Patrick Vieira már várja a Fulham elleni vasárnapi mérkőzést és úgy érzi, hogy a legjobb formájához közelít. A Sunderland ellen csereként visszatérő francia középpályás úgy játszott az utolsó fél órában, ahogy az elvárható tőle, dominálta a középpályát.
 
„Amikor megérkeztem a City-hez, tudtam azt, hogy időbe fog telni, mire a teljes erőnlétemet visszanyerem.”
 
„Viszont a 3 meccses eltiltásom nem sokat segített, de jól éreztem magam a pályán a Sunderland elleni 30 percben és várom a további meccseket.”
 
Vieira úgy gondolja, hogy a következő meccs, a Fulham ellen idegenben ismét nehéz harcnak ígérkezik a Bajnokok Ligájába igyekvő City számára.
 
„Többször láttam a Fulham-et idén játszani, főleg az Európa-Ligában, azt gondolom róluk, hogy nagyon erős csapatuk van.”

„Amióta Roy Hodgson irányítja őket nagyon szervezetten játszanak és nehéz feltörni őket. Nagyon erős a csapatszellem a Fulham-nél és még nehezebb a saját pályájukon nyerni.”
 
„A Craven Cottage egy hagyományos angol stadion és soha sem egyszerű ott játszani. Nagyon „keskeny” stadion, ahol a nézők szinte a játékosok fölött ülnek, nem hinném, hogy sokan szeretnek ebben a stadionban játszani.”
 
Vieira szerint különösen Zamora-ra kell figyelnie a kékeknek, ha 3 pontot akarnak elhozni a Fulham-től.
„Zamora nagy szezont fut és idén sokkal komplettebb játékosnak tűnik. Nagyon erős és remekül tartja meg a felívelt labdákat, valamint gólszerzésben és előkészítésben is remekel, szóval nagy veszélyforrás az ő játéka.”
 
„Tudjuk, hogy a dolgok nem lesznek könnyebbek a bajnoki hajrá során. Amikor a bajnokság utolsó 10 mérkőzéséhez érsz, minden mérkőzés nehéz függetlenül attól, hogy az ellenfél hányadik helyen áll a táblázaton.”

„ A felsőházi csapatok a bajnoki címért és a nemzetközi porondot érő helyekért küzdenek, az alsóházi csapatok a kiesést akarják elkerülni.”

„ A Top4-ben szeretnénk végezni legalább annyira, mint a többiek, és megmutattuk, hogy tudunk küzdeni, valamint szép futballra is képesek vagyunk.”

„Bebizonyítottuk a Chelsea és a Sunderland ellen is, hogy hátrányban is jól reagálunk, illetve hogy nagy a csapat hite.”

„Amire viszont szükségünk van, hogy mi szerezzük az első gólt, majd ne vegyünk vissza a támadásokból. Ha ezt meg tudjuk tenni a Fulham ellen, akkor képesek leszünk elhozni mind a 3 pontot.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr421851372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2010.03.19. 06:23:17

nagyon okosakat tud mondani Vieira, ez kétségtelen

címkék: vieira, ..., hajrázás

elképzelem ahogy Vieira rázza a haját:DDD

one citizen 2010.03.19. 14:44:29

ha 3 évvel fiatalabb lenne ,aranyat érhetne Vieira sztem

így viszont még sokat nem tett hozzá a City-hez, konkrétan gólpasszra emlékszem, meg pár lassú sprintre

aztán lehet, hogy az öltözőben a jelenléte tüzeli a játékosokat, hisz ha nem tévedek ő nyert a legtöbb dolgot a csapatból az évek során

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.19. 15:35:17

az eltiltás tényleg betett neki, eleve azért jött, hogy játszhasson a VB miatt, de hát ő volt a hülye, hogy kivette magát 3 meccsre...

nem tűnik úgy, mintha bírna 2-3 meccset kezdőként zsinórban, Fulham ellen sem kezd sztem

Shay Given 2010.03.19. 16:46:10

Jobban jártunk volna, ha Mariga vagy Gago jön, de hát most ennyire futotta. Túl idős ő már ehhez a csapathoz.

Vladi Weiss 2010.03.20. 13:02:30

Most már én sem hiszem, hogy sok csodát fog tenni Vieira a hátralévő időben. Pedig tényleg úgy tűnt nekem mikor játszott, hogy sokkal technikásabb, mint Barry vagy De Jong.
Hétvégén remélem Ireland-dal a fedélzeten fogunk játszani a Fulham ellen.
süti beállítások módosítása