A folyamatos bírálatok, melyeket a Man City kap hétről hétre csak elősegíti, hogy az öltözőben egy sokkal egységesebb, határozottabb, magabiztosabb légkör uralkodjon.
 
A belga játékos szerint, a nyáron sokat változó manchesteri keret nagyon hamar egy erős egységgé állt össze, ebben nagy érdeme van Hughes-nak is, aki nagyon jó érzékkel(aka thx to Sheik Mansour-szerk.) szerződtetett egy sor klasszist a nyáron, jobbá téve ezáltal is a City versenyképességét és mentalitását.
 
 
 
„ Az összes igazolásunk indokolható volt, függetlenül a pénztől, végig tudnék menni egyesével a játékos-transzfereken, és mindegyiknél ki lehetne mutatni, miért volt szükséges és jó az adott tranzakció, és összességében elégedett is vagyok az érkezőkkel.”

„Mindegyikük profi mentalitású, igazi küzdők és harcosok a pályán is, valószínűleg ez lesz a City-nek a fő fegyvere is a közeljövőben. ”

Sokan megkérdőjelezik, hogy hol lesz helye Kompany-nak a kezdőben, de őt ez nem nagyon foglalkoztatja.

„Nem foglalkozom azzal, hogyan kerülök be a kezdőbe, azt tervezem, hogy még sokáig maradok itt, és a klub ambíciói abszolút egybeesnek az enyéimmel.”

„Egy trófeákat nyerő nagy klub játékosa szeretnék lenni, a City pedig ebbe az irányba tart. Ez egy nagy kihívás számomra, de ez az, amit el szeretnék érni, különben egyfajta kudarcként élném meg a helyzetet pályám során. ”

„Türelmesnek kell lennem, mikor visszatérek, de ez mindenkire vonatkozik. A futballban előfordul, hogy egy játékos helyére másik érkezik sérülés vagy fáradtság miatt, de a játék olyan gyorsan változik, hogy bármi történhet a pályán, amikor hirtelen szükség lesz rád. ”

„A szellem és a bajtársiasság csodálatos a csapatnál, mert óriási nyomást és rengeteg kritikát kell elviselnünk több okból is. Ez segített bennünket egymáshoz közelebb, mint egy csoportnál, és így csapatként is jobban fogunk teljesíteni. ”

„Az öltözőn belül távol a reflektorfénytől abszolút jól érezzük magunkat, és élvezzük a közös munkát.”

„Képesek vagyunk a kritikákat saját hasznunkra fordítani, amikor kapsz valamilyen bírálatot elsőre megpróbálod cáfolni, de ha minden nap hallod ugyanazokat a negatívumokat, akkor hozzászoksz és már nem törődsz velük.”

„Bármi is legyen a célja a tulajdonosoknak a City-vel a csapatot tekintve, ez a keret képes elérni azt a célt. Hosszú szezon lesz és egészen új csapatunk van, amelyhez idő kell, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, de ha a manager olyan jól egyben tartja a csapatot, mint most és minden játékos a legjobbját nyújtja, valamint beletesz mindent a közösbe, hogy csapatként működhessünk, akkor minden lehetséges idén. ”
 
(forrás: www.mcfc.co.uk)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr391412034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2009.09.28. 17:35:07

ez a nyilatkozat Kompany részéről nagyon olyan, mintha a szájába adták volna mit kell mondani:D

bár a legtöbb ilyen hosszabb interjú mindig ilyen, rizsa...

hogy hol esz helye ebben a megújult keretben azt sztem ő sem tudja még,azért nem rágódik ezen, mert sztem sehogy nem fér be

mondjuk azt nem tudom,hogy ha nyáron nem sérül meg, akkor is idehozzuk Lescott-ot, vagy pedig Kompany-ból faragtunk volna "proper" belső védőt
süti beállítások módosítása