Miután elvertük a Chelsea-t joggal várhattuk, hogy a reménytelen formában lévő Bolton ellen is nyerni fogunk. Naná, hogy nem így lett. Bírói tévedések, amatőr védelmi hibák, meglehetősen gyenge periódusok, kevés helyzet, rossz egyéni teljesítmények, ezek összessége vezetett a döntetlenhez, ami a 7 másik döntetlen után már vereségnek tűnik, majdnem az is lett.

 
 
 
 
 
 
 
 
A tovább után gólok, statisztikák és a játékosok értékelése!
 
Stadion: Reebok Stadium
Nézőszám: 22.735
Játékvezető: Mark Clattenburg

Kezdők:
 
Bolton: Jaaskelainen, Robinson, Knight, Cahill, Steinsson, Taylor, Cohen, Muamba, Chung-yong Lee, Klasnic, Davies

Man City: Given, Sylvinho, Lescott, Touré, Richards, Bellamy, Kompany, Barry, SWP, Tevez, Adebayor
 
Cserék: Elmander Klasnic helyére jött a 72. percben, M. Davies pedig Muamba helyére a 80.percben, illetve Ireland SWP helyére a 20. percben, Robinho Kompany helyére a 72. percben, Santa Cruz pedig Ade helyére a 83. percben.
 
Eredmény: 3-3 (Klasnic 11’, 53’; Cahill 43’, illetve Tevez 28’,77’; Richards 45’)
 
Statisztika:
 
 
Bolton
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
13(3)
16(6)
Szabálytalanságok
13
11
Szögletek
5
9
Lesek
2
2
Labdabirtoklás
35%
65%
Sárga lap
3
1
Piros lap
0
1
Védések
3
0
 
Nem indult könnyen a meccs, a Bolton tepert elég keményen, ők támadtak többet, de álltuk a sarat. Egészen addig, amíg balról be nem tekertek egy labdát, amit nem tudtunk kifejelni, másik oldalon Lee összeszedte, majd ellőtte, ami Sylvinho-n megpattantva a teljesen lesen álló Klasnic elé került, aki onnan bevágta, a partjelző szerint nem volt les, Hughes szerint utólag óriási les volt, minek a videóbíró ugye. 1-0.
 
Itt egy elég nehéz időszak jött, próbáltunk menni az eredmény után, hogy gyors egyenlítés után még fordíthassunk is a meccsen, de nem nagyon ment. Szélen Bellamy teljesen eltűnt, labdával vagy nélküle, Ade sem találta a helyét, ráadásul egy korai sérülés is történt, SWP nem bírta 20 perc után, Ireland-nak kellett bejönnie. Ami érdekes volt, jobb szélső helyett egy belső támadó középpályást hozni, Hughes itt behozhatta volna Robinho-t vagy Petrov-ot és Bellamy-t átküldhette volna jobbra, de valamiért inkább Ireland jött, akinek védekező feladata is volt, talán ezzel magyarázható Hughes cseréje, bár 1-0-nál, talán a támadást jobban erősítő játékos jobb csere lett volna.
 
Bellamy elfutott a szélen, középre adta elég gyatrán, a védő röviden szabadított fel, amit Tevez 25 méterre a kaputól összeszedett, megtolta majd remekül ellőtte, ami megpattant a bevetődő játékoson és a kapuban kötött ki a labda, 1-1.
 
Jött a szokásos lazaság, ami ilyenkor jönni szokott, újra meccsben vagyunk, van még idő bőven, ennek ellenére nem tudtuk áttörni a gátat, pedig a vezetés birtokában sokkal könnyebben hozhattuk volna a meccset. Ehelyett kicsit később a 43. percben egy bedobásból kapta a labdát Cahill, Ireland valami brutálisan lemaradt erről, Cahill befordult, majd ellőtte, kétségtelenül remek gól volt, ezzel lett 2-1. Ireland és Barry egymást is zavarva tették lehetővé, hogy Cahill üresre játssza magát, nagyon buta hiba volt.
 
De a City nem adja fel, hátrányban valami félelmetes tud játszani a csapat, rengetegszer hoztunk vissza meccset hátrányból idén már, így 2 perccel később jött a meccs legszebb összjátéka, 1-2 érintős játék, ami az egyik szélsőhátvédtől a másikig tartott. Sylvinho megharcolt egy labdáért, amit Bellamy elé tolt, ő vissza Barry-nek, aki egyből tette előre Adebayor-nak, aki lekezelte majd visszatette Bellamy-nak, aki egyből látta és tette tovább a labdát be a 16-oson belülre az érkező Richards-nak, aki még éppen el tudta rúgni a kapuba a labdát a védő becsúszása előtt. Gyönyörű játék volt, többet is láthatnánk ezt, 2-2.
 
Félidőben volt idő tisztázni a fejekben lévő zavart, 2-2-ről ez a meccs simán nyerhető volt, hisz a Bolton védelmét nem volt nehéz megzavarni, ennek ellenére sajnos egészen rosszul sikerült a 2. félidő.
 
Sylvinho próbálkozott egy távoli lövéssel, sajnos erő nem volt benne, a szögletekből sem tudtunk veszélyt okozni, most is volt 9 szögletünk, egyiknél sem tudtunk kapura fejelni, legfeljebb a kipattanó labdákból néha. Kicsit később 16-oson belül pattogott a labda, Zat Knight már lőni készült, utolsó pillanatban blokkolt Sylvinho, aztán az 1 perccel később érdekes jelenet volt a Bolton egy bedobás után balszélen akciózott, betekerték és egy Bolton játékos még belefejelt, majd Klasnic megint üresen volt, aki egy szép mozdulattal a hálóba verte a labdát, ha Lescott rendesen fogja az emberét, ilyen nem történhetett volna meg, 3-2.
 
Innentől még volt szűk 40 percünk, de nem tudtuk a labdabirtoklási fölényt gólokra váltani. 60. percben Lee üresen mehetett hátul egyedül Sylvinho volt csak, Lee elpasszolta Muamba-nak, aki csúnyán kihagyta a nagy helyzetét, De Sylvinho meg „blokkolta” Lee-t, ami akár pirosat is érhetett volna. 63. percben újabb pofon, Bellamy húzott el balszélen, eltolta Robinson mellett, aki az egyik lábát bizony megrúgta, így Bellamy, még ha esetleges mehetett is volna tovább ettől, elesett, úgy tűnt szabadrúgás befelé. ehelyett Bellamy kapott lapot színészkedésért, és kb. a Sky-tól kezdve, a BBC-n át a kommentátorokig mindenki lemaradt arról, hogy Bellamy-nak már volt 1 sárgája az első félidőből, így pirosat kapott. Az első lapot állítólag egy bedobás reklamálása miatt kapta, senki nem értette mi történt. A visszajátszások alapján úgy tűnik, mintha a védő hozzáért volna Bellamy-hoz, de minimum kibillentette az egyensúlyából, Hughes is nevetségesnek tartotta a kiállítást.
 
10 emberrel 3-2-es hátrányban, nem egy szép meccs, ennek ellenére főleg a City-nél volt a labda, viszont 1-2-szer nagy kontrát vezetethetett a Bolton, szerencsére nem sikerült kihasználniuk. Utolsó 20 percben bejött már Robinho is, sajnos nem ment neki úgy, ahogy vártuk, volt 1-2 lehetősége, amit elrontott.
Aztán a 77. percben Tevez óriásit küzdve elment majd jó 18 méterről ellőtte a labdát, remekül helyezett lövés volt, így lett 3-3 és még mindig volt szűk negyedóra a meccsből, és támadott is a City, de már nem volt kellő erő a csapatban. Jött Santa Cruz is Ade helyére, de helyzete sem volt. Robinho-nak 1 lövése volt még, nem sokkal, de mellé ment sajnos.
 
 
Egyben az összes gól:
 
 
Egy abszolút nyerhetőnek, mondhatni kötelező győzelemnek tűnő meccsen így harcoltunk meg az 1 pontért, elmúlt 9 PL meccsünkből ez a 8. döntetlen lett.
 
Taktikailag kényszerű változtatásra volt szükség már a 20. percben, ezt nem a legjobban sikerült kivitelezni, de nem ez volt a fő gond. Hanem a védelem nem úgy zárt, ahogy kellett volna, a középpályán nagyon sokszor nem tudtunk mit kezdeni a Bolton-nal egyszerűen átrohantak a mi térfelünkre, a szűrés nem igazán működött, Barry sem voltam rendben, Kompany nagyon bizonytalan volt sokszor. Valamint a támadások egyik legfontosabb láncszeme, Adebayor már meccsek óta gyenge formában van, alig van kapura lövése, tegnap pl. nem volt konkrétan 1 sem, ahogy a Hull és a Burnley ellen sem (!) .
 
Lényeges formajavulásra van szükség, egyénileg is, csapatként is, mert bár még szoros a tabella, ezek a pontok, amiket a Hull, Burnley, Wigan, Bolton ellen elvesztegetünk nagyon sokba kerülhetnek a végén, hiszen ezek mégis csak kiesőjelölt csapatok.
 
Játékosok értékelése:
 
A Bolton keményen küzdött, összességében megérdemelt az 1 pontjuk, 3 gólt lőttek a City-nek, miközben borzasztó formában voltak, pl. a koreai Lee nagyon jó volt, védekezésben is, támadásban is, Klasnic pedig 2 gólja miatt.
 
City:
 
Given: 6 Kapott 3 gólt, egyikről sem tehetett igazán, más dolga meg nem volt.
 
Sylvinho: 6.5 Ha úgy védekezne, mint Bridge és Bridge úgy támadna, mint Sylvinho, akkor nem kéne gondolkodnunk új balhátvéd vásárlásán. Támadásban sokkal magabiztosabb a brazil, de egy erős csapat ellen, ahol komoly szélsők vannak, kíváncsi lennék, mit nyújt a PL-ben, nagyon átmeneti megoldás csak a veterán brazil.
 
Lescott: 6 Nem volt túl jó, elmúlt meccsein valamivel jobb volt, az első gólnál nem fejelt ki egy labdát, tán túl magas volt neki, de a 3. gólnál simán hibázott, és volt egy ziccere is a végén, amit nem ért el sajnos, ha eléri még nyerhettünk is volna.
 
Touré: 6 Aggasztó, hogy 15 meccs után sem vezére a védelemnek, nagyobb elánnal kell játszania, többet vállalni, jobban irányítani a védelmet.  Ha már egyszer csapatkapitány.
 
Richards: 6.5 Volt 1-2 hibája, de mégiscsak ő volt a legjobb, a védők közül (ez nem volt nehéz tegnap), és lőtt egy remek gólt is.
 
Bellamy: 5.5 Szélen nem nagyon megy neki, a 2. sárgája elég kérdéses, az első viszont felesleges panaszkodás miatt kapta a bírótól, nem kéne ilyenekkel nehezíteni a csapat helyzetét. Ahogy bemozdult középre, egyből létrejött az összjáték Richards gólja előtt, nem szélső Bellamy, sokadszorra derült ki már idén.
 
Kompany: 6 Túl bizonytalan volt, becsúszott 1-2 labdavesztés is, támadásokhoz alig tudott hozzátenni valamit, a passzokat legalább pontosan adogatta. Nála is meg kell említeni, hogy nincsen játékban, mert hosszú sérülése után alig játszott még idén.
 
Barry: 5.5 Ő viszont sokat játszik, mégsem megy neki, sokadik gyenge meccse volt ez, neki középen kéne sokkal inkább vezéregyéniségnek lennie, ez a szerep valamiért nem megy neki.
 
SWP: 20 percet kapott tegnap, reméljük sérülése nem súlyos.
 
Tevez: 8 Ő volt a legjobb a City-ből, a szokásos küzdés, hajtás, támadók közül is ő volt a legveszélyesebb, ráadásul elkezdte a gólgyártást.
 
Ade: 6 Meccsek óta momentuma sincsen, néha talál 1 gólt, de egy középcentertől több helyzetet, több gólt vár az ember. Mivel kihagyhatatlan a kezdőből, ha egészséges, illene többet nyújtania.
 
Cserék: Ireland-nak jutott sok idő csak, de elég átlagos meccse volt, volt 1-2 szép bejátszása megint, pl. Barry-nak 1. félidőben, amit Barry csúnyán mellélőtt, de a 2. gólnál pedig csúnyán lemaradt Cahill-ről. Robinho és Santa Cruz túl kevés időt kaptak.
 
A meccs embere Carlos Tevez, aki idén már 5 gólos és 5 gólpasszt is adott már a PL-ben.
 
A bajnokságban elég „totógyilkos” eredmények születtek, a lejátszott 9 meccsből 6 döntetlen és 3 1-0-s győzelem született. Tottenham otthon kapott ki a Wolves-tól, Chelsea nem bírt otthon az Everton-nal, a MU otthon kapott ki a Villa-tól, közben az újonc Birmingham tapad az élmezőnyre.
 
Rettentő izgalmas bajnokság ez, és még inkább az lesz, hisz akár a top 4-ért, akár az 5-6. helyért óriási harc lesz, mert alig van pár pont különbség a csapatok között.
 
És vissza van még a forduló rangadója, a Pool-Arsenal derbi, melyet az ES2 közvetíti élőben az 17.00-tól.
 
 

Tabella

 

Góllövőlista

 

 
Jövő héten hétközi forduló, amikor a City a Tottenham-hez látogat, gólokban gazdag meccsre lehet számítani, meccsünket TV sajnos nem adja, maradnak a stream-ek.
 
Come on Citizens!
Ireland7, crazy_horse

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr211593985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richards 2009.12.13. 14:04:17

Richards góljának tényleg örültem, szép passzolgatás előzte meg
de meccsenként 1 ilyen összjáték baromi kevés

ami még zavaró volt, az tényleg a középpálya egy formán kívüli Barry és egy Kompany kezd belül, nem a legokosabb dolog

meg is látszott, hogy nem is értik egymást, nem is tudtak jól szűrni

sztem is döntően befolyásolta a meccset SWP sérülése, mert ha két oldalon futtatunk támadásokat, talán jobban megtörtek volna, de így, hogy középen Ieland alig csinált valamit, Bellamy se volt toppon, Ade teljes 0 szinte...

Tevez 2 szép gót vágott, ő beindult erre Ade leállt, mire Ade belelendül újra, addigra Tevez bénul le:D

de tényleg senki nem nyert a fordulóban, illetve csak a Villa a komolyabbak közül, ott is vannak a 3. helyen

viszont ha a táblázatra nézek, 3 pontra vagyunk a Villa-tól, és ha esetleg/talán/szerencsével elverjük otthon az Everton-t az elmaradt meccs miatt, akkor 5 pont belül vagyunk a MU-hoz képest is

aggodalomra ebből a szempontból még nincs ok, abból sokkal inkább van, hogy a csapatjátékunk még most is kezdetleges sokszor, a védelmünk pedig gyenge, pedig egyénileg azért nem rossz emberekből áll

még 4 meccs a bajnokságban decemberben, 9 pont jó lenne belőlük, míg a Tottenham ellen egy X minimum, 10 pont az úgy korrekt lenne

félő ,hogy leiXelünk párat, és megint hozható meccseken bukunk pontokat

de azért Go City!

double 2009.12.13. 16:50:28

élőben nem is látszott annyira, hogy ennyire szép összjáték volt a 2. gólunk, én csak annyit láttam elsőre, hogy Richards valahogy gólt lőtt:)

kár ezért a 2 pontért, Chelsea 4-0-ra ütötte idegenben ezeket
kezd tényleg sok lenni, hogy minden gyenge csapat 1 ponttal gazdagodik ellenünk
simán lehetnénk 30 pont fölött az ilyenekből már

Ireland egyszerűen nem figyelt oda a 2. beszopott gólnál, a 3.-nál is lemaradt kicsit a beadó játékosról, belül meg Lscott helyezkedett "szuper" módon
az első meg les volt, hogy rohadjon meg Clattenburg

Tevez viszi a hátán a csapatot, ennek örülök, hogy formába került, mondjuk Ade éppen szar, annyira nagyon nem fg hiányozni januárban, legalábbis ez a formája, még a botladozó Santa Cruz is tud ennyit, talán benne nagyobb a bizonyításvágy is, 2-3 gólt minimum várok majd tőle

Sylvinho komolyan ügyesebb volt balszélsőként, mint Robinho vagy Bellamy szokott lenni a szélen, lehet Sylvinho mögé kéne egy balhátvéd, jó kis baloldal lenne az:)

De Jong nagyon kell a Spurs ellen, nekik még erősebb középpályájuk, van + Modric stb.

double 2009.12.13. 16:55:06

ja még annyit, hogy középen De Jong hiányában meg lehetne próbálni Zabaleta-at, vagy nem ?:D
mondjuk van annyira tuskó, hogy pirosat kapjon, de sztem jobban oda tudná tenni magát, mint Kompany, pedig vártam a belgát, hogy mikor fog játszani, de simán gyenge volt tegnap

man city 2009.12.13. 17:26:55

szarok voltunk, én nem tudom miért kell szezon végéig várni Hughes-al

a nagy meccsekre felpörgeti a csapatot, a kiesőjelöltek ellen tehetetlen
ez így épp a középmezőnyhöz elég 5-8. hely
tavaly mondjuk csak 10. volt, egy jóval gyengébb kerettel

szinte kizárt, hogy a decemberi 4 meccsünkön 12 pont jöjjön, de még a 9 is túlzás jelenlegi formánkban

olyan simán meg lenne a top4, ha most lenne +7-8 pontunk a kibaszott X-ekből

Pool sztem talpra áll tavaszra, Arsenal már nem annyira, és akkor még ott a Villa-Tottenham, Villa talán veszélyesebb ránk

ez a meccs egy botrány volt, a bíró korrupt szar,de igazából csak egy béna fasz, nem bírónak való ez a cafat CRAPpenburg

Ade, Lescott, Barry sokkal jobban odatehetné magát

5 M-ért eladtuk Dunne-t, és 40-45M-ért megvettük a Touré-Lescott párost, Dunne meg stabil tagja a jól védekező Villa-nak, óriási vicc
3. legkevesebb gólt kapta a Villa
ráadásul előttünk vannak a táblázaton is

De Jong meg simán klasszissá nőtte ki magát idén azon pár meccsén, Barry meg ötödét nem nyújtja annak, amit a Villa-ban tavaly meg előtte

jan 01-től Hughes-t meg a stábját, akit a Blackburn-ből meg Wales-ből válogatott össze, véletlenül sem hozzértő edzőket elküldeném egy dubai-i búcsúpartira, aztán viszlát

9 meccsen 8 X nem fér bele, nem férhet bele pontosabban

addig kell lépni, míg nincs 10 pont hátrányunk a top4-hez képest

Rottenham ellen a fogadóirodák helyében 1.1es oddsal adnám a döntetlent

one citizen 2009.12.13. 18:24:17

@man city: sok igazság van abban amit írsz, de számomra továbbra sem garancia semmire ha holnap új manager jön(pláne, hogy az igazi legjobbakat nem tudjuk megszerezni, évközben biztos nem)

lehet, hogy kap egy új lendületet a csapat, ami kitart 1 hónapig, aztán jön megint a döntetlen a kiscsapat ellen stb.

tény, hogy sok mindenben javulni kell, nincs mese, nem vagyunk jók, sokszor nem vagyunk elég jók
mondjuk nagyon nehéz megverni minket,1-szer sikerült uidén csak, de nagyon nehezn tudunk elmozdulni a holtpontról, mikor döntetlenállás van a meccseken épp
hátrányban viszont nagyon tudunk harapni

rengeteg meccs van még, én optimista vagyok, nincs komoly lemaradásunk, van 1 elmaradt meccsünk, és nem vagyunk ott semmilyen kupában tavasszal, szemben 1-2 riválissal

persze Hughes sem az a tökéletes manager, de ismeri a csapatot, ő hozta ide az újakat, és ő fog repüli szezon végén valszeg, ha nem sikerülnek a kitűzött célok:)

sztem a Tottenham ellen kimegyünk, és bár esélyes az X, de sztem nyerünk:)

pokemon 2009.12.13. 21:40:12

"de egy erős csapat ellen, ahol komoly szélsők vannak, kíváncsi lennék, mit nyújt a PL-ben, nagyon átmeneti megoldás csak a veterán brazil."

Pár hónapja, egy "tét nélküli meccsen" Rómában, a BL döntőn balhátvédet játszott egy "gyenge csapat" ellen, a ManU ellen, aki PL bajnok lett. CR, Giggs, vagy Park ellen. És hibátlanul hozta a meccset.
Jó az öreg a háznál! :)

double 2009.12.13. 22:01:45

@pokemon: na ja, de ott egy erős védelem volt mellette

asszem a döntőben nem is volt annyit elől, mint tegnap

de mondjuk, ha tegnap a Bolton a széleken erőltette volna a dolgokat, párszor gondban lett volna Sylvinho

vészmegoldásként persze jó, de pl. most tegnap nyomta, szerdán meccs van, szombaton megint meccs, vajon bír 3 meccset 1 hét alatt ? 35 év mégiscsak 35 év:)
bár energikus volt, az fix:)
de mondjuk csak azért tűnt így, mert Bridge elég halovány szinte mindig, hozzá képest sokan energikusak:)

black:roll 2009.12.14. 15:18:20

rohadt idegesítő meccs volt, 3-szor jöttünk vissza, de egyszer sem tudtunk előnybe kerülni egy Bolton ellen

az jött be,amit mondtunk előtte, hogy semmit nem a Chelsea elleni 3 pont, ha itt nincsen meg a 3 pont
illetve ér vmit, csak nem annyit amennyit igazán kéne, hogy érjen:)

ennyi szélsőségesen játszani, egyik héten bravúrosan játszunk, másik héten össze-vissza, szervezetlenül

a bíró nem velünk volt, ez tény, Bellamy az első sárga lapnál "hibázott", minek reklamálni, ha már gól van, vagy reklamáljon a kapitány, de Bellamy

az első góljuk meg sztem védelmi hiba is volt, attól, hogy Klasnic lesen volt, attól még mehetett volna vele egy ember, Given is nagyon a szélen állt, sztem ha nincs ott Klasnic Lee lövése akkor is bemegy, nagyon üres volt a kapunak azon része
az már vicc hogy Sylvinho lába között irányt változtat a labda, így lett veszélyes igazán

a 2. gólunk tényleg gyönyörű volt, földön tartva a labdát, remek összjátékokra képesek a játékosaink, sokat kell gyakorolni persze ezt, de van idejük, más munkájuk elvileg nincs:D

az ő 2. góljuk mekkora amatőr hiba, Barry és Ireland csak azt a z embert nem fogják, akit kéne, ilyen lefordulással így átverni őket, ahhh

mondjuk minek jött be Ireland, SWP helyére az talány, mikor két szélső is volt a padon

mondjuk utólag annyiből magyarázható, hogy középen komolytalan volt a Barry-Kompany páros, de Ireland-el sem lettek erősebbek, cserébe jobb szélen nem volt játékosunk

Given, Richards, Tevez kb. azok akikre nem lehet panasz, meg még talán Sylvinho, hogy így elsőre meglehetősen "energikus" volt,ahogy írjátok:)
többeik tudásuk alatt voltak, ez hogy Ade nem lő kapura se meccsek óta, ez botrányos
első számú góllövőnk, minimum 3-4 lövése kéne legyen, amiből 1 gól össze is jön

másrészt baromi nem tetszik, hogy kisebb csapatok ellen a mentalitásunk is "kisebb", míg nagyobbak ellen felpörgünk, mintha csak ott akarnánk megmutatni
sztem ez edzői hiba főleg, ugyanúgy kell küzdeni egy Hull ellen, mint egy Chelsea ellen, akkor meg is lenne a 6 pont biztosan

@man city: @one citizen: én úgy vagyok, hogy nézzük meg hol tartunk január elején, ha most megint csak X-eket tolunk decemberben, sztem kezdjük az új évet új menedzserrel, egyáltalán nem biztos, hogy Hughes az, aki ennek a klubnak az élére való
tény, hogy piszok nehéz dolga van, még 1-2 embert beépíteni is nehéz dolog, nemhogy ennyit,mint nálunk, de ha nem megy, nem kell erőltetni
ahogy jelenleg haladunk, az pont a 6-7. helyre lesz elég, hozható pontokat nem hozunk, ezek a végén sokat fognak érni

De Jong sztem nem lesz ott az Tottenham ellen, de ne legyen igazam, Kompany meg elég körülményes eddig, de csak belejön majd
Bellamy kihúzta magát a listából a pirossal, így taán Petrov-ot kockáztatnám meg, sőt felőlem Robinho is mehetne jobbra ki, ha SWP is sérült

őszintén szólva Robinho lassan nem fér be a kezdőbe, bármennyire is hülyén hangzik:D
vagy legalább mutatna valamit, mikor ott van a pályán

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.14. 15:41:01

“I think it was a bit harsh,” he said. “I didn’t even know he’d been booked.

“I left my foot in there and put it down as he was going past. He did catch my leg, but it is a difficult decision for the referee to make and obviously Craig will be disappointed to be sent off for it. The ref thought he dived.”

mondta Robinson, aki mellett Bellamy elment, mikor kiállították, tehát ő is azt mondja, hogy hozzáért Bellamy-hoz, és szerinte sem volt színészkedés, de fault sem az ő részéről:D

persze senki nem tudta, hogy van már egy sárgája, neki sokan azt hitték, hogy egyből kapja a pirosat:D

remélem több meccset idén nem vezet nekünk azért Clattenburg, menjen máshová tévedni...

Richards 2009.12.14. 16:54:58

@Ireland7: bizony más szakértők is azt mondják, hogy sima szabadrúgás kellett volna, hogy jöjjön ott, nemhogy lap+ kiállítás Bellamy-nak

megérdemelne egy nagy pofont ez a bíró, amúgy ő vezette asszem ar City-Arsencal 4-2-es meccset is, ott is utólag vádolta Ade-t, hogy kiállította volna a meccsen, ha észreveszi a dolgokat
minek van ott, ha nem vesz észre leseket, meg ilyeneket...
süti beállítások módosítása