Minden úgy alakult, ahogy nem kellett volna. Nagyjából volt 10 jó percünk a meccsen, a többi 80 perc szenvedéssel, ötlettelen próbálkozásokkal, rossz védekezéssel telt el. Teljesen simán kikaptunk, a védelem és a támadóalakzat impotens próbálkozásainál csak a középpálya teljesítménye volt aggasztóbb. Nem is volt középpályánk. Kb. veszélyes kapura lövésünk sem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Összefoglaló a meccsről (és lesújtó vélemény a játékosokról) a tovább után.

Stadion: Goodison Park
Nézőszám: 37,378
Játékvezető: Andre Marriner
 
Eredmény: 2-0 (Pienaar 36’; Saha 45’)
 
Kezdők:
 
Everton: Howard, Baines, Distin, Heitinga, Neville, Bilyaletdinov, Fellaini, Pienaar, Donovan, Cahill, Saha

Man City: Given, Garrido, Kompany, Richards, Zabaleta, Bellamy, Barry, De Jong, Petrov, Tevez, Santa Cruz
 
Cserék:
 
Everton:
Coleman Distin helyére a 70. percben
Vaughan Saha helyére a 85. percben
Baxter Donovan helyére a 90. percben
 
Man City:
Robinho RSC helyére a 8. percben
Benjani Petrov helyére a 45. percben
SWP Robinho helyére a 61. percben
 
Statisztika:
 
 
Everton
Man City
Lövések (kaput eltaláló)
15(6)
10(4)
Szabálytalanságok
14
15
Szögletek
11
3
Lesek
3
1
Labdabirtoklás
49%
51%
Sárga lap
0
0
Piros lap
0
0
Védések
4
4
 
 
Nehéz meccsre számítottunk, az is lett, de ennyire? Ennyire. Volt 10-20 perc a meccs elején, akkor még úgy tűnt, hogy pariban vagyunk, támadgattunk, de legalább a labdát tudtuk tartani, főleg Petrov-ot erőltetettük, akár megpróbált jobbról beadni ballal. Nem igazán ment neki, 1 lövése akadt kb. Aztán átvette a meccs irányítását az Everton, innentől megindultunk a lejtőn, folyamatosan építkezett az Everton, ahogy labdát vesztettek, úgy pár másodperc múlva egyszerűen visszavették, majd ismét azt csináltak, amit akartak. Donovan-nak volt egy nagy helyzete, Saha is veszélyesen helyezkedett elől, de Cahill is igen aktív volt. Majd kaptak egy szabadot nagyon jó helyről, Zabaleta érdekes szerelése miatt, amikor Given és a sorfal nem tudták megoldani a helyzetet, Pienaar nagyon pontosan a kapuba tekert. Ez igen rosszul jött, mert azt sem tudtuk, hogy hol vagyunk, erre ők vezetnek egy pontrúgásból. (Bár érett az akciógóljuk is igazság szerint.) 1-0.
 
A gól megfogta a City-t, nem tudott belelendülni, az Everton folyamatos nyomás alatt tartotta a szélsőket és a középpályát is, nagyjából 1 Bellamy lövés nagy beadásra futotta, amiről Tevez kicsit lemaradt, a labda pedig az alapvonalon túlra távozott.  Ilyeneket le se írnánk, de most tényleg ennyire futotta a City-től. Már vártuk a félidő végét, hogy Mancini rendet vágjon a fejekbe, mikor a 47. percben Richards Saha-t próbálta semlegesíteni, Saha a labdával ment egyre feljebb Richards pedig látványosan fogta a mezét, mondhatjuk azt is, hogy húzta, de még a 16-oson kívül, ott semmit nem fújt a bíró, majd a 16-oson belül ugyanez, ott már befújta.  Saha akkor sem esett el, sőt meglepődött, hogy még ők kapnak büntetőt. De Saha be is vágta, ezzel lett 2-0.
 
 
2. félidőtől vártuk a csodát, megkaptuk. Kb. 20 percbe tellett mire el tudtunk menni a 16-osukig, de ekkor is max. 1 szöglet volt, amit kiharcoltunk. Everton visszaállt kontrajátékra, mi jöttünk kifelé, de esélyünk sem volt feltörni őket. Bejött SWP is, de még Benjani is félidőben, Robinho szokásos durcás levonulása törvényszerű volt, de a rövid idő alatt annyira semmit tett hozzá, hogy le kellett hozni. bár végül is mind1 volt, mert az Everton kontrái sokkal nagyobb veszélyt jelentettek, sikerült 2 kapufát is találniuk az utolsó 20-25 percben, Given bravúrokat mutatott be, de nagyon közel volt a 3-0. Végül sem mi, sem ők nem tudtak gólt lőni, maradt a 2-0. Nem tudtunk közelebb kerülni hozzájuk, sőt ha kis mákjuk van, még 3-4 gólos vezetést is szerezhettek volna. Teljesen megérdemelten kaptunk ki, már nem várjuk annyira az Everton ellen elmaradt hazai meccset. (Persze szezon elején, mikor nagyon rosszformában voltak, talán biztos lett volna a 3 pont, nyilván augusztustól nem volt idő betűzni a naptárba, bezzeg majd most, mikor már magára talál az Everton szépen lassan.)
 
Itt pedig egy remek minőségű hosszabb összefoglaló a meccsről:
 
 
 
Taktika:
 
Úgy tűnik, hogy a taktikából semmi nem jött össze, kivéve, ha ez volt a cél, amit nyújtottunk, de ennél többet nézünk ki Mancini-ből, bár odaszúrhatunk neki azzal, hogy ezt Hughes is tudta volna hozni, sőt. A bizalmunk töretlen Mancini-ban, de tegnap semmilyen fronton nem volt egy szinten a két csapat, a mi védelmünket ők többször lenullázták, mi az övékét egyszer sem igazán, a középpályánkat szétszedték, szétfutották, nekünk pedig a labdajáratás is gondot okozott, nemhogy a támadásépítés. A kényszerű sérülést követő lépése sem jött be, Robinho-t tette be középre, el is lett nyomva. Mondjuk innentől mi sem erőltetjük azt a témát, hogy Robinho-t nem szélen, hanem középen kéne próbálgatni valahogy, mert max. kontra játéknál hasznos a brazil, főleg ha sok szabad tere van. Középpályán nem volt lehetőség váltásra, nem volt alternatíva a padon, nagyon várjuk Vieira-t hogy mit fog tudni hozni a City középpályájára. Támadásokról nincs is mit beszélni, egy Stoke vagy Burnley több komolyabb támadást alakított tegnap ki, mint mi. A MU ellen remélhetőleg hirtelen feljavulunk vmi csoda folytán.
 
Játékosok értékelése:
 
Az Everton-ból több játékost is ki lehet emelni, Fellaini volt az úr középen, de Pienaar és Donovan is nagyon jó volt, ahogy Cahill is, illetve a komplett védelmüket is dicséret illeti, mert szinte nem is hibáztak a meccs folyamán.

City:
 
Given: 7 A bekapott szabad gólnál kicsit hibázott, vagy a sorfal vagy ő maga nem volt jó helyen, de azon kívül volt pár komoly védése, aminek köszönhetően nem 4, hanem csak 2 gólt szoptunk be.
 
Garrido: 6 A 2. félidőben valamivel bátrabb és jobb volt, bár ezzel nem mentünk semmire, főleg hogy ekkorra már az Everton sem nyomott annyira a széleken, Garrido reális helye kb. a 2. és 3. számú balhátvéd között van a keretben.
 
Kompany: 5 Mintha elaludt volna párszor, lefejelték sokszor, nem igazán koncentrált eleget.
 
Richards: 5 Hétfőn még ódákat zengtünk róla, azóta kiderült, hogy ha nem szeretjük éppen Richards-ot, akkor miért nem. Mert buta, felesleges hibákat abszolút könnyedséggel tud elkövetni. Ez a látványos mezfogás annyira kellett a City riválisainak, mint 1 falat kenyér.
 
Zabaleta: 4.5 Annyira gyenge volt végig, hogy még a labdakezeléssel is akadtak problémái, nem beszélve a sok veszélyt okozó faltjairól. Amint a sérültek visszatérnek Zabaleta-t nem szeretnénk a kezdőben látni, maximum védekező középpályásként.
 
Bellamy: 6 Amikor már minden veszve volt, akkor kb. ő egyedül volt, aki hajtott, ment volna, próbálkozott volna, csak már baromi fáradt volt.
 
Barry: 5 Barry-nek köze sem volt a játékhoz, sem szűrésben, sem támadásban, sem semmi másban. Nem ezért vettük meg, ez biztos.
 
De Jong: 5 Hogy sok kreativitás nincs NDJ-ben ezt tudtuk eddig is, de most a szokásos hasznos romboló játékát sem tudta hozni, ilyenkor pedig nagyon haszontalan a jelenléte.
 
Petrov: 4.5 Állítólag megsérült az 1. félidő közepe felé, de ha nem így történt volna, akkor is indokolt lehetett volna a félidei cseréje, lévén, hogy 0 teljesítményt nyújtott kb. 1 lövése volt, oszt annyi. Nem szeret hátra menni, hogy kisegítse a társakat. Ez nem is baj, ha éppen jó a támadásokban. Nem úgy, mint most.
 
Tevez: 6 Mintha nem is lett volna ott, még kapura sem lőtt. Ráadásul pihenni sem tudott a keddi meccsre, ahogy Bellamy sem.
 
Santa Cruz: X Még az első 10 percben lesérült, épphogy visszatért. 15 M fontért vett támadótól talán elvárható lenne, hogy 2-3 meccset végigjátsszon zsinórban, ezzel RSC még adós pedig most lenne alkalma rá, hisz Ade távol van.
 
Cserék: Robinho a nap egyik vicce volt, rossz volt az egész csapat, de ő még ezt is meg tudta „koronázni” egy „duplanulla” teljesítménnyel, úgy nyomták el, mikor nála volt a labda, ahogy egy 5 éves kisfiút nyomnának el a K1 harcosok. Benjani próbálkozott, de nem ment neki, míg SWP-t lehet dicsérni, ment, küzdött, futott, visszajött abban a fél órában, amíg fenn volt, várjuk vissza a kezdőbe.
 
A meccs emberét bár nem kedveljük, de elismerjük, hogy óriásit játszott, levegőben, földön egyaránt oktatta a City-t, szétszedte a középpályánkat, sok akciónkat meghiúsította, rengeteg labdát szerzett, még egy kapufát is fejelt. Szóval Maroune Fellaini az.
 
Az eheti fordulóban csak döntetlent ért el a Spurs és a Pool is, a Villa pedig csak ma játszik, de a 4. helyről így is lecsúsztunk az 5.-re, szerencsére nem sok hátrányt szedtünk össze. De az ilyen Everton elleni teljesítménnyel még növelhetjük a hátrányt, remélhetőleg több ilyenre már nem fog sor kerülni.
 
 

PL tabella

Góllövőlista

 

Következő mérkőzésünket kedden fogjuk játszani, amikor hazai pályán fogadjuk a Liga-kupa elődöntőjének 1. meccsén a városi rivális Man Utd-t, a Sport 2 adott volna élőben elvileg, de a Roda-PSV holland bajnoki elsőbbséget élvez, így a manchesteri derbit csak felvételről adják le.
 
Come on Citizens!
Ireland7, crazy_horse

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mancityfc.blog.hu/api/trackback/id/tr421678487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shay Given 2010.01.17. 09:56:35

Ááá ez a meccs... A ManU ellen nem szabad ezt a csapatot kiküldeni!!! Teljesen át kell szervezni, mert ami tegnap folyt a páylán, az nem állapot!!! Richards jobbhátvéd, Robinho balszélső - ha még kap esélyt, SWP kezdjen, és beszállhat Sylvinho is. Nem jött össze semmi tegnap. Na mindegy, ezen túl kell lépni, de kezd a City beleesni a tavalyi csapdába, hogy otthon remek, idegenben pocsék.

double 2010.01.17. 11:27:41

kurva szar volt meccs közben, hogy semmit nem javultunk, és nem volt beleszólásunk a meccsbe

Tottenham ellen ugyanez volt, tényleg aggasztó...
és jó pár őszi döntetlennél is hasonló volt a helyzet, de ott néha tudtunk legalább gólt lőni

tegnap egységesen szar volt mindenki, Everton nagyon felkészült erre a meccsre, nálunk meg páran elfelejtettek focizni, nem is emelnék ki senkit...

tanulni kell a hibákból, Mancini is tudja, hogy nem sok ilyen fér még bele idén, különben a top4-nek annyi

várom hogy kedden mennyire lesz más a mentalitásunk, mennyire tudunk majd felpörögni, most amúgy 3 kupameccs következik zsinórban, bajnoki egy szál sem lesz:)
Scunthorpe ellen idegenben talán nem lesz gond, bár a tegnapiak után...:D

Go City!!!

one citizen 2010.01.17. 11:46:06

nagyon gyorsan el kell felejteni ezt a meccset, legalábbis a szurkolóknak
Howard-ot meg sem tornáztattuk kb.

kijózanító pofonnak jó mondjuk, nehogy azt hihesse a csapat, hogy most Mancini-től egytől jobb lesz, az olasz is láthatja, hogy ki hogyan teljesít, ha hátrányban a csapat, sajnos tegnap mindenki leblokkolt
nagy kár azért a 11-esért, mert 1-0-ról 2. félidőben talán visszajövünk, de csak talán...
Richards mi a fenének húzta Saha mezét, sajnos nem lehet vitatni a 11-est, igaz, hogy kívül is már húzta, de belül újra megcsinálta

illetve a középpálya tényleg érdekes volt, DE Jong-ot sem láttam még ilyen rosszul játszani, de talán Barry-t sem, ezért lenne jobb a 4-3-3-ra átállni nehezbb meccseken, a 4-4-2-höz meg max. tényleg a leggyengébb csaptok ellen mehetne, mert akkor simán elég 2 belső kp. is, mint mondjuk a Stoke vagy a Wolves ellen
De Jong-Vieira-Ireland, vagy De Jong-Barry-Ireland, ebből a 2 trióból választanék én, MU ellen már így játszunk remélhetőleg

ez meg, hogy a Sport2 még ezt sem tudja leadni élőbe ultragáz, minek veszik meg a jogot, ha a végén nem adják le élőben, bezzeg a Blackburn-Villa-t le tudták adni

double 2010.01.17. 11:55:34

@one citizen: én már Vieira-tól is tartok részben, sok Inter-es panaszkodott arra, hogy már nagyon lassan mozog a francia, meg mire megismeri a társak játékát...

black:roll 2010.01.17. 17:45:16

jól mutatta a meccs, hogy még nagyon messze van az igazi csapat, ahogy a szezon vége is

enervált, ötlettelen, fos játékot hoztunk, az Everton meg pont az ellentettjét, szerencse, hogy 2-vel megúsztuk

értékelhetetlen pár játékos teljesítménye, de csapatként szintúgy

rohadt nehéz lesz az a top4, mert most még lesz meccs az összes rivális ellen, a top4 ellen is, nem kevés belőlük idegenben
és ha így toljuk egy Everton wellen, akkor hány pontot reméljünk a Chelsea, MU, Arsenal és mondjuk Fulham elleni idegenbeli meccsektől

geci nehéz lesz, nem is kérdéses

az egyetlen dolog aminek örülhetünk, hogy bár mi kikaptunk, se a Pool, se a Spurs, se a Villa nem tudott nyerni, csak X-re futotta nekik
ez kisebb mák persze, ránk fért:)

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.17. 17:58:32

@black:roll: nagy munkám volt abban, hogy a WHU X-et is kidrukkoljam:)
mint tegnap a Stoke egyenlítő gólját:)

de ez már tényleg csak öröm az ürömben:D

jövőhéten szerdán pótolják a Pool-Tottenham bajnokit, na itt minek drukkoljunk?:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.17. 19:31:36

nos akkor nem csak én láttam komolytalannak a tegnapi játékunkat, jól van:)

még pozitívumot is nehéz találni benne, ha csak az nem, hogy a legközelebbi riválisok, mind döntetleneztek:)

viszont a top minden csapata nyert, egyre biztosabb, hogy az a 3-as nem lesz megtörve, hanem csak a 4. hely kiadó, csak kinek ugye...:D

Lamps08 2010.01.17. 21:13:02

most megnéztem a meccseteket, mert nem a chelsea-vel volt 1 időben, és z Es2 is adta, hát kb. amiket fentebb írtok,ez szörnyű volt a City-től

mintha pár játékost nem is nagyon érdekelt volna, hogy mi történik a meccsen, Mancini-nek hamar rendet kell tenni a fejekbe

a Chelsea rendesen megtömte Fülöp Marcit:D, sajnos nyert a MU és az Arse is, de idén ők itt nem lesznek bajnokok, remélhetőleg:D

a City-nél a 4. hely ha már úgy tűnt, hogy meg lehet, most inkább rohadt nagy harc várható érte, bár még mindig a City tűnik a legjobbnak a 4. helyért harcolók közül

Kranczy 2010.01.17. 23:04:56

Nagyon erőltettük a hátul való passzolgatást ami (elég olaszos) nem jött be kicsit sem. Ez így nem lesz jó. Nem olyan labda biztosak a védőink, hogy ezt megengedhessük magunknak. mire egyik oldalról átjutott a másikig a labda, már zavarták is a szélső védőt. Ami nagy zavarhoz és labdavesztéshez vezetett.
A középpálya teljesen mellőzve lett a szervezésből. RSC hiányzott (vagy Ade) hiányzott elölről az Everton erőfociját nem lehetett a kicsikkel elöl megtörni...

Remélem ez a hátul passzolgatás elfelejtődik a jövőben és ráhagyjuk a szervezést a középpályára. (bár irányítónk nincs egészséges.)

Szar meccs, szar vereség pedig most kicsit meg lehetett volna lépni.

Go City, Go!!! A liga kupa kell nekünk úgyhogy hajrá!!!

Vladi Weiss 2010.01.18. 02:54:19

Ezt tényleg rossz volt nézni, nem kaptuk el egyszer sem a fonalat a meccsen.

Alapvetően elég hibás döntés volt Robinho-t betenni a darálóba középre, ezzel meg el is lett rontva a meccs, kb. emberhátrányban voltunk, míg az Everton középpályája egyre erősebb lett.
De Jong és Barry kevesek voltak most ott ketten, talán ha ott van Ireland is, akkor már több emberre kellett volna figyelniük, és szélre is több jó indítást tudtunk volna csinálni, mert így a széleken is teljesen reménytelenek voltunk.

Nincs veszve még semmi, de lehet hogy még egy belső középpályást vásárolnák, mert mi van ha De Jong vagy Barry kidől ? A már nem fiatal Vieira nem tudja őket pótolni, Ireland meg támadó kp. inkább.

A keddi meccs nagyon nehéz lesz, sztem Ferguson valami erősebb csapatot állít ki, hiába hajtogatta, hogy majd a tartalék meg az ifi fog játszani.

Hajrá City!

man city 2010.01.18. 04:58:30

nem nyertünk párharcokat a pályán, középen sem, elől sem, így csak az volt a kérdés, hogy mennyire kapunk ki

Fellaini-vel nem tudom mi a bajotok, sztem remek spíler, ha Barry így tudna futballozni középen jobb napjain...

simán egyet tudok érteni azzal, hogy kellenek szélső hátvédek, akik tudnak mit kezdeni a labdával, és a védő feladatukat is el tudják látni, ha jól bele gondoltok, nem sok ilyen klasszis van manapság, ritka az a csapat, ahol két jó full back is van a csapatban

középső középpályást is azért céloznék meg nyáron vagy akár műár most, mert bizony Barry nem hoz semmilyen szintet, veszettül el tud tűnni a mezőnyben nagyobb meccseken, egyszerűen képtelen azt hozni, amitől a Villa-ban kiemelkedő volt
pedig tőle vártam, hogy a legjobb nyári igazolásunk lesz, aki megadja a csapat ritmusát majd, és középről majd irányítja a csapatot, fél év után úgy tűnik,, erre itt képtelen
egyáltalán nem volt sok jó meccse ősszel
pedig neki aztán nem kell a PL-t szoknia meg a többi rizsa...
+ az is igaz, hogy ha kidől, nem tudjuk pótolni

ha Mancini tényleg 3 középpályással felálló taktikát akar, ahogy a hírek szerint ezt tervezi, akkor gyorsan szétnéz a piacon a maradék 2 hétben

RSC-ről vmi ? a legnagyobb vicc ez a sérüléses szopakodás vele kapcsolatban
hogy nem tud vki 5 meccset lejátszani vki zsinórban ???
meg minek kell megvenni brutális pénzért Sparky?? eleve a padra...

man city 2010.01.18. 05:05:51

ja a lényeget lehagytam

köv. 4 bajnoki meccsünk ezek lesznek, igaz januárban már csak 1 lesz belőlük:

Portsmouth away
Hull City away
Bolton home
Stoke City away

3 idegenben, 1 otthon, de mindegyik gyatra csapat, kb. minden hónapban rákúrtunk a jóslatokra, de ez elvileg 12 pontos menet lehetne, főleg hogy a többiek simán bele tudnak hibázni egy ilyenbe is, pl. a Pool

persze ha elfossuk ezeket, akkor nem tudom mi lesz

csak szemléltetésképpen a Villa köv. 4 bajnok meccse:

Arsenal home
Fulham away
Tottenham away
MU home

a mi 4 meccsünkhöz képest ez kicsit nehezebb:DD, Villa-nak most kb. 5-6 pont már sztem nagy teljesítmény lenne ezekből, mi meg ha tudnánk 12-t csinálni a 4 ratyi csapat ellen, akkor 6-7 pontot verhetnénk rá csak a Villa-ra 4 forduló alatt

az ilyen számolgatások szoktak kurvára elcsúszni, nemde ?:DD

double 2010.01.18. 07:37:42

@man city:

"az ilyen számolgatások szoktak kurvára elcsúszni, nemde ?:DD "

DE:D

benne van a csapatban, vagyis a keretben, hogy elhozunk 12 pontot ezekből a meccsekből, csak hát a legutóbbi produkció miatt mondjuk az is benne van, hogy 2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség mondjuk, az meg lófasz 4 gyenge csapat ellen

a Villa-t nem irigylem, de hát azok a meccsek nekünk is jönnek majd előbb-utóbb

Richards 2010.01.18. 17:14:50

a legrosszabb az volt ebben, hogy semmi esélyt nem adott az Everton, hogy visszajöhessünk
levettek minket a pályáról, és a kitömés sem volt messze
a sok őszi X után ilyenek már nem nagyon férhetnének bele, jó mondjuk a Spurs-nek is hoznia kellett volna a Hull ellen nyilván...

az első gólnál sztem De Jong is hibázott a sorfalnál, talán Given is kicsit, a 2.-nál pedig Richards megérdemelne egy nagy seggberúgást vagy kettőt, no talán ebből az esetből megtanulja, hogy ilyet többet nem csinálhat

de azért megnézem, hogy legközelebb nekünk befújnak-e ilyet majd, ha mondjuk szögletél vki lehúzza a mezt vmelyik játékosunkról, nyilván az nem lesz befújva
de ezen múlt a legkevesebb, nem volt a csapatban átütő erő

holnap viszont kötelezően nyerni kell, vmi előnyt kell szerezni a visszavágóra, mert egy döntetlenből csak rohadt nehezen tudunk az OT-n továbbjutni

1-2-3 gólos győzelmet szeretnék, és kb. 100%-os mentális hozzáállást, különben nem fog sikerülni

ez a kupasiker nagy lökést adhatna a bajnoki hajrához is, és hát mikor nyert vmit utoljára a City ugye, már csak azért is

Go City!

Richards 2010.01.18. 17:23:18

mai hír:

Santa Cruz 1 hónapra kidőlt!

www.skysports.com/story/0,19528,11095_5868919,00.html

hát persze...

nem tudom mi van Ade-val, bármennyire nem szép dolog siettetni, de azért kellene már jönnie visszafelé legalább február elejére, úgyis azt mondta nincs jó kondiban, tehát kell 2 hét neki mire visszatér az ereje...

Ireland7 · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.18. 18:30:14

@Richards: még 1 okkal több, miért volt túl szar az Everton meccs számunkra

mivel Bellamy-val Mancini sem számol csatárként, csak szélsőként, így csatárposztra most van Tevez és Benjani, illetve Robinho, aki nagyon kérdőjeles manapság

pedig nyáron mit sírt a sajtó, hogy a City-nél 11 csatár lesz majd a kezdőben:D

nehéz időszak jön, annyit tehetünk, hogy drukkolunk a győzelmekért:D

black:roll 2010.01.18. 19:46:59

@Richards: borzasztó ez a sok sérülés már

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.18. 19:51:26

@black:roll: tipikus...

@man city: 12 pont, mi ?:)

jó is lenne

kezdésnek egy vékony győzelemnek is örülnék holnap
süti beállítások módosítása