Jól megérdemelt nagy pofon, ez volt a szerda esti jutalom. Könnyen lehet, hogy ilyen gyengén, szétszórtan, akarat nélkül még a City nem játszott idén, és az is biztos, hogy a Spurs sokkal nehezebb meccsre készült. Remekül felkészített, okosan játszó hazai csapat, ötlettelen, pontatlan, fáradtnak tűnő vendégek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Összefoglaló, gólok, értékelés a tovább után.


Stadion: White Hart Lane
Nézőszám: 35.891
Játékvezető: Alan Wiley
 
Eredmény: 3-0 ( Kranjcar 37’ 90’ ; Defoe 54’)
 
Kezdők:
 
Tottenham: Gomes, Assou-Ekotto, Bassong, Dawson, Corluka, Kranjcar, Huddlestone, Palacios, Lennon, Crouch, Defoe

Man City: Given, Sylvinho, Onuoha, Touré, Richards, De Jong, Barry, Ireland, Robinho, Adebayor, Tevez
 
Cserék: Jenas Defoe helyére és Bale Assou-Ekotto helyére a 90. percben, illetve Santa Cruz Robinho-t váltotta az 59. percben, valamint Petrov De Jong-ot a 71. percben.
 
 
Statisztika:
 
 
Tottenham
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
20(4)
11(3)
Szabálytalanságok
11
10
Szögletek
5
6
Lesek
8
4
Labdabirtoklás
49%
52%
Sárga lap
2
3
Piros lap
0
0
Védések
3
1
 
Szoros, sokgólos, izgalmas meccset vártunk több szempontból is, na most szoros igazán csak a kezdősípszónál volt a meccs, sokgólos lett annyiból, hogy ki lettünk tömve és izgalmasnak sem volt mondható, mert talán a Spurs drukkerek is belátják, hogy elég gyatra meccs volt, persze szerettünk volna mi is 38 ilyen gyatra meccset a szezonban.
 
A City teljesítménye minden fronton gyatra volt, ehhez kétség sem férhet, a tavalyi meccseket is megszégyenítő játék (játék hiánya), pontatlan futball, kreativitás zéró, helyzeteket kialakítani nem tudtunk, védelmünk csak a megszokott volt. Ráadásul idei legnagyobb vereségünk.
 
Az első játékrészben a Tottenham kezdett erősebben, bár Tevez távoli bombái még bíztatónak is tűntek akkor, hamar kiderült, hogy ma nem osztanak nekünk lapot, jobban mondva nem osztunk magunknak lapot. Minden támadásunkat semlegesítették, vagy megkönnyítve dolgukat, megoldottuk mi magunk, hogy hozzájuk kerüljön a labda. Fájdalmasan gyenge mezőnyjáték ment, mindkét oldalról, 1-2 felívelést mutatott a Tottenham, de tisztáztunk. A Spurs jobbszárnya volt igazán aktív Lennon által, aki számolatlanul ment el Sylvinho mellett, de nem sikerült jól megoldaniuk a helyzeteket.
 
Itt egy gólösszefoglaló, a 3 gól egyben:
 


Watch More Football Highlights at MySoccerPlace.net

 
37. percben Lennon nagyon megverte Sylvinho, középre adott, a labda elég szerencsétlenül Ireland mellére lett fejelve, aki már nem tudott reagálni, és Kranjcar egyből bevágta a hálóba. 1-0.
 
Nem igazán tudtunk rákontrázni az eredményre, a félidő hátralévő részében is csak pontatlanságra futotta.
 
2. félidőben azt vártuk, hogy minden jobbra fordul, nem így lett, játékunk semmit nem javult, egyedül Barry és Ireland voltak aktívabbak, de a többiek ugyanolyan tehetetlenek voltak.
 
54. percben a Spurs egy szabadrúgást ívelt fel, egészen Crouch-ig, aki lefejelte Onuoha-t, egészen pontosan továbbfejelte a labdát Defoe irányába, aki mellett Touré egészen komolytalan helyezkedéssel/mozdulattal ziccerbe hozta Defoe-t, amit a törpe csatár klasszis mozdulattal helyezett a kapuba védhetetlenül.  
 
Hughes behozta Santa Cruz-t is Robinho helyére, a paraguay-i csatár próbálkozott, arra nem is lehet panasz, de hát nem egy világmegváltó játékos, pláne nem ebben a szürkén játszó csapatban,  Robinho pedig egyből az öltözőbe vonult a kispad helyett. A csapat megpróbált helyzeteket kialakítani, de nagyon nem sikerült, 2-0-s hátrányban kb. esélytelen volt az egyenlítés. Volt 1-2 szebb Ireland jelenet, amikor a 16-oson belülre tört, agy ellőtte még 18 méterről, de erőtlenre sikeredett. Adebayor-nak volt 2 helyzete, de mindkettő elég váratlanul adódott, nem tudta belőni őket.
 
Aztán a hosszabbításban jött a kegyelemdöfés, kisszögletet végzett el a Spurs, a City védők helyezkedése tanulságos volt, érdemes figyelni, Lennon elvégzi a szögletet Kranjcar-al közösen, 3 City játékos áll kettővel szemben, ennek ellenére a horvát nyugodtan befut a 16-oson belülre a labdával, Adebayor-t teljesen egyszerű megkerülős csellel elküldi, majd még az érkező védő előtt kötényben Given-nek belövi. Hát talán nekünk is ezt kéne gyakorolnunk, a kisszögleteket, mert a betekert szögleteinket 90%-ban simán kifejelik, vagy még ők kontráznak belőle általában.
 
Összességében mintha a City nem lett volna felkészülve a meccsre, nemhogy saját elképzelésünk lett volna a játékról, a taktikáról, még a Spurs-höz sem tudtunk alkalmazkodni, amikor nálunk volt a labda, próbáltak a játékosok szabadulni tőle, amikor pedig támadásra, helyzetkialakításra került volna a sor jöttek a hibák, 90%-ban.
El lehet gondolkodni azon, hogy ha Bellamy játszhat, esetleg Robinho helyett, mennyivel lett volna más, hát valamennyivel biztosan, de nincs rá garancia, bár Bellamy legalább hajt meccs végéig. SWP-vel pedig lett volna valamilyen széljátékunk, mert így meg nem volt egyáltalán, de ami a legnagyobb baj, hogy középen sem volt semmilyen játékunk.
Sajnos a meccs napján megműtötték Lescott-ot is, térdével volt gond, minimum 1 hónap kihagyás vár rá, Hughes már jelezte is, hogy a védelmet januárban meg kell erősíteni, valószínű, hogy 1 védő mindenképp fog érkezni. Bridge, Lescott, Touré, Adebayor nagy valószínűséggel nem fognak pályára lépni januárban, a két angol játékos pedig már decemberben sem.
 
A meccshez kapcsolódó hír, hogy De Jong begyűjtötte 5. sárgáját, így a szombati meccsen eltiltását fogja tölteni.
 
Hughes rövid értékelése a meccs után:
 
„Nem voltunk elég jók, készülhetsz akármilyen jól és felállíthatsz egy játéktervet, de egyáltalán nem tudtuk megvalósítani.”

„Túl sok alapvető hibát követtünk el, valamint a 2 góljuk után már nem tudtunk visszajönni a játékba.”

„Csalódottak vagyunk a bekapott gólok miatt, ennek következményeként került ki a meccs a kezünkből, és mivel nem játszottunk jól, nem is tudtunk visszajönni egy jól teljesítő Tottenham ellen.”

„Még korán van ítélkezni a szezon felett, ott vagyunk a tűzhöz közel még.”

„Sok idegenbeli meccset játszottunk, aminek volt egy kis rossz hatása ránk, de van még egy meccsünk, többnyire hazai pályán azok ellen, akik jobban állnak, mint mi.”

„Természetesen jobb lenne, ha feljebb állnánk a tabellán, de még olyan helyzetben vagyunk, hogy van beleszólásunk a dolgokba.”
 
Játékosok értékelése:
 
A Tottenham-ből több játékost is ki lehet emelni, leginkább a védekezésért felelős játékosokat, a belső kettős Dawson-Bassong duó egészen remekül zárt Ireland és Ade kósza próbálkozásainál, magabiztosan és jól mentettek többször is, de a szélsővédők is hozzátettek a meccshez, Assou-Ekotto-nak még alázásokra is futotta, Corluka pedig a 3. gólnál villogott volt csapata ellen. És hát maga a meccs embere, a horvát Niko Krancjar, 2 gólt lőtt, ezenkívül pedig lendületesen próbálkozott, higgadtan kezelte a labdát, jó megoldásokat választott, csak úgy, mint Lennon, akinek Sylvinho-val való párharca jellemző volt az egész meccsre. Defoe is egészen szép megoldással lőtt gólt. 
 
Man City:
 
Given: 6 Megint kapott 3 gólt, mint szombaton, most sem volt más dolga,ilyen védelem mögött egy ilyen remek kapus.
 
Sylvinho: 5 Féltünk, hogy Lennon el fog bánni vele, hát konkrétan megette a fiatal angol a veterán brazilt, azzal nyugtatjuk magunkat, hogy Bridge sem lett volna jobb.
 
Onuoha: 6 Váratlanul került a kezdőbe, párszor lemaradt, nem ő volt a leggyengébb a védelemben.
 
Touré: 5 A csapatkapitány, a védelem vezére, Defoe mellett szépen balettozott, míg az alacsony csatár bevágta.
 
Richards: 6 Némi javulás észrevehető a teljesítményén a szezon elejéhez képest, noha gólt lőtt a Bolton ellen, az előre játéka rettentően gyenge.
 
De Jong: 6 Félig betegen, nem 100%-osan hozott egy átlagos teljesítményét, 5-ös skálán 3-as, ezen most 6-os volt. Máskor sokkal jobb szokott lenni.
 
Barry: 6 Volt egy időszak, mikor próbált kezdeményezni 2. félidő elején, de hamar megunta, kreativitásban elég gyenge volt, semmit nem tudott kezdeni a labdával.
 
Ireland: 6.5 1. félidőben totál gyenge volt, a 2. félidőben kb. egyetlen hasznos emberünk volt, próbálkozott cselezni, elfutni a 16-osnál, nem sikerült neki, legalább 1-2 szögletet kiharcolt.
 
Robinho: 5 Kvázi Emberhátrányban voltunk vele, le is lett hozva elég hamar, 1 szép lövésre futotta tőle, amúgy 0.
 
Tevez: 6 1. félidőben jobb volt, energikus, próbálkozott távolról, nem sok sikerrel, majd szépen eltűnt a mezőnyben a 2. 45 percre.
 
Adebayor: 5 Mintha nem érdekelte volna, hogy mi lesz, olyan labdákat adott el, amikből helyzetek lehettek volna, a meccs végefelé volt 2 lehetősége, mindkettőt kihagyta, hetek óta ramaty formában van, figyelemmel fogjuk kísérni, hogy mit nyújt az ANK-n.
 
Santa Cruz & Petrov: Santa Cruz ment, harcolt, helyezkedett, de nem nagyon kapott labdát, elnyomták a védők, míg Petrov a balszélen próbált elmenni, nem tudott sajnos, 1 szép szabadrúgása volt, amit Gomes hárított. Nem csinált kevesebbet 20 perc alatt, mint Robinho 60 perc alatt, ez is kritika a brazilnak.
 
Remek hétközi forduló volt ez, csak nem a City-nek, hanem a többi klubnak, nyert a MU, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Villa is, az Arsenal csak döntetlent ért el a Burnley ellen idegenben, de nyert a meglepetésformát nyújtó Birmingham is, akik már előttünk járnak a tabellán. Azon a tabellán, ahol a City már csak 8. helyen áll, 6 pontra a 4. helytől.
 

Tabella

 

Góllövőlista

 

Következő mérkőzésünket szombaton rendezik, amikor a Sunderland-et fogadjuk hazai pályán 16.00-tól. Az ES2 éppen közvetíti a meccset.
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr451603701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

double 2009.12.17. 08:51:54

komolytalan produkció volt, egyeseknek át kéne gondolniuk, hogy akarnak-e itt játszani, mert biztos könnyű felvenni a heti 100-150k fontot, csak teljesíteni is kéne

mind3 vicc elég vicces volt, az egyik Ireland mellén pattan el, a másiknál Touré mi a lófaszt csinált mégis, a 3. totál komolytalan volt, hogy hagyhattuk így elszlalomozni Kranjcar-t?

kell is védő januárban, vehetünk kettőt is, de ha 3-at vennénk az se lenne gond

Dunne meg röhög rajtunk, előttünk van a csapatával, ráadásul stabil tagja a villa-nak

Lescott sérülése sajnálatos, de nekem annyira nem fog hiányozni, meccsenként kb. 1 gólt kapunk róla, Onuoha sem rosszabb annyival

Sunderland-et ütni kéne, de már nem lepődnék meg az X-en sem, simán benne van az is

Robinho-t meg sürgősen helyre kéne tenni, és lehet hogy nem Hughes-nak :)

Richards 2009.12.17. 14:06:52

hát igen, jó nagy pofon, tényleg kijárt már az a baj, hogy a sok döntetlen is már vereségértékű volt, főleg a gyengébb csapatok ellen

rossz volt nézni a csapatot,annyira nem tudtunk mit játszunk, Hughes nem tudom milyen játéktervről beszél, mert nyoma sem volt szervezettségnek, sajnos nem először, csak eddig mégis tudtunk váltani, ha hátrányba kerültünk

hihetetlen izgulós még mindig mindenki, túl nagyí a nyomás a csapaton, mindenki a top4-et várja, míg pl. a Villa-nal is hasonló a cél, mégis sokkal nyugodtabban játszanak, igaz O'Neil remek csapatot épített ott

nálunk Hughes semmilyen terhet nem tud levenni a játékosokról, én is azok pártján vagyok lassan, hogy tényleg váltsunk, mert a top 6 is veszélybe kerülhet idővel

az is igaz, hogy a Villa, Pool, MU, Tottenham csak hazai meccsünk lesz már a bajnokságban, bár nem érdemes addig gondolkodni ezeken, míg a Hull-okat nem ütjük oda-vissza sajnos

ráadásul beütött as sérüléshullám, Johnson, Bridge, Lescott, SWP-vel sem tudom mi van, Barry sérüléssel játszik állítólag, majd ráfázik, ANK is jön
ezek olyan tényezők, ami miatt a január is borzasztó lehet...

most a 3 meccsen még idén rettentően kéne a 9 pont, két hazai meccs, 1 idegenbeli, igazából egyik sem olyan nehéz, de hát ismerjük a City-t, nehézzé tesszük magunknak

Richards 2009.12.17. 14:10:43

@double: ne is mond, én már arra is gondoltam, hogy januárban Hughes visszaveszi Dunne-t:D
sztem a többség simán elcserélné Lescott-ra, de jelenleg Touré-ra is

Robnho meg egyszer a Barca-ról nyilatkozik, utána hogy még évekig City játékos akar lenni, össze-vissza hazudik, ami tény, hogy nem megy neki, és úgy tűnik nem is hajt, csak nehogy kölcsönbe adjuk, akkor már adjuk el, és vegyünk tényleg valakit

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.17. 14:22:08

hát Dunne most nyugodtan beleröhöghetne Hughes képébe, ez tény

persze tudjuk milyen volt Dunne, róla is sorban kaptuk a gólokat, a Villa-ban még egy öngólja sem volt asszem, bezzeg itt:)

papíron mind Touré, mind Lescott jobb védő, de hogy mennyire nem találják magukat, az elképesztő , sajnos a többi csapatrészben hasonló dolgok figyelhetőek meg, ezért is tartunk ott ahol

suztm mondjuk Hughes biztos nem távozik, amíg a csapat nincs olyan helyzetben, hogy ne legyen reális esély a top4-re, kb. 12-15 pontra a 4. helytől, mivel szoros az élmezőny, ez azt is jelentheti, hogy a top6-ban sem vagyunk benne ugye

black:roll 2009.12.17. 17:16:30

www.mysoccerplace.net/video/tottenham-vs-man-city-30-motd

itt egy hosszabb összefoglaló a meccsről

minden fenti szóval egyetértek, kivéve az értékelésekkel, megint jóval rosszabbnak gondolom:)

Given, Richards, Onuoha, Ireland kb. szok akiknek a teljesítménye "elment"
többiek komolytalanul tolták, Tevez ott volt ? Robinho ott volt ? Ade mit gondol a formájáról ? Barry is leggyengébb meccseit hozza sorra, Touré olyan szépeket tud nyilatkozni, hogy milyen jó lesz a csapat, meg a védelem, de lesüllyedt Lescott szintjére hibák tekintetében

Sylvinho-t is lehet, bírálni, de inkább Hughes-t, hogy úgy gondolta, hogy Lennon-al szemben őt teszi oda, meg is lett az eredménye, bár többet vártam a braziltól
De Jong beteg volt, fogjuk rá, most pihenhet karácsonyig, mert szombaton nem játszik ugye

Hughes-nak aligha volt bármilyen terve a meccsre, ez tisztán látszott, kiküldte a srácokat, aztán már ott látszott a baj, mikor támadásnál Ireland, Robinho, Tevez elkezdett rövid passzokat adogatni, és egyre hátrébb jutottunk velük, nemhogy Gomes kapuja veszélybe kerüljön

a védelem kompletten nem ér semmit, még mindig nem tudnak helyezkedni, egymáshoz képest sehol nincsenek, nem segítik ki egymást, saját dolgukat is elkúrják
böszme hátsó 4-es volt ez, nagyon, példát lehetne venni a Spurs védelméről, remek helyezkedéssel, embervédekezéssel nagyon sok veszélyt ügyesen elhárítottak a védőik

a top 4 egyre távolabb kerül, talán reálisan, mert nem hiszem, hogy tavasszal több pontot szereznénk,mint a Tottenham vagy Villa, vagy akár a Pool

ez a szar, 1000 gonddal küzdő Pool is előttünk van éppenséggel

ha a Sunderland-et sem verjük meg, na azt már nem lehet kimagyarázni, ezek talán az már annyira kötelező meccs, hogy nem is igaz

one citizen 2009.12.17. 20:17:37

nagyon pozitívan hozzáállva: még csak 2-szer kaptunk ki, mindkétszer idegenben, kevesebbszer, mint a Chelsea akár

:)
már leírtátok a gondokat, más megoldás nincs, minthogy hagyni kell időt a csapatnak, míg összeérik, ez könnyen kerülhet a top 4-es helyezésbe,ez sajnos benn van a pakliban

vannak edzői hibák is, játékosok részéről is vannak gondok, csapatként főleg, de én bízom benne, hogy jobbak leszünk, még van 22 meccsünk és még ott a két kupasorozatban, amikben kicsit jobban bízom, minthogy top4-ben leszünk a végén a PL-ben

a legnagyobb baj, hogy 4 hónap telt el a szezonból, de igazi fejlődésnek nyoma nincs, és mentális gondok is vannak, tehát kevés játékosnak lehet tiszta lelkiismerete az elmúlt meccsek miatt

abban bízom, hogy minden egyes pofon(döntetlen,vereség) után még jobban fognak harcolni a játékosok, a 3 idei meccsen sztem van esélyünk a 9 pontra, meg kell ragadni az esélyt, 35 ponttal kezdhetnénk az új évet, 19 meccs után, ha ugyanennyit tudnánk hozni a köv. 19 meccsen, az már 70 pont a végére, az elég közel lesz a top4-hez kb.
volt a elmúlt években is a Pool vagy Arsenal 4. 60 valahány ponttal

Sunderland ellen, mint az őrültek, úgy kell futni, menni, támadni, védekezni:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.18. 00:07:40

@one citizen: sztem nem lesz sajna 70 pontunk, annyi már talán elég lenne, de minimum nagyon közel lennénk

egészen brutális lenne ha 70 ponttal még top6-ba sem lennénk:D

man city 2009.12.18. 08:11:56

már vagy 8 védőt hírbe hoztak velünk januárban, mivel Hughes-al a védelem is is komolytalan volt idén is, így sztem Terry is csődöt mondana itt

mondjuk kínjában az ember már lefordul a székről, mikor olyanokat olvasok angol fórumon, hogy az ass. man, Bowen aki ugye ugrál Hughes helyett a meccsen, ilyen instrukciókat ad a játékosknak meccs közben állítólag pl. Ireland-nak:

"come on Stevie!"

most képzeljétek el, hogy így instruál Hughes 1-1 játékost:DDD

kinézem belőle sajnos, stimmel is erre az, hogy a legtöbb meccsen majdnem minden játékos tanácstalan, mikor labda van nála

lehetnek bármekkora sztárok, ha nincs aki elmondja nekik, hogy mit hogyan csináljanak, és miért, akkor nem egy nekik
ott a Birmingham 10-ed ilyen gyenge kerettel, tudják mit kell csinálni, egységes csapat stb.

most Hughes venni fog 1-2 védőt, de után mit csinál februártól ? padoztatja Lescott-ot ?:D
Onuoha-t kb. el kéne adni akkor, hisz játszani akar, és most hoznak a nyakára még 1-2 embert

Sparky még arra is képes sztem, hogy bejelentkezik Dunne-ért 30M fonttal, visszajön az öreg, és szarabb lesz, mint valaha:D

állítólag Tornyi Barna hazatér Katarból, sztem nem lenne rosszabb alternatíva,mint Hughes most, és lenne min röhögni is legalább:D

sztem a Sunderland-et elkapjuk, majd a Stoke ellen jön a 2-2, Wolves ellen meg pontot mentünk majd, kb. ez a reális formánk alapján,ami egy vicc

Weiss-t ki nem hagynám a kezdőből, főleg most SWP is lesérült, sokkal jobb, mint Tevez-t kitolni, vagy Bellamy-t szélen erőltetni sztem, másrészt, Robinho is mit keres ennyire kinn szélen, mikor ő csatár, vele 2 bajom van, egyrészt ő maga, nagyon lusta, másrészt Hughes nem tud mit kezdeni vele, kitenni balra, és még 2 csatárt tenni mellé hülyeség, nemcsoda, hogy nem tudja kihozni magából a maximumot, tavaly sokkal jobb volt, persze nem idegenben...

ott van Ireland is, tavalyhoz képest csúnyán visszaesett ő is, ezt is Hughes kúrta el, nem ugyanazt a szerepet kapta meg, ennyit védekeztetni egy kreatív középpályást őrültség

remélem a karácsonyi ajándék az lesz, hogy Sparky eltűnik

man city 2009.12.18. 08:16:09

amúgy inkább 2 szélső védő kéne, 2 minőségi, és akkor a belső védőknek nem kéne aggódni a szélsők miatt, mert ez is benne van sztem Touré és Lescott játékában, hogy a szélső védők teljesen bizonytalanok, ráadásul semmit nem érnek előrejátékban

Richards még menthető, még ha beljebb húzódna talán, de Bridge totál crap, Sylvinho meg levezetni jött ide, Lennon le is vezette az öreget pályáról szépen

az a baj, hogy Hughes alatt simán elfásulnak a játékosok, félő, hogy akárki jön januárban, nem leszünk jobbak

double 2009.12.18. 11:47:34

@man city: hát,ahogy írüd, sztem is elképzelhető, hogy max. ennyi taktikai utasítást ad hughes a meccseken:)

tényleg nem nagyon él együtt a játékkal, pedig míg nem érik össze a csapat, épp addig kéne a pályán üvöltöznie, irányítani 1-2 játékost

Wenger, Benítez végig mutogatnak, Fergie+ a segítői is oda-oda szólnak, Hughes meg csak grimaszol általában

de vannak "jó" hírek is:D

Hiddink után érdeklődünk, állítólag

www.skysports.com/story/0,19528,11095_5778694,00.html

sajna nem valószínű még így sem a dolog, de legalább nem betonbiztos Hughes állása sem, tán jobban odateszi ő is magát, vagy repül

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.18. 22:48:05

@man city: azért 24-én ha arra ébrednél, hogy megnyitod a City oldalát, és Tornyi képét látnád, akkor azért megütne a guta azt hiszem:D

de ahogy elképzelem, hogy Tornyi edzésen instruálja Tevez-t, Adebayor-t, Tourét:DD

mondjuk az elmúlt 10 PL meccsen vele lehet, hogy 1-nél többet is meg tudtunk volna nyerni:D
süti beállítások módosítása