Vasárnapi hírblokk

2009.09.27. 19:50

 

Már a hétvégén sorsoltak a Liga-kupában, ami ezúttal a Man City-nek is kedvezett, hisz a Championship közepén tanyázó Scunthorpe United-et kaptuk,  méghozzá hazai pályán. Innen a negyeddöntőbe jutás szinte kötelező, sőt. A mérkőzést az október 26-i héten fogják játszani, pontos időpont még nincs. A további párosítások és további hírek a tovább után.

 
 
Blackburn Rovers
v
Peterborough United
Tottenham Hotspur
v
Everton
Barnsley
v
Manchester United
Chelsea
v
Bolton Wanderers
Sunderland
v
Aston Villa
Arsenal
v
Liverpool
Portsmouth
v
Stoke City
 
  • Mark Hughes érzi a kihívást Adebayor eltiltásában, hiszen januárban majd úgyis lelép Afrika- kupázni, és akkor is nélküle kényszerül a csapat teljesíteni (Touré detto), így a csapat már most is szokhatja azt, hogy milyen az, amikor Adebayor nem áll rendelkezésre, igaz a WHU meccs után már jöhet vissza rúgni a gólokat.
 
 
  •  A héten kezdetét vette az Egyiptomban rendezett U-20-as VB, többek között a magyarokkal. (Első meccsünket éppen ma, 21.30-tól toljuk Honduras ellen, közvetít az Eurosport meg az m2 is elvileg.) Az angol U-20-as csapat pedig tegnap játszotta első meccsét Uruguay ellen, egy szoros meccsen kaptak ki, de ami a City vonatkozású, az az, hogy az angol kezdőből 5-en is a Man City akadémiájáról lett beválogatva. Trippier, Clayton, Mee, Nimely, Marshall kezdtek Tutte a padon ülte végig.
 
  • Piers Morgan (BGT egyik zsűrije) a Mail Online-on publikált egy szubjektív cikket, nem mintha érdekelne bárkit is, mit mond ő a fociról. Azért ez tetszett Bellamy-val kapcsolatban: „He never stops running, whether into his own or rival penalty areas, he never stops tackling, he never stops complaining and he never stops trying. The man is a human pitbull terrier, a snarling, aggressive, loyal, passionate, nasty piece of work who is best muzzled for his own safety.” Every time Bellamy steps on to the pitch he makes the statement: ‘Mess with me and you’re going to get it, sunshine.’
 
  • Kompany is nyilatkozott a sérüléséről , hogy miért nem jó sérülten játszani , mert így rásérül az ember és hónapokra kidőlhet, mint ő . Az új igazolásokról is jó véleménnyel van, erősödött a csapat, és maga az öltözői szellemiség köszönhetően a még profibb mentalitású játékosoknak . Vinnie harcolni fog a helyéért, legyen az a hátvédsor vagy inkább a középpálya védekezőbb része . Hát nem lesz könnyű mondjuk kiszorítani De Jong-ot, főleg hogy ő se mindig kezdő , de azért drukkolunk.
 
  • Santa Cruz végre rendbejött a héten tudott is játszani egy reserve meccsen, így hétfőn a WHU ellen már akár Hughes ki is próbálhatja, mivel nagyon ragaszkodott hozzá Blackburn Rovers-i közös munkájuk miatt. M. Johnson is vállalt pár percet a játékból, őt talán még nem nevezi a padra Hughes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr641411212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

black:roll 2009.09.28. 03:04:13

Kompany-nal ez most új sérülés, vagy a régi, amiből nemsokára felépül majd ?

sztem a belga jobb,mint a holland , már csak azmiatt is, hogy védő is lehet ,ha kell, másrészt Barry mellett sokkal jobbra is képes ő, mint tavaly mondjuk

mondjuk eddig De Jong-ra sincs panasz, inkább csak a széleken való védekezésünkre,ami Hughes sara

Wenger vajon meg meri húzni, hogy az Arsenal youth-ot nevezi a Pool ellen ?:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.09.28. 06:46:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

köszi, hajrá Lazio:))

@black:roll:ez még a régi, nyári sérülése(+ a több tavalyi együtt), mindjárt jön egy poszt erről részletesen

Wenger majdnem bármit meg mer tenni, ha fiatalokról van szó, szóval miért ne?:D
süti beállítások módosítása