Micsoda meccs. Valójában micsoda fos. Így lehet összefoglalni ezt a meccset a City szemszögéből. Most már érdemes a City idegenbeli meccseire X-re fogadni, 99%-os garanciával bejön. A Birmingham okosan küzdött, a City játékára a homály volt jellemző, körülbelül igazságos a gólnélküli döntetlen, bár a Birmingham volt hozzá közelebb.

 
Értékelés, összefoglaló a tovább után, a videókat a gólokról mindenki képzelje oda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stadion: St Andrews Stadium
Nézőszám: 21.462
Játékvezető: Mike Dean
 
 
Birmingham City: Taylor, Ridgewell, Dann, Johnson, Carr, McFadden, Ferguson, Bowyer, Larsson, Jerome, Benítez  

Man City: Given, Bridge, Lescott, Kompany, Zabaleta, Bellamy, Barry, De Jong, SWP, Tevez, Santa Cruz
 
Cserék: Kahey McFadden helyére a 61. percben és Phillips Jerome helyére a 88. percben, illetve Ireland De Jong helyére a 60. percben és Petrov érkezett Santa Cruz helyére a 67. percben.
 
Fájdalmas meccsen vagyunk túl, nagy elvárások helyett rémesen pontatlan, ötlettelen játékot kaptunk a City-től, a Birmingham pedig majdnem otthon is tartotta a 3 pontot. Labdabirtoklásban is hiába voltunk jobbak, az ellenfél térfelén magyarázhatatlan pontatlanság jellemezte a csapatot végig, mind rövid passzokban, mind hosszú átadásoknál, mind beadásoknál.
 
Statisztika:
 
Birmingham City
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
10(5)
14(4)
Szabálytalanságok
10
11
Szögletek
4
8
Lesek
5
4
Labdabirtoklás
43%
57%
Sárga lap
2
2
Piros lap
1
0
Védések
4
5
 
Az első félidőben jobb volt a City magához képest, mint a másodikban. De még így is Given kétszer óriásit mentett. Támadtunk, próbálkoztunk, Tevez sokat zárt vissza, SWP és Bellamy a széleken aktívak voltak, amíg nem került beadásra a sor, mert egyszerűen nem tudtak pontosan beadni, de még veszélyesen sem nagyon, középmagasan mindent ki tudtak rugdosni a védők.
 
Második félidőben semmi pozitív változás nem történt, az 56. percben a 16-osunknál volt kavarodás, mikor De Jong és az embere felugrottak a labdáért, De Jong feltartott kézzel, amivel ha nem is szándékosan, de változtatott a labda irányán, amit a bíró egyből befújt 11-esnek.
 
McFadden állt oda, ramatyul végezte el, mondhatjuk úgy is, hogy Given megint bravúrral hárított.
 
Ezt követően Hughes hozta szokásos cseréjét, Ireland jött be, nem sokkal utána már Petrov is, igazából a két csere semmit nem dobott a csapaton, nem támadtunk jobban ettől, komoly helyzetünk sem volt ezután sem. SWP pár megindulása után ocsmány beadást produkált, szélsővédőink be sem tudták adni igazából, amikor felfutottak, emberbe lőtték és hasonlók. Amúgy összesen Santa Cruz volt benn, aki helyezkedett, ő se túl jó, nem is nagyon értjük ezt a beívelős taktikát, talán ha Barry felérne fejelni, de hát elég ritkán van ott benn beadásnál.
 
A pontatlan összjátékok teljesen eluralkodtak a csapat felett, hátrafelé is pontatlanul járattuk a labdát, Tevez-nek volt 2 távoli lövése, veszélyesnek sem volt mondható egyik sem. Santa Cruz, az egyetlen, aki csatárt próbált játszani talán 2 gyengébb kísérlete volt.
Itt egy nem túl izgalmas 4-5 perces összefoglaló a mérkőzésről:
 
 

 

 
 
Játékos értékelő:
 
A Birmingham csapata összességében dicsérhető, kihozták a meccsből, amit tudtak, volt esélyük nyerni, 11-est hibáztak, és így sem kaptak ki. Bowyer sokat tett, hogy a belső kettősünk (Barry-De Jong) teljesen szürke teljesítményt tudjon csak lehozni, és a két belső véd, Dann és Johnson is remekül oldották meg az adódó feladatokat.
 
Man City:
 
Given: 9 Egyértelműen a legjobb volt, az egész meccsen, nemcsak a City-ből, mindent védett, amit kellett, 11-est is kifogott, nagy részben amúgy is neki köszönhető, hogy nem állunk rosszul idén eddig.
 
Bridge: 6.5 Ami a védelmet illeti, teljesen rendben volt, hozta a feladatát, semmi extra. Ami a támadásokat illeti, a támadások segítését, hát semmi jót nem lehet elmondani. Több kell tőle sokkal a baloldalon.
 
Lescott: 7 Lehozott egy meccset hajmeresztő hiba nélkül, magabiztosabbnak tűnt, mint párja Kompany.
 
Kompany:6 Nem volt magabiztos, zavart volt néha, ebből is jöttek a pontatlan passzok, néha kicsit lemaradt, komoly hibája neki sem volt.
 
Zabaleta: 6 Hasonlóan Bridge-hez, a védelmi dolgokat nagyjából megoldotta, de az előre-játék gyenge pontja neki is, argentin létére egy cselt, vagy egy pontos beadást mutathatna, most nem sikerült neki, még labdaátvételi zavarok is előfordultak.
 
Bellamy: 6.5 1. félidőben jobb volt, de veszélyt nem tudott okozni. Beadásai semmit nem értek, így elfutásai sem. Talán nem a szélen kéne játszani, a gyorsaságát középen is tudná kamatoztatni.
 
Barry: 6 A semmi extra definíciója. Se védekezésben, se támadásban, se szervezésben semmi extra.
 
De Jong: 6 Sok pontatlanság, pár szép labdaszerzés, pár ronda labdavesztés, róla kaptunk 11-est.
 
SWP: 6.5 Amikor átveszi a labdát, akkor az tapad hozzá, de tényleg, kis területen fantasztikusan bánik a labdával, mikor megindul vele, 1-1 védőt simán megfűz, de mikor odaér a 16-oshoz, és befelé cselezne, vagy beadna egyszerűen megáll a tudomány, és 10-ből 8-szor rossz megoldást választ, vagy rossz a kivitelezés, rengeteg akció hal el emiatt.  Dühítő ezt látni, ráadásul mostanában a bal szélen is hasonló a helyzet.
 
Tevez: 6.5 Rengeteg ment, küzdött, adott pár szép mély beindítást SWP-nek, volt 2-3 gyenge lövése, de nagyon mélyen játszott, csatárként nem is értelmezhető a játéka, támadó középpályát játszik, ami kicsit luxus kategória, mert akkor játsszon inkább Ireland ott, Tevez meg gólokat rúgjon.
 
Santa Cruz: 5.5 Ennél jobbat nem lehet adni neki, pontatlan volt, néha azt sem tudta mit kezdjen, sok támogatást sem kapott, az igaz, megtartani se nagyon sikerült neki többször, kapura veszélytelen. Ennél rosszabb meccse ne legyen.
 
Cserék: Ireland/Petrov: 6 és 6, szokásos semmi extra, Petrov megindult 1-2-szer, volt 1 pontatlan bombája, Ireland-nak még ennyi sem jutott.
 
A meccs embere egyértelműen Shay Given.
 
Sajnos 0-0 lett, ezzel megint egy hozható meccsen vesztettünk 2 pontot, zsinórban 4. döntetlenünket hoztuk le ezzel.
 
Riválisok közül az Arsenal, MU, Chelsea  simán nyertek, Liverpool, Tottenham simán kikaptak, Everton és Villa pedig 1-1-el 1-1 pontot adtak egymásnak.
 

Tabella

 

Góllövőlista

 

 
Következő meccsünk szombaton lesz, a Man City-Burnley találkozó, az újoncok elleni 18 pont (6 meccsen), már csak álom, pontosabban már az sem, de azért a 16 pont még igen, most már egy újabb baki nagyon kínos lenne. A mérkőzést az ES2 elvileg közvetíti, szombaton 16.00-tól. Feltéve, ha nem a Tottenham-Sunderland-et adják le mégis.
 
 
Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr561494987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2009.11.03. 12:06:46

botrány volt a játékunk,mintha páran beleszartak volna az egészbe

Barry volt az egyik feltűnő, nem tudom attól, hogy fütyülik a nézőtéren még játszhatna is

Villa ellen is fütyülték ott is ramatyul játszott, most is, most is hogy játszott

hát Santa Cruz-ról nem tudok mit mondani, remélem a formája csak amiatt ilyen, mert sokat volt sérült,és még nincs játékban, mert különben kidobott pénz volt a srác

Tevez-nek nem tudom, hogy Hughes adja-e utasításba, hogy ennyire húzódjon hátra, vagy magától csinálja ezt
nyilván nem center ő, de nem is középpályás, most pl. Santa Cruz mögött kellett volna játszania, a 16-os vonalánál,erre jóval hátrébb játszott, a l9övései egyszerűen komolytalanok

legalább vannak lövései, nem úgy mint SWP-nek, Bellamy-nak, vagy Barry-nek

szélsővédőktől már tavaly is megszokhattuk, hogy gólpasszokat nem fognak adni sokat, de tavaly ott volt Ireland, akivel középen gyönyörű akciók futottak, lendületből, gyors befejezéssel, most meg mindet kiteszünk szélre, 1 nem szélsőnek(Bellamy) és 1 idén alig jó formában lévő SWP-nek

ez tényleg komolytalan taktika, Hughes nem tudom mit nem vesz észre ezen , eleve Adebayor nélkül elől megvagyunk lőve kicsit

aztán hiába biztosítunk 2 emberrel(Barry-ék) középen, ha Given kell így is ahhoz, hogy ne kapjunk ki egy újonc ellen

akkor legyen ott Ireland a kezdőben, legfeljebb kicsit gyengébb lesz a védekezésünk, és talán lesz vmi támadásban is

egyénileg remek játékosaink vannak, de csapatként nem sikerül működni

amúgy Ireland sincs formában, de hát nemcsoda, a padról kevesen tudnak formába lendülni

és ami durvaq, hogy még így is 4. helyen vagyunk, igaz nagyon szoros hátrafelé és előre is a tabella, tehát a többiek sem menetelnek annyira, egyedül a Chelsea tűnik kivételnek idén eddig

adja amúgy a meccset az ES2, az oldalukon az van legalábbis

picsába a döntetlenekkel már , nem is tudom mióta ez volt az első 0-0-n , bajnokságban még régebben volt ilyen asszem...

Richards 2009.11.03. 14:01:59

igen érződik a kommentelők, meg a blogírók hangnemén is már az elégedetlenség, de hát ez van, tényleg szarul toljuk mostanában:D

alapvető gond sztem is a taktikában van, na meg hogy néhány játékos, nincs jó formában , vagy mondhatjuk azt is, hogy Given remek formában van, a többiek pedig a rossz-közepes-megfelelő forma között ingáznak meccsről meccsre, ráadásul egy nem teljesen jó taktikában

4-3-3 úgy lenne jó, ahogy a Barca tolja kb.:D

persze ehhez min. 1 extraklasszis szélsővédő kell,mint Alves,aki előre megy, és rengeteg életveszélyes labdát ad be

talán Tevez-nek is jobban menne, ha előrébb lenne, kicsit szélen, nem úgy mint most SWP vagy Bellamy, hanem előrébb, és beljebb kicsit, de nem középen

igazából talán SWP-nek is jobb lenne, és még Bellamy-nak is

Robinho-nak meg főleg, hát neki eleve ez a posztja

de ehhez sok támogatás kell hátulról, a szélsővédőktől, mint Evra, Bosingwa, Alves, Maicon stb. teszik

Angliában ez persze kevésbé megszokott, itt a 4-4-2 az úr, de ez most nem fekszik nekünk

persze lehet,hogy ha SWP meg Bellamy meg Tevez jobb formában lenne, akkor 2-3 gólt összehoznának meccsenként így is,de nem tudom

én már félek, mi van ha a Burnley ellen is jön egy ramaty 1-1 ?

ezt a Birmingham meccset kínzás volt nézni is , mikor pereg az idő,alig van már 20 perc, és össze vissza passzoltunk, kapura nem lőttünk stb.

sztem a top 6 hely reálisabb, azért is nagyot kell harcolni, ha a Pool folytatja szar formáját, akkor talán be tudunk csúszni a helyükre,de ha talpra állnak már nem biztos

GO GO GO MAN CITY !

man city 2009.11.03. 15:31:08

@Richards: ezzel csak az lenne a baj, hogy akkor mire lett elköltve ennyi pénz ?

a top 6-ért ? a top 8-ért ?

tavaly lényegesen alul teljesített a keret, de a 7-8. hely így is csak pár pontra volt, na most nyáron mi az az ugrás a 7-8. helyről,amire ennyi pénzt elköltöttünk véve 1 sor klasszist

nyilván nem az 5. hely vagy a 6. hanem a BL-es helyek

nem is teljesen jól lett elköltve ez a pénz, az is látszik, de sokkal több van így is ebben a keretben, mint amit eddig mutatott, mondják játékban, látványosságban

Burnley-t meg megütjük, ha kell baseball ütővel is, de megütjük őket:D
(Bellamy hozza a golfütőjét:D)

nem feltétlenül órási kudarc az 5. hely sem mondjuk a végén, ha csak nem 15-25 ponttal lennénk lemaradva, kb. mint tavaly

de oda kell csapni a többi csapatnak is, mert simán van esélyünk a top4-re, ha nagyon szoros az eleje is,akkor még egy 3. hely is ott lehet, persze ehhez már olyan kell, hogy az angol csapatok a Bl-ben a végéig menjenek el, jól lefáradva, meg hogy kulcsemberek kidőlnek-e közben vagy nem stb.
ilyeneken is múlhat 1-1 helyezés le vagy felfelé

idegenbeli teljesítmény a kulcs, tavaly is ez hiányzott leginkább, idén is itt vannak a gondok

Kranczy 2009.11.03. 15:51:16

Az én vélemyényem is az, hogy várjuk meg a Decembert, hogy mi, hogy alakul, de még akkor sem biztos semmi. 38 meccs a szezon ebből lment 11 (nekünk csak 10) és 4.-ek vagyunk! NEGYEDIKEK!!! Hahóó ezek a fiúk pár hónapja csak a FIFA 2009-ben találkoztak egymással. Engem is elkeserít a kisebb csapatok elleni pontvesztések, a sok ratyi X, de itt még BÁRMI lehet!!! Lehetünk 10.-ek és produkálhatjuk a focivilág egyik legnagyobb égését, de még bajnokok is lehetünk. Szerintem meglesz a 4. hely MINIMUM. Aston Villa kevés és egyre kevesebb lesz, mert elfáradnak mint mindig, a Tottenham nem csapat, esélytelen a TOP 4-re. Szurkoljatok, hogy a Pool kikapjon a Lyon ellen és akkor az a csapat is szarrá válik. Elmegy az az egy-két sztár aki van januárban, elküldik Benitezt és csá.

Egy a lényeg adjunk időt a csapatunknak és szurkoljunk nekik, de NAGYON!!!
Hétvégén már ünnepelhetünk egy győzelmet az 100%.

Go City, GO!!!

Kranczy 2009.11.03. 16:14:55

Lehet, hogy a szélső védők igazolása nem buta ötlet:
www.angol-foci.hu/2009/11/02/az-osasuna-nem-valik-meg-sztarjaitol/

Nem a City szemszögében írodott, de Hodgson szavai ránk is igazak:
www.angol-foci.hu/2009/11/01/hodgson-nem-irja-le-a-liverpoolt/

double 2009.11.04. 09:15:21

na az teljesen ül, hogy rossz volt nézni egyszerűen, hogy várod, hogy történjen vmi, rúgjunk már gólt, erre a nézőtérre vágtuk a labdákat, mg az ellenfélhez passzoltunk rengetegszer

összességében érthető az elégedetlenség, mert ennyi pénzt elköltve nem lehet a 7. hely a cél, mert az tavaly is összejöhetett volna Touré, Lescott,Ade,Tevez nélkül is ...

de az is igaz, hogy nem biztos ,hogy jobb kezdést reméltünk sokan az 1. forduló előtt, igazából ebből a 4 rossz döntetlenből ha csak 2 -t megnyerünk, másik kettőt meg elvesztünk, akkor 4pont helyett, 6-ot gyűjtöttünk volna, amivel 21 pontunk lenne, na az viszont teljesen reális ,mert nekünk össze is kell érnünk,nem úgy mint a Chelsea vagy MU esetében

csak hát nagyon durva meccsek vannak még előttünk, 2 Chelsea meccs, 2 Pool meccs, 2 Tottenham meccs, Everton is felszívja magát ellenünk 2-szer, Arsenal idegenben még stb. , és hát középcsapatok ellen se pörögtünk fel mostanában

sztem mindig a következő meccsre kell csak koncentrálni, ott megtenni mindent, és apránként menni előre, kijavítva folyamatosan a hibákat, most éppen a Burnley-ből kell felkészülni

a téli átigazolások érdekesek, nem tudom mi lesz, mivel a City most kivételes anyagi helyzetben van, egy sor olyan nevet szóba hoznak,akiknél, vagy ahol fel sem merült ilyen váltás,

a Yaya Touré ügylet is sztem csak Kolo miatt aktuális, így van benne egy kis logika, pláne hogy nálunk is van egy potenciális távozó, éppen oda(Robinho)

ezen a "cserén" elgondolkodnék, persze az De Jing kárára történne, viszont Yaya is van olyan jó védekező középpályás, mint a holland, csak ő azért még inkább tudja néha támogatni a támadásokat, sokkal technikásabb is,mint De Jong

asszem kb. olyan helyzetben van,mint Robinho, idén még Yaya se nagyon játszott sérülések miatt sokat a Barca-ba,legalábbis gondolom, hogy sérülés miatt, Afrika-kupán ő is távol lenne mondjuk:)

ha Robinho mindenképpen menni akar(azért ilyet még nem nyilatkozott), és a Barca-ba, és a Barca is belemegy ebbe, akkor mindenképpen megpróbálnám ezt a Touré-s csereüzletet valahogy, ha Yaya is akarna váltani

lehet Kolo-t is feldobná a dolog, én amúgy az afrikai játékosokkal nagyon elégedett vagyok többnyire

de igazából védekezőkp. poszton De Jong idén azért bizonyít, ott van még Kompany is ha gond van, én nem itt látom a fő gondot, ha már kereterősítésről beszélünk

inkább tényleg szélső védők, meg egy belső támadókp, aki meg Ireland lenne/lehete, de ő se kezdő

double 2009.11.04. 09:18:48

még annyit, hogy Barry-t megvédeném, abból as szempontból, hogy nem támad eleget, nem kapcsolódik be a támadásba sokszor, sztem ez van kiadva neki utasításba, és azért pár gólja már így is van neki, meg 1-2 gólpassz is

Villa-ban sztem kicsit támadóbb szerepköre lehetett,mint itt, mert ott voltak 7-10 góljai szezononként

nagyon fontos munkát végez középen, ami sokszor teljesen hiányolja a látványosságot, de pl. ott van Xabi Alonso , kb. ugyanaz a poszt, na az is teljesen láthatatlan, mint ha ott se lenne, és mégis nagyon hasznos tagja volt a Pool-nak is, és lesz a Real-nak is

Benítez nagy ökör volt, hogy nem vette meg Barry-t idejében viszonylag olcsón(mi is olcsón szereztük meg, hanem majdnem 2-szer annyit költött a sérült Aquilani-ra)

double 2009.11.04. 09:28:50

@Kranczy: biztos jó az nekünk, ha a Pool kiesik a BL-ből most ősszel ?

ugye akkor a
Loki a 4., a Pool folytatná az Európa-ligában, de szinte garantáltan nem vennék komolyan, és a PL-re koncentrálnának teljes erőbedobással

tavaly is látszott a Pool-on, sokáig úgy nézett ki, hogy bajnokok lehetnek, és a végére kifulladtak a két frontos küzdelem miatt, és az lett a vége, hogy a BL-ből is kiestek, és a PL-ben sem húztak be kötelező meccseket,amivel jól járt a MU éppenséggel

sztem jó lenne, ha maradna Benítez, és az eléggé gyenge keretből kellene dolgoznia 2-3 fronton(BL, PL, FA tavasszal, amit egy ilyen keret nem bírna el

és sztem akkor választaniuk kellene, és a BL-re mennének rá, mert ott több esélyük lenne nyerni, ha pl. csak a 3-4. helyért küzdene tavasszal a Pool a PL-ben

és ha kicsit feladják a PL-t, na akkor jöhetnénk mi, a 4. helyre fel(ha a megelőzzük a Villa-t,Tottenham-et stb.)

viszon ha most kiesne a Pool, sztem jönne egy edzőváltás, új edzővel, lehet tavaszra újraépülne a Pool, vagy a vezetők 1-2 igazolást engednének az új edzenek, és szinte csak a PL-re kéne figyelniük

nem hiszem, hogy Torres pl. hirtelen távozná, másrészt hová ?

Mu-ba biztos nem, Cheslea-be sem hiszem, ők nem is igazolhatnak, Arsenal biztos nem, Barca-nak nem kell, ott van Ibra, Real-ban is sok a csatár, persze beférne attól, de nem valószínű, olasz csapatokhoz csak nem menne

talán még épp a City-be lenne reális:DD

de brutális ára lenne, az fix

én sztem menjen tovább a Pool, és tavasszal ne bírják a terhelést majd, mert most sem bírják nagyon, és vélhetően nem tudnak majd erősíteni sem közben

de az biztos, hogy ez a mai Lyon-Pool meccs óriási lesz, ezt fogom stream-elni sztem,nincsen Digim, a Pool-nak kell a 3 pont, a Lyon viszont idegenben is leverte őket, ráadásul Gerrard nincsen még mindig, Fiorentina meg nyilván elveri a Lokit

Kranczy 2009.11.04. 09:34:55

@double:

Meglátjuk, szerintem a Liverpoolban már nincs erő. Évek óta úgy indulnak neki a bajnokságnak, hogy na majd most...
Tavaly voltak a legközelebb, de nem sikerül. Szerintem sok játékosból már kihalt a tűz és inkább klubot, bajnokságot váltana. Egy új csapat építése menthetné meg a Pool-t. 5-6 jó játékos igazolása, ez a jelenlegi vezetéssel nem fog megtörténni.
DE, úgy hallani az egyik amerikai egy ARABNAK adja el a tulajdonrészét... na, ha ez bekövetkezik akkor minden megváltozik.

black:roll 2009.11.04. 09:55:08

én mindenkinek 0.5 ponttal kevesebbet adtam volna, Given-t kivéve

sztem ez volt a legkomolytalanabb produkciónk idén, még a Mu elleni egyetlen vereségnél is jobbak voltunk, ha más nem támadásban

leírnám én hogy láttam:)

Given: az a nyugalom, ahogy kezeli a helyzeteket, meccsenként 2-3 nagy bravúr, annak ellenére, hogy előtte a védelem,minden csak nem nyugodt, és magabiztos, 3 11-est is meg fog stb.

"végy egy jó kapust" szabály az sikerült hoznia Hughes-nak

Bridge&Zabaleta: ahogy írtátok, védekezésben hozzák a dolgukat, de akkor minek mennek előre, miért ez a dolguk, ha nem tudnak mit csinálni az ellenfél térfelén, se Ricahrds, se Garrido, meg Sylvinho sem képes sztem előre menni, és ott veszélyt okozni, akár beadásokkal akár mással

ami nem megy nem kell erőltetni sztem, ez nem forma kérdése, ők nem tudnak ilyet megcsinálni

pl. a Barca-ban ha néztétek, ott volt tavaly Abidal bavédőként, Alves jobbvédőként, Alves többet volt elől,mint hátul, de Abidal nagyon ritkán ment előre, ő inkább védekezőtípus, nem egy technikás védő, gondolom, középrő Iniesta-ék kilépegettek balszélre néha, meg Henry kicsit néha visszajött labdáért...

Lescott& Kompany: hát lehozták a meccset, sok gondom nem volt velük, sokszor nem játszottak így még együtt ketten kezdőként, szóval oké...

Bellamy&SWP: áhh ez lófasz,nudli volt, hiába gyorsak, hiába cseleznek jól, mennek el szélen, főleg SWP kritikája ez, ő az igazi szélső, Bellamy szezoneleji formája inkább csak fellángolás volt vélhetően

Barry&De Jong: mindkettő tudása alatt játszott, Barry-nek jobban vezéregyéniségnek kéne lennie sztem

Tevez: épp amit írtok, szinte ő az irányító középen, de hát ebben nem akkora klasszis sajnos, nem tudom miért ott erőltetjük,menjen kicsit előrébb, nembaj ha visszalép, de ott is marad, távoli lövései komolytalanok, sztem simán jobban tud beadni,mint SWP vagy Bellamy, csak hét ő meg nem szélső:D

Santa Cruz: ez mélypont volt nála, most volt elsőre kezdő a PL-ben,asszem, egy Wigan-ben sem elég, azt kell mondjam ,hogy pl. a Fulham.-es Zamora sokkal jobb,mint ő, egyszerűen a paraguay-inak nincsen benne a gólveszély sem a játékában

cserék tényleg nem segítettek, ez már unalmas, hogy állandóan gond van tényleg, ezért Hughes behozza Ireland-et, hát akkor nem a támadásokkal van gond ? de ! akkor miért nem ő a kezdő ?

hétvégén remélem jön Adebayor, és átlendíti a csapatot a holtponton már végre

télen én biztosan vennék 1 szélső védőt legalább, de egy igazi veszélyes szélsőt is, akár egy fiatalt SWP mögé, vagy akár elé is

Messi-re gondolnék:DDDD

vagy pl. tavaly nagyon jó volt Ashley Young, idén viszont tiszta szar,amilyen formát mutat

Aaron Lennon esetleg, csak hát angol piacról extra árral lehet csak igazolni, külföldről is be lehetne próbálni vkit...

man city 2009.11.04. 15:32:32

sztem is az lenne a jobb valamennyivel, ha a Pool továbbjutnak, így tavaszra választaniuk kéne, mert ez a keret nem bírj a kétfrontos menetet idén már, ez látszik most ősszel is, ahol gyengélkednek itt is, ott is...

az egészen másik kérdés, hogy ha ma nem verik el a Lyon-t, akkor szinte kiestek, sztem ez fog történni, mármint hogy kiesnek

bár még lesz egy Pool-Fiorentina a végén, meg egy Fiorentina Lyon asszem, de az olaszok nincsenek annyira rossz formában magukhoz képest, mint a Pool

amúgy összességében nem is baj, hogy hogy európai középcsapatok már simán egyenrangú ellenfelei 1-1 sztárcsapatnak, ez jól is jön nekünk, ha a közeljövőben ott leszünk a BL-ben:D

Kranczy 2009.11.04. 22:47:25

West Ham - Aston Villa 2:1, így mi maradtunk a 4. helyen!!!!!!!!!!!!! ZSÍR!!!

double 2009.11.05. 08:47:19

@black:roll: igen, nem mindig jó ötlet "otthon"-ról igazolni, Lescott tudású játékos kb. 4-ed ennyibe is kerülhetett volna külföldről

Lennon-ért a Tottenham is lehúzna minket legalább 25 M fonttal, de nem ér annyit

Messi sztem szinten lehetetlen, de Silva esetleg ?

bár a klasszisok közül páran eléggé ferde szemmel néznek a City-re, majd mikor BL-t nyerünk, akkor meg fancsali képük lesz:D

pl. Maicon ügynöke kinevette a City-nek az érdeklődését, pedig hát előbb nyer BL-t a City, mint a minden évben nagy erősítéseket végző Inter:D

ilyen anyagi helyzetnél sztem kizárt, hogy januárban senki nem érkezzen, de konkrét név még nincs egyáltalán, csak pletykák
süti beállítások módosítása