-hd.blogspot.com/2009 ... nel-1.html
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://sportfree.net/channel3.php

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr951947290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

double 2010.04.24. 08:57:19

jó kis beharangozó, grat:)

Arsenal-ról az a véleményen, hogy nem csinálják rosszul, valahol óriási amit Wenger művel a fiatalokkal, szinte bárkiből tud egy erős PL játékost faragni, de nem értem, hogy mazt a 2-3 játrékost miért nem vásárolják meg, aki új szintre emlheti őket

mert a Chelsea és MU kerete lényegesen mélyebb és erősebb, de annyival azért nem jobbak az Arsenal-nál, amennyivel jobb a keretük
1 jó kapus, 1 klasszis csatár, 1 -2 olcsóbb védő, akik jobbak mint Silvestre, meg 2 jó orvosi stáb:D
nem hiszem, hogy nincs pénzük rá, teltházzal mennek minden hazai meccsen, amit Ade meg Touré-ért kaptak az sem kis összeg volt, nem is költötték el...

persze ha idén vagy jövőre eladják Fabregas-t, akkor megint kell várniuk 2-3 évet, míg lesz 1 jó irányító középpályásuk
túl óvatosan vásárolnak, ezért nincs sikerük...
(ha pénzkérdés lenne, akkor megértem, de biztosan elő tudnának teremteni 20-40 milliót 3-4 jobb játékosra)

ezektől függetlenül nagyon nehéz meccset várok, nálam Vieira nem kezdő, lehet mégis jobb a 4-4-2, mert ezt a meccset sem nyerjük meg, ha ne támadunk erőből, MU ellen is ez volt a hiba, kétszer ugyanazt elkövetni nem okos dolog
Zabaleta-t Bridge helyén is el tudom képzelni, ő persze az ő beadásaitól is frászt lehet kapni, de 1 pontos beadásra talán inkább képes, mint Bridge
már előre félek egy esetleges Bridge-Walcott párharctól, simán lefutják egyrészt, átcselezik stb.

Tevez gólt én is érzek, fogadtam is rá:D, a Silvestre-féle védelemnek aki nem rúg gólt, az nem érdemel 4. helyet

kurva digi kár hogy elszipkázta a meccset, de megoldjuk valahogy

Come on City!

double 2010.04.24. 09:03:49

Touré meg azt is mondta, hogy azért jött el, mert nagyon összekaptak valamin Gallas-sal, ugye ő lett a csapatkapitány is az Arsenal-ban, Touré után, nem fértek meg egymás mellett, inkább eljött a City-be

pechünkre eddig mondjuk nem bizonyította, hogy lényegesen jobb lenne Dunne-nál(bezzeg Dunne remekül a Villa-ban, ami már a seggünkben van)

+ annyi előnyünk lehet, hogy a Mu-Spurs véget ér délután 4-re, remélhetőleg nyer a MU (fúj:D) így van több mint 2 óránk azzal a tudattal készülni, hogy ha verjük az Arsenal-t, akkor 2 pontos előnyünk lesz a nap végére a Spurs-sel szemben
ebben bízom kurvára, hogy így alakul a mai nap, és nem úgy, hogy a Spurs-nek lesz 2 vagy 5 pontos előnye mondjuk...

black:roll 2010.04.24. 10:07:02

adná az ég, hogy ma nyerjünk
legtöbb helyen X-et tippelnek a meccsre, ami mondjuk tök reális, és még jobb is, mintha kikapunk, de sztem nem lesz 4. hely, ha ma nem nyerünk(pláne, ha Spurs meglepi a MU-t)
az hogy a Villa-Spurs-WHU meccseket behúzva 9 pontot gyűjtünk sztem felejtős
de ha ma szerzünk 3-at, a Spurs meg egyet se, akkor ismét mi lennénk előnybe

kezdő majdnem mind1:D, múlt héten kb. eltaláltuk hogy mi lesz, mégsem azt játszották amit kellett volna:)
mondjuk ez, hogy Ade csak csere, de Zabaleta kezdő, ez sztem sem esélyes ma:)
Adebayor szedje össze magát, és rúgjon 1 gólt, vagy rúgjon kapura, mert néha az se megy neki, ha meg fütyülik, hadd fütyüljék, az a dolguk:D
el kell hallgattatni őket 2 góllal, azt majd nem fütyülnek

1 hete minden szarul a alakult a City szemszögéből,+ a Wigan-Arsenal is tanulságos volt, most ma meg holnap remélem mi nyerjük a fordulót összességében

Go City!!!

Jared23 2010.04.24. 11:49:44

ne legyen igazam, de én nem érzem, hogy ma nyerni tudunk
valami miatt el fogjuk kúrni, szokás szerint
lehet sok a sérült az Arsenal-ban, de Nasri, Rosicky, Bendtner, van Persie, Walcott képesek meccset eldönteni, és ha megint átadjuk a teret, hogy játszhassák a játékukat, akkor 1-2 gólt be is vernek, mi meg csak nézünk majd
(pedig verhetőek lennének, ezt bemutatta a Spurs és a Wigan is, hát még a Barca)

lesz-e elég bátor Mancini vagy megint nem? sztem ez fog dönteni

one citizen 2010.04.24. 12:13:12

fantasztikus lenne nyerni, de azért biztos én sem vagyok ebben, mák is kell hozzá majd

de ami legalább ilyen fontos, hogy a Spurs még véletlenül se nyerjen, tehát max. X legyen

hajrá City!

man city 2010.04.24. 13:39:14

sztem meg szétvágjuk őket 4 góllal:D
ellenük ment már ősszel is, mikor sokkal jobb passzban voltak

Adebayor benyom 2 gólt, tavaly ő vert el minket, most ő veri el őket:D

CITY!!!!!!!!!!!!!!!!

black:roll 2010.04.24. 14:19:57

nem vmi jó a MU
ez a Berbatov elég fogalmatlan, Rooney tényleg még a padon sincs, kb. 1 nagyobb MU helyzet volt eddig a meccsen

gyerünk már kurva MU:D

Richards 2010.04.24. 14:38:49

@black:roll: hát a MU nem tudom mitől nyerne ezen a meccsen, ötletük sincs, Tottenham-nek sem, de hát 1 gólt találhatnak ők is
inkább maradjon akkor X

Kranczy 2010.04.24. 14:56:56

Fostalicska ez az MU.
Barbitov meg egyenesen borzalmas.
Remélem azért nyernek. Életemben először szurkolok az MU-nak. :D

Richards 2010.04.24. 15:01:53

én a 4-3-3-at preferálnám ma, tényleg elég sűrű az Arsenal középen, ügyesen mozognak ki szélre viszont, szóval a szélsővédők nem betlizhetnek, ahogy az se baj, ha középen kicsit többen vagyunk mi is

Ade nálam sem kezdő, nem bízom benne én sem, hogy bírni fogja fejben a meccset, ha elszáll az agya, akkor a klubot szopatja be csak
így Tevez is előrébb játszhat szabadon, Bellamy is sokat segíthet meg Johnson is, akik így többet törhetnek befelé...

ha már 3 középpályás, akkor esetleg egy ilyen:
De Jong-Barry-Ireland? vagy Ireland-ban már nem lehet ennyire sem megbízni?:)

Go City

Richards 2010.04.24. 15:03:35

11-esből vezet a MU
na tartsák ki, idén utoljára:D

Kranczy 2010.04.24. 15:07:44

@Richards: rúgjanak még kettőt, had romoljon a tottenham gólaránya. ;)

Richards 2010.04.24. 15:14:28

@Kranczy: ja, de inkább maradjon 1-0, minthogy 1-2 legyen:D

közben visszatért Lennon is, hét elején még olyan hírek voltak, hogy a VB keretbeli helye is veszélyben van a sérülés miatt, erre ma már csere...
ellenünk meg biztosan kezdő is lesz
(ahogy van Persie is pont ellenünk tér vissza kezdőként)

mondjuk ha ma kikap a Spurs, és ennek tudatában mi is kikapunk, akkor megint az ablakon dobunk ki 1 óriási lehetőséget
(legalább 1 pontot faragjunk, de inkább 3-at:D)

Richards 2010.04.24. 15:16:22

na 1-1 a kurva életbe
a hülye Carrick ezért állt be...

faszomat, mondjuk a MU bajnoki címe is úszik ezzel legalább:D

Richards 2010.04.24. 15:22:26

azért lehet ez a különbség a Spurs és a City között, hogy 1-1-nél nagyon nyom a Spurs, mernek kitámadni, mi valszeg örülnénk már egy X-nek is

ez a buzi Mu még iyenkor sem tud segíteni rajtunk, bezzeg 1 hete a 93. percben is betaláltak
ma nem fognak azt hiszem...

Jared23 2010.04.24. 15:26:15

@Richards: ez az egyik, amásik meg, hogy a középpályát viszonylag uralja a Tottenham, Scholes-t egyből letámadják mindig, így kénytelen szélen felvinni a labdát, pontos beadása meg alig volt a Mu-nak, mert szépen kifejelgetik

de közben Nani 2-1:D
huh

Richards 2010.04.24. 15:28:51

@Jared23: szerencsénk van ezzel
csak este majd élünk-e vele...

szép gól volt mondjuk

Kranczy 2010.04.24. 15:32:29

3:1
Az egyik meccs rendben már csak nekünk kell nyernünk. ;)

Richards 2010.04.24. 15:33:22

na 3-1, megint büntető volt, gólkülönbség jeéenelg a Spurs-nek +26

a miénk pedig +27, 1 meccsel kevesebbet játszva

ha verjük az Arsenal-t minden esélyünk visszatér az ultragáz múlt hétvégé után...

Come on City!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 15:44:31

eddig minden jó:)

múlt héten ugyanez volt, csak fordítva, akkor a korai meccsen kikaptubnk a MU ellen, és cserébe délután a Tottenham úgy fogadta a Chelsea-t, hogy ha nyernek, akkor 2 ponttal előznek minket

most ők kaptak ki, Arsenal ellen Mancini-nek teljes mértékben tudatosítania kell (és elvárnia), hogy ha nyerünk, akkor 1 ponttal fogunk menni a Spurs előtt

addig meg hajrá West Ham, harcolják ki a bennmaradást még az utolsó forduló előtt, amikor úgyis hozzájuk látogatunk

Richards 2010.04.24. 18:03:51

WHU kb. elintézte bennmaradásukat, most már tényleg rajtunk a sor

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:06:47

STREAK-EK FRISSTÍVE A POSZT VÉGÉN, jó válogatást hozzá:)

digisport oldalát is érdemes bepróbálni...

double 2010.04.24. 18:12:10

Zabaleta a jobbhátvéd, 3 középpályás, s Ade a padon...

go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:13:35

Arsenal:
Fabianski, Sagna, Campbell, Silvestre, Clichy, Song, Diaby, Walcott, Nasri, Rosicky, van Persie.

Subs: Mannone, Eduardo, Vela, Eboue, Traore, Eastmond, Bendtner

Man City:

Given, Zabaleta, Toure, Kompany, Bridge, De Jong, Vieira, Barry, Adam Johnson, Bellamy, Tevez

Subs: Nielsen, Richards, Onuoha, Ireland, Wright-Phillips, Santa Cruz, Adebayor

Richards 2010.04.24. 18:21:30

érdekes kezdő ez, legalább akkor a középpályán legyünk erősek és stabilak akkor, meg kontrázni fogunk valszeg

Tevez-nek muszáj gólt lőnie ma

COME ON CITY!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:24:26

digi stream-je egyelőre működik...

one citizen 2010.04.24. 18:27:30

ááá nagyon ideges vagyok:), remélem jó meccset fogunk látni és nyerünk
kezdő nem rossz, bár a két öreg belső védőre mi is ráállíthattunk volna két csatárt(akár RSC-Tevez-t együtt)

@crazy_horse: nekem az a veetle-s jött be eddig, de csak explorer-ben, bár a minősége szokatlanul jó:)

double 2010.04.24. 18:30:42

na hajrá GO CITY!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:31:31

@one citizen: vagy az vagy vmelyik sopcast-es csak működik, de egyelőre a digi is oké, maradjon is így

nyerni kell

GO GO GO

double 2010.04.24. 18:41:27

hát bizony hagyjuk játszani őket, támadásaink kezdetlegesek csak, persze még 10 perc sem telt el...

de vagy Barry vagy Vieira csatlakozzon fel a támadásokhoz mert 2 ember kevés előre...

double 2010.04.24. 18:46:36

áá Bridge megsérül...

miért velünk történnek az ilyen faszságok
máskor bemelegítéskor, meccs már a 10. percben

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:51:31

én ma még nem láttam kapura lövést...

de Given kirúgásai szokás szerint labdaeladások

double 2010.04.24. 18:55:39

nincs nálunk a kurva labda, 1-szer sem tudunk megindulni, mi a fasz ez?
de szaro vayunk megint, nem értem miért...

felívelgetjük a labdát a szélsőnek, aki nem éri el, eddig ez a játékunk

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 18:59:23

jön Richards, kényszerű csere, Bridge lejön, így gondolom Zabaleta oldalt vált, Richards lesz a jobbhátvéd

Richards 2010.04.24. 19:00:12

a 4. helyre hajtunk és 1 percig sem tudunk megtartani 1 labdát?
komolyan nem tudom, hogy mi a franc ez
De Jong még labdába sem ért talán...

double 2010.04.24. 19:05:57

Fabianski van a kapujukban, mi meg nem rúgunk kapura
kezdek ideges lenni, közben az Arsenal szép lassan kezd nagyon nyomni, egyszer nem fog Touré odaérni...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 19:08:55

@Richards: én is ezt látom, hogy az hagyján, hogy nincs támadásunk, de ahogy nálunk a labda 3-4 passzon belül már el is adjuk idióta módon

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 19:10:04

mondjuk ez nem 4-3-3, mert Bellamy hátul szerelget, egyedül Tevez van elől, Johnson is megjátszhatatlan, 451-es taktika...

double 2010.04.24. 19:12:33

most is Bellamy elment,igaz les volt, de bapasszolt kurávra senki nem érkezet tzépen, akkor minek beadni, minek elfutni szélen

közben Given véd nagyot

double 2010.04.24. 19:14:02

na Silvestre srága, kéne neki még 1...

double 2010.04.24. 19:20:16

na 1. félidőt elpocsékoltunk azt hiszem

jól védekezünk, de ennyi, nem több

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 19:26:42

Touré és Kompany a legjobbak eddig
nem gondoltam volna mondjuk hogy 45 perc alatt kapura sem lövünk, kontrázni ma nem tudunk, szélsők nincsenek formában, Tevez-nek sincs jó megoldása, labdája se, felívelgetünk pontatlanul

nem lenne baj hogy ennyire átadjuk a teret, csak támadjunk legalább párat, meg teszteljük Fabianski-t már..

hátha nyerünk, come on City!.

Richards 2010.04.24. 19:30:15

@double: van még 1 félisőp legalább:)

bár így ki fogunk kapni, ha így folytatjuk:D
1 hetet készültünk erre a meccsre(mármint a csapa), eddig ez édeskevés

bár a Spurs 3-1-re kikapott ma, de klasszisokkal jobbak voltak mint mi most

csak jobb jöhet remélem:)

go City

black:roll 2010.04.24. 19:34:17

Maninci most varázsolhatna vmit igazán, középpályán van a kutya elásva, nyáron kell venni minimum 2 kp-t
2 minőségit, akit tudnak és mernek támadni, vagy passzokkal tömni a szélsőket, támadókat

mert most a Digi is mutatta, hogy Given összes kirúgása pontatlan volt kb.
jöjjön be Ireland vagy a fene tudja, esetleg Adebayor...

gyerünk, nyerhető meccs ez, csak nem így

(különben holnap a Villa beelőz!)

double 2010.04.24. 19:36:17

Ade bemelegít épp...

double 2010.04.24. 19:41:49

esetleg SWP-t is bedobnám Johnosn helyett
bár ha ő sem kap labdát, akkor tök mind1

Diaby is sárga, már korábban is érdemelt volna 1-et

jön ADE

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 19:43:49

Ade be, Vieira le

Mancini kockáztat, nyerni akar(még szép)

go City!

double 2010.04.24. 19:48:22

belekezdtünk, csak így nyerhetünk

ha kikapunk kikapunk, de legalább támadjunk...

go City go!

double 2010.04.24. 19:52:48

Barry miért nem tudja beadni faszom...

double 2010.04.24. 19:55:04

Ade is szépen cselezget, jól tolja, csak épp passzolni kéne nem kivinni alapvonalon túlra

de nekilendültünk, kell 1 kurva gól

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 19:56:01

csak egyszer adnánk be már pontosan bakker

double 2010.04.24. 19:59:26

ilyenkor jön ki az tényleg, hogy nem tudunk beadni

hogy nem lehet ezt gyakoroltatni
vagy miért nem johnson tekeri be a lbdákast, kb. ő egyedül ért ehhez

Tevez ma vagy kurva szar, vagy nem tudom mi vele, de nagyon eltűnik

double 2010.04.24. 20:01:27

áhh Given lesérül????:(((

ilyen is csak velünk lehet
ennyi balszerecsét bassza meg

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 20:02:12

bejött Bendtner és Eboue

de lehet, hogy Given válla is tönkrement, Nielsen a cserekapus

óóóóóó mik vannak

double 2010.04.24. 20:05:15

na ezért nem szabad eladni nyáron Hart-ot, hozzuk csak vissza

Given szezonjának lehet annyi, hogy a kurva picsába, a sors baszakszik velünk, de nagyon:(

Richards 2010.04.24. 20:06:01

kurva szerencsétlenül ért földet, ez sima pech, ne más

na már csak 1 vereség kéne ma, pedig kezdtük jól tolni

double 2010.04.24. 20:10:19

nem hüyleség amúgy Ade-t szélre tenni, mert megy neki ott is...

double 2010.04.24. 20:13:52

Zabaleta meg az ő hülye szabálytalanságai...

double 2010.04.24. 20:16:56

bassza meg Bellamy a fos lövéseivel

nem lehet rábombázni?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 20:20:52

ennek a védelemnek a Wigan 3-at, Messi 4-et rúgott

mi meg sem tornáztattuk Fabianski-t

fel kell tenni a kérdést, hogy mégis mit akarnánk a BL-ben? kurva ideges vagyok, és akkor még két kezdő le is sérül

8 perc hosszabbítás

double 2010.04.24. 20:26:27

kész nem lesz 4. hely

8 percet kapunk még erre végig ők támadnak, közben nekünk kellenek a pontok

mi a fasz ez?

Kranczy 2010.04.24. 20:33:14

@double: miért ne lehetne. Következő 3 meccset nyerni kell és 4.ek vagyunk.
mi vagyunk a 4. csapat az idén aki innen ponttal távozott.
Még a Barca sem tudott nyerni itt.
Szép eredmény ez.
A Védelmünk remek volt.
Kíváncsi vagyok Givennel mi van, mert, ha ő nem lesz idén akkor bajban vagyunk.

Go City, GO!!!

Richards 2010.04.24. 20:33:28

MU és Arsenal ellen 1 pont

pedig egyik csapat sincs a toppon, ez az Arsenal meg kimondottan gyenge volt, és sikerült alulmúlni őket

sztem Spurs, Villa, City, Pool lesz a sorrend itt már...
magunknak kúrtuk el, és lehet hog Given is kidőlt hetekre, hónapokra

kurva életbe már

Go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 20:38:56

ennyit tudtunk ma
rettentő kevés volt, kaput eltaláltuk egyáltalán?

sztem is óriási lehetőséget buktunk most, Spurs nyer 2 meccset fixen, Villa is legalább 2-t, nemi meg majd ellenük tolhatjuk a ki-ki meccseket

double 2010.04.24. 20:41:05

@Kranczy: én végig optimista voltam, de a MU és Arsenal ellen nyerni kellett volna az egyiket legalább(akkor most 65 pontunk lenne 63 helyett)

Silvestre féle védelmet szét kellett volna kapni, kicsit megint az X-re játszottunk, talán leesik Mancini-nek, hogy a köv. meccsen 100%-osan végünk ha nem nyerünk

black:roll 2010.04.24. 20:49:28

mondjuk 1 pillanatig sem sírhatunk, ha nem leszünk 4.-ek, mert nagyon szépen "megdolgoztunk" a csomó betlis meccsünkért ezért

van 63 pontunk, a 3-at nyerünk lesz 72, az biztosan elég a 4. helyhez,hisz akkor a Spurs csak 70ig jutna max.

de ha a Spurs-t és a WHU-et verjük meg, Villa ellen mondjuk X, akkor 70 pontunk lesz, Spurs-nek is 70 pont valszeg, gólkülönbség döntene...
és alighanem ők jobb gólkülönbséget érnek el a Bolton és a Burnley ellen, mint mi a Spurs és a WHU ellen

ha csak 1-et nyerünk, akkor nincs miről beszélni

jobbulást Given-nek, sztem idén már nem véd(na ez is csökkenti az esélyeinket ugye), remélhetőleg nem annyira súlyos, hogy a nyarat is végig kell pihennie

go City!

black:roll 2010.04.24. 20:53:59

a Bolton ma otthon a Pompey-t sem tudta legyűrni
ebből azért sejthető, hogy mi lesz a Spurs-Bolton eredménye jövő héten

one citizen 2010.04.24. 21:02:45

az 1 pont önmagában sztem sem rossz, de semmivel sem voltunk jobbak, mint egy Birmingham vagy Fulham, aki ugyanígy védekeznek, és nem támadnak semmi
ezért nem kell 100 milliókat költeni, hogy elmenjünk egy X-ért az amúgy totálisan szétomló Arsenal-hoz

a játék kép szörnyű volt a mi szempontunkból, és hát a Wigan-ről is példát lehet venni, 0-2-re ment az Arsenal, erre a Wigan őrült módon lekezdett támadni
mákjuk volt a 3 góllal, de megpróbálták és bejött
mi kb. meg sem próbáltuk
és akkor még a sérülések is...

szép azt leírni, hogy 3 meccset kell nyíerni, bízzunk is benne persze, de a realitás az, hogy mos jön át 3 esélyes meccsünk, mindkettőt el is bukhatjuk, vagy lehet ilyen unalmas X mint a legutóbbi, vagy peches szopás mint a MU ellen

Mancini nem tudom mire fel volt ennyire defenzív, hogy Bellamy és Johnson is hátul kóvályogtak, Tevez is az 1. félidőbe a középpálya és a 16-os között volt, jó messze a kaputól...

hajrá City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.24. 21:19:46

Given-nél válltörést sejtenek, persze még meg kell alaposan vizságlni, mondjuk amennyire fájdalmas képet vágott én sem hiszem, hogy véd még a köv.meccsen

Taylor vagy Nielsen, hát...
süti beállítások módosítása