Szerdai hírcsokor

2009.09.30. 17:55

  •  Hughes alaposan megdicsérte Petrov-ot, a WHU elleni meccsen nyújtott teljesítményéért, külön kiemelve azt, hogy menyire fontos, hogy hiányzás esetén (Robinho) valaki a padról beszállva ilyen remek játékot nyújtson. De szólt Santa Cruz-ról is, aki szerinte remekül fog illeni a City-be és most visszatérése után hozni fogja majd a gólokat is. Több hír a tovább után.

 

  • Touré megint kiemelte a védelem fontosságát, annak ellenére, hogy nem volt gond ebből a WHU ellen, ő azon van, hogy a védelem még sokat fejlődjön, sokkal egységesebb legyen. Nagyjából tényleg ez választja el jelenleg (még) a City-t a „big four”-tól.

 

  • Robinho sérülése tovább bonyolódik, kiderült, hogy még minimum 2, de inkább 3 hétig nem áll rendelkezésre, még az argentín-brazil világbajnoki selejtező meccsen sérült meg (szűk 3 hete).

 

  • Ami jó hír a sérültekkel kapcsolatban, hogy Kompany kb. 1 hónapon belül már komolyan tud edzeni, Johnson már pályára is lépett a WHU ellen, ahogyan Santa Cruz is, így most egyetlen sérültünk van, a brazil Robinho. Ráadásul lejárt Adebayor eltiltása is, bár a gólörömért az Fa még szívózhat talán.

 

  • De Jong is a keret mélységét emelte ki, ami óriási fegyvertény, de ez azzal jár, hogy sokan csak ritkán jutnak szóhoz, és akkor élniük kell a lehetőséggel.

 

  • A City reserve csapata hazai pályán fogadta a Liverpool tartalékcsapatát, de sajnos 2-0-s vereséget szenvedett a csapat. A City csapat a következő összeállításban lépett pályára: Taylor, Smith, Garrido (Cunningham 46mins), Vidal, Wabara, Johnson (Kay 46 mins), Weiss (Moore 83 mins), Ibrahim, Ball, Mak, Poole.

 

  • Az angol U20-as csapat Ghána ellen elég nagy verést kapott (4-0), ezzel ki is estek a csoportból tulajdonképpen, a kezdőben 4 Man City ifi kapott szerepet, Trippier, Mee, Marshall és Nimely, valamint csereként beállt Tutte is.

 

  • A MU elleni meccs végén a pályára berohanó drukker Bellamy pofonja után még 3 év eltiltást kapott, meg némi pénzbüntetést.

 

  • Döntöttek a Liga-kupában is, a Man City meccsére október 28-án szerda este kerül sor, mikor is a Scunthorpe United–et fogadja a csapat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr371418664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2009.09.30. 18:35:08

hát legalább nem csak a magyar U20 szar,hanem az angol is, akik hasonlóan leszerepeltek,mint mi, pedig tőlük vélhetően nagyobb elvárás volt

Robinho nekem kicsit gyanús, lehet,hogy a januári távozását tervezi,de erről pszt, senki nem tudhat még:D

Kranczy 2009.09.30. 22:50:30

@man city:

Robinho szerintem is a távozását alapozza meg.
Én nm bánom, ha menni akar menjen, a dolgát elvégezte, az ő ittléte miatt jött a többi sztár.
Nagy játékos meg minden, de ha valaki nem küzd teljes szívvel a Cityért annak TŰNÉS!!!
Állandóan csak arról hallani, hogy menni akar, messziről nyalja a Barcás seggeket, aztán ő ezt cáfolj, de hát nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

black:roll 2009.10.01. 04:50:22

én azért nem lennék biztos,abban, hogy távozik

másik angol klub eléggé kizárt sztem

olasz klubok szarban vannak, Inter bénázik, a City is nagyobb veszély lesz jövőre a Bl-ben,mint ők:)

Milan annyira lent van, hogy oda most normális ember nem igazol, Juve meg más kategória, nem hiányzik onnan egy kicsit lusta balszélső, meg szét is rúgnák:D

olaszok kilőve

Real M. kilőve, többi spanyol klub nem pálya neki, egyedül a Barca, ez a legesélyesebb, a rebesgetett Henry-Robinho csere, vagy Henry pótlására, aki már nem fiatal azért, idén annyira nem is megy még neki

de azért ez még kevés a távozáshoz, persze lehet megunta a sok esőt, nem kizárt, és nélküle is baromi erős a keret, de azért PEtrov sem állandóan játszik remekül, azért egy jó formában lévő Robinho még eljátszik ott bal szélen, pláne,hogy középen hátravonva játszik mondjuk Barry is ,aki sokat mozog ki balra védekezni középen(mondjuk Robinho helyett néha)

persze az is igaz, hogy marketingben is sokat segítette a City-t,mondjuk meg is lett fizetve:D

PL-ben nem olyan könnyű villogni, mint a La Liga-ban, sztem ott a tavalyi 10-en X gólja ott 15-20-at is ért volna

pl. CR is már majdnem a felénél tart ott annak,amit itt tavaly összesen lőtt:D

de én sem ugrok le a szikláról, ha eligazol, kell a hely Messi-nek:DDD

black:roll 2009.10.01. 04:55:53

Adebayor-ról én sem olvastam még semmit, lehet nem kapott semmit,amiatt

remélem góllal tér vissza hétfőn

Kranczy 2009.10.01. 20:06:07

Adebayor hétfőn már a pályán lehet az Aston Villa ellen

Kétmeccses felfüggesztett eltiltást és 25 ezer fontos pénzbüntetést kapott Emmanuel Adebayor, a Manchester City futballistája.

black:roll 2009.10.02. 06:37:48

ez így kb.korrekt döntés valamennyire, elég volt már az eltiltásokból:)

Santa Cruz is rendbejött, szóval most lehet vágni a gólokat, Ade,Tevez,Bellamy,Santa Cruz

remélem legalább 2 mindig formában lesz a szezon során
süti beállítások módosítása