Ez a meccs kötelező győzelem, mondhatja ezt csapatának Mancini és O’Neill is. Amelyik csapat veszít, annak szinte nullára csökkennek a BL-hez fűzött esélyei. A döntetlen is nagyjából hasonlóan rossz mindkét csapatnak. Ha lehet választani, akkor a Villa-nak 1 fokkal fontosabb a meccs, mert nekik ezenkívül már csak 1 meccsük lesz a szezonban. A City-nél Given sérülése, majd Fülöp leigazolása borzolta kedélyeket a héten, a Villa pedig Dunne révén üzent, hogy minden nyomás a City vállait terheli a meccse majd.
 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után a meccs előzetese, infók, okoskodás, a találkozó pedig ma 16.00-kor kezdődik, az ES2 élőben közvetíti a találkozót.
 
Az egész éves teljesítményre ezek az utolsó meccsek teszik fel a koronát, vagy éppen veszik le azt. Minden most dől el, a bajnoki helyezések egész sorsokat befolyásolhatnak, pl. edzőkét, játékosokét. A nyári játékos-mozgást is nagyban befolyásolhatja, hogy ha 1 csapat a BL-be készül, vagy ha éppen a másodosztályba. Úgyhogy hajrá City!
 
Az Aston Villa remekül teljesített idén, jelenleg az 5. helyen állnak 64 ponttal, ami már most az egyik legnagyobb pontszámuk az elmúlt jó pár évhez képest. Idegenbeli mérlegük pedig zseniális idén, hisz éppen 32 pontot gyűjtöttek idegenben. Ugyanannyit, mint hazai pályán! A mérleg egyébként 18 meccsen 9 győzelem, 5 döntetlen és 4 vereség. Csak a Chelsea szerzett több pontot idegenben a PL-ben eddig, de ők is csak 33-at. Többek között a Villa verte a Liverpool-t és a MU-t is idegenben már.
 
Eltiltott játékos egyik oldalon sincs, de sérültek terén a Villa sokkal jobban áll. Mindössze 3 játékosuk sérült: Delph, Harewood és Davies. Közülük egyik sem fix kezdő játékos. Nagyon jó formában van a Villa, sorban nyeregetik a meccseiket, elmúlt 5 PL meccsükön 13 pontot szereztek. O’Neill meg is kapta az ’április legjobb menedzsere’ díjat. A szezonjuk is jól alakult, hisz Liga-kupa döntő mellett az FA-kupa elődöntőjéig is eljutottak. Milner pedig megkapta az ’év fiatal játékosa’ díjat a héten, míg Dunne és Milner is bekerült az ’év csapatába’.
 
A nyáron 2 (inkább 3) transzfer is összekötötte a klubot, az egyik az volt, hogy Barry a City-hez igazolt, a másik pedig, hogy Dunne a Villa-hoz került. Rajtuk kívül még Taylor is a City-hez került, 2. számú kapusként a Villa-tól, de sok hasznát nem vettük.
 
A Man City 1 ponttal a Villa mögött a 6. helyen áll 63 ponttal, ami klubrekord a PL története óta a City-nél. Hazai mérlegünk 17 meccsen 11 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség. A csapat formáját nehéz meghatározni, 3 meccsen rúgtunk 14 gólt, majd jött a MU és az Arsenal, akik ellen gólt sem rúgtunk, de mindössze 1-et kaptunk, azt is a 93. percben csak. Hogy ezzel Mancini altatta-e az ellenfeleket, vagy tényleg ennyi volt a csapatban, azt nem tudjuk, de ki fog derülni hamarosan.
 
Sajnos van pár sérült játékosunk, Lescott, Petrov, M. Johnson trió mellett, most már Given-re sem számíthatunk (még hónapokig), másik két kapusunk, Taylor és Gonzalez is sérült, ráadásul a héten kisebb sérüléssel bajlódott Barry és Adebayor is, akik nem tudtak teljes értékű edzésmunkát végezni, így játékuk minimum kérdéses a mai meccsen. Nem kell mondani, hogy ha 3 kezdő játékosunk nélkül kell kiállnunk, akkor az mennyire rontja az esélyeinket.
 
A két csapat tavalyi meccsét a City pályáján a City nyerte 2-0-ra, a gólokat Elano és SWP szerezték, ennek összefoglalóját itt lehet megnézni:

City-Villa 2-0 (08-09-es szezon)

 
 
Idén ősszel pedig a Villa otthonában pedig 1-1-es döntetlen született, Dunne és Bellamy góljaival, Dunne nem nekünk szerzett gólt.:) Ezt itt lehet megnézni:

Villa-City 1-1 (09-10-es szezon)

 
 
Érdekességek:
 
  • A két klub 154-szer találkozott eddig, a mérleg: 60 City győzelem, 54 Villa győzelem, és 40 döntetlen.
  • A két klub elmúlt 14 találkozójából a Villa csak kétszer tudott nyerni.
  • A Man City elmúlt 2 meccsén gólt sem tudott lőni, az azt megelőző 2 meccsen pedig összesen 11 gólt rúgtak.
  • A City mindössze 6 meccset vesztett idén a PL-ben, de még sohasem fejezték be a szezont a legmagasabb osztályban 7-nél kevesebb vereséggel.
  • Barry 440 bajnoki meccsen összeses 52 gólt szerzett a Villa színeiben 1998 és 2009 között.
  • Tevez 2 gólra van attól, hogy 50. PL gólját szerezze meg pályafutása során.
  • A Villa még március végén 7-1-re kapott ki idegenben a Chelsea-től, azóta viszont 15 pontból 13-at begyűjtöttek.
  • Ha ma is nyer a Villa, akkor az zsinórban a 4. idegenbeli győzelmük lenne.
  • Idén már nyert a Villa Manchester-ben egyszer, mikor még télen 1-0-ra verték a MU-t a PL-ben.
  • A tavalyi szezonban a Villa hazai pályán 4-2-re verte a City-t, akkor Agbonlahor mesterhármast szerzett.
 
 
Taktika:
 
Nincs könnyű dolga Mancini-nek, de nekünk se. A miénk persze könnyebb, de kevesebb pénzt kapunk érte.:)
 
Given hiánya el is döntheti a riválisok javára a 4. hely sorsát, hisz meghatározó volt az idei jó teljesítményeknél Given. Bár sikerült kényszermegoldásként megszerezni Fülöp Mártont 3 meccs erejéig, de hát Given kérdés nélkül jobb lenne. Félelmetes mákolásokat kívánunk Marcinak, szüksége lesz rá.
 
Vélhetően Fülöp kezd a kapuban, de az is lehet, hogy csak a padon, míg Nielsen fog kezdeni. Mi Fülöpöt favorizálnánk a tapasztalata miatt. A védő 4-es Bridge, Kompany, Touré, Richards lesz, esetleg Zabaleta-t bevetjük valamelyik szélen. Középpálya mindig gond volt idén, és most ha Barry nem lesz képes játszani, akkor nagyjából csőd a középpályánk, néha sajnos még vele is. Petrov és Milner lesz a Villa-ban középen, erős, akaratos, jó középpályások, és nagyon jól látnak a pályán. ellenük beküldeni egy De Jong-Vieira párost öngyilkosság lenne. Vieira-Ireland szintén (ki futna?). De Jong-Ireland még a leglogikusabb, de hát ismerjük Ireland idei formáját. Ha nincs Barry, akkor nagy az esélye annak, hogy 4-3-3-at fogunk játszani, és akkor vagy De Jong-Vieira-Ireland trió lesz, vagy esetleg Zabaleta fog középpályást játszani. Mi azt szeretnénk, ha Barry játszana, és De Jong-gal párban, így fent lehet 2 csatár is. Persze lehet nem lenne rossz ötlet, egy Vieira/De Jong-Barry-Ireland trió sem, de hiába variálunk, általában rossz lóra szoktunk tenni.:)
 
A szélsőjáték nagyon fontos lesz, mert Downing és Young veszélyes szélsők, akik gondot okozhatnak szélsővédőinknek, így megint várható az, hogy a szélsőink sokat fognak védekezni. (Ez újabb indok a 2 csatár mellett, különben Tevez egyedül semmi labdához nem jutna.)
 
Most váltanánk egyet, baloldalon szokásosan Bellamy kezdhetne, hogy megpróbálja megverni Cuellar-t, akinek vannak gyenge meccsei, és néha be lehet forgatni (pláne Bellamy sebességével), másik oldalon pedig SWP-t tennénk a kezdőbe Johnson helyett. Főleg amiatt, mert SWP-nek jól szokott menni a Villa ellen, Warnock szintén nem a gyorsaságáról híres balhátvéd, és nem is jár annyit előre, mint egy Alves vagy Evra. Így SWP-nek lenne tere játszani, kicsit befelé is, meg le a vonalon a turbófokozatában. De ez is csak akkor ér valamit, ha lesz kinek beadni.
 
Csatárposzton Tevez nyilván kezd, de ha Adebayor nem sérült, akkor ő is. Ha sajnos sérült lesz, akkor RSC-nek kellene villognia.
 
Ki kell emelni, hogy a Villa védelme szinte zseniális. Ha jó napjuk van, akkor minden beadást szó nélkül kifejelnek, amit mégsem, azt Friedel bravúrral hárítja. Dunne és Collins nagyon jó párossá érett, nehéz feltörni őket és az egész csapat kissé defenzív (de egységes, és hatékony), amivel nagyon meg tudják keseríteni 1-1 csapat dolgát.
 
Sajnos potenciális veszélyforrások a Villa pontrúgásai, mert nem csak hátul, hanem elől is rendkívül jók a fejjátékban. Elég csak Agbonlahor-ra és Carew-ra gondolni, vagy Dunne és Collins is becsatlakozik sokszor, meg Cuellar is egész magas, Milner pedig remekül helyezkedik. Fülöp egyik legnagyobb kritikája pedig pont az, hogy a magas labdákra ritkán jön ki, beíveléseket nem tudja kezelni. Nagy figyelmet fog fordítani erre a villa a mai meccsen, így nekünk borzasztón kell koncentrálni.
 
Carew remek „target man”, Agbonlahor pedig gyorsaságával nagyon jól tud betörni szélről is akár, így Kompany és Touré egyik legnehezebb meccse lesz ez ma.
 
Mi végül a 4-4-2-re voksolunk, és reménykedünk abban, hogy Barry játszik:

Fülöp - Bridge, Kompany, Touré, Richards - Bellamy, De Jong, Barry, SWP - Tevez - Adebayor (vagy RSC).
 
Ha Barry sérült, akkor valamilyen extrém 4-3-3-at várunk Mancini-től.

 

Tippünk nagyon nehéz meccsen 2:1-es győzelem, Bellamy és Tevez góljaival, de sok-sok szerencse is kelleni fog ehhez. Egy pillanatig ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy ha kikapunk, lehetünk még 4.-ek. Egy vereség bármelyik csapat garantálja az EL-ben indulást. Go City Go!

Játékvezető:
 
A mérkőzést Mark Clattenburg fogja (el)fújni, hát ő nem írta be magát a City szurkolók szívébe. Idén csak 3 meccset vezetett nekünk, az egyik a Stoke elleni hazai FA-kupa meccs volt, ami 1-1-re végződött. Illetve volt 2 bajnoki meccs is, az egyik az emlékezetes Arsenal elleni 4-2, a másik pedig a Bolton elleni idegenbeli 3-3-as meccs, ahol teljesen vérlázító módon, jogtalanul állította ki Bellamy-t. A Villa-nak 1 nyertes Liga-kupa meccset vezetett, illetve 4 bajnoki meccset is: Villa-Wigan 0-2, Blackburn-Villa 2-1, Villa-Bolton 5-1 és Villa-Wolves 2-2.
 
A mérkőzés tehát 16.00-kor kezdődik, csak a győzelem elfogadható mindkét csapat számára, ES2 élőben közvetít, stream-eket azért teszünk ki a szokott időben.
 
Here is the time, come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

SOPCAST
SM TV [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/26342
Supersport 3 [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93234
EPL [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/93392
BE Footy [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/88891
Realsportz - sop://broker.sopcast.com:3912/91938
Max Sportz - sop://broker.sopcast.com:3912/91301
Get Stream - sop://broker.sopcast.com:3912/91614
Get Stream - http://getstreams.blogspot.com/2010/03/01.html
Eurosport 2 [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/88392
Eurosport 2 [ROM] - sop://broker1.sopcast.com:3912/88392
Livesports 1 [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/93288
Livesports 1 [ROM] - sop://broker1.sopcast.com:3912/93288
Livesports 1 [ROM] - http://www.derbyhd.com/ch3.html
Z1 Eurosport 2 [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/79080
Z1 Eurosport 2 [ROM] - http://meciurionline.net/eurosport2-s.html


TVANTS
Eurosoccer - tvants://119.254.7.166/tvants/?k=07c653 ... 3541abcd17
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=7aac ... e3150a5998
Eurosoccer - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=dda9 ... b8e93a0473


TVU
Fox Soccer [EN] - tvu://21500
Fox Sports [ESP] - tvu://59687


VEETLE
Fox Soccer [EN] - http://veetle.com/view/index.html#4bd8c142253e7
Sport TV2 [PT] - http://www.veetle.com/v/4bd9368ea2feb
BHT1 [PT] - http://veetle.com/view/index.html#4bcb3d2fe97fe


PPLIVE
Eurosoccer - http://ikan.pptv.com/p/24323/


STREAM TORRENT
Eurosoccer - st://Az8CgpwEdTcDNwWCoAHIgBYS1cHBxqE5d6 ... SMogRTT7KA
Eurosoccer - st://A0ECgpwEdTkDOQWCoAHIgBZTJVb3wPZWCb ... ZTcG9ydHM=
Fox Sports [ESP] - st://A1wCgpwEdVQDVAWCoAHIgBaztHdcYX0dGB ... ZTcG9ydHM=


Quick Media Links: -

English comms
http://www.atdhe.net/18484/watch-manche ... ston-villa
http://iraqgoals.tv/ch7.html
http://www.firstrow.net/watch/17567/1/w ... villa.html
http://supersp0rt.net/channel1.html
http://eplsite.com/stream2.html
http://www.ilemi.tv/3877/1/Watch-Manche ... ton-Villa/
http://www.ilemi.tv/3878/2/Watch-Manche ... ton-Villa/
http://vexcast.com/watch-wm=HRJTAKU
http://footyon.com/channel1.html
http://vexcast.com/watch-wm=HRJTCMW
http://befooty02.blogspot.com/2010/04/channel-1.html
http://footballstreams.tv/watch_2.php
http://maxsportz1.blogspot.com/2010/04/channe-1.html

Foreign comms
http://www.vipcanal.com/ch1.html
http://www.saidfoot.com/Chaine_1.php
http://www.ustream.tv/channel-popup/livootv29
http://livootv.net/channels.php?name=Livoo%20TV%201
http://www.p2poo.net/ch3.html
http://www.chabka.it/ch2.html
http://www.soccerforever.net/
http://www.freee-sports.com/free-sports1.htm
http://soccerjumbo-on.blogspot.com/2009 ... nel-1.html
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://sportfree.net/channel3.php
http://www.goalstreams.webs.com/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr111965788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.05.01. 10:43:34

én ma támadó szellemű csapatot várok
ma már nem lehet a védekezésre építeni, ki kell menni és gólokat lőni, legalábbis erre kell törekedni
Mancini is megmérettetik a köv. 2 meccsen, hogy mekkora taktikus, drukkolok neki

sokszor volt róla már szó, de csatárként Bellamy-t is ki lehet próbálni, nem mindig csak a szélen, mondjuk Tevez mögött
távoli lövésekre is több esélye adódna

ha a szélsők megint tényleg védekezni fognak, akkor 0-0 lesz ez a meccs is, hisz középen nincs ember, aki gólpasszt tud adni...
nyerni meg csak úgy nyerhetünk, ha mezőnyfölénybe kerülünk, ezért én 4-3-3-at dobnék be, főleg ha Ade nem áll készen a meccsre
Ireland-et megpróbálnám, így ki lehetne próbálni, hogy a Spurs ellen van-e értelme a kezdőbe tenni
Zabaleta nem rossz ötlet középen, valamennyivel erősebb az összjátékban, mint De Jong, de mondjuk a NDJ-Zab-Barry is érdekes lenne, nyilván Mancini ragaszkodna Vieira-hoz

Johnson-t én kezdetném, ha túl sok védekező feladata van(mint az Arsenal ellen), akkor nem megy neki, de SWP-nek sem
Johnson beadásai pedig jobbak, így támadjon és kezdjen ő, legalábbis sztem:)

Richards kell, mert magas és jól fejel, a pontrúgásoknál jól jön, majd hátul

Come on City!

Vladi Weiss 2010.05.01. 11:16:36

Nagyon durva az őszi meccs összefoglalója, rengeteg helyzete volt a Villa-nak, ráadásul a többsége tényleg fejjel, fél méterekkel mentek csak mellé a labdák, simán kikaphattunk volna, remélem a védelem azóta jobban figyel a fejesekre.
Nehéz meccs lesz, a Villa-nak is persze,a rohadt pontrúgásokat én is veszélyesnek érzem, nekünk sztem a lapos játékot kell erőltetnünk, ez viszont tényleg nem megy úgy, ha az ellenfél térfelén csak 1-2 játékosunk van. A felívelgetést a szélsőknek remélem elfelejti Mancini, most másra van szükség.

És ugye tavaly a sokkal gyengébb csapatunkkal vertük őket otthon, hát akkor most is mutatni kéne valamit. Ne ezen bukjon el a 4.hely, akkor már inkább a Spurs meccsen.

@Richards: egyetértek, támadni kell, ha tudunk rúgni 2 gólt sztem sikerül, mert ha jól védekezünk és Fülöp is odateszi magát, akkor csak 1 gólt kapunk max.

Amúgy egy időben lesz a mi a meg a Spurs meccse is, szóval elég durva délután elé nézünk.:)

Hajrá Man City!

man city 2010.05.01. 12:37:04

valami extra okosságot ki kell találni mára, az fix

a 4-5-1 ma felejtős, ez nem is kérdéses
a szimpla 4-4-2 nemelég jó, 4-4-1-1 az inkább, sztem ez lesz amúgy, Tevez hátrébb, Ade vagy Cruz előrébb

4-3-3-mal az a baj, hogy szélen nem tudnak védekezni középről, és akkor megint a szélsőknek kell hátrajönni elég sokat

azt azért én is remélem, hogy Barry játszani fog, és beküld 1et a volt csapatának, meg na meg Dunne-t 1 öngólra illendő lenne felkérni:D

és persze go Bolton & go Chelsea!

GO CITY!

man city 2010.05.01. 12:42:03

ha a csicska Crappenburg beszívat minket, akkor bérgyilkost kell fogadni rá, de komolyan:D
de legalább az arcát át kell rendezni...

de ha Fülöp miatt szopunk, akkor az nagyon tipikus City momentum lenne

remélhetőleg ezekre nem fog sor kerülni ma

Lamps08 2010.05.01. 13:09:26

verjétek csak meg a Villa-t:), mi 7-et vágtunk nekik pár hete hazai pályán:d

nem kell beszarni tőlük, hanem rájuk kell rontani, ezt nem tudom, hogy a City mennyire fogja tudni megcsinálni ma...

holnap valóban verjük a Pool-t remélem, a MU pedig majd rákenheti a Pool-ra a bajnoki címüket elvesztését:)

double 2010.05.01. 14:08:50

@Lamps08: hajrá, üssétek meg a Pool-t, legalább némi vigasz legyen a MU szopása, ha nekünk nem sikerülne esetleg a BL:)

_________

a mai meccs kvázi egy elődöntő a City-nek, de a Villa-nak is persze

ha nyerünk, akkor bejutunk a döntőbe (City-Spurs), ha nem nyerünk, akkor max. ilyen vigaszágról leszünk 4-ek, de persze ahhoz is kell nagy adag mák + a Spurs-t így is úgyis verni kell

a Villa 32 pontot szedett össze idegenben, amikor ezt megláttam nemrég, na akkor majdnem dobtam egy hátast, tényleg nagyon nagy arány ez...

a műásik a mi hazai mérlegünk, ami nem rossz, de tavaly a tavalyi kerettel a 10. helyet elérve hazai pályán 39 pontot gyűjtöttünk összese

idén még csak 37-nél vagyunk, tehát ha ma vagy a Spurs ellen nem nyerünk, akkor éppen vagy alig javítjuk meg a tavalyi hazai mérlegünket, ami kudarc ahhoz képest, hogy mennyivel jobb keretünk van most

menjünk ki amúgy 4-0-6-os taktikával, középpályánk amúgy is mindig problémás:D

COME ON CITY!

double 2010.05.01. 14:41:52

nem tudom, hogy 100%-osan tuti hírek-e, de Barry nem lesz, Ade valszeg lesz, és lehet, hogy Ireland és Bridge is sérültek...

vicc ez a sok sérülés minden héten már

black:roll 2010.05.01. 14:50:39

azt gondolom, hogy megérdemelnénk egy győzelmet ma csak úgy:)
mondjuk én is parázok, mert a Villa nem szarral gurigázik, lehet találnak egy gólt, majd szétvédekeznek minket, pláne ha mi meg az impotensebb játékunkat fogjuk hozni
azért valahol botrányos, hogy ekkora nyári erősítések után két ép középpályásunk marad: De Jong és Vieira
mindkettő lassan típus, mindkettő védekező típus, De Jong nem is szeret, támadni, Vieira nem is nagyon bír bár ugye
Ireland meg a rossz formája mellett, kurva sokat sérült idén

ha tudnánk egy olyan lerohanást csinálni, mint a Birmingham és a Burnley ellen, akkor több góllal is nyerhetünk, de azokról a meccsekről kell példát venni, támadtunk, és meg is lett az eredménye
muszáj kockáztatni valamennyit Villa is fog biztos...

Birmingham közben 2-0-ra vezet, most komolyan a Burnley meccset Hart nélkül is behúzták volna, nem tudom mit szopattak minket

lassan tényleg folyik rólam a víz, úgy izgulok:D

Go City!

one citizen 2010.05.01. 15:02:16

mutassuk meg, hogy képesek vagyunk nyerni, mert bizony képesek vagyunk!:)
ha a Fulham el tudott menni az EL döntőjéig, akkor nem tudunk otthon elverni egy Villa-t?:)
legyünk pozitívak legalább a meccs végéig:D

még 1 óra, aztán minden kiderül

hajrá City!

double 2010.05.01. 15:21:10

durva lesz, Veira-NDJ középen mindöüssze, elöl Tevez-Ade, széelekn Bellamy, Johnson, hátul ahogy szokott lenni és Fülöp kezd!!!

COME ON COME ON COME ON COME ON COME ON!!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 15:23:41

sztrímek frissítve, akinek kell, az a meccs kezdésénél próbáljon meg 1-2-t, de amúgy ES2 a 16.00:)

bő fél óra még

@double: elég necces a belső kp, de hát ez van...

Richards 2010.05.01. 15:27:25

áá bakker, minden szarul alakul meccs előtt?
Richards nem kezdő ahogy látom, Ireland meg hogy a a faszba sérült le, mikor sose játszik?

tök mind1...

go City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 15:31:59

Man City:
Fulop, Zabaleta, Toure, Kompany, Bridge, Adam Johnson, De Jong, Vieira, Bellamy, Adebayor, Tevez.

Subs: Nielsen, Richards, Onuoha, Wright-Phillips, Santa Cruz, Garrido, Sylvinho.

Aston Villa:
Friedel, Cuellar, Collins, Dunne, Warnock, Downing, Petrov, Milner, Ashley Young, Carew, Agbonlahor.

Subs: Guzan, Luke Young, Sidwell, Delfouneso, Heskey, Reo-Coker, Beye.

Referee: Mark Clattenburg (Tyne & Wear)

Kranczy 2010.05.01. 15:38:03

GO CITY, GO!!!!!!!!!!!!
NAGYON kell a 3 pont.

GYERÜNK!!!

Kranczy 2010.05.01. 15:40:49

O’Neill értetlenkedik Fülöp kölcsönadása kapcsán
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/premier-league-oneill-ertetlenkedik-fulop-kolcsonadasa-kapcsan-2026870

Kis buzi. Remélem megalázzuk őket!!!

Jared23 2010.05.01. 15:43:58

hajrá-hajrá

az igazi nagy és döntő meccs a Spurs ellen lesz, de ha ma nem nyerünk, akkor annak már szinte nem is lesz tétje

mondjuk nekem kurvára X-es meccsnek tűnik a mai, de már fasz ki van a sok döntetlennel idén

hajrá City!

Vladi Weiss 2010.05.01. 15:45:42

Weiss kezdő a Bolton-ban Spurs ellen, az is most kezdődik majd.
Csak egy Weiss triplát és egy City győzelmet mára, semmi mást!:D
Nekem most jó érzésem van, sztem nyerünk és jövő hétre hagyjuk a nagy döntést majd.

Mindent bele!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 15:46:32

na majdnem beraktam még egyszer a kezdőket izgalmamban:D

double 2010.05.01. 15:51:50

meg kell ütni őket valahogy

mindig ezt írom meccsek előtt, de hát mindig igaz végül is:DD

GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 15:58:27

Fülöp a City-ben...

gondolta volna ezt bárki 1-2 hete?:D
én mondjuk sejtettem:DDD

GO GO GO!!!

double 2010.05.01. 16:10:14

legalább próbálkozunk,de az a NDJ lövés elég nyomi volt:)

szoros meccs lesz

double 2010.05.01. 16:11:17

áááá mit védett...

:(

double 2010.05.01. 16:13:34

sok a szöglet, kéne 1 gól

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 16:17:37

Fülöp Touré meg Kompany mi a faszt csináltak???

double 2010.05.01. 16:17:53

kurva életbe, nem hiszem el

1 helyzet, és ott a gól nekik

double 2010.05.01. 16:23:20

lehet nem is lesz több helyzetük és megnyerik...

mi meg mindent elkúrunk elöl eddig

úgy utálom az ilyet

most meg mintha kicsit megfogta volna a csapatot a gól, az idő meg a villa-nak dolgozik keményen...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 16:25:37

Fülöp uhhh
majdnem kiejtette ezt meg

gyerünk van idő, fordítsuk meg!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 16:28:35

Downing majdnem:(
Tevez azért be,ehetne a sűrűjébe, mert így 6 védő közé hiába adjuk be Ade-nak...

double 2010.05.01. 16:30:40

komoylan mondom, hogy bénák vagyunk

milyet tré helyzeteink vannak

ők meg átjöttek a félpályára, volt egy nagy Downing lövés, meg amit Fülöp éppen hogy megfogott...

double 2010.05.01. 16:33:15

sima 11-es

FA a kurva anyádat korrupt köcsögök

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 16:36:30

egyértelmű kéz volt, ellenük 2 vagy 3 ilyenre adtak 11-est a szezonban már

Clattenburg a kurva anyádat!

double 2010.05.01. 16:40:51

Tevez vs. Dunne nem volt 11-es?

közben vezet a kurva Spurs is:((

double 2010.05.01. 16:42:25

ott van, 1-1!!!!!!!!!!!!!!!

Tevez!

double 2010.05.01. 16:44:57

mekkora gól volt, és mekkora játék Johnson-tól...

csak nyerjük meg lécci!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 16:45:09

zseniális akció volt, de komolyan

double 2010.05.01. 16:51:58

bakker Tevez mintha lesérült volna a 11-es rúgás közben:((

Richards 2010.05.01. 16:55:56

idegesek vagyunk hátul ez a gond, de legalább meg van amit vártunk, vagyis sokat támadunk és ez nagyon jó
sztem ha rúgunk még 1-et, akkor nyerünk, csak nem szopunk be 2 gól még...

viszont 1-et bármikor kapunk, mert Fülöp eléggé izgul, bármikor kiejtheti a labdát sajnos

11-es volt simán a kezezés, ellenünk az lett volna kérdés nélkül...
kurva anyját a védőnek meg a bírónak is
ezek szerint lehet így bevetődni 1 lövésbe büntetés nélkül, mi?
lófaszt
nyerni kell, go City!!!

black:roll 2010.05.01. 16:58:05

nem rossz, a 11-es sima volt, mind a kettő be kellett volna fújni, de az a Dunne szerelés Tevez ellen, azt is érdemes lenne megnézni még 1-szer azért, na mind1

jók vagyunk, merünk támadni, kicsit nyugodtabban kéne hátul viselkedni, nehogy Kompany pirost kapjon, vagy ilyesmi
Tevez lehet le fog jönni sajnos

ja és vezet a Spurs 1-0-ra, de legalább mi is megfordítottuk

hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:01:21

ezt a 2. gólos akciót érdemes lesz majd visszanézegetni, Vieira óriási labdát adott, johnson mit trükközött, Ade pedig remekül lépett hátra a védőktől, és bepasszolta:)

sztem is 3 lőtt góllal nem veszíthetjük el ezt a meccset, bár Clattenburg-től kitelik vmi csúfság még

double 2010.05.01. 17:04:03

na kezdődik, Tevez marad a pályán egyelőre!

Come on City!

double 2010.05.01. 17:08:11

remélem nem az a taktikánk, hogy kivédekezzük a 2-1-et, mert az halálra ítélt taktika nálunk

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:10:22

na azért ezt szépen csinálta Fülöp...

double 2010.05.01. 17:11:35

Warnock oldalán van keresnivalónk
Cuellar sokkal jobb a másik oldalon

johnson nagyon jó eddig

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:12:13

Zabaleta bassza meg

centikkel ment ez fölé:(

double 2010.05.01. 17:12:59

azért a szögleteink ritka fosok ma, 1 jó beadás nincs belőlük, kis szögletet kéne próbálni talán

double 2010.05.01. 17:19:41

nagyon visszavettünk a tempóból, nehogy 85. percben egyenlítsenek ennek okán...

double 2010.05.01. 17:20:12

nagyon visszavettünk a tempóból, nehogy 85. percben egyenlítsenek ennek okán...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:24:12

Bellamy mekkora csavarás faszom

szép volt

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:26:45

csak 1 szögletet használjunk ki

fárad a Villa, de persze tényleg nyomhatnak 1 gólt a legvégén is, figyelni kell nagyon

one citizen 2010.05.01. 17:29:38

még 20 perc, nehogy elrontsuk

hajrá City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:32:43

kettő cserél a Villa, és balhátvéd jön le!

most kéne azon a szélen vinni 2-3 támadást, hátha

Heskey-től félek, komolyan...

double 2010.05.01. 17:34:50

ejj Dunne anyádnak pakolj oda, ne Tevez-nek:D

kell 1 gól!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:36:09

érkezik SWP, remélem figyel a védekezésre is, de szétfutja vmelyik védőjét a Villa-nak közben:)

SWP be, Johnson le

double 2010.05.01. 17:39:39

ketzd jönni fel a Villa
most kell kurvára figyelni!

double 2010.05.01. 17:40:06

uhh Ade hogy elkúrta...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:42:53

@double: kritikus időszaka a meccsnek ez most

+ majd a hosszabbítás is

Fülöp azért életveszély valahol

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:47:00

Tevez le, RSC be

még max. 5 perc van hátra, bassza meg a világ, ha ezt nem nyerjük meg

Bolton sajnos ki fog kapni

double 2010.05.01. 17:48:53

mekkora összjáték, nmekkora csere SWP!:)

Bellers meg feltette a sarokba:)

3-1:)!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 17:52:04

megnyertük:)

sajna Spurs is, így szerdán dől el minden

atyaég mekkora meccs lesz az

double 2010.05.01. 17:54:09

támadójáték+jó védekezés= 3-1 ide:)

teljesen megérdemeltük, Villa kiszállt, ahogy a Pool is

City-Spurs, ha nem nyerünk nincs 4. hely sajna, és azért mert rohadt 1 pontyni előnyük van

Go City!

Richards 2010.05.01. 17:55:42

Yessss!!!!!!!

nagyon sok jó támadásunk volt, a szögleteik írt gyérek voltak, de a védekezés klassz volt, és a szélsők is kidolgozták a belüket, ahogy Ade és Tevez is
Vieira-t sem érheti panasz ma

66 pontunk van, kezünkben a sorsunk, bár a nehez hátra van még ugye

Come on Man City:))

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 18:13:58

azért mára rendben voltunk

szarul indult, de megküzdöttünk a fordításért, 2. félidőben pedig még kicsit pihentünk is talán, és okosan járattuk 1-2-szer a labdát, bár nem kellett volna hagyni főleg Bridge-nek ennyire beadatni a labdát Young-gal, Zabaleta elég sokat kifejelt belőlük kissé meglepően:)

na de majd szerda este lesz nagy sírás vagy nevetés remélhetőleg:)

one citizen 2010.05.01. 18:15:18

megérdemelt szép győzelem, ami vissza adta az esélyt kissé:)
én beleizzadtam a győzelembe

szép gólokat rúgtunk, sokat támadtunk, jó meccset láthatott a teltházas stadion is

Villa-nak inentől tényleg nincs esélye reálisan

mindent bele City!!!

Vladi Weiss 2010.05.01. 18:18:53

Remek küzdést mutattunk be, talán ha az Arsenal ellen kicsit bátrabbak lettünk volna.
Le a kalappal a csapat előtt, a 11-est sztem is be kellett volna fújni a kezezésnél, de a csapat túltette magát azon.
Remélem nem sérült meg senki, szerdán pedig felrobban a stadion a hangulattól és talán sikerül majd nyerni. De legalábbis nagyot fogunk küzdeni, mindenesetre nehezebb lesz, mint a mai.

Hajrá City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.05.01. 18:23:37

én nagyon élveztem a meccset, bár lenne a maradék kettő is ilyen:)

Come on Citizens!

one citizen 2010.05.01. 18:30:43

SWP szólóját az utolsó gól előtt ki kell emelni, nagyon szépen oldotta meg, és utána a passz is nagyon okos volt tőle, ezt vártuk tőle egész évben, hogy okosan, higgadtan játsszon, és annak ez az eredménye
nagy butaság lenne megválni tőle

Fülöp is OK volt így elsőre ma, legközelebb kicsit jobb lesz remélem:)

Kranczy 2010.05.01. 18:35:17

@one citizen: SWP erre jó. Ha vezetünk bejön és kontrázni tud. Tipikus csere ember. Jól tolta a gólnál. ;)

Nagyon jó meccs volt. Grat a Csapatunknak. Tevez kicsit gondterheltnek nézett ki...
Fülöptő0l magabiztosabb hozzáállás kell, a Tottenham jobban ki fogja "próbálni".

Még mindig saját kezünkben a sorsunk.

GO CITY, GO!!!

one citizen 2010.05.01. 18:38:33

@Kranczy: ha annyi faragást kaptál volna, mint Tevez, Te is gondterhelt lennél:D
ráadásul a 11-es rúgásánál is volt vmi gebasz vele

amúgy tényleg felrúgták 1-2szer keményen, volt hogy a labdával együtt, az is fájhat nem kicsit
amúgy jó volt, keményen küzdött, kicsit hátrébb vonva is
sokszor ő kérte el a labdát, hogy osztogasson, mivel más ezt nem teszi:)

SWP cserének is jó, de kezdőben sem annyira rossz azért, bár tény, hogy mostanában Johnson viszi a prímet jobb oldalon...
de ő is kidőlhet hónapokra, aztán meg meg leszünk lőve ember nélkül...

black:roll 2010.05.01. 20:30:01

férfimunka volt a javából:)

csak bejött megint az a szitu, hogy ha alapvetően támadófocival megyünk ki a pályára, akkor valszeg jól is játszunk és nyernünk, nem tudom ha a MU és Arsenal ellen is így toltuk volna, akkor most jobban vagy rosszabbul állnánk
az X nem elég szerdán sajna, győzni kell, de meg tudjuk csinálni

Vieira frenetikus volt, komolyan, aggódtam, hogy nem-e fogják szétfutni, lealázni, de lófaszt, ő alázott másokat:D
Johnson agyon nagy spíler, de SWP is tud azért:)
Tevez nekem sérültnek tűnt végig, remélem szerdán még bírni fogja az iramot
Mancini jól oldotta meg a dolgokat, a szélső védekezést remekül megoldottuk

így tovább, go City!:)

Kranczy 2010.05.02. 08:50:56

@one citizen: annyi pénzért amennyit ők kapnak egész nap faraghatnának.
süti beállítások módosítása