Óriási meccsen bravúros győzelem, ez volt a City szombati menüje, több remek egyéni teljesítménnyel, kis szerencsével sikerült legyőzni a brutálisan erős és hatékony Chelsea-t.

Fantasztikus hajtás, 100%-os erőbedobás és egy zseniális Given, ezeknek köszönhetjük a győzelmet leginkább.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után gólok, statisztikák és a játékosok értékelése.
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 47.348
Játékvezető: Howard Webb
 
Kezdők:
 
Man City: Given, Bridge, Lescott, Touré, Richards, Robinho, De Jong, Barry, SWP, Tevez, Adebayor
 
Chelsea: Cech, A. Cole, Terry, Carvalho, Ivanovic, Essien, Ballack, Deco, Lampard, Anelka, Drogba
 
Cserék: Onuoha a 69. percben Richards helyére, Kompany Bridge helyére a 76. percben és Zabaleta Robinho helyére a 90. percben, illetve Belletti Carvalho és Obi Mikel Ballack helyére a 64. percben, valamint Malouda Terry helyére a 88. percben.
 
Eredmény: 2-1 (Adebayor 37.p.,  Tevez 56.p., illetve Adebayor öngól 8.p.)
 
Statisztika:
 
 
Man City
Chelsea
Lövések (kaput eltaláló)
16(6)
12(6)
Szabálytalanságok
14
17
Szögletek
9
6
Lesek
4
7
Labdabirtoklás
48%
52%
Sárga lap
1
6
Piros lap
0
0
Védések
6
4

 

Kemény, harcos meccsnek ígérkezett a találkozó, az is lett. A City nem túl jó bajnoki formát mutatott eddig, zsinórban 7 döntetlen, míg a Chelsea listavezetőként, zsinórban 5 meccset nyerve kapott gól nélkül készült a meccsre. Chelsea kezdőjéből maximum Bosingwa hiányzott csak, míg a City-ből Ireland és Bellamy volt sérült.

Az 1. félidő legelső pár percében szépen kezdett a City, ment előre, Tevez is elhúzta egyszer, eredmény nélkül, aztán a Chelsea pillanatok alatt került többször is a 16-osunkhoz, mikor Drogba üresen lőhette el a büntetőterületen belül, amit Given nagy bravúrral hárított. Ezután pedig szokásos City védekezés következett, nem tudtunk felszabadítani, tökéletesen rosszul helyezkedtünk, két bombát hárított Given óriási bravúrral, viszont a kezéről a labda Ade hátára pattant, ahonnan a hálóba vezetett a labda útja, ide-da pattogó, majd a végén a kapunkban kikötő gól. Tipikus, 0-1.

 
 
Itt a csapat még pár percig nem találta a ritmust, aztán úgy a 15. perctől kezdve kezdtük átvenni a meccs irányítását. Hátul és középen nem is volt gond, csak ötlettelenség tört ránk a Chelsea térfelén, nagyon szorosan védekeztek, jól helyezkedtek, a széleket teljesen levédték, Robinho és SWP nem tudtak a szélen szinte egyszer sem lesprintelni, középen pedig a visszalépő Ballack +Essien sok helyet nem hagyott a City-nek.  Robinho volt aktívabb, de cseleivel sokra nem mentünk, a kapuhoz ő sem került közelebb, 1 szabadrúgást harcolt ki kb.
 
Ade öngólja ellenére, ment küzdött, hátralépett (ez Robinho-ra is áll), kimozgott nagyon sokat szélre mindkét félidőben, egy szép Barry által begurított labdát viszont csúnyán mellé lőtt, pedig ott jött volna mögötte üresen Robinho.  Hátul továbbra is rend volt, Lescott és Richards nagyon koncentráltan, és odafigyelve játszottak végig, pl. A. Cole sem nagyon tudott ellépni balszélen. Sorban lőttük a szögleteket, 1 Richards fejes volt, ami kiemelhető, de többnyire nagyon kevés veszélyt tudtunk csak okozni. Még akkor is, ha ilyen szöglet utáni kavarodásból SWP elé került a labda a 16-os vonalán, aki rálőtte, amibe Richards beleugrott, és a kezéről a labda Ade elé került, aki behelyezte a labdát Cech kapujába, a kéz nem volt szándékos, Webb nem fújta le (lehet nem is látta, elsőre mi sem:D). 
1-1, nagyon kellett ez a gól, és benne volt a meccsben abszolút, hogy megfordítjuk, de a Chelsea sem volt veszélytelen, nagyon gyorsan képesek voltak kitámadni, sőt a végén még egy Drogba szabadrúgás is adódott, nem sokkal helyezte a felső sarok mellé.
 
 
2. félidőben is jól kezdtünk, pár perc után SWP ment el gyönyörűen, már közel járt a kapuhoz, de a lendülete már fogyott, majdnem elesett, visszatette Ade-nak, aki elég gyenge módon irányította kapu felé a labdát, amit a védők blokkoltak is. Itt folyamatosan mi nyomtunk, 54. percben egy magas labdát Carvalho bár elrúgott, de közben hátba is rúgta Tevez-t, kb. 20 méterre a kaputóval szembe, Webb közel volt az esethez, egyből be is fújta + sárgát osztott a portugál védőnek. Cech érdekesen állította fel a sorfalat, érdekesen helyezkedett/mozdult el ő maga is, Tevez pedig remekül tekerte el szemfüles módon, 2-1.
 
 
A Chelsea elkezdett pörögni, volt egy nagy A. Cole helyzet, mikor üresben tovább tolták neki, egyből lőtt is, de Richards belevetődött, és vagy a becsúszás, vagy a maga a labda ereje miatt kicsit lesérült, egyből a lábához kapott, le is kellett cserélni, Onuoha jött is befelé. 1-2 Chelsea szöglet, egyik sem volt veszélytelen, Given meglehetősen ritkán jön ki lehúzni 1-1 labdát, mondjuk ez az egyetlen, ami kritika lehet számára. Majd a 81. percben Deco átívelt Drogba-nak egy remek labdát, ő a térdével maga elé tette nagyon szépen, majd miután indult volna tovább Onuoha csúnyán felvágta, miután rosszul helyezkedett. Vitathatatlan 11-es, na itt a 8. döntetlen már szemünk előtt lebegett. Lampard állt oda, és ramatyul végezte el, de mondjuk inkább azt, hogy Given ezt is megfogta, a Birmingham elleni védése is pontokat ért, és most is.
 
Elég sok sérülés, ápolás volt a meccsen, így minimum 4-5 perc hosszabbításra lehetett számítani, így majdnem negyedóra volt még vissza. 87. percben Drogba indult el egy remek labdával a két védő között, de szerencsére csúnyán mellégurította, pedig szinte ez is ziccer volt, más meccseken 2-ből 1-et ilyenekből minimum be szokott lőni. Még egy gyenge Anelka lövésre futotta az erejükből a végén, majd még Tevez lehetett volna abszolút főszereplő. Ade ugratta ki a leshatáron, Tevez egyedül ment a kapu felé a félpályától, de Ivanovic beérte, így Tevez kifelé ment kicsit, majd nem túl szituban kapura rúgta, azt már Cech könnyedén szögletre hárította. Kicsit elrontotta a helyzetet Tevez, egyrészt azzal, hogy lassított (nem volt elég gyors), és nem csinált meg egy cselt, hanem inkább rossz helyzetben lőtte el, sőt még vissza is passzolhatott volna akkor már. Ekkor a Chelsea már 1 vagy 0 belső hátvéddel volt fenn, Terry és Carvalho is le lett cserélve ugye, sokszor Essien helyezkedett belül egyedül, ezért alakulhatott ez ki ugye. És 2 perccel később is, mikor Tevez indult megint belül félpályánál, és végül is 3 a 2 ellen mehetett a City, balra Ade, jobbra SWP, középen Tevez hozta, bármelyik irányba beindítja valamelyik játékost, sima ziccer, ehelyett csúnyán odapasszolta a védőnek, amiből még a Chelsea jöhetett, kár volt ezért is.
 
Itt a MotD összefoglalója, rövid manageri nyilatkozatokkal, és a végén még Shearer is szakért:
 

 

 

Itt ugyanez, rövidebben, de a kommentátor jobban beleélte magát, Tevez góljánál végképp:D.
 
 
Összességében remekül tette a dolgát a City, nem tört meg egy szerencsétlen öngól után, Hughes végre rendbe szedte a srácokat, mindenki végezte a saját feladatát, köztük De Jong zseniálisan szűrt, zavarta a Lampard-ék jól megszokott passzolgatását, ő volt a legjobb, ez kétségtelen, ráadásul tudta támogatni a támadóalakzatot is többször, egyre fontosabb szerepet tölt be a csapatban a remek védekező középpályás. 4-3-3-nak vehető ez a taktika is, de Robinho és SWP is remekül zárt vissza, Ade is mozgott vissza sokszor, Tevez is kicsit hátrébb játszott, de megoldotta, ráadásul 2. félidőben elől is sokat akciózott. Hughes végre meghúzta azokat a cseréket is, hogy előnyben behozott védekezést erősítő játékost (Zabaleta-t, a végén már eltűnő Robinho helyett).
 
Meglehetősen durva meccs volt, Bridge, Richards és Carvalho-t is sérülés miatt kellett lecserélni, a Chelsea pedig 6 sárgalappal zárta a meccset, noha eddig 14 meccsen kaptak összesen 16 lapot, a City pedig továbbra is a legsportszerűbb csapat, mindössze 15 sárga lap és 1 piros 14 meccsen.
 
Játékosok értékelése:
 
A Chelsea-nek nem igazán ment, magukhoz képest gyengék voltak, Anelka, Lampard, Ballack nagyon nem volt felpörögve, Essien, Deco sem nyújtott sokat, a védelmük nagyot küzdött, Ivanovic colt talán a legjobb, na és Drogba, bár nagy helyzeteket hagyott ki, de benne volt a legnagyobb veszély, mondjuk kicsit sokat volt lesen.
 
Man City:
 
Given: 9 Remek volt, nagyokat hárított, és megfogta a rettentően fontos büntetőt. Ha mindenki mindig olyan jó lenne a saját posztján a csapatban, mint ő még bajnokok is lehetnénk.
 
Bridge: 7.5 Jó volt, bár 1-2 szer lemaradt, előre sem igazán tudott menni, de nagy hibát sem vétett, sajnos lesérült, előzetes hírek szerint, minimum 2-3 hétre
 
Touré: 8 Ő is jó volt, nagyon sokszor szépen lépett ki a védelemmel, lesre téve így Drogba-ékat, de talán még inkább lehetne a védelem vezére.
 
Lescott: 8 Ha így tolná szezon eleje óta, remek vásár lett volna, reméljük folytatja a magabiztos játékát.
 
Richards: 8 Egyik legjobb meccse volt, pechjére le is sérült, remekül tartotta az emberét, és sokszor lépett közbe jól, szögleteknél is jó volt támadásnál.
 
Robinho: 7 1. félidőben jobb volt, többet próbálkozott, de a 2. félidőre teljesen eltűnt mezőnyben, nem igazán volt hasznos sem. Jó mondjuk 3 hónapig sérült volt, de már várnánk tőle valamit, hisz idén még végül is semmit sem nyújtott konkrétan.
 
De Jong 9 Zseniális volt, így kell játszania egy védekező középpályásnak, odalépni, passzokba belelépni, jól megjátszani a labdát, fáradhatatlanul, ráadásul mindezt a PL legkeményebb középpályája ellen.
  
Barry:8 Jó volt, meglehetősen védekező szerepkört kapott ő is, nem csoda persze, kicsi többet támadhatna talán, remek bal lába van, kevésbé kiemelkedő összességében, mint volt a Villa-ban. A végén már balhátvédként kellett játszania.
 
SWP: 7.5 Nem tudott annyiszor elmenni, kapura lőnie sem sikerült, de legalább végig hajtott, és zárt vissza.
 
Tevez:8 Rengeteg harc, nagy mezőnymunka, zseniális gól szabadból, de a végén két ziccer lehetett volna a játékából, mindkétszer rontott.  
 
Ade:7.5 Mostanában ő is gyenge volt, ráadásul egyből öngólt szerez, de talpra állt, ment, hajtott, kiegyenlített és sokat dolgozott ő is, egyébként legjobb góllövőnk a PL-ben, már 6 gólos 11 meccsen.
 
Cserék: Zabaleta-nak minimális idő jutott csak, Onuoha nem volt rossz, de hát az a 11-es előtti szabálytalanság nagyon nem volt szép, elmehetett volna a meccs rajta, Kompany pedig Barry helyét vette át középen (Barry pedig Bridge helyét), megoldotta a feladatot.
Meccs embere Nigel De Jong.
 
7 döntetlen után elverni a Chelsea-t remek érzés, még remekebb lenne, ha abból a 4-ből 2-3-at megnyerünk legalább, ami simán sikerülhetett volna, de most talán az Arsenal és Chelsea elleni 2 győzelemből tudunk építkezni, és a kisebb csapatok ellen is hasonló módon fogunk küzdeni meccs végéig.
 
A hétvégén nyert a MU, Arsenal, Villa trió, kikapott a Sunderland, Chelsea duó, valamint csak 1 pontot gyűjtött a Liverpool, Everton és Tottenham is, így a City fellépett a 7. helyről a 6. helyre, de még mindig nagyon szorosa mezőny előrefelé is, de hátrafelé is, legalább faragtunk egy keveset végre a dötnetlenek után.
 

Tabella

 

Góllövőlista

 

Következő meccsünkre szombaton kerül sor, 16.00-tól a Bolton ellen idegenben lépünk pályára, TV-s közvetítésről egyelőre nincs információ, illetve annyi van, hogy felvételről leadják a meccset nem sokkal a lefújás után az ES2-n a műsorújság szerint. Akkor ér valamit igazán a Chelsea elleni 3 pont, ha meg tudjuk fejelni még 3-al hétvégén, van esélyünk rá, sőt mi vagyunk az esélyesek.
 
Come on Citizens!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr771580012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

double 2009.12.07. 14:38:50

az öngólnál ott volt 1-2 nagy hiba azért, ahogy nézem ismételve

kifejeltünk egy labdát, Ballack összeszedte, Barry-t jól elforgatta sajnos, majd beívelte, Drogba tök üresen fejelhette vissza, ott Touré volt aki lemaradt sztem, de Given még mentett, viszont Brdge ott nagyon lemaradt Anelka-ról sztem, kicsit mozoghatott volna, mert végig állt csak
sztem is Bridge-ouré 1 fokkal, vagy 2-vel gyengébb volt,mint a Richards-Lescott páros
ráadásul Shearar a másik vid végén mutatja is, hogy az nem is volt szöglet a gól előtt, hisz Cole-ról ment ki a labda

Ade gólja kicsit kezezősre sikerült, de hasonlóan megpattanós, mákos gól volt,mint az övék:)

Tevez góljánál egyértelműen Cech rontotta el, köszönjük neki, viszont a végén rohadt ideges volt, hogy Tevez két ilyen szép lehetőséget is elrontott, egy vérbeli center minimum megoldja az egyiket ilyenkor

remekül toltuk, sajnos csak nagy csapatok ellen pörgünk fel idén úgy látom eddig, hétvégén Bolton ellen ez is eldől, ha ott nyámnyila szokásos játékot hozzuk, akkor ott se nyerünk, pedig ott is 3 pontot lehet szerezni,mint itt

DE Jong klasszissá övi ki magát, a 4-3-3 bejön, gyengébbek ellen is mehet, Ireland Tevez heylén, Tevez pedig nyugodtan indulhat szélről, de Ade is lehet ott, látjuk, hogy szeret ott játszani, és jó is

Robinho engem sem nyűgözött le, b. 5 meccsen játszott idén eddig, kell kis idő neki, de az se kizárt, hogy már a Barca-ról álmodik meccs közben, lehet Petrov-ot tenném be balra szombaton, 2-3 jó beadásból már gól is lehente, és távolról is ellövi, nem úgy mint Robinho

Richards-ról vmi hír ?

double 2009.12.07. 14:50:27

Na na na na
Na na na na
Hey hey hey
Carlotevez

:D

one citizen 2009.12.07. 15:43:53

nagyon jó videók, köszi

De Jong tényleg parádés volt, de az egész csapat, ahogy küzdött, most látszott, hogy egy csapat a City, nem csak 11 játékos a pályán

Ade sztem belekezd most már a gólgyártásba, remélem Tevez is
SWP is hozza a gólokat , Bellamy sem rossz, Petrov-ak is van már pár, tényleg csak Robinho adós még

közben a Real pár kiegészítő játékostól megválna, vajon nekünk nem kell senki onnan ? sztem olcsóért el lehet hozni 1-2 játékost most onnan
(mekkora lenne egy Robinho-CR csere:D, de Kaká is jöhetne:D)

double 2009.12.07. 15:58:48

@one citizen:

1.)draw no bet(DNB), vagyis hogy csak 2 kimenetel van H vagy V, ha döntetlenre végződik, akkor 1-es szorzóként számít bele, vagyis mintha ott sem lenne a fogadásban

jobb oddsért olyan 2 esély,amiből csak az egyikkel nyersz, másikkal nem vesztesz:)
a sima duplaesélynél jó az x is, csak kisebb az odds

2.) igen, 0-x, x-0, vagy 0-0, bármi jó ezeknél a fogadásoknál

ezt én mondjuk nem szeretem, mert 1 gólt bármikor bárki találhat, inkább sok gólos meccsnél szeretek mindkét csapat lő gólt-ra tenni, amikor várható, hogy megtömik egymást, vagy statok alapján úgy tűnik...

Richards 2009.12.07. 18:41:55

Richards-ról Hughes elsőre nem mondott semmi komolyat, de én se találtam hírt róla, elég fájdalmas fejet vágott

mondjuk ha 1-2 hétre kiesik, ott van Zabaeta, de Bridge helyett most Sylvinho fogja nyomni a karácsnyi hajtásban?

Ade és Tevez gólja is kicsit mákos volt, másodiknál Cech benézte, de nem is ez a lényeg, hanem a fantasztikus akarás, mindenki részéről, de nagy csalódás lesz, ha a Bolton ellen meg vmi reménytelen játékot nyújtunk..
ilyen elánnal kell menni, és akkor nincsen gond, persze a helyzeteket kicsit még jobban kihasználni

zseniális hangulat volt, semmi nincs veszve a top4-ért, de messze a vége, és sok jó meccs kell még

Go City!

Kranczy 2009.12.08. 11:38:48

HA verjük a Boltont és utána a Tottenhamot otthon akkor 4.-ek vagyunk úgy, hogy 1 meccsel kevesebbünk van lejátszva. De csitt ne mondjátok el senkinek. ;)

Lamps08 2009.12.08. 11:48:47

így újranézve a helyzeteket is nagyon gyérek voltunk, Drogba hogy nem lőtt gólt nem tudom, pedig félelmetes formában van

a Lampard-Ballack-Deco trió sokat nem tett hozzá a játékhoz, ez pedig elengedhetetlen

1. kapott gólunk tényleg kéz volt, de hasonlóan az öngólhoz ide-odapattanó labda volt:)

Ancelotti is kiemelte, hogy Tevez-nél meg Cech hibázott nagyot, nem is szélre ment az a szabad, simán ha elvetődik csak, akkor is kiütheti, vagy elnézte Cech, de nagyon, vagy nagyon meglepte ez a megoldás, mondjuk ott vki majdnem beleért, akiről elpattant volna, vmelyik City játékos:)

nagyon kemény meccs volt, Lamps 11-est hibázott, ez sem gyakori, ez a kihagyott 11-esek hete volt, Fabregas, Lampard, Ballack(Liga-kupa), Defoe...

hétvégén Chelsea-Everton, őket már ütjük elvileg simán, persze még ma is toljuk a ciprusiak ellen, igaz elég tartalékos csapattal, hisz nincs tétje már, még Cech is pihen

a Bolton-City okozhat gondot azért, ha így játszik a City,mint ellenünk, akkor ne de ha meg kicsit lejjebb adjátok, akkor megint X lehet

Kranczy 2009.12.08. 12:06:46

Bridge bajban lehet. 12 millás ajánlatot teszünk Philipp Lahm-ra. Jó lenne nekünk a kis német. Hajrá hajrá. Hozzuk el a szenvedő Bayernből. :D

Lamps08 2009.12.08. 12:10:22

@Kranczy: hát Lahm, ha jól tudom bal és jobb szélen is bevethető, és tényleg olyan szélsővédő, aki felér a támadásokkal,ami Bridge-nek is nagy hátránya volt már a Chelsea-nél is:)

az már nem biztos, hogy a Bayern 12 millióért rábólintana sztem, egy 20-asért már talán, főleg Lahm is távozni akarna

de mondjuk, ha ma kiesik a Bayern, akkor az is lehet még:)
amúgy az esti Juve-Bayern nagy meccs lesz, én kicsit a németeknek szorítok, a Juve-t nagyon nem szeretem, de jó lenne, ha a kiesnének
az Inter-el együtt, bár ahhoz nagy mák kell

black:roll 2009.12.08. 14:52:02

én is azon a véleményen vagyok, hogy ha most nem nyerünk hétvégén, vagy a Bolton, Tottenham elleni 2 meccsből nem gyűjtünk legalább 4 pontot, akkor semmit nem ér megverni a Chelsea-t

nem tudom Hughes mivel húzta fel így a srácokat, de jól tette, haraptak, küzdöttek, futottak mindig, így kéne minden meccsen tolni, nemcsak a top4 ellen

Given bravúros volt, Richards, Lescott, Touré nagyon jók voltak, Bridge csak simán volt jó:), SWP-Robinho mondjuk nem tudtak ficánkolni tényleg,de hát a Chelsea brutálisan erős, hisz közéről is védekeznek kifelé, meg hát a szélsővédőik is a legjobban szinte

Ade és Tevez pedig remekül vették a ritmust, végig, Ade is elvitt mindig 1-2 embert, Tevez sem azt a haszontalan játékát hozta, amivel mindig keresztbe játszik végre
De Jong pedig eltette a Chelsea középpályáját, kis túlzással:)

Bridge pótlása érdekes helyzet lesz, Richards már jobban van, giazából Lescott és Barry is tud balhátvédet játszani, de ott van még Garrido is, aki pályára sem lépett még idén
elsőként Sylvinho-t próbálnám meg, aztán ha nem megy neki a bolton ellen, lemarad az emberéről, akkor vki mássál kell kihúzni, mert Bridge elvileg csak januárban játszik újra
azért Sylvinhoban bízok 1-1 meccset képes remekül lehozni, ezt láthattuk a Bl-döntőben is

Tevez remélem folytatja, arsenal ellen buzi nagy gólt vágott, most Cech-et verte át, de már van 5 gólpassz is a neve mellett a PL-ben

@Kranczy: Lahm remek játékos, bár 1-2 éve mióta a Bayern elég szürke, azóta ő sem villog úgy, a váltás biztos jót tenne neki, még ha nem is hozzánk szerződik
valahogy a Bundesliga már nem olyan fegyvertény,igaz a Bayern azt sem nyeri meg, legalábbis egyáltalán nem biztos ,hogy igen

@one citizen: hát nem tudom , maximum van der Vaart,akiben látnék fantáziát, ha úgy tolná, mint Hamburg-ban anno
Gago, Metzelder sztem nem jobbak, mint mint akik nálunk vannak erre a posztra
Guti már öreg, meg a természetese eléggé finnyás
RVN nekem nem kell, igazoljon a Pool-ba inkább, MU-sok biztosan imádnák:D

amúgy nemrégi hír, hogy Benjani maradni fog januárban állítólag, Hughes lehet azt tervezi, hogy Santa Cruz/Benjani pótolja majd Ade-t januárban

megnéztem amúgy, ez az ANK jan.10-től jan 31-ig tart, de pár játékost a válogatottak már előbb ott akarnak tudni, hogy felkészüljenek, ebből még lehetnek viták

mondjuk Togo nem biztos, hogy eljut a végéig, de Touré miatt az "elefántok" lehet skáig eljutnak

black:roll 2009.12.08. 18:19:46

jó ez az új fejdísz a blogon:D

Kranczy 2009.12.08. 18:27:09

Lahm mindenképp illene a játékrendszerünkbe. Tevez meg szerintem lendületbe jött, jó vétel volt ő. Ha a Bolton ellen nem is lő gólt biztosan nagyot focizik majd szerintem.
Az Afrika kupától én nem tartok, simán elbírja a keret. Kompany és RSC megoldja, de tudom ti nem bíztok RSC-ben, így Ade helyett addig Bellamy a posztján lesz vagy centerezik Tevez.

Elkaptuk a fonalat, szerintem a decembert elváráson felül teljesítjük.
És lássatok csodát ütjük a Boltont és a Tottenhamot és 1 meccs hátrányban fogunk a 4. helyen állni. ;)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.08. 19:28:07

@Lamps08: Chelsea-nek jobban belefért egy verés, min nekünk egy újabb X:)

@Kranczy: na ma Lahm-ot este megfigyelem a Juve ellen, a jelentést elküldöm Hughes-nak:DD
mindenesetre jobb ötlet, mint a kostanában felvetődő Gattuso, RVN-féle pletykák

@black:roll: sztem is ez a reálisabb, 2 meccsből 4 pont, sztem Bolton-t ütjük, Tottenham ellen reális az X, ők is nagyon fogják tolni, és Defoe életveszélyes
viszont utána két hazai meccs, na ott is kell alkotni majd...

ANK kényes szitu, de csak 2 játékost érint, emiatt nem hiszem, hogy igazolunk valakit, Santa Cruz kapni fog esélyt, ha él vele, jó neki, ha nem, nem sok jövője van itt

és valóban Bellamy is előrébb léphet, ha meg magas ember kell ott van Benjani is, azért annyira nem favágó, bár tény, hogy nem egy nagy gólvágó

Kranczy 2009.12.09. 12:11:28

Manchester City: Craig Bellamy és Vladimir Weiss is H1N1-es

A Manchester City két futballistája, Craig Bellamyt és Vladimir Weisst is megfertőződött a H1N1-vírussal.

Weiss már a szombati, Chelsea ellen 2–1-re megnyert bajnokit is kihagyta, míg a walesi válogatott Bellamy megbetegedését ma jelentette be a klub.

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/manchester-city-craig-bellamy-es-vladimir-weiss-is-h1n1-es-2009587

Remélem más nem kapja el. Marknak igaza van, tényleg önmagát rotálja a keret. (Betegség, sérülés)
süti beállítások módosítása