Carling Cup, avagy a Liga-kupa elődöntőjének visszavágója, ami éppen manchesteri városi derbi ma 21.00-tól. Előző héten a City hazai pályán egy óriási meccsen 2-1-re legyőzte a Man United-et, a tőlük szerződtetett Carlos Tevez góljaival, aki Giggs góljára válaszolt a duplával. Most ők játszanak otthon, teltházas meccs várható, nagyjából 9.000 City drukkerre és kb. 65.000 MU szurkolóra számítanak.
 
 
 
 
 
 
 
 
Az elmúlt 1 hétben mindkét csapat adott témát a sajtónak kezdve a Tevez-Neville szájharctól, a MU pénzügyi válságán és a Glazer-család ténykedésein át, egészen Robinho ügyéig, aki éppen távozóban van a klubtól. A presztízs értéke a mai meccsnek pedig csak nőtt és nőtt ezáltal, lassan pedig el is kezdődik.  
 
Előzetes, kezdők, taktikák, okoskodások a tovább után.
 
A meccs ismét rendkívülinek ígérkezik, pár hiányzó van mindkét oldalon, de ezt leszámítva mindkét menedzser legerősebb csapatával áll ki vélhetően. Nem kellene sokat magyarázni a két klub kapcsolatáról, évek óta parázshangulat van a városi derbiken. Most végre a City is olyan helyzetbe került, hogy abszolút van keresnivalója a meccsen is és a sorozatot (CC) illetően is.
 
Elsőre a száraz tények!
 
A MU-ból biztosan hiányozni fog O’Shea, aki szezon végéig kidőlt a hírek szerint, de még tavaly, Hargreaves pedig súlyos térdsérüléseit követően lábadozik, de még nincs itt az ideje a visszatérésnek. Nagy az esélye, hogy Vidic sem lép pályára sérülés miatt, illetve a tartalékkapus Foster sem egészséges. A többi játékos elvileg játékra kész, Berbatov-ról voltak olyan hírek, hogy műteni kell, de hétvégén ennek ellenére játszott, így olyan súlyos nem lehet a helyzete, akár ma is játszhat.
 
A Man City-ből biztosan hiányzik majd Lescott, Johnson és vélhetően Bridge is, bár ő már közel a visszatéréshez. Vieira-t Mancini inkább még nem veti be, nehogy a rásérülést kockáztassa nála. RSC szintén nem tud pályára lépni, jobb hír viszont, hogy Kolo Touré visszatér az ANK-ról (mivel kiestek), bár az nem biztos, hogy egyből játszani is fog a mai meccsen. Nagyobb az esélye erre viszont Adebayor-nak, akiről Mancini azt mondta, hogy könnyen kaphat lehetőséget a meccsen. A többiekkel elvileg nincs semmilyen gond.
 
Eltiltott egyik oldalon sincs, ebben a pillanatban, hisz Ferdinand-nak éppen zajlik egy ügye, mivel a hétvégi Hull meccsen bizony lekönyökölte a Hull játékosát, Fagan-t, ezért az FA 3 meccses eltiltást helyezett kilátásba, konkrétan az nem dől el még, hogy mától kezdődik a meccs vagy csak hétvégétől, vagy mégis mikor.(Valószínűleg bűnösnek találják, tehát a 3 meccs az várhatóan életbe lép előbb-utóbb.)
 
Az 1 héttel ezelőtti előzetesben sok minden le lett írva a City kupaszerepléseiről a múltban, illetve hogyan jutott el a két csapat idén az elődöntőig, ezeket most nem írnánk le még egyszer, hanem csak linkeljük:
 

Legutóbbi előzetes

Annyit csak, hogy 1970-ben is éppen a MU-t vertük az elődöntőben, akkor a hazai meccsen 2-1-re nyertünk, épp úgy, mint most, a visszavágón pedig 2-2-es döntetlent ért el a klub. Ezzel konkrétan ma is továbbjutnánk, a történelem ismételhetné önmagát.
 
Térjünk rá inkább a taktikai részére a dolgoknak, mert hát nagyon értünk hozzá! (:D)
Kezdésként még 1 link az OS-ről, ahol megnézhetjük a múlt heti derbi összefoglalóját jó minőségben. (Érdemes!)
 

City-MU 2-1

Ugye a múlt heti meccsen bár nyertünk 2-1-re sok gond volt a védelemmel, hiszen Given-nek kellett bravúrok sorát bemutatnia, hogy ne egyenlíthessenek ki a végén. Ha bármelyiket nem védi ki, akkor 2-2 és most jóval rosszabb helyzetben lennénk. Ezért alap, hogy védekeznünk kell, még jobban, mint 1 hete. Persze ha ez felemészti a célok 100%-át, akkor alighanem ki fogunk esni, mert 90 percet nem fogunk kihúzni kapott gól nélkül, ha beállunk védekezni és magunkra húzzuk az ellenfelet, sőt így gólt is nehéz rúgni.
 
Vagyis olyan taktika kell, amiben jelentős szerepe van a támadásoknak, mert gólt kell rúgnunk, 1-et legalább, minél több, annál jobb. Ilyen okosságokat leírni mondjuk felesleges persze :D.
 
A MU előző héten 4-3-3-mal állt ki, 3 belső középpályással, Valencia-Giggs a széleken vezettek támadásokat, míg Rooney középen elől egyedül vitézkedett, majdnem sikerrel. Ez a 3-as elég sok gondot okozott. Ezen a héten viszont könnyen lehet hasonló felállás a részükről, csak mondjuk Giggs behúzódik középre, Nani pedig a szélen fog szerepelni, mivel hétvégén jobban szerepelt a portugál. De a kétcsatáros játék sem kizárt, ha nagyon támadóra veszik a figurát, bár akkor a két szélen nem lesznek annyira aktívak, ahol a City a legsebezhetőbb.  
 
Az biztos, hogy 1-1 rossz taktikai húzás elronthatja a meccset vmelyik csapatnak, ezért nagyon oda kell figyelni majd. A City-nél is lehetséges pár variáció. 4-3-3 szinte előre borítékolható, ahol a két szélső hátra fognak járni, hogy kisegíthessék a többieket, sőt még Tevez is. De pl. Adebayor és Touré, van-e esélyük, hogy kezdőként szerepeljenek, vagy csak csereként. Robinho pályára lép-e nagy valószínűséggel az utolsó meccsén idén a City-ben?  
 
 
 
Mégis talán fontosabb, hogy mi lesz a kezdőcsapat és miért. Given adott, neki egy nagy kalappal, pár nagy védésre szükség lesz mindenképpen. Balhátvédre Garrido az esélyes, mert nincs jobb. Valencia-val szemben sajnos nem a legjobb megoldás, de ez van. Bellamy-nak figyelnie kell és Barry-nek is ki kell segíteni, ha gond van. Középen Kompany helye szerintünk biztos, ha Touré-ról úgy gondolja Mancini, hogy oké, akkor ő lesz a párja. Ha nem, akkor Richards vagy Onouha. A Scunthorpe ellen Onuoha jobbhátvéd volt. Rooney-val szembe talán inkább Onuoha-t állítanánk, hogy ő legyen belül. így Richards a jobbhátvéd.
 
Középen 4 játékosból lehet válogatni, NDJ, Zabaleta, De Jong és Ireland. Megkockáztatnánk egy támadóbb felfogású középpályát azzal, hogy Ireland-et a kezdőbe nevezzük, mögötte/mellette pedig NDJ és Barry kapna szerepet, ez persze a kezdetektől támadóbb felállás, remélve azt, hogy gólt/gólokat rúgunk, majd Ireland helyett, aki éppen visszatért a sérüléséből, jönni fog Zabaleta, hogy még biztosabban védekezzünk. Ezt Mancini fordítva is gondolhatja, hogy ha baj van, akkor jön be majd Ireland. Viszont egy Zabaleta-Barry-De Jong középpálya alig támad, ahogy legutóbb sem tette ezt.
 
A nagy kérdés elől nem Bellamy és Tevez helye, hanem SWP-é, aki pihentetve lett az FA meccsen, Petrov viszont nagyon jól játszott. SWP képes hátrafelé kisegíteni, Petrov viszont a támadásokat jobban tudja segíteni, ellenben kevésbé segít mezőnyben. SWP nem sokszor ment el a múlt heti meccsen, ahogy vártuk tőle, talán csak 1-szer igazán, de az is 1 kontra volt, amikor a lövését van der Sar védte. Nem sokkal, de Petrov felé billen a mérleg nyelve nálunk, de csak úgy, hogy Zabaleta a kezdőben van, aki kisegítene jobboldalon védekezni Evra/Nani vagy Giggs miatt. (Ha már úgyis jobbhátvéd eredetileg.) Petrov távoli lövései, keresztlabdáiban kicsit több veszély van, mint SWP-ben.
 
Nem látunk sok esélyt arra, hogy Robinho vagy Adebayor kezdene, de ha igen, az elég érdekes lenne. Mondjuk ekkor Adebayor-t választanánk, centerben elől, Tevez pedig szélről mozogna be, hisz ő neki nem derogál mezőnymunkát végeznie, ha kell és szélről indulva talán jobban meg tud lenni, mint középen. Legutóbb a két gólját nem is így lőtte, egyiket 11-esből, másikat szöglet utáni kavarodásból fejelte. Ráadásul egy magas ember elől, mint Ade, n m lenne rossz. De ez csak 3-4. számú variáció, nem tudhatjuk, hogy milyen állapotban van Ade. Robinho a kezdőben meg nem tudjuk hol szerepelhetne, Scunthorpe ellen végre nem volt csapnivaló, de nincs formában, 4 lövéséből csak 1 ment, az is már csak azért, mert óriási ziccer volt. (Van olyan formában Robbie, hogy üres kapura is kihagyja sajnos, meg hát nem akar itt játszani, ahogy állította a napokban.)
 
A MU lehet, hogy újra 3 belső középpályással áll fel pl. Anderson-Fletcher-Carrick, vagy Anderson helyett Scholes, esetleg Giggs behúzódik, ami nem ritka tőle, szélen pedig Nani kezd esetleg. Ekkor Giggs-re középen külön figyelmet kell fordítanunk, mert bármikor eldöntheti a meccset. Legnagyobb gondjuk talán a védelemmel van, van der Sar csak most tért vissza, Brown és Evans ketten együtt nem túl jók, Vidic sérült, Ferdinand is most tért csak vissza, egyből ki is áll eltiltás miatt 2-3 meccsre majd. Egyedül Evra hozza idén magát, igaz ő viszont elől is hátul is remekel. Rá is figyelni kell.
 
Tehát mi 2-3 kezdőt tudunk elképzelni, elsőre, amit Ireland szeretne, a 2.-at pedig én (crazy…):

Given, Garrido, Kompany, Touré, Richards, De Jong, Barry, Ireland, Tevez, Bellamy, Adebayor

Given, Garrido, Kompany, Onuha(Touré), Richards, De Jong, Barry, Zabaleta, Petrov, Bellamy, Tevez
 
Persze Ade változtatna a helyzeten, ekkor SWP vagy Petrov nem kapna helyet. Touré pedig csak ha tényleg van olyan állapotban, hogy kezdjen, ha azzal a csapat jól jár.
Boyata bár szépen helytállt az elmúlt meccseken, a nagy tét miatt mi most kihagynánk, főleg hogy Onuoha is felépült.
 
Bárhogy is legyen, ez óriási meccs lesz, sok-sok év után igazi lehetőség a City-nek. Ősszel 4-3-ra kaptunk ki, de a tanulsága annak a meccsnek az lehet, hogy gólokat tudtunk lőni, mert támadtunk. (Nem beszélve arról, hogy mit okozhat az irreális hosszabbítás!:D)
 
Stabil védekezés, de több támadás is, ami lehet, hogy kockázatos lesz, de fel kell vállalni. Pl. az elején lőnénk 2 gyors gólt, mert miért ne, azzal teljesen kezünkbe vehetnénk a meccset. De ha rosszul taktikázunk, lehet, hogy mi rohanunk az eredmény után (amint vezetést szerez a United, ez már érvényes),  és nem fog sikerülni.
 
Pedig sikerülnie kell!
 
2-2-t tippelünk, mert ezzel továbbmegyünk, és mert tovább kell jutnunk. Bármilyen döntetlen jó bármilyen győzelem jó. (Viszont 1 gólos MU győzelmet követően, hosszabbítás lesz, és ha az állás nem változik, akkor a 11-esek előtt fog dönteni az idegenben lőtt gólok száma, ha az dönteni tud.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A meccset 21.00-tól a Sport1 élőben közvetíti. Stream-eket szokás szerint betesszük.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Come on Citizens!!!
 
Ireland7, crazy_horse

 

 SOPCAST
YES TV [EN] - sop://broker.sopcast.com:3912/6816
YES TV [EN] - sop://60.191.221.56:3912/6816
Tzonner TV - sop://broker.sopcast.com:3912/74348
Tzonner TV - sop://broker1.sopcast.com:3912/74348
Tzonner TV - http://www.livederby.com/live
Livesports 1 [ROM] - sop://broker.sopcast.com:3912/85564
Livesports 1 [ROM] - sop://broker1.sopcast.com:3912/85564
Livesports 1 [ROM] - http://livesport1.us/Tv1.html
LiveTV3 [RUS] - sop://broker.sopcast.com:3912/68115
LiveTV3 [RUS] - sop://broker.sopcast.com:3912/74348



TVANTS
Kanal A - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3858 ... 27e6292be8
Kanal A - tvants://list.tvants.com/tvants/?k=5cea ... 492561e9a6



PPLIVE
Guangdong - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvHK1KPS ... aamquZqqic
Guangdong - synacast://scSpmqaWopbP0dfT3tXYpvGY06mk ... emoaaVoKvh




PPSTREAM
Guangdong - ppstream://plqq36cad4522dixiap5upbcinab ... ldstream=1



STREAM TORRENT
Kanal A - st://Az4CgpwEdTYDNgWCoAHIgBaK60K7Gf4cD9 ... ZUdXJrZXk=
Kanal A - st://AzwCgpwEdTQDNAWCoAHIgBaK60K7Gf4cD9 ... SMogRTT7KA
Danish Delight [DEN] - st://A0UCgpwEdT0DPQWCoAHIgBbw9JEfc3yQmE ... IGU3BvcnRz
Danish Delight [DEN] - st://A0gCgpwEdUADQAaCoAHIgBbw9JEfc3yQmE ... IGU3BvcnRz



Quick Media Links: -
http://www.iraqgoals.net/ch5.html
http://eplsite.com/channel7.html
http://livefooty.doctor-serv.com/wed27. ... nCity.html
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=8003
http://www.livevss.net/channel1.php
http://www.vexcast.com/emPlayer.jsp?cid=836
http://www.vexcast.com/play.action?channel_id=836
http://www.ustream.tv/channel-popup/s1-00000038
http://www.ustream.tv/channel/s1-00000038
http://www.ilemi.com/3471/channel18.html
http://www.ilemi.com/3471/channel19.html
http://www.ilemi.com/3471/channel20.html
http://www.vshare.tv/live/3894/Gio46/1
http://www.justin.tv/gio46_85/popout/
http://calciolink.altervista.org/gio46_myp2p.php
http://nutjobtvfootballonline.tk/
http://www.vshare.tv/live/61869/Nut_Job_TV_Boxing/1
http://www.vshare.tv/live/106497/football
http://realsportz.info/1.html
http://www.ustream.tv/channel-popup/freesportone3
http://footballstreams.tv/watch_1.php
http://www.vshare.tv/live/105383/mama/1
http://supersport.ulmb.com/index.html
http://www.vshare.tv/live/105724/awad/1
http://agtv.50webs.com/
http://www.entertainmenow.net/channel4.php
http://www.vshare.tv/live/106365/keysat_info/1
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream
http://dailyfun4u-sports.blogspot.com/2 ... -post.html
http://www.fpleaguehd.com/fpchannel1.htm
http://bambuser.com/r/player.swf?vid=518462
http://www.freee-sports.com/free-sports1.htm
http://www.ppnba.com/tv/811.html

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr391706336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.01.27. 15:16:08

hű ez jól sikerült:)

a végén az a kép nagyon jó a főnökről:)
remélem az olasz elkapja az öreget ma este is:D

hasonló kezdőt várok kb.

nálam 2 változás lenne a múlt hetihez képest
Boyata helyett Onuoha, és Zabaleta helyett Ireland

Ade-t csak csereként a végén, nem hiszem, hogy 90 percet végig bírna amúgy is...

a Manure-tól 2 csatáros 4-4-2-t is el lehet képzelni, szélene Valencia-Nani, belül Carrick-Fletcher, elől Rooney-Owen

mondjuk Giggs még így öregen is baromi veszélyes, jó lenne, ha kiülné a meccset:D
na meg ha Ferdinand-ot eltiltanák

amúgy ez mikor derül most ki, hogy eltiltott vagy nem ? meccs után?:D

GO CITY!

Kranczy 2010.01.27. 15:24:10

Szerintem Touréval ne számoljatok. Afrika - Anglia nem egy köpés, sokáig tart átállni. Nem véretlenül kapják össze a válogatottakat nagy tornák előtt a helyszínre már hetekkel a kezdés előtt.

Amúgy én rohadt ideges vagyok, ez kurva nagy lehetőség, hogy megmutassa a csapat, hogy jó. És most elkezdhetjük a nagy klubbá válást. Trófeákat kell gyűjteni, hogy NAGYOK legyünk, ahhoz pedig az ilyen meccseket meg kell nyerni.

Örülök, hogy egy ilyen meccsen, ahol mindent a taktika dönt el szinte, Mancini ül a kispadon.

GO CITY, GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 15:33:02

off

kicsit akad a blog, a hozzászólások vagy megjelennek egyből vagy nem, az blog.hu hibája a dolog:D

on

Mancini:

I want us to start the game by playing
high up the pitch and don't hold back
like we did at home. We have to play
to win from the first minute.

"It's vital that we only think about the game. We have to think about our tactics, know what we are doing at corners and keep our concentration. You play better when you are calm.

vagyis nem szabad csak védekezni, támadni is kell, sőt győzelemre törni
(azt fújja,amit mi is:D)

illetve koncentráltan, nyugodtan kell játszani

@Kranczy: sztem sem lesz kezdő, de tegnap Mancini mintha mondott volna olyasmit a sajtó táj.-on, hogy mindkét afrikaival számol
aztán lehet, hogy nem értettem jól:)

konkrétan azt sem tudom, hogy már visszaért-e már és edzett-e, mert ha nem,akkor nyilván nem a repülőtérről taxival megy az Old Trafford-ra:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 16:11:44

Ferdinand elvileg fellebbezett, nem ismerte be bűnösségét, így ma játszani fog, viszont holnap lesz egy tárgyalás az ügyről, és ha úgy döntenek, hogy mégis bűnös, akkor talán nem 3, hanem 4 meccset is kaphat

persze az már minket nem érint, tehát ma inkább játszik, úgy döntött:)

csak 1 olyan labdaeladást mutasson, mint ősszel:)

one citizen 2010.01.27. 16:55:27

tényleg jó előzetes, megadtátok a módját, a múlt heti összefoglaló videó is jó a hivatalos oldalról

ha ma is nyernénk 2-1-re, jajjj:)

el lett mondva minden a kezdőkről, igazából csak sok-sok szerencsét tudok kívánni a srácoknak,hogy érjenek oda, jó rúgják el a labdát, jól helyezkedjenek, jó helyre fussanak:D, jól passzoljanak, jó kapuba rúgják a gólokat:D stb:)

Ade, Touré nálam nem lenne kezdő, padon esetleg

most olyanokra van szükség akik 100%-ig oda tudják tenni magukat, ők még sztem nem készek erre Afrika után, ahogy Robinho sem(ő más miatt)

inkább a saját nevelésű Onuoha+Ireland+SWP mondjuk, ők biztosan a csapatért fognak játszani

Tevez-nek be kell találnia az Old Trafford-on, az őszi meccsen asszem volt 1 kapufája, na meg ahogy kikotorta Foster-től a labdát:)

jussunk tovább és hajrá CITY!

már csak 4 óra a meccsig:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 17:52:10

@one citizen: én azért adnék esélyt Touré-nak is Ade-nak, persze abszolút értem,amit írsz, jogos is, de Touré tapasztalata hátul, no meg Ade, ha valóban képes vállalni a játékot, akkor hasznos lehet elől

meglátjuk, igazából mind1 a felállás, játszhatunk 11 Robinho-val is, ha nem jutunk tovább:D

ha esetleg kiesünk,akkor ne úgy essünk ki, hogy esélyünk se volt a meccsen, mert csak védekeztünk!

bár Mancini nyilatkozatai alapján nem így lesz:)

Come on City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 17:55:18

MU-nál pedig így, hogy Ferdinand játszhat, a hátsó alakzatuk akár kinézhet így is:

Brown-Ferdinand-Evans-Evra

ez azért erősebb, mint a múltheti Rafael-Brown-Evans-Evra
viszont Brown nincs formában, Rio pedig hosszú idő után csak szombaton játszott először, lehet nem is bír végig 90 percet

túl kell járni az eszükön valahogy, sztem van der Sar sem fogna meg mindent távolról, amiből nem sokat kísérleteztünk az első meccsen:D
(kb. 1 De Jong lövésre emlékszem csak konkrétan)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 18:22:08

bár nem írtuk bele az előzetesbe:

A meccset Howard Webb vezeti.

(Ne csalj!:D)

double 2010.01.27. 18:37:00

WE HAVE TO GO TO WEMBLEY!!!

Bárhogyan is, de ki kell harcolni a döntőt ma.Nem tudom hogy lesz, mi lesz, de nagyon nagyot kell küzdenie a csapatnak!

Petrov vagy SWP, Touré vagy Onuoha, Ade vagy nem Ade vagy akár Robinho-val is, de ezt be kell húzni legalább X-re!

az idegenben lőtt gólokkal most amúgy mi a franc van?

ha hosszabbításra kerül a sor, akkor ha esetleg ott lövünk gólt, akkor az idegenben lőtt gólnak számít?
vagy csak a 90. percig lőtt gólok számítanak abba

pl. 1-0-ra vezet a MU mikor lefújják a meccset

ekkor jön a hosszabbítás, ugye?

és ha a hosszabbításban lő 2-t a MU és 2-t a City, akkor 3-2-re nyer a MU, de ki jut tovább?

összesítésben ugye 4-4

én ezt kurvára nem értem:D

ti?

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 18:50:53

@double: hát most ezt én sem tudom:))

annyi a trükk, illetve különbség sztem, hogy ha 1-0-ra nyer a MU, mégis van hosszabbítás(pl. a BL-ben ilyenkor ugye nincs)

de ha pl. 1-0-ra nyer a MU, és nem változik extra time-ban sem az állás, akkor a MU jut tovább

ha 3-2-re nyer a MU, és a hosszabbításban nem változik a dolog, akkor meg mi

ha viszont tényleg a hosszabbításban(2*15) rúgunk gólt, akkor az nem tudom, hogy számít-e away goal-nak:D

a legtisztább, hogy ha rendes játékidőben rúgunk 2 gólt, és akkor az away goal biztos nekünk kedvez

az szinte kizárt, hogy csak az számít away goal-nak, amit a 2*15 perc alatt rúg 1 csapat, hisz csak ezen a meccsen lehet hosszabbítás, az előzőn nem, meg akkor a MU gólja nem számítana away goal-nak

szóval most a tutit én sem tudom, remélem nem lesz ilyen gond, mert rednes játékidőben nyerünk vagy X lesz:)

(amúgy elég hülyeség ez a szabály így, sokkal tisztább, úgy mint a BL-ben, bár kicsit ez kedvez nekünk, ha mondjuk 1-0- lenne)

double 2010.01.27. 19:00:13

@Ireland7:

legyen X2 a meccs, és akkor tényleg nincs gond

amilyen drámai meccseket játszik a két csapat, simán lehetnek 11-esek is viszont:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 19:30:48

@double: vazzeg ilyen fogós kérdéseket ne találj ki:D

én se tudom mi a rák van valójában akkor

bízzunk abban, hogy nem nyer sehogy sem 1 góllal a MU, mert hosszabbításra csak ebben az esetben kerül sor
(1-0, 2-1, 3-2 stb.)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 20:07:55

STREAM-eket beraktam, akinek kell válogasson, nehogy lemaradjon a meccsről

1 óra kezdésig

én még a kezdőket megvárom, azokat kirakom ide, és utána meccs végéig rá se nézek a netre/blogra:D

1 döntetlent vagy 1 győzelmet szeretnék ma, vagy ha nem,akkor egy drámai továbbjutást:D

GO GO GO!!!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 20:16:17

csak a kezdők vannak meg, mi semmit se változtattunk a múlt hetihez képest!!!

Man City team: Given, Richards, Kompany, Boyata, Garrido, Barry, De Jong, Zabaleta, Wright-Phillips, Bellamy, Tevez.

Man Utd team: Van Der Sar, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Fletcher, Scholes, Nani, Giggs, Rooney.

Mancini,remélem jól taktikázol ma!:)

viszont elvileg Ireland és Ade is ott a padon, bejöhetnek majd!
(touré biztosan nem játszik)

double 2010.01.27. 20:24:21

húúhhaaa

Boyata-t középre betenni nagy felelősség de lehet, hogy nem lesz gond

Scholes-t talán ki tudjuk állíttatni:D, csak nehogy tőlünk kapjon vki pirosat!

COME ON CITY!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 20:26:16

a mi padunk elvileg:

Ireland, Taylor, Ibrahim, Adebayor, Nedum Onuoha, Petrov and Sylvinho

még bő 30 perc:)

én léptem, félidőben jövök:D

black:roll 2010.01.27. 20:28:11

azért ez bátor kezdő, otthon még oké, de idegenben is elég védekező felfogású

nincs túl nagy előnyünk( 1gól), így 1 hiba elviheti az egészet

persze nekünk kell megcsinálni a döntőt, nem nekik!:D

come on you blues!

Richards 2010.01.27. 20:35:59

COME ON CITY!

GO CITY!

COME ON CITY!

2 Richards gólt és 3 Tevez gólt szeretnék...

Kranczy 2010.01.27. 20:44:12

5,5 a szorzó Ránk. Lehet megdobom egy 1000sel.... bár így is elég izgalmas lesz...

ÁÁÁÁ! Nyerni kell. Meg kell őket alázni.
0:2, 0:3 ilyeneket remélek!!!

double 2010.01.27. 20:48:25

10 perc vááááááááááá

Kranczy 2010.01.27. 20:52:39

Geci. Államvizsga előtt nem izgultam így. :D

Richards 2010.01.27. 20:56:52

vezet a Scunthorpe!!!:D

nézzük azt inkább:))

na mindjárt megy

hajrá City

double 2010.01.27. 21:07:12

ne rúgjanak már annyi cornert

double 2010.01.27. 21:09:08

Nani bazzd meg

kurva sima sárga

Richards 2010.01.27. 21:17:50

a mi szögletünkből még ők kontrzának

jobban kéne lőgni a szögiket...

Richards 2010.01.27. 21:18:23

és SWP nagyon gyenge eddig, mindig elrontja...

Richards 2010.01.27. 21:21:54

ez mi volt Ferdinandtól bazz???

double 2010.01.27. 21:25:43

Tevez miért:(((

lőni kellett volna...

double 2010.01.27. 21:29:35

Zab is hova lövi

eddig jó a 0-0, de kicsit többet támadni jó lenne

double 2010.01.27. 21:31:18

áhhhh nem ment ez se

Richards 2010.01.27. 21:35:47

Garrido hogy lehet most komlyan így passzolni...

asdta vola be inkább

veszélyes a MU így is, hogy túl gyors a meccs

double 2010.01.27. 21:37:44

Scholes a mészáros...

Richards 2010.01.27. 21:40:07

Barry ez is milyen labda

nem kéne így elszórni a birtoklást...

double 2010.01.27. 21:43:14

Rafael a kurva anyádat

ez miért nem sárga

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 21:52:26

nem gondoltam volna, hogy ezt fogjuk játszani, de eddig minden oké:)

halvány a Mu, nem tudnak mit kezdeni igazán velünk, csak maradna így a végéig basszus

mind2 oldalon volt pár helyzet, komoly ziccer még nem

Tevez fejese bemehetett volna basszus

sok a pontatlanság előrefelé, jobban meg kéne becsülni tényleg a labdát...

1 félidőt kell kibírnunk 45 perc alatt

támadni mondjuk nagyon nem merünk, 1-2 ember van benne a támadásokban csak, pedig sztem tudnánk gólt lőni nekik, és akkor nekik már 2-t kell...

nem tudom mi lesz

de GO GO GO!!!

one citizen 2010.01.27. 21:55:19

sztem is kell 1 gólt lőnünk

ők cseréni fognak,veszélyesebbek lesznek, egyelőre jók vagyunk, de meg kéne próbálni 1 gólt szerezni

ha mi rúgjuk a gólt sztem meg lesz, ha ők kurva nehéz lesz, ha 0-0 marad az is jó lenne,sőt:D

hajrá City!

(Rafael egy bolond, nyugodtan kaphatott volna sárgát, ahogy Ferdinand is a könyökösért)

double 2010.01.27. 21:59:16

hát igen nem rossz eddig, csak ne lenne a 2. félidő:)

Tevez-nek mindent egyedül kell megoldania, nem is megy neki így

Mancini sztem nem meri meghúzni azt, hogy 2. félidő első 10 percét nagyon erősen kezdjük, hátha rúgunk 1 gólt, ha meg van visszaállnunk, ha nincs akkor mehet tovább ez a langyos játék...

csak nehogy találjanak egyet ők

Kranczy 2010.01.27. 22:05:04

Fosok, hogy nehogy pl. a 88.-ban kapjunk gólt. Elég defenzívek vagyunk. Na de érthető...

GO CITY!!!!!!!!!

double 2010.01.27. 22:06:18

Richards bazzegg

mekkora gól lett volna ahhhh:((

Richards 2010.01.27. 22:07:53

bezzeg Rafael nem kapott lapot az 5 méteres becsúszásáért buzi bíró

Richards 2010.01.27. 22:09:57

üveggel úgy van a KURVA ANYÁTOKAT BUZIK

double 2010.01.27. 22:11:25

neeeeeeeeeeeem:(((

megdobálják Bellamy-t, erre ők rúgnak gólt

double 2010.01.27. 22:16:37

szarban vagyunk, ők meg elkapták a ritmust...

double 2010.01.27. 22:19:05

Bellers is nem tudná ilyenkor bevágni

óóó bazd meg

Richards 2010.01.27. 22:20:20

komolyan szélről adjuk be a törpe Teveznek SWPnek??

laposan, és jöjön Ade max vagy inkább PEtrov

Richards 2010.01.27. 22:31:06

mi jön még?:((((((((((

Richards 2010.01.27. 22:35:34

TEVEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

MOST MÉG 1-ET, CSAK 1-ET!!!!

double 2010.01.27. 22:46:25

ADEBAYOR MILYEN FEJES???:(((

Richards 2010.01.27. 22:47:06

gyenge fejes volt,nagyon gyenge sajnos

double 2010.01.27. 22:51:52

nem hiszem el

visszajövünk és így van vége

MIÉRT???????

MIÉRT NEM VÉDEKEZTÜNK RAJTUK?????

one citizen 2010.01.27. 22:54:45

apró mákunk sincsen soha, hogy legalább a hosszabbítás meg lett volna

:(((

pedig úgy vártam ezt a meccset

Richards 2010.01.27. 22:57:21

love City hate united

és sikerült elkúrnunk, tök üresen Rooney, tök üresen

egyszerűen nem érdemeltünk meg s továbbjutást, kurva sokat hibáztunk ma összesen, ez van...

talán az Fa kupa és a top4, de itt nagyon közel voltunk:(

Kranczy 2010.01.27. 22:59:10

Megint a 90. perc után.
Megint 4:3.

Ma jobb volt az Utd., de nincs mit szégyelleni az elért eredményen.
Mi még egy alakuló csapat vagyunk.

ÉN büszke vagyok a csapatunkra.

Vasárnap Pompey.
GO City, GO!!!!!

double 2010.01.27. 23:01:59

támadni kellett volna és nem védekezni, sztem ez Mancini sara is

nem kivárásra játszani meg lófasz, hogy mikor lövik a gólt

Given óriásit fogott, ott is lemaradt a védő a fejelőről, utána meg Rooney-ról maradt le vki,talán éppen Adebayor

nem is ideges vagyok, inkább szomorú, hogy ilyen lehetőségnél ennyire nem koncentrálunk a végén hátul

hisz benne volt a pakliban a kiesés simán, csak akkor támadva estünk volna ki, ne így, hogy alig vittünk normális támadást több emberrel

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 23:10:11

ez van srácok

2-0-nál nem gondoltam, hogy még visszajövünk, hisz még ők vezettek támadásokat,nem mi, de visszajöttünk, majd 1 perccel a vége előtt 2 nagy hiba hátul és bumm

egy United ellen nem lehet hibázni, többször is megtettük ma

sztem is jobban kellett volna támadni, pontosabban bátrabban, több embert bevonva, mert itt a végén látszott, hogy mikor jött de is fel, Ireland is, Bellamy+ Tevez, akkor ők is gondban voltak, de ilyen támadást max. 2-szer csináltunk, gól is lett az egyikből...

persze ha Richards gyönyörű lövése bemegy, de hát nincsen HA

van még 2 másik cél, kis túlzással mind2 fontosabb, mint ez, bár persze 1 trófea eszméletlenül kellett volna már ennek a klubnak
FA-cup/Top4

legalább az egyiket be kell húzni

COME ON CITIZENS!

black:roll 2010.01.27. 23:29:59

nem írok inkább semmit,majd holnap, de sztem is Mancini kúrta el kicsit

top 4 meg lesz

come on blues!

Richards 2010.01.27. 23:41:51

még egy nagy revansot vehetünk, ha elverjük őket a PL-ben otthon majd, ami amúgy se ártana top4-es helyhez se ugye

csak támadjunk, merjünk már ellenük is játszani, most alig mertünk 3-1 lett a vége, ha merünk hátha nyerünk, ha nem akkor meg 3-1 vagy 4-1 a vége, kb. tök mind1 ...

kár ezért a kupáért, szélen eljutottunk az elődöntőbe, még otthon is nyertünk, és a végén csak 1 góllal,de kiestünk

A Villa azért meglepetésre megnyerhetné a kupát igazán
Richard Dunne legalább, ha mi nem:)

Go City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.28. 00:01:00

erre most tényleg aludjon mindenki egyet, jobbat nem tudok...
holnaptól újult erővel drukkolhatunk!
Come on City!

double 2010.01.28. 10:00:15

@Ireland7: no, ráaludtunk!:)

így se sokkal jobb, de hát előre kell nézni, oda kell verni a Portsmouth-nak, hisz pontokat vesztett a Villa és a Pool is a fordulóban

a Villa meg húzza be a trófeát itt, hátha ők jobban védekeznek,mint mi...

Vladi Weiss 2010.01.28. 10:30:03

Nagyon sajnálom ezt a lehetőséget, szépen jutottunk el idáig, de ez túl nagy falat volt most. Sokkal összeszokottabb csapat kell hogy legyen, talán jó úton vagyunk efelé, meglátjuk mi lesz.

Sajnos SWP most tényleg gyenge volt, de a középpályásokkal sem vagyok elégedett.
Boyata-Kompany végül is helytálltak, 1-2 hibát leszámítva.

Tevez viszont fantasztikus volt, nem volt annyi helyzete, de mezőnyben is nagyot játszott.Rá lehet építeni.

Hajrá City!

one citizen 2010.01.28. 11:27:54

@Vladi Weiss: így van, Tevez óriási játékos. Igazából míg a MU-ban nem gondoltam róla ezt, és most nem azért mert a MU-ban volt. Itt valahogy tényleg jobb,mint ott volt.

Shay Given 2010.01.28. 13:23:13

Az előző évekhez képest hatalmas előrelépés ez az elődöntő. Persze csalódott vagyok, mert megint a hosszabbításban szívtuk meg, de jöjjenek csak hozzánk tavasszal, megint kikapnak, és nem is lesznek bajnokok. Remélem el kell adnia az egész csapatát a Unitednek, sok az a 700 milla minusz.

Foster - G.Neville, Tosic, Brown, Fábio - Diouf, Scholes, Flether, Giggs - Welbeck, Macheda. Remélem jövőre már így vágnak neki a PL-nek, hogy tudjanak törleszteni az adósságból.

Az FA Kupát behúzzuk, már nincsenek benne ezek a gyökerek. Otthon kikapnak a Leedstől, nekünk meg most ez jutott. Van ilyen.

Vártam volna, hogy Mancini behozza Petrovot, lendíthetett volna a játékon. Adéval meg nem mentünk sokra, kezdem azt érezni, hogy már nem elég jó ő ide, de hátha tévedek. Tudom, hogy rájuklőttek, satasata, de eddig se alkotott mostanában nagyot.

Ha nem védi ki az a vén buzi Micah lövését, biztos vagyok benne, hogy továbbjutunk.

I WILL LOVE MANCHESTER CITY UNTIL I DIE

man city 2010.01.28. 14:59:19

nem lesz összefoglaló?:D

kiestünk a picsába...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.28. 15:04:07

@man city: crazy már megírta délelőtt, csak nyersen, nekem meg kell formázni, videókat bekeresni hozzá, majd berakni, + képeket esetleg

amúgy kifejezetten szar egy vesztes meccs után ezzel dolgozni, mert még ha nyerünk, de így, pláne így(MU) ...

kb. 1 óra még...

vagy sietsz?:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.28. 15:06:04

@Shay Given: sajnos részben megoldódott a pénzügyi gondjuk, el lett halasztva jó pár fizetési kényszer 2010-en valahányra, persze ha nem lesznek elég sikeresek a pályán, akkor megint szorulhat a nyakuk körül a hurok

de remélem a BL-ben a Milan, PL-ben a Chelsea lerendezi őket a végén:D

man city 2010.01.28. 15:11:56

@Ireland7: igen, várok a sejkek telefonjára...

hogy Robinho-t melyik börtönbe tegyék be!:d
süti beállítások módosítása