Pont, mint hétvégén. Igaz most a Stoke sajnos közelebb állt a győzelemhez, de ami biztos, hogy mi nem érdemeltük volna meg a 3 pontot, nem tettünk érte eleget.  Whelan váratlan góljára Barry is elég furcsa góllal válaszolt, így alakult ki az 1-1-es végeredmény, de nem volt egy light-os meccs. A Man City top4-es esélyei lényegesen csökkennek minden hasonló meccs után, izgalmas véghajrát fogunk látni az utolsó 10 fordulóban majd.
 
 
 
 
 
 
 
 
Elemzés, statisztika, gólok, játékosok értékelés a tovább után.   
 
Stadion: Britannia Stadium
Nézőszám: 26,778
Játékvezető: Alan Wiley
 
Eredmény: 1-1 (Whelan 72’, illetve Barry 85’)
 
Kezdők:
 
Stoke City:
Sorensen, Huth, Shawcross, Faye, Higginbotham (Collins 46’), Lawrence (Diao 59’), Whitehead, Whelan, Delap, Sidibe, Fuller (Beattie 79’)
 
Manchester City:
Given, Richards (Zabaleta 81’), Garrido (Wright-Phillips 59’), Toure, Lescott, Vieira, de Jong, Barry, A Johnson (Petrov 86’), Santa Cruz, Adebayor

Sárga lapok: Whelan, Fuller, Diao, illetve Vieira, De Jong, Barry
 
Piros lapok: Faye
 
Statisztika:
 
 
Stoke City
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
10(3)
10(1)
Szabálytalanságok
21
15
Szögletek
3
3
Lesek
1
1
Labdabirtoklás
37%
63%
Sárga lap
3
3
Piros lap
1
0
Védések
0
2
 
De Jong még tegnap délelőtt nyilatkozott arról, hogy az első 15 perce a meccsnek milyen fontos lesz a Stoke ellen, hogy ott, ha jól játszunk, akkor sikerülhet a dolog. Na most az első 25 percben momentumunk sem volt, a Stoke volt a jobb, ők támadtak, bedobások/pontrúgásokból veszélyeztettek, volt 1-2 komoly fejesük, amit 1szer kb. a gólvonalról fejeltünk ki.  25 perc után kicsit elfáradtak, jöhettünk volna mi, erre hoztuk a szokásos ötlettelen, pontatlan játékunkat. Nem volt kilátástalan a győzelem, csak nem ilyen játékkal és ilyen kevés jó támadással. Lescott elég zavart volt, a bíró mindent ellen fújt, Vieira is kisebb ámokfutást rendezett, többet társalgott a bíróval, mint a társaival. Normális helyzetre a 40. perc körül futotta, egy beívelés találta meg RSC-t, aki kapásból mellélőtt elég közelről, kár hogy nem találta el a kaput.  Összességében gyatra első félidőt mutattunk, de ha optimisták vagyunk, gondolhattuk volna azt, hogy most jól lefáradt a Stoke, aztán majd lehengereljük őket.
 
Ebből a jó viccből is rossz lett. Bár számunkra kedvezően alakultak a dolgok, hiszen jó 10 percnyi játék után a 2. félidőben Adebayor indult meg, szépen megharcolt a labdáért Faye-val, aki bizony visszahúzta a mezét Ade-nak, Wiley természetesen nem látta az esetet, a partjelző szerencsére igen, így Faye pirossal búcsúzott a meccstől az 54. percben. Tehát 35 percnyi emberelőnyt kaptunk ajándékba, bár jogosan.  Tudtunk vele élni? Természetesen nem. Sőt. Bejött SWP is, Barry ment hátra balvédőnek, de folyamatosan jöttünk fel, egyre nagyobb volt a nyomás a Stoke-on, de állták a sarat, mi meg csak azért sem lőttünk kapura igazán. Beadásokat erőltettük, most talán joggal, hisz RSC és Ade is bent volt, de semmi nem sikerült, SWP jobboldalon kavargatott egyszer lőhetett volna, de inkább visszatette rosszul.
 
72. percben aztán Delap tette középre, a Stoke támadó nem tudta átvenni, Johnson jött vissza felszabadítani, de nem kicsit szerencsétlenül ért labdába, luftot lőtte, vagy még rosszabbat, mert a labda éppen az üresen érkező Whelan elég gurult így. Ő nem dédelgette a labdát, egyből lőtt laposan, a labda megtalálta az utat Lescott lábai között, Given kezei alatt a kapuba. Talán kicsit felpattant a labda Given előtt, de védeni kellett volna. Vagy Lescott-nak összezárni a lábait. Esetleg Johnson-nak kirúgnia a francba. Szép „koprodukció” volt. 1-0.
 
Maradt tehát bő 20 perc, emberelőny és 1 gólos hátrány. Sok pénzt nem tettünk volna arra, hogy a City megfordítja, már csak tapasztaltból sem. Még jobban nyomtunk, de a Stoke kitartása és a mi bénaságunk együtt eredményezte, hogy Sörensen nem lett megtornáztatva a meccsen egyszer sem amúgy. 85. percben egy felívelt labdát Adebayor fejelt tovább, bár aligha volt ez tudatos gólpassz, Barry végre bent helyezkedett a 26-oson belül, ez nem gyakori, szép mozdulattal húzta kapufára a labdát, onnan visszapattanó labdát pedig megint visszahúzta a kapuba immár. Rendesen megharcolt a gólért, de legalább egyenlítettünk. 1-1.
 
Maradt bő 5 perc a drámai fordításra. Ez nem a Man City műfaja, az biztos. Talán lövésünk sem volt ebben az időszakban, az 5 perc hosszabbítás sem nekünk kedvezett, sőt a 96. percben Delap jutott bedobáshoz. Szokásos törülközős akció, majd bedobja, Shawcross emelkedett, kicsit talán lökte Given-t, aki amúgy nem jól jött ki megint, a labda a hálóban, szerencsére Wiley nem adta meg. Pulis még mindig ezt reklamálja talán. Azért arra érdemes rájönni, hogy a védők közül kinek az embere volt Shawcross, mert tanulság így is an benne, hogy nem kaptunk ki emiatt.
 
A két gólt egyben itt lehet megtekinteni:
 
 
 
Taktika:
 
Ez a középpálya nem lesz így jó, ez egyre biztosabb. Most volt fent két center típus is, mégsem kaptak elég labdát, jó beadásokból is kevés volt, Vieira-tól olyan dolgokat várunk, amiket talán csak 5-7 éve tudott igazán. Ireland aranyat érhetne, de csak akkor, ha úgy játszhatna, mint tavaly, az idei Ireland messze nem olyan jó sajnos. Barry így kevés, amúgy is mind3 tegnap középpályás inkább védekező felfogású, ezt max. olyan támadótrióval lehetne ellensúlyozni, hogy CR-Ibrahimovics-Messi, ez a 3-as + jó forma. Nem pedig felemás formában lévő RSC+Ade. Védelem egyre kevesebbet hibázik, sokkal több labdát tudunk kifejelni, ez pozitívum Mancini alatt, hogy kevesebb gólt kapunk. Viszont minket is sokkal könnyebben feltartóztatnak elől már. Ezzel is kéne kezdeni valamit. Most abból kell ügyeskedni, ami van, Mancini nyilván akart új középpályást télen, de nem sikerült szerezni. Nem is 4-3-3 volt ez igazán, de nem is 4-4-2. Talán a játékosok sem értették pontosan, mert nyilván nem sikerült megvalósítani sem a taktikát, sem a győzelmet. Ennél sokkal több kell a játékosoktól is, Mancini-től is, a csapattól is egyben.
 
 
Játékosok értékelése:
 
Stoke City: megint megérdemelten szereztek 1 pontot, sőt közelebb voltak talán a 3 ponthoz is. Whelan mondjuk csak a gólja miatt emelhető ki, elég favágó stílusban játszott, mondjuk Vieira is. A védelmük nagyon jól zárt, nem tudtunk tiszta helyzetbe kerülni egyszer sem. De a Stoke sokkal egységesebb csapat, mint mi jelenleg, még tőlük is lehetne tanulni.
 
Man City:
 
Given: 6 Egyre kevésbé magabiztos, mindig azt mondjuk, hogy miért nem jön ki többet, de amikor kijön lehúzni 1-1 labdát, látjuk mennyire bizonytalan és rossz. A bekapott gólban ő is benne volt.
 
Garrido: 6 Színtelen-szagtalan játék, többet nem is lehet elmondani róla.
 
Lescott: 6.5 Nem annyira bizonytalan már, mint ősszel volt, javuló tendencia, de még sokat kell dolgozni a védelmen.
 
Touré: 6.5 Se jókat, se rosszakat nem tudunk írni róla, 1-2 szer megint lemaradt a védelem az emberről, de legalább emiatt nem szívtunk külön.
 
Richards: 6.5 Jobb volt, mint Zabaleta az elmúlt meccseken, de nem sokkal.  
 
De Jong: 6.5 Szokásos harcos játék, most már volt 1 olyan passz a részéről, mikor asszem Ade-t indította be, meg is lepődtünk. Talán Ade-t is, mert nem tudta átvenni a labdát.
 
Barry: 6.5 Lőtt 1 gólt végre valahára, de nem játszott jól, sokkal aktívabb játékot várnánk tőle, támadások segítése stb.
 
Vieira: 5.5 Örülhetünk, hogy nem állították ki, rendesen tökön rúgta Whelan-t még az 1. félidőben, aztán nem kevés szabálytalanságot követett el, borzasztóan lassan játszott, igazi rossz meccs volt ez számára.
 
Johnson: 6.5 Semmi extra, pár szép csel és beadás, de nagy veszélyt nem okozott a Stoke-nak.
 
RSC: 5.5 Nagyon halvány csatár, talán nem csak tegnap, de az egész szezonban.
 
Adebayor: 6 Nagyon kevés ez tőle, remekül leképeződik az ő teljesítményén a csapat teljesítménye, Ade 1-szer lőtt kapura ezen a meccsen. Ennyiből még 1 gólt is nehéz szerezni, hát még többet. (RSC is csak 1-szer lőtt kapura, 1-szer már a 16-osnál blokkolták a lövést.)
 
Cserék: SWP jól kavargatott a szélen, de beadásai nem voltak túl jók, kiharcolt 1-2 szögletet. Zabaleta-t max. Richards pihentetéseként lehet értékelni, máshogy nem. Petrov-nak is kevés ideje volt már alkotni, nem is tette. (Ireland-et is be lehetett volna dobni akkor már esetleg.)  
 
A meccs emberét kiválasztani nagyon nehéz, legyen Glenn Whelan, tőlünk más amúgy sem érdemelné ki.

PL-ben így 1 pontot szereztünk, feljöttünk a 4. helyre. Ha most lefújnák az egészet, az lenne a legjobb.
 

PL tabella

Góllövőlista

 
Következő mérkőzést vasárnap fogjuk játszani, amikor a Liverpool-t fogadjuk hazai pályán 16.00-tól. A tét nem kicsi, ha nyerünk, azzal 4 pontra nőhet a két csapat között a különbség és még van 1 elmaradt meccsünk is. Ha kikapunk, akkor ők mennek 2 ponttal előttünk + a lélektani előny náluk lesz. Ami biztos, hogy a meccset az ES2 ismét élőben közvetíti.
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr471766805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.17. 18:07:23

(már korábban megírta crazy a nagy részét, csak meg kellett formázni, blogképessé tenni stb.:D)

2 braking news-szerű hír:

1.)Hart-tal kapcsolatban elvileg megállapodás született, a köv. szezont is a Birmingham-nél fogja tölteni!
(meg akarták venni, de nem adtuk, csak kölcsönbe...)

2.)Hiddink sem mostanában lesz a Man City edzője, nyártól a török válogatottal fogja átvenni

Richards 2010.02.17. 18:23:49

csúfos teljesítmény volt sztem, most nem is az, hogy X, mert a Stoke ellen idegenben bárkinek becsúszhat az X,
Pool is X-elt itt, Arsenal itt esett ki az FA-kupából (lehet mi is itt foguk:D)

de ez, hogy nincs játékunk, semmi ötlet, össze-vissza játszunk, rengeteg sok rossz egyéni teljesítmény az elmúlt hetekben

RSc+Ade 1-1 kapuralövés? ez komoly?
C Ronaldo 10-szer rúg kapura 1 meccsen, abból 1-2 beakad, már ő a zseni
talán nekünk is így kéne, vagyis próbálkozni, közelről, távolról, mert nem fogjuk "kicsikicsukizni" a védelmeket, pláne impotens középpályával...

sajnos megint beigazolódott, hogy az elmaradt meccseken korábban ugye úgy emlegettük, hogy lehetséges 3 pont meg stb., na ennyit ér az elmaradt meccs
1 pont, majdnem 0...
Everton ellen van a másik, sztem azt is inkább 1 pontnak vehetjük, kisebb lesz a csalódás

top4-re én sok esélyt nem látok, mivel sokkal egységesebb csapat a Villa és a Pool is, sztem közülüknek sikerülhet valakinek, Pool-nak talán a nagyobb nyomás+könnyebb sorsolás miatt
(főleg ha visszatér jó formában Torres és Benayoun hozzájuk hamarosan)

Richards 2010.02.17. 18:25:12

@Ireland7: török válogatott múltkor még Hughes-t akarta vagy mi:D
alighanem jobb döntést hoztak:)

Hart-nak pedig minden jót, fejlődjön sokat

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.17. 18:38:50

még annyi, hogy Vieira-t bizony lehet eltiltják azért a tökön rúgásért, 1-3 meccses eltiltás is benne van a pakliban

ha még a köv 1-2 napban eltiltják, akkor mindössze a Liverpool(o), Stoke(i), Chelsea(i) meccsről hiányozna, és lenne még lyukasabb a középpályánk:D

mondjk nem tudom minek volt annyira ingerült az 1. félidőben, nem volt a csapat hasznára egyáltalán, főleg úgy, hogy ő az aki nyugalmat áraszt elvileg a középpályán

Richards 2010.02.17. 18:49:38

Pompey-val van vmi fejlemény?
olyat hallottam, hogy ha őket kizárják, tőlünk 6 pontot levesznek

az már csak hab a tortán
sőt hal a tortán:D

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.17. 19:16:50

@Richards: ezt én sem követtem, kaptak pár hét haladékot, talán február végéig, remélhetőleg összeszedik a pénzt

egyébként is elég nagy baromság, hogy most ezzel más csapatokat sújtanak

Pool ugye kikapott tőlük így ők nem vesztenek pontot, mi meg már oda-vissza vertük őket, így 6 ponttól esnénk el

inkább vonjanak le csőd miatt 10-20 pontot a Portsmouth-tól :)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.17. 19:21:43

közben Vieira-t elkapta az FA, egyre biztosabb a 3 meccses eltiltása, holnapig még fellebbezhet, de ha fellebbez és továbbra is bűnösnek találják, akkor 4 meccs is lehet belőle

köszönjük Patrick:)

Ireland talán több lehetőséget kap majd így:)

www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2010/February/Vieira-charged-by-FA

double 2010.02.17. 19:39:48

végül is leírtátok, amit én is gondolok, hasonló gondokat látok én is

mi mind látjuk, ott az okosok Manchester-ben meg nem?:D
persze innen a távolból könnyű okosnak lenni, de hát ez is a szurkoló feladata:D

tényleg az impotens a legjobb szó jelenleg a csapatra, nem tudom, hogy a viagra nem-e dopping, de ha nem, akkor nyomatnám a srácokkal meccs előtt rendesen:)

Vieira eltiltása tök megérdemelt végül is, szándékosan minek rúgott oda? még piros se lett volna túlzás...
annyit dumál, hogy sokat kell játszani, hogy bekerüljön a francia VB-keretbe, de gondoskodik róla, nehogy sokat játsszon, nem értem, komolyan...

legalább felléptünk a 4. helyre, tényleg ennyi a pozitívum ebből a meccsből:)

Vladi Weiss 2010.02.17. 20:13:21

Sajnos megint nem sikerült idegenben a 3 pont, túl aggasztó. Ha minden igaz, most csak a PL meccseket nézve az elmúlt 11 "away" bajnoki meccsből mindössze 1-et tudtunk megnyerni, az is a Wolves ellen volt.

Nem játszottunk jól, helyzeteink sem nagyon voltak, tehát itt a gond valahol, a helyzetek kialakításában, majd a befejezés.
Ez azért ironikus, mert ősszel ilyen gond nem nagyon volt, sok gólt lőttünk, csak sokat is kaptunk.
Most nem kapunk annyit, de már helyzeteket sem tudunk kialakítani. Nyilván Mancini is sáros ebben azért.

Ha a hátralévő PL meccsekre nézünk, akkor az előre betervezett 70 pont elég nehezen jön össze.
Van 45 pontunk és 13 lejátszandó meccs.
A +25 ponthoz kb. legalább 7 győzelem kellene + 4 döntetlen is. Viszont 2 vereségnél több is kinéz még.

Úgy érzem, túl sokat hibázott már a csapat a BL-hez, ami nem akkora tragédia, legalábbis nekem, persze jobb lett volna a BL, de nem nagyon van ott a csapat, hogy ősztől 4 fronton harcoljunk.

Épp ezért is kellene az FA-kupát megpróbálni, Stoke/Chelsea ellen idegenben, kb. lehetetlen küldetés, de meg kell próbálni, mert ha túlmennénk a Chelsea-n is, akkor már talán csak 1 nehéz meccs lenne.
(Meg az elődöntőben már semleges pályán játszanak a csapatok.)
Liga-kupát is ezért sajnálom, mert ott meg nagyon közel voltunk.

Hajrá City!

one citizen 2010.02.17. 21:25:52

@Vladi Weiss:

hát igen, a 25 pont a maradék meccsekből úgy jön ki, ahogy írod, tehát:

7 gy 4 d 2 v

esetleg:

6 gy 7 d 0 v :)

8 gy 1 d 5 v :)

egyik sem tűnik valószínűnek

ha vertük volna idegenben a Hull-t és most a Stoke-ot, akkor 5 ponttal többünk lenne, már "csak" 20 pont kéne
(5 gy 5 d 3 v már reálisabb lett volna 13 meccsből)

carlitos 2010.02.18. 14:56:50

Ma olvastam, hogy Tévez pénteken fog visszaérkezni Buenos Airesből, hogy pályára léphessen a vörös ördögök ellen!

Koraszűlés volt, ezért értehető a több napos távolmaradása.

black:roll 2010.02.18. 16:06:02

szörnyen rossznak tűntünk a keddi meccsen

nem tudom, hogy miért, de megint jött az ideges játék, nem is csak a pontatlanság, hanem, bármiféle komoly összjáték is
védők minden labdával Vieira-t keresték, ő vagy tovább tudta passzolni vagy nem
Johnson-nak sem ment igaszán, nem is kapott sok labdát, sztem ő többet érne, ha kapra lőné valahogy szélről is, mert a beadásokból semmi nem lesz nekünk...

Adebayor sem tudom mit csinál, lőtt 3 gólt oké, de abból kettő olyan volt, hogy éppen remek ütemben ki tudott ugrani a védőktől leshatáron 1-1 nagy felívelésnek köszönhetően (Ireland&Vieira)

ha ezek nincsenek, akkor bizony Adebayor nem lő kapura!!!
a majdnem 30 M fontos csatárunk nem lő kapura
-nem kap jó labdákat
-nem úgy helyezkedik, ahogy kéne
-sokszor simán elveszti a labdát
-stb

középpályánk már lassan vicc, és ezt az ellenfelek is érzik
-nem lövünk távolról...
középpályásaink nem lőnek gólokat!
(nézzük meg, hogy Fletcher, Scholes, Lampard, Gerrard, Fabregas mennyi gólokat lőnek!!!.)
nálunk Ireland lőtt a PL-ben talán 2 gólt, Barry is kettőt, NDJ nem lőtt gólt még Vieira sem
ez a 3 vagy inkább most már 4 játékos az idei PL-ben lőtt összesen 4 gólt!!
az Arsenal-ból Diaby, aki messze nem akkora játékos, nos ő már 6 gólos a PL-ben egyedül!!!!!
felháborító sztem

sztem ha a 2-3 évvel ezelőtti csapatba beletettek volna 4-5 minőségi játékost, nem klasszist hanem mondjuk 50 millión fontért véve komolyabb 4-5 játékost(nem Jó meg Elano-kat...)
na akkor kb. hasonló teljesítményre lehettünk volna képesek, lehet hogy kb. csak 4-5 ponttal lenne kevesebb, mint ez a mostani 45...

ehelyett több, mint 200 millió ment a csapatra 2 szezon alatt és eredmény ugyanúgy nincs, mint hossz éveken át
az a minimum minimuma, hogy nem 7-10. helyen zárunk ekkora erősítések után, hanem a 5-7. helyen
csak hát ki tudja, mikor lesz még egy olyan szezon, amikor a Liverpool ennyire fos lesz, és tulajdonképpen becsatlakozott ugye hozzánk(+Spurs/Villa)

mondjuk az is biztos, hogy áron felül vettünk kimondottan rossz játékosokat a mi szemszögünkből
Robinho, Touré, Ade mind klasszisok nyilván, de mind3 azért jött el előző klubjából, mert ott balhéztak, nem kaptak annyi pénzt, amennyit akartak meg hasonló okok

kb. 80 millióba került a 3 játékos együtt, de ha hozzávesszük a totál fogalmatlan Santa Cruz-t, akkor ott is van 100 millió
most őszintén, ezt a 100 millát sokkal optimálisabban el lehetett volna költeni...

utólag már mind1 persze, de nekem felháborító, hogy heti 150.000-es fontos(!!) vagy több pénzért pár játékos mélyen tudása alatt tolja hetek/hónapok óta
egy Fabregas meg állítólag 70-80.000-et keres "csak" hetente...

Mancini-től azt várom, hogy kemény kézzel basszon az asztalra már, mert az ő állásába kerül egyrészt, másrészt a csapat és a szurkolók szívják meg ezt a "lazsálást"
nem kéne ide Maicon, Balotelli meg még másik 3-4 csúcsjátékos, ha a kezdő 4-5 tagja tudásának megfelelően játszott volna egész évben, sztem a top4 is sima lett volna, így már abszolút rizikós...

lerí a csapatról, hogy kellene 1 jó Ireland a kezdőbe, hogy a 4-3-3-hoz ne 3 véd.kp. legyen középen, hanem mondjuk csak 2 + 1 támadó kp., úgyhogy Ireland-et is seggbe lehet rúgni, hogy mutasson már vmit, talán Vieira eltiltásával visszatér Ireland...

bocs, kicsit hosszú lett:)

black:roll 2010.02.18. 16:14:33

ja a bekapott gól meg annyira tipikus volt

azt sem értem, hogy Touré+Lescott minek hátrált be, hogy bent a Stoke játékos esetleg átvehesse a labdát, és még helye is lett volna lőni kapásból, ott be kellett volna lépni a játékos elé sztem, na Touré sebességében ez persze lehetetlen

Johnson felszabadítása, meg olyan volt, mint Essien-é tavaly a Barca ellen, amiből Iniesta lőtte is az utolsó gólt

Lescott-ot nem hibáztatom, majdnem kisarkazta a labdát, és még Given is mellényúlt, pont ilyenkor

amúgy nekik volt több helyzetük, ez se túl bíztató

még annyi lehet jó, hogy a Villa és a Spurs is megy még a Britannia-ba, remélem a Stoke akkor is keményen oda fog állni és legalább X-et otthon tartanak(Pool ellen is 1-1-et játszottak végül is)

Kranczy 2010.02.18. 16:39:01

Patrick Vieira – Büntetés az FA-től

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2096

Richards várja a Liverpool elleni mérkőzést

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2125

Robinho a Santosban maradna

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2131

Richards 2010.02.18. 18:53:56

Robinho egyre pofátlanabb...

Santos ha össze tudna kaparni 15-20 milliót érte(bár ez elég valószínűtlen) én eladnám nekik

ha meg a City vezetői hagyják, hogy ingyen ott maradjon, miután annyi pénz elment rá, akkor jólvan, ő pénzük:D

csak kurva rossz példa, mert mi van ha Ade gondol egyet, és el szeretne menni egy kisebb francia klubhoz, vagy a Monaco-hoz, mi engednénk, mint Robinho-t, majd ő is kibökné, hogy inkább maradna ott, Monaco mégis "élhetőbb", mint Manchester...

vagy mi alapján lenne különbség, hogy Robinho-t elengedjük mást meg nem?

nagyon rossz image-romboló hatású volt ez, azt érzem, hogy sehogy se jöhetünk ki jól ebből az ügyből

Richards 2010.02.18. 19:01:45

Pool ma este fogadja az Európa-ligában az Unirea-t, remélem jobban lefáradnak, mint az várható

mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy Benítez leszarja az EL-t, és mondjuk ha az Unirea ellen még nem is, de utána már nem veszi komolyan és szétrotálja a csapatát, beáldozva ezzel az EL-t, hogy a PL hajrára csak oda tudjanak koncentrálni...
de az is lehet, hogy legalább ezt a kupát be akarják húzni, végül is erre is van esélyük, ha komolyan veszik és feljavulnak

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.18. 22:18:05

hát a Pool elég erős kezdővel tolja eddig, ahogy látom, mégsem állnak jól

Vieira elfogadta a büntetést így 3 meccsre kiesett a játékból:
Liverpool PL
Stoke FA-kupa
Chelsea PL

3 elég nehéz meccs, még 1-2 ilyen, és már ingyen sem érte meg idehozni igazából...

Pompey ügy tovább gyűrűzik, azt akarják, hogy eladhassanak 1-2 játékost(transzfer időszakon kívül),a miből fizetnék a tartozást...

www.skysports.com/story/0,19528,11661_5957469,00.html

ez is ha így halad, nem tartom kizártnak, hogy leveszik tőlünk a 6 pontot(meg másoktól is annyit amennyit)

Kranczy 2010.02.19. 10:18:21

A "Sun" nevű angol PLETYKA lap értesülései szerint Bellamy és Mancini összebalhéztak. Bellamy nem volt elégedett az edzésmunkával amit végeznie kellett (gondolom kímélő edzésen van a térde miatt) és ezt szóvá tette. Balhéztak, majd Mancini azt mondta neki, hogy 3 hónap után jelentkezzen, ha vége a szezonnak, addig ne is lássa.
A vezetőség könyörgött Bellamynak, hogy ma jelenjen meg az edzésen, de Bellamy azt mondta, csak akkor megy el, ha Mancini kéri.

Mancini ma 11kor sajtótájékoztatót tart. Kíváncsian várom a fejleményeket.

carlitos 2010.02.19. 10:55:08

@Kranczy: én is olvastam, nagyon kemény, kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás? Komolyan így hogy lehet felkészülni egy ilyen fontos meccsre?

Kranczy 2010.02.19. 11:00:31

Meg tök jó, hogy kéthetes reklám kampány épült Bellamy köré most a Liverpool elleni meccs előtt, aztán meg ott sem lesz. De hátha csak pletyka

Robinho kétszer is betalált, egyszer bravúrosan

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/brazilia-robinho-ketszer-is-betalalt-egyszer-bravurosan-2018299

black:roll 2010.02.19. 17:57:29

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8524350.stm

ilyet találtam, remélem kamu az egész...

Tevez most lesz vagy nem vasárnap?

black:roll 2010.02.19. 18:04:51

www.skysports.com/story/0,19528,11679_5959463,00.html

Petrov 1 hónapra kidőlt

lassan RSC sérülékenységével vetekszik Petrov, nem hiszem el mi folyik itt

a büdös kurva életbe már , komolyan

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.19. 18:21:27

csupa jó hír a vasárnapi meccshez...

ami a sérüléseket illeti idén a City-nél, az valami egészen "parádés"

Kranczy 2010.02.19. 18:22:56

A Bellamys hírt cáfolja Mancini elvileg Bellamy játszik vasárnap.
A Petrovos hír meg egyenesen remek...
Tevez se jön vissza...
A végén Benjani játszik majd.

Kranczy 2010.02.19. 18:25:32

"A Liverpool menedzsere örül, hogy Carlos Tevez nem játszik csapata ellen vasárnap, de elmondta, így sem szabad lebecsülniük a Man Cityt."

www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/2236

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.19. 18:27:10

@Kranczy: Benjani a Sunderland-ben fog 3 gólt rúgni hétvégén az Arsenal ellen:D

bár ha még látok pár rossz teljesítményt Ade/RSC-től visszasírom Benjani-t:D
süti beállítások módosítása