Carlos Tevez. What? Carlos Tevez. Why? Carlos Tevez. When? Carlos Tevez. Where? Carlos Tevez. How many? 3. Who? Carlos Tevez! Minden Tevez-ről szólt, ezt nehéz is lenne elvitatni, eszünk ágában sincs. Szezonbeli második triplájával sikert magunk javára fordítani a meccset, ráadásul 12 percen belül lőtte a 3 gólt. Értékelhetetlen 1. félidőt egy drámába forduló 2. követett, ami így elég emlékezetes lett. Ezzel a 3 ponttal pedig a City megdöntötte a PL rekordját, ami a pontokat illeti, hiszen amióta 20 csapatos a PL 55 pont volt a legmagasabb pontszám a Man City történelmében. Most 7 fordulóval a vége előtt már 56 pontunk van.
 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után viszont nem csak örömködés, gólok és összefoglaló lesz, mert a csapat játéka és teljesítménye sok kivetnivalót hagyott maga után, amivel szintén kezdeni kellene valamit.
 
Stadion: City of Manchester Stadium
Nézőszám: 43.534
Játékvezető: Stuart Atwell

Eredmény: 3-0 (Tevez 72’ 74’ 84’)
 
Kezdők:
 
Manchester City:
 
Given, Zabaleta, Toure, Kompany, Garrido (Onuoha 87’), De Jong, Vieira, Wright-Phillips (Bellamy 46’), Johnson, Adebayor, Tevez (Sylvinho 87’)
 
Wigan Athletic:
 
Stojkovic, Melchiot, Caldwell, Bramble, Figueroa, McCarthy, Thomas (N'Zogbia 51’), Diame, Scharner, Moreno (Gohouri 82’), Rodallega (Scotland 82’)
 
Sárga lapok: Garrido, Zabaleta, Tevez, illetve Scharner, Bramble
 
Piros lap: Caldwell
 
Statisztika:
 
 
Man City
Wigan
Lövések (kaput eltaláló)
13(6)
10(2)
Szabálytalanságok
13
13
Szögletek
3
4
Lesek
8
0
Labdabirtoklás
60%
40%
Sárga lap
3
2
Piros lap
0
1
Védések
2
3
 
A sima győzelem volt az elvárás, ami végül is sikerült, bár annyira nem alakult ez simán. Sőt elég kínosan alakult egy ideig, majd jött Tevez és eldöntötte.
 
Az 1. félidő összességében egy nagy 0 volt, mindkét csapat részéről, de hát esélyesként főleg a mi részünkről. Alig támadtunk, a labdával nem tudtunk mit kezdeni, baromi könnyen eladtuk a golyót, párharcokat veszítettünk, akcióink korán elhaltak, passzok pontatlanok voltak stb. 2 érdemi helyzetünk volt talán, egyszer mikor Tevez szélről laposan bepasszolta Adebayor-nak, aki üresen volt, viszont egyből ketten is vetődtek a lövésébe, ami így a védőben elakadt. Nos itt kb. Ade ki is fulladt az első 10 perc után, kb. egy 25-30 perces üresjárat következett nála, amikor minden labdát elvesztett. A 13. perc körül SWP cselezgetett, majd tette be nagyon jól Tevez-nek, aki lőtt, Stojkovic pedig valami óriási bravúrral hárított. Messze ez lett a City legnagyobb helyzete a félidőben. Ekkortól nagyon leült a meccs, Wigan fölénye nőtt a középpályán, Given-nek is nyújtóznia kellett 1-szer 2-szer, de igazi nagy helyzet egyik oldalon sem akadt. Johnson próbálkozott beadásokkal mindhiába, elég eseménytelenül telt a félidő utolsó 15 perce is.
 
2. félidő merőben más volt, de nem úgy indult. Bellamy már ekkor beállt SWP helyére, de nem ment ki teljesen baloldalra (Johnson végig jobboldalon játszott ekkor már), hanem középről próbált akciózni. Vieira is folytatta gyenge teljesítményét, megforgatták, nem érte el a labdákat, majd Adebayor lőtt egy gólt, de lest fújtak.
 
Kezdett begyorsulni a meccs, volt egy veszélyes Rodallega lövés is, a szurkolók is egyre hangosabban várták már a gólt, majd még a 60. perc előtt talán eljött a fordulópont, mikor Caldwell eszetlenül csúszott oda szemből Tevez-nek, egyből pirosat kapott. Több helyen azt írták, hogy nem volt annyira piros ez mégse, na most ha Caldwell-nek a lába kb. 10-20 centivel megy csak „beljebb”, akkor akár teljes erőből törik el Tevez lábszára, ismétléseken ez jól látszik. Szerintünk jogos volt a piros. Ami érdekes volt, hogy a Wigan 10 emberrel egyszer csak megvadult, és elkezdtek baromi gyors akciókat vezetni, és elég szépen hozták ki, mivel középen senki állt az útjukba, lövéssel fejezték be többször is, pl. Moreno akinek a lövését, ami ha kicsit pontosabb, akkor Given el sem érte volna.
 
Bellamy, Johnson és Tevez is akciózott, de az utolsó passz, és utolsó megoldás mindig gyengére sikeredett. Zabaleta megkapta a 10. szezonbeli sárgáját, a szabályok érelmében ez automatikusan 2 meccses eltiltást ér, így kénytelen kihagyni a Burnley és Birmingham elleni mérkőzéseket.
 
72. percben Tevez jött befelé, odébb passzolta Vieira-nak, aki szépen belöbbölte a labdát a beinduló Tevez-nek, a kapus nagyon rosszul jött ki, elnézte a labdát, ami így a továbbfutó Tevez elé csorgott Adebayor közbenjárására, így üres kapura bepasszolta az első gólját. 1-0.
 

 

Ez nagyon kellett, hisz egyre nagyobb volt a nyomás, nehogy elhibázzuk emberelőnyben a 3 pontot.
 
Majd a 75. percben megtörtént az, amit annyiszor „reklamáltunk” már. KISSZÖGLET. Bellamy legurította Garrido-nak, aki 1 ember mellett elvitte, középre nézett, okosan odatette Kompany-nak, aki sarokkal csak úgy látatlanban beleért, a hosszún pedig jött Tevez és ezt is bepasszolta. 2-0.
 

 

Ekkor már nagyot pörgött a City, Wigan kezdett összeomlani, sorra vezettük a támadásokat, hol középen, hol Johnson oldalán. Igazából csak ezekben a percekben kicsit ügyesebb megoldásokkal rúghattunk volna még 1-2 gólt, de aztán a 84. percben Tevez jobboldalon megindult Zabaleta gyors passzából, nagyon szépen megverte a védőt, majd befelé jött, már ziccer volt, főleg hogy Bellamy üresen várta középen a labdát, Tevez inkább belőtte a hosszúba ezt is, majd a gólörömért sárgát kapott. Egye fene. 3-0.
 
A maradék szűk 10 percben a Wigan-nak már sok lehetősége volt labdához érni, támadgatott a City, a végén még Sylvinho beadásából lőttünk majdnem gólt, de a 3-0 reális volt a 2. félidő képe alapján, igaz az emberelőny + Tevez fantasztikus teljesítménye fordította csak javunkra a meccset.
 
Taktika:
 
Már az előzetesben is szó volt az „átkozott” középpályáról. Most is azon mehetett volna el a meccs. Azért Vieira-t és De Jong-ot párba tenni nem volt legjobb ötlet. Sem külön-külön nem voltak jók, együtt még annyira sem. Akár a Barry-Vieira, akár a Barry-De Jong páros hatékonyabb szokott lenni, bár e két utóbbi duót is sok kritika szokta érni. Vieira lehúzta De Jong-ot is kissé tegnap, de ennél mindkettejüktől sokkal több kell, egyénileg is, valamint csapatrészként. (Legalább védekezésben legyen hibátlanok, ha már a támadásokban nem képesek részt venni.) Persze nem túl igazságos tőlük ezt elvárni teljesen, mert ha lenne előttük egy jó formában lévő kreatív középpályás, akkor az ő játékuk is jobb lenne nyilván. De nincsen sajnos ilyenünk most.
 
Touré-Kompany belső páros sem dicsekedhet, volt a Wigan-nek 3-4 olyan lövése 16-18 méterről, ami bármikor beakadhatott volna. Az 1. félidőben a széljáték sem működött igazán, a szélsőhátvédek nem nagyon segítettek a támadásoknál, SWP-nek 1 használható passza volt összesen, Johnson sem muzsikált annyira, csak a 2. félidőben.
 
A Tevez-Adebayor páros pedig ismét nem működött, többször keresték egymást labdákkal most legalább, de nagyon durván látszik, hogy nem illenek össze. Talán ha sok meccset játszanak együtt 1 huzamban, akkor lesz valami kohézió közöttük, de Tevez egyedül vezérként jobb, igaz most így is lőtt 1 triplát, pedig volt, hogy ő volt elől és Ade mögötte, majd Ade elől és Tevez hátrébb.
 
Barry és Bellamy vélhetően nem voltak sérültek, csak pihentek, illetve Mancini úgy gondolhatta, hogy nélkülük is sima lesz ez a meccs, hát annyira azért nem volt sima. Ireland-et pedig vélhetően nem kockáztatta meg, még csereként sem. Vieira-De Jong duót középen azért nem igazán akarunk látni többet. Sőt De Jong is közelít a 10. sárgájához, nem hiányzik, hogy mondjuk épp a MU vagy arsenal vagy Spurs ellen ne legyen bevethető.
 
Játékosok értékelése:
 
A Wigan mint mondtuk elég sokáig jól tartotta magát, Rodallega és Moreno is veszélyesek voltak elől, középen Thomas és Diame többször is fölényben volt a nem túl hatékony Vieira-De Jong párossal szemben. Viszont az utolsó 20 percre borzasztó fölénybe került a City, onnantól 1 Wigan játékosnak sem volt már köze a meccshez igazából.
 
City:
 
Given: 7 Két szép védést is be kellett mutatni még az 1. félidőben, ahol rendesen figyelnie kellett. 2. félidőben is volt 2 veszélyes lövése a Wigan-nak, de ott nem kellett közbeavatkoznia, bár nem sokkal mentek mellé.
 
Garrido: 6 Olyan jó azért nem volt, hogy ki lehessen emelni, teljesen átlagosat játszott, a 2. gól előtt szépen adta be Kompany-nak a labdát.
 
Kompany: 6.5 A gólpassza ellenére sem tudjuk túlságosan dicsérni, nem lett volna szabad hagyni a Wigan támadókat lövöldözni, viszont többször jól kifejelte a labdákat, de azért lényegesen jobb volt, mint az Everton ellen.
 
Touré: 6 Hihetetlen mennyire rossz megoldásokat választ, lemarad, rosszul helyezkedik, nem tudja irányítani a védelmünket, tegnap talán a leggyengébb pontja volt a hátsó alakzatnak. És Lescott nincs már idén nagyon, ezért ez elég aggasztó.
 
Zabaleta: 6 Átlagos teljesítményt hozott, nem támadott most annyit, mint az Everton ellen, így pozitívabban tudjuk értékelni, bár a szezonbeli 10. sárgája nagyon nem kellett volna. (Ez 2 meccses eltiltást ér.)
 
De Jong: 5.5 Vieira-val párban rémes teljesítményt mutattak, főleg azért, mert a támadásokhoz szinte alig tettek hozzá valamit egész meccsen, de védekezésben is többször alulmaradtak a nem túl nagynevű Wigan játékosokkal szemben. De Jong-nak össze kell szednie magát, valamint rengeteget gyakorolnia a passzolást, mert az sem megy igazán neki.
 
Vieira: 5 Lassú, öreg, még lassabb, nem elég jó már, szóval minden olyan kritika elmondható róla a tegnapi meccs alapján, amit felhoztak ellene, mikor ide igazolt januárban. Legszörnyűbb meccsét játszotta a csapatban, egyszerűen teljesen simán elvették tőle labdát, simán lefutották, párharcokat alig nyert, rosszul passzolt. Azért 1 gólpasszt adott, de az sem mentség ilyen értékelhetetlen játékra.

SWP: 6 Csak 1 félidőt kapott, de nem alkotott maradandót, sokkal kevesebbet nyújtott, mint pl. Johnson. Igazából nincs jó érzésünk SWP jövőjével kapcsolatban.
 
Johnson: 7.5 Aktív volt, főleg a 2. félidőben, de az 1. játékrészben is próbálkozott, igaz akciói elhaltak a cselekben. Viszont az utolsó 40 percben elképesztő szólókat mutatott be, 1-2 jól is adott középre, csak kimaradtak a helyzetek. A tél legjobb igazolása, igaz ehhez nem kell sokat felmutatnia:), mégis sokat mutat fel.
 
Tevez: 10 Our best player. Hihetetlen, fantasztikus, zseniális, meg kell becsülnünk az ilyen játékosokat. Nincs belőlük sok. A 2. mesterhármasa volt ez a szezonban, és mint már írtuk 12 perc alatt lőtte a tegnapit. 19 gólos a PL-ben.
 
Adebayor: 6.5 Voltak egész jó periódusai, de egész rosszak s a meccsen, ennél tőle sokkal jobb játékra van szükség, és képes is rá alighanem, tegnap valahogy semmi nem jött össze neki, még 100%-os ziccert is rontott.
 
Cserék: Bellamy már a félidőben bejött, azt hozta, amit tud, nem is szélen tolta, hanem középre húzódva, veszélyesen futkározott a Wigan játékosok gyűrűjében. Onuoha-nak és Sylvinho-nak pedig semmi dolga nem akadt már.
 
A meccs embere Carlos Tevez, a legnagyobb. 
 
A fordulóban csak a Villa járt így rosszul, hiszen a Spurs, Pool, City trió egységesen hozta a hazai meccsét. Ettől függetlenül továbbra is többesélyes az a 4. hely, ahogy a bajnoki cím is, melyben az Arsenal apróbb lépéshátrányba került, de a hétvégi MU-Chelsea meccs sem lesz piskóta.
 

PL tabella

Góllövőlista

Következő mérkőzésünket szombaton fogjuk játszani, amikor is a kieső helyen álló Burnley-hez látogatunk, akiket otthon nem tudtunk megverni még ősszel, hiszen 3-3-as döntetlenre futotta ellenük. 18.30-kor kezdődik a találkozó, az ES2 ezt is közvetíti élőben.
 
Come on Citizens!
 
 
 
 
Ireland7, crazy_horse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr951880191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

one citizen 2010.03.30. 11:42:09

én is hasonlóan láttam, Zabaleta eltiltásáról nem is tudtam basszus, kár érte, bár tényleg sok sárgát kap...

Kompany sztem jobb volt, és Vieira-t sem értékelném annyira le, igaz többször hibázott, meg nem olyan gyors, de nem volt sztem pontatlanabb a többiekhez viszonyítva...
és az a bepassz amit adott Tevez-nek, na olyat max. Ireland tud a csapatból még, ha formában van
(bár volt egy hasonlója a Everton ellen is, csak Tevez nem érte el)

bár az tény, hogy egy Wigan ellen már az 1. félidőben döntésre kéne vinni a meccset, nemcsak emberelőnyben

Adebayor játékában voltak pozitív dolgok, most 1 hónapig nem játszott, ez azért látszott rajta, remélem a Burnley ellen kiveszi a részét a gólokból

a kis szögletes gól tényleg klassz volt, valóban több lehetőség van az ilyenben, mintha beíveljük pontatlanul a védők meg kifejelik...

ha a Burnley-t és Birmingham-et is megverjük talán optimistább leszek a BL hellyel kapcsolatban, addig viszont maradok pesszimista:)

viszont Tevez hátha ledolgozza azt a 7 gólt Rooney-val szemben és gólkirály lesz, nem kis fricska lenne:D

Richards 2010.03.30. 12:40:49

nem nagyon láttuk még a City-t idén két félidőn át jól teljesíteni talán:)
még gyengébb csapatok ellen is csak ritkán:), de talán majd jövőre...

a kiállításig sajnos abszolút szoros volt, de a végére 1 Tevez-zel voltuk jobbak, sokkal jobbak:D
Tevez-t nem lehet eléggé dicsérni idei teljesítménye miatt
Ade, SWP valahogy nem nagyon értik, hogy mit kell játszani, rendre elrontják az akciókat, pedig egy jó SWP és 1 jó Ade sokra lehetne képes
Richards nem tudom minek pihent, mondjuk most Zabaleta maga alatt vágta a fát a sárgákkal, gondolom jön vissza Richards, összeszedi magát és ott is marad a kezdőben
mondjuk sztem Bellamy sem csinált sokat tegnap, talán nem is lőtt kapura, de ott volt persze a tűz közelében

Vieira-De Jong páros meg nem lesz sztem sem többet, Mancini kipróbálta, látta hogy mennyit ér, asszem elteszi a fiók mélyére ezt a formációt:)
na mondjuk olyan sok variálási lehetősége meg nincsen, meg van kötve a keze rendesen

a Burnley otthon ki tudott kapni a Blackburn-től, nekünk is ütni kéne őket így

@one citizen: az optimista-pesszimista gondolattal én is egyet értek, ha van 6 pont a köv. 2 meccsből, még akár sikerülhet is, anélkül biztosan nem

go City!

Richards 2010.03.30. 12:48:46

azért a 11-esek sem voltak semmik

egyszer Tevez ment volna el, de a védő otthagyta a lábát, amiben Tevez elakadt, nem volt annyira durva, mert végül is Tevez ha nem akar továbbmenni, hanem színészkedik egy kicsit, akkor látványosabb a szabálytalanság, de hát Tevez nem olyan:)

meg volt 2 nagy felhördülés, ráadásl nem is játszották vissza, mikor beadást követően Adebayor tűnt el a védők között, sztem lehúzták, bár nem láttam, nem játszották vissza

illetve kétszer kezet érintett a labda tisztán a Wigan 16-osán belül, rohadjon meg a bíró meg a partjelző, hogy egyiket sem adták meg

persze 3-0-nál ez most mind1 utólag, de emlékszem, hogy milyen nudli szabálytalanságért adtak 11-est a Hull-nak az ősz meccsen a 80. perc körül 1-0-ás vezetésnél, és azzal lett 1- 2 pontot buktunk akkor

ilyen alapján tegnap 2-t reálisan, de akár 4-et is kaphattunk volna, vagy 3-at csak
annyira egyértelművé lehetne tenni az ilyen dolgokat videóbíróval, hogy nem igaz és mégsem akarják, hogy kényükre kedvükre bele tudjanak nyúlni a meccsekbe

man city 2010.03.30. 13:10:26

@Richards: pontosan, undorító volt, hogy miért nem adnak büntetőt nekünk, nem tudom mit kell csinálni hogy befújják

ezekből 1 minimum az volt, de inkább több, pláne, hogy 1.5 hete a Fulham ellen kezezés miatt szoptunk

a kiállítás lehet, hogy sárga volt csak, nem tudom, de Caldwell-nek addigra már be kellett volna sárgulnia 1-2 fault miatt simán

amúgy lehet, hogy Vieira nem is annyira rossz?

jó kis cikk:

arsenal.ie/arsenals-greatest-warrior-is-still-making-the-best-of-it/

man city 2010.03.30. 13:36:55

a Burnley meccset Alan Wiley vezeti, remélhetőleg korrektül vagy éppen a javunkra:DD

bár sok öröm nem volt azokban a meccsekben, amit ő vezetett eddig nekünk...

black:roll 2010.03.30. 14:31:07

Tevez parádé...

minden pénzt megér, mondjuk nem is keres rosszul:))

minden csapatban vannak extra egyéniségek, pl. Rooney, Torres, Messi, Drogba, akiken nagyon sok múlik az adott csapatban, nálunk Tevez az, ráadásul fiatal is épp jó korban van

megérdemeltük a győzelmet, és amit mondtam, hogy a köv meccsekből 9 pontot kell gyűjtenünk mindenképp (Wigan, Burnley, Birmingham), nos 3 pont kipipálva, de nem szabad lejjebb adni...

Tevez remélhetőleg nem sérült le, mert a padon vmi kötés volt a lábán...

Go CITY!

double 2010.03.30. 18:55:53

remek teljesítményt hoztunk, az utolsó 30 percben, a többiről kár beszélni:D

Burnley ellen mákos 0-1-el már elégedett lennék, jobban kell a 3 pont, mint a szép játék

és továbbra is igaz akkor, hogy ha Tevez gólt lő, akkor nyerünk:)
lőhetne minden meccsen most már egyet:D

De Jong 9, Tevez 7 sárgánál jár, így 1 és 3 sárga múlva megkapják a 2 meccs eltiltást ők is sajna...

@man city: ez elég brutál cikk, végén kiderül, hogy Vieira a liga legjobb középpályásainak egyike, a látszat ellenére:D

Come on Citizens!

Vladi Weiss 2010.03.31. 08:40:12

Végül széppé alakult ez a meccs, de tényleg elég ocsmány játékot hoztunk a meccs 2/3-adában. Persze ez utólag mind1.:)

A kiállítástól kezdve nem mondanám, hogy eldőlt a meccs, mert éppen ott volt 2-3 nagy lehetősége a Wigan-nek, valahogy tényleg megbolondultak, ahogy az összefoglalóban írjátok, mert ott ha beakad 1-2 Wigan gól, akkor ráfizettünk volna.
Aztán persze annyira nyomtunk, hogy nem bírták már, és jött a Tevez-faktor.:)

Ennél sokkal több kel, főleg egy nagyon erős 1. félidei teljesítmény majd a Wigan ellen, de Adebayor is egyre közelebb a gólhoz, sztem neki nem kell sok, hogy elkapja a ritmust.

Johnson egyre jobb, szinte meccsről meccsre, Weiss-nek is ilyen pályát kéne befutnia leginkább.:)
(Bolton-ban megint nem játszott, ilyen felesleges kölcsönadásba sokszor meghanyatlik 1-1 fiatal játékos sajna.)

Hihetetlen már önmagában is a szezon, ha sikerül a 4. hely, ha nem.

Hajrá City!

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.31. 12:45:38

www.skysports.com/story/0,19528,11661_6066111,00.html

Mancini is azért "üzent" Vieira-nak, hogy ennél még több kell azért

carlitos 2010.03.31. 15:23:45

@double: köszi, pont kérdezni is akartam a sárga lapos dolgokat, mert Tévez elég "élen jár" ebben is!:-)

a többivel is egyetértek!

nekem is teljesen mindegy lenne, akár Adebayor góljával is nyerhetnének 7végén, de egyenlőre nem is látszik!:-)

one citizen 2010.03.31. 16:40:48

@Vladi Weiss: Johnson játéka nekem is nagyon tetszik, sokszor rácsavarodik a labdára, de ésszel cselezget, nehéz sokszor lekövetni, hogy mit akar csinálni, talán a társai sem tudják mindig.:)

jó vétel volt, kicsit sorsszerű volt, ugye a januári M'boro elleni FA-meccsen volt nagyon jó, míg le nem sérült, ott kerülhetett a vezetők látásterébe.

one citizen 2010.03.31. 17:29:40

kicsit off

ahogy olvastam Rooney akár 1 hónapra is lesérülhetett tegnap a Bayern meccsen, abban benne van a City-United meccs is, ami nagyon jó lenne nekünk, bár sztem össze fogják foltozni addigra akárhogy is...

persze jobb lenne Berbatov ellen játszani:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.03.31. 17:53:12

@one citizen: 2-4 hetet írnak eleve, szóval valszeg ellenünk be fogják vetni

viszont asszem épp rá 1 hétre játszanak a Tottenham-mel, addigra legkésőbb fel kell épülni:D

black:roll 2010.04.01. 07:14:47

na a tegnapi meccsen meg Fabregas sérült le, nem lehet tudni mennyi időre, de velük meg 3.5 hét múlva játszunk a PL-ben, jó lenne ha Fabregas nem lenne:D

persze ez is kettős, mert a Spurs ellen korábban fognak játszani...

lényeg, hogy tőlünk ne sérüljön le már senki sem, Bridge-Lescott után főleg ne...

one citizen 2010.04.01. 08:16:37

hát igen, április tájékán 1-1 ilyen sérülés betehet a játékosoknak, illetve főleg a csapatuknak

és ebben óriási a mákfaktor, mert van aki kap 3 ilyen fault-ot és semmi baja, a másik meg kicsit pechesebb 1-1 ütközésnél és 3 hónapra kiesik

ezért kell bő keret, akár még annak árán is valszeg, hogy így sokan padra kényszerülnek sokszor

Richards 2010.04.01. 16:30:46

hát Ireland a hírek szerint még a Burnley meccsre sem épül fel, annak ellenére ugye, hogy úgy volt hétfőn már játszhat a Wigan ellen...

kurva peches ez a gyerek, most hogy talán kapna esélyt Mancini-től sérült...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.01. 19:32:05

a legfrissebb hírek szerint Arhsahvin-Gallas 3-3 hétre dőlt ki, Fabregas kb. 1.5 hónapra, ő már nem tér vissza

de Gallas és Arsavin kihagyja a Tottenham meccset, viszont ellenünk térnek vissza kb. pont, ez jó nagy kibaszás és pech...
(mi 24-én játszunk velük)

1-2 okkal több, hogy a Spurs lesz a 4. esetleg, ráadásul Defoe is visszatért ha minden igaz

black:roll 2010.04.01. 20:06:32

@Richards: na meg azért is, mert Vieira elég érdekes formában van, Barry-t pihentetni kellett ugye hétfőn, De Jong pedig könnyen összeszedheti 10. sárga lapját

így marad Ireland, ő meg ilyenkor sérül meg

remélem 10 középpályást veszünk nyáron, és ebből 5-öt komolyan is gondolok:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 13:19:21

Mancini elfogadta a vádat, miszerint nem volt jó ötlet, belerohanni Moyes-ba:D

gondolom most vmi minimális büntetést fognak kiróni rá, remélem max,. pénzbüntetést, nem pedig eltiltják a kispadtól...

man city 2010.04.02. 13:58:46

@crazy_horse: nem hinném, hog a korrupt FA kihagyna egy ilyen lehetőséget, mikor elmeszelhetik mondjuk 2 meccsre is

1-2 meccs lesz sztem a lelátón

Burnley ellen nagyon szar meccset fogunk játszani sztem, remélem nem kúrjuk el

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.04.02. 15:42:26

@man city: meglátjuk, én bízom benne hogy csak pénzbüntetés lesz

vagy pontlevonás a City-től?:DD

--------

itt meg még a Wigan meccs jó 8 perces összefoglalója így hétvégéhez közeledve, tehát nemcsak a gólok, érdemes megnézni...

www.mcfc.co.uk/Video/Match-highlights/Wigan-win-full-highlights
süti beállítások módosítása