Megszereztük a 3 pontot egy felemásra sikeredett meccsen, voltak jó és rossz periódusok is a 90 perc alatt. Az új srác, Adam Johnson pedig remekül játszott végig, Tevez büntetőből talált be, Adebayor pedig bravúros gólt szerzett, immáron zsinórban 3. meccsén 3. gólját. Nagy örömre így sincs ok, mert a játékunk sokat akadozott, idegenben hasonló teljesítménnyel maximum 1 pontokat foguk tudni szerezni.
 

 
 
 
 
 
 
 
A tovább utána a gólok, statisztika, játékosok értékelése, ahogy már megszokhattátok.

Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 42.016
Játékvezető: Mike Jones
 
Eredmény: 2-0 (Tevez 11-esből 31’; Adebayor 73’)

Kezdők:
 
Manchester City:
 
Given, Zabaleta, Toure (Lescott 54’), Kompany, Bridge (Wright-Phillips 68’), Vieira, De Jong, Barry, A. Johnson (Sylvinho 84’), Adebayor, Tevez
 
Bolton Wanderers:
 
Jaaskelainen, Muamba, Knight, Steinsson, Ricketts, Cohen (M. Davies 74’), Wilshere (M. Taylor 77’) Robinson, Lee, K. Davies, Elmander

Sárga lapok: Muamba, Robinson
 
Statisztika:
 
Man City
Bolton
Lövések (kaput eltaláló)
10(3)
13(4)
Szabálytalanságok
12
20
Szögletek
6
3
Lesek
6
1
Labdabirtoklás
59%
41%
Sárga lap
0
2
Piros lap
0
0
Védések
4
1
 
Az 1. félidőt végre úgy kezdtük, ahogy mindig kellene, nyomtunk erősen, szélsővédők rendesen bekapcsolódtak a támadásokba, növeltük a sebességet és a ritmust, mindez eltartott 10-12 percig. Bridge volt az egyik legaktívabb ekkor, sorra próbálkozott a beadásokkal, de veszélyes helyzet nem lett belőlük. Aztán csúnyán visszavettünk és kezdett kijönni a Bolton sajnos, sőt jó 15-20 percen át a Bolton próbált támadásokat építeni, mi meg eladtuk a labdákat, elrontottuk az induló támadásokat is. Johnson már ekkor veszélyes volt, rajta látszott, hogy elemében van. Ekkor főleg a Bolton volt veszélyes, de nem kapura, hanem inkább csak mezőnyben. Majd Johnson nagyon szépen elment a szélen, betört a 16-oson belülre, ahol buktatták, egyértelmű 11-es. Carlos Tevez pedig elvégezte, gól lett belőle, legközelebb azért ne ugyanígy rúgja be lehetőleg. 1-0.
 
Nem mondhatni, hogy megváltozott a góltól a meccs, a Bolton továbbra is gyömöszölte a labdát, a City nem igazán játszott jól, Ade kihagyott 1 nagy helyzetet ekkortájt, a félidő végén veszélyes helyről lőhetett szabadot a Bolton, de a sorfalról vágódott le a labda.
2. félidő kicsit jobb volt, gyorsabb, Bolton is tudta, hogy gólt kell rúgniuk, City pedig azért akart még 1-et rúgni, nehogy baj legyen. Tevez szabadrúgása volt az első jelentős momentuma ennek a félidőnek, ami óriásit csattant a felső lécen, gólt érdemelt volna a lövés. Mezőnyben folyt tovább a játék, 1 Barry fejes, 1-2 bolton szöglettel kiegészülve. 70. percben Vieira elég üresen van a labdával középen, felnéz és óriási indítást ad Ade-nak, aki a leshatárról gyönyörűen elmozog (ahogy a Pompey ellen is tette), mellre veszi a labdát, ráfordul és bevágja. 2-0.
 
Kicsit később Lee-nek volt egy helyzete, ami elég váratlanul érte, ezért nem tudta már jól irányítani a labdát, így simán védett Given. A végére még 1-2 Bolton fejes maradt, de nem jelentettek veszély, illetve Elmander még az alapvonalon kicsúszva majdnem visszakanalazta a kapuba, de mellément. Összességében nem túl jó iramú meccsen magabiztos győzelmet aratott a City.

Taktika:
a kezdő első látásra meglepő volt, NDJ, Barry, Vieira középpálya, itt még reménykedtünk, hogy majd Barry lesz baloldalon, de nem, meglehetősen védekező szellemű volt a kezdő. Ennek ellenére sem tudtuk a labdát igazán megtartani vagy a játékot kontroll alatt tartani, hisz voltak 10-20 perces részei a meccsnek, ahol bizony a bolton szó nélkül jött át ezen a középpályán is. Nem beszélve arról, hogy Vieira labdáját Ade-nak leszámítva, nem igazán tudta a középpálya támogatni a támadókat. Ismét nem. Stabilabb volt a kp., de sok hiba becsúszott így is, a pontatlanság jóval kevesebb volt, mint a Hull ellen,  de még vannak eszetlen passzok, nagyon könnyen odaadjuk sokszor emiatt az ellenfélnek a labdát. Szélsővédők az elején igen aktívak voltak, aztán Mancini szólhatott nekik, hogy maradjanak hátul, mert alig mentek előre 2. félidőben. Tevez-Ade duó pontos helyét nem nagyon lehet megmondani, Mancini sem nagyon tudja, hogyan kéne ezt a 2 játékost szerepeltetni egymás mellett, de most legalább mindkettő szerzett gólt. Viszont nagy helyzetük nem volt sok, épp amiatt, mert nem kapnak elég jó labdákat a kellő pillanatban. Johnson is mintha középen kezdett volna, aztán húzódott ki szélre. Tehát jól kevergeti a lapokat meccs közben Mancini, amikor gyors helycsere van, de miért nem lehet eleve így kezdeni, na ezt nem tudjuk. A padon ráadásul 3 veszélyes, kreatív középpályás/szélső Ireland, SWP, Petrov személyében, csatárt pedig újra nem nevezett a padra Mancini, ami érthető is, hiszen max. az ifiből tudna felhozni valakit. Ami pozitívum, hogy Kompany és Lescott elvileg végérvényesen visszatértek, így amint Richards is felépül, a védelem teljessé válhat. Viszont a középpályát megoldani nehéz lesz, sehogy se akar összejönni, hogy pontosan passzoljon minden, ráadásul kevés opció van, az ultradefenzív De Jong, az öreg és lassú, de még hasznos Vieira, a sérüléssel játszó, rossz formában lévő Barry vagy a szintén formánkívüli Ireland. Nem túl nagy választék, Gago vagy Mariga kétségtelenül hozzá tudott volna tenni, legalább a lehetőségek szintjén.
 
Játékosok értékelése:
 
Bolton-nak, ha a jó periódusait nézzük, akkor nem voltak annyira rosszak, próbáltak támadni, volt is 1-2 szebb labdajáratásuk, igazi komoly helyzetük nem akadt, de Given-nek 2-3-szor észnél kellett lennie. A nem túl szimpatikus Davies nem tolta rosszul, a fiatal Wilshere is bátran játszott, a védők Tevez-t eléggé ellehetetlenítették, tehát volt pár jobb teljesítmény a részükről. Bár Robinson a belépőjéért SWP ellen egyből pirosat érdemelt volna, nem sárgát.

City:
 
Given: 6.5 Nem sok dolga volt, amikor mégis, akkor megoldotta. Kirúgásain csiszolhatna viszont, nagyon gyakran ellenfélhez megy, sőt sokszor olyan helyre megy, ahol a közelben sincs City játékos, ezzel ugye az ellenfélnek ajándékozzuk a labdát sokszor.
 
Bridge: 6 Bátran kezdett, majd visszaesett és sokkal passzívabb volt, ahogy múlt az idő, nem igazán támadott az ő oldalán a Bolton.
 
Kompany: 6.5 Elég csendes meccse volt neki is, meg is lepődtünk, hogy visszatért ilyen hamar, jó kis harc lesz itt, hogy melyik duó lesz belül. (Kompany-Touré-Lescott.)
 
Touré: 6.5 Szintén megoldotta a feladatait, de tőle még ennél is dominánsabb, erőteljesebb szereplést várunk, jó volt látni azt az alapvető dolgot, hogy többször kommunikált a társakkal, talán próbálta irányítani, tisztázni a dolgokat meccs közben, ami nagyon fontos a védelemnél. Reméljük a sérülése nem súlyos.
 
Zabaleta: 6 Bátrabban ment előre, mint máskor, de szinte semmi veszély ezekben az előrefutásokban, mert se beadni nem tud igazán, de 1-1 fontos passz a végén sem jön össze neki. Legalább az alapvető feladatait ellátta kevésbé szenvedve, mint máskor.
 
De Jong: 6.5 2. félidőben talán aktívabb volt, szépen szerelgetett, amerikai focit is megfontolhatná pár év múlva. :D
 
Barry: 6.5 Nem volt annyira rossz, mint amennyire az elmúlt meccseken, kicsit, de csak nagyon kicsit stabilabb volt a középpálya, de csak ritka periódusokban, nem végig. Mintha bátrabban is lépett volna lőre Barry, igaz nem sok sikerrel.
 
Vieira: 7 Azért kap csak ennyit, mert 1. meccsét játszotta végig a City-ben 33 évesen, egy nehéz meccsen, ráadásul 1 óriási passzt is adott Adebayor-nak. Lassúnak lassú, ez egyből látszott, mindig felpörgetve vette át a labdát, ami miatt nem mindig tudta továbbpasszolni rendesen, ezt nem is értettük. Párszor le is maradt az emberéről. De talán nyugodtságot is árasztott középen, ami nem jött rosszul.
 
Johnson: 8 A másik újonc pedig igazán jól teljesített, hihetetlen energikusan ment el a széleken, főleg jobbszélen, veszélyesen játszott, jól passzolt, jól adott be többször, kiharcolta a 11-est is, 2. félidőben is próbálkozott, sok ilyen meccset várunk még tőle a jövőben. MOTM.
 
Tevez: 6.5 Nagyon nem az ő meccse volt. Kezdve azzal, hogy szélen kezdett, balra kitolva, rengeteg rossz passz, rossz megoldások, ezekkel hívta fel magára figyelmet. Később beljebb húzódott, itt viszont rengeteget lökték, rúgták, sokszor a földre került szóval faragták rendesen. A 11-est értékesítette, de nem túl jól középre lőtte, talán az volt a szerencse, hogy elég erősen tette ezt, így a labda még be tudott vágódni a kapuba a kapusról. Ez a 13. PL gólja volt, összesítésben elvileg 19. gólja a szezonban már.
 
Adebayor: 7 Szintén nem volt óriási meccse, 1. félidőben kihagyott 1 nagyon nagy helyzetet, de sokat mozgott a mezőnyben is, szélre is kiment többször, főleg jobbszélre Johnson-t segíteni, Vieira passzából pedig mesteri gólt lőtt, átvette, majd befordult és lőtt. 9. PL gólját szerezte meg a meccsen.
 
Cserék: Lescott kényszerű cserélés miatt állt be, Touré kapott 2 rúgást, amúgy helytállt az angol védő nagyjából. SWP is próbálkozott, de igazán nagy hatása nem volt a csapatra. Sylvinho pedig kevés időt kapott, konkrétan 1 passzra emlékszünk tőle, de ennél azért többet tett.
 
A meccs embere Adam Johnson teljesen megérdemelten. Első meccse volt ez hazai pályán a City-ben, először volt kezdő is, abszolút bizonyította rátermettségét, az egyetlen, amit kívánhatunk tőle, hogy maradjon ilyen és nyújtson még sok ilyen jó teljesítményt.
 
Még csak 4 meccs ment le a fordulóból, a számunkra igazán érdekes többi meccsre csak ma este kerül sor, mint pl. az Arsenal-Pool, Villa-MU és Wolves-Spurs összecsapás.
 

PL tabella

Góllövőlista

Következő mérkőzésünket szombaton fogjuk játszani az FA-kupában, 18.15-kor fogadjuk a Stoke City-t, Sportklub közvetíti a találkozót, a győztes csapat a legjobb 8-ba jut be. Döntetlen esetén a meccset meg kell ismételni, ráadásul idegenben, amire semmi szükségünk. Következő bajnoki meccsünket is a Stoke ellen játsszuk idegenben, azt majd jövő szerdán, Eurosport2 élőben adja ismét e meccsünket is.  

Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr501744573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2010.02.10. 12:24:34

korrekt elemezés, tényleg nem kell ettől a meccstől elájulni, mert még mindig rengeteg hibával játszunk, csak most már egyre nagyobb a nyomás a csapaton

Vieira-nál én is felfigyeltem arra, hogy a labdaátvételt és a tovább passzolást érdekesen oldja meg, annyiból jó, hogy Mancini-vel már dolgozott z Inter-nél is, szóval legalább 1 embert nagyon érez a pályán Mancini:)

Johnson pozitív meglepetés, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó, csak ne essen vissza a teljesítménye, nyilván első hazai meccsén bizonyítani akar kicsit jobban..

Ade is lassan beindul, ami a gólgyártást illeti, talán még De Jong volt az ,akivel elégedett voltam

valszeg a Pool, Villa, Spurs nem fog ma mind kikapni, de legalább 2 kikaphatna:D

Go City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 13:53:57

azt érdeklődéssel fogom figyelni, hogy Vieira mennyi meccset fog kapni, mert Mancini olyanokat beszélt, hogy 15 meccsen akarja játszatni, ha nem sérül le, na már most az kb. az összes hátralevő PL meccs.:D

Kranczy 2010.02.10. 14:02:10

Én arra leszek kíváncsi, hogy a mellőzés miatt ki akar majd távozni?!
SWP, Ireland, Petrov, Onuoha, RSC. Ők 5en azért nagy jó játékosok. Nem biztos, hogy tetszik majd nekik, ha csak minden 4. meccsen játszanak. Bár eddig tűrhetően rotál Mancini.

one citizen 2010.02.10. 15:03:18

legalább kapott gól nélkül lehoztuk a meccset, ősszel 3-at kaptunk tőlük:)

a védelemmel elégedett vagyok, azért többnyire megoldották a problémákat, nem volt a Bolton-nak sok helyzete, Given legnagyobb védése talán egy megpattanó lövés volt

középen már vannak gondok, tényleg nem támogatják a támadásokat elég jó, még így sem, hogy 3-an voltak középen

Johnson viszont remek volt, nagy része volt abban, hogy nyertünk, Ade gólja nagyon látványos volt, hogy így átvette majd bebombázta:D

jön két Stoke elleni meccs, az FA lesz vélhetően a simább, de a PL meccs, na az bármi lehet, remélem behúzzuk

one citizen 2010.02.10. 15:06:17

@Kranczy: nincsenek könnyű helyzetben, az biztos

főleg ha ezt a 3 belső kp-s rendszert fogja Mancini erőltetni, azt nem hiszem, hogy Ade vagy Tevez rendre a padra kerülhet, és amit visszatér Bellamy, akkor már Johnson-nak sem lesz fix helye nyilván, hát még SWP/Petrov-nak

Ireland sem a padon fog formába lendülni, Onuoha-nak meg abszolút nincs esélye sajnos, hisz még Boyata is megelőzte a "sorban"

black:roll 2010.02.10. 16:23:41

Kompany-Lescott visszatértek, ez tényleg kellett már, ha Touré sem sérült meg, akkor talán rendben lesz a védelem tavaszra
mondjuk az érdekes, hogy Garrido helyett Sylvinho van a padon, nem tartom jobbnak az öreg brazilt

a játékunk nagyon akadozó volt, már leírtátok, hogy a középpálya miatt is, meglátjuk, hogy Mancini hogy tudja összerakni őket, kb. ezen áll vagy bukik a szezon, csatárokkal nincs gond, kevés helyzetükből is szereznek gólokat

az viszont mekkora lenne, ha Bellamy baloldalon, Johnson pedig jobboldalon focizna így a meccseken, mint legutóbb:D
igaz ahhoz 1 középpályással kevesebb kellene, ami idegenben nem nagyon engedhető meg, otthon max. talán

este pedig nyerjen a MU és a Wolves, Arsenal-Pool-on nem tudom mi lenne a legjobb, talán az X:)

man city 2010.02.10. 18:31:30

nem volt annyira rossz ez azért, sztem még sikerült is kontrollálni a játékot, sokszor jött fel a Bolton, de nem tudtak mit kezdeni elől, + jó sok labdát gond nélkül kifejeltünk, helyezkedés is jobb volt, mint máskor

2 játékos is először volt kezdő a csapatban, sztem bőven jó volt ez, 2-0 is reális

ma pedig jó bukást a többieknek:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 20:32:58

durva ez a szezon, nem elég szimplán a City-nek drukkolni, minden körben kell másik 3-nak is általában:)

@black:roll: bizony, annak én is örülök, hogy hátul visszajöttek a srácok, az állandóság csak segíthet

man city 2010.02.10. 21:15:59

Arse meccs hígfos, Nani lehenteskedte magát a pályáról , pirosat kapott, hehe

még a végén a Villa behúzza a 3 pontot, pedig pont ma nem kéne nekik

double 2010.02.10. 21:23:24

@man city: én is nézem a meccseket, bár fogadásom is függőben van rajtuk, eddig mondjuk vezet a Wolves, villa/ Pool X-re áll, City-nek jó...

már annak is örülnék, ha a Wolves begyűjtené a 3 pontot:D

man city 2010.02.10. 21:35:50

@double: eddig minden jól alakul, maradjon is így

Kranczy 2010.02.10. 21:57:17

Srácok ez kurva nagy. Mindig előveszik azokat a játékosokat akik a riválisoktól jöttek. A Villa ellen Barryvel kampányoltunk, SWP-vel a Chelsea ellen, Adeval az Arsenal elleni meccs előtt. Aki nézi a hivatalos oldalt az ennek tudatában van. :)

MOST Bellamyval a Liverpool-i meccs előtt. KURVA nagyok a videók. Leginkább a 2. Ezt terjesszétek. Majd a meccselőzeteshez, ha eljön az idő, ezeket szerintem tegyétek be. A 2.at mindenképp. :D

www.mcfc.co.uk/Video/Features/Bellamy-montage

man-city-issues.blogspot.com/2010/02/brilliant-bellamy-viral-video.html

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 22:15:14

@Kranczy: az a baj, hogy az OS-en lévő videókat nem lehet beilleszteni, mert hozz ilyen html kód, vagy embed code, de ami az OS-en van, ahhoz nincs ilyen sajna

az elsőt be lehet, ahhoz van kód:)

nem tudom, hogyan lehetne amúgy a főoldalról videókat leszedni, se letölteni nem lehet, se beilleszteni

közben a Wolves még tartja magát, hajrá!
MU is hajrá:D
és az Arsenal is 0-0 még, maradhat az is

tippjáték érdekes lesz...

man city 2010.02.10. 22:17:18

ha már Bellers szóba jött, van vmi a sérülésével ? vagy nem komoly?

a Wolves győzelme tökéletesen olyan lenne, mint a Hull-é ellenünk, de sztem nem fogják kibírni

man city 2010.02.10. 22:18:17

vezet az Arsenal, 1 fokkal jobb, mintha a Pool vezetne, de az X is jó lenne innen

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 22:19:20

@man city: nem tudom, sztem legutóbbi hír az volt, hogy nem súlyos ez a sérülés, vmelyik Stoke elleni meccsen már bevethető lesz, mondjuk az FA meccsen amúgy sem kezdetném még

double 2010.02.10. 22:28:51

hát az Arsenal-t befogni nem nagyon fogjuk be így már, de a Pool-on 3 potot hozhatunk a fordulóban:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 22:32:41

közben Pool kapufa, az X-nek én is jobban örültem volna
csak a Wolves ne bassza el:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.10. 22:43:06

Villa-ra 2 pontot vertünk, Tottenham-re és Pool-ra 3-at

azért ez remek, akárhogy is nézzük, jó forduló volt:)

Come on Citizens!

Richards 2010.02.11. 14:14:23

ez így tényleg a mi fordulónk lett, sok ilyet még:)

most akkor jöhet az FA-kupa, ott tovább kell jutni, majd kedden smét a Stoke idegenben, remélem arra is úgy készülünk, mintha kupameccs lenne, és továbbjutásra játszanánk:)

elindult a magyar fourfourtwo, elvileg jó lesz és naprakész, mindjárt itt egy cikk Ireland-ről és a rossz formájáról

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/1568

one citizen 2010.02.11. 15:40:32

de nagyon kéne most a Hull ellen elkúrt 3 pont, úgy lett volna igazi ez a 2 forduló, pl. Spurs-re 5 pontot, Villa-ra 4 pontot, Pool-ra 3-at verhettünk volna

Stoke ellen Bellamy gondolom sérült, Johnson pedig nem is játszhat, hisz már pályára lépett az FA-kupában, pont a City ellen, elvileg szabad az út Petrov és SWP előtt, de remélem Ireland is szerepet kap

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.11. 20:00:21

páran elég pórul jártak a tegnapi fordulóban

Song, Arshavin, Nasri kisebb sérülést szenvedett, max. 1.5 hét kb. csak nekik vagy annyi sem

Nani-t 3 meccsre eltiltják a pirosa miatt, Giggs 3-4 hétre kiesett kéztörés miatt

a legdurvább pedig Ashley Cole a Chelsea-ből bokatörés-->3 hónapra kiesett(azaz max. a BL-döntőn térhetne vissza, ahová talán el sem jut a Chelsea)
+a VB-n egyre biztosabb talán így Bridge helye...

nálunk mivel Touré-ról nem találtam semmit, elvileg megúsztuk a fordulót sérülés nélkül

nagyon nagy mázlifaktor a sérülések ügye így tavasszal, pl. nem lehet tudni, hogy Torres felépül-e ellenünk vagy még ne, nyilván jobb lenne N'gog ellen küzdeni:)

man city 2010.02.12. 01:51:12

@Ireland7: www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1250351/Fernando-Torres-targets-shock-return-Liverpools-crunch-clash-Manchester-City.html?ITO=1490

tipikus lenne, ha éppen ellenünk térne vissza, bár ha meg korán erőlteti Rafa vissza, akkor rásérülhet, és akár kiesik megint 6 hétre

man city 2010.02.12. 01:54:47

www.skysports.com/story/0,19528,11661_5939933,00.html

Gerrard-nak meg már jár a szája...

Arsenal meccsen annyit színészkedett, hogy meghívást kaphatna a Nemzetibe, arról nyilván nem beszél

ellenünk is meg fogja próbálni, most hogy már nincsen Crinya, ő a top ebben a "szakmában"

Richards 2010.02.12. 12:07:14

@man city: Gerrard ramaty formában van egész szezonban, remélhetőleg marad is, legfeljebb majd a VB-n villant:)

Torres is pihenhetne nyárig

még az EL-ben bízom, hogy sokáig eljut a Pool, ami megnehezíti a gyenge keretükkel a tavaszukat

Vladi Weiss 2010.02.12. 19:00:13

Én még a meccshez írnám, hogy jó volt, Johnson klasszis módon játszott, nagyon akart bizonyítani és sikerült is, ráadásul mennyire harcos volt végig.

A 3-as Barry-De Jong-Vieira középpálya sem volt rossz, ha azt nézzük, hogy 1. meccsük volt így trióban, Barry pl. kifejezetten jó volt, legalábbis jobb, mint lenni szokott.

Gólt nem kaptunk, így a védelem is rendben volt, összességében nem volt túl erős a Bolton.

A játékunk tényleg nem folyamatos még, talán idén már nem is lesz az, sokszor átadjuk a kezdeményezést az ellenfélnek, amiből sok veszély lehet, ezen javítani kéne, gondolom Mancini is látja.:)

Jöhetnek a Stoke meccsek, és egy szerencsés sorsolás az FA-ben megint, vagy legalább hazai pálya ismét.:)

Hajrá City!
süti beállítások módosítása