Hírhétfő

2009.09.28. 19:24

 

  • Kezdésnek itt van Gael Clichy, az Arsenal balhátvédje, aki szerint a Man City jó hatással volt az angol futballra, hiszen részben jó nagy adag médiafigyelmet hoz az ebben amúgy is jól teljesítő PL számára, másrészt növeli a versenyt, érdekesebbé teszi a bajnokságot (és megveri őket 4-2-re). Főleg azután, hogy két kvázi megasztár elhagyta PL-t idén nyáron (Xabi Alonso-Pool, Cristiano Ronaldo-MU), így külön fontos, hogy ha nagy sztár most nem is érkezett a PL-be, de ehelyett van egy megerősített City, amely megnehezítheti a top 4 helyre pályázók dolgát, akárcsak a Tottenham például.

 

 

  • Zola a ma esti meccs előtt dicsérgette Bellamy-t, hogy neki is jól jönne most egy olyan játékos, mint ő, aki képes egymaga megfordítani egy meccset.

 

  • Riquelme állítólag megint tisztázta, hogy sem Brazíliába sem a City-hez nem akart nyáron igazolni. Ezt alighanem mi köszönhetjük meg neki, nem lett volna nagy szükség az alibifutball királyára a pörgős PL-ben.

 

  • Ireland nem túl szerencsés, a Fulham meccs után a kórházban kötött ki, de megvizsgáltak és nem találtak semmi komolyat. A múlt hét második felében pedig valamilyen vírus fertőzte meg, így nagy valószínűséggel a mai meccset ki fogja hagyni.

 

 
  • Touré még a városi derbihez kapcsolódóan elmondta, hogy semmi köze a vereségnek a hosszabbítás körüli színjátéknak, ki kellet volna húzni döntetlennel abban a 2 percben már, sajnos nem sikerült. De figyelmeztette a WHU csapatát is, hogy ilyen erős kerettel a PL-ben a csapatok nagyon ritkán vesztenek 2 meccset zsinórban.

 

 
  • Hughes, aki korábbi csapattársa (Zola) ellen lép ma pályára (jó, ez így hülyén hangzik) szintén figyelmeztette a WHU-et, hogy komoly teszt vár rájuk, mert a Man City hazai pályán bárkire életveszélyes lehet hála a közönségnek. Valamint dicsérte Zola-t a tavalyi eredményéért, és azért, hogy a WHU is támadófutballra törekszik, ahogyan ő maga is általában.

 

 
  • Van Persie pedig nem akar több időt pocsékolni Mr. Adebayor-ra, ezt az ötletét támogatjuk.
 
   Ma 21.00-tól pedig MCFC-WHU. Come on City!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr711413613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása