A Spurs szerda esti győzelmével bebiztosította a 4. helyét a tabellán, hiszen 4 pontos előnyük van a City-vel szemben, 1 meccsel a bajnokság vége előtt. Várható volt, hogy a két csapat találkozója fogja eldönteni a 4. hely sorsát, persze nem azt vártuk, hogy a végén a Spurs fog ünnepelni. A 2. félidőben teljesen megérdemeltem nyerte meg a meccset a Spurs, több és hatékonyabb támadásokat vezettek, átvették a meccs dominálását, a City pedig sajnos nem bírta sem az iramot az utolsó 25 percben, sem jelentős gólhelyzetet nem tudott kialakítani ekkor már.

 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után a meccs összefoglalója, videókkal, játékosértékeléssel.
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 47,370
Játékvezető: Steve Bennett
 
Eredmény: 0-1 (Crouch 82’)
 
Kezdők:
 
Manchester City:
 
Fulop, Zabaleta, Toure, Kompany, Bridge, Johnson (Wright-Phillips 72’), de Jong, Barry (Vieira 56’), Bellamy (Santa Cruz 83’), Adebayor, Tevez
 
Tottenham Hotspur:
 
Gomes, Dawson, Kaboul, King, Assou-Ekotto, Bale, Huddlestone, Lennon (Bentley 71’), Modric (Palacios 88’), Crouch, Defoe (Pavlyuchenko 81’)
Sárga lapok: Kaboul, Huddlestone, Assou-Ekotto
 
Statisztika:
 
 
Man City
Tottenham
Lövések (kaput eltaláló)
13(3)
13(4)
Szabálytalanságok
13
20
Szögletek
9
8
Lesek
6
3
Labdabirtoklás
54%
46%
Sárga lap
0
3
Piros lap
0
0
Védések
3
3
 
Mindent eldöntő meccsre készültünk, mindkét csapat tudta, hogy a meccs eredménye nagy valószínűséggel eldönti, hogy jövőre ki indulhat a BL-ben és ki az EL-ben. A Tottenham-nek elég lett volna egy döntetlen is akár, a City-nek csak a győzelem volt elfogadható.
 
A CoMS közönségére nem lehet panasz, óriási hangulat volt a stadionban, amit kértek a játékosok és Mancini a szurkolóktól meccs előtt, azt teljesítették is.
 
Mancini csak 1 helyen változtatott a Villa elleni meccs kezdőjén, Vieira helyett Barry volt kezdő. A meccset elég jól kezdte a City, labdabirtoklásban is, akciók számában is jobban álltunk, az első 10-15 percben, rögtön az elején Tevez kétszer is szólózott, de a lövés pillanatában mindkétszer odaértek a Spurs védők, illetve Gomes hárított egyszer.
A Spurs védelme meglehetősen erősnek tűnt már ekkor is, sajnos a későbbiekben még magabiztosabban játszottak hátul. A 15. perctől kicsit visszaült a City, és a Spurs kezdett akciózni, szögletekkel, pontrúgásokkal. 17. percben Crouch egy óriási kapufát fejelt, Fülöp nem tudta volna védeni, Kompany lemaradt róla, óriási szerencsénk volt.
 
Pár perccel később King fejelt a hálóba szögletből, de erősen támaszkodott Barry-re, így Bennett a gólt nem adta meg. Majd Tevez-nek volt 1 távoli bombája, amibe King fejjel vetődött bele, illetve egy Barry beadás, ami Bale-ről pattant a saját kapujának irányába, Gomes-nek óriásit kellett mentenie ott.  Másik oldalon pedig Crouch fejelt le egy labdát 16-osn belül Bale-nek, aki előtt óriási lehetőség adódott, de mellélőtte. Az 1. félidő végét a City-nek sikerült olyan jól zárnia, mint a Villa ellen, 1 Johnson lövés volt még szóra érdemes, azt Gomes szintén védte.
 
45 perc volt hátra, azzal a tudattal, hogy ha a City nem nyer, valószínűleg nem lesz meg a 4. hely.
 
Általánosságban megint nem sikerült 1 szögletből sem veszélyeztetnünk komolyan, egyszer sem próbálták meg a kisszögletet, a Spurs védők a helyzet magaslatán voltak sajnos.
 
Már az 50. perc körül Barry megsérült, bokájával történt valami, le kellett cserélni, sok opciónk nem volt a padon arra a posztra, így Vieira állt be. 55. percben Defoe-ról maradtak le a védőink, aki ellőtte, Fülöp éppen, hogy hozzá tudott érni, óriásit mentett. A City közben nem igazán tudott jó helyzeteket kidolgozni, Adebayor egyszer fölé fejelt, de a legtöbb beadásunk pontatlan volt. Toure-nak pár komoly mentést kellett bemutatnia, sajnos ugyanannyiszor óriási helyezkedési hibával le is maradt az emberéről. 70. perc környékén már abszolút a Spurs nyomott, átvették a meccs irányítását, hátul mindent megoldottak, elöl pedig veszélyesek voltak. Már ekkor volt egy helyzet, ahol csak centikkel maradtak le a Spurs csatárok, egy lapos beadásról.
 
77. percben Fülöp lábbal mentett Crouch közeli fejesét, óriási bravúr volt ez is. Majd Tevez lövésébe megint King fejelt bele, ritka az ilyen, főleg 1 meccsen kétszer is, pedig elég jó lövések voltak.  82. percben Kaboul ment el a szélen, Bellamy nagyon nagyot hibázott, a beadás megpattant Bridge-en is, Fülöp-nek kellett védenie, de pechjére pont Crouch fejére ütötte a labdát, aki onnan már nem hibázta el sokadik lehetőségét. 0-1.
 
 
Maradék 10 percben a City nem tudott feleszmélni, sőt az utolsó 30 percben sem, a Spurs csak a meccs alapján megérdemelten lett 4., de az egész bajnokságot tekintve is.
 
A meccs 15 perces összefoglalója, a legtöbb helyzettel:
 
 
 
Taktika:
 
Hát ami bejött a Villa ellen, és tökéletesen működött szinte, most ugyanez nem ment. Ugyanúgy 442 volt a felállás, Barry kezdett Vieira helyett, mégsem sikerült ugyanúgy játszani, ennek egyetlen oka, hogy a Spurs szerdán sokkal jobb volt, mint a villa előtte szombaton.
 
Jobban is védekezett a Spurs, és sokkal veszélyesebben támadott. Az első percekben Ade és Tevez is villogott, aztán viszont nagyon eltűntek, Tevez mélyen játszott, mivel a középpályán nincsen kreatív emberünk, ezt egész évben sokszor megszívtuk, ahogy most is, Adebayor pedig vagy megjátszhatatlan volt, vagy a magas labdákkal semmit sem tudott kezdeni.
 
A szélsőink sem voltak hatékonyak, Bellamy nagyot küzdött, de nem tudta legyűrni Kaboul-t, ahogy Johnson-nak sem ment a játék Ekotto ellen. Mindent a beadásokkal próbáltunk megoldani, de a szélsőhátvédek most semmit nem tudtak hozzátenni a támadásokhoz, Zabaleta-nak a villa ellen ez még csak-csak sikerült, de a Spurs ellen már nem, Bridge- nek egész szezonban nem volt pontos beadása (!) nagyjából 50-szer próbálkozott ilyennel pedig.
 
A középpályán nem tudtunk támadni, a belső középpályások így is mélyen játszottak, Tevez-re meg óriási figyelmet fordított a Spurs, nem is ment a játék senkinek, így meg volt lőve.
 
A Spurs pedig remekül kihasználta Crouch magasságát, az 1. félidőben még csak felívelgették neki, hogy majd lesz valami belőle, de a 2. félidőben már többször megtalálták jó beadásokkal és egyszerűen lehetetlen őt lefejelni, hisz minimum 1 fejjel magasabb a védőknél. Inkább a beadásokat kellett volna megakadályozni Bale részéről főleg, de erre Zabaleta nem volt képes most sajnos, és Bridge sem nagyon tudta feltartóztatni sokszor Lennon-t. (Aki csak azért nem villogott annyit, mert most volt kezdő először december óta sérülése miatt.)
 
Mancini a cserékkel sem tudta feldobni a csapatot, RSC és SWP előtt semmilyen ehetőség ne adódott, 1-1 labdaeladásra voltak jók, Vieira nem tudta felvenni a ritmust sajnos, bár Barry nem taktikai csere volt, hanem sajnos kényszerű.
 
Játékosok értékelése:
 
A Spurs-ből ki lehet emelni szinte mindenkit, Gomes-nek volt 2-3 óriási mentése, a King-Dawson páros a védelem közepén szinte hibátlanul játszott, Ekotto és Kaboul remekül védekeztek a széleken, és a támadásokhoz is hozzá tudtak tenni, Bale parádés volt a szélen, Modric és Huddlestone inkább a védekezéssel foglakoztak, Crouch pedig többször is eldönthette volna a meccset, sikerült is neki egyszer.
 
City:
 
Fülöp: 7.5 Csak 1-et hibázott, arról is legalább két másik City játékos is tehetett, de bemutatott 2-3 óriási mentést is, nem vallott szégyent, amitől talán tartottunk kicsit, mikor leigazoltuk.
 
Bridge: 5.5 Hellyel-közzel a védelmi feladatait ellátta, de egyszerűen minden szinte kevés a City-be jelenleg. Támadásoknál használhatatlan, nem is hasonlítható az Evra, Ashley Cole, Clichy vonalhoz.
 
Kompany: 6 Felváltva védekeztek Toure-val Defoe-n és Crouch-on, Defoe-t remekül akadályozták meg többször is, de Crouch magasságával nem tudtak mit kezdeni.
 
Toure: 6 Ugyanaz, mint Kompany, jobb volt, mint ősszel párszor, de az egész szezont tekintve sokkal többet vártunk tőle.
 
Zabaleta: 6 Nem tudta azt hozni, amit a Villa ellen, Bale-re jobban kellett volna figyelnie.  
Bellamy: 6 Nagyot hibázott a gólnál, főleg 1. félidőben volt aktív, nem igazán ment neki a játék.  
 
Barry: 7 Lehetőségekhez képest elég jó volt, amikortól lejött, kb. onnantól tudott a Spurs felülemelkedni a City-n, volt egy remek visszatett labdája a 2. félidőbe, de sajnos senki nem érkezett rá.
 
De Jong: 7 Harcosan, aktívan játszott, sem Modric, sem Huddlestone nem tudott távoli bombákkal operálni, de kellene mellé egy támadó középpályás is, mert ő semmilyen szinten nem tudja sajnos a támadásokat segíteni.
 
Johnson: 6 Elég gyenge meccse volt, cselei nem jöttek be, beadásai nem voltak jók, kivették a játékból a Spurs védők.
 
Tevez: 7 Nem lehet panaszunk rá, ha hozzákerül a labda, mindig nagyon próbálkozik, szerdán sajnos nem jött be neki semmi. Amit a szezonban nyújtott az pedig fantasztikus volt a részéről.
 
Adebayor: 5.5 Nagyon gyenge meccse volt, bár a többiek is tudhatták volna, hogy hiába ívelgetjük fel neki a labdát, nem képes megjátszani, főleg King és Dawson mellett. Többet érünk vele, ha a labdát a lábához adjuk, 1-1 megindulásában sokkal több veszély van, mint amikor fejjel kell megjátszania, megtartania 1 labdát.
 
Cserék: Vieira nem volt sajnos annyira jó, mint a Villa ellen, SWP és RSC pedig nem tudtak javítani a csapaton.
 
A meccs embere Peter Crouch, végig jól játszott, alkatilag adott, hogy a fejjátékával tud kitűnni, e most sikerült is neki teljes mértékben. Ha a City-ből kéne választani, akkor Fülöp lenne talán a jelöltünk. Nem rajta múlott az biztos.
 
A bajnokság a City számára lefutott, a BL-t nem sikerült kiharcolni, az már biztos, hogy az EL-be jutott a csapat, és az is, hogy az őszi csoportkör előtt 1 playoff kört még játszani kell a csoportkörbe jutásért. Az 5. hely a tabellán még nem fix, ehhez legalább 1 pontot gyűjteni kell a WHU ellen idegenben vasárnap.
 
Ettől függetlenül a City legjobb helyezését érte el a PL-ben, a legtöbb pontszámot is most érte el, valamint a legtöbb győzelmet is. Ez azt mutatja, hogy klub nagyon jó irányba halad, és idén már nagyon kevésen múlott, hogy nem jutottunk be a legjobb 4 csapat közé. Jövőre talán már sikerülni fog.
 

PL tabella

Góllövőlista

 
Következő és egyben utolsó idei meccsünk vasárnap lesz 17.00-kor, a West Ham-hez látogatunk, egyetlen tétje a meccsnek a már említett 5. hely, hisz a Villa még matematikailag lehet 5., de mivel 2 pontos előnyünk van velük szemben, így holtversenynél a gólkülönbség döntene, az nekünk lényegesen jobb, tehát elég 1 pontot szereznünk már. De természetesen jó lenne győzelemmel búcsúzni. Mind a 10 PL meccs ebben az időben kezdődik vasárnap, a két magyar Tv-csatorna a Chelsea és a MU meccseit adják, így a City meccset TV-ben nem láthatjuk, hogy lesz-e „sztrím”, az még bizonytalan.  
 
Come on Citizens!
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr421981658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2010.05.07. 18:00:34

ááá csak 1 helyzetünk ment volna be, persze nem tudom milyen kamu volt az, hogy Gomes meg King nem fog játszani, Gomes nem hibázott, King meg bravúros volt, nagy sérülésük lehetett:D

nem voltunk fejben ott teljesen, vagy mondhatjuk azt is, hogy a Spurs jobban akarta, jobban tudott futbni a győzelem után, és amiért nem érheti kritika őket, az az, hogy elég lett volna keik egy langyos X is, és beállhattak volna 11 emberrel védekezni, ehelyett a győzelemre mentek és meg is csinálták

messze ők játszották a legjobb futballt idén a Villa/Pool/Spurs trióból, talán néha nálunk is jobbak voltak, bár ez érthető, mert nekik nem kellett sok játékost beépíteniük

a szélsőhátvédekről nem lehet mit mondani, egész évben érződött, hogy egyik oldalon sem igazán jók, Richards-tól többet vártam, Zabaleta hajt mint állat, de nem az igazi, Onuoha kevés lehetőséget kapott, pedig nem volt rossz, amikor játszott sztem
másik oldalon Sylvinho-Bridge-Garrido trió, hát kb. 2.-3.-4. számú balhátvédek, de akkor ki az első?:D
ezt nyáron meg kell oldani mindenképp!

mondjuk Touré és Kompany is hibáztak sokat, pedig azért szépen lehozták a MU, Arsenal, Villa elleni meccseket 2 kapott góllal, abból az egyik Scholes-é volt ugye

Crouch góljánál nem tudom eldönteni, hogy ki hibázott belül, Bellamy az világos, de Crouch úgy tűnt, mintha Touré embere lett volna, mikor még nem történt meg a beadás, aztán már Kompany-é...
mondjuk arra nincs ötletem, hogy hogyan lehet elfejelni előle, ha pontosan jön a beadás, vagy pont odakerül a fejére, mert nem lehet csak úgy felugrálni egy 2 méter fölötti csatár fölé

de mégsem ezen múlott, hanem hogy 2. félidőben tényleg megbomlottunk kicsit, mivel 1 akció sem ment át igazán, mintha kicsit belefáradtunk volna vagy nem tudom

Marci meg tényleg talán többet nyújtott, mint amit vártunk tőle, Given is kapott hülye gólokat, de volt most 2 bravúrja is

black:roll 2010.05.07. 18:14:51

Barry kidőlt, Ireland sérült, WHU ellen valszeg akkor Vieira és De Jong kezdenek
hacsak le nem sérülnek addig ők is:)

Tevez-nek lehet drukkolni, hogy 1 gólt rúgjon, 30-on zárni jobb, mint 29-en:)

összességében pedig tényleg nagy szezont zárt történelmileg a City, ez a fontos, jövőre jobbak leszünk remélem
lesz miből tanulni, mert idén volt pár meccs, ahol elfogadhatatlanul szerepeltünk, vagy az az őszi X-széria,a mit nem nagyon fogunk elfelejteni:D

a City-nél nem az X-faktor dönt, hanem az X-széria:DD

double 2010.05.07. 18:50:57

hát igen, ami elég volt a Villa ellen, az kevés volt a Spurs ellen

sok ötletem nekem sincs, hogy mit kellett volna másképp, kb. egyedül Johnson az, aki tud pontosan beadni a keretből jó %-ban, többieknek nem megy, akkor nem kell erőltetni ezt a taktikát
főleg ilyen King meg Dawson ellen, akik mindent kifejelnek, kivágnak rendre

a Villa védelme is ilyen, hogy Collins meg Dunne jól fejelnek, de ott volt annyi eszünk, hogy Johnson be tudott törni pont Warnock mellett, a 11-es is abból lett, meg Ade góljai is
(viszont Bellamy már ott sem tudott beadni, Cuellar blokkolta mindig)

talán azt kellett volna, hogy akár az egyik csatár kárára Bellamy behozni középre, kvázi támadó középpályásként, van benne annyi kreativitás, hogy megtörje a védőket esetleg, szélre pedig kiment volna SWP és Johnson, elöl meg maradt volna Tevez, mögötte Bellamy
főleg akkor, amikor már érződött 2. félidőben, hogy Ade ma semmit tud fog tudni elérni...
persze innen könnyű okosnak lenni:D

az ilyen kudarcokból lehet tanulni, ez igaz, de kár a BL-ért, mert nagyon közel volt

@black:roll:
Tevez meg is kapta az év játékosa címet, tökéletesen meg is érdemelte, remélem jövőre is ugyanilyen harcossággal fog küzdeni:)

az X-faktoros poén jó volt:d, az az RTL-en indul, ES2 elindíthatna egy X-széria című műsort is, ahol minket, City drukkereket hallgatnának meg, hogy milyen érzés, ennyi X-et végignézni/drukkolni:D
közben esetleg énekelnénk és lenne zsűri is:DD

az X-széria
producer: Mark Hughes:DD

Rinocérosz 2010.05.07. 19:47:25

Nem volt rossz a City, ahogy láttam, bár a Villa ellen tényleg jobban játszottak páran.

Azt nem értem, hogy Hughes meg Mancini is több meccsen Bellamy-t teljesen a szélen játszatta, pedig ő nem volt ezelőtt sosem vonal szélső. Egy jól kimozgó csatár, erőszakos, gyors, jól lő, jól passzol, de nem szélső.
Ez olyan, mintha SWP lenne berakva csatárnak. Vannak erényei ott is, de ő meg szélső.
Bellamy-Tevez páros csatárposzton sztem jobb lenne, mint az Adebayor-Tevez páros, bár ez csak egy vélemény.

Mivel a többi csapat nem tud ennyit költeni, jövőre már valszeg le tudja dolgozni a City ezt a különbséget (kb. 5 pont), így jövőre meg lesz a BL indulás.

Jared23 2010.05.07. 23:08:55

a Villa meccs előtt elég valószínűtlennek gondoltam, hogy na most a City nyer 2-szer egymás után, aztán a WHU ellen majd csak lesz vmi

de ahogy megvertük a Villa-t, ott már optimistább voltam, na már csak a Spurs-t kell megverni
aztán persze maradt a pesszimizmus, mert így nagyobb a kontraszt, és kikapunk:)

nem voltunk elég jók, ezért kaptunk ki, persze ez közhely, de igaz

csapatként volt főleg jobb a Spurs, a csapatrészek közötti kapcsolat, váltás stb.
nyilván ez időbe telik mindenhol, míg olajozottan működik egy társaság, főleg ennyi új emberrel a keretben, főleg egy edzővel, aki fél éve sincs még itt

persze ezt előre is lehetett volna tudni, és talán nem kellett volna ennyire kitűzni a top4-et, mert csak bukó lett a vége...

Jared23 2010.05.07. 23:13:24

amúgy olyan nagy szomorkodásra nincs ok, sztem senki nem gondolhatja komolyan, hogy a BL-ben komoly faktor lett volna a City, nézzük már meg, hogy a City-nél mennyi jobb csapat esett ki szar játékkal a BL-ben
oké, hogy nem az elődöntő, meg a döntő lett volna a cél, de a csoportból való továbbjutás is bőven kérdéses lett volna

az EL az már inkább a City terepe jövőre, ott lehetünk esélyesek, a csoportkört gond nélkül kell venni, ősszel pedig 4 párharcot kell nyerni a döntőig, sokkal reálisabb lehetőség, és a keret legalább felvértezve lesz a kettős terhelésből, a nemzetközi és a hazai teljesítésből egyszerre
ha az EL-ben nem tudunk vmi elfogadható eredményt felmutatni (pl. elődöntő kb.), akkor a BL-ben még kevésbé tudtunk volna

Richards 2010.05.08. 09:47:18

@Rinocérosz: igazából nem csak 1-1 alkalommal, hanem szinte mindig,amikor Bellamy kezd, akkor balszélső:)

ennek vannak előnyei és hátrányai is, sok gólt lőtt, sok gólpasszt adott, sokszor jól ki tudta venni az összjátékból a részét, és hát talán kényszer is, mert másik balszélsőnk nem volt Johnson érkezéséig csak Petrov, akinél Bellamy azért jobb, meg fiatalabb is és kevésbé sérülékeny

Richards 2010.05.08. 09:53:44

Crouh pedig tényleg kellemetlen ellenfél, főleg ha formában van, most elkapta a fonalat, Redknapp is nagyot húzott ezzel, hogy őt és nem Pavlyuchenko-t kezdette, pedig elmúlt 10 Spurs meccsen kb. 7-8-szor őt favorizált és nem Crouch-ot

Defoe szar volt, 1 helyzettől eltekintve tényleg kivettük a játékból, Crouch meg mint 1 gép ment előre, fejelt, passzolt, nehéz ellenfél, kár hogy pont ellenünk jött ki neki a nagy forma

a védelmünk nem volt jó most, a támadásaink nem voltak elég jók, nem tudom miért nem pörögtek fel jobban, azért ha győzelmet nem is, akkor 1 X-et vártam volna legalább, de azt nem, hogy a Spurs fog rohamozni a City meg csak nézi..
simán lehetett volna 0-2 vagy 0-3 is a 2. félidőben

na mind1, @Jared23: ezzel egyetértek, egy jó EL-menetelés többet érhet, mint ha a BL-ben kiesünk ősszel, amire azért tényleg lett volna esély, gondoljunk bele, hogy akár 3. vagy 4. kalapos csapat lettünk volna a sorsolásnál, tehát 1 top klub (Inter, Barca, Milan, Real) és egy 2. kalapos is lett volna a csoportunkban meg akár 1 holland bajnok még és utána mi...

EL majd tavasztól lesz izgalmas, remélem komolyan veszi a klub és akár meg is nyerjük

one citizen 2010.05.08. 12:41:36

szép hosszú a szezon volt, talán nem voltunk még készek csapatként az átütő sikerre, jövőre sztem már sikerülni fog

első félidőben tényleg jobbak voltunk, volt pár helyzet azért, csak hát nem mentek be:)
a helyzetkihasználást amúgy nyáron érdemes lesz gyakorolni, mert sok meccsünk van, ahol csak 0 vagy 1 gólt lőttünk, pedig sokkal több helyzetünk voltak, súlyos pontokba kerültek az ilyen hibák is

védelmi bakikból is volt csomó idén, ősszel nagyon sok, de tavasszal is volt pár

ez a meccs kb. pontos lenyomata volt az egész szezonunknak, volt 1-2 szép mozdulatunk, akciónk Tevez révén, egy ideig jól tartottuk fel a Spurs-t 8meg ők is minket), aztán a végén összeomlottunk kb.
3 városi derbin is ez volt ugye:)

Spurs megérdemli a 4. helyet, hogy mire mennek a BL-ben az más kérdés, mert a City sztem sem lett volna még akkora szám a BL-ben, de a Spurs sem lesz

nagyon sokat ki fog venni belőlük az őszi csoportkör, ahol tényleg sztárcsapatokkal tolják majd 2 hetente, bajnokságban lehet, hogy visszacsúsznak emiatt majd

Torres999 2010.05.08. 13:41:55

Sehogy sem gondoltam volna szezon előtt, hogy a Tottenham lehet a 4., nagy meglepetés ez.
Na persze azt sem gondoltam, hogy a Liverpool ennyire mélyre süllyed, a tavalyi viszonylag jobb szezont követően.

Meglepetésekkel teli szezon volt ez, persze a City-nek sokkal könnyebb terveznie a jövőre nézve az arabokkal, mint a Pool-nak.
Most már az sem lepne meg meg, ha a máker MU behúzná a PL-t, bár esélyes, hogy a Chelsea rúg 7 gólt a Wigan-nek.:)
Chelsea a kisebbik rossz.:)
süti beállítások módosítása