Nem a legjobb dolog a White Hart Lane-re-re látogatni, épp azután, hogy az újonc Wolves elhozott onnan 3 pontot pár nappal ezelőtt. Két közvetlen rivális, amely nagyon úgy tűnik, nagy harcban lesznek végig a BL-helyezést érő helyekért, bár nem lehet elvitatni az Aston Villa menetelését sem, valamint a Liverpool is rákapcsolhat a dolgokra tavasszal.
 
A mérkőzés 21.00-kor kezdődik, TV nem közvetíti, marad a stream, viszont a mérkőzés hosszabb összefoglalója látható lesz az ES2-n és a Digi-n is a hét folyamán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Előzetes --> katt!
 
A Tottenham jelenleg 5. helyen áll 27 ponttal, hazai mérlegük pedig 5 győzelem és 3 vereség 8 mérkőzésen, a 3 hazai vereséget a MU, Stoke, Wolves triótól szenvedtek el, ebből utóbbi kettő elég nagy meglepetés volt.
 
Novemberben hazai pályán 9-1-re verték a Wigan-t, azóta viszont 4 meccsen 2 döntetlenre és 2 vereségre futotta tőlük, ebben benne van a Liga-kupából való kiesésük is, a tartalékos MU ellen.
 
Harry Redknapp-nek leginkább a Woodgate-King védőpáros hiányozhat, az ő sérülésük súlyosabb, ahogy Cudicini-nél sem valószínű, hogy idén még pályára léphet. A Dawson-Bassong páros viszont nem helyettesíti őket rosszul, valószínűleg ők kezdenek a City ellen. Kérdéses még Jenas játéka is, aki gyomorrontással bajlódik. Visszatért viszont Luka Modric, aki a Wolves ellen csereként már pályára lépett, szezon elején szerzett sérüléséből felépülve.
 
Redknapp a City-ről: „Nagyon jól játszanak, olyanok, amilyennek vártam őket, jók és erősek és kiváló játékosaik vannak. Hányszor vesztettek idén? Csak egyszer. Ez elmond mindent róluk.”
 
Bár csak egyszer vesztett a City idén, de az elmúlt 9 PL meccsén döntetlenre futotta csak a Chelsea legyőzése mellett, ami eléggé gyenge teljesítmény, amivel a 8. helyen áll 26 ponttal.
 
A City-nél Mark Hughes problémája a sok döntetlen mellett a kezdő összeállítása a mai meccsre. Nigel De Jong elvileg rendbejött, vélhetően kezdeni fog az esti meccsen, szükség is van rá. Bellamy 1 meccses eltiltását tölti le, viszont SWP a legfrissebb hírek szerint nincs olyan állapotban, hogy pályára lépjen, sőt a szombati Sunderland elleni meccsen sem lesz bevethető állapotban talán. Bridge még hetekig, Johnson pedig idén már nem lép pályára.
 
Tavaly a Tottenham hazai pályán 2-1-re győzte le a City csapatát, egy késői 11-essel.
 
Érdekességek:
 
  • A 2 csapat egymás elleni mérlege a PL-ben: 17 Tottenham győzelem, 4 döntetlen, 3 City győzelem.
 
  • A City az elmúlt 5 Tottenham elleni bajnoki meccsét idegenben mindig 2-1-re veszítette el.
 
  • A Tottenham nem játszott döntetlent hazai pályán 14 mérkőzés óta a PL-ben, legutoljára még februárban történt ilyen.
 
  • A City 13 meccse veretlen az idei szezonban.
 
  • Az utolsó 5 idegenbeli bajnoki meccsük mind döntetlen lett.

 

  • Adebayor 6 gólt szerzett már a Tottenham ellen 7 mérkőzés alatt, még az Arsenal színeiben.
 
Taktika: Részben meg van kötve Hughes keze, nincs Bridge, nincs Bellamy, nincs SWP, így kissé variálnia kell. Például ott van Defoe, aki Pazar formában van idén, 2. a PL góllövőlistáján 12 találattal. Tudjuk mennyire instabil a Touré-Lescott belső kettős, Defoe-Keane vagy Defoe- Crouch kettős rendesen megnehezítheti a védők dolgát, Crouch feje főleg, hisz kifejelni labdákat beadások után, na az nem megy a City-nél. Ezért mindenképpen jó lenne, ha De Jog harcba szállna, hisz ő rendesen megnehezíteni a középpályások dolgát, a támadások előkészítését Barry-vel közösen semlegesíteni tudnák. Másik sarkalatos pont Aaron Lennon, a szélvészgyors, technikás jobbszélső, akivel elvileg Sylvinho fog farkasszemet nézni, ami minimum érdekes. A Bolton nem igazán vezetett támadásokat Sylvinho oldalán, a Tottenham ezt aligha fogja kihagyni, így Barry-nek itt is ki kell majd segítenie rendszeresen. De támadni is kell, egyes infók szerint Robinho pihentetve lett erre a meccsre, ha így van, akkor joggal várhatunk tőle jó teljesítményt, ha nem, akkor is, hisz idén még nem mutatott semmit. A Tevez-Ade kettős helye valószínűleg nem kérdéses Hughes számára, legfeljebb a pontos pozíciójuk. Hisz a szokásos 4-2-2 vs. 4-3-3 itt is előkerül, Lennon miatt, ha balon Petrov kezdene, egyből könnyebb dolga lenne Barry-nek is középen, míg ha Robinho kezd, akkor Lennon sokszor egyedül maradhat.  Így viszont Tevez menne ki jobbra, Robinho pedig pedig Ade előtt, vagy Ade mögött kapna szerepet, mivel a brazil mezőnymunkája még Adebayor-énál is kevesebb, talán előbbi lenne jobb megoldás. Vagy Ireland, mint irányító középpályás, és két szélről Robinho+Tevez támogatná a támadásokat, és Ade-t. Lehet ez mellett dönt Hughes, hiszen a Tottenham középen sem gyenge, Krancjar, Modric, Huddleston és akár még Palacios is próbálkozhat távoli bombákkal egyaránt, figyelni kell rájuk is. Ha Bellamy és SWP kezdhetnének, talán jobb lenne Robinho Ade mögött, hisz a két szélső akkor többet zárna vissza, mentesítve a brazilt ettől, de így a 4-3-3 több szempontból is előnyösebb lenne. Hogy Sylvinho marad-e a kezdőben, vagy Lescott húzódik ki szélre, Onuoha pedig középre érkezik, ezt nem tudjuk megmondani, azt sem, hogy melyik lenne a jobb. Onuoha nincsen játékban és egy gyors Defoe könnyen szétszedhetné. Kérdéses még Barry állapota, ugye sérüléssel játszik, de a stáb nem akar műtétet, így viszont a folyamatos terhelés kockázatos, elképzelhető egy Kompany-De Jong kettős is a kezdőben, de bízunk Barry-ban. Weiss is felgyógyult, meglepő, de nem feltétlen elvetemült lenne az ő szerepeltetése SWP helyett, jobb szélen, ha a 4-4-2 mellett dönt Sparky.
 
Ezt várjuk: Given, Sylvinho, Lescott, Touré, Richards, De Jong, Barry, Ireland, Robinho, Ade, Tevez
 
Eredmény: nyitott meccset várunk, nem a védekezés dominál egyik csapatnál sem, mondhatni abban egyik csapat sem túl erős, így minimum 3-4 gólt várunk, 1-2, 1-3 arányú eloszlásban lenne a legjobb.
 
A mérkőzést Alan Wiley játékvezető fogja fújni.
 
Come on Citizens!
 
Ireland7, crazy_horse

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr511601170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

man city 2009.12.16. 07:49:09

bizony Petrov-ot simán kezdetném Robinho helyett, nem jutunk vele 1-ről a 2-re, a bolgár tud beadni, tud távolról lőni, cselekben nem akkora szám, de Corluka mellett elég a sebesség is, hisz elég lassú a horvát

Ade mellé sztem meg még bizarrabb ötlettel Santa Cruz kéne, két magas center típus, de egyik sincs bebetonozva a 16-os-ra, mindkettőt el tud mozogni, ha kell

Tevez kimehetne jobbra akár, így is sokszor onnan indul

kikapni nem fogunk, de X könnyen lehet, Spuds felszívja magát, a védelem 100%,hogy összebénázik 1-et minimum, de mi is rúgunk

egyáltalán nem bízom Hughes-ban, nehogy Harry hintába tegye este

man city 2009.12.16. 07:50:08

tavaly mondjuk egy elég kamuszintű büntetőt kaptak a meccs végén, úgy nyertek csak, igaz Given-nek sok dolga volt

one citizen 2009.12.16. 17:03:38

Robinho-ról én sem tudom, hogy kezd-e, vagy jó-e, hogy ő kezd

hiába brazil, hiába zseni, néha teljesen lassúnak tűnik a PL-hez, tavaly is így volt mondjuk sokszor, akkor legalább lőtt gólokat néha:)

Tevez az, akiben igazán lehet bízni most, sztem betalál este, viszont tényleg sokgólos meccset lehet várni, szinte el nem tudom képzelni, hogy 1 gól legyen csak a meccsen, esetleg 2
jó lesz megfogadni:)

double 2009.12.16. 18:33:37

azért ES2 is bekaphatja, mitől jobb egy Chelsea-Portsmouth mint egy Spurs-City, főleg idén ?

kevés dolgot utálok jobban, mikor beállítom a stream-et, éppen megy, erre mikor hátradőlök, már meg is akad:D

sztem Sylvinho fog kezdeni, Lennon bár veszélyes, de kicsit olyan, mint SWP van meccs mikor megállíthatatlan, aztán van, amikor mintha ott sem lenne

De Jong jó hír, hogy játszik, én Ireland-et sem hagynám ki, mert annyira nem jó a középső védekezése tényleg a Tottenham-nek, Palacios és Huddlestone nem olyan nagy szám védekezésben, Ireland kellő nyomást rakhat rájuk, pláne, ha Tevez is ott kavargat

Ade gólt szeretnék már végre, lehetőleg kettőt:)

Come on City!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 20:31:29

30 perc és kezdünk, lesznek stream-ek, sok is, remélhetőleg normál minőségben

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 20:35:49

Tottenham: Gomes, Corluka, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Palacios, Kranjcar, Defoe, Crouch.

Subs: Alnwick, Hutton, Bale, Jenas, Pavlyuchenko, Keane, Modric.

Man City: Given, Richards, Onuoha, Toure, Sylvinho, Ireland, De Jong, Barry, Tevez, Adebayor, Robinho.

Subs: Taylor, Zabaleta, Santa Cruz, Petrov, Mwaruwari, Kompany, Weiss.

Lescott-nak állítólag a térdével van vmi, különben ott lenne a padon gondolom...

váratlan változás, de nem akkora nagy baj, így elsőre

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 20:39:13

LEscott-nak még térdműtétje is, vagy vmilyen beavatkozás, állítólag hetekig nem lesz bevethető, ez így elég hirtelen jött, bahhh

Touré nem lesz január végégi, Bridge se, lehet Lescott se, érdekes...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 20:47:57

stream-ek frissítve a poszt végén

double 2009.12.16. 20:51:23

jó lesz ez a kezdő is, Onuoha most remékem azt hozza,amit tavaly párszor, erős gyors védekezés:)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 20:58:55

vmi szarság elszarta a blogon a színeket, fogalmam sincs mi ez, nálam legalábbis nem jó, de most már kezdődik a meccs, Go City!:D

double 2009.12.16. 21:03:27

sopcast-es yes tv szépen működik eddig

Richards 2009.12.16. 21:05:01

thx a stream-eket
Go CITY!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 21:24:20

20 pwerc, kapuralövésünk sem volt, Tottenham-nek is csak 1 kb.

double 2009.12.16. 21:26:52

na Robinho végre

mi ez a lassú passzolgatás elől?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 21:28:13

Sylvinho ahogy várható volt, nem ellenfél Lennon-nak sajna

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 21:32:29

kimondottan szarok vagyunk, maga a meccs is effelé tendál

double 2009.12.16. 21:37:26

Ade pontatlansága dühítő

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 21:41:53

hát persze, hogy védekeznénk már ki egy beadást

Krancjar 1-0

double 2009.12.16. 21:43:15

hátul 0 ft-ot nem érünk, nemhgoy font milliókat

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 21:47:15

nem tudom láttam-e ennél gyengébb félidőt a City-től idén

Kranczy 2009.12.16. 21:50:09

Nem lesz Toure afrika kupa miatt, Lescott sérült, Bridge sérült, védelem -3. Nem várható javulás.

A mai meccsen azért szoríthatunk, hogy ne tömjenek ki minket nagyon, mert Tevezbe van egy kis tűz, de egyéb iránt az egész csapat teljesítménye 0.
HIHETETLEN GYENGÉK VAGYUNK!!!!!!!!!!!
(Szegény Sylvinho.......)

black:roll 2009.12.16. 21:54:53

@Kranczy: így van

fosok vagyunk, labdatvétel, pontos passzok, ilyen alapdolgok nem mennek

ők rendesen embertfognak, alig tudunk 2 métert futni üresen, ők meg mennyire üresen jönnek már ránk néha bazz...

Robinho-Ade megjátszhatatlan, annyire rosszul helyezkednek, Ireland se tudja hol van, Tevez-nek sem megy

Barry-DE Jong, pont akkor nem ér sokat, ha szélen erőltetik a dolgokat az elelnfél, mint most

a posztban is írta crazy, hogy Barry-nek ki kell segítenie Sylvinho-t Lennon miatt, ez nem történik meg, így annyiszor ment el ahányszor akart

ha Hughes nem rázza fel a srácokat, akkor tényleg zakó lesz ebből, ennyire unottan, nem törődve nem lehet játszani , és ez edzői hiba is , mivel küldte ki Hughes a játékosokat, hogy ez lett belőle ?
nincs semmi taktikánk, hogy áttörjük őket, nekik legalább annyi volt, hogy tegyenek mindent oda Lennon-nak, és majd ő megoldja, egyelőre működik is nagyjából nekik

ez undorító félidő volt, nem tudom milyen a Chelsea meccs, lehet annka helye van az ES2-n, mert ennek nem lett volna

remélem 2. félidőben feltámadunk, talán!

double 2009.12.16. 21:57:12

a Tottenham sem jó, de mi meg annyira duplanullák vagyunk, hogy simán nyernek

mondjuk már a birmingham is előttünk van

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:01:32

csóri IReland is rém gyenge, amit védekezésben mutat az 0, amit támadásban az értékelhetetlen, ez igaz Ade-ra és Robinho-ra is

totál úgy tűnik, mintha többen lennének a pályán a Spurs-ből, pedig nekik sincs sok ész a mai játékukban, igazából ha jól tolnánk könnyen nyerhetnénk

a pontatlanság tényleg kikészít

COME ON CITY!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:04:26

Petrov, Weiss, Santa Cruz akár jöhetne egyszerre, nem lehetnek gyengébbek azoknál,akik most pályán vannak , és talán újítanak

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:14:33

na brávó

ugyanolyan szarok vagyunk mint 1. félidőben

double 2009.12.16. 22:15:54

egy magas labdánál Defoe megverte Touré-t, hahahaha

kínos vereség

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:16:50

na még az kell, hogy Richards is lesérüljön

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:19:28

Robinho-Santa Cruz csere

amit idén Robinho mutat, lehet jó lenne az árából venni valaki hasznosabbat

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:20:22

mondjuk De Jong is egyik leggyengébb idei meccsát tolja

double 2009.12.16. 22:21:46

remélem már meg van ki lesz az új balhtávéd, Sylvinho nagyon nem megfelelő kezdőnek, cserének meg ott lesz Bridge

double 2009.12.16. 22:23:32

Barry-ről érzem most kicsit azért, hogy próbál vezér lenni

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:24:56

@double: igen, egyik legjobbunk, bár persze ő is gyenge, csak a többiek még gyengébbek

vicc ez a mai City

double 2009.12.16. 22:28:03

na egy szép löévs, kár hogy fölé ment

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:29:54

De Jong 5. sárgája, nem játszhat hétvégén a Sunderland ellen, mi jön még ma?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:36:16

szögleteink aranyat érnek az ellenfélnek, mert nullák vagyunk belőlük

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 22:47:48

persze, hogy kimarad minden, még abból a kevéske helyzetből is

double 2009.12.16. 22:53:24

wow szép gól volt végülis

Kranczy 2009.12.16. 22:57:08

MEGÉRDEMELTÜK.
Ideje volt, hogy csattanjon a pofon.
Edző váltást kérnék! Előre is köszönöm!

double 2009.12.16. 22:57:18

Hughes ha vmi baromságra keni a vereséget, remélem még ma lemond

mi volt ez, valaki meg tudja magyarázni ?

black:roll 2009.12.16. 23:05:41

most már komolyan meg lennék lepve az a maradél idei 3 meccsből(sunderland, Stoke, Wolves asszem) 9 pontot szednénk össze, pedig az lenne a minimum ezek után

megint kaptunk 3 gólt, ha Crouch nem balfaszkodik lehetett volna több is

Robinho-val emberhátrányban vagyunk, idegenben szinte mindig , mostanában ez Ade-ra is igaz

3 kapott gól a Bolton ellen, a Burnley ellen, a Tottenham ellen most
totál gáz, Touré az egyik fő bűnös, nagy semmi amit ő játszik, Arsenal simán jól járt, hogy fele pénzből megvette Vermaelen-t

Hughes-ra nem lehet már mit mondani, annyira ötlettelen a játékunk, nemcsak ma, máskor is, hogy nem tudom milyen utasításokat adhat 1-1 játékosnak, vagy milyen formációkat gyakorolnak a edzésen a támadók, mert mintha azt sem tudnák hol vannak épen, amikor támadunk

mondjuk 1 nagy pofon tényleg kijárt már, várható is volt, és hát nem sokkal rosszabb,mint egy újabb X, valamint talán kijózanítóbb, hogy tényleg nagy gáz van, mert az X-eket még el lehet sikálni(na nem 10-et amennyi nekünk van kb.), de a vereségnél egyértelműen látszik, mi van

ma fejben nagyon gyérek voltunk, pedig a hétvégi botlás után épphogy bizonyítani kellett volna, ahogy a Spurs is tette a Wolves elleni botlás után

ha nincs meg a 9 pont még idén, sztem sem Hughes-nak kéne a januári igazolás(ok)t megejtenie, hanem annak,aki beépíti őket a csapatba

top4-től egyre messzebb vagyunk sajna, gólmkülönbségünk is elég komolytalan

one citizen 2009.12.16. 23:14:18

elképesztően gyenge produkció, erre nem is lehet mit mondani

máér meccs elejétől nem hitt a győzelemben a csapat, csak ott lézengtek szinte, ennyire pontatlanul hogy lehet Pl-ben játszani ? áhhh

stream végre normálisan működött, ami nálam ritkaság, de hogy ilyen égést kelljen nézni végig
Spurs kb. megerőltetés nélkül ütött minket 3-0-ra

én nem gondolom, hogy új menedzser kéne, de ilyenek után már azért meg kéne gondolni minimum, leginkább azért, mert az fix hogy sok idő kell az összeérésre, csak mintha egyre rosszabb lenne pár dolog, nemhogy jobb
ettől függetlenül nem tudom mi a jó megoldás, mert tegyük fel ide jön Hiddink,akit máshová is hívnak, és vele se fog menni, akkor mit lépünk ? kizárt, hogy egyik napról a másikra győzelmi szériánk lesz
mondjuk ez Hughes-al is kizárt, tény:(

sorozatterhelés nem megy nekünk, szombaton megint meccs, hazai pályán remélem menni fog , sokkal jobban ,mint ma

double 2009.12.16. 23:16:53

ráadásul nyert a Villa, a Pool és már a Birmingham-et is figyelni kell bassza meg
ja meg nyert a Spurs is, hogye
a forduló vesztesei totálisan mi vagyunk

man city 2009.12.16. 23:27:51

nem Harry tette hintába a City-t, hanem Hughes megtette ezt helyette

HUGHES OUT

cserénél látszott, hogy mit tud a walesi, semmi taktikai váltás, bejött a súlytalan Santa, Ade kiment szélre, ahol még bénább volt

bejöt Petrov De Jong helyére, párszor simán t is jöttek középen emiatt, Petrov pedig az 1 szabadon kívül semmit nem tudott mutatni, de ez nem az ő hibája

én is ott látom a gondot, hogy milyen utasításokat kaphatnak ettől a majomtól a játékosok ?

ha Hughes itt lesz szezon végéig, megint sikerülhet a 10. hely, tavaly is sikerült nagy szenzációra...
persze azt a tavalyi keret is tudta, és a tavaly is beégő Hughes

erre nyáron idehozta azokat akiket akart, és ezt nyújtja a csapattal ?

legyen már töke az araboknak hozni vmi komoly edzőt/+stábot, Hughes meg menjen a Watfordhoz kb.

9 pont a maradék 3 meccsen ? ha sikerül, január folyamán 1 rossz szót nem szólok Hughes-ra:D
sajna túl majom ahhoz, hogy ezt megcsinálja

ha valahol nem megy egy csapatnak kirúgják az edzőt, itt nem tudom miért nem

Go City!
(fuck off Hughes)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.16. 23:47:17

tényleg nagy pofon ez, csak azt remélem, hogy kijózanító is egyben,ami a következő meccseken derül majd ki

Ireland 2. félidőben sokkal jobb volt, de de nem nagyon volt már társa támadásban

összességében viszont senkit nem lehet kiemelni sztem

@man city: sztem már az arabok is gondolkodnak, nem igaz, hogy nem látják, hogy mi folyik itt

@one citizen: új edzővel sincs garancia, de hát akkor máshol miért váltanak edzőt sokszor ?:)
van mikor nem jön be persze a váltás, de hát rosszabb nem nagyon lehet, és van mikor totálisan bejön ,pl . Ranieri-Mourinho, vagy Scolari-Hiddink
(vagy Riijkaard-Gurdiola)
aztán van, hogy még rosszabb lesz a helyzet(Ranieri-Ferrara most a Juve-nal)

ha a játékunk képe jó lenne, de az eredmények nem úgy jönnének még oké lenne Hughes, de nemhogy az eredmények nem jönnek, lassan 11 ismereten is jobban futballozna csapatként néha,mint mi most

ez nem védelem ami nekünk van, nincsen semmi megszervezve, kíváncsi lennék a stábból van-e konkrétan edzője a védelemnek, aki ezzel foglakozik, hogy hogyan kell védekezni, embertfogni stb.

jobb helyen van, nálunk már közel sem biztos, ez is Hughes hibája,akárhogyan csavarjuk a dolgot...
(ha ilyen ember a stábban, akkor mit csinált eddig ugye?:D)

off
a bloggal nem tudom mi van, nálatok is ilyen sötétkék lett pár sor, meg link?)

double 2009.12.16. 23:53:33

@Ireland7: ja ilyen sötétkék olvashatatlan lett a név:D, meg a kommentek fölötti cucc, de csak ebben a posztban, a többinél meg jó
pl. a fogadjunk-ban jó minden

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.17. 00:26:13

@double: sztem crazy tette tönkre:D, mikor berakta a stream-eknél a rengeteg linket, és az valahogy megfertőzte a kommentelő részt, vagy nem tudom:)
(ki is töröltem őket, de hiába)
de tényleg csak itt, többi posztnál rendben vannak a dolgok,egészen fura...

Richards 2009.12.17. 02:07:57

Lescott 2 hónapra kidőlt állítólag, ez komoly?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.12.17. 05:29:22

@Richards: sajnos reális, 1 hónap biztos,de a térd kényes terület ugye
süti beállítások módosítása